Setari Cookie-uri

Barbatii capricorni!!!

si eu cunosc un capri..........nu e timid............capri nu is timizi.nu vor sa-si arate interesele.is prea mandr si orgoliosi..........te place......dar.............orgoliu e prea mare.parerea mea.........la fel e si cu mn.ma ajuta dar cd vreau sa aflu mai molte se retrage..........
michellyn
Postat pe 5 Martie 2011 09:35
Mama e capricorn si am multi prieteni cu zodia asta.Caracacteristica tipica observata la toti capricornii : sunt foarte destepti !! Nu stiu cum se aseaza astrele alea, dar tare mi-as fi dorit sa fiu capricorn penru treaba asta.
Sunt metodici, muncesc mult pentru ceea ce-si doresc si apara cu dintii lucrurile in care cred. Sunt calmi, nu-si ies din pepeni din orice. Capricornii sunt oamenii pe care m-am putut baza intotdeauna ! Personal nu m-am inteles niciodata cu berbecii - niste infumurati.
Calyope
Postat pe 5 Martie 2011 09:37
Buna, si eu am avut marele noroc sa ma casatoresc cu un capricorn, In cazul cind iubesti un capricorn se egaleaza cu vorba RABDAREA E DE AUR , eu am asteptat cam vreo 5 ani pina am ajuns sa ne casatorim , cam mult dar, merita. Capricornii sint inchisi in sine (daca-s mai tineri -timizi), dar daca iubesc se daruie cu trup si suflet, sint incapatinati, le place sa aiba ultimul cuvint, nu le place concurenta, si sint foarte familisti. Mult depinde si de mediul in care au crescut. Il IUBESC pe Puiu meu, si vreau un bebe cit mai curind , da sa-i semene lui ca eu sint cam nebunatika ( sint taur) :D
kudika156887
Postat pe 5 Martie 2011 09:52
Din pacate sint si capricorni impelitati ...sora mea s-a intilnit cu unul tot de vreo 35 de ani , care i-auns ochii nu stiu cu ce ...era om de vaza, cu multi bani poate asta si l-a stricta, fusese divortat si tot spunea ca sotia l-a inselat. In fine sora l-a prins asupra faptului , chiar el insusi era infidel, pina la urma s-au despartit. Cred ca mult depinde de anturajul in care traiesc capricornii ...nu stiu ...in orice caz un pic de viclenie si minciuni persista in aceasta zodie. Cel mai bine cind Capricornul e mai tinar ...si nu dovedeste sa se "strice" din careva motive .
kudika156887
Postat pe 5 Martie 2011 10:01
RAZIELA EU SUNT UN BARBAT CAPRICORN .....nu doresc sa ma auto badjocoresc dar tin sa iti spun ca in mare parte descrierea ta ma caracterizeaza perfect.....nu stiu unde a avut loc ruptura din viata mea ca nu eram deloc asa eram rabdator ,atent ,rafinat, familist convins dar toate aceste lucruri m-au terminat,m-au obosit enorm si m-au facut sa o iau pe carari total gresite iar cea ce este mai rau este ca stiu ca calea pe care merg duce la auto distrugere si mi-asi dori din suflet sa gasesc cararea pe care asi putea sa ma intorc la cel care eram in tinerete.Este trist cea ce zic dar este realitatea si cea ce este mai rau este ca sunt in aceiasi situatie ca si cum ai fost tu ,am o familie si simt ca sfarsitul nu este departe iar acest lucru m-ar termina,pentru acest lucru vreau sa te intreb exista vreo solutie oare pentru intoarce situatia????.......Oare nemultumirea pe plan profesional , grijile fara de sfarsit ,grautatile familiale m-au determinat sa ma transform intrun monstru?????.....poate sfatul tau m-ar ajuta sa-mi salvez casnicia si nu in ultimul rand sa ma salvez de mine insumi......Multumesc!
kudika312403
Postat pe 5 Martie 2011 10:15
hehe...eu sunt capricornita...despre baietii/barbatii capricorni pe care ii stiu (nu sunt prea multi), pot spune ca sunt exceptionali, aspect fizic placut, deosebit, foarte destepti, au niste talente/idei sau inclinatii pe care nu le are oricine, dar sunt usor timizi, introvertiti, chiar daca pot fi vorbareti, glumeti, cu simtul umorului, e mai greu sa intri in sufletul lor :) Ah...daca vreodata auzit despre cineva ca a terminat medicina, a ajuns chirurg, nu a fost multumit, a dat la drept si a ajuns magistrat sau avand cine stie ce functie inalta, mari sanse sa fie vorba despre un capricon:D. Multa lume nu agreeaza capricornii pt ca au senzatia ca sunt orgoliosi, mandri si ca-i privesc pe ceilalti de sus, insa asta nu e adevarat, toate persoanele capricon pe care le cunosc, au reusit intr-un fel sau altul , iar asta pt ca nu i-a interesat ce face vecina de la 3 si si-au cladit prorpriul drum, iar asta de multe ori iti poate scadea din popularitate...ca sa citez ceva din Shakespeare "pot sa-ti fie prieteni niste oameni carora o natura ca a ta le este in ascunsul inimei o vesnica mustrare "?
ca sa incheiem intr-o nota mai optimista, as sfatui-o pe cea care a initiat topicul, daca simte ceva pt baiatul respectiv sa fie ea mai hotarata, daca el este mai timid, nu va ghidati 100% dupa zodii:P
ladycroft_healthy
Postat pe 5 Martie 2011 10:20
Fiecare zodie are și pãrți bune și pãrți rele, fiecare om are și defecte și calitãți. În proporții diferite, bineînțeles. Nu trebuie sã judecãm un om numai dupã zodie și nu trebuie sã aruncãm cu pietre înainte de a ne analiza pe noi înșine. Totuși, dacã ar fi sã vorbim de capricorni, din câte am citit și din experiența de viațã cred cã sunt timizi, le place sã stea în familie, sunt muncitori, dar extrem de încãpãțânați, orgolioși și nu acceptã sfaturi sau ajutor de la altcineva. Nu vor sã fie subalterni (am fost director câtva timp și știu ce probleme am avut cu un capricorn). Cred cã sunt generoși într-o oarecare mãsurã. Oricum, dupã pãrerea mea, defectele lor sunt mult mai puține sau nu deranjeazã atât de mult ca cele ale scorpionilor.
intel1anima
Postat pe 5 Martie 2011 10:35
Pentru Timekeepgirl:-)

Sunt cu un Capricorn de 10 ani si cu adevarat sunt asa cum i-au descris doamnele de mai jos. Sunt de incredere, de cuvant dar nu sunt cei mai buni in a-si arata sentimentele. Nu te vor cuceri prin cuvinte, gesturi de tandrete din filme. Dar daca ajungi totusi la "performanta" asta, e foarte bine.

Capricornii au nevoie de persoana care au personalitate opusa lor. Au nevoie de oameni joviali, curajosi, veseli dar vor totodata un partener de cuvant. Pun mare pret pe fapte si nu pe cuvinte.
Consider ca sunt buni parteneri in familie. Sunt insa orgoliosi ( de aceea cred ca nici nu doreste sa fie ajutat), are tendinta clara de a nu solicita ajutorul si uneori pot si printre cei mai incapatanati.
Sunt convinsa ca in final acest Capricorn isi va lua inima-n dinti si te invita in oras si va fi si amuzant pentru tine sa vezi cat de timid se exprima desi el crede ca e pe pozitii

Enjoy!
aionitoae
Postat pe 5 Martie 2011 10:48
De la: kudika312403, la data 2011-03-05 10:15:56RAZIELA EU SUNT UN BARBAT CAPRICORN .....nu doresc sa ma auto badjocoresc dar tin sa iti spun ca in mare parte descrierea ta ma caracterizeaza perfect.....nu stiu unde a avut loc ruptura din viata mea ca nu eram deloc asa eram rabdator ,atent ,rafinat, familist convins dar toate aceste lucruri m-au terminat,m-au obosit enorm si m-au facut sa o iau pe carari total gresite iar cea ce este mai rau este ca stiu ca calea pe care merg duce la auto distrugere si mi-asi dori din suflet sa gasesc cararea pe care asi putea sa ma intorc la cel care eram in tinerete.Este trist cea ce zic dar este realitatea si cea ce este mai rau este ca sunt in aceiasi situatie ca si cum ai fost tu ,am o familie si simt ca sfarsitul nu este departe iar acest lucru m-ar termina,pentru acest lucru vreau sa te intreb exista vreo solutie oare pentru intoarce situatia????.......Oare nemultumirea pe plan profesional , grijile fara de sfarsit ,grautatile familiale m-au determinat sa ma transform intrun monstru?????.....poate sfatul tau m-ar ajuta sa-mi salvez casnicia si nu in ultimul rand sa ma salvez de mine insumi......Multumesc!



Cand vei afla un raspuns pozitiv si plauzibil, te-as ruga sa mi-l spui si mie.
Am avut o casnicie cu un capricorn timp de 23 ani. Parea cea mai reusita familie si asa ma simteam, dar am aflat ca el a trait o viata paralela multi ani. Cand a fost deconspirat, si-a aratat adevarata fatza: egoist, orgolios, lipsit de sentimente si dornic de a fugi de responsabilitati. A intors spatele familiei sale ( parinti, sotie, copil) si traieste cu o fata cu 25 ani mai tanara ca el care ii ofera dragoste si suport material. Nu l-a interesat de drama psihologica creata propriei copile, nici de durerea parintilor...iar de mine nu l-a interesat chiar deloc. A declarat ca se iubeste doar pe sine si_si traieste viata asa cum doreste, iar fata va rezista fara dragostea tatalui asa cum si el a rezistat.
kudika333444
Postat pe 5 Martie 2011 11:01
Am avut alaturi de mine un barbat capricorn timp de 2 ani. Cu el am trait cele mai frumoase clipe din viata mea, pe el l-am iubit si l-am dorit, era pasional, tandru, ma cucerit imediat. Era un barbat sincer si cald, Poate nu este zi in care sa nu ma gandesc la el...chiar daca am prieten, dar nimeni si nimic nu va fi cum a fost el. Noptile petrecute alaturi de el erau pline de magie, Cand ma atingea, tremuram toata si nu era zi in care sa nu-mi zica ca sunt frumoasa si ca ma iubeste. Dar intr-o zi, ma suna si imi zice, "Trebuie sa-ti spun ceva...te-am inselat, sa intamplat si asta e " Am simtit ca se prabuseste cerul peste mine, ca nu mai am nimic si pe nimeni. Plangeam si zi si noapte...nu l-am iertat, si el in fiecare seara venea la geamul meu si zicea "fetita mea te rog...te iubesc" in gandul meu, si eu la nebunie. De atunci nu l-am mai putut privi ca pe omul vieti mele chiar daca a fost primul si singurul barbat cu care am trait clipe de neuitat. Acum sa insurat si asteapta si un copil, ma bucur pentru el si sper sa aiba o viata plina de bucuri. Nu ne-am mai auzit de f mult timp nici nu stiam ca sa insurat dar, intr-o zi am zis sa-l caut pe facebook si l-am gasit, cu sotia lui. Cu toate ce s-au intamplat inca ma gandesc la el, si inca mai tin la el si ai vreau tot binele din lume...Acesta a fost barbatul meu capricorn.
alexia89
Postat pe 5 Martie 2011 11:08
Si eu am avut o relatie de un an cu un capricorn.La inceput,se comporta exact asa ca si in descrierile tale,era timid,abia se uita la mine,isi intorcea privirea de fiecare data cand ma uitam la el.A avut nevoie de un impuls si am inceput o relatie frumoasa.Insa aceasta s-a distrus din pricina faptului ca niciodata nu lasa de la el,poate eram si eu prea pretentioasa,nu prea comunicativ,era mereu interesat de persoana lui.Cred ca m-a iubit .La inceput facea lucruri care sa ma surprinda dar cu timpul a incetat..lucru care m-a deranjat foarte tare.Mi-a facut multe faze naspa,l-am iertat,am plans dar nimic nu l-a readus inapoi ,nimic nu l-a facut sa revina la vechiul comportament.Acum ceea ce am spus este strict orientativ,nu trebuie sa tii asa mult seama de zodie.Dar inainte sa intri intr-o relatie incearca sa cuinosti persoana cat mai bine

Numai binel,Delia:*
kudika296057
Postat pe 5 Martie 2011 11:17
m ai nimerit...am o relatie de 3 ani si jumatate cu un capricorn si in august ne vom casatori. n are nici o legatura asta cu zodia. depinde ce educatie a primit omul de acasa, cu ce oameni umbla, depinde de firea lui si mai putin de ce stele ii guverneaza destinul
daca ar fi sa te iei dupa faptul ca el este capricorn si daca eu as crede in zodii, ti as spune sa stai linistita ca va fi cel mai ocrotitor, atent, iubitor, fidel, inteligent partener si ca trebuie sa ai multa rabdare cu el pentru ca astea sunt calitatile capricornului de langa mine , dar pentru ca nu cred in zodii, parerea mea este ca ar trebui sa l cunosti mai bine...daca el e prea timid, fa tu primul pas...si apoi, daca te place...
in fine, bafta!
supercolut_19
Postat pe 5 Martie 2011 11:22
Buna la toata lumea. Si eu sunt casatorita cu un Capricorn de vreo 17 ani, dar nu e numai lapte si miere cum spuneti voi toate.Iar timizi nici vorba ,sunt incapatinati din cale afara si la fel de jelosi pe orice jest pe care il faci.Asa ca eu sunt Fecioara si el Capricorn si suntem zodii compatibile, de iubit ne iubim nu pot sa zic ca nu,iar familist asa de convins nu e, ptr ca nu isi iubeste asa de tare fiii. In schimb sunt si foarte laudarosi si pe deasupra si mincinosi tot odata. Si depinde in mediul in care au fost crescuti si de cum au fost educati, iar eu va pot spune sa nu va luati dupa tot ce se spune despre fiecare zodie in parte. Eu vad la copiii mei care unu e leu si altu varsator, dar ce se spune despre fiecare zodie nu e nimic adevarat, asa ca eu nu citesc HOROSCOPUL ptr ca e o minciuna tot ce citesc. Nu e nimic adevar. Si bafta la vinat de zodii.
kudika124594
Postat pe 5 Martie 2011 11:33
Buna la toata lumea. Si eu sunt casatorita cu un Capricorn de vreo 17 ani, dar nu e numai lapte si miere cum spuneti voi toate.Iar timizi nici vorba ,sunt incapatinati din cale afara si la fel de jelosi pe orice jest pe care il faci.Asa ca eu sunt Fecioara si el Capricorn si suntem zodii compatibile, de iubit ne iubim nu pot sa zic ca nu,iar familist asa de convins nu e, ptr ca nu isi iubeste asa de tare fiii. In schimb sunt si foarte laudarosi si pe deasupra si mincinosi tot odata. Si depinde in mediul in care au fost crescuti si de cum au fost educati, iar eu va pot spune sa nu va luati dupa tot ce se spune despre fiecare zodie in parte. Eu vad la copiii mei care unu e leu si altu varsator, dar ce se spune despre fiecare zodie nu e nimic adevarat, asa ca eu nu citesc HOROSCOPUL ptr ca e o minciuna tot ce citesc. Nu e nimic adevar. Si bafta la vinat de zodii.
kudika124594
Postat pe 5 Martie 2011 11:34
Buna...am si eu o problema cu un capricorn si poate voi imi puteti da un raspuns care sa-mi lamureasca nelinistea...Am inceput o relatie cu un barbat capricorn acum 2 luni si totul a fost minunat pana alaltaieri seara cand brusc a incetat sa-mi mai raspunda la telefon sau SMS-uri... Oare asa reactioneaza cand vor sa dea papucii, imatur?
anda03coj
Postat pe 5 Martie 2011 11:56
probabil s a saturat sa tot auda despre zodii.
rockk
Postat pe 5 Martie 2011 11:59
De la: kudika312403, la data 2011-03-05 10:15:56RAZIELA EU SUNT UN BARBAT CAPRICORN .....nu doresc sa ma auto badjocoresc dar tin sa iti spun ca in mare parte descrierea ta ma caracterizeaza perfect.....nu stiu unde a avut loc ruptura din viata mea ca nu eram deloc asa eram rabdator ,atent ,rafinat, familist convins dar toate aceste lucruri m-au terminat,m-au obosit enorm si m-au facut sa o iau pe carari total gresite iar cea ce este mai rau este ca stiu ca calea pe care merg duce la auto distrugere si mi-asi dori din suflet sa gasesc cararea pe care asi putea sa ma intorc la cel care eram in tinerete.Este trist cea ce zic dar este realitatea si cea ce este mai rau este ca sunt in aceiasi situatie ca si cum ai fost tu ,am o familie si simt ca sfarsitul nu este departe iar acest lucru m-ar termina,pentru acest lucru vreau sa te intreb exista vreo solutie oare pentru intoarce situatia????.......Oare nemultumirea pe plan profesional , grijile fara de sfarsit ,grautatile familiale m-au determinat sa ma transform intrun monstru?????.....poate sfatul tau m-ar ajuta sa-mi salvez casnicia si nu in ultimul rand sa ma salvez de mine insumi......Multumesc!


Draga capricornule, si eu am trait cu unul, era asa cum te descrii tu...la fel, s-a produs o ruptura si a lut-o razna...De fapt, pe el banii l-au schimbat, a inceput o afacere si a devenit altul. Au urmat femei, bautura, distractii fara limita si de aici, sfarsitul. S-a transformat asa cum spui si tu, intr-un monstru. Dar asta, doar pentru familia lui. A cheltuit toti banii cu femeile, a pierdut afacerile pt ca i-a cesionat uneia toate firmele pe care le detinea, a pierdut masinile pt ca nu a mai avut bani pt ratele de leasing, a introdus actiune de divort, a plecat de acasa iar acum este pe drumuri, traieste doar pt a reusi sa obtina imprumutand, cativa banuti, zilnic, cat sa-i ajunga doat pt tigari si isi plange ultima mare iubire, pe cea care i-a luat firmele...
Ne-a parasit fara nici cea mai mica remuscare. Ne-a facut viata un iad. Traim in iad.
Capricornii sunt mincinosi, prefacuti, nu isi asuma nimic, fug de responsabilitate, in secunda in care s-a produs un click in creierul lor, pornesc un adevarat razboi impotriva celor care il iubesc, uita ca au iubit, uita ca au copii, isi calca practic familia in picioare...
Tare as vrea sa stiu cum dispare asa brusc dragostea din sufletul vostru...de ce va razbunati tocmai pe cei care va iubesc...ce va alimenteaza ura pentru ei? Imi poti spune lucruile astea?
Mara_38
Postat pe 5 Martie 2011 12:11
buna....apropo de barbatii capricorn...am avut o relatie cu unul acum 26 de ani...ne-am despartit,fiecare s-a casatorit; pot spune ca regret si azi ca am rupt acea relatie ...am cunoscut si alti capricorni si am reusit sa-mi fac o parere despre barbatii din zodia asta...toti sunt f destepti..nu-si arata sentimentele prea usor..daca il superi o data te iarta dar nu te uita...dar in ceea ce ma priveste stiu ca e o zodie benefica pt mine...toti au reusit sa ma determine sa ma autodepasesc in toate privintele...e greu cu ei..ai mereu nesiguranta ca nu au nici un sentiment pt tine...dar nu e asa...daca le urmaresti gesturile marunte si le pui cap la cap...realizezi ca de fapt le este frica sa arate ceea ce simt pt a nu fi respinsi sau dezamagiti...e adevarat ca mai sunt si exceptii...nu exista padure fara uscaturi....dar eu am intalnit numai capricorni grozavi,oameni adevarati...daca ai rabdare si exista ceva compatibilitate intre voi....e un partener excelent!!!!!
kudika075868
Postat pe 5 Martie 2011 12:25
si eu am fost acu ceva ani in urma cu u Cpricorn vreo 4 ani...un tip f intelegent,gelos, putin egoist, cam fustangiu si incapatanat.Cu toate astea l-am cunoscut si altfel si a meritat..
jeanpierre
Postat pe 5 Martie 2011 12:27
De la: rashela, la data 2011-02-25 01:47:50Doamne, inca o dovada ca zodiacul nu inseamna nimic!
Cei mai nesuferiti oameni, cei mai mincinosi, mai prefacuti, mai nepasatori la nevoile altuia, mai laudarosi, mai periculosi.. etc etc au fost capricornii pe care i-am intalnit de-a lungul vietii. Fie barbat, fie femeie. Mi se ridica parul pe ceafa numai cand imi amintesc de doua dintre acestea.

asa este...eu am cunoscut numai capricorni si intradevar sunt f mincinosi si tot ce ai scris tu mai sus...insa este partea negativa a unui capricorn..eu ma feresc de ei ca de draq...stiu ca sunt si capricorni deosebiti insa nu mai am curaj sa stau sa cunosc nici unul..maj sunt asa cum ai zis tu rashela...luati in seama numerologia..daca stiti cu ce se mananca daca nu va propun sa va interesati..e f adevarata si nu se bazeaza pe zodii ci strict pe data de nastere a fiecaruia
Avrilutzaa
Postat pe 5 Martie 2011 12:28
Si eu am o relatie cu un capricorn de 3 ani si este foarte adevarat ce spui :D
Cornelya88
Postat pe 5 Martie 2011 13:00
buna....logodnicul meu este capricorn....ce pot sa`ti spun din punctum meu de vedere de aceasta zodie e ca (bineinteles fac referire la comportamentul iubitului meu) este o zodie in care barbatii sun puternici,lupta,cer ajutorul foarte rar pt ca fac tot osibiul sa se descurce prin propriile forte iar in ceea ce tzine de iubire intr`adevar sunt timizi....tacutzi...! vb putzin si bn....sfatul meu e dk iti place de el sa faci tu primul sfat....mutii st genul care poate isi doresc ceva da nu au curajul sa faca primul pas...asa ca dk esti mai comunicativa de felu` tau si jti cum sa ii iei incet incet ai sa obti de la ei ce ti doresti asta daca s lor le place de tn..muta bafta!!
kudika015725
Postat pe 5 Martie 2011 13:12
De la: kudika015725, la data 2011-03-05 13:12:05buna....logodnicul meu este capricorn....ce pot sa`ti spun din punctul meu de vedere de aceasta zodie e ca (bineinteles fac referire la comportamentul iubitului meu) este o zodie in care barbatii sun puternici,lupta,cer ajutorul foarte rar pt ca fac totp osibiul sa se descurce prin propriile forte iar in ceea ce tzine de iubire intr`adevar sunt timizi....tacutzi...! vb putzin si bn....sfatul meu e dk iti place de el sa faci tu primul pas....mutii st genul care poate isi doresc ceva da nu au curajul sa faca primul pas...asa ca dk esti mai comunicativa de felu` tau si jti cum sa ii iei incet incet ai sa obti de la ei ce ti doresti asta daca s lor le place de tn..muta bafta!!
kudika015725
Postat pe 5 Martie 2011 13:14
Buna...Eu sunt capricorn si sunt exact la fel ca si persoana de care tu vorbesti....
Eu zic ca e foarte indragostit de tine si nu gaseste momentul propice sa iti zica.
Parerea me e sa faci tu primul pas da iti place de el si sa il saruti sa vezi ca situatia
se schimba radical...
narcisjohn
Postat pe 5 Martie 2011 13:16
Depinde, Raziela, ca eu am cunoscut si panarame de barbati in Capricorn, dar si oameni de mare valoare. Adica cei din zodia asta ori sunt foarte buni si oameni de exceptie, ori sunt niste curvari si niste batausi. De ce nu il fqaci sa plateasca pe barbatul tau cu ce il ai la mana? Ia arata-i ca meriti ceva mai bun ca el, ca NU e de neinlocuit, si ca poti sa gasesti pe altcineva care sa-l puna la punct!!
lavinutza_lavinia
Postat pe 5 Martie 2011 13:18
"Sunt cãsãtorita de 19 ani cu un capricorn ,dar trebuie foarte multa rãbdare,ei iubesc în felul lor în liniște,mai mult de un zâmbet nu prea ai ce primi dar sunt sinceri nu spun vorbe la întâmplare dar nici nu știu sa și arate sentimentele dar te poți baza pe el oricând întradevãr nu prea vor ajutați de alții dar atunci când nu se descurca cer."



ai dreptate.nu sunt genul de oamenii ce spun ceva la intamplare dar si cand vine vorba de sentimentele lor o iau cam pe ocoilte uneori.din experienta mea am obesrvat ca asteapta sa faci tu ceva nu el.
tinker_bellx
Postat pe 5 Martie 2011 13:22
rachela ai perfecta dreptate,asa este,dar fiecare zodie in parte are anumite caracteristici asa cum ai dedus.....treaba cui ii plac anumite...........stii cum e cine se aseamana se aduna
kudika090335
Postat pe 5 Martie 2011 13:26
De la: kudika_pudika, la data 2011-02-25 02:03:18
De la: rashela, la data 2011-02-25 01:47:50Doamne, inca o dovada ca zodiacul nu inseamna nimic!
Cei mai nesuferiti oameni, cei mai mincinosi, mai prefacuti, mai nepasatori la nevoile altuia, mai laudarosi, mai periculosi.. etc etc au fost capricornii pe care i-am intalnit de-a lungul vietii. Fie barbat, fie femeie. Mi se ridica parul pe ceafa numai cand imi amintesc de doua dintre acestea.

Hmmm, una dintre prietenele mele cele mai bune este capricorn, si zau ca nu poate fi o persoana mai simtitoare, mai plina de compasiune, mai sincera, mai dedicata muncii ei, prietenilor ei, familiei ei decat ea.
Si mai cunosc si alti capricorni care-s oameni de treaba.

Deci da, zodia nu inseamna nimic; cine si ce este un om e dat de temperament si educatia primita de-a lungul vietii.










nu fi prea convinsa de asta...depinde de ziua nasterii,anul si ascendetul pe care il are
tinker_bellx
Postat pe 5 Martie 2011 13:26
si eu am o relatie cu un capricorn de 8 luni..dar pot spune ca desi e putin timp am ajuns sa il cunosc foarte bine...si aceste luni au fost cele mai frumoase din viata mea...n-am simtit cu nici un fost iubit ce am simtit cu el... e cel mai bun din toate punctele de vedere...nu credeam ca exista o asemenea persoana pe lumea asta...le spun si eu toate fetelor/femeilor sa-si gaseasca un capricorn...o sa aiba o viata de poveste
Danutsa_
Postat pe 5 Martie 2011 13:31
Capricorni sunt cei mai buni familisti,ceea ce la barbatii din alte zodii nu prea gasesti .In viata lor ei au o singura femeie pe care o vor ridica pe un piedestral mai inalt decat chiar si pentru mama lor .Ei nu insala. Dar trebuie sa te inveti cu ei ,ei fiind foarte interiorizati .dar ei cand iubesc,se daruiesc total si in afara de munca si familie ei altceva nu mai vad.Eu sunt casa torita cu un asemenea barbat de 35 de ani si sunt fff. MULTUMITA!
kudika312711
Postat pe 5 Martie 2011 13:31

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
spuneti-i si mie ceva pt cresterea parului.....am tot folosit tratam naturiste...trat de la gerovital cu petrol...am folosit ulei de ricin ,,,,si nimik..va rog afutati-ma...va multumesc 7 De la: kudika070433 28 Septembrie 2009 14:40
am si eu o problema... 7 De la: kudika134283 16 Martie 2010 10:53
relatie la distanta.credeti in asta? 49 De la: bvlante 23 Septembrie 2010 08:37
eu peste el berbec?? 9 De la: kudika347361 2 Ianuarie 2011 23:48
eu geaman ,el scorpion 11 De la: stardancer 22 Noiembrie 2009 23:02