Setari Cookie-uri

Ce faci daca te indragostesti de amant?

De la: amazing22, la data 2011-09-25 11:29:43
De la: irina_nd, la data 2011-09-22 09:58:25E prima data cand scriu despre o problema personala intr-un forum...insa ma simt terminata psihic. Am inselat...nu din dorinta de a cauta ceva nou, ci pt ca relatia cu iubitul meu incepuse sa se degradeze...si s-a intamplat. Problema este ca am inceput sa am niste sentimente fff puternice pt "amant". E un barbat extraordinar din toate punctele de vedere, insa mi-a zis clar ca nu vrea sa se implice intr-o relatoe care sa presupuna obligatii si fidelitate pt ca nu se simte in stare acum de asemenea angajamente. A...trebuie sa specific faptul ca eu am 23 de ani (acushi 24) iar el 37...deci o diferenta de varsta destul demare. Poate si diferenta asta m-a atras la el. Insa acum nu e vba doar de atractie...ci incep sa existe niste sentimente care ma macina. Adica se lasa cu stare de greata, de ameteala, nu mai mananc si ma gandesc in continuu doar la el si la situatia asta. Am vorbit cu el si i-am zis absolut tot si mi-a raspuns ca sunt o fata extraordinara, finuta, inte;igenta, frumoasa, ca il atrag, ca ii place sa vbeasca cu mi e, ii place prezenta mea...insa ca nu vrea o relatie in adev sens al cuvantului. Offf..iar eu ma macin ca graul inauntrul meu. Nu stiu cum sa gestionez aceste sentimente !!! Sincer am nevoie de niste sfaturi de dinafara!!!!

fetita dragaaa revino`ti incearca cumva sa aduci pe drumul cel bun relatia cu iubitul sau sot ce ai.gandeste`te ca daca tipul a acceptat sa fie cu tine chiar daca tu ai iubit nu este un tip corect.va face asa si cu altele si tot asa..mobilizeaza`ti psihicul si gandeste`te ca nu este bine trebuie sa`ti revii pune`te la punct nu da cu piciorul relatiei tale.crede`ma ca stiu ce zic ;) nu te indragosti de ala nu are rost dragostea ta pentru el....analizeaza sentimentele iubitului tau pentru tine vezi cat de mult te iubeste el si ai sa`ti dai seama ca nu este bine sa`i dai cu piciorul.fa ceva pentru relatia ta si cu timpul ai sa`l uiti si pe ala....stapaneste`te si nu face tampenii

Tu citesti pe sarite?
anageo25
Postat pe 25 Septembrie 2011 11:30
DRAGA MEA,SA STI CA NU E RAU SA AI UN AMANT.MAI ALES CA ESTE SI DISCRET SI NU-TI FACE PROBLEME.MAI TIRZIU O SA TE PLICTISESTI SI DE EL.......TEAI INDRAGOSTIT PT CA TE SIMTI BINE LA PAT CU EL .DAR CREDEMA CA MAI TIRZIU VA DEVENI EXACT CA SOTUL TAU.MAI AI RABD SI NU SUFOCA AMANTU.EL VA FI MEREU PREZENT CIND AI TU NEVOIE.VINE CA UN CATELUS CIND IL FLUIERI.ALTE DOAMNE SIAR DORI UN ASA AMANT,DAR N-AU NOROCU TAU,CE SA LE FACI!?TE INVIDIAZA!!!DAI INAINTE CU TUPEU SI SCOATETI IDEEA CA-L IUBESTI.EL E DOAR A CINCEA ROATA DE LA MASINA.TE PUP!!!
Titanika
Postat pe 25 Septembrie 2011 11:41
De la: denis_3d25, la data 2011-09-24 21:04:45
De la: irina_nd, la data 2011-09-22 09:58:25E prima data cand scriu despre o problema personala intr-un forum...insa ma simt terminata psihic. Am inselat...nu din dorinta de a cauta ceva nou, ci pt ca relatia cu iubitul meu incepuse sa se degradeze...si s-a intamplat. Problema este ca am inceput sa am niste sentimente fff puternice pt "amant". E un barbat extraordinar din toate punctele de vedere, insa mi-a zis clar ca nu vrea sa se implice intr-o relatoe care sa presupuna obligatii si fidelitate pt ca nu se simte in stare acum de asemenea angajamente. A...trebuie sa specific faptul ca eu am 23 de ani (acushi 24) iar el 37...deci o diferenta de varsta destul demare. Poate si diferenta asta m-a atras la el. Insa acum nu e vba doar de atractie...ci incep sa existe niste sentimente care ma macina. Adica se lasa cu stare de greata, de ameteala, nu mai mananc si ma gandesc in continuu doar la el si la situatia asta. Am vorbit cu el si i-am zis absolut tot si mi-a raspuns ca sunt o fata extraordinara, finuta, inte;igenta, frumoasa, ca il atrag, ca ii place sa vbeasca cu mi e, ii place prezenta mea...insa ca nu vrea o relatie in adev sens al cuvantului. Offf..iar eu ma macin ca graul inauntrul meu. Nu stiu cum sa gestionez aceste sentimente !!! Sincer am nevoie de niste sfaturi de dinafara!!!!

Hmmm

"Am inselat...nu din dorinta de a cauta ceva nou, ci pt ca relatia cu iubitul meu incepuse sa se degradeze"

Relatia cu "IUBITUL" tau, a inceput sa se degradeze mai fata ??? !!! (inca-l mai si numesti iubit ipocrito !!!)
Adevarul este ca DOAR TUUUUuuuu esti aceea care se degradeaza. Doar tu ... Doar tu deviezi de la sinceritate spre lasitate, de la onoare la tradare, de la incredere la minciuna, de la bine la rau, de la frumos la urat, de la constintza ai plecat in nebunie, de la grade superioare la degradare... De la Dumnezeu te-ai dus la Dracu...
Ai ajuns sa faci confuzie intre bine si rau, intre frumos si urat, ai ajuns sa admiri lasitatea, minciuna, tradarea, infractiunea, talharia, crima... te rog sa nu uiti niciodata, ca minciuna, este singura definitie a tuturor crimelor din intregul univers, din intreaga constintza... Minciuna, este virusul universului, virusul constintzei, minciuna-ti intuneca vederea, auzul, bunul simtz... te omoara in primul rand pe tine si apoi pe cei din jurul tau...minciuna genereaza toate suferintzele , bolile, toate cauzele raului, iar tu traiesti in admiratzie fatza de tot ce inseamna minciuna, lasitate, tradare, imoralitate, rau, urat, bolnav, mort...

Esti ametita de hipnoza unui vampir, esti muscata si stoarsa de tot ce a fost bun si frumos in tine candva...

Amant ? Inselare ? Tradare ? Minciuna ? Lasitate ? Ce dracu au toate asetea cu iubirea ???
Spui ca este un barbat extraordinar, dar ai uitat sa adaugi cuvantul PORC ! Este extraordianr de porc ! Iar tu te asemeni si te asociezi perfect cu acest porc, pt ca si tu esti o scroafa...
Asta am spuso la modul comic...

Dar realitatea dramatica, este ca tu esti, dupa cum ti-am spus mai sus si-ti repet, tu te afli in hipnoza/seductia unui vampir cu experientza si care ti-a luat deja tot ce a fost bun in tine... de acum in colo, viatza ta va fi o sete de singe proaspat, asa cum si viatza lui este tot o sete de singe proaspat...
Pentru voi, iubirea nu va mai exista, adevarul pt voi, a devenit un foc ce va arde, veti fi in permanenta cautare,sete de noutate, lipsiti de multumirea interioara, lipsiti de toate valorile generate de iubirea pe care ati pierduto…
Veti vedea iubirea altora, dar n-o veti intelege…

Toti cei ce-si pierd bazele morale, deviaza de la iubire si cad in capcanele vampirilor...
Tu de ce crezi ca acum aprox. 2 000 de ani in urma, a venit cineva pe pamant ca sa ne spuna ca in aceasta lume, este ceva foarte urat si mare, care ne pandeste pe totzi la tot pasul ca sa ne fure sufletele ??? De ce crezi ca se vorbeste in intreaga lume de numele lui Isus Hristos si despre Antihrist ? Care din cei doi se mareste in sufletele noastre, cu fiecare minciuna pe care o rostim sau o gandim ??? Ce crezi ca inseamna sa-ti inchini sufletul satanismului ? Ce inseamna sa fi admiratorul si slujitorul raului, daca nu tocmai asta; sa-ti petreci viatza mintind, inseland, curvind…
Tot asa si inchinatorii lui Hristos, sint recunoscuti prin sinceritatea lor, prin increderea ce se poate avea in ei, prin curajul lor de a murii pt adevar, pt fidelitate, pt iubire…

Nu confunda niciodata Iubirea cu indragostirea, caci indragostirea inseamna caderea din iubire…

Gandurile noastre sint ingerii buni sau rai... fi atenta unde te duc pe tine gandurile tale , daca ele te duc spre adevar, fidelitate, incredere, onoare, iubire.... sau daca ele te duc spre lasitate, inselare, tradare, minciuna, nebunie, frica, ura... si astfel vei sti daca-l urmezi pe Hrisos sau pe Antihrist.

Acest amant al tau, ti-a luat pt totdeauna curatenia si ti-a varsat in creier si-n suflet otrava imoralitatzii, care la inceput are un gust foarte dulce si produce dependentza... dar peste ceva timp, aceasta otrava te va face sa fugi din fatza oglinzii, te va face sa fugi din fatza oamenilor adevaratzi, vei fugii de la fatza adevarului si te vei ascunde in pesterile talharilor , care azi se numesc (baruri, discoteci, bordeluri, case de tolerantze, sau la marginea drumurilor cersind o bucata de paine...) Ai luato pe calea care a umplut Romania de copiii strazilor, ai intrat in afacerea productiei de suferintza, setae de singe, dezarmonie, ai devenit o slujitoare a Antihristului, o vampiroaica...

Adevarul sa-ti arda sufletul si tie si monstrului tau de care esti hipnotizata.

De mult timp doresc sa citesc si opinia unui dogmatic fervent!Sincer, analizand quintesenta a ceea ce a dorit sa exprime prin randurile domniei sale,consider,ca nu este nimic gresit,neadevarat,in tot ceea ce a scris in comment-ul sau!Dar ,pe de alta parte,nu cred ,ca doamna noastra este o femeie traitoare ,ce respecta regulile impuse de crestinism,deci,aceste randuri nu vor avea valoare morala in fata ei!Da,este o alta opinie,mult apropiata de modul cum ar trebui sa traim pe acest pamant,dar sigur in neconcordanta cu opiniile a multor alti postatori si pe care trebuie s-o respectam si sa o acceptam ca atare!
RAINBOWLADY
Postat pe 25 Septembrie 2011 12:42
dragutza iubeste si atat..lasa timpul sa decida pt tine ..poate intr-o zi te va privi si el altfel..nu-l forta ,bine ca stie ce simti.nu grabi lucrurile...cat despre iubit,lasa-l daca nu mai stati bine impreuna si fii ca si pana acum cu amantul...nu uita ,nu grabi lucrurile si nu te schimba...eu asa am facut ..si am barbatul pe care mi-l doream dintr-o poveste ca a ta..sicces..anunta-ma ce ai mai facut..
simona_savin
Postat pe 25 Septembrie 2011 13:34
In primul rand nu esti casatorita, asa ca nu e mare paguba dc iti lasi iubitul, dar pacat de el dc e inselat ca nu e frumos, referitor la amant, e batran, in cazul in care ati ramane impreuna, e batran, o sa-l lase chestia devreme, tu esti tanara deci mai bine unu mai apropriat de varsta ta, plus dc zice ca nu vrea nimik ceva e putred acolo, poate are iubita, sotie, copil, cine stie, iar cand un barbat iti zice ca nu vrea relatie serioasa e un nenorocit, te foloseste pe post de gaura si atat, si ca sa iti mentina gaura o lauda o face sa se simta bine, ii zice ca e frumoasa, desteapta, chiar dc esti draga el nu te considera decat o bucata buna de carne, dc ar fi spus ca vrea o relatie mai intelegeam dar asa, continui cu un tip care nu merita mintit, si cu un altul care din start trebuie sa-l lasi, intr-un final mai bine ii lasi naibii pe amandoi si iti gasesti unul care ii in stare de tine si nu o sa ai timp sa il inseli ca te tine ocupata.
__Kayla__
Postat pe 25 Septembrie 2011 13:40

Trebuia sa te desparti de iubitul tau din moment ce se degradase si sa te combini cu un om care vrea mai mult de la o femeie, nu doar sa-si desfaca picioarele. Daca "amantul" ti-a spus clar ca nu vrea sa se implice decat fizic, tu esti vinovata ca te-ai innamorat ca o gasca de el. De obicei, femeile se cam indragostesc de amant, tocmai pentru ca el nu le canta in struna si le tine la distanta. Daca erai fata desteapta, il puteai face pe amant sa devina iubitul tau oficial. Dar nu esti :)
Ionyssa
Postat pe 25 Septembrie 2011 13:53
Ei, nici chiar asa. Fata pana la urma nu e casatorita cu ....iubitul, iar de visat si sperat poate omul , nu? E gratis. E la promotie. Nu cred ca este chiar atat de rau sa fii amanta, doar daca respecti anumite reguli, poti fii si amanta. Trebuie sa stii cat si cand sa dai. Amantul poate deveni mai mult, asta daca fata joaca cum trebuie!!! Nu mi se pare o crima ceea ce face fata asta sa o judecam aspru. Pana la urma cine suntem noi sa aruncam cu pietre in ea? Suntem mai buni? Poate, dar asta nu ne da dreptul sa o facem in fel si chip. Un sfat ptr cele in situatia ei: daca vreti mai mult de la amant, fie el casatorit sau nu, ganditi-va ce poate sa va ofere, ce pierdeti daca dati cu piciorul altei relatii.... Intotdeauna trebuie sa ne gandim si la persoanele de langa noi, nu avem voie sa fim egoisti cand luam o decizie....
rosuveronika
Postat pe 25 Septembrie 2011 15:05
urmeazati mintea si inima dfar tine cont si de parea lui
davidovalexei
Postat pe 25 Septembrie 2011 16:44
decat sa il inseli mai bine il lasi.iar ala la 37 de ani esti sigura ca nu are obligatii?familie?copii?daca nu are nu se poate sa nu aiba vreo buba de e singur la 37 de ani.si un curvar se insoara o data si o data
mada_sabi
Postat pe 25 Septembrie 2011 17:02
Am scanat cateva din sfaturile pe care le-ai primit de la unii care cred cã stiu tot. Asculta-ti inima si emotiile, am vazut ca esti fata desteapta si-ti dai seama daca ti-e bine sau daca nu. Nimeni nu are dreptul sa-ti dea sfaturi pentru ca fiecare poveste e unica. Ai incredere in tine, in intuitia ta si sperã cã va fi bine. Nu forta lucrurile si o sa vezi ca se va rezolva intr-un fel sau altul. Ce ma framanta pe mine este ca nu stiu daca îl mai iubesti pe sotul tau. Ma gandesc ca daca il iubeai destul, amantul nu exista in viata ta.

Si nu o privi ca pe o greseala, ca nu e. E doar o experienta din care ar trebui sa inveti ceva anume. Sau sa descoperi ce-ti doresti cu adevarat.

Oricum, fara iubire, viata e tristã.
kudika431101
Postat pe 25 Septembrie 2011 17:03
Buna! Am treit o poveste asemanatoare cu a ta...Aveam o relatie de aproape 5 ani si ma intalneam intre timp cu un alt tip(asta a durat cam 1 an)... Intr-un final m-am decis si mi-am parasit iubitul pentru a fi cu "amantul". Dupa ceva timp mi-am parasit si "amantul" se si am decis sa fiu singura. Iar intre timp am ajuns la concluzia ca am renuntat la relatia mea pentru nimic... Si sincer am regretat f mult asta. Si la fel ca in situatia ta iubitul meu a avut foarte multe probleme de familie si nu am ezitat sa ii fiu alaturi si sa il sprijin mereu cum si cu ce pot. Sfatul meu este sa renunti la aceasta relatie cu "amantul" (asta daca nu ai facut-o deja) si sa te axezi pe relatia cu iubitul tau pentru a nu regreta mai tarziu. Mult succes si apreciaza-te mai mult!!
MimiMihaela
Postat pe 25 Septembrie 2011 17:23
hello.nu ai precizat un lucru foarte importanat pentru tine..te-ai intrebat daca tu il mai iubesti pe prietenul tau..sau nu.ngandeste-te in primul rand la ce simti tu si daca mai simti ceva pentru el.si daca vrei sa salvezi relatia.altfel vei faci o alta greseala mult mai mare impacandu-te cu el vei realiza ca doar pierzi timpul.sa stii ca si eu am avut o relatie de 6 ani si mi s-a intamplat accelasi lucru ..dragostea se terimanse..nici unul din noi doi nu a vrut sa recunoasca cu toate ca nimic nu mai era ca inaite.am tot incercat sa mergem inainte..dar s-a terminat ca amna2 incepusem sa inselam.eu l-am inselat si i-am spus adevarul.el m-a inselòat doar ca nu a recunoscut ..eu aflasem..am ales sa o terminam.pentru ca oricum nu ar mai fi mers nimic.eu am 23 ani.barbatul cu care l-a inselat are 37..dar spre deosebire de situatia ta el vrea o relatie serioasa,problema e ca eu nu cred ca vreau..cu toate ca el ar face orice pt mine..nu e casatorit..are un copil ..mi se pare cam complicat pentru varsta mea cu toate ca nu are nici o relatie cu femeia respectiva.ideea e ca se poate intampla oricui..iar cei care cred ca sunt perfecti de fapt sunt primii care gresesc.si eu gandeam accelasi lucru ca eu nu o sa insel pe nimeni niciodata de fapt in 6 ani o singura data am tradat,si poate nu as fi facut-o daca el mi-ar fi dat atentia de care aveam nevoie.tu esti confuza dar trebuie sa realizezi ca omul asta ..amantul nu vrea o relatie..asta e clar.si a facut bine ca ti-a zis,macar a fost sincer.trebuie sa apreciezi.tea- pregatit ca nu cumva sa iti faci vreo iluzie..asa ca sfatul meu uita-l!si alt sfat nu sta intr-o relatie de dragul ca aveti nu stiu cati ani impreuna..la sfarsit ai sa realizezi ca e doar timp pierdut..daca nu il iubesti lasa-l!
kudika330714
Postat pe 25 Septembrie 2011 17:44
are dreptate.fata are nevoie de un sfat nu are nevoie de cineva sa o judece,de fapt nimiemi nu are dreptul de a judeca..asa ca nu mai fiti rai ..oricui se poate intampla mai devreme sau mai tarziu.ea e confuza are nevoie de cineva sa ii deschide capu.nu de cineva care o acuza.
kudika330714
Postat pe 25 Septembrie 2011 17:53
De la: broscoiu, la data 2011-09-22 09:59:59Paraseste si iubitul si amantul!

Broscoiule , mare vorba zisesi!
Thais13
Postat pe 25 Septembrie 2011 18:29

In primul rand vreau sa-ti spun ca ai gresit avand un amant..daca relatia ta nu mai mergea puteai sa-i pui capat..apoi puteai sa ai o relatie cu altcineva...in al doilea rand e destul de simplu pt cineva din ''afara'' sa vada situatia...eu cred ca omul de care zici ca te-ai indragostit e insurat si de asta nu vrea sa se angajeze intr-o relatie serioasa..pt ca are una...nu conteaza varsta...cel mai bine pt tine este sa il lasi..sa mergi mai departe...pt ca vei ajunge sa suferi mai rau si e pacat...mult succes ...
eutoteu2399
Postat pe 25 Septembrie 2011 18:49
tipul tau are ceva sechele in privinta femeilor si probleme serioase privind angajamentele dar e un om corect. nu te-a mintit, ti-a spus adevarul.
tie iti place assa mult pentru ca nu poate fi al tau in totalitate....
procedeaza si tu exact ca el, nu fii o planta agatatoare.
nicoleta77
Postat pe 25 Septembrie 2011 21:42
daca un seaman de al vostru are o problema fie ia si sentimentala dupa parerea mea ar trebui sa o ajutam makr cu un sfat nu????un amant scuza ma poate aparea si la 20 de ani si la 60 si la cati ani vrei.nu mai ziceti ca nu am facut aia,ca nu am inselat,e.t.c nici una dintre noi nu suntem usi de biserica.aveti rabdare in viata trebuie sa trci prin toate bune si rele.asa ca nu ziceti nu fetelor!!!!!!!!!!!
kudika434693
Postat pe 26 Septembrie 2011 10:35
De la: kudika434693, la data 2011-09-26 10:35:46daca un seaman de al vostru are o problema fie ia si sentimentala dupa parerea mea ar trebui sa o ajutam makr cu un sfat nu????un amant scuza ma poate aparea si la 20 de ani si la 60 si la cati ani vrei.nu mai ziceti ca nu am facut aia,ca nu am inselat,e.t.c nici una dintre noi nu suntem usi de biserica.aveti rabdare in viata trebuie sa trci prin toate bune si rele.asa ca nu ziceti nu fetelor!!!!!!!!!!!

si sfatu??? unde-i sfatu???
kiss_my_ass
Postat pe 26 Septembrie 2011 10:43
De la: kiss_my_ass, la data 2011-09-26 10:43:24
De la: kudika434693, la data 2011-09-26 10:35:46daca un seaman de al vostru are o problema fie ia si sentimentala dupa parerea mea ar trebui sa o ajutam makr cu un sfat nu????un amant scuza ma poate aparea si la 20 de ani si la 60 si la cati ani vrei.nu mai ziceti ca nu am facut aia,ca nu am inselat,e.t.c nici una dintre noi nu suntem usi de biserica.aveti rabdare in viata trebuie sa trci prin toate bune si rele.asa ca nu ziceti nu fetelor!!!!!!!!!!!

ei da curioasa mai esti mataluta...uite ca te lasa sa te descurci sangurica...
PRALEA_
Postat pe 26 Septembrie 2011 10:50
Un singur sfat am si eu:
In vremi de framantari sufletesti si de furtuna, omul are tendinta sa considere ca totul trebuie transat si rezolvat, ca lucrurile se precipita si el trebuie neaparat sa faca ceva.
Atunci cand esti nelinistit e bine sa stai o clipa si sa te intrebi
Cine ma preseaza?
De ce trebuie sa iau o hotarare acum?
Oricare dintre ei ar fi sa fie barbatul vietii tale, daca va fi unul dintre ei, ceea ce eu nu prea cred, aceasta va fi pentru muuult timp, asa ca ce mai conteaza o zi, doua, o luna sau un an. Deci, rabdare, liniste si analiza, nu vad nici un motiv pentru care sa te grabesti.
Cumva, intr-o dimineata, te vei trezi si vei sti ce trebuie sa faci. Astfel ca alegerea ta sa nu fie influentata nici de compasiune pentru unul, nici de "tentatia fructului interzis" pentru celalalt. Ci numai de iubire.
crisva
Postat pe 26 Septembrie 2011 10:50
De la: PRALEA_, la data 2011-09-26 10:50:20

nu-s curioasa vroiam sa aud si eu un sfat de dofta! ca de facut morala m-am saturat!
ziua buna, domnul meu!
kiss_my_ass
Postat pe 26 Septembrie 2011 10:58
De la: kiss_my_ass, la data 2011-09-26 10:58:45

nu-s curioasa vroiam sa aud si eu un sfat de dofta! ca de facut morala m-am saturat!
ziua buna, domnul meu!

scuze....mii de scuze... acum am vazut ca nu mi s-a postat un buchet...nu a fost cu nici o intentie...uite promit sa-ti inmanez unul personal...
dar ce e cu dumneavoastra...imi pareti putin cam suparata ?
PRALEA_
Postat pe 26 Septembrie 2011 11:04
De la: PRALEA_, la data 2011-09-26 11:04:55

ziua buna, domnul meu!

scuze....mii de scuze... acum am vazut ca nu mi s-a postat un buchet...nu a fost cu nici o intentie...uite promit sa-ti inmanez unul personal...

ce-i cu mine? hai sa spune ca viata-i nedreapta!
kiss_my_ass
Postat pe 26 Septembrie 2011 11:14
De la: kudika431101, la data 2011-09-25 17:03:24Am scanat cateva din sfaturile pe care le-ai primit de la unii care cred cã stiu tot. Asculta-ti inima si emotiile, am vazut ca esti fata desteapta si-ti dai seama daca ti-e bine sau daca nu. Nimeni nu are dreptul sa-ti dea sfaturi pentru ca fiecare poveste e unica. Ai incredere in tine, in intuitia ta si sperã cã va fi bine. Nu forta lucrurile si o sa vezi ca se va rezolva intr-un fel sau altul. Ce ma framanta pe mine este ca nu stiu daca îl mai iubesti pe sotul tau. Ma gandesc ca daca il iubeai destul, amantul nu exista in viata ta.

Si nu o privi ca pe o greseala, ca nu e. E doar o experienta din care ar trebui sa inveti ceva anume. Sau sa descoperi ce-ti doresti cu adevarat.

Oricum, fara iubire, viata e tristã.

Si zici ca ai scanat sfaturile? Dar povestea, povestea o scanasi bine? Ca nu-i niciun sot in poveste. Iar daca ai fi continuat cu scanarea povestii si lasai sfaturile altora (nu-i obligatoriu sa faci tu vreo selectie, dar oamenii de raspund pentru asta se afla aici) ai fi vazut ca s-a si sfarsit povestea cu amantul.

E nou scaner-ul? E in garantie?
rashela
Postat pe 26 Septembrie 2011 11:16
De la: irina_nd, la data 2011-09-22 19:52:07the_same_contesina, Iti multumesc din suflet pt toate cuvintele si vreau sa incerc sa rezolv prob cu iubitul meu. Nu vreau sa dau cu piciorul u ei relatii de 4 ani pt ... pt ce de fapt? Practic pt nimic. Si eu ziceam la fel: ca eu nu as face asa ceva niciodata si le judecam ff tare pe cele care calcau stramb... Insa din povestea asta a invatat ceva ff important: noi incercam sa ii cunoastem pe altii, insa nu reusim sa ne intelegem si sa ne cunoastem pe noi insine pe deplin...asta pe de o parte. Pe de alta parte am invatat sa nu mai judec niciodata si, de asemenea, niciodata sa nu spun "niciodata"...pt ca nu stii ce iti pregateste viata.
Stiu ca nu ne cunoastem, insa ma bucur ca nu ma judeci si ca ai avut un sfat si o vorba buna pt mine. Rar gasesti asa ceva. Cuvintele tale m-au mai linistit!

cine suntem noi sa judecam ... sau voi toti care acuzati pe aici ... am siguranta ca mai mult de jumatate dintre cei de pe forum ul asta au calcat stramb sau au gresit,iar cei care nu au facut-o pana acum ... o vor face ... tentatia si curiozitatea va exista mereu ... , 0,01 % poate fac fata , o parte recunosc (ex.cazul de fata) iar restul o ascund atat de bine si se mint pe ei insisi si isi permit sa judece
in concluzie ... mito ... bun ai gresit ... invata sa iesi cu capul sus din toata tarasenia asta ... si fa in asa fel incat sa-ti fie tie bine ... pentru ca daca u nu te gandesti la tine ... nimeni altcineva nu o va face , si cand zic nimeni ma refer la amant, prieten si toti cei de pe forum ul asta.
yulya0707
Postat pe 26 Septembrie 2011 12:06
De la: yulya0707, la data 2011-09-26 12:06:56
De la: irina_nd, la data 2011-09-22 19:52:07the_same_contesina, Iti multumesc din suflet pt toate cuvintele si vreau sa incerc sa rezolv prob cu iubitul meu. Nu vreau sa dau cu piciorul u ei relatii de 4 ani pt ... pt ce de fapt? Practic pt nimic. Si eu ziceam la fel: ca eu nu as face asa ceva niciodata si le judecam ff tare pe cele care calcau stramb... Insa din povestea asta a invatat ceva ff important: noi incercam sa ii cunoastem pe altii, insa nu reusim sa ne intelegem si sa ne cunoastem pe noi insine pe deplin...asta pe de o parte. Pe de alta parte am invatat sa nu mai judec niciodata si, de asemenea, niciodata sa nu spun "niciodata"...pt ca nu stii ce iti pregateste viata.
Stiu ca nu ne cunoastem, insa ma bucur ca nu ma judeci si ca ai avut un sfat si o vorba buna pt mine. Rar gasesti asa ceva. Cuvintele tale m-au mai linistit!

cine suntem noi sa judecam ... sau voi toti care acuzati pe aici ... am siguranta ca mai mult de jumatate dintre cei de pe forum ul asta au calcat stramb sau au gresit,iar cei care nu au facut-o pana acum ... o vor face ... tentatia si curiozitatea va exista mereu ... , 0,01 % poate fac fata , o parte recunosc (ex.cazul de fata) iar restul o ascund atat de bine si se mint pe ei insisi si isi permit sa judece
in concluzie ... mito ... bun ai gresit ... invata sa iesi cu capul sus din toata tarasenia asta ... si fa in asa fel incat sa-ti fie tie bine ... pentru ca daca u nu te gandesti la tine ... nimeni altcineva nu o va face , si cand zic nimeni ma refer la amant, prieten si toti cei de pe forum ul asta.
nu judeca nimeni pe nimeni,ne expunem parerile raportat la un text scris de un cont care poate proveni si de la admin pt. a creste interesul unor utilizatori,atata tot
Indiana_Jones
Postat pe 26 Septembrie 2011 12:12
De la: yulya0707, la data 2011-09-26 12:06:56

aham, sa inteleg ca ai stat tu la cu rul acelei jumatatii de ai atata siguranta?
kiss_my_ass
Postat pe 26 Septembrie 2011 12:20
De la: kiss_my_ass, la data 2011-09-26 11:14:20

ziua buna, domnul meu!

da este si nu stiu cum de abia acum ai descoperit acest lucru...
cat am fost plecat ...si mai ales pe unde am colindat...am avut o discutie interesanta ...si am ajuns la concluzia ca" Dumnezeu cel bun si iubitor de oameni "...nu ne iubeste pe toti la fel...
si pe buna dreptate...cum nici noi nu il iubim toti la fel...
dar nu trebuie sa facem o tragedie din asta .
trebuie sa ne inarmam cu ganduri bune si sa trecem rabdatori si cu smerenie prin toate.
vor veni si vremuri mai bune...
PRALEA_
Postat pe 26 Septembrie 2011 14:44
De la: PRALEA_, la data 2011-09-26 14:44:08
De la: kiss_my_ass, la data 2011-09-26 11:14:20

ziua buna, domnul meu!

da este si nu stiu cum de abia acum ai descoperit acest lucru...
cat am fost plecat ...si mai ales pe unde am colindat...am avut o discutie interesanta ...si am ajuns la concluzia ca" Dumnezeu cel bun si iubitor de oameni "...nu ne iubeste pe toti la fel...
si pe buna dreptate...cum nici noi nu il iubim toti la fel...
dar nu trebuie sa facem o tragedie din asta .
trebuie sa ne inarmam cu ganduri bune si sa trecem rabdatori si cu smerenie prin toate.
vor veni si vremuri mai bune...

kiss_my_ass
Postat pe 26 Septembrie 2011 14:50
Povestea cu amantul, nu stii tu cand se termina. Oricum, nu se poate termina intr-o clipa.
A scana inseamna altceva decat ce crezi tu ca inseamna.
Iar sfaturi... sper sa nu accepte de la tine, ci de la o persoana avizata. Eu nu mi-am permis sa-i dau lectii, doar am vrut s-o incurajez.
Dupa agresivitatea si aroganta ce reies din interventia ta, cred ca nu esti in masura sa critici pe cineva.
kudika431101
Postat pe 26 Septembrie 2011 16:27

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sotul iti spune ca e ok sa il inseli.. 20 De la: kudika_971477 22 Septembrie 2014 11:14
cum sa fac sa ma impac cu el chiar daca el a depus divortul si totusi sustine ca ma iubeste dar nu poate trece peste jicnirele aduae de amandoi 3 De la: maimai_no1 28 Septembrie 2011 23:29
heyy !! 11 De la: candygirl_cora3 14 Martie 2011 13:53
Oare am gresit? 7 De la: geany_9 6 Iulie 2011 15:44
ups....ceva de rupt din filmele cu prosti 24 De la: kudika_952560 24 Ianuarie 2014 01:41