Mai multe
| Foarte rau! e cel mai rau lucru pe care-l poti face....imi pare rau ca spun asta dar.. esti o usuratica | ||
|
kudika199826 Postat pe 10 Aprilie 2011 10:54 |
||
|---|---|---|
De la: kudika199826, la data 2011-04-10 10:54:05Foarte rau! e cel mai rau lucru pe care-l poti face....imi pare rau ca spun asta dar.. esti o usuratica Ca nu are incredere in ea; mda, putem spune;ca are probleme chiar si cu respectul de sine( ), mda,putem spune si asta; ca nu are implementate niste principii de viata tocmai normale- oke si asta;are si regrete( pe alocuri) ca face treaba asta; dar totusi, sa etichetam asa, parca |
||
|
mitura Postat pe 10 Aprilie 2011 11:02 |
||
|
Se mai intampla. Problema este sa te placa si ei pe tine. Sunt cazuri cand prieteni de familie au divortat ca s-au combinat fiecare cu partenerul celuilalt. Dragostea asta tampeste si este imprevizibila, nu stii cum reactionezi. Tu te indragostesti de ei sau vrei doar sex cu ei??? Ca este o mare diferenta.
|
||
|
|
||
|
nadine20011 Postat pe 10 Aprilie 2011 11:02 |
||
|
sunt curioasa, draga mea, cati ani ai? nu multi, dupa cum te exprimi... si te comporti...dupa atitudine, nu ai nici o prietena, pt. ca nu ai putea sa le faci faze de genul acesta unor prietene, in cel mai rau caz te-ai comporta asa cu niste cunostinte. deci, fata! traieste viata ta, nu a altora! tu nu vezi un baiat care sa-ti placa daca nu a fost vazut prima data de o fata din anturajul tau? nu poti avea simpatii proprii? |
||
|
anidagyni Postat pe 10 Aprilie 2011 11:03 |
||
| Sincer nu e deloc frumos si nici normal .... baieti sunt cu gramada si daca vrei s te distrezi...intai gandeste-te la tn cum te-ai simti daca si prietenele tele ar umbla cu iubitul tau...hmmm aiurea nu? e un sfat nu te critic.bye | ||
|
Ade_adyna Postat pe 10 Aprilie 2011 11:13 |
||
delya...;))......iti place maciuca straina ..te saturi repede de ce-i a tau ....ravnesti la banana alteia ;))....s-a dat zvonu ca esti o fata "de treaba"
|
||
|
kudika062514 Postat pe 10 Aprilie 2011 11:19 |
||
nu poti sã mai ai incredere in nimeni,nici macar in prieteni , ce rau am ajuns.cand iti faci un iubit sau o iubita trebuie sa te muti in jungla pentru a sti sigur ca nu are altceva in cap decat pe tn.sa-ti cearaa ajutoru doar tie sa tai lemne,sa te duci dupa hrana,ea sa gateasca,sa fie un ajutor reciproc.unde s-a dus doamne fidelitatea,increderea adevarata :D .nu trebuie sa judecam,trebuie sa ajutam,e ceva genetic,se transmite din generatii in generatii ;)
|
||
|
gabrybox88 Postat pe 10 Aprilie 2011 11:21 |
||
De la: kudika174208, la data 2011-03-23 22:18:42buna..e prima data cand cer un sfat pe un site de genul asta dar am mare nevoie de un sfat....totul a inceput din vara cand am iesit dintro relatie de 3 ani ....eu si prietena mea am ''pus ochii''pe acelasi baiat..eu m-am dat la o parte si ea a avut o mini relatie cu el...apoi el s-a dat la mn...eu am cedat i-am marturisit ei ,..ea a inteles chiar daca nu i-a convenit si suntem f bune prietene si acum..dar el nu a vrut nimic serios cu mine...apoi prietenul la o amica m-a invitat in oras si am acceptat....tipul m-a fascinat dar eu am stiut sa pastre distanta si nu s-a mai intamplat....apoi a inceput sa-mi placa sa cochetez cu iubitii prietenelor mele....dar cu limita...ei imi mai fac avansuri subtile........ Un sport mai pasnic nu puteai gasi? Consecintele vor fi ca in curand nu vei mai avea prietene si baietii te vor trata de usuratica. Daca tu crezi ca iti place ce va urma , da-i bataie. Eu sper sa-ti treaca , sa fie doar o faza de cautari , pentru ca de multe ori roata se intoarce si nu cred ca ti-ar place si reversul medaliaei. |
||
|
Postat pe 10 Aprilie 2011 11:29 |
||
| Ai probleme cu mansarda....nu esti demna de prietenele tale!Cauta-ti un barbat singur....sunt foarte,foarte multi. | ||
|
kudika227120 Postat pe 10 Aprilie 2011 11:30 |
||
hello!!tu esti de 2 bani!scz...dar asta e adevarul!cine esti tu s-o critici fata nici macar sa o cunosti.de unde sti tu ce se afla in sufletul ei? daca toti alearga dupa ea... asta e... prbl ca este foarte sexy si foarte atragatoare.. dc??? dc te iei de ea? nustiu.. poate ca ea se simte acum izolata de prietenele ei nu te inteleg!!! |
||
|
pompom91 Postat pe 10 Aprilie 2011 11:32 |
||
| eu zic sa i rezolvi pe toti ,sa moara dusmancele. | ||
|
healthy010635 Postat pe 10 Aprilie 2011 12:20 |
||
De la: kudika174208, la data 2011-03-23 22:18:42buna..e prima data cand cer un sfat pe un site de genul asta dar am mare nevoie de un sfat....totul a inceput din vara cand am iesit dintro relatie de 3 ani ....eu si prietena mea am ''pus ochii''pe acelasi baiat..eu m-am dat la o parte si ea a avut o mini relatie cu el...apoi el s-a dat la mn...eu am cedat i-am marturisit ei ,..ea a inteles chiar daca nu i-a convenit si suntem f bune prietene si acum..dar el nu a vrut nimic serios cu mine...apoi prietenul la o amica m-a invitat in oras si am acceptat....tipul m-a fascinat dar eu am stiut sa pastre distanta si nu s-a mai intamplat....apoi a inceput sa-mi placa sa cochetez cu iubitii prietenelor mele....dar cu limita...ei imi mai fac avansuri subtile........ |
||
|
belami Postat pe 10 Aprilie 2011 12:20 |
||
De la: healthy010635, la data 2011-04-10 12:20:22eu zic sa i rezolvi pe toti ,sa moara dusmancele.
|
||
|
The_Exile Postat pe 10 Aprilie 2011 12:22 |
||
De la: Tharr, la data 2011-04-10 12:22:26De la: healthy010635, la data 2011-04-10 12:20:22eu zic sa i rezolvi pe toti ,sa moara dusmancele. Da, da , sa nu ramana unul cu prietena !
|
||
|
Postat pe 10 Aprilie 2011 12:37 |
||
Halal de prietena
|
||
|
kudika051038 Postat pe 10 Aprilie 2011 12:50 |
||
| Saraca de tine nu te poti abtine. Daca faci asa ceva macar nu te mai considera prietena. Imi inchipui ca te consideri frumoasa si desteapta foc". Orienteaza-te si tu in alta parte nu in cercul tau de prieteni. | ||
|
flori_gliga Postat pe 10 Aprilie 2011 12:55 |
||
| asta demonstreaza ca nu esti suficient de puternica si inteligenta sa'ti faci iubiti pe cont propriu si fugi dupa iubitii prietenelor tale. si daca tu crezi ca baietii aia iti fac avansuri din senin, ar trebui sa te regandesti, pentru ca un baiat nu se da niciodata la o fata care nu se ofera disponibila. | ||
|
ancuis Postat pe 10 Aprilie 2011 13:02 |
||
imi pare sincer rau pt.tn da ai o problema dak a inceput sa-ti placa sa cochetezi cu iubitii prietenelor tale inseamna k nu te simti capabila sa ai propriile cuceriri,si ar trebui sa pui capat acestei situatii pt k si acesti baieti au observat k esti usor abordabila si de asta se comporta asa,si nu in ultimul rand gandestete la prietenele tale chear dak nu sau indepartat de tn nu inseamna k nu au suferit knd au aflat da au incerkt sa treaca peste de dragul prieteniei dintre voi dar ai grija k nu poti sti kt de multe pot si ele tolera si ai sa ramai singura la un momendat si atunci va fi prea tarziu dar sper sa nu ajungi asa departe.P.S incearca sa gasesti pers potrivita pt tn da fara sa ranesti pe nimeni pt k nu iti poti cladi fericirea pe nefericirea altora.Mult noroc.
|
||
|
kudika370844 Postat pe 10 Aprilie 2011 13:44 |
||
eu zic ca esti nimfomana,draga mea..si incearca sa nu'ti mai faci "prietene" pana nu scapi de boala asta..decat sa ranesti pe toti din jurul tau pt o satisfactie de moment,mai bine te'ai duce si te'ai trata
|
||
|
geoB Postat pe 10 Aprilie 2011 13:48 |
||
vai draga..da nu cumva oi fi si tu vre'o pipitza care si simte cu musca pe caciula ??
|
||
|
geoB Postat pe 10 Aprilie 2011 13:51 |
||
De la: kudika174208, la data 2011-03-23 22:18:42buna..e prima data cand cer un sfat pe un site de genul asta dar am mare nevoie de un sfat....totul a inceput din vara cand am iesit dintro relatie de 3 ani ....eu si prietena mea am ''pus ochii''pe acelasi baiat..eu m-am dat la o parte si ea a avut o mini relatie cu el...apoi el s-a dat la mn...eu am cedat i-am marturisit ei ,..ea a inteles chiar daca nu i-a convenit si suntem f bune prietene si acum..dar el nu a vrut nimic serios cu mine...apoi prietenul la o amica m-a invitat in oras si am acceptat....tipul m-a fascinat dar eu am stiut sa pastre distanta si nu s-a mai intamplat....apoi a inceput sa-mi placa sa cochetez cu iubitii prietenelor mele....dar cu limita...ei imi mai fac avansuri subtile........ Fii atenta, si eu am patit o data sa ma indragostesc de un tip de care ii placea celei mai bune prietene. Nu fusesera impreuna niciodata, doar iesisera de cateva ori, dar lui nu ii placea de ea, ci de mine. Am facut marea greseala sa fiu cu el si pot sa spun ca mi-a parut fff rau, mi-am bagat prietena aproape in depresie. Nu am fost cu el decat 2 saptamani, dupa care s-a despartit de mine. Lucrurile nu au fost niciodata la fel cu prietena mea si nu am facut decat sa produc suferinta. M-am cait pentru greseala mea. Te inteleg ca e ff tentant sa flirtezi cu cineva, te lasi dusa de val si nu iti dai seama ce faci. Eu asa am patit, m-am mintit pe mine insami ca e doar un "flirt nevinovat", apoi am cedat presiunii. Acum privind retrospectiv cred ca e vb de o lipsa de incredere pe care am avut-o in mine insami, o sete de atentie, ego-ul meu s-a simtit flatat sa fiu apreciata mai mult decat prietena mea. Cred ca despartirea de prietenul tau ti-a afectat mult stima de tine, te-ai simtit umilita si acum simti nevoia sa fii apreciata. Este normal intr-un fel. Dar eu zic ca daca prietenii prietenelor tale te plac.. e clar ca esti atragatoare.. destul de atragatoare incat sa iti gasesti un tip doar al tau, care sa nu te imparta si pe care sa nu il imparti cu nimeni. Nu te multumi cu sfrimituri, trebuie sa ai puterea sa zici "nu" si sa ai credinta ca atata timp cat faci ceea ce este corect dpdv moral, o sa fie bine si o sa il intalnesti pe tipul potrivit. Nu iti cladi niciodata fericirea pe nefericirea altcuiva, iti spun din proprie experienta ca o sa suferi mult si nu merita. Have faith :) Mult succes!
|
||
|
Nadzieja Postat pe 10 Aprilie 2011 14:26 |
||
| nu sti cum sa respingi dar iti place. Parerea mea este ca esti varza cu asa prietena mai bine lipsa .Adevarata vorba fereste-ma Doamne de prieteni ca de dusmani ma feresc singur | ||
|
BLONDINUL Postat pe 10 Aprilie 2011 14:37 |
||
eu cred ca in relatia pe care ai avuto timp de 3 ani a fost cu un inceput frumos dar si el a avut pretentii si tu ai acceptat te ai inchis pe tine si ai fost cam condusa la un moment dat te ai simtit neapreciata ,esti o fata draguta sigur daca crezi ca iubitii prieteniilor tei se dau la tine ,doresti sa fii apreciata mai mult intrun mod direct cu prietenele tale dar e cam urat ca intradevar cum au zis altii ca se vor da la tine dar nu vor ceva serios vor distractie, trebuie sa iti revii cu increderece a fost a fost si a trecut nu mai esti sub umbra cuiva esti pe cont propriu acum .ai grija sa nu fii vulgara mai ales cu limbajul ca de acolo incepe totul sa fii mai serioasa si cu mai mult respect fata de prietenele tale cele mai bune baieti in mod general se cam dau la orice fata frumoasasi care nu prea ii pasa de altii!!!!!!!si vad ca e o sansa de o mica distractie!!!! poate ei au vazut asta la tine si ca tu accepti cu usurinta vorbele lor .fii mai puternica si mai serioasasi nu accepta orice din prima .e mult de vorbit in cazul asta ....... este o problema psihica ..... dar nu inseamna ca esti bolnava psihic este o mica problema de neincredere in tine si se rezolva iti dau sfat ca baiat hope ca t ajuta cu ceva hehe take care |
||
|
healthy007419 Postat pe 10 Aprilie 2011 14:46 |
||
De la: kudika166714, la data 2011-04-10 13:48:07eu zic ca esti nimfomana,draga mea..si incearca sa nu'ti mai faci "prietene" pana nu scapi de boala asta..decat sa ranesti pe toti din jurul tau pt o satisfactie de moment,mai bine te'ai duce si te'ai trata o vina au si prietenele pentru ca au prieteni instabili plus ca au o prietena tradatoare.deci mare paguba nu e tot o apa si un pamant
|
||
|
pickard Postat pe 10 Aprilie 2011 14:54 |
||
ESTI FATA DE TREABA TINE-O TOT ASA SI SERVESTE PE CINE TE ROAGA..SAU NU ....CE NAIBA...DOAR TU ESTI FATA BUNA NU?TOTI CU NADRAGI, TOTI TI-S DRAGI TINE APROAPE!
|
||
|
kokomic Postat pe 10 Aprilie 2011 15:12 |
||
De la: pickard, la data 2011-04-10 14:54:36De la: kudika166714, la data 2011-04-10 13:48:07eu zic ca esti nimfomana,draga mea..si incearca sa nu'ti mai faci "prietene" pana nu scapi de boala asta..decat sa ranesti pe toti din jurul tau pt o satisfactie de moment,mai bine te'ai duce si te'ai trata de acord nu e nici-o pierdere, totul se recicleaza
|
||
|
battleofwits Postat pe 10 Aprilie 2011 15:14 |
||
incearca sa-ti dai seama de dorintele barbatilor in general...apoi gandeste-te daca este cazul sa te simti flatata. Inca un mic sfat: incearca macar sa furi de la o straina, daca mai mult de atat nu poti, pentru ca o prietena(daca ai o vaga idee de semnificatia cuvantului) s-ar putea sa-si permita ”sa spele” un pic pe jos cu tine!!
|
||
|
m_florentinabz Postat pe 10 Aprilie 2011 15:22 |
||
daca tu singura zici ca iti place sa cochetezi cu iubitii prietenelor tale, inseamna ca tu esti de vina pentru ceea ce se intampla daca arati asa de bine incat toti baietii te vor, inseamna ca nu ai avea probleme sa iti gasesti vre-unul care sa nu fie iubitul unei prietene de-ale tale ce sfaturi sa iti dam noi, cand tu clar esti constienta de ce faci, si se pare ca stii ca nu e bine? tu fa in continuare ce vrei si ce-ti place, si daca odata te vei trezi fara prietene, sa nu iti faci griji, o sa iti faci altele la care le poti fura iubitii
|
||
|
andeh Postat pe 10 Aprilie 2011 15:22 |
||
De la: kudika174208, la data 2011-03-23 22:18:42buna..e prima data cand cer un sfat pe un site de genul asta dar am mare nevoie de un sfat....totul a inceput din vara cand am iesit dintro relatie de 3 ani ....eu si prietena mea am ''pus ochii''pe acelasi baiat..eu m-am dat la o parte si ea a avut o mini relatie cu el...apoi el s-a dat la mn...eu am cedat i-am marturisit ei ,..ea a inteles chiar daca nu i-a convenit si suntem f bune prietene si acum..dar el nu a vrut nimic serios cu mine...apoi prietenul la o amica m-a invitat in oras si am acceptat....tipul m-a fascinat dar eu am stiut sa pastre distanta si nu s-a mai intamplat....apoi a inceput sa-mi placa sa cochetez cu iubitii prietenelor mele....dar cu limita...ei imi mai fac avansuri subtile........ ... ... probabil ca dai impresia de femeie foarte usor de agatzat si de asta ti se fac avansuri ... in acelasi timp se pare ca esti genul de femeie fricoasa ... vrei ceva, dar sa te ia altcineva de mina ... asa ca iti place sa iei ce ai la indemina ... de la o prietena ... care nici ele nu par mai norocoase daca ''prietenii'' lor ar pune-o de una mica cu tine ... problema ca genul asta curvasarii functioneaza, chiar daca nu au viitor, daca papagalilor li se dau sperantza ca poate le ieise de o pompa gratis ... cam asta este ... oricum se pare ca ai un anturaj de jeguri ... parerea mea ... |
||
|
marco918 Postat pe 10 Aprilie 2011 15:30 |
||
De la: andeh, la data 2011-04-10 15:22:48daca tu singura zici ca iti place sa cochetezi cu iubitii prietenelor tale, inseamna ca tu esti de vina pentru ceea ce se intampla pai daca ar agatza un tip fara obligatii i-ar fi furat de prietene
|
||
|
pickard Postat pe 10 Aprilie 2011 15:55 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Suport moral | 4 | De la: kudika505321 14 Septembrie 2012 14:09 |
| Fara ea... | 39 | De la: Marco__ 7 Martie 2012 21:22 |
| as vrea sa stiu si eu cupluri care au trecut prin momente grele in relatie si reusesc sa le depaseasca | 21 | De la: denis_3d25 29 Noiembrie 2009 08:16 |
|
|
||
| cum sa fiu rece cu el? | 28 | De la: dolceK 16 Martie 2009 13:23 |
| Prima iubire! | 8 | De la: kudika_954168 16 Februarie 2014 14:05 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.