Mai multe
De la: miss_darine, la data 2011-03-12 11:09:21De la: shakhalu, la data 2011-03-12 07:42:35 eu acuma conduc 2 masini o dacie breack de care radeau toti si da mi-am strans bani prin pile relatii si ce am mai putut mi-am luat ford mustang GT o bijuterie acuma toti vin la mine invidioaso recunoaste ca vrei si tu o tura cu GTul
|
||
|
battleofwits Postat pe 12 Martie 2011 11:11 |
||
|---|---|---|
De la: miss_darine, la data 2011-03-12 11:09:21De la: shakhalu, la data 2011-03-12 07:42:35 eu acuma conduc 2 masini o dacie breack de care radeau toti si da mi-am strans bani prin pile relatii si ce am mai putut mi-am luat ford mustang GT o bijuterie acuma toti vin la mine Cum nu darine? Eu cunosc oameni care stau in chirie dar au masini scumpe si n-au bani nici sa bea un pahar de Cola cand merg intr-un bar sau intr-un club. Dar...se lauda ca au masina smechera Pup darine
|
||
|
_Cryssa_ Postat pe 12 Martie 2011 11:12 |
||
De la: miss_darine, la data 2011-03-12 11:10:24De la: battleofwits, la data 2011-03-12 11:04:52De la: _Cryssa_, la data 2011-03-12 11:03:01De la: battleofwits, la data 2011-03-12 11:00:07De la: barrtenders, la data 2011-03-12 10:56:42am uitat ceva .....dacai-as demonstra ei ca el arfacesex cu prima fata care ii cade in mana crede-ti ca m-ar ajuta sau as face mult mai rau pentru ca stiu ca el nu o merita si m-am gandit sa ii organizez ceva in care sa o minta pe ea si sa se duca cu alta :)..... si i-am zis si ei ca o sa ii demonstrez ca nu o merita sta si langa ea cand se joaca cu vibratorul
|
||
|
|
||
|
battleofwits Postat pe 12 Martie 2011 11:12 |
||
De la: kudika375620, la data 2011-03-12 11:09:07 ...Nimic in viata nu e usor, cu atat mai mult dragostea! ai dreptate...iubirea trebuie simulata, trebuie regizata ... altfel nu castigi nimic
|
||
|
battleofwits Postat pe 12 Martie 2011 11:13 |
||
De la: battleofwits, la data 2011-03-12 11:12:31De la: miss_darine, la data 2011-03-12 11:10:24De la: battleofwits, la data 2011-03-12 11:04:52De la: _Cryssa_, la data 2011-03-12 11:03:01De la: battleofwits, la data 2011-03-12 11:00:07De la: barrtenders, la data 2011-03-12 10:56:42am uitat ceva .....dacai-as demonstra ei ca el arfacesex cu prima fata care ii cade in mana crede-ti ca m-ar ajuta sau as face mult mai rau pentru ca stiu ca el nu o merita si m-am gandit sa ii organizez ceva in care sa o minta pe ea si sa se duca cu alta :)..... si i-am zis si ei ca o sa ii demonstrez ca nu o merita ala da barbat domle
|
||
|
_Cryssa_ Postat pe 12 Martie 2011 11:14 |
||
De la: battleofwits, la data 2011-03-12 11:11:46 cred ca mai mult mi-as dori o tura cu un Indian chief
|
||
|
miss_darine Postat pe 12 Martie 2011 11:16 |
||
De la: _Cryssa_, la data 2011-03-12 11:12:11 mie mi-e mila de ei...cum s-or descurca mititeii de ei cu noul pret la benzina? tzuc si eu crysa
|
||
|
miss_darine Postat pe 12 Martie 2011 11:21 |
||
De la: miss_darine, la data 2011-03-12 11:21:03 Nici nu vreau sa ma gandesc |
||
|
_Cryssa_ Postat pe 12 Martie 2011 11:23 |
||
| mimi am stat langa ea tot timpl cat a facut bai am spalat-o pe cap si pe spate :P si am facut si cateva poze in spuma ca asa a vrut ( in timp ce am pus sa cante holograf - asa frumoase :P ) si i-am repetat ca imi pare rau ptfiecare clipa in care am neglijat-o si am facut-o sa nu ma mai iubeasca ....dupa toate astea am facut un bol mare de salata de fructe si am mancat impreuna si dupa un masaj cu crema de vanilie :P ( mirosea a prajituri ) ..insa mie greu si ink mie foarte frica ca nu o sa ne impacat .....daca as avea posibilitatea credema ca as pleca undeva dar nu pot nici eu si nici ea ca nu are cum sa lipseasca de la servici dar o sa o fac dar nu la munte ....prefer marea ca vreau sa fac dragoste noaptea cu ea pe malul marii :D numai bine | ||
|
barrtenders Postat pe 12 Martie 2011 12:09 |
||
De la: barrtenders, la data 2011-03-12 12:09:02mimi am stat langa ea tot timpl cat a facut bai am spalat-o pe cap si pe spate :P si am facut si cateva poze in spuma ca asa a vrut ( in timp ce am pus sa cante holograf - asa frumoase :P ) si i-am repetat ca imi pare rau ptfiecare clipa in care am neglijat-o si am facut-o sa nu ma mai iubeasca ....dupa toate astea am facut un bol mare de salata de fructe si am mancat impreuna si dupa un masaj cu crema de vanilie :P ( mirosea a prajituri ) ..insa mie greu si ink mie foarte frica ca nu o sa ne impacat .....daca as avea posibilitatea credema ca as pleca undeva dar nu pot nici eu si nici ea ca nu are cum sa lipseasca de la servici dar o sa o fac dar nu la munte ....prefer marea ca vreau sa fac dragoste noaptea cu ea pe malul marii :D numai bine pai holograf ma ai pus trebuia sa pui si tu roxi manelista cva ,,aoleeeee
|
||
|
thadoogback Postat pe 12 Martie 2011 12:11 |
||
De la: barrtenders, la data 2011-03-12 12:09:02mimi am stat langa ea tot timpl cat a facut bai am spalat-o pe cap si pe spate :P si am facut si cateva poze in spuma ca asa a vrut ( in timp ce am pus sa cante holograf - asa frumoase :P ) si i-am repetat ca imi pare rau ptfiecare clipa in care am neglijat-o si am facut-o sa nu ma mai iubeasca ....dupa toate astea am facut un bol mare de salata de fructe si am mancat impreuna si dupa un masaj cu crema de vanilie :P ( mirosea a prajituri ) ..insa mie greu si ink mie foarte frica ca nu o sa ne impacat .....daca as avea posibilitatea credema ca as pleca undeva dar nu pot nici eu si nici ea ca nu are cum sa lipseasca de la servici dar o sa o fac dar nu la munte ....prefer marea ca vreau sa fac dragoste noaptea cu ea pe malul marii :D numai bine daca postul tau nu e gluma, esti grav |
||
|
battleofwits Postat pe 12 Martie 2011 12:38 |
||
De la: miss_darine, la data 2011-03-12 11:16:11De la: battleofwits, la data 2011-03-12 11:11:46 citisem...indian chel...si vroiam sa intreb daca nu...si cu...burta!!!
|
||
|
eu_ovidiu Postat pe 12 Martie 2011 12:42 |
||
De la: eu_ovidiu, la data 2011-03-12 12:42:36De la: miss_darine, la data 2011-03-12 11:16:11De la: battleofwits, la data 2011-03-12 11:11:46 e o greseala de tipar...a vrut sa spuna "Indianul Talpa Iute"
|
||
|
battleofwits Postat pe 12 Martie 2011 12:44 |
||
De la: battleofwits, la data 2011-03-12 12:44:09De la: eu_ovidiu, la data 2011-03-12 12:42:36De la: miss_darine, la data 2011-03-12 11:16:11De la: battleofwits, la data 2011-03-12 11:11:46 ...adica...o si ras-o? totusi...lipseste cineva...de pe aici...sa va duca la cele sfinte... ...ghititi despre cine o fi vb?
|
||
|
eu_ovidiu Postat pe 12 Martie 2011 12:58 |
||
De la: eu_ovidiu, la data 2011-03-12 12:58:25De la: battleofwits, la data 2011-03-12 12:44:09De la: eu_ovidiu, la data 2011-03-12 12:42:36De la: miss_darine, la data 2011-03-12 11:16:11De la: battleofwits, la data 2011-03-12 11:11:46 282?
|
||
|
_Cryssa_ Postat pe 12 Martie 2011 13:58 |
||
|
buna. imi pare rau sa aud asa ceva. sunt femeie si am inceput o relatie de la 16 ani jumate terminandu.se la 24,doar ca baiatul nu a fost asa cum te.ai descris tu;eu ma casatorisem si a fost mult mai grea decizia despartirii desi eu am fost care am facut pasul. spun ca sunt eu pentru ca intotdeauna femeile sunt condamnate pentru tot ce se intampla intr.o relatie,insa e bine sa nu bagi totul in seama si sa te tii pe picioarele tale cand totul vrea sa te doboare fosta ta iubita nu stie ce are langa ea; nu vrea sa vada sau cauta ceva mai bun ceea ce nu va gasi iti dau un sfat(depinde de tine daca vrei sa.l urmezi sau nu) ce zici daca ai fi barbat si te.ai muta intr.o alta camera,in loc sa plangi dupa o femeie ca o fetitza dupa papushi? astfel... i.ai da libertatea de care are nevoie fara sa.i oferi iubirea pe paine mai repede sau mai tarziu o sa vada cum stau lucrurile si o sa te precieze,doar ca ramane decizia ta daca o mai vrei ca iubita sau nu daca o sa te ingnore in continuare,nici macar ca prieteni,inseamna ca nu te.a meritat si pacat pentru anii in care ati crescut impreuna... nu dispera...in viata ai sa vezi si sa cunosti multe ,chiar ce nu ai vrea...e viata noastra si merita traita asa cum e ea iti doresc tot binele din lume quote name='barrtenders' date='2011-03-10 22:40:37']buna sunt stefan 26 ani si as vrea sa cer ajutorul vostru pentru ca sunt disperat ....povestea mea Acum 4 ani am cunoscut o fata ea avea 16 si 3 luni pe vremea aia eu 21-22 ...mica draguta frumoasa si un pic ciudata ma atras imediat .m-am indragostit de ea si ea de mine totul a fost o poveste frumoasa ii faceam pe plac mereu ii cumparam haine si tot ce vroia.. eram indragostiti rau nu iesesam unul fara celalalt o iubeam rau de tot ..... mai ales pentru faptul ca era si virgina.....totul frumos timpul a trecut cu certuri cu impacari ca in orice relatie.. acum de 7 luni am venit in it ....mi-am lasat serviciul pt asta si am urmato aici la surorile ei .....dupa 2 saptamani de stat aici mi-a murit talat m-am reintors acasa etc etc... am revenitinapoi dupa 3 saptamani totul era binisor numai ca eu fara sa vreau nu ii mai acordam atentia cuvenita unei femei si ma cam luasem su anturajul stateam mai mult la un bar de romani decat cu ea ...lucruri urate oricum.....certurile au devenit mai dese in ultimul timp si acum 3 ssaptamani am facut-o eu lata putin mai tare si ne-am certat in seara aia mai tare .... dupa doar 2 zile imi zice ca ma lasa si deja a inceput sa iasa cu alcineva .....el are 26 de ani ca mine e italian si e antrenor de fitnes adik arata bine la corp.....nu stiu ce sa mai fac sa o aduc inapoi mi-am cerut scuze am plans am regretat si ai-am promis ca nu mai fac nimic rau ...m-am lasat de tigari nu mai beau la bar daca ma duc iau 1 suc si plec insa nu mai are nici un efect....eu simt ca ea ma iubeste dar ma refuza in contiunu zicand ca sa saturat de fazele mel si continua sa iasa cu celalalt ....toate astea in timp ce noi dormim in aceasi camera in acelasi pat si seara o si mangai sa adoaram ..... cate o data imi da senzatia ca vreau dar cand incep cu intrebari se enerveaza la maxim si tipa la mine si face asa si cand plang ....am incercat si cu o cina romantica cu lumanari su flori cu muzica .... tot mesaje in fiecare zi .....ca sa fac ??? sa o lasa sama duc in alta camera sa dorm ???? as face asta dardacaea de singuratate se duce si doarme la el o sa o pierd de tot ....pt ca ea a zis ca acm face ce vrea ea numai ca nu le face logicc ...nu vreau sa o pier o iubesc enorm de mul dar ce pot face ???? ajutor in special de la femei pentru ca ele au fost in astfel de cazuri [/quote] |
||
|
lovedementa Postat pe 12 Martie 2011 21:59 |
||
| sufera de prea mult bine. nu o mai stresa pt o saptamana da-i timp de gandire sa aleaga ce vrea si daca te iubeste si te vrea inapoi va veni. crede-ma. in acest timp incearca sa te ingrijesti mai mult sa faci lucruri mai interesante.mai mult ca sigur a intervenit si monotonia. | ||
|
spring3 Postat pe 12 Martie 2011 23:21 |
||
De la: barrtenders, la data 2011-03-10 22:40:37buna sunt stefan 26 ani si as vrea sa cer ajutorul vostru pentru ca sunt disperat ....povestea mea e ora 2 noaptea si am baut destul cu prietenii deci voi fi foarte sincer, cei ca tine imi provoioaca dezgust, de ce ? simplu pt ca la 23 de ani sa te legi de un copil de 16 care nu are idee pe ce lume traieste e dezgustator, pt ca o formez cum vrei tu pana se treazeste, iar moronu care va veni dupa va trebui sa se lupte ca sa scape de umbra pe care i ai imprimat o ei. deci pt toti blogherii ratati de 30 de ani care si cauta copile de 16 pt ca nu pot mai mult, .|. , ratatilor. |
||
|
rockk Postat pe 12 Martie 2011 23:24 |
||
Ehm subscriu cu "mica" obiectie : tipa nu era atat de inocenta pe cat credea dl Pervers- blogger- care agata copile-(a se citi virgine) ....pana la urma cn a profitat de cine? I-ai luat haine ( nu ca ar conta..mno dar stim toti cat de mult apreciaza gagicile tzoalele si prostiile de genu)...ai mers cu ea la mama nabii in Italia...si ea ..ce face ? Hmm...isi da dateuri cu tipi dubiosi...atletici..etc..EWWW. In fine. : Ce vreau sa zic e : nici ea nu era chiar asa naiva. Daca am inteles eu despre ce e vb...ca sincer..am citit tot " pe diagonala" ce a scris.... Ma amuza kudica si alte steuri de femei unde tot vad pe cate unu cum se vaicareste..asteptand sfaturi... |
||
|
evangeline87 Postat pe 12 Martie 2011 23:43 |
||
De la: thadoogback, la data 2011-03-12 12:11:10De la: barrtenders, la data 2011-03-12 12:09:02mimi am stat langa ea tot timpl cat a facut bai am spalat-o pe cap si pe spate :P si am facut si cateva poze in spuma ca asa a vrut ( in timp ce am pus sa cante holograf - asa frumoase :P ) si i-am repetat ca imi pare rau ptfiecare clipa in care am neglijat-o si am facut-o sa nu ma mai iubeasca ....dupa toate astea am facut un bol mare de salata de fructe si am mancat impreuna si dupa un masaj cu crema de vanilie :P ( mirosea a prajituri ) ..insa mie greu si ink mie foarte frica ca nu o sa ne impacat .....daca as avea posibilitatea credema ca as pleca undeva dar nu pot nici eu si nici ea ca nu are cum sa lipseasca de la servici dar o sa o fac dar nu la munte ....prefer marea ca vreau sa fac dragoste noaptea cu ea pe malul marii :D numai bine ai dreptate..asta isi bate joc de noi...nu poate fi chiar atat de varza in privinta utilizarii CORECTE a sintaxei....invata sa te exprimi intai...si dupa vorbim de femei. LOL
|
||
|
evangeline87 Postat pe 12 Martie 2011 23:47 |
||
|
hai sa fim sinceri, cata minte sa ai sa ti traga tapa o tipa de 16 ani, de 18 sau 20 , cat de prost sa fii , lipsit de experienta sau disperat? pana una alta meriti ce ai primit, cred ca fiecar eprimeste ce merita. n as putea sa ma uit la o fata de 16 ani nici macar ca la o amica. ce sa poti discuta cu o copila de 16 ani daca tu ai cu 10 ani mai mult ??? asta spune multe despre tine, dar nu judec, fiecare cu ale lui, am invatat o lectie f important odata, fiecare si face si si merita destinul pana una alta. nimeni nu vrea si nu merita mila. ea a profitat de tine, tu de ea. va meritati . |
||
|
rockk Postat pe 12 Martie 2011 23:50 |
||
| auzi rock aveam 21 spre 22 si da m-am indragostit de o fetia....care e problema da nu inteleg daca nu iti place caracterul unei fete care o vezi prima data nu mai iesi a 2 oara..... de felul meu si unde am lucrat sunt un baiat educat ma respecta si respect pe toata lumea si unde a fost fata asta cu mine iti zic eu ca nu mergea cu altul asa ca nu mai comenta daca nu vrei sa ajuti ...... da am luat hotararea din seara asta sa ma mut in alta camera si sa o las sa facaabsolut ce vrea ea .....daca o sa ii vina mintea la cap si nu apuca sa ii se daruiasca lu ala ne impacam daca nu asta e .....iar daca e cum spui tu si nici macar o urma de sentiment o amintire ceva inseamna ca am fost eu prea naiv si nu ma iubit cu adevarat niciodata | ||
|
barrtenders Postat pe 13 Martie 2011 05:22 |
||
| am cerut sa fiu ajutat nu criticat ......evangeline dragostea nu are varste cat despre demnitate o am si asta e cea mai mare sa nu se atinga nimini de ea . nu vreau sa par vreu inapoiat sau un cidat dar asta crek m-ar durea cel mai mult pe mine acum asta sunt eu e iubirea vieti mele..... am uitat sa precizez ca eu am 26 si ea aproape 21 deci diferenta nu e chiar asa mare si crede-ma pervers nu am fost niciodata . M-ia placut de prima data can am vazut-o si m=am indragostit e ceva rau in asta ??? | ||
|
barrtenders Postat pe 13 Martie 2011 05:33 |
||
De la: barrtenders, la data 2011-03-13 05:22:09auzi rock aveam 21 spre 22 si da m-am indragostit de o fetia.... asta e . nu poti sa ai asteptari serioase de la o fetita. e ghinionul tau atata tot, stai relax nu esti singurul. iar cateodata e bine sa primesti o palma ca altfel nu te trezesti. |
||
|
rockk Postat pe 13 Martie 2011 06:57 |
||
De la: _Cryssa_, la data 2011-03-12 10:51:03De la: rockk, la data 2011-03-12 07:50:10ma doare capul de parca m ar fi lovit cineva n crestet cand imi ating chiar si parul , wtf era mai interesant ![]() |
||
|
rockk Postat pe 13 Martie 2011 07:08 |
||
@bartenders Stai linistit, nu e o tragedie ca te-ai indragostit de o fetita de 16 ani. Multe relatii incep de la aceasta varsta. Cand mi-am cunoscut sotul, eu aveam @ 17 ani si el 22 si suntem azi o familie. Ne-am format, ne-am maturizat, cunoscut, acceptat, etc. Pt. cei care-l condamna ca e un plangacios...de ce cititi printre randuri?? Baiatul a gresit fata de iubita lui. Oare nu e normal ca femeie sa spui stop suferintei??? Credeti ca ea nu mai putea de bine? In fine, mi se pare normal ca baiatul sa -si dea silinta si sa o recucereasca. In privinta mutarii, faci cea mai mare greseala. Nu trebuie sa ma crezi pe cuvant, vei vedea tu mai tarziu. P.S Ai grija de sufletelul tau si cantareste bine lucrurile pt a lua cea mai buna decizie.
|
||
|
mimi_ca29 Postat pe 13 Martie 2011 07:14 |
||
De la: barrtenders, la data 2011-03-13 05:33:36am cerut sa fiu ajutat nu criticat ......evangeline dragostea nu are varste cat despre demnitate o am si asta e cea mai mare sa nu se atinga nimini de ea . nu vreau sa par vreu inapoiat sau un cidat dar asta crek m-ar durea cel mai mult pe mine acum asta sunt eu e iubirea vieti mele..... am uitat sa precizez ca eu am 26 si ea aproape 21 deci diferenta nu e chiar asa mare si crede-ma pervers nu am fost niciodata . M-ia placut de prima data can am vazut-o si m=am indragostit e ceva rau in asta ??? continua ceea ce faci...si nu uita sa ne dai detalii sunt amuzante
|
||
|
battleofwits Postat pe 13 Martie 2011 08:38 |
||
| uite tipule..cunosc cazul tau in foarte multe variante...baieti la fel de naivi au crescut pushtoaice pana le-au pus pe picioare apoi s-au ales cu picioru-n fund...ce pot sa-ti spun e ca probabil ea nu mai vede in tine ce vedea pe vremuri...sau probabil ii e frica sa nu se repete ceea ce-ai facut...totul se rezolva prin comunicare..si ai face bine s-o scuturi umpic si s-o faci sa te asculte...iti ceri frumos scuze..si ii explici ce inseamna pt tn..mai cere-i doar o shansa...nu mai mult..si dak ti-o ofera ai grija sa n-o dai din nou in bara ...k o vei pierde de tot..mult succes iti dorec :* | ||
|
just_kitty Postat pe 13 Martie 2011 08:53 |
||
| o singura intrebare am tu ai mai avut prietene pana la pustioaca in cauza ? | ||
|
B3ndiss Postat pe 13 Martie 2011 09:54 |
||
De la: ryana4cutty, la data 2011-03-13 09:54:21o singura intrebare am tu ai mai avut prietene pana la pustioaca in cauza ? pot sa raspund eu?
|
||
|
battleofwits Postat pe 13 Martie 2011 09:57 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| hey! | 8 | De la: livia1989 13 Ianuarie 2014 19:09 |
| Despartire, impacare.. | 10 | De la: Anna_Maria_26 3 Aprilie 2015 21:31 |
| Fara final... | 46 | De la: darksukkubus69 9 Martie 2010 18:58 |
|
|
||
| am vrut sa ne despartim dar acum il vreau inapoi :(( | 31 | De la: laura5050 1 August 2009 17:53 |
| my ex... | 16 | De la: andreea_9 22 Octombrie 2010 22:24 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.