Setari Cookie-uri

Barbatii capricorni!!!

Dragul meu kudika312403 iti multumesc din suflet ca ai fost atat de sincer si deschis fata de mine,fata de toata lumea!Stiu prin ce treci si mai stiu ca da din pacate greutatiile vietii te-a facut sa cazi in aceasta ,,prapastie,,pt ca erai prea singur si prea slab de a te ridica si a merge mai departe!La noi problema a fost mereu ca El Bogdan locuieste in Bucuresti iar noi la Mures!Sunt sigura ca daca eram impreuna tot timpul,atunci nu s-ar fi intamplat acest lucru!Pentru ca DA ..Capricornul desi pare a fi foarte rece sau puternic este defapt un om foarte sensibil care are nevoie de multa tandrete si Iubire!Daca vrei sa vorbim mai mult si daca vrei sa te ajut atunci uite dragul meu,acesta e id-ul meu kaulitz72@yahoo.com adauga-ma in lista ta de mess si te ajut cu ceea mai mare placere!
raziela
Postat pe 5 Martie 2011 20:13
Buna! Ajuta-ma si pe mine sa inteleg daca tot esti capricorn. Plac un capricorn, ne intalnim de 5 luni, este o relatie mai neconventionala, in sensul ca numai eu iau initiativa, ceea ce este destul de frustrant. Eu salut prima, nu ma suna aproape niciodata, vb. zilnic pe mess, dar tot eu sunt prima care saluta. Ultima data cand ne-am intalnit i-am spus ca am senzatia ca daca eu nu mai fac nici un gest nici el nu o sa mai faca nimic si totul o sa se termine. Ca atare in zilele urmatoare nu l-am salutat decat la sf. zilei, si am mentionat asta, a fost deranjat, nu credea ca trebuie sa fie o regula cine saluta primul. Cand l-am intrebat daca ii sunt indiferenta nu a vrut sa raspunda. E timpul sa merg mai departe , sa imi vad de viata mea? Instinctul meu de obicei nu ma inseala, sunt extrem de atrasa de el, dar cred ca sunt prea draguta cu el si nu stiu daca merita sincer. Help me!
melisa2011
Postat pe 5 Martie 2011 20:24
Buna seara,sunt capricorn si se pare ca in relatiile mele dau numai peste barbati capricorn. Cea mai importanta pt mn s-a terminat acum 9 luni,o relatie de 3 ani.Motivul despartiri,m-a inselat din cauza distantei dintre noi insa in primii 2 ani jumate iubirea dintre noi a fost una f puternica total opus a ce se scrie pe internet ca 2 capricorni nu se pot intelege.Ceea ce am observat la majoritatea capricornilor,sunt sau vor sa devina familisti convinsi,trasatura specifica caprocornului in general.Intradevar capricornul plateste cu aceeasi moneda,chiar daca trec 2-3 ani,iarta dar nu uita.Insa 3 sferturi din comportamentul capricornului refleca modul de viata in care a fost crescut.De exemplu,in relatia mentionata mai sus,el se multumea cu pozitia lui in schimb eu imi doresc mult mai mult de la mine iar telul meu este de a tinti undeva sus,el mintea destul de des in schimb eu spun totul pe fata.In acesti 3 ani,pot spune k ii cunosteam fiecare miscare,fiecare gest chiar si semnificatia tonalitatii vocii tocmai de aceea mi-a fost f usor sa imi dau seama atunci cand m-a inselat.Vrand sa-i arat k nu-i merge cu mn,am apelat la viclenie si in urmatoarele zile i-am pus pozele in brate cu calalta persoana,fara a-i cere explicatii. L-am iertat dar niciodata in viata mea nu o sa-l uit.Il iubesc in continuare f mult insa nu i-am spus si cu atat mai mult acum,cand nu mai este printre noi. Intre timp,am cunoscut un alt capricorn care imi analizeaza aproape toate gesturile,este timid, are simtul umorului,este f romantic ,este un baiat dragutz si f sigur pe el,in acelasi timp destul de inteligent. Si spun destul,pentru ca inteligenta unei femei nu se compara cu cea a barbatului,cu atat mai mult daca este vorba de capricorn
Just_Me_Iulia
Postat pe 5 Martie 2011 20:42
exact asa este si al meu, doar ca el a insistat foarte mult sa ne casatorim si eu nu, fiind si eu tot capricorn. Acum ne dorim si un bebe. El mai mult decat mine.
marrianna82
Postat pe 5 Martie 2011 20:52
Barbatii din capricorn sunt dificili. Au un comportament haotic, daca vrei, azi ti se pare ca il cunosti ca pe o carte deschisa, maine aflii de fapt ca nu il cunosti nici pe sfert din cat credeai. Sunt foarte greu de cucerit si nu se avanta intr-o relatie decat atunci cand sunt ferm convinsi ca partenera are sentimente sincere pentru el si ar fi dispusa sa il puna pe el pe primul plan. Insa, o data ce l-ai cucerit nu o sa mai poti scapa de el, pentru ca sunt trup si suflet relatiei. Nu sunt romantici, nu se omoara cu cadourile sau cu declaratiile, insa atunci cand le fac sunt extraordinari. Sunt adeptii surprizelor. Nu suporta minciuna, inselatoria, neincrederea,gelozia. Poate renunta imediat la o relatie daca sunt inselati. Sunt idealisti si au asteptari mari de la partenera pe care incearca sa o schimbe. Nu isi recunosc niciodata defectele si nici nu isi cer scuze.
P.S: Pe Capricornul meu nu l-as da pentru nimic in lume. Il iubesc asa cum e el. E pur si simplu viata mea si ne acceptam reciproc asa cum suntem fiecare.
Uite aici si alte informatii legate de Capricornii barbati. Succes!
Generalitati: Frica de iubire
Prin relaþiile pe care cel de-al zecelea semn planetar le întreþine cu sistemul planetar, ghicim cã nu este un semn prea "amoros". De fapt, Capricornul este semnul cel mai strãin de iubire, iar pentru cel marcat de aceastã zodie, viaþa constã mai puþin din a iubi sau a fi iubit, decât din a fi puternic.

Dintre toate semnele, acesta este cel mai închis, mai rezervat, mai retractat. De timpuriu, nativii din Capricorn s-au angajat într-o luptã a voinþei împotriva vieþii instinctive, s-au educat în aºa fel încât sã fie pe deplin stãpâni pe sine pentru a ignora, cât mai mult posibil, plãcerea ºi suferinþa. Ei nu fac un efort de a-l atrage pe celãlalt, de a le face plãcere sau de a le fi pe plac ºi nici nu i se poate cere un asemenea lucru, atât timp cât el este fãrã de milã faþã de propriile sale nevoi emoþionale ºi inclinã în mod vãdit cãtre o ascezã voluntarã. κi reprimã ºi îºi refuleazã natura afectivã.

Mai des, tipul Capricorn este un "pasionat la rece". Dispreþuieºte beþia bucuriei amoroase ºi apare ca un sãlbatic, un impasibil, un detaºat. Dar nu este vorba decât de o aparenþã, deoarece în spatele gheþii se simte tãciunele aprins. Aceastã fãpturã nu lasa ca sã se întrevadã nimic din dorinþele care o stãpânesc ºi observãm cã nevoia de a se deschide, de a se revãrsa, este inhibatã de o anumitã pudoare. EI nu se "poate" dãrui. Dar înfãþiºarea asprã ascunde o sensibilitate delicatã, iar calmul sãu aparent, furtuni interioare.

Pentru nativ, frica de iubire este un sentiment vecin cu extrema dorinþã de a iubi. Este de inþeles cã poate trece prin extremele inhibiþiei ºi freneziei, indiferenþei ºi geloziei, renunþãrii ºi libertinajului, pudorii ºi hipererotismului. O astfel de fiinþã nu se indrãgosteºte lesne..

BÃRBATUL:
În faþa Capricomului ne aflãm în prezenþa celui mai rece dintre bãrbaþi. Viaþa sa amoroasã începe adesea destul de târziu ºi el respectã principii de onestitate în dragoste. Iubirea sa controlatã e puþin demonstrativã, de o senzualitate nu prea exigentã. Fiecare elan este escortat de o reflecþie care îi maturizeazã afecþiunea în puritate moralã, ca ºi în conºtiinþã a datoriei.

Pentru a-ºi fundamenta fericirea calmã ºi uºor practicabilã la care aspirã, este înclinat sã-ºi lege soarta de cea a unei femei mai în vârstã decât el sau cel puþin, a unei femei mature, puþin expusã fanteziilor ºi capriciilor feminine pe care el nu le înþelege. Îi place sã aibã o prezenþã atentã ºi ºtearsã în casã, o femeie în mãsurã sã-i punã ordine în cãmin si sã facã economii. Este bãrbatul serilor tãcute în faþa sobei; cu el vizitele, ieºirile, petrecerile pot fi rare, viaþa desigur puþin monotonã, de vreme ce se eschiveazã de la tentaþii ºi îndepãrteazã pasiunile în favoarea unei vieþi interioare închise îl sine. În schimb, este un soþ serios, un bãrbat fidel care nu admite aventurile, nici divorþul; linia sa de conduitã bine trasatã promite liniºtea unei poziþii stabile. ªi, în fine, afecþiunca sa este ca vinul: se amelioreazã cu timpul.

LECÞIA IUBIRII:Lecþia sa este sã-i înveþe pe ceilalþi ca iubirea este înþelepciune, iar el trebuie sã înveþe de la ceilalþi cã iubirea este altruism.
MonikStefn
Postat pe 5 Martie 2011 21:41
eu as vrea sa stiu mai multe despre acest subiect,te rog.
rumburak
Postat pe 5 Martie 2011 22:14
as cam vrea sa stiu daca se potriveste o femeie taur cu un barbat capricorn.
rumburak
Postat pe 5 Martie 2011 22:21
Ai mare dreptate..si eu am un capricorn de 2 ani si e cel mai frumos lucru care mi s-a intamplat, a fost langa mn in cele mai grele momente, din toate punctele de vedere si stiu ca ma iubeste enorm,mi-a demonstrat-o de multe ori; dar e adevarat, nu accepta ajutor din afara, vrea sa faca totul cu puterile lui, este gelos si nu-si exprima dragostea prea mult prin cuvinte,trebuie multa rabdare cu acesti nativi.Cel mai mult urasc minciuna si infidelitatea, insa,cel putin al meu, este un om extraordinar!
iuliaparis01
Postat pe 5 Martie 2011 22:21
si da se potrivesc! eu sunt taur si el capricorn!
iuliaparis01
Postat pe 5 Martie 2011 22:22
Corect....sunt ciudati si au un comportament haotic, azi ti se pare ca il cunosti ca pe o carte deschisa, maine aflii de fapt ca nu il cunosti nici pe sfert din cat credeai.Sunt neintelesi, introvertiti...freaky....dar se fac placuti si irezistibili...
angicutza
Postat pe 5 Martie 2011 22:52
buna!si eu sunt cu un capricorn de 3 ani si intradevar asa e si al meu.ma intreb oare cata rabdare tb sa mai am pana sa ne casatorim??nu e timid,e f destept,glumet,,de spus rar imi spune ca ma iubeste.al meu cel putin e o fire care nu prea se exteriorizeaza.ma gandesc cateodata la faptul ca daca nu ma iubeste,ca daca nu vrea sa facem nunta,sa fim o familia,ca daca o sa ma lase at cd tie lumea mai draga.acum a plecat in italia sa stranga bani sa cumpere casa.mie f greu ca a plecat de lg mine,dar...sper ca o sa fie bine,si nu ma va dezamagi.sper ca o sa fie bine si sa ne iubim toata viata.un sfat va rog.Multumesc!
ellena_5___
Postat pe 5 Martie 2011 23:01
De la: ellena_5___, la data 2011-03-05 23:01:21...acum a plecat in italia sa stranga bani sa cumpere casa.mie f greu ca a plecat de lg mine,dar...sper ca o sa fie bine,si nu ma va dezamagi.sper ca o sa fie bine si sa ne iubim toata viata.un sfat va rog.Multumesc!


poate si-o gasi iubirea pe acolo
battleofwits
Postat pe 5 Martie 2011 23:02
am uitat ceva.si eu tot capricorn st si el capricorn
ellena_5___
Postat pe 5 Martie 2011 23:03
De la: anda5, la data 2011-03-05 04:29:47Momentan sunt cu un baiat capricorn de vreo 2 ani si jumatate... pot doar sa spun ca e cel mai bun lucru care mi s-a intamplat in viata asta grea... este atat de matur si are doar 25 de ani si isi doreste din tot sufletul o familie cu mine... momentan strange bani pentru o casa pt amandoi....m-a cucerit cu farmecul lui dar si cu intelepciunea si rabdarea sa. mi-a facut toate poftele de la inceput iar acum nu pot trai fara el...este exceptional...incapatanat...romantic...mandru...si tot ce vreau de la un barbat.... daca aveti ocazia sa cunoasteti un barbat capricorn...nu ezitati. daca sunteti meniti sa fiti impreuna, va va iubi pana in panzele albe. :)



tu ce zodie esti?
SWee
Postat pe 6 Martie 2011 01:08
Imi cer scuze, nu vreau sa fiu rautacioasa...dar eu zic ca mai bine inveti limba romana si dupa vezi cum sta treaba cu capricornii :)))
seara buna!
oanakr
Postat pe 6 Martie 2011 01:33
Salutare,
Parerea mea sincera despre capricorni (sunt capricorn) este ca desi zodia iti da anumite trasaturi, experienta de viata, maturitatea face totul! Una este sa fi de 25 de ani alta este sa fi de 30, gandesti diferit. Cum sunt capricornii??? Ei bine am intalnit si persoane loiale si mai putin loiale...si persoane sincere si mai putin sincere...in general cum spuneam mai sus viata te modeleaza. Ce-mi place mie la barbatii capricorni...asta va pot zice. Sunt oamenii faptelor, se descurca in orice situatie, nu asteapta sa vina norocul la ei ci il cauta singuri si cred ca orice femeie isi doreste un barbat care pe langa afectiune sa le arate ca orice s-ar intampla El se poate descurca! Doi capricorni pe langa un cuplu bine inchegat formeaza ceva si mai si - o echipa!
kudika062076
Postat pe 6 Martie 2011 08:21
De la: oanakr, la data 2011-03-06 01:33:10Imi cer scuze, nu vreau sa fiu rautacioasa...dar eu zic ca mai bine inveti limba romana si dupa vezi cum sta treaba cu capricornii :)))
seara buna!


ai nevoie de gramatica ca sa aberezi despre zodii ?
rockk
Postat pe 6 Martie 2011 08:32
eu sunt noua in relatia cu capricornii,il cunosc doar de 3 luni....dar mi a facut o parere foarte buna....adevarul este ca si varsta isi spune cuvantul,indiferent de zodie....imi place la el taria de caracter si increderea pe care o are in sine.....afectivitatea....faptul ca isi exprima sentimentele fara rusine,sper deosebire de alti barbati,...intr un cuvant ....imi place
mariposa_1
Postat pe 6 Martie 2011 09:54
De la: timekeepergirl, la data 2011-02-24 14:27:58Cunosc un baiat din zodia capricorn,care e foarte timid,uneori il surprind uitandu-se insistent la mine,zambeste putin,dar cand ma uit la el isi intoarce repede capul in alta parte ca si cum nu s-ar fi uitat la mine.Cand i-am cerut ajutorul m-a ajutat,in schimb atunci cand m-am oferit sa il ajut m-a refuzat politicos de fiecare data.Nu stiu de ce e asa ,pe de-o parte privirea si ochii lui patrunzatori,felul lui de a fi si faptul ca parca ar cauta sa stea cat mai aproape de mine imi spun ca m-ar place,pe de alta parte daca il intreb ceva anume s-au ma ofer sa il ajut ma refuza.Nu stiu ce sa mai cred sau sa inteleg din asta.Poate cineva cunoaste mai bine capricorni decat mine atunci cand le place de cineva,sunt indragostiti si atunci cand nu le place.Sfaturi va rog!Multumesc.
ana_iram16
Postat pe 6 Martie 2011 10:06
daca sunt cei mai buni sotii ,de ce au si amante cu anii......
kudika130254
Postat pe 6 Martie 2011 10:11
Si eu sint casatorita cu nu capricrn.Ei te ajuta tot timpul si foarte greu cer ajutorul,numai cind ajung intr-un impas de unde nu pot iesi singuri il cer.Cu ei trebuie sa ai o rabdare de fier.Daca in vrei pentru toata viata inarmeaza-te cu multa rabdare si vei vedea ca totul va fi bine.Chiar daca nu iti spune de multe ori ca te iubeste iti va demonstra prin gesturile pe care le face zi de zi.Sint firi romantice si familisti covinsi,asta ti-o spun din propria mea experienta.A trecut mult timp pina mi-a spus ca ma iubeste cu toate ca eu simteam acest lucru.Capricornii sint sotii perfecti.Sint tot ce isi poate dori o femeie,numai sa ai rabdare cu ei.
Eu iti doresc mult noroc in dragoste,iaqr daca vrei sa fii cu acest baiat ai rabdare cu el.
kudika313851
Postat pe 6 Martie 2011 10:58
asa e .ai dreptate.sant niste oameni reci ,fara sentimente.egoisti,nu mai zic. se gandesc mai mult la persoana lor.atunci cand simt ca cei de langa ei .vor sa-i paraseasca devin lapte si miere. dar nu dureaza mult.eu una ,nu vreau sa aud de ei. stati departe de ei
desde
Postat pe 6 Martie 2011 11:55
Sunt cei mai minunati !!! Sotul meu este capricorn si este un sensibil si un dulce in relatia cu mine si un tata deosebit pentru fetita noastra !
gabitza27
Postat pe 6 Martie 2011 12:48
ai mare dreptate....capricornul e un barbat deosebit daca are partenerul pe masura.....e autodidact ,vesnic parca in intrecere cu el insusi,eu sunt rac dar am o mare slabiciune pentru capricorni....sunt singurii barbati care imi pot tine piept.....au caractere puternice si sunt f destepti,oameni pe care te poti baza...am de vreo 6 luni o relatie cu un capricorn...ma uimeste in fiecare zi..e zgarcit cu laudele si efluviile de sentimente dar e foarte corect...in pat e super tare desi nu spune prea multe..le arata in felul lui....RABDARE...atat ai nevoie ca sa poti avea o relatie perfecta si bineinteles ..sinceritate si corectitudine...daca il minti...se termina totul...suporta in tacere multe dar nu suporta sa fie mintit.De-a lungul anilor am mai avut o relatie cu alt capricorn...era identic cu cel de acum...cu alte zodii ma inteleg foarte bine dar nu suntem compatibili ca si parteneri..am incercat si cu sagetatorul si cu berbecul...dar nu.....caractere slabe si duale....de asta prefer capricornul macar e puternic si corect!!!!!!!
kudika075868
Postat pe 6 Martie 2011 13:49
De la: timekeepergirl, la data 2011-02-24 14:27:58Cunosc un baiat din zodia capricorn,care e foarte timid,uneori il surprind uitandu-se insistent la mine,zambeste putin,dar cand ma uit la el isi intoarce repede capul in alta parte ca si cum nu s-ar fi uitat la mine.Cand i-am cerut ajutorul m-a ajutat,in schimb atunci cand m-am oferit sa il ajut m-a refuzat politicos de fiecare data.Nu stiu de ce e asa ,pe de-o parte privirea si ochii lui patrunzatori,felul lui de a fi si faptul ca parca ar cauta sa stea cat mai aproape de mine imi spun ca m-ar place,pe de alta parte daca il intreb ceva anume s-au ma ofer sa il ajut ma refuza.Nu stiu ce sa mai cred sau sa inteleg din asta.Poate cineva cunoaste mai bine capricorni decat mine atunci cand le place de cineva,sunt indragostiti si atunci cand nu le place.Sfaturi va rog!Multumesc.

Ma regasesc in ceea ce scrie mai sus.Asa era si capricornul meu la inceput.Dar din experienta mea cu el , pot spune ca , cei din zodia capricorn si sagetator sunt cei mai falsi barbati.Joaca un teatru , de uneori isi cred si ei minciunile.Sunt periculosi barbatii capricorni , dar atat timp cat noi femeile nu le oferim o stabilitate , si nu ii facem sa aiba incerdere ca ne au neconditionat in prejma lor.Vor fi si ei mai rezervati , ba mai mult , vor lupta pentru a ne intra sub piele:)
o_parte_din_rai
Postat pe 6 Martie 2011 13:56
Buna! Am citit ce ai scris despre experienta ta cu acel capricor..si vreau sa iti spun ca de 5 luni nu imi revin dupa un capricorn, care s a racit peste noapte si desi am insistat ...nu exista nicio cale de a se purta asa cum a facut o o data. M am regasit in mesajul tau si de aceea ti am scris. Numai bine, draga mea!:*
Ramonela_15111977
Postat pe 6 Martie 2011 14:43
I agree with you!!!
nicoletish
Postat pe 6 Martie 2011 14:46
De la: anidagyni, la data 2011-03-05 14:51:27buna ziua, interesant subiect...pe lângã tot ce s-a spus, de bine si de rau, mai vreau sa subliniez câte ceva: se cred centrul universului și deținãtorii adevãrului absolut, nu le place sã fie contraziși. te poți baza pe ei pânã la proba contrarã, când își iau lumea în cap, din motive numai de ei știute. nu știu sã comunice, sunt introvertiți emoțional și asta am observat dupã dupã o cãsnicie de 6 ani, dupã care m-a lãsat cu ochii-n soare și a plecat sã-și caute împlinirea profesionalã în alta localitate. minunat, nu?



Asa e...si al meu a disparut ca magarul in ceata; i am gresit banal, l-am banuit de infidelitate...apoi, desi am regretat, nu s a mai intors la mine. Am incercat de nerepetate ori, dar se pare ca dragostea mea nu a mai contat. Sunt f cruzi si egoisti; sunt atenti cat vor ei, cand nu mai vor...din te miri ce motiv, dispar fara explicatii; sunt lasi si nu au puterea sa explice; fug de resopnsabilitati si de dat explicatii; LASI! Desi sunt inteligenti, ai naibii de inteligenti, seducator de inteligenti, sunt lasi si insensibili!
Ramonela_15111977
Postat pe 6 Martie 2011 15:02
De la: melisa2011, la data 2011-03-05 20:24:30Buna! Ajuta-ma si pe mine sa inteleg daca tot esti capricorn. Plac un capricorn, ne intalnim de 5 luni, este o relatie mai neconventionala, in sensul ca numai eu iau initiativa, ceea ce este destul de frustrant. Eu salut prima, nu ma suna aproape niciodata, vb. zilnic pe mess, dar tot eu sunt prima care saluta. Ultima data cand ne-am intalnit i-am spus ca am senzatia ca daca eu nu mai fac nici un gest nici el nu o sa mai faca nimic si totul o sa se termine. Ca atare in zilele urmatoare nu l-am salutat decat la sf. zilei, si am mentionat asta, a fost deranjat, nu credea ca trebuie sa fie o regula cine saluta primul. Cand l-am intrebat daca ii sunt indiferenta nu a vrut sa raspunda. E timpul sa merg mai departe , sa imi vad de viata mea? Instinctul meu de obicei nu ma inseala, sunt extrem de atrasa de el, dar cred ca sunt prea draguta cu el si nu stiu daca merita sincer. Help me!

Idem Melisa!
Asa e si capricornul de care sunt eu indragostita:)
Parca am vorbi de aceeasi persoana; pe al meu Mihai il cheama :)
Eu trag de el, eu il slut, i am reprosat asta. La inceput a facut naveta in orasul meu de 2 ori, apoi un loc ca relatia nostra sa avanseze, tot eu il abordam pe mess; cateodata mi se opare ca s penibila si simt ca m am saturat sa tot trag eu de el; plang mai mereu, ma gandesc la el non stop, caut mereu pretexte sa il abordez, iar el tace malc ca un mut; ma enerveaza si ma scoate din pepeni si cred ca o sa abandonez.
Ramonela_15111977
Postat pe 6 Martie 2011 15:10
...eu stiu un capricorn casatorit de 30 de ani, cu nevasta fecioara...care habar n-are de cate ori a fost inselata...acasa e sotul perfect...
emilia367
Postat pe 6 Martie 2011 15:42

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
e adevarata chestia ca nu merge o relatie sagetator-scorpion? 3 De la: kudika074708 14 Octombrie 2009 14:42
femeie taur barbat rac 2 De la: miss_darine 7 Decembrie 2009 13:21
buna 11 De la: galina_aceeasi 9 Septembrie 2009 10:47
despre zodie 17 De la: kudika084081 17 Noiembrie 2009 23:47
top 1 De la: kudika174095 8 Februarie 2011 09:28