Setari Cookie-uri

cum sa o scot din cuibul "viperelor" ?

Ce spui tu ?

"oare nu faptele noastre grãiesc mai puternic decât orice cuvânt ?"

Oare ??? Nu !

Daca ai fi inteles ca:
"La inceput era CUVANTUL si D-ZEU ESTE CUVINTUL" atunci nu ai mai fi scris o prostie de genul acesta:

"oare nu faptele NOASTRE grãiesc mai puternic decât orice cuvânt ?"

NU ! Faptele voastre, sint doar manifestarea egourilor aflate sub hipnoza sarpelui.

Expresia ta, din ghilinele, este "graiul" sarpelui din gradina Edenului, este expresia Antihristului pe pamant, este graiul satanei, care va indeamna sa credeti ca, "faptele voastre" ar fi superioare "Cuvantului"!

Daca ar fi dupa cum spui tu, ca faptele voastre, graiesc mai puternic decat CUVANTUL, atunci demonstreaza-mi tu, cum scoti prin faptele voastre, pe cineva care se afla prins, sub puterea unei hipnoze !

N-ai vazut niciodata in natura, cum sta sarpele pe apa si hipnotizeaza o broasca ? N-ai vazut cum sta sarpele cu gura deschisa si broasca, zbiara si se zbate dar se duce tot mai aproape de gura sarpelui si intra singura la el in gura ???
Faptele, sint rezultatul cuvintelor si nicidecum invers !

Fa tu gimnastica linga un hipnotizat, sa te vad daca-l scoti prin faptele tale, de sub puterea cuvantului.
Daca reusesti in caz particular, atunci fa-o si la nivel global.

Vei putea sa-i dai palme, sa-l omori, sa faci crime, sa produci razboaie mondiale, dar de sub puterea hipnozei, tot nu-l vei scoate.

Inainte sa spui o prostie precum ca "graiul faptelor voastre, ar fi mai puternice decat cuvantul",
ti-ar fi fost mai de folos, sa intelegi mai intai, ce este CUVANTUL ?

Cum se numeste topicul acesta ???

denis_3d25
Postat pe 30 Aprilie 2012 18:06

Sinonim topicului:

Cum sa-mi scot broasca, din gura sarpelui ???
denis_3d25
Postat pe 30 Aprilie 2012 18:12
De la: denis_3d25, la data 2012-04-30 18:12:38

Sinonim topicului:

Cum sa-mi scot broasca, din gura sarpelui ???

Sa formulat altfel:
+ +
Cum sa-mi scot proasca, din gura sarpelui ??

Ai vazut ce usor se poate intoarce lumea pe dos, doar prin adaugarea sau intoarcerea unor litere in cuvant ???

Priveste cu atentie, la sensul si compozitia cuvintelor.

De ce spun eu, ca Isus Hristos, nu este copilul Tatalui, ci este Fiul Totului ???

Nu v-ati gandit niciodata ca sarpele-si bate joc de voi ??? Cine credeti voi, ca sint cei care va dau voua literele si cuvintele ???

denis_3d25
Postat pe 30 Aprilie 2012 18:20
question : câte vipere-s în vizuinã ?...numericeºte...voia a spune...de-s mai mult de trei...statistic vorbind...îºi împãrtãºesc lungimile..diametrele...poziþiile...potenþele...dezinvolturile titularilor de contract...cât mai ales ale celor de pe lângã contract...be sure ...preventiv...dã-te la subcoada lor..la propriu...cel puþin una va coopera...fã-þi un grafic în sensul ãsta...de pildã...una pe zi...de Matty
Laurentiu_Rigafrypto_1
Postat pe 30 Aprilie 2012 18:38
De la: denis_3d25, la data 2012-04-30 18:06:34

Ce spui tu ?

Oare ??? Nu !

Daca ai fi inteles ca:
"La inceput era CUVANTUL si D-ZEU ESTE CUVINTUL" atunci nu ai mai fi scris o prostie de genul acesta:

"oare nu faptele NOASTRE grãiesc mai puternic decât orice cuvânt ?"

NU ! Faptele voastre, sint doar manifestarea egourilor aflate sub hipnoza sarpelui.

Expresia ta, din ghilinele, este "graiul" sarpelui din gradina Edenului, este expresia Antihristului pe pamant, este graiul satanei, care va indeamna sa credeti ca, "faptele voastre" ar fi superioare "Cuvantului"!

Daca ar fi dupa cum spui tu, ca faptele voastre, graiesc mai puternic decat CUVANTUL, atunci demonstreaza-mi tu, cum scoti prin faptele voastre, pe cineva care se afla prins, sub puterea unei hipnoze !

N-ai vazut niciodata in natura, cum sta sarpele pe apa si hipnotizeaza o broasca ? N-ai vazut cum sta sarpele cu gura deschisa si broasca, zbiara si se zbate dar se duce tot mai aproape de gura sarpelui si intra singura la el in gura ???
Faptele, sint rezultatul cuvintelor si nicidecum invers !

Fa tu gimnastica linga un hipnotizat, sa te vad daca-l scoti prin faptele tale, de sub puterea cuvantului.
Daca reusesti in caz particular, atunci fa-o si la nivel global.

Vei putea sa-i dai palme, sa-l omori, sa faci crime, sa produci razboaie mondiale, dar de sub puterea hipnozei, tot nu-l vei scoate.

Inainte sa spui o prostie precum ca "graiul faptelor voastre, ar fi mai puternice decat cuvantul",
ti-ar fi fost mai de folos, sa intelegi mai intai, ce este CUVANTUL ?

amesteci lucrurile într-un mod înduioºãtor !!!

unde ai vãzut tu, cã am îndrãznit sã compar faptele ºi cuvintele omeneºti cu cele ale lui Dumnezeu ???

spui "faptele voastre", dar faptele tale, domnule Denis, cum sunt ???

ce uºor te repezi sã dai cu piatra, domnule !!!

mã vãd nevoitã sã precizez cã întrebãrile sunt retorice....la fel a fost ºi cea cu cei doi orbi ºi pe care te-ai nãpustit s-o iei la modul personal...maniera ta de reacþie ºi graba cu care sari la beregata interlocutorilor spune multe, foarte multe... dacã aºa crezi cã trebuie sã fie cuvântul celui care pretinde cã a înþeles ºi pãtruns Cuvântul, cum dai de înþeles despre domnia ta, hmmmm.....

poate, într-o zi, îmi vei spune ºi mie, ce fel de foloase (duhovniceºti) îþi aduc discuþiile pe care le porþi în acest mod ? poate, nu-i musai...

Doamne ajutã !

contessyna
Postat pe 30 Aprilie 2012 20:13

[/quote]

amesteci lucrurile într-un mod înduioºãtor !!!

unde ai vãzut tu, cã am îndrãznit sã compar faptele ºi cuvintele omeneºti cu cele ale lui Dumnezeu ???

spui "faptele voastre", dar faptele tale, domnule Denis, cum sunt ???

ce uºor te repezi sã dai cu piatra, domnule !!!

mã vãd nevoitã sã precizez cã întrebãrile sunt retorice....la fel a fost ºi cea cu cei doi orbi ºi pe care te-ai nãpustit s-o iei la modul personal...maniera ta de reacþie ºi graba cu care sari la beregata interlocutorilor spune multe, foarte multe... dacã aºa crezi cã trebuie sã fie cuvântul celui care pretinde cã a înþeles ºi pãtruns Cuvântul, cum dai de înþeles despre domnia ta, hmmmm.....

poate, într-o zi, îmi vei spune ºi mie, ce fel de foloase (duhovniceºti) îþi aduc discuþiile pe care le porþi în acest mod ? poate, nu-i musai...

Doamne ajutã !

[/quote]

Vrei sa sti de la mine, care sint foloasele acestui mod ???
Ale carui mod ???

Modul in care interpretezi tu ? ...Modul in care interpretezi tu, nu este identic, cu modul in care transmit eu.
Lumina ce patrunde, printre ferestrele murdare, nu este identica cu lumina ce se transmite din soare.

Nu uita, ca tu, preiei un mesaj, din a 2 a dimensiune, si-l treci prin filtrele tale emotionale !
Starile mele energetic-vibationale, nu sint identice cu ale tale!

Acolo unde tu intri in panica, eu s-ar putea sa rad , iar despre ceea ce tu razi, eu s-ar putea sa pling...

Sa nu-ti faci iluzii, crezand ca-mi cunosti starile, sau faptele, pentru ca ceea ce pentru tine inseamna moarte, pentru mine s-ar putea sa insemne iesirea din moarte. Iar, ceea ce pentru tine inseamna Dumnezeu, pentru mine inseamna idol.
Si ceea ce pentru tine inseamna paradis, pentru mine inseamna iluzie sau pacat.

...

Dar foloasele Adevarului, pot sa ti le reamintesc in scris; ele sint: clarviziunea, intelegerea, increderea, fidelitatea, stiintza,fericirea, iubirea, creeatia... sensul vietii..."calea"...

...

Poti sa verifici. Vino-n adevar si vei avea dovezi ! N-am nevoie de credintza ta oarba, ci sa-ti deschizi ochii si sa vezi !

...

Ca sa nu te mai balbai cu referire la textul tau din ghilimele, reciteste-ti textul cu atentie, reciteste-l de miiiii de ori !

N-ai scris tu aceasta tampenie ?

Ai spus: "orice cuvant" ! Nu te mai ascunde dupa deget !

Ti-am dat spre exemplu hipnoza, ca sa intelegi, ca faptele voastre se inchina cuvantului si nu invers !
Am spus evident ale voastre , pentru ca eu, nu ma incadrez in pacatul afirmatiei tale. Eu nu-mi consider faptele, ca fiind un grai superior cuvantului. Nici nu-ti dai seama ce nonsens ai afirmat !

...

Cand spui: "faptele noastre", la cine te referi ???
Tu-ti permiti sa ma incluzi pe mine, in faptele si credintele voastre pagane ???
Ma cunosti ???

Tu, care in primul rand, afirmi ca esti o sluga ce nu are opinie proprie si nu sti nimic despre sine , tu, vrei sa vorbesti despre mine ???

Afla mai intai totul despre tine...

Dar... pina atunci... taci, asculta, iubeste si onoreaza adevarul, din toata fiintza ta.

...

Folosul discutiilor de pe acest forum, precum si din intregul univers, este acelasi.

denis_3d25
Postat pe 1 Mai 2012 23:27

" poate, într-o zi, îmi vei spune ºi mie, ce fel de foloase (duhovniceºti) îþi aduc discuþiile pe care le porþi în acest mod ? poate, nu-i musai...

Doamne ajutã !"

La poarta raiului, au aparut,in acelasi moment, un sofer de autobuz, mut de beat si un preot.
Sf. Petru, a deschis poarta raiului si a spus:

- Unul din voi s-a ratacit si trebuie sa mearga-n iad!

Preotul, a intervenit, sustinand cuvintele Sf. Petru si a spus:

-Eu i-am spus soferului beat, sa mearga-n partea cealalta, dar el a insistat sa vina aici.

Sf. Petru, spuse:

- "Parinte", tu esti cel ratacit, si ai mai ratacit si pe multi altii. Cand tu, tineai slujbele tale plictisitoare, toti oamenii din biserica, se rataceau.
Dar cind acest sofer mut de beat, s-a urcat la volan, toti cei din autocar au inceput sa se roage cu adevarat !

Un turist l-a cautat pe Buddha ca sa-i raspunda la intrebarea:

-Exista Dumnezeu ?
Buddha, l-a privit adinc pe turist in ochi si i-a spus:

- NU, nu exista Dumnezeu .

Un alt turist a venit cu aceeasi intrebare la el si Buddha , l-a privit indelung si apoi i-a raspuns:

- Da, exista.

Unul din elevii lui Buddha, nedumerit fiind de cele vazute si auzite, l-a intrebat si el:

- Pai cum este acum ? Exista sau nu exista Dumnezu ? Caci la unul i-ai spus Da si la celalalt i-ai spus NU. Deci , care-i Adevarul ???

Buddha, l-a privid adinc pe elev si i-a spus:

- Adevarul ? ... Adevarul este acesta: inchide ochii, renunta la tot ce inseamna ganduri si preconceptii, renuntza la tot ceea ce ai invatzat de la altii si cand vei reusii sa reduci la tacere toate iluziile, atunci, ceea ce va ramane, dincolo de ele, acela va fi Adevarul...

denis_3d25
Postat pe 2 Mai 2012 00:05

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Concurs Astrolife 7 De la: violet2010 18 Mai 2011 11:12
Buna va rog sa imi da-ti sfaturi 3 De la: gdeia 22 Mai 2010 01:14
oare poate fii iertat? 32 De la: ralukutzza85 3 Martie 2011 17:58
Cum sa o cuceresti in trafic? 3 De la: pinguina 11 Decembrie 2010 19:43
el martor iehova eu crestina :(( sfatuiti-ma va rog frumos ... 55 De la: ilovethisgame 10 Iulie 2010 20:06