Setari Cookie-uri

de ce in fiecare an de ziua mea trebuie sa fiu nefericita?

Draga mea,
am cu aproape 10 ani in plus ,si poate ceva mai multa expeienta de viata,si pot sa-ti spun ca ...fericirea ti-o faci singura, nu vine Niciodata de la ceilalti!!!! totul tine de atitudine, si anume...POZITIVA!
si eu am un sot, doi copii frumosi, ii iubesc si nu concep viata fara ei, dar uneori se intampla sa intru intr-o stare proasta fara vina nimanui, e pur si simplu o stare trecatoare care tine de ceva ce nu poti conrola,poate de astre,nu stiu...Ideea de baza e sa vezi partea buna din lucruri-cum ar fi -faptul ca ai o familie, un venit stabil,un acoperis ,ca poti sa-ti satisfaci anumite placeri-si aici ma refer la lucruri marunte,cum ar fi sa-ti cumperi ceva frumos-sa bei o cafea in oras, sa iesi intr-un parc sa te plimbi, sa vezi partea SIMPLA a lucrurilor,nu sa o complici tu cu mana ta...sper ca ai inteles ideea...ce zici?apropo,e 1 marie,poate azi ai o zi buna?!
Iti doresc o primavara insorita!Corina
kudika051519
Postat pe 1 Martie 2011 14:04
exact. fericirea ti-o faci cu mainile tale.
rockk
Postat pe 1 Martie 2011 14:24
De la: rockk, la data 2011-03-01 14:24:11exact. fericirea ti-o faci cu mainile tale.

ala se numeste "lucru manual"
battleofwits
Postat pe 1 Martie 2011 14:57
De la: battleofwits, la data 2011-03-01 14:57:14
De la: rockk, la data 2011-03-01 14:24:11exact. fericirea ti-o faci cu mainile tale.

ala se numeste "lucru manual"
cred ca o sa incep sa tricotez ....asa vreo 5 m,fericire.
lilu_67
Postat pe 1 Martie 2011 18:01
FATAAAAA...... pentru tine cariera a insemnat totul pana acum.

cred ca a sosit momentul sa te uiti si la planul personal.

eu zic sa iesi un pic din ale tale...si sa te slobozesti un pic prin cluburi. cu prietenele si prietenii prietenelor...ca poate iese ceva
sau stai si tu pe niste site-uri de socializare ca sigur se gaseste unul sa te agate... si poate iese si de aici ceva.

hai si nu mai fi suparata fato...ce naiba... ai si servici si bani... si timp sa te distrezi....

daca aveai o familie cu vreo 2 plozi atarnati de gat si un sot plin de ale lui si plictisit.... atunci aveai sa plangi in fata unui pahar de gin ca nu te baga nimeni in seama de ziua ta....ca tortul s-a scurs in frigider...ca n-a venit nimeni la tine ca n-are bani de-o floare.

fa-te frumoasa, imbraca ceva scurt si fa pe misterioasa la o ciocolata calda intr-un club o zi doua la rand si sa vezi cum iti umpli lista cu pretendenti....sau dute si ia-ti un abonament la sala de forta ca acolo plutesc hormonii in aer si crede-ma ca ai cu ce sa te delectezi....

nu-ti mai plange de mila singura ca nu doare pe nimeni

hai sa auzim de mai bine...si succes
kudika105225
Postat pe 1 Martie 2011 18:31
De la: melira, la data 2011-02-10 16:08:55de ce in fiecare an de ziua mea trebuie sa fiu nefericita? este vorba de noroc? adika fiecare femeie se naste cu un noroc si acela va fi pentru toata viata? pt ca nu cred in zicala" norocul ti-l faci singur!" zicala asta sa iasa din discutie! Azi am implinit 30 de ani si simt ca nu am facut nimic in viata asta...degeaba am facut 2 facultati, degeaba am un job cat de cat stabil, degeaba daca provin dintr-o familie respectabila...pt ca pe plan personal s-a ales praful...si stau in fata unui laptop si in fata unui pahar de gin si ma gandesc ca D-zeu e un tip smecher!...iti da de ce ar vrea familia ta sa ai...dar ceea ce iti doresti tu cu adevarat de ce nu poti sa ai? ceea ce mi-am dorit e o viata normala..un job care sa-ti asigure o viata decenta ....un sot care sa te respecte si sa te iubeasca neconditionat si un copil sau doi! de ce trebuie sa fie atata de greu?

"de ce in fiecare an de ziua mea trebuie sa fiu nefericita?"

Ziua ta ??? Celelalte zile ale cui sint ? Poate ca ti-a venit timpul sa iesi din shablonul mental dupa care te ghidezi ...
denis_3d25
Postat pe 2 Martie 2011 00:20
Mda,eu te inteleg pentru ca si mie mi se intampla cam acelasi lucru,chiar si mai si.
Spre deosebire de tine,eu nu numai de ziua mea sunt trista,ci si de TOATE celelalte sarbatori:paste,craciun,revelion,1 si 8 martie,sf valentin....etc.
Parca as avea ghinion chiar in zilele respective,asta de ani buni,din adolescenta parca,eu avand acum 43. Deja m-am resemnat,am obosit sa mai caut explicatii atata timp cat eu nu fac rau nimanui si imi vad de treaba.
Asta e,mai mult pret dau acum pe sanatate,eu zic ca e muuuult mai importanta.
Cine stie? Or avea legatura ursitoarele sau karma cu care am venit pe acest pamant.E complicat ....
Stii ce imi ridica moralul? Faptul ca multe persoane au probleme grave de sanatate sau de trai pur si simplu,nu e cazul sa mai dau exemple,asta ma face sa realizez ca eu sunt o persoana chiar FERICITA pot spune si ma rog in fiecare seara ca a doua zi sa ma trezesc sanatoasa...
Daca poti incerca sa gandesti si tu la fel ,ar fi bine,daca nu...e naspa,pt ca autosugestia si liberul arbitru inseamna TOTUL.
Te pup si numai bine...LIDIA
kudika224119
Postat pe 2 Martie 2011 10:04
Pentru ca asa gandesti. Cineva imi zice " gandeste ca si cum deja ai ceea ce iti doresti, multumeste pentru ce va veni si o sa se implineasca" Atunci am crezut ca e o persoana cu probleme, dar... cand mi-am amintit era o perioada foarte grea si eram dispusa sa incerc orice si..........surpriza in mai putin de 3 luni totul a ajuns asa cu imi doream. Incearca, nu e nimic de pierdut. Seara cand faci bilantul zilei, multumeste pentru tot ceea ce ai si pentru tot ceea ce iti doresti, fa asta din tot sufletul, repeta pana cand se schimba lucrurile. Bafta! La mine a mers.
lisaU
Postat pe 2 Martie 2011 11:07
pentru ca barbatii este adevarat ca sant niste porci.capul sus,viata este frumoasa....
kudika226029
Postat pe 6 Martie 2011 13:11
IN ACEEASI SITUATIE SANT SI EU.CRED CA NOI SANTEM DE VINA CA ACCEPTAM SITUATIA.
kudika226029
Postat pe 6 Martie 2011 13:13
De la: kudika226029, la data 2011-03-06 13:11:38pentru ca barbatii este adevarat ca sant niste porci.capul sus,viata este frumoasa....

"barbatii este porci"
battleofwits
Postat pe 6 Martie 2011 13:14
De la: kudika226029, la data 2011-03-06 13:11:38pentru ca barbatii este adevarat ca sant niste porci.capul sus,viata este frumoasa....

auzi, stii ceva, poarca esti tu.
rockk
Postat pe 6 Martie 2011 13:15
Cea mai mare problema este sa pui in aplicare ceea ce vrei sa faci. De ex. te trezesti dimineata si iti spui ca vrei sa citesti caretea x dar te prinzi cu altele si n-o mai faci . Exemplul este bineinteles minimal, dar esential este ca trebuie sa ai acea forta sa spui : Gata, acum ma apuc sa faca asta!
Gandese-te la un job legat de meseria ta, dar care sa iti si placa, schibati-l daca ai unul care nu te satisface, ai curaj sa iei si decizii mai radicle ca altfel, daca nu schimbi nimic na-i cum sa reusesti.
Si nu dispera, poate ca pana acum n-ai avut noroc dar sincer na-m mai auzit pana acum de oameni care au avut toata viata lor, in fiecare zi numai noroc(sau ghinion). Incearca si a-i sa prinzi si acea zi norocoasa.
Curaj!
missscrisstina
Postat pe 12 Martie 2011 22:49
PEntru ca nu m-ai cunoscut inca pe mine draga mea.
Barbatii nu-s porci, insa voi nu stiti niciodata sa apreciati pe cineva. Va atrag baietii rai, adrenalina, si e doar o chetiune de timp pana treaba se strica. Si atunci apareti aici si spuneti ba ca v-ati indragostit de barbati insurati, ba ca ai vostri sunt violeneti, ba ca ..toate scuzele penibile.

Invatati sa tolerati, nu mai visati numai la fat frumos modern care sa da jos dintr-un porsche, fiti si voi mai modeste si deschise, si lucrurile se vor schimba.

Toate cele bune draga mea !
OMFG
Postat pe 14 Martie 2011 18:58
De la: Claudiu911, la data 2011-03-14 18:58:45PEntru ca nu m-ai cunoscut inca pe mine draga mea.
Barbatii nu-s porci, insa voi nu stiti niciodata sa apreciati pe cineva. Va atrag baietii rai, adrenalina, si e doar o chetiune de timp pana treaba se strica. Si atunci apareti aici si spuneti ba ca v-ati indragostit de barbati insurati, ba ca ai vostri sunt violeneti, ba ca ..toate scuzele penibile.

Invatati sa tolerati, nu mai visati numai la fat frumos modern care sa da jos dintr-un porsche, fiti si voi mai modeste si deschise, si lucrurile se vor schimba.

Toate cele bune draga mea !

am o presimtire ca cineva tocmai a fost ..."refuzat"
battleofwits
Postat pe 14 Martie 2011 19:01

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
despre relatii,barbati,dezamagiri 14 De la: alexia30 27 Septembrie 2009 21:23
IUBIRE INTERZISA 28 De la: kudika_16468 26 Septembrie 2012 23:14
intrebare intrebatoare 58 De la: claudya_elena21 30 Octombrie 2011 18:13
Femeile maltratate... 104 De la: km3lia1981 4 Iulie 2012 15:34
Declaratia ta..... 5 De la: mihablonda 4 Mai 2010 23:42