Setari Cookie-uri

Sarcina nedorita cu viitorul posibil fost?

De la: Schatt, la data 2011-09-07 21:42:42
De la: marco918, la data 2011-09-06 10:14:33
De la: Schatt, la data 2011-09-06 05:03:50
De la: marco918, la data 2011-09-06 01:30:58... miii de scuze ... citeste - ''doar daca promiti sa NU ma mai cauti'' ... ... nu de alta dar ma jupoaie nevasta ... tot ... dupa ...

iui esti insurat ?? ... lasa incet ca spune tot

... iui ... si sint de foarte mult timp ... si am si o echipa de puradei ... all sizes ... e multumita sheloc home-ul din tine ? ...

SA FITI SANATOSI !!!

... multumesc ... LA FEL ... toata lumea ...
marco918
Postat pe 8 Septembrie 2011 04:36
De la: dianasan, la data 2011-09-08 01:40:18LOL.pai....s-o luam incet....
Mi-am propus sa nu vb cu acest domn Marco,personal,ci sa vb cu voi fetele despre subiectele asternute aici din suflet.Si zau k o perioada chiar am reusit sa-l ignor pe 'mister".... ,doar ca eu ne "atacind'.,..atunci cind "ma ataca"cineva ,trebuie(musai) sa raspund.
1.nu sint romanca 100%(iar daca as fi,as fi mandra,sa stii)
2.nu sint crescuta in Romania,si deci e normal sa mai "adaug"citeva cuvinte din limba pe care zilnic o vorbesc
3.nu te-am jignit!!!!,si nu vad de ce o faci tu,si aici citez:" imbecilitate de misandra romanca ... unde GO ? ... ce GOTTA DO ? ... curca oparita ...",si ink una:"si tu faci pe ''englezoiaca'' emancipata aruncind cu indemnuri ''incurajatoare'' imbecile "...GATA,am icheiat citatele.Pe tine nu te-au invatzat parintii tai k dak nu stii sa spui o vb buna mai bine sa taci?Rau destul
4.de unde stii tu k eu m-am plins de vreun barbat,k sa ai "dreptul"sa arunci in mine?
5.si ultima chestiune: sfaturi sintem liberi sa dam cu totii,dak fata le-a cerut,iar ea e libera sa faca ce vrea si cum vrea.....chiar daca asta lezeaza in vreun fel "crezul"cuiva despre orice morala sau etica in viata.
Pe linga asta...as aprecia dak pe viitor te-ai abtine de la remarci rautacioase sau misogine(sa nu mai spun chiar vulgare)la adresa oricarei femei care nu te ataca in mod personal.Nu de alta dar,asa ar face un tip crescut bine de parinti,cum pretinzi tu k esti,si eu chiar asta fac.INCERC sa-l educ cit pot eu bine pe fiul meu,sa nu trebuiasca vreodata sa existe o "disputa"de acest gen intre el si o femeie....
Iar de acum inainte,te rog sa ma ignori total.....multumesc!!!

Catre tine viitoare mamik,iarta-ne egoismul de a discuta alte probleme,pe postarea ta,dar vezi si tu cite polemici ridica acest caz.Sper totusi ca tu vei face ceea ce crrezi k e bine,tinind cont de faptul k e foarte adevarat....o viata e nepretuita!!!AAAAAAAAAAAA,si ignora aceste postari negative atit cit poti...

... ''O VIATA E NEPRETUITA'' ... e singura fraza/sfat care se poate retine si repeta din toate tembelismele de mai sus ... se vede ca iti place sa te asculti singura ... daca nu ar fi asa ai vorbi mai putin si ai gindi mai mult ...
marco918
Postat pe 8 Septembrie 2011 04:44
... lolule ... mamasan de romanica ... pe mine parintii m-au invatat sa spun adevarul ... ati spune tie o vorba ''buna'' ar insemna sa ... MINT ...
marco918
Postat pe 8 Septembrie 2011 04:58
De la: marco918, la data 2011-09-08 04:58:01... lolule ... mamasan de romanica ... pe mine parintii m-au invatat sa spun adevarul ... ati spune tie o vorba ''buna'' ar insemna sa ... MINT ...

Adevarul k ai 70 de ani si eshti din Caracal?
Arutzu28
Postat pe 8 Septembrie 2011 19:29
De la: marco918, la data 2011-09-07 02:37:26
De la: parvati, la data 2011-09-06 16:13:04hihihi, rechinul capsunar din caracal:))) marcoooooo :))

... e vreo problema mamitzo sa fii capsunar ? ... sau sa fii din Caracal ? ... tu cu ce te lauzi ? ... uimeste-ne ... cap de musca ...

la mine era o gluma da se pare ca ai luat o in serios si m ai si jignit pe deasupra...cand spui cap de musca, cred ca te referi la tine ca n-ai fost in stare de mai mult probabil....
in ceea ce ma priveste, inca din liceu am fost olimpic international, locul 2 pe tara la o anumita disciplina si in fiecare an locul 1 pe capitala...hai, mai zi ceva
parvati
Postat pe 9 Septembrie 2011 16:18
Touche'...draga mea!!!!!
dianasan
Postat pe 10 Septembrie 2011 02:25
pana la urma ce ai hotarat in legatura cu sarcina?
cred ca s-a deviat mult de la subiect.
personal cred ca daca iti doreai copilul nici nu mai intrebai pe nimeni. eu una sunt satula de pareri si nema fapte. cine vrea un copil, nu se opreste intr-un tip...sau altul, nici acum nici mai tarziu.
am facut un avort si apoi mi-a parut extrem de rau, caci anii pe care i-am ptrecut in baruri ascultand toti strainii ii puteam petrece cu copilul meu, indiferent de tata. mi-am spus ca nu mai fac alt avort niciodata, am trecut printr-o situatie similara cu a ta, dar eu nu am dat inapoi. am considerat ca e un specimen bun pt inmultirea speciei- familia din care provine e sanatoasa, in mare fara vicii, etc- l-am instiintat ca nu fac avort.
cand s-a intamplat sarcina a dat inapoi ca si tipul tau. nu neg ca am avut certuri si stari tensionale groaznice, dar daca te simte slaba, el sau oricine, te calca.
as putea povesti la nesfarsit, dar nu sunt eu subiectul.
eu nu cred ca exista mame singure, pt ca MAMELE AU COPII.
kudika383241
Postat pe 10 Septembrie 2011 18:06
De la: kudika383241, la data 2011-09-10 18:06:17pana la urma ce ai hotarat in legatura cu sarcina?
cred ca s-a deviat mult de la subiect.
personal cred ca daca iti doreai copilul nici nu mai intrebai pe nimeni. eu una sunt satula de pareri si nema fapte. cine vrea un copil, nu se opreste intr-un tip...sau altul, nici acum nici mai tarziu.
am facut un avort si apoi mi-a parut extrem de rau, caci anii pe care i-am ptrecut in baruri ascultand toti strainii ii puteam petrece cu copilul meu, indiferent de tata. mi-am spus ca nu mai fac alt avort niciodata, am trecut printr-o situatie similara cu a ta, dar eu nu am dat inapoi. am considerat ca e un specimen bun pt inmultirea speciei- familia din care provine e sanatoasa, in mare fara vicii, etc- l-am instiintat ca nu fac avort.
cand s-a intamplat sarcina a dat inapoi ca si tipul tau. nu neg ca am avut certuri si stari tensionale groaznice, dar daca te simte slaba, el sau oricine, te calca.
as putea povesti la nesfarsit, dar nu sunt eu subiectul.
eu nu cred ca exista mame singure, pt ca MAMELE AU COPII.

... '' anii pe care i-am ptrecut in baruri ascultand toti strainii ii puteam petrece cu copilul meu, indiferent de tata. mi-am spus ca nu mai fac alt avort niciodata, am trecut printr-o situatie similara cu a ta, dar eu nu am dat inapoi. am considerat ca e un specimen bun pt inmultirea speciei- familia din care provine e sanatoasa, in mare fara vicii, etc- l-am instiintat ca nu fac avort '' ... ''eu nu cred ca exista mame singure, pt ca MAMELE AU COPII.''

... cit adevar ... putini il observa ...
marco918
Postat pe 12 Septembrie 2011 19:35
De la: parvati, la data 2011-09-09 16:18:13
De la: marco918, la data 2011-09-07 02:37:26
De la: parvati, la data 2011-09-06 16:13:04hihihi, rechinul capsunar din caracal:))) marcoooooo :))

... e vreo problema mamitzo sa fii capsunar ? ... sau sa fii din Caracal ? ... tu cu ce te lauzi ? ... uimeste-ne ... cap de musca ...

la mine era o gluma da se pare ca ai luat o in serios si m ai si jignit pe deasupra...cand spui cap de musca, cred ca te referi la tine ca n-ai fost in stare de mai mult probabil....
in ceea ce ma priveste, inca din liceu am fost olimpic international, locul 2 pe tara la o anumita disciplina si in fiecare an locul 1 pe capitala...hai, mai zi ceva

... ce sa mai zic ... daca faptul ca ai fost la olimpiada (de lucru manual probabil) asta te-a facut ''olimpic international'' nu mai e nimic de zis ... ma intreb insa din a cita incercare ai luat bacul ? ...
marco918
Postat pe 13 Septembrie 2011 22:10
De la: marco918, la data 2011-09-08 04:44:53
De la: dianasan, la data 2011-09-08 01:40:18LOL.pai....s-o luam incet....
Mi-am propus sa nu vb cu acest domn Marco,personal,ci sa vb cu voi fetele despre subiectele asternute aici din suflet.Si zau k o perioada chiar am reusit sa-l ignor pe 'mister".... ,doar ca eu ne "atacind'.,..atunci cind "ma ataca"cineva ,trebuie(musai) sa raspund.
1.nu sint romanca 100%(iar daca as fi,as fi mandra,sa stii)
2.nu sint crescuta in Romania,si deci e normal sa mai "adaug"citeva cuvinte din limba pe care zilnic o vorbesc
3.nu te-am jignit!!!!,si nu vad de ce o faci tu,si aici citez:" imbecilitate de misandra romanca ... unde GO ? ... ce GOTTA DO ? ... curca oparita ...",si ink una:"si tu faci pe ''englezoiaca'' emancipata aruncind cu indemnuri ''incurajatoare'' imbecile "...GATA,am icheiat citatele.Pe tine nu te-au invatzat parintii tai k dak nu stii sa spui o vb buna mai bine sa taci?Rau destul
4.de unde stii tu k eu m-am plins de vreun barbat,k sa ai "dreptul"sa arunci in mine?
5.si ultima chestiune: sfaturi sintem liberi sa dam cu totii,dak fata le-a cerut,iar ea e libera sa faca ce vrea si cum vrea.....chiar daca asta lezeaza in vreun fel "crezul"cuiva despre orice morala sau etica in viata.
Pe linga asta...as aprecia dak pe viitor te-ai abtine de la remarci rautacioase sau misogine(sa nu mai spun chiar vulgare)la adresa oricarei femei care nu te ataca in mod personal.Nu de alta dar,asa ar face un tip crescut bine de parinti,cum pretinzi tu k esti,si eu chiar asta fac.INCERC sa-l educ cit pot eu bine pe fiul meu,sa nu trebuiasca vreodata sa existe o "disputa"de acest gen intre el si o femeie....
Iar de acum inainte,te rog sa ma ignori total.....multumesc!!!

Catre tine viitoare mamik,iarta-ne egoismul de a discuta alte probleme,pe postarea ta,dar vezi si tu cite polemici ridica acest caz.Sper totusi ca tu vei face ceea ce crrezi k e bine,tinind cont de faptul k e foarte adevarat....o viata e nepretuita!!!AAAAAAAAAAAA,si ignora aceste postari negative atit cit poti...

... ''O VIATA E NEPRETUITA'' ... e singura fraza/sfat care se poate retine si repeta din toate tembelismele de mai sus ... se vede ca iti place sa te asculti singura ... daca nu ar fi asa ai vorbi mai putin si ai gindi mai mult ...

kudika226898
Postat pe 14 Septembrie 2011 01:49
Buna,
am citit comentariile vosatre si pur si simplu m-au incantat,asa ca m-am hotarat sa opin si eu.In afara de asta e subiectul cel mai decent dintre toate.Toti cititorii au demonstrat extrem de mult bun simt iar viitoarae mamica a stiut sa orienteze comentariile extrem de educat.
Sant mamica de doua ori si va pot marturisi ca e cel mai frumos lucru ca mi s-a intamplat vreodata.LA inceput el,era destul de nesigur si nehotarat in ceea ce priveste dorinta de a deveni tata.Adevarul e ca nici nu m-am simtit ranita ,nici nu am suferit.Eu stiam ce vreau eu si nu m-a interesat ce spune el.Am discutat cum mi se pare de bun simt si i-am explicat ca eu voi avea copilul pt ca mi-l doresc si ca mi-e indiferent dc el vrea sa se implice sau nu.Imi puteam creste singura copilul si deja aveam calculele facute.Nu mi-a parut rau niciodata.Insa dupa primul copil,dupa ce l-a tinut in brate ,l-a dorit el si pe al doilea.Niciodata nu m-a speriat faptul de afi singurul parinte al copiilor mei.Mama a facut-o cu mine si am fost extrem de fericita cu ea.Asa ca...dupa mine ,Inainte!
Felicitari pt sarcina ta !
chocolate03
Postat pe 14 Septembrie 2011 16:52
Pardon pt comentarii decente,vroiam sa scriu majoritatea comentariilor.Dumnezeule mare ,intotdeauna se gaseste cine "sa dea cu... in fasole".Nu inteleg de ce.
chocolate03
Postat pe 14 Septembrie 2011 16:56
Imi pare sincer rau ca a resusit sa te supere.Nu era cazul in situatia ta.Cred ca mai curand ca trebuie sa selectezi raspunsule care le citesti.Cand dai peste unul neanderthalian nici nu te mai obosi sa-l citesti sau sa razpunzi.Noi ceilalti santem alaturi de tine si vom intelege de ce nu o vei face.Dumnezeu sa te fereasca de cunostintele ignorantilor.Sarcina usoara!
chocolate03
Postat pe 14 Septembrie 2011 17:11
Chocolate03..foarte frumos raspunsul tau...ma regasesc partial in el....desi uite, sa stii ca in momentul in care iei o decizie, asa cum ai luat-o tu...cred ca lucrurile devin mai usoare si se lamuresc..in final, nu trebuie sa iei o decizie reprobabila pentru ca tatal biologic nu stie pe ce lume traieste...Imi place foarte mult cum gandesti si ce este foarte interesant este faptul ca astazi, am ajuns cumva la concluzia ta...ca eu il vreau si pana la urma important e ce vreau eu pentru mine si copilul meu...Pe mine m-a speriat ideea de a fi parinte singur...si nu atat ideea de parinte in sine cat graviditatea si ...poate o sa razi..mi a spus cineva ca din luna a saptea nu te mai poti incalta singura..si ma gandeam....cum o sa ma incalt singura:)))
Am citit despre avort si n as vrea sa supun botzul de carne care creste in mine unei..ciopartzeli...adica nu stiu doar cand ma gandesc la asta si mi se face rau...nu stiu daca o sa fie usor sau greu....dar nu vreau sa il omor, asta e tot ce stiu.
Iti multumesc pentru comentariul tau foarte foarte elegant.
parvati
Postat pe 14 Septembrie 2011 21:34
yeyyyyy.Deci asta ai hotarit?Super bine draga mea,si ma bucur ca o doamna care e si ea mamik a doi copilasi(chocolate),ti-a mai pus o "caramida la cladit"....Asa sa faci,sa fii happy,incintata ca ai o viata care creste in tine,si da-i naibii pe toti kre comenteaza aiurea ceea ce postezi tu...
Pina una alta astept vesti de la tine si poate cine stie...o scanare cu un 3-4D,postata?De ce nu?!
Take care,si ai grija sa nu te pape.....LOL
dianasan
Postat pe 14 Septembrie 2011 23:07
De la: parvati, la data 2011-09-14 21:34:47Chocolate03..foarte frumos raspunsul tau...ma regasesc partial in el....desi uite, sa stii ca in momentul in care iei o decizie, asa cum ai luat-o tu...cred ca lucrurile devin mai usoare si se lamuresc..in final, nu trebuie sa iei o decizie reprobabila pentru ca tatal biologic nu stie pe ce lume traieste...Imi place foarte mult cum gandesti si ce este foarte interesant este faptul ca astazi, am ajuns cumva la concluzia ta...ca eu il vreau si pana la urma important e ce vreau eu pentru mine si copilul meu...Pe mine m-a speriat ideea de a fi parinte singur...si nu atat ideea de parinte in sine cat graviditatea si ...poate o sa razi..mi a spus cineva ca din luna a saptea nu te mai poti incalta singura..si ma gandeam....cum o sa ma incalt singura:)))
Am citit despre avort si n as vrea sa supun botzul de carne care creste in mine unei..ciopartzeli...adica nu stiu doar cand ma gandesc la asta si mi se face rau...nu stiu daca o sa fie usor sau greu....dar nu vreau sa il omor, asta e tot ce stiu.
Iti multumesc pentru comentariul tau foarte foarte elegant.

... cred ca ai luat prima hotarire inteleapta din viata ta ... si sper sa nu fie ultima ... ... daca esti om normal o sa te minunezi ce frumoas e cind dai ... VIATA ... copii iti dau sens vietii si te fac sa treci peste probleme ... am mai multi copii si sint pur si simplu uimit continuu ... fiecare e unic si special in felul lui ... copii te fac sa intelegi ce insemna sa traiesti si te plimba prin toate stadiile evolutiei ca om ... te felicit ... apostrofarile erau ''preventive'' ... prea multi renunta ca ce au ei mai de pret pentru un confort psihic si fizic ... iluzoriu ... multa sanatate ...

... nu te speria de toate imbecilitatile pe care le povestesc mamashele comuniste (pentru care a fost necesar un decret ca sa mai lase ceva omuletzi sa treaca de sita egoismului lor) ... nu te poti incalta, copii feroce care urla continuuu, nasteri gen tortura ... daca era asa noi nu mai existam sa ne ''certam'' pe internet ...

marco918
Postat pe 15 Septembrie 2011 04:08
De la: chocolate03, la data 2011-09-14 17:11:05Imi pare sincer rau ca a resusit sa te supere.Nu era cazul in situatia ta.Cred ca mai curand ca trebuie sa selectezi raspunsule care le citesti.Cand dai peste unul neanderthalian nici nu te mai obosi sa-l citesti sau sa razpunzi.Noi ceilalti santem alaturi de tine si vom intelege de ce nu o vei face.Dumnezeu sa te fereasca de cunostintele ignorantilor.Sarcina usoara!

... femeile au o calitate atit de dezvoltata in a fi ... SUPERFICIALE ... cind cineva nu spune ce vor ele sa auda il catalogheaza imediat ... neanderthalian !!! ... ... adevaratii ''ignorantzi'' stau acasa, maninca semintze si va spun ce vreti sa auziti ... si se supara doar cind aud ca vor deveni ... tati ... ... hai sanatate si sa auzim de bine ...
marco918
Postat pe 15 Septembrie 2011 04:22
De la: chocolate03, la data 2011-09-14 16:56:45Pardon pt comentarii decente,vroiam sa scriu majoritatea comentariilor.Dumnezeule mare ,intotdeauna se gaseste cine "sa dea cu... in fasole".Nu inteleg de ce.

... se pare ca a datul cu ''mucii'n fasole'' e un sport national ... dar cind e vorba de femei e ... natural ... ai mai jos prima jignire GRATUITA la adresa mea pentru care am inceput sa mai adaug si eu cite ceva la ... fasole ... :

De la: parvati, la data 2011-08-29 19:51:18cred ca daca vorbim de caractere deloc deosebite, tu ai putea fi unul
as fi tare curioasa cati copii ai si daca ii ai, cu ce ii intretii ...dar fiind din caracal (scuze, dar chiar nu ma pot abtine) probabil ii trimiti la curentat pesti prin dunare...
tu de aia faci copii, ca sa aiba cine sa iti plateasca pensia? in cazul in care nu stiai, un procent din salariul tau ti se opreste lunar tocmai pentru pensia respectiva, asa ca normal ar fi sa primesti o pensie la batranete dupa ce te ai chinuit atatia ani
eventual, fa tu cinci copii si trimite i la cersit ...sau te ajuta biserica, dupa gandire pari penticostal

marco918
Postat pe 15 Septembrie 2011 04:39
Multumesc mult pt raspunsul si aprecierea ta.Dar mai mult decat atat ma bucur pt tine.O sarcina nu e un lucru usor,dar nici imposibil.Nu e nici atat de greu cum ti s-a spus-Poti citi mult despre asta,nu vreau sa te plictisesc cu dizertatii inutile.
M-as bucura din suflet dc ai putea sa treci peste comentarii "nule,neavenite si nelalocul lor".Nu are sens nici un sens.E pur si simplu o pierdere inultila de timp care nu-ti aporteaza nimic.Cea mai importanta esti tu acum.Tu esti bine= bebe va fi bine.Bafta multa!
chocolate03
Postat pe 15 Septembrie 2011 16:49
P.s Departe de mine sa rad de temerile tale.Sant absolut normale.Toate coautoarele raspunsurilor de aici care au avut experiente maternale,pot confirma ca au avut acelasi emotii.Si dupa aia hormonii....uf.Dar totul se poate educa sau controla.Important e sa stii ce ti se intampla.
Deasemeni imi permit sa remarc ca exista multe persoane de bun gust care te sprijina fiecare in felul ei.Cred ca e ceea ce conteaza realmente.Restul.....
chocolate03
Postat pe 15 Septembrie 2011 17:00
De la: chocolate03, la data 2011-09-15 16:49:28Multumesc mult pt raspunsul si aprecierea ta.Dar mai mult decat atat ma bucur pt tine.O sarcina nu e un lucru usor,dar nici imposibil.Nu e nici atat de greu cum ti s-a spus-Poti citi mult despre asta,nu vreau sa te plictisesc cu dizertatii inutile.
M-as bucura din suflet dc ai putea sa treci peste comentarii "nule,neavenite si nelalocul lor".Nu are sens nici un sens.E pur si simplu o pierdere inultila de timp care nu-ti aporteaza nimic.Cea mai importanta esti tu acum.Tu esti bine= bebe va fi bine.Bafta multa!

... nu ma pot abtine ... daca prin comentarii ''nule, neavenite si nelalocul lor'' te referi la comentariul meu STERS de kudika atunci imi permit sa remarc o mare ... IPOCRIZIIIIIIIIE ... comentariul continea si niste poze INFORMATIVE ... REALE ... si nu inteleg DE CE marea majoritate e DUPLICITARA ... prezinta cu ''obiectivitate'' situatia dar numai pina la un punctul ''alegerii'' ... atunci totul devine o simpla ... sarcina nedorita ... iar efectele devin ... minore ... si prea putin ''importante'' pentru a mai fi luate in calcul ...

... indiferent ce as zice eu sau oricine altcineva ... cu MUCII'N FASOLE da altcineva ... tot ce se intimpla, prin diversele comentarii (mai empatice sau mai putin ''nelalocul''lor) este sa i se prezinte celei care cere un ''sfat'' si ... FASOLEA ... dar si ... MUCII ...

marco918
Postat pe 16 Septembrie 2011 11:28
De la: marco918, la data 2011-09-15 04:39:39
De la: chocolate03, la data 2011-09-14 16:56:45Pardon pt comentarii decente,vroiam sa scriu majoritatea comentariilor.Dumnezeule mare ,intotdeauna se gaseste cine "sa dea cu... in fasole".Nu inteleg de ce.

... se pare ca a datul cu ''mucii'n fasole'' e un sport national ... dar cind e vorba de femei e ... natural ... ai mai jos prima jignire GRATUITA la adresa mea pentru care am inceput sa mai adaug si eu cite ceva la ... fasole ... :

De la: parvati, la data 2011-08-29 19:51:18cred ca daca vorbim de caractere deloc deosebite, tu ai putea fi unul
as fi tare curioasa cati copii ai si daca ii ai, cu ce ii intretii ...dar fiind din caracal (scuze, dar chiar nu ma pot abtine) probabil ii trimiti la curentat pesti prin dunare...
tu de aia faci copii, ca sa aiba cine sa iti plateasca pensia? in cazul in care nu stiai, un procent din salariul tau ti se opreste lunar tocmai pentru pensia respectiva, asa ca normal ar fi sa primesti o pensie la batranete dupa ce te ai chinuit atatia ani
eventual, fa tu cinci copii si trimite i la cersit ...sau te ajuta biserica, dupa gandire pari penticostal

Draga Marco,

Daca ai fi foarte atent, cel care a dat primul cu mucii in fasole ai fost chiar tu...nu iti justifica marlaniile prin postarile altora...si iti postez imediat si exemplul...care a fost cu mult anterior postarii mele...nu jignesc pe cineva fara motiv de obicei...dar chiar ai reusit sa ma enervezi la acel moment incat sa ma apuc sa iti si raspund in acel fel.
parvati
Postat pe 16 Septembrie 2011 16:45
Nu am sa fac referire la mesajele tale din 26 august ora 23.05 si urmatorul din aceeasi zi..am sa fac referire strict la mesajul postat fix inaintea mesajului meu pe care il citezi acum...cel din 29 august ora 16.50....sunt chiar unul dupa altul...cine esti tu sa ma judeci pe mine daca am sau nu un caracter deosebit sau nu???
Mai bine iti vezi de treaba ta decat sa stai pe forumuri sa jignesti niste oameni aiurea
parvati
Postat pe 16 Septembrie 2011 16:49
Si pentru Chocholate03...ai dreptate...chiar am fost placut surprinsa sa remarc faptul ca pe acest forum sunt multe persoane cu un extraordinar bun simt si probabil si o anumita educatie (se vede din frazare, din modul de expunere al ideilor, etc)...si tu te numeri printre ele.
In mare oricum....decizia am luat-o la modul ca sunt cam 90 la suta decisa pro mai exista inca un 10 la suta contra...si cam toate parerile pe care le am primit de la toata lumea, inclusiv prieteni din viata mea au fost sa pastrez bebelul...nu e usor, imi dau seama de asta, sunt speriata, dar ...pur si simplu nici nu ma mai gandesc si merg inainte...ce o fi o fi...om trai si om vedea...
Cele bune...
parvati
Postat pe 16 Septembrie 2011 16:59
Buna,

Considera copilul un dar de la D-zeu si pastreaza-l , mai ales daca ai posibilitatea de a-l creste fara tata ( financiar ma refer). O sa vezi ca o sa iti schimbe viata in bine. O sa iti spun povestea prietenei mele:
Prietena mea a ramas insarcinata acum 2 ani, avea 35 de ani si uter retrovers. A ramasa insarcinata in conditiile in care a luat chiar si pilula de a doua zi. Viitorul tatic nu a fost de acord sa pastreze copilul, ea insa a avut dubii in a-l avorta. Mai facuse un avort cu vreo 10 ani in urma si nu reusise sa treaca peste asta. Dupa multe zile , saptamani de gandire si discutii a ajuns la concluzia ca intradevar este poate singura sa sansa de a fi mama si a hotarat sa il pastreze indiferent daca vor fi imreuna parinti sau nu. I-a dat sansa de a fi tata, insa acel ''tata'' nu a fost pe faza si nici nu a dat de inteles ca doreste acest lucru, nici macar dupa ce sarcina a avansat. Ea a avut familia si prietenii alaturi de ea. La nastere a hotarat sa treaca copilul pe numele ei si numai al ei ( cel care ar fi trebuit sa ii fie tata a vrut sa il recunoasca ). A luat aceasta hotarare deoarece s-a gandit ca nu vrea sa depinda de hotararea lui in cazul in care vrea sa plece in vacanta , spre exemplu cu copilul in afara tarii sau doamne fereste sa se intample ceva si sa trebuiasca sa ia anumite decizii. Acum este o mama fericita, cel mic o adora si intradevar este fericita. Cel mai probabil isi va reface si viata.
Bafta multa si ia o hotarare inteleapta. Sper sa te ajute povestioara prietenei mele.
gabrielaghm
Postat pe 16 Septembrie 2011 17:33
Buna,

Considera copilul un dar de la D-zeu si pastreaza-l , mai ales daca ai posibilitatea de a-l creste fara tata ( financiar ma refer). O sa vezi ca o sa iti schimbe viata in bine. O sa iti spun povestea prietenei mele:
Prietena mea a ramas insarcinata acum 2 ani, avea 35 de ani si uter retrovers. A ramasa insarcinata in conditiile in care a luat chiar si pilula de a doua zi. Viitorul tatic nu a fost de acord sa pastreze copilul, ea insa a avut dubii in a-l avorta. Mai facuse un avort cu vreo 10 ani in urma si nu reusise sa treaca peste asta. Dupa multe zile , saptamani de gandire si discutii a ajuns la concluzia ca intradevar este poate singura sa sansa de a fi mama si a hotarat sa il pastreze indiferent daca vor fi imreuna parinti sau nu. I-a dat sansa de a fi tata, insa acel ''tata'' nu a fost pe faza si nici nu a dat de inteles ca doreste acest lucru, nici macar dupa ce sarcina a avansat. Ea a avut familia si prietenii alaturi de ea. La nastere a hotarat sa treaca copilul pe numele ei si numai al ei ( cel care ar fi trebuit sa ii fie tata a vrut sa il recunoasca ). A luat aceasta hotarare deoarece s-a gandit ca nu vrea sa depinda de hotararea lui in cazul in care vrea sa plece in vacanta , spre exemplu cu copilul in afara tarii sau doamne fereste sa se intample ceva si sa trebuiasca sa ia anumite decizii. Acum este o mama fericita, cel mic o adora si intradevar este fericita. Cel mai probabil isi va reface si viata.
Bafta multa si ia o hotarare inteleapta. Sper sa te ajute povestioara prietenei mele.
gabrielaghm
Postat pe 16 Septembrie 2011 17:34
De la: DayC, la data 2011-08-28 11:08:35
De la: kudika370099, la data 2011-08-28 10:08:10Imi pare rau sa spun asta, dar la 30+ ar fi trebuit sa stii s ate protejezi. Eu am 23 de ani si vad ca tu esti o femeie foarte naiva. Imi permit sa te judec putin, pentru ca eu consider avorturile o crima. E rusinos sa te justifici ca a vrut s ate simta. De pilule, diafragma, injectii, sterilet ai auzit? Femeie, emancipeaza-te. Orice act sexual neprotejat poate duce la o sarcina!! Aia cu simtitul suna a scuza de tarancuta de 15 ani, niciidecum a femeie de 30+ care vad ca are acces la internet.
Acum poate e o chestiue de gust, dar cred ca o femeie greseste daca sta cu un tip mai mic sperand la o relatie serioasa. El s-a aprins rpd, de aia te-a cerut de nevasta. Si tot de aia acum se sperie. Viata e o chestiune de alegeri. Eu care la 23 de ani nu am facut in viata mea sex neprotejat, imi cam permiit sa iti zic ca tu ai facut cam multe alegeri gresite. Si la relatie si la avorturi. Alegerile gresite pot duce, din pacate, la situatii de genul acesta.
Imi e greu sa ma pun in locul tau, eu niciodata nu as avorta, mi s epare ceva monstruos. Dar eu nu as sta cu un barbat mai mic si iresponsabil, mi se pare o prostie. Nu e nimic rusinos in a fi o mama singura, singur, nu e deziderabil, dar ti-ai cam facut-o cu mana ta. Pana la urma, desi ai facut atatea avorturi, asta pentru tine nu ar fi decat unul in plus. Gandeste-te ca daca vroiai o familie, nu asteptai dupa un pustiulica sa te ia de nasvata. Si nu ma refer pustiulica ca varsta, ci ca atitudine, poate la fel de bine sa fie doar cu 2 ani mai mic decat tine, dar e total imatur.

eu zic ca nici tu nu esti departe de ea in privinta naivitatii sa o critici asa nu o spun cu rautate...ai 23 de ani si iti e usor sa gandesti asa, ai multa incredere in tine si nu ai trecut prin destule magarii care sa ti-o puna la indioala...stim toate cum e...dar ce te faci daca se intampla totusi sa ramai insarcinata (nici o metoda nu e 100% sigura si se poate intampla am vazut destule cazuri) si partenerul pe care erai sigura si care parea matur da totusi bir cu fugitii? (idem, destule cazuri si la case mai mari) ce faci atunci? nu te framanti si nu te intrebi etc....si inca ceva, crede-ma timpul zboara, nici nu iti dai seama si ca maine te poti foarte bine trezi ca ai 30 ani si ca nu s-a schimbat nimic in viata ta, si atunci pun pariu ca nu o sa mai fii asa categorica in privinta varstei barbatilor pe care ii intalnesti lucurile nu sunt in alb si negru si nu chiar tot ce zboara se si mananca

cam ai dreptate, dupa o varsta lucrurile sunt altfel, si chiar daca te protejezi se poate intampla ... caz concret .... eu .... desi m-am protejat, nu am 15 ani, mi a venit de doua ori si ciclul .... totusi sunt ...
cris_cristina
Postat pe 28 Octombrie 2011 16:03

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
SALINA ARTIFICIALA SUSESI 1 De la: office_salinasusesi_ro 14 Februarie 2010 21:34
Infacol - sirop contra colicilor 12 De la: maya_m 28 Iunie 2010 19:09
rh negativ 14 De la: dorina27 4 Decembrie 2009 09:23
Dresuri pentru mamici 1 De la: Laura_Baldini 2 Februarie 2011 18:16
Sunt insarcinata si nu stiu ce sa fac!!! 189 De la: kiss_my_ass 22 Februarie 2012 12:41