Setari Cookie-uri

sunt disperat va rog ajutati-ma

De la: battleofwits, la data 2011-03-13 09:57:21
De la: ryana4cutty, la data 2011-03-13 09:54:21o singura intrebare am tu ai mai avut prietene pana la pustioaca in cauza ?

pot sa raspund eu?

da unde mi-e biroul ca nu-l mai gasesc sau au pus astia d ela DNA sechestru pe el ?
ipahebirowtnod
Postat pe 13 Martie 2011 10:02
De la: pickard, la data 2011-03-10 22:45:49 esti termenat moshule! ai crescut-o mare si acum normal ca-i fuge ochii la italianul cu muschi nu mai poate sa te ajute nimeni mai ales ca plangi ca un idiot in loc sa te apuci de haltere

el face sport cu halbere nu cu haltere ....
kagome_kudika
Postat pe 13 Martie 2011 10:05
ce curiosi sinteti voi barbati,dar asta-i farmecul .eu cred ca fata a descoperit ca poate sa se bucure de viata si fara tine-ca dovada ca vrea sa fiti pt moment doar pieteni.sper ca nu-ti doresti sa se intoarca la tine din mila,ce a fost inainte nu va mai fi niciodata,ruptura sa produs,..... M-au chinuit adesea,amar necrutator Cu dragostea lor uni,ceilalti cu ura lor. Mi-au pus venin pe piine venin si in ulcior Cu dragostea lor uni ceilalti cu ura lor Dar dintre toti iubita ma ars cel mai cumplit nu ma urit vreodata,dar nici nu ma iubit. deci ai grija de viata ta.
lilu_67
Postat pe 13 Martie 2011 12:00
eu zic sa nu te mai chinui,dormi singur in camera si patul tau,cauta-ti de munca si de viata ta ,ce a fost nu va mai fi nicicum si niciodata,asta e parerea mea si sfatul meu,ai o varsta ,ca sa gandesti mai matur decat ea,asa ca las-o sa copilareasca,ca de fapt asta face.Bafta!
mimishor957
Postat pe 13 Martie 2011 12:14
De la: kudika135154, la data 2011-03-13 12:14:26eu zic sa nu te mai chinui,dormi singur in camera si patul tau,cauta-ti de munca si de viata ta ,ce a fost nu va mai fi nicicum si niciodata,asta e parerea mea si sfatul meu,ai o varsta ,ca sa gandesti mai matur decat ea,asa ca las-o sa copilareasca,ca de fapt asta face.Bafta!

cu siguranta esti invidioasa pe iubirea lui pura, si vrei sa-i pui bete in roate
battleofwits
Postat pe 13 Martie 2011 12:20
battleofwits ajuta-ma cumva .....am facut tot ce imi sta in puteri si simt ca mi se termina viata putem vb pe messenger sa iti cer cateva sfaturi ??? barrtenders e id meu de mess .....ms
barrtenders
Postat pe 13 Martie 2011 14:36
battleofwits ajuta-ma cumva .....am facut tot ce imi sta in puteri si simt ca mi se termina viata putem vb pe messenger sa iti cer cateva sfaturi ??? barrtenders e id meu de mess .....ms
barrtenders
Postat pe 13 Martie 2011 14:36
prietene am mai avut dar nu am iubit pe niciuna doar pe ea ..e iubirea vietii mele si stiu ca nu isi da seama acum dar si eu sunt iubirea vietii ei si o sa ma vrea inapoi numai ca sper sa nu fie mult prea tarziu
barrtenders
Postat pe 13 Martie 2011 14:40
Imi pare foarte rau sa te anunt, dar deja ai pierdut-o prietene!
Daca o femeie se intalneste cu altul in afara de tine, inseamna ca relatia voastra scartaie.
Si fraier ai fi sa o crezi cum ca nu a facut sex cu celalalt. Eu spre ex, cand m-am certat cu fostul l-am pacalit ca nu facusem sex cu actualul... si ce? m-am jucat cu el o vreme... apoi m-am plictisit. eram ca o pisica atasata de un "soricel" cu care ma iubisem vreo 4 ani. Imi era greu sa pun capat din obisnuinta. Il iubisem enorm, dar s-a jucat cu sentimentele mele, st sigura ca m-a si inselat, era frustrat, le avea cu bautura si imi strica revelioanele; l-am tot amenintat ca daca nu se face barbat normal ii dau papucii nu m-a crezut. In schim imi spunea mereu k "las', gas u altu m bun ca mine" SI ASA A FOST! dorinta i s-a indeplinit! Sunt cea mai fericita de 6 ani de cand sunt cu actualul meu iubit.
Asa ca.... eu cred ca esti un soricel in ghearele unei pisici!
kudika012024
Postat pe 13 Martie 2011 15:27
mei nu stiu daca mai ai vreo sansa...sincer tine cont si de ceea ce vrea ea....daca o iubesti cu adevarat las-o sa faca ce vrea nu o limita...tu nu ai procedat corect...nu poti cumpara o femeie....trebuia sa o duci la bun sfarsit relatia asa cum ai inceput...trebuie sa fii uh....nu o jigni incearca sa te comporti normal....cateva atentii poti sa ii faci,,dar sa nu te astepti de la prea multe...ea a vazut ca se poate trai si altfel si de aceea face asta,,,s-a urat de ceea ce ai facut...ai cam inbulinat-o
kudika330785
Postat pe 13 Martie 2011 17:56
De la: barrtenders, la data 2011-03-13 05:33:36am cerut sa fiu ajutat nu criticat ......evangeline dragostea nu are varste cat despre demnitate o am si asta e cea mai mare sa nu se atinga nimini de ea . nu vreau sa par vreu inapoiat sau un cidat dar asta crek m-ar durea cel mai mult pe mine acum asta sunt eu e iubirea vieti mele..... am uitat sa precizez ca eu am 26 si ea aproape 21 deci diferenta nu e chiar asa mare si crede-ma pervers nu am fost niciodata . M-ia placut de prima data can am vazut-o si m=am indragostit e ceva rau in asta ???

Nu am fost dura cu tine...si da te-am criticat...ce astepti de fapt @Bartenders? Mila? Ai noroc ca nu ai primit-o..ar fi umilitor nuh crezi?> Fi barbat o data in viata tah si da-ti seama ca dorind sa folosesti ...ai fost si u cel folosit! Se poate intampla oricui...daca tu vrei s-o numesti iubire...tu stii mai bine. Greseala mea atunci. Insa eu inteleg iubirea altfel decat tine. Iubirea nu o cumperi cu toale si bani. Cel putin nu iubirea unei persoane cu demnitate. Demnitatea aia pe care tu susti ca o ai. Scuza-ma cam fost "dura" cu tine dar prefer sinceritatea unei minciuni "frumos impachetate". Aici tu trebuie sa te ajuti pe tine...nimeni altcineva nu te poate ajuta decat cu sfaturi care oricum vor fi "in necunostiinta de cauza" (subiective adica) doarece tu cunosti situatia cel mai bine... Un sfat : deschide-ti ochii. Cheers mate!
evangeline87
Postat pe 13 Martie 2011 19:26
hmm...initial am grezut ca faci vreo gluma, dar se pare ca nu ...ce sa zic...incearca sa`ti schimbi atitudinea, comportamentul este prea injosito, asemeni unui "milog"....care cerseste mila, nu iubire. Ce draq frate...fii barbat, ceva demnitate nu strica, nu-i mai da atata atentie si o sa ai mai multe sanse sa-ti fie bine, cu ea sau fara...
Alvin
Postat pe 14 Martie 2011 12:31
De la: barrtenders, la data 2011-03-12 10:52:28multumesc tuturor .... kudika am facut toate lucrurile care le-ai scris tu acolo si ieri cand a venit de la munca am asteptato cu lumanari de la usa pana la baie , in baie alte lumanari betisoare parfumate si apa calda si spuma multa....am stat cu ea cat a facut baie a fost surprins de placut sa o vad atat de fericita ba chiar i-am facut si poze insa nu a fost indeajuns sa ne impacam ..... a zis ca deocamdata sa fiu prietenul ei ( nu stiu exact ce ar insemna asta eu as zis ca nu as putea ,iar ea a zis sa tac si sa fac ce zice ea ) ....aseara cand dormea pe la vreo 4 sa intor la mine ma mangaiat pe fata si ma sarutat de vreo 4 ori astea toate find adormita pt ca i-am amintit dimineata si nu isi aducea aminte .... eu zic ca sunt pe drumul cel bun nu ???

i-ai pregatit cada cu apa si spuma si a facut baie singura ???
dragul meu,isi bate joc de tine pe fata...sincer...si tu esti foarte bucuros ca te-ai uitat la ea
te joaca pe degete cum vrea ea...si pana nu pleci definitiv de langa ea, o sa-ti faca asa in continuare...
sufla-i in fund cat vrei tu,ei ii place
nightangel
Postat pe 14 Martie 2011 16:23
ms evangeline pt sfat si da ai dreptate la faza cu milogu .....m-am hotarat sa o las sa doarma singura sa nu ne mai vedem cateva zile sa vad daca cu adevarat ma mai vrea inapoi ..... dar stii de ce m-am injosit pentru ca e prima fata care o iubesc cu adevarat si nu sunt obisnuit sa pierd dar acum nu mai am ce face totul tine de ea ..... deja e alta fata care ma asteapta si as putea incepe o noua viata oricand dar mai astept ......ms inca o data
barrtenders
Postat pe 14 Martie 2011 18:26
De la: barrtenders, la data 2011-03-14 18:26:07ms evangeline pt sfat si da ai dreptate la faza cu milogu .....m-am hotarat sa o las sa doarma singura sa nu ne mai vedem cateva zile sa vad daca cu adevarat ma mai vrea inapoi ..... dar stii de ce m-am injosit pentru ca e prima fata care o iubesc cu adevarat si nu sunt obisnuit sa pierd dar acum nu mai am ce face totul tine de ea ..... deja e alta fata care ma asteapta si as putea incepe o noua viata oricand dar mai astept ......ms inca o data

omule, oi fi sau nu obisnuit sa pierzi...insa aia nu mai e iubire ci disperarea egoului tau care acum se vede abandonat.
acceptati situatia asa cum e, nu mai incerca sa "faci" lucruri care nu isi au rostul.
daca femeia a spus ca nu te m-ai vrea, e bine sa ai o perioada de "doliu" dupa care mergi mai departe.

traind in aceeasi casa cu ea ... va fi al dracu de greu , cel pentru mine ar fi fost al dracu de greu sa ma despart de prietena cu care am stat ani, si apoi sa continui sa locuiesc cu ea.
battleofwits
Postat pe 14 Martie 2011 18:47
De la: battleofwits, la data 2011-03-14 18:47:33
De la: barrtenders, la data 2011-03-14 18:26:07ms evangeline pt sfat si da ai dreptate la faza cu milogu .....m-am hotarat sa o las sa doarma singura sa nu ne mai vedem cateva zile sa vad daca cu adevarat ma mai vrea inapoi ..... dar stii de ce m-am injosit pentru ca e prima fata care o iubesc cu adevarat si nu sunt obisnuit sa pierd dar acum nu mai am ce face totul tine de ea ..... deja e alta fata care ma asteapta si as putea incepe o noua viata oricand dar mai astept ......ms inca o data

omule, oi fi sau nu obisnuit sa pierzi...insa aia nu mai e iubire ci disperarea egoului tau care acum se vede abandonat.
acceptati situatia asa cum e, nu mai incerca sa "faci" lucruri care nu isi au rostul.
daca femeia a spus ca nu te m-ai vrea, e bine sa ai o perioada de "doliu" dupa care mergi mai departe.

traind in aceeasi casa cu ea ... va fi al dracu de greu , cel pentru mine ar fi fost al dracu de greu sa ma despart de prietena cu care am stat ani, si apoi sa continui sa locuiesc cu ea.

de ce?ca avea tatzele mari?
ironia
Postat pe 14 Martie 2011 18:48
De la: ironia, la data 2011-03-14 18:48:53

asta crezi tu ca ar fi cauza?
battleofwits
Postat pe 14 Martie 2011 18:55
buna!sincer dupa ce am citit toate comentarile ceva tot ar fi trebuit sa inveti de aici nu?bun,chestia e ca singurul care decide in aceasta privinta esti tu,oare asta e ceea ce iti doresti?sa plangi mereu dupa ea,facand abstractie de frumusetile vietii...te inchizi in tine,fara sa iti dai seama cum trec zilele fara rost?incearaca sa o eviti,zambeste in fiecare zi chiar daca sufletul tau e varza,de cate ori vei trece pe langa ea fi fericit,sau cel putin mimeaza aceasta stare,fa-o zi de zi,uita macar pentru cateva clipe de durerea ce o simti si spune-ti in gand"da pot merge mai departe cu sau fara ea"nu este aici sfarsitul vietii...NU AICI!majoriatea am trecut prin asemenea momente in viata dar din asta am invatat apoi sa ne maturizam,sa avem mai multa incredere in noi,apoi am continuat o noua etapa a vietii.asa ca sfatul meu,capul sus omule...observa-i reactile daca o vei ignora,apoi ea singura isi va pune semne de intrebare cand va vedea pe fata ta"masca fericirii" succes...
miss_kitty
Postat pe 14 Martie 2011 19:17
De la: battleofwits, la data 2011-03-14 18:55:05
De la: ironia, la data 2011-03-14 18:48:53

asta crezi tu ca ar fi cauza?

pai da..daca umbla numai cu tzatzele in vant!
ironia
Postat pe 14 Martie 2011 21:25
....te cunoaste prea bine si face dinadins,,nu cred ca ai sa o recuperezi prea usor mai ales ca le are pe surorile ei acolo ,...va trebuii sa iti joci cartea dur (adica mai hotarat) sa te hotarasti tu ce vrei de fapt sa privesti si sa te umilesti sau sa iubesti daca te iubeste ,poate e sustinuta prea mult in acest sens de familia ei (criza economica ...dragostea trece prin stomac...)poate te iubeste cu adevarat si e o razbunare usoara....asteapta dar nu te mai plange sa te vada ea ca suferi .....as dori sa va regasiti...sa va destainuiti iubirea....sa fiti fericiti si sanatosi "prima iubire nu se iuta prea usor nici pt. tine nici pt. ea bafta......
kudika321170
Postat pe 14 Martie 2011 23:49
De la: barrtenders, la data 2011-03-13 14:36:25battleofwits ajuta-ma cumva .....am facut tot ce imi sta in puteri si simt ca mi se termina viata putem vb pe messenger sa iti cer cateva sfaturi ??? barrtenders e id meu de mess .....ms

omule, eu sunt impotriva violentei de orice fel insa tipa e nebatuta. eu as freca parchetul cu ea de ar luci. sa vezi ce s-ar linisti. poarta-te ma omule ca un barbat! crezi ca nu exista alta femeie mai buna? ce are ea si nu are alta? faptul ca e vecina de pat? paguba in ciuperci. tu ce crezi ca vrea italianul ala de la ea? sa o tina pe toata viata? nu zau, nu vad ce interes ar avea un italian serios cu o romanca. cand am fost in italia ma frecam la ochi cum arata tipele lor si nici nu lancezesc ca ale noastre ci dimineata ne intreceam la jogging.

eu ti-am zis si sunt sigur ca nu o sa ma crezi dar peste 1 an sau doi o sa imi dai dreptate: eu as pune mana pe par.
leo_
Postat pe 14 Martie 2011 23:53
De la: evangeline87, la data 2011-03-13 19:26:23
De la: barrtenders, la data 2011-03-13 05:33:36am cerut sa fiu ajutat nu criticat ......evangeline dragostea nu are varste cat despre demnitate o am si asta e cea mai mare sa nu se atinga nimini de ea . nu vreau sa par vreu inapoiat sau un cidat dar asta crek m-ar durea cel mai mult pe mine acum asta sunt eu e iubirea vieti mele..... am uitat sa precizez ca eu am 26 si ea aproape 21 deci diferenta nu e chiar asa mare si crede-ma pervers nu am fost niciodata . M-ia placut de prima data can am vazut-o si m=am indragostit e ceva rau in asta ???

Nu am fost dura cu tine...si da te-am criticat...ce astepti de fapt @Bartenders? Mila? Ai noroc ca nu ai primit-o..ar fi umilitor nuh crezi?> Fi barbat o data in viata tah si da-ti seama ca dorind sa folosesti ...ai fost si u cel folosit! Se poate intampla oricui...daca tu vrei s-o numesti iubire...tu stii mai bine. Greseala mea atunci. Insa eu inteleg iubirea altfel decat tine. Iubirea nu o cumperi cu toale si bani. Cel putin nu iubirea unei persoane cu demnitate. Demnitatea aia pe care tu susti ca o ai. Scuza-ma cam fost "dura" cu tine dar prefer sinceritatea unei minciuni "frumos impachetate". Aici tu trebuie sa te ajuti pe tine...nimeni altcineva nu te poate ajuta decat cu sfaturi care oricum vor fi "in necunostiinta de cauza" (subiective adica) doarece tu cunosti situatia cel mai bine... Un sfat : deschide-ti ochii. Cheers mate!

+100. problema e ca daca stii ca ea e indragostita de tine, si tu nu esti de ea, poti face ce vrei cu ea, si nu eok, desi o vei face. cine a trecu tprim asta intelege. de 2 ori am fost indragostit si doar o singura data am incercat sa fiumai bun, a fost degeaba la urma, dedci nu conteaza .
sincer incep sa cred ca adearata aventura e s o gasesti pe a ta, si unde o gasesti, nici nu te gandesti. poate hchiar asta e toata magia. problema e ca , cu timpul, devii tot mai rece, si nu ti mai pasa, risti s opierzi inainte s o cunsoti.

eh, sutn beatm,vcui pasa...
rockk
Postat pe 15 Martie 2011 00:49
De la: leo_, la data 2011-03-14 23:53:00
De la: barrtenders, la data 2011-03-13 14:36:25battleofwits ajuta-ma cumva .....am facut tot ce imi sta in puteri si simt ca mi se termina viata putem vb pe messenger sa iti cer cateva sfaturi ??? barrtenders e id meu de mess .....ms

omule, eu sunt impotriva violentei de orice fel insa tipa e nebatuta. eu as freca parchetul cu ea de ar luci. sa vezi ce s-ar linisti. poarta-te ma omule ca un barbat! crezi ca nu exista alta femeie mai buna? ce are ea si nu are alta? faptul ca e vecina de pat? paguba in ciuperci. tu ce crezi ca vrea italianul ala de la ea? sa o tina pe toata viata? nu zau, nu vad ce interes ar avea un italian serios cu o romanca. cand am fost in italia ma frecam la ochi cum arata tipele lor si nici nu lancezesc ca ale noastre ci dimineata ne intreceam la jogging.

eu ti-am zis si sunt sigur ca nu o sa ma crezi dar peste 1 an sau doi o sa imi dai dreptate: eu as pune mana pe par.

impusca-te
kudika_pudika
Postat pe 15 Martie 2011 12:33
De la: kudika_pudika, la data 2011-03-15 12:33:58

impusca-te

are destule "gauri" in cap sarmanul!
vitamina_c
Postat pe 15 Martie 2011 12:35
omule, eu sunt impotriva violentei de orice fel insa tipa e nebatuta. eu as freca parchetul cu ea de ar luci. sa vezi ce s-ar linisti. poarta-te ma omule ca un barbat!

deja te contrazici!
daca in a freca parchetul cu o femeie si a bate-o sta barbatia ta..nu ma mai mir de ce doar papusa gonflabila iti rezista!
indraznesc sa te intreb de cate ori o duci la vulcanizare lunar?
ironia
Postat pe 15 Martie 2011 12:40
De la: ironia, la data 2011-03-15 12:40:01
omule, eu sunt impotriva violentei de orice fel insa tipa e nebatuta. eu as freca parchetul cu ea de ar luci. sa vezi ce s-ar linisti. poarta-te ma omule ca un barbat!

deja te contrazici!
daca in a freca parchetul cu o femeie si a bate-o sta barbatia ta..nu ma mai mir de ce doar papusa gonflabila iti rezista!

heyyyyyyyyyyy, iar te iei de leoncito al meu? numai eu am voie sa fac "misto" de el!!
vitamina_c
Postat pe 15 Martie 2011 12:42
De la: vitamina_c, la data 2011-03-15 12:42:25

deja te contrazici!

heyyyyyyyyyyy, iar te iei de leoncito al meu? numai eu am voie sa fac "misto" de el!!

doamna vitamina nu imi permit sa fac misto de el! a facut destul soarta!
ironia
Postat pe 15 Martie 2011 12:43
De la: vitamina_c, la data 2011-03-15 12:35:49

impusca-te

sa se impuste de tot, ca face umbra pamantului degeaba
kudika_pudika
Postat pe 15 Martie 2011 12:44
De la: ironia, la data 2011-03-15 12:43:28
De la: vitamina_c, la data 2011-03-15 12:42:25

deja te contrazici!

doamna vitamina nu imi permit sa fac misto de el! a facut destul soarta!

doamna eu imi permit! vreau sa vad care-i mai tare dintre noi: eu sau soarta!
vitamina_c
Postat pe 15 Martie 2011 12:45
De la: kudika_pudika, la data 2011-03-15 12:44:54
De la: vitamina_c, la data 2011-03-15 12:35:49

impusca-te

sa se impuste de tot, ca face umbra pamantului degeaba

ptiu, ptiu, scuip in san! sa raman eu fara leoncitoooooo?
vitamina_c
Postat pe 15 Martie 2011 12:46

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna! 11 De la: Barbie30_ 18 Aprilie 2011 08:47
Praf... 48 De la: yumalai 25 Septembrie 2009 07:13
cum sa reactionez? 49 De la: Muse__ 7 August 2013 20:25
De cate ori poti incerca intr-o relatie? 20 De la: geo_xx 3 Ianuarie 2010 23:41
am nevoie de ajutor 3 De la: Barbie30_ 19 Martie 2011 09:04