Mai multe
De la: oana84onutza, la data 2011-04-11 13:43:18De la: kudika174208, la data 2011-03-23 22:18:42buna..e prima data cand cer un sfat pe un site de genul asta dar am mare nevoie de un sfat....totul a inceput din vara cand am iesit dintro relatie de 3 ani ....eu si prietena mea am ''pus ochii''pe acelasi baiat..eu m-am dat la o parte si ea a avut o mini relatie cu el...apoi el s-a dat la mn...eu am cedat i-am marturisit ei ,..ea a inteles chiar daca nu i-a convenit si suntem f bune prietene si acum..dar el nu a vrut nimic serios cu mine...apoi prietenul la o amica m-a invitat in oras si am acceptat....tipul m-a fascinat dar eu am stiut sa pastre distanta si nu s-a mai intamplat....apoi a inceput sa-mi placa sa cochetez cu iubitii prietenelor mele....dar cu limita...ei imi mai fac avansuri subtile........ hai sa nu imi spui ca tu esti o raritate... ? te rog frumos...sincera sa fiu nu am facut asa ceva dar mi sa facut...prietena mea cea mai buna a stat cu prietenul meu in timp ce noi eram impreuna,si chestia asta a durat 7 luni...dar in fine nu asta conteaza..chiar te rog frumos candestete de 5 ori inainte sa faci fro faza... |
||
|
niko_okin Postat pe 11 Aprilie 2011 14:17 |
||
|---|---|---|
De la: kudika380033, la data 2011-04-10 09:35:14si eu zic sa te opresti acum..pana nu e prea tarziu! Eu chiar nu mai inteleg.Fata ne cere sfatul si voi o sfatuiti sa se opreasca. Eu am alta propunere.Sa-si deschida o firma gen" Test de fidelitate".Scoate si un ban cinstit si muncit,isi satisface si nevoile...si le rezolva si pe bunele prietene sa nu faca o alegere gresita...
|
||
|
kudika028560 Postat pe 11 Aprilie 2011 14:19 |
||
De la: battleofwits, la data 2011-04-11 14:15:20De la: ad__83, la data 2011-04-11 14:14:15De la: niko_okin, la data 2011-04-11 14:12:18bhay nimeni nu a vb ca sa culcat cu ei...dar asa faceti voi o drama dintr-un subiect...sa va fie rusine ca ea nu a spus nimic legat de "culcat" ...si daca ar fi facut-o este strict problema ei...nu va mai dati voi destepti atunci cand nu trebuie...hai pa pa... ma tu ce ai cu mine de ce ma citezi pe mine????eeeee |
||
|
|
||
|
ad__83 Postat pe 11 Aprilie 2011 14:22 |
||
| Sa intelegem ca tu ii esti tovarasa de...'suferinta'? | ||
|
lumimcn Postat pe 11 Aprilie 2011 14:26 |
||
| Nu pofti la ce este al apropelui tau....... | ||
|
kudika111041 Postat pe 11 Aprilie 2011 14:37 |
||
De la: kudika174208, la data 2011-03-23 22:18:42buna..e prima data cand cer un sfat pe un site de genul asta dar am mare nevoie de un sfat....totul a inceput din vara cand am iesit dintro relatie de 3 ani ....eu si prietena mea am ''pus ochii''pe acelasi baiat..eu m-am dat la o parte si ea a avut o mini relatie cu el...apoi el s-a dat la mn...eu am cedat i-am marturisit ei ,..ea a inteles chiar daca nu i-a convenit si suntem f bune prietene si acum..dar el nu a vrut nimic serios cu mine...apoi prietenul la o amica m-a invitat in oras si am acceptat....tipul m-a fascinat dar eu am stiut sa pastre distanta si nu s-a mai intamplat....apoi a inceput sa-mi placa sa cochetez cu iubitii prietenelor mele....dar cu limita...ei imi mai fac avansuri subtile........ Este penibil ce faci...e plin de barbati , prietene gasesti mai greu . |
||
|
mariana_ivascu_mari Postat pe 11 Aprilie 2011 15:27 |
||
|
Eu cred ca de fapt iti place curvasaraia...ai potential in aceasta directie si prevad un viitor luminos pentru tine. Ce dracu' au in cap cele de genul tau (intrebarea e retorica desigur) de nu-si pot tine picioarele apropiate in preajma baietilor ''luati''? Vrei sa dovedesti ca esti mai buna, mai tare, mai smechera, mai , mai, decat cea pe care o mai numesti in mod rusinos pentru tine ''prietena''? Tu nu ai merita sa ai vreo prietena, si cred ca in mod real nici nu ai...caci intinezi termenul de ''prietenie''. Si inca ceva...dezamagitor pentru cele ca tine: acei barbati nu te curteaza pentru ca esti mai...cumva decat partenera lor; ci pentru ca esti disponibila, dispusa si o prada usoara. Nu iti mai gadila orgoliul ; acei baieti nu o sa te respecte pentru ce faci chiar daca nu iti spun asta. Cred ca am exagerat putin...nu trebuia sa folosesc aceste expresii; sunt cam dure. Totusi nu le sterg in speranta ca vei pricepe mesajul real si vei trece in randul ''fetelor bune''. Scuze daca te-am deranjat in vreun fel; si nu o lua prea personal; generalizeaza. Din pacate...sunt destule in aceasta situatie. Cheers. |
||
|
CESSY_C Postat pe 11 Aprilie 2011 19:12 |
||
Nu este deloc frumos ce faci,dar inteleg ca-ti place,sau am inteles gresit?intr-o zi ,ai sa-ti pierzi prietenele sau ti se va intampla si tie ceea ce le faci tu lor,ti-ar placea?
|
||
|
mimishor957 Postat pe 11 Aprilie 2011 20:20 |
||
De la: justmetraian, la data 2011-04-10 21:28:15oupss,relatie?asa s-a stricat lumea feminina,casnicie?nuuuu,numai relatii si cancer de col uterin,s-a demonstrat stiintific ca sexul cu o singura persoana creeaza o flora vaginala protectoare in schimb la cele cu multiple relatii apare riscul de cancer,traiasca americanii si invatatura lor diavoleasca,au distrus conceptul de familie si au dat exemplul josnic si modern gen SEX AND THE CITY care a prins la noi fff bine,divorturi peste tot,unde mai poti gasi femeia pura?virginitatea a fost lasata de dumnezeu femeii degeaba? cam multe mai astepti tu de la o femeie... |
||
|
Crinutu Postat pe 12 Aprilie 2011 01:15 |
||
De la: niko_okin, la data 2011-04-11 14:17:08De la: oana84onutza, la data 2011-04-11 13:43:18De la: kudika174208, la data 2011-03-23 22:18:42buna..e prima data cand cer un sfat pe un site de genul asta dar am mare nevoie de un sfat....totul a inceput din vara cand am iesit dintro relatie de 3 ani ....eu si prietena mea am ''pus ochii''pe acelasi baiat..eu m-am dat la o parte si ea a avut o mini relatie cu el...apoi el s-a dat la mn...eu am cedat i-am marturisit ei ,..ea a inteles chiar daca nu i-a convenit si suntem f bune prietene si acum..dar el nu a vrut nimic serios cu mine...apoi prietenul la o amica m-a invitat in oras si am acceptat....tipul m-a fascinat dar eu am stiut sa pastre distanta si nu s-a mai intamplat....apoi a inceput sa-mi placa sa cochetez cu iubitii prietenelor mele....dar cu limita...ei imi mai fac avansuri subtile........ sincer, te admir daca poti gandi asa, dupa ce ai patit-o si tu. |
||
|
Crinutu Postat pe 12 Aprilie 2011 01:24 |
||
Nu este frumos ce gandesti dar este placut in conpania lor
|
||
|
mysulica Postat pe 12 Aprilie 2011 20:16 |
||
De la: Crinutu, la data 2011-04-12 01:24:03De la: niko_okin, la data 2011-04-11 14:17:08De la: oana84onutza, la data 2011-04-11 13:43:18De la: kudika174208, la data 2011-03-23 22:18:42buna..e prima data cand cer un sfat pe un site de genul asta dar am mare nevoie de un sfat....totul a inceput din vara cand am iesit dintro relatie de 3 ani ....eu si prietena mea am ''pus ochii''pe acelasi baiat..eu m-am dat la o parte si ea a avut o mini relatie cu el...apoi el s-a dat la mn...eu am cedat i-am marturisit ei ,..ea a inteles chiar daca nu i-a convenit si suntem f bune prietene si acum..dar el nu a vrut nimic serios cu mine...apoi prietenul la o amica m-a invitat in oras si am acceptat....tipul m-a fascinat dar eu am stiut sa pastre distanta si nu s-a mai intamplat....apoi a inceput sa-mi placa sa cochetez cu iubitii prietenelor mele....dar cu limita...ei imi mai fac avansuri subtile........ sti de ce gandesc asa...?din simplu fapt ca nici asa zis "prietenele" nu sunt ceea ce par si nu am vrut sa spun ceva cu rautate dar...asta e,se mai intampla... |
||
|
niko_okin Postat pe 13 Aprilie 2011 00:36 |
||
De la: battleofwits, la data 2011-04-11 14:15:20De la: ad__83, la data 2011-04-11 14:14:15De la: niko_okin, la data 2011-04-11 14:12:18bhay nimeni nu a vb ca sa culcat cu ei...dar asa faceti voi o drama dintr-un subiect...sa va fie rusine ca ea nu a spus nimic legat de "culcat" ...si daca ar fi facut-o este strict problema ei...nu va mai dati voi destepti atunci cand nu trebuie...hai pa pa... imi cer scz ca te dezamagesc,dar eu nu sut prietena cu fata aceasta...si imi cer scz din nou ca te dezamagesc dar eu am prieten de 5 ani,si chiar nu imi doresc sa ies cu tine... |
||
|
niko_okin Postat pe 13 Aprilie 2011 00:40 |
||
De la: lumimcn, la data 2011-04-11 14:26:43Sa intelegem ca tu ii esti tovarasa de...'suferinta'? daca este vorba de mine,nu...o mai spun inca o data ca eu nu o cunosc pe aceasta fata... iar daca ea a facut ceea ce a facut...ori are 15 ani.ori se simte ea bn asa...si pana la urma vina nu este intotalitate a ei,pentru ca aceei baieti stiind ca au iubite nu ar fi trebuit sa o scoata pe ea in oras...daca am spus ceva rau rog sa ma corectati... |
||
|
niko_okin Postat pe 13 Aprilie 2011 00:46 |
||
nu cred ca fetele sunt prietene cu tine.s-au poate tu nu esti prietena cu ele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!daca intelegi ce vreau sa spun.........parerea mea:esti cam usuratica
|
||
|
nicoletagrigoriu Postat pe 13 Aprilie 2011 08:51 |
||
| o nebuna arunca piatra in lac si..."folozofii" se chinuie s-o scoata...draga mea...imi cer scuze ti-am uitat nickul si nici nu ma obosesc sa ma uit inca o data....deci,draga mea,daca vrei sa ti se spuna cat esti de frumoasa,inteligenta si seducatoare,incearca sa pozezi in fata de la pagina 5,macar acolo nu veu fi nevoita sa citesti comentariile cititorilor,iar cand te mai plictisesti asea ca atunci cand ai postat..incearca o carte...nu de joc | ||
|
red2shoes Postat pe 14 Aprilie 2011 04:22 |
||
De la: red2shoes, la data 2011-04-14 04:22:47o nebuna arunca piatra in lac si..."folozofii" se chinuie s-o scoata...draga mea...imi cer scuze ti-am uitat nickul si nici nu ma obosesc sa ma uit inca o data....deci,draga mea,daca vrei sa ti se spuna cat esti de frumoasa,inteligenta si seducatoare,incearca sa pozezi in fata de la pagina 5,macar acolo nu veu fi nevoita sa citesti comentariile cititorilor,iar cand te mai plictisesti asea ca atunci cand ai postat..incearca o carte...nu de joc p.s am uitat sa specific....comentariul era adresat celei ce a deschis topicul asta...auzi ce probleme are biata de ea...prostia se plateste scump |
||
|
red2shoes Postat pe 14 Aprilie 2011 04:27 |
||
|
[quote name='kudika174208' date='2011-03-23 22:18:42'apoi prietenul la o amica m-a invitat in oras si am acceptat..... nu stiu cum sa fac sa resping din prima aceste avansuri.... [/quote] proasta esti .... check dispusa esti ... check ipocrita esti... check deschizi un topic sa te dai mare ca primesti niste avansuri de la niste specimene in calduri , care dupa ce ies cu prietena ta, te invita pe tine la intalniri? sau mergeti amandoua ? :))) cateodata ma ntreb ce s antamplat cu oamenii in general... parca nu erau asa nestimtit de prosti mai demult.... |
||
|
rockk Postat pe 14 Aprilie 2011 06:46 |
||
|
[quote name='kudika174208' date='2011-03-23 22:18:42'apoi prietenul la o amica m-a invitat in oras si am acceptat... nu stiu cum sa fac sa resping din prima aceste avansuri.... [/quote] ar fi o idee sa nu accepti, poate, dar hey... ce stiu eu [img]http://i693.photobucket.com/albums/vv295/LeeChavezMusic/MLP%20stuff/facepalm.jpg[/img] |
||
|
rockk Postat pe 14 Aprilie 2011 06:49 |
||
|
super, kudika nu mai arata citatele! tineti o tot asa, geniilor. e al naibii de greu sa faci un forum si sa si functioneze DECENT ! al naibii... vina mea ca intru, asa e. normal, la noi mereu e o scuza pentru incompetenta. daca au gauri pantofii n magazin, e vina ta ca ai cumparat o. daca ti se strica in 3 luni, e vina ta ca i ai purtat, nu i asa ?! clar... [quote name='kudika174208' date='2011-03-23 22:18:42'apoi prietenul la o amica m-a invitat in oras si am acceptat... nu stiu cum sa fac sa resping din prima aceste avansuri.... [/quote ar fi o idee sa nu accepti, poate, dar hey... ce stiu eu http://i693.photobucket.com/albums/vv295/LeeChavezMusic/MLP%20stuff/facepalm.jpg[/img] |
||
|
rockk Postat pe 14 Aprilie 2011 06:51 |
||
De la: belami, la data 2011-04-10 12:20:26De la: kudika174208, la data 2011-03-23 22:18:42buna..e prima data cand cer un sfat pe un site de genul asta dar am mare nevoie de un sfat....totul a inceput din vara cand am iesit dintro relatie de 3 ani ....eu si prietena mea am ''pus ochii''pe acelasi baiat..eu m-am dat la o parte si ea a avut o mini relatie cu el...apoi el s-a dat la mn...eu am cedat i-am marturisit ei ,..ea a inteles chiar daca nu i-a convenit si suntem f bune prietene si acum..dar el nu a vrut nimic serios cu mine...apoi prietenul la o amica m-a invitat in oras si am acceptat....tipul m-a fascinat dar eu am stiut sa pastre distanta si nu s-a mai intamplat....apoi a inceput sa-mi placa sa cochetez cu iubitii prietenelor mele....dar cu limita...ei imi mai fac avansuri subtile........ |
||
|
belami Postat pe 14 Aprilie 2011 19:37 |
||
De la: nicoletagrigoriu, la data 2011-04-13 08:51:47nu cred ca fetele sunt prietene cu tine.s-au poate tu nu esti prietena cu ele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!daca intelegi ce vreau sa spun.........parerea mea:esti cam usuratica ,,s-au poate"...nu se leaga....rectifica! |
||
|
kudika_alida1 Postat pe 15 Aprilie 2011 22:17 |
||
De la: kudika174208, la data 2011-03-23 22:18:42buna..e prima data cand cer un sfat pe un site de genul asta dar am mare nevoie de un sfat....totul a inceput din vara cand am iesit dintro relatie de 3 ani ....eu si prietena mea am ''pus ochii''pe acelasi baiat..eu m-am dat la o parte si ea a avut o mini relatie cu el...apoi el s-a dat la mn...eu am cedat i-am marturisit ei ,..ea a inteles chiar daca nu i-a convenit si suntem f bune prietene si acum..dar el nu a vrut nimic serios cu mine...apoi prietenul la o amica m-a invitat in oras si am acceptat....tipul m-a fascinat dar eu am stiut sa pastre distanta si nu s-a mai intamplat....apoi a inceput sa-mi placa sa cochetez cu iubitii prietenelor mele....dar cu limita...ei imi mai fac avansuri subtile........ Si eu am avut o singura experienta de genul asta, in sensul ca lui ii placea de mine si eu m-am dat la o parte pentru prietena mea, care era fascinata de el, insa dupa un timp m-am indragostit de el si el de mine...aiurea iti spun...nu e bine... M-am certat cu prietena mea pentru ca m-am intalnit cu el, desi ei nu mai erau impreuna de 1 saptamana, dar m-am simtit tare prost...si oricum nu am avut nici o legatura intima cu el, dar tot am simtit ca am gresit... Din pacate nu mai vorbim de atunci decat ne salutam... Sfatul meu este sa fii mai rece si sa incerci sa nu te mai vezi cu ei decat daca esti insotita de un partener, dar asta nu inseamna ca te scuz...ar trebui sa fii ferma pe pozitie si sa spui nu din prima si sa incerci sa pastrezi distanta data de individ/indivizi...nu e frumos si nici prea cinstit ceea ce faci si ai grija sa nu ajungi in aceeasi situatie la un moment dat
|
||
|
verraa Postat pe 16 Aprilie 2011 03:23 |
||
De la: verraa, la data 2011-04-16 03:23:16De la: kudika174208, la data 2011-03-23 22:18:42buna..e prima data cand cer un sfat pe un site de genul asta dar am mare nevoie de un sfat....totul a inceput din vara cand am iesit dintro relatie de 3 ani ....eu si prietena mea am ''pus ochii''pe acelasi baiat..eu m-am dat la o parte si ea a avut o mini relatie cu el...apoi el s-a dat la mn...eu am cedat i-am marturisit ei ,..ea a inteles chiar daca nu i-a convenit si suntem f bune prietene si acum..dar el nu a vrut nimic serios cu mine...apoi prietenul la o amica m-a invitat in oras si am acceptat....tipul m-a fascinat dar eu am stiut sa pastre distanta si nu s-a mai intamplat....apoi a inceput sa-mi placa sa cochetez cu iubitii prietenelor mele....dar cu limita...ei imi mai fac avansuri subtile........ Ps: eram tinerica (16 ani) si inca nu imi incepusem viata sexuala, dar asta nu ma scuza, desi nu am flirtat cu el cat timp au fost ei impreuna si nici nu am iesit cu ei ... |
||
|
verraa Postat pe 16 Aprilie 2011 03:34 |
||
De la: rockk, la data 2011-04-14 06:51:21super, kudika nu mai arata citatele! tineti o tot asa, geniilor. e al naibii de greu sa faci un forum si sa si functioneze DECENT ! al naibii... vina mea ca intru, asa e. normal, la noi mereu e o scuza pentru incompetenta. daca au gauri pantofii n magazin, e vina ta ca ai cumparat o. daca ti se strica in 3 luni, e vina ta ca i ai purtat, nu i asa ?! clar... |
||
|
verraa Postat pe 16 Aprilie 2011 04:11 |
||
|
Iti dai seama ca toti iubitii prietenelor tale te trateaza ca pe o " tarfa"? Esti constienat de asta? ai primul exemplu....nu a vrut o relatie cu tine...doar sa te tavaleasca de cateva ori. Barbatii inseala dar sa stiica atunci cand vor o relatie de durata nucauta tarfe. Ia aminte de la mine. Daca nu esti o tarfa ...trebuie sa iei atitudine. Daca nu....asta esti si asta vei ramane pentru ei.... De tine depinde. NU AI VOIE SA COCHETEZI CU OAMENI INSURATI SAU AINTRENATI IN ALTE RELATII. Crede-ma.... |
||
|
emma_niss Postat pe 17 Aprilie 2011 10:22 |
||
| Aici te contraz. Prea putini barbati nu inseala. Sunt precum cainii...daca simt o catea in calduri se duc in haita. Ea lanseaza semnale ca vrea sa fie agatata. Ei nu ataca decat daca simt ca au sanse. Hai sa fim realisti: sunt iubitii prietenelor ei. Refuz sa cred ca este atat de frumoasa si de ireziztibila incat barbatii aceia sa cada toti pe spate....Hai sa fim realisti. | ||
|
emma_niss Postat pe 17 Aprilie 2011 10:32 |
||
De la: rockk, la data 2011-04-14 06:51:21super, kudika nu mai arata citatele! tineti o tot asa, geniilor. e al naibii de greu sa faci un forum si sa si functioneze DECENT ! al naibii... vina mea ca intru, asa e. normal, la noi mereu e o scuza pentru incompetenta. daca au gauri pantofii n magazin, e vina ta ca ai cumparat o. daca ti se strica in 3 luni, e vina ta ca i ai purtat, nu i asa ?! clar...
|
||
|
Re_becca Postat pe 17 Aprilie 2011 21:30 |
||
Poti sa-mi faci si mie cunostiinta cu o prietena de-a ta?
|
||
|
kudika028560 Postat pe 18 Aprilie 2011 16:31 |
||
chiar daca amvrea sa iti dau un sfat nu prea pot deoarece la mn e exact invers... dak ma intragostesc de cineva se indragosteste si prietena mea cea mai buna... de multe ori e dureros dar nu am ce face si ea la fel asa ca din start renunt si eu dar si ea deoarece ne-am certa... IN CAZUL TAU sfatul meu este sa nu mai accepti si sa te gandesti k poate ceea ce faci le doare pe prietenele tale... |
||
|
kudika382502 Postat pe 18 Aprilie 2011 16:33 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Cum as putea uita? | 2 | De la: mirelamira 12 Aprilie 2009 20:57 |
| semne ca vrea sa ne despartim? | 21 | De la: pickard 31 Iulie 2011 19:35 |
| ce sa fac?? | 13 | De la: kudik05 2 August 2009 10:00 |
|
|
||
| concurs de bancuri | 9 | De la: alfredodecurtofreco 15 Noiembrie 2010 20:00 |
| despartire... | 4 | De la: kudika168390 6 Septembrie 2010 20:57 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.