Mai multe
| AI MARE GRIJA DE TINE, PENTRU CA CEA MAI DE PRET IN LUMEA ASTA este sanatatea; apoi ai grija de job, faci cum poti sa il mentii si asa traim niste zile foarte grele in care cu greu gasim un loc de munca. In ceea ce-l priveste pe el, incearca sa socializezi mergand la aerobic, fitnes etc, iar daca ai si prietene bune, descarcate vorbind cu ele. NU STA SINGURA, cauta mereu companie. | ||
|
kudika323623 Postat pe 9 Mai 2011 14:12 |
||
|---|---|---|
|
||
|
mystique_d Postat pe 9 Mai 2011 17:00 |
||
|
Eu la al meu i-am zis de la inceput ca daca m-ar insela, nu as mai putea ierta, si n-as putea in veci trece peste. Ca ar fi mereu intre noi lucrul asta...Acuma, nu-s eu chiar naiva, stiu ca rar barbat asa de 'cedincios' dar eu ii ofer toata increderea, si, mai departe...''hotul neprins, negustor cinstit'' si...ce nu stii nu-ti face rau". Eu zau daca mi-as mai ierta sotul!! si am si un copil cu el. Dar, unu la mana ca m-a inselat si 2 la mana , ca m-a lasat sa-l prind...asta e chiar mai grav |
||
|
|
||
|
muslim Postat pe 9 Mai 2011 23:43 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Barbat nepasator | 19 | De la: kudika_26345 19 Mai 2013 14:26 |
| prostitutia e sau nu e o meserie | 27 | De la: Tharr 5 Noiembrie 2010 18:59 |
| Trash The Dress- poezia asezata in rama | 2 | De la: Dor_a 18 Octombrie 2009 08:30 |
|
|
||
| Mi-a dat papucii dupa ce a aflat ca nu-i pot face copii! | 21 | De la: brunetaa 8 Septembrie 2009 02:21 |
| oare este cea mai buna decizie:) | 10 | De la: kudika098645 10 Aprilie 2010 09:28 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.