Mai multe
| NICIODATA nu m-as da la iubitul altei fete,INDIFERENT DACA MI-E PRIETENA SAU NU.de ce??pt ca nu vreau sa ma uit in oglinda si sa-mi fie rusine de mine.o fac pt mine,nu vreau sa am remuscari,sa ma bag ca nesimtita in viata altora.chiar dc o fata(pe care nu am vazut-o in viata mea)are pb cu iubitul si ala se da la mine,eu nu profit de chestia asta.se desparte de fata repsectiva si dupa un timp poate iese ceva,nu imediat pt ca nu vreau sa se consoleze cu mine.e urat ceea ce faci!baietii nu te vor pt ceva serios si cred ca toti stin de ce.INTOTDEAUNA pune-te in locul acelei fete!!! | ||
|
annna_larysssa Postat pe 10 Aprilie 2011 15:56 |
||
|---|---|---|
De la: annna_larysssa, la data 2011-04-10 15:56:09NICIODATA nu m-as da la iubitul altei fete,INDIFERENT DACA MI-E PRIETENA SAU NU.de ce??pt ca nu vreau sa ma uit in oglinda si sa-mi fie rusine de mine.o fac pt mine,nu vreau sa am remuscari,sa ma bag ca nesimtita in viata altora.chiar dc o fata(pe care nu am vazut-o in viata mea)are pb cu iubitul si ala se da la mine,eu nu profit de chestia asta.se desparte de fata repsectiva si dupa un timp poate iese ceva,nu imediat pt ca nu vreau sa se consoleze cu mine.e urat ceea ce faci!baietii nu te vor pt ceva serios si cred ca toti stin de ce.INTOTDEAUNA pune-te in locul acelei fete!!! da ce zodie esti tu larysssa!?
|
||
|
pickard Postat pe 10 Aprilie 2011 16:00 |
||
De la: pickard, la data 2011-04-10 16:00:39De la: annna_larysssa, la data 2011-04-10 15:56:09NICIODATA nu m-as da la iubitul altei fete,INDIFERENT DACA MI-E PRIETENA SAU NU.de ce??pt ca nu vreau sa ma uit in oglinda si sa-mi fie rusine de mine.o fac pt mine,nu vreau sa am remuscari,sa ma bag ca nesimtita in viata altora.chiar dc o fata(pe care nu am vazut-o in viata mea)are pb cu iubitul si ala se da la mine,eu nu profit de chestia asta.se desparte de fata repsectiva si dupa un timp poate iese ceva,nu imediat pt ca nu vreau sa se consoleze cu mine.e urat ceea ce faci!baietii nu te vor pt ceva serios si cred ca toti stin de ce.INTOTDEAUNA pune-te in locul acelei fete!!! nu zodia-i de vina,ascendentul |
||
|
|
||
|
mitura Postat pe 10 Aprilie 2011 16:03 |
||
|
sunt in zodia leu. nu are legatura cu zodia dar nu pot sa fac asa ceva,sa fiu atat de josnica.pe un baiat care are prietena il privesc ca pe-o fata si NU imi plac fetele. |
||
|
annna_larysssa Postat pe 10 Aprilie 2011 16:22 |
||
| eu cred ca ii place sa se arda direct :)) nu sa se joace cu focul | ||
|
Cherry_bob Postat pe 10 Aprilie 2011 16:48 |
||
| eu cred ca ei i se pare mai incitant ca un baiat sa fie cu alta.nu are niciun farmec sa se uite la un baiat liber.e mai bine sa-si bata joc de o prietena,se crede mai desteapta. | ||
|
annna_larysssa Postat pe 10 Aprilie 2011 17:12 |
||
| incearca sa gasesti pe un care se te indregostest de adeveratela de al fel ..................... | ||
|
razand Postat pe 10 Aprilie 2011 17:15 |
||
|
||
|
kudika080641 Postat pe 10 Aprilie 2011 17:22 |
||
| Aaaa cam am senzatia ca fata si-a cam sters contul intre timp. | ||
|
bea79 Postat pe 10 Aprilie 2011 18:29 |
||
| Buna! Cam asa se intampla mereu, ce-i al altei fete e mai bun decat oricine altcineva. Nu am trecut prin astfel de situatii pentru ca am niste limite clar stabilite. Acelasi lucru trebuie sa faci si tu, sa iti fixezi niste limite peste care sa nu treci cu niciun chip. Imagineaza-ti pret de cateva secunde ca situatia e viceversa si o prietena de-a ta cocheteaza cu un posibil iubit al tau. Cum te-ai simti? In niciun caz bine. Incearca sa intelegi ca o prietenie e mult mai importanta pentru a fi aruncata pe o relatie cu un baiat de care nu esti sigura si in niciun caz nu stii daca va merge. Cine va fi atunci si dezamagita de baieti dar si de propriile prietene? Si mai e ceva: nu e moral, nu e etic sa faci chestia asta. Sunt atatia baieti in lume. Daca tii la prietenele tale, distanteaza-te de astfel de "manevre", pur si simplu impunandu-ti asta. Daca nu, intr-o buna zi vei ajunge sa nu mai ai pe nimeni in jurul tau care sa te inteleaga sau pur si simplu ... sa te respecte! | ||
|
MonikStefn Postat pe 10 Aprilie 2011 18:50 |
||
sa vezi tu cand o sa ramai singurica in casa de la atatea avansuri..subtile...
|
||
|
roz5blue6lila7 Postat pe 10 Aprilie 2011 19:24 |
||
| Iti spun din propria experienta,daca mai vrei sa ai prietene lasa-i in pace,in primul rand ca o sa se termine prost pt. tine ,iar in al doilea rand ar trebui sa-ti atentionezi prietenele cu cine umbla.Gasesti alti baieti si fara sa-ti complici viata,fii desteapta! | ||
|
kudika364651 Postat pe 10 Aprilie 2011 21:01 |
||
daca chiar ii placi...go on. si in felul asta o sa ajungi o mare bitch
|
||
|
simona_carmen Postat pe 10 Aprilie 2011 21:13 |
||
| oupss,relatie?asa s-a stricat lumea feminina,casnicie?nuuuu,numai relatii si cancer de col uterin,s-a demonstrat stiintific ca sexul cu o singura persoana creeaza o flora vaginala protectoare in schimb la cele cu multiple relatii apare riscul de cancer,traiasca americanii si invatatura lor diavoleasca,au distrus conceptul de familie si au dat exemplul josnic si modern gen SEX AND THE CITY care a prins la noi fff bine,divorturi peste tot,unde mai poti gasi femeia pura?virginitatea a fost lasata de dumnezeu femeii degeaba? | ||
|
justmetraian Postat pe 10 Aprilie 2011 21:28 |
||
| Un baiat nu face avansuri prietenei iubitei lui pana nu este provocat.......Acuma depinde si cat de prietene sunteti voi si ce stiu acei baieti despre tine | ||
|
RoxyC Postat pe 10 Aprilie 2011 22:50 |
||
De la: RoxyC, la data 2011-04-10 22:50:03Un baiat nu face avansuri prietenei iubitei lui pana nu este provocat.......Acuma depinde si cat de prietene sunteti voi si ce stiu acei baieti despre tine hai ca asta e tare
|
||
|
battleofwits Postat pe 10 Aprilie 2011 22:51 |
||
|
Daca ti se intampla o data, sa zicem ca nah, viata bat-o vina, pe unde te arunca, dar tu deja staruiesti. Nu te condamn, in fond faci ce vrei, la ce ai scris tu nu se dau sfaturi, doar te minunezi, te inchini, iti scuipi de trei ori in san si treci mai departe :)))))))))) |
||
|
Alinutza Postat pe 10 Aprilie 2011 23:11 |
||
| Eu cred ca daca ai fi o prietena buna nu ar trebui nici macar sa te gandesti la asa ceva !!! | ||
|
kudika103803 Postat pe 10 Aprilie 2011 23:29 |
||
| Pot sa-ti dau like? ;)) | ||
|
Puiuzz Postat pe 11 Aprilie 2011 00:51 |
||
| hei nu te speria ,ori esti la o varsta frageda ori il ai pe,,vino'n coa'',calmeaza-te astea sunt trecatoare,dar atentie ...nu sari calul caci s-ar putea sa-ti rupi gatul ... | ||
|
kudniko Postat pe 11 Aprilie 2011 01:22 |
||
| Cunosc un caz asemanator cu al tau. Se intampla in urma cu cativa zeci de ani in urma.Hai sa-ti spun ce s-a intamplat cu acea fata de atunci.A fost colega mea de liceu, Ii plcea la nebunie sa cocheteze la inceput cu prietenii tuturor fetelor din clasa.dupa care isi dadea intalnire cu ei. Atunci noi curioase ce se intampla de toti baietii se intalneau cu ea, am inceput sa punem intrebari baietilor. Eu l-am intrebat pe prietenul prietenei mele si tot mai departe..... Ce crezi c-au spus toti baietii care au fost cu ea? E fata care nu poate sa spuna NU la indiferent ce i-ai cere. Deci ..........acelasi sentiment il am si despre tine. Ca iti place sa faci rau in jurul tau, ca tu nu poti avea prietene, si ca (e o vorba in popor "toti cu nadragi imi sunt dragi" . care ti se potriveste de minune) vei avea aceiasi soarta cu a ei. Adica: te vor folosi toti, iar daca locuiesti intr-un oras de provincie sa nu-ti imaginezi ca vei avea o relatie in oras cu vreun baiat mai mult de cateva zile. Te vor folosi toti si iti vor intoarce spatele apoi. Crede-ma! | ||
|
LumiTaf Postat pe 11 Aprilie 2011 02:20 |
||
| nu te mai gandi si mai ales nu te mai stresa dintr-un asemenea motiv; tu trebuie sa te gandesti foarte bine la ce-ti doresti cel mai mult pentru tine si sa sti si sa astepti persoana pe care o vei considera potrivita; si, bineinteles, trebuie sa fie ceva reciproc :) | ||
|
kudika340253 Postat pe 11 Aprilie 2011 03:37 |
||
|
Buna, Eu cred ca e ok ,majoritatatea cred ca sunt la fel ,doar ca sunt persoane care fac ceea ce simt pe moment (deci cedeaza si face ce ii place) dragostea tot tompul este cea mai puternica fantezie a omului si persoane care au fixuri si se resemneaza , acum sincer mie imi esti draga ,eu ti-as face ceva asa simt acum ,in fine o mica gluma dar asta este sfatul meu sa stai linistita ca nu ai nici un defect,care este sa stai langa el n-o sa dai cu piciorul si traim intr-o tara cu drepturi . ceao |
||
|
kudika371059 Postat pe 11 Aprilie 2011 08:47 |
||
De la: niko7, la data 2011-04-10 10:36:54ai o problema .........la mansarda ca bine zici |
||
|
scorpyus Postat pe 11 Aprilie 2011 10:00 |
||
De la: promovare_sanatate, la data 2011-04-11 11:33:34ce jigniti fata ,ce forum este acesta cand cineva cere un sfat si voi o faceti si o jigniti cum vreti voi?halal forum ,parerea mea e sa incerci sa te desprinzi de intanirele cu prietena care vine insotita cu prietenul.Sa te intalnesti doar cu prietenele singure.Atat. Si asa scapi de intalnirile cu prietenii lor. aham, si-o sa stea singura precum..............cucul!
|
||
|
vitamina_c Postat pe 11 Aprilie 2011 12:05 |
||
si eu am trecut prin asa ceva ....una dintre prietenele mele a reusit sa ma desparta d prietenul meu si sa cuplat cu el ...au fost impreuna 4 ani ..iar acum un an ne-am intalnit p strada ..(eu cu el) ...din pacate pt ea ..eu am fost prima lui iubire ... si s-a reindragostit d mn baiatul :)) ...iar acum suntem logoditi ...stam impreuna ...si vom face si nunta in putin timp ...deci .. termina cu fazele astea ..pt k s intorc impotriva ta
|
||
|
frenchiegirl Postat pe 11 Aprilie 2011 12:08 |
||
De la: kudika174208, la data 2011-03-23 22:18:42buna..e prima data cand cer un sfat pe un site de genul asta dar am mare nevoie de un sfat....totul a inceput din vara cand am iesit dintro relatie de 3 ani ....eu si prietena mea am ''pus ochii''pe acelasi baiat..eu m-am dat la o parte si ea a avut o mini relatie cu el...apoi el s-a dat la mn...eu am cedat i-am marturisit ei ,..ea a inteles chiar daca nu i-a convenit si suntem f bune prietene si acum..dar el nu a vrut nimic serios cu mine...apoi prietenul la o amica m-a invitat in oras si am acceptat....tipul m-a fascinat dar eu am stiut sa pastre distanta si nu s-a mai intamplat....apoi a inceput sa-mi placa sa cochetez cu iubitii prietenelor mele....dar cu limita...ei imi mai fac avansuri subtile........ Am sa fiu mai dura, dar asta mi-a venit in minte cand ti-am citit subiectul de discutie: si asa Romania e plina de C///RVE ce mai conteaza inca una in plus, adik tu ! In ziua de azi fetele serioase cu bun simt SUNT O RARITATE, alege unde vrei sa te incadrezi LA DUZINA DE O NOAPTE sau IN GRUPUL FETELOR TIP RARITATI DAR RESPECTATE! |
||
|
oana84onutza Postat pe 11 Aprilie 2011 13:43 |
||
| bhay nimeni nu a vb ca sa culcat cu ei...dar asa faceti voi o drama dintr-un subiect...sa va fie rusine ca ea nu a spus nimic legat de "culcat" ...si daca ar fi facut-o este strict problema ei...nu va mai dati voi destepti atunci cand nu trebuie...hai pa pa... | ||
|
niko_okin Postat pe 11 Aprilie 2011 14:12 |
||
De la: niko_okin, la data 2011-04-11 14:12:18bhay nimeni nu a vb ca sa culcat cu ei...dar asa faceti voi o drama dintr-un subiect...sa va fie rusine ca ea nu a spus nimic legat de "culcat" ...si daca ar fi facut-o este strict problema ei...nu va mai dati voi destepti atunci cand nu trebuie...hai pa pa... ai si tu dreptate......unde e pa pa asta??
|
||
|
ad__83 Postat pe 11 Aprilie 2011 14:14 |
||
De la: ad__83, la data 2011-04-11 14:14:15De la: niko_okin, la data 2011-04-11 14:12:18bhay nimeni nu a vb ca sa culcat cu ei...dar asa faceti voi o drama dintr-un subiect...sa va fie rusine ca ea nu a spus nimic legat de "culcat" ...si daca ar fi facut-o este strict problema ei...nu va mai dati voi destepti atunci cand nu trebuie...hai pa pa... auzi, stii ca imi place de prietena ta, ce zici daca iesim impreuna in seara asta ...toti trei
|
||
|
battleofwits Postat pe 11 Aprilie 2011 14:15 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| VA PLACE PESCUITUL??? (http://www.kudika.ro/comunitate/Pudika416607/poze/album/74997.html) | 25 | De la: Pudika416607 8 Septembrie 2011 22:28 |
| ce e de facut cand iubitul imi spune sa lucrez cu fosta lui iubita | 15 | De la: sorina1972 2 Martie 2010 10:19 |
| Sunt casatorita si totusi singura!! | 53 | De la: kudika445445 25 Decembrie 2011 11:34 |
|
|
||
| Barbatii care incep a fi nemultumiti | 62 | De la: ___LL___ 26 Iulie 2009 02:10 |
| tabere prescolari | 5 | De la: dienush89 9 Octombrie 2009 22:26 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.