Mai multe
De la: irina_nd, la data 2011-09-23 16:49:43Vreti sa va oripilez cu ceva ce mi s-a intamplat acum 2-3 ore? Adica pe de o parte sunt oripilata, pe de alta parte a fost ca un dush rece care m-a trezit .................. Asa...dupa cum va spuneam....mi-a propus sa facem sex in 3 ............................asta dupa ce acum doua zile eu i-am zis ce sentimente am pt el. Ok, nu i-am cerut nimic si am inteles ca nu vrea sa se lege la cap......Insa chiar sa imi zica asa ceva???? Nu imi vine sa cred...am stat 2 ore si am dormit...ca nu eram in stare sa fac altceva...Iar acum trec de la stare de durere, dezamagire...la nervi si revolta. Asta a pus orice fel de punct la sentimentele mele........ Vezi cum iti revii singura,cum iesi din ceata coborata peste ochii tai?El,prin vorbele si propunerea respectiva,a venit la momentul potrivit pentru a te trezi din apatia ,ce te cuprinsese!Tu poti sa accepti propunerea lui sau nu!Sexul in trei este la ordinea zilei in multe cupluri inchegate sau in curs de coabitare,deci nu este ceva iesit din comun,extraordinar!Cine vrea sa aprofundeze astfel de relatii sexuale,nu are decat!Mai departe,tu stii cum sa procedezi cu mersul lucrurilor din viata ta! |
||
|
RAINBOWLADY Postat pe 23 Septembrie 2011 17:18 |
||
|---|---|---|
| Eu nu am nimic cu cei care fac sex in 3, insa eu cu el am mai avut discutia asta la modul general acum ceva vreme iar eu atunci i-am zis ff clar ca eu sunt egoista cand vine vorba de sex, de dragoste: vreau totul pt mine, il vreau pe omul acela doar pt mine si vreau ca eu sa am simt in centrul atentiei...asa sunt eu. Iar el...dupa ce eu ii zic ce sentimente am pt el, asta tine de cuviinta sa imi propuna??? Sincer ma bucur ca mi-a zis asa ceva pt ca m-am trezit... Si mi-am dat sincer seama ce fel de om este iubitul meu...si sincer vreau sa incerc sa fac relatia sa mearga. Astea sunt momentele in care valorizam exact in masura in care trebuie ce si pe cei ce ii avem in viata noastra | ||
|
irina_nd Postat pe 23 Septembrie 2011 17:26 |
||
De la: irina_nd, la data 2011-09-23 17:26:44 |
||
|
|
||
|
RAINBOWLADY Postat pe 23 Septembrie 2011 17:30 |
||
| Adica sa discutam problemele care sunt, sa incercam amandoi sa dam celuilalt la fel ca inainte ( pt ca eu cel putin ma inchisesem in mine si il refuzam cu totul) si sa incercam sa aprindem flacara de dinainte | ||
|
irina_nd Postat pe 23 Septembrie 2011 17:32 |
||
De la: irina_nd, la data 2011-09-23 17:32:25Adica sa discutam problemele care sunt, sa incercam amandoi sa dam celuilalt la fel ca inainte ( pt ca eu cel putin ma inchisesem in mine si il refuzam cu totul) si sa incercam sa aprindem flacara de dinainte Intotdeauna am insistat asupra comunicarii ,transparentei, in viata de cuplu si nu numai,deci nu ma pot pronunta altfel raportandu-ma la cele spuse de tine!Daca vrei o parere strict personala,iti pot spune ,ca eu nu cred in reusita demersului tau,in conditiile in care iubitul tau are conceptiile despre modul cum trebuie traita viata in doi,total in contradictie cu ceea ce iti doresti tu,dar poti incerca sa vezi daca mai poti reveni pe un drum ,ce la inceput ,ti-a adus numai neplaceri si nemultumiri!Faci ceea ce crezi de cuviinta!Sfatul meu este acela de a te gandi bine inainte de a demara o reconciliere intre voi,caci ,in cazul in care nu va functiona relatia voastra,tu vei fi singura aflata in suferinta si nimeni nu-ti va mai oferi un suport compasiv,caci ai fost atentionata o data de esecul legaturii voastre!Nu poti sa daruiesti la infinit, ceva ce nu este receptionat in mod corespunzator!Stii tu, treaba cu ulciorul,ce nu merge de multe ori la apa,nu? |
||
|
RAINBOWLADY Postat pe 23 Septembrie 2011 17:55 |
||
| Eu problemele le-am avut cu "amantul"...cu barbatul asta cu care am fact greseala sa ma incurc. In ceea ce il priveste pe iubitul meu, probleme au fost cauzate de conflixte si situatii de la el din familie...situatii care au ajuns sa ma afecteze pe mine si evident si relatia noastra, in sensul ca el intrase in de presie, vedea totul negru iar eu efectiv am clacat psihic. Tin sa precizez ca prob la el in familie dureaza cam de aprox 1 an. Inainte de asta noi ne-am inteles excelent pe toate planurile. Bolovanul problemelor a alunecat usor usor la vale...iar in ult doua luni, de cand l-am cunoscut pe celalalt totul a luta-o razna. In toata situatia eu trebuie sa ma adun, sa imi un gandurile si sentimentele in ordine si sincer, chiar vreau ca relatia noastra sa revina pe fagasul normal. El habar nu are de ce se intampla...a observat doar ca eu sunt schimbata si depresiva... Insa vad ca isi face griji pt mine, pt rel noastra...Si nu pot sa dau cu piciorul unei relatii, unui om care ma iubeste pentru...prentru nimic practic...pentru ceva ce nu imi doresc si ceva care ma macina si ma termina psihic. | ||
|
irina_nd Postat pe 23 Septembrie 2011 19:15 |
||
| A da...am uitat sa mentionez...toata chestia cu sexul in 3 a fost ideea "amantului" caruia eu cu 2 zile inainte i-am zis ca ma indragostesc de el...Iar el acum imi cere asta. Lucru pe care eu nu pot sa il fac... | ||
|
irina_nd Postat pe 23 Septembrie 2011 19:16 |
||
De la: irina_nd, la data 2011-09-23 19:15:17Eu problemele le-am avut cu "amantul"...cu barbatul asta cu care am fact greseala sa ma incurc. In ceea ce il priveste pe iubitul meu, probleme au fost cauzate de conflixte si situatii de la el din familie...situatii care au ajuns sa ma afecteze pe mine si evident si relatia noastra, in sensul ca el intrase in de presie, vedea totul negru iar eu efectiv am clacat psihic. Tin sa precizez ca prob la el in familie dureaza cam de aprox 1 an. Inainte de asta noi ne-am inteles excelent pe toate planurile. Bolovanul problemelor a alunecat usor usor la vale...iar in ult doua luni, de cand l-am cunoscut pe celalalt totul a luta-o razna. In toata situatia eu trebuie sa ma adun, sa imi un gandurile si sentimentele in ordine si sincer, chiar vreau ca relatia noastra sa revina pe fagasul normal. El habar nu are de ce se intampla...a observat doar ca eu sunt schimbata si depresiva... Insa vad ca isi face griji pt mine, pt rel noastra...Si nu pot sa dau cu piciorul unei relatii, unui om care ma iubeste pentru...prentru nimic practic...pentru ceva ce nu imi doresc si ceva care ma macina si ma termina psihic. Indiferent ce barbat ti-ar propune menage a trois-ul,tu esti singura in masura sa accepti sau nu acest divertisment sexual!Deci ,daca tu nu esti de acord cu propunerea amantului,poti fi directa in reactii si inchizi orice canal de legatura, ce il ai cu acel individ!Este foarte simplu!Nu trebuie sa-i mai raspunzi la telefon,sterge-l din memorie si axeaza-te pe relatia initiala,daca iti doresti sa o salvezi,dar fara dorinta si acceptul unanime ale partenerului respectiv,nu vei reusi!Pe de alta parte,problemele iubitului tau nu sunt si problemele tale,deci taie-le de pe lista ta de preocupari!Daca el nu accepta o relatie consistenta,tu de ce te consumi pentru ceva la care iti este accesul limitat de comoditatea si dorinta de neconstrangere a partenerului tau?Referitor la acest aspect,eu nu-ti inteleg atitudinea afisata!Stiu ca il iubesti,dar mai stiu ,ca el nu te vrea ca o sotie,mama a copiilor sai si drept urmare nu vad nimic bun in insistenta ta de a continua relatia si cu acel barbat!Sa stii ,ca iubire partiala ,segmentata,nu exista!Ori iubesti de te doare carnea,ori nu iubesti!Iubirea nu poate fi in nuante de gri,ea este doar alba,cand se amesteca cu negru,puritatea ei dispare!Din acest motiv,nu cred ca iubitul tau te iubeste!Draga mea,cand iubesti,te rupi in doua dupa barbatul iubit,fierbe sangelein tine cu gandul la imbratisarile lui,tremuri din toata fiinta ta numai sperand,ca o sa fii in bratele lui,striga inima in tine de durerea despartirilor,chiar motivate de diverse probleme personale,barbatul ales de tine ,devine universul tau si viceversa,cum sa-ti mai explic in asa fel incat sa intelegi ceea ce iti spun?El te iubeste,dar nu vrea o relatie serioasa cu tine!Pai,aceasta exprimare ,reprezinta paradoxul in carne si oase!Tu continua ceea ce ti-ai propus si rezultatele nu ar trebui sa intarzie sa apara! |
||
|
RAINBOWLADY Postat pe 23 Septembrie 2011 20:21 |
||
da! Sper ca toate sa intre pe fagasul normal...pt ca acum de fapt imi fac rau singura! Sper sa fie bine! Iti multumesc din suflet pt toate cuvintele
|
||
|
irina_nd Postat pe 23 Septembrie 2011 20:50 |
||
[quote name='broscoiu' dsi la oate='2011-09-22 09:59:59']Paraseste si iubitul si amantul![/quote] Scurt si la obiect.
|
||
|
lilu_67 Postat pe 23 Septembrie 2011 21:34 |
||
De la: irina_nd, la data 2011-09-23 19:15:17Eu problemele le-am avut cu "amantul"...cu barbatul asta cu care am fact greseala sa ma incurc. In ceea ce il priveste pe iubitul meu, probleme au fost cauzate de conflixte si situatii de la el din familie...situatii care au ajuns sa ma afecteze pe mine si evident si relatia noastra, in sensul ca el intrase in de presie, vedea totul negru iar eu efectiv am clacat psihic. Tin sa precizez ca prob la el in familie dureaza cam de aprox 1 an. Inainte de asta noi ne-am inteles excelent pe toate planurile. Bolovanul problemelor a alunecat usor usor la vale...iar in ult doua luni, de cand l-am cunoscut pe celalalt totul a luta-o razna. In toata situatia eu trebuie sa ma adun, sa imi un gandurile si sentimentele in ordine si sincer, chiar vreau ca relatia noastra sa revina pe fagasul normal. El habar nu are de ce se intampla...a observat doar ca eu sunt schimbata si depresiva... Insa vad ca isi face griji pt mine, pt rel noastra...Si nu pot sa dau cu piciorul unei relatii, unui om care ma iubeste pentru...prentru nimic practic...pentru ceva ce nu imi doresc si ceva care ma macina si ma termina psihic. Mda......daca nu-i cal e bun si magar..Sa-mi fie cu iertare ca nu vreau sa jignesc......dar daca amantul ar fi vrut o relatie cu tine ti-ai fi parasit iubitul,..esti sigura ca daca apare un altul,nu repeti faza?......In acest trio tu esti singura care bijbie........gindeste bine inainte de a face orce?
|
||
|
lilu_67 Postat pe 23 Septembrie 2011 22:12 |
||
De la: lilu_67, la data 2011-09-23 22:12:54De la: irina_nd, la data 2011-09-23 19:15:17Eu problemele le-am avut cu "amantul"...cu barbatul asta cu care am fact greseala sa ma incurc. In ceea ce il priveste pe iubitul meu, probleme au fost cauzate de conflixte si situatii de la el din familie...situatii care au ajuns sa ma afecteze pe mine si evident si relatia noastra, in sensul ca el intrase in de presie, vedea totul negru iar eu efectiv am clacat psihic. Tin sa precizez ca prob la el in familie dureaza cam de aprox 1 an. Inainte de asta noi ne-am inteles excelent pe toate planurile. Bolovanul problemelor a alunecat usor usor la vale...iar in ult doua luni, de cand l-am cunoscut pe celalalt totul a luta-o razna. In toata situatia eu trebuie sa ma adun, sa imi un gandurile si sentimentele in ordine si sincer, chiar vreau ca relatia noastra sa revina pe fagasul normal. El habar nu are de ce se intampla...a observat doar ca eu sunt schimbata si depresiva... Insa vad ca isi face griji pt mine, pt rel noastra...Si nu pot sa dau cu piciorul unei relatii, unui om care ma iubeste pentru...prentru nimic practic...pentru ceva ce nu imi doresc si ceva care ma macina si ma termina psihic. Eu vad lucrurile in felul urmator: esti intr-o relatie de iubire cu un tanar care are probleme in familie. Acestor probleme el a fost nevoit sa le acorde timp si energie... In relatia voastra, el ti s-a confesat tie, ca un adevarat prieten, asteptand de la tine intelegere si poate consolare. Tu te-ai incarcat emotional cu problemele lui, dar ti-au devenit incomode si ai incercat sa evadezi... Asa a aparut aventura ce risca sa se transforme in iubire neimpartasita, caci te-ai simtit puternic atrasa de barbatul cu care ai avut acea aventura. Faptul ca tu ai clacat (chiar daca el nu stie) fata de iubitul tau ar trebui sa te puna serios pe ganduri... Ai clacat nu numai ca iubita ci si ca prieten. Trebuie sa iti faci serioase ajustari in personalitate, caci viata nu e deloc usoara... Cand esti implicat intr-o relatie de iubire te implici in toate aspectele vietii iubitului tau, caci asa face si el. Cand unuia ii merge bine, merge bine cuplului, relatiei in sine. Cand unuia ii merge rau, celalalt ii este alaturi, relatia se intareste, cuplul e mai solid in asteptarea/gasirea solutiei spre bine. Sunteti foarte tineri amandoi...poate aceasta relatie si-a dat maximul, nu mai poate evolua. Gandeste-te daca nu e cazul sa o consideri o experienta incheiata. Caci, atunci cand ai simtit ca te coplesesc problemele lui, ai avut disponibilitate pentru o alta relatie. Ai vrut sa te indragostesti de un alt barbat. Doar intamplarea ca a fost unul inadecvat te-a oprit, altfel te daruiai cu totul intr-o noua iubire. Ai invatat cu aceasta ocazie ca sunt si barbati ce cel caruia i-ai devenit "amanta" (impropriu spus, dar, oricum, sa zicem asa). Pentru viitor vei sti sa fii mai atenta si sa intelegi ca atractia fizica poate fi inceputul unei relatii frumoase, dar, de foarte multe ori poate fi doar o aventura, un fapt de sex consumat si atat! Multi barbati in genul acestuia de 37 de ani nici macar nu au onestitatea de a spune deschis ca vor doar sex, ori au un arsenal de seductie mult mai complicat, caci sunt maturi, experimentati si au texte adecvate fiecarei victime... Nu e important ca te-ai inselat acum, important este sa fi invatzat din aceasta experientza. Parerea mea este ca ai nevoie de suport in analiza, in discutia cu tine... dar, mai ales, ai nevoie sa fii deschisa si onesta pana la... a-ti cere tie insati sa te schimbi. Poate ai nevoie de o perioada in care sa nu ai o relatie stabila ci pur si simplu sa socializezi fara sa fii iubita cuiva sau fara sa iubesti pe cineva. Fa o pauza... de maturizare. Iar cand crezi ca esti gata sa fii totul, sa dai totul si sa primesti totul - ca om, ca femeie - atunci poti incepe o noua iubire. La 24 de ani ai inca multe de invatat de la viata si, mai ales, ai toate perspectivele unei vieti afective oneste...
|
||
|
maimai_no1 Postat pe 24 Septembrie 2011 01:37 |
||
De la: irina_nd, la data 2011-09-23 09:38:21Inseamna stare de voma, durere de stomac, frisoane si durere de cap... Este vina pe care inca nu o constientizezi, se manifesta fizic. |
||
|
kudika_pudika Postat pe 24 Septembrie 2011 12:14 |
||
|
Cat despre noile revelatii: amantul cred ca a gasit un mod de a-ti arata exact ce insemni pentru el, ca n-a mers cu subtilitatile. Iar relatia ta? Ce mai vrei sa salvezi, sa reaprinzi? Relatia ta a murit in momentul in care ti-ai spus "n-am chef sa imi bat capul cu problemele familiale ale iubitului" si "mmm, ce misto e gagiul asta". Asta arata ca, cel putin de partea ta, nu mai e iubire. De ce vrei sa o salvezi? Te-ai reindragostit de prietenul tau sau doar din vina si/sau obisnuinta? Daca e prima, faci ceea ce trebuie; daca e a doua, te minti si pe tine si pe el. |
||
|
kudika_pudika Postat pe 24 Septembrie 2011 12:21 |
||
| Iubirea cel mai sublim sentiment .....dar daca nu e impartasita mai bine n-ar exista. E aiurea sa lupti de unul singur NU MERITA!! | ||
|
giovanaA Postat pe 24 Septembrie 2011 15:04 |
||
De la: kudika_pudika, la data 2011-09-24 12:14:54De la: irina_nd, la data 2011-09-23 09:38:21Inseamna stare de voma, durere de stomac, frisoane si durere de cap... Nu prea merge. Daca exista vreun sentiment de vine, aparea la inceput. Acum doar sufera. Ii lipseste iubirea si e pe cale sa piarda si bruma de iubire din partea amantului. Asta te face sa o ieri razna. |
||
|
anageo25 Postat pe 24 Septembrie 2011 16:12 |
||
De la: anageo25, la data 2011-09-24 16:12:14De la: kudika_pudika, la data 2011-09-24 12:14:54De la: irina_nd, la data 2011-09-23 09:38:21Inseamna stare de voma, durere de stomac, frisoane si durere de cap... te-as face amanta mea daca as sti ca ti-ar trece.
|
||
|
DROMADERU Postat pe 24 Septembrie 2011 16:30 |
||
De la: irina_nd, la data 2011-09-22 09:58:25E prima data cand scriu despre o problema personala intr-un forum...insa ma simt terminata psihic. Am inselat...nu din dorinta de a cauta ceva nou, ci pt ca relatia cu iubitul meu incepuse sa se degradeze...si s-a intamplat. Problema este ca am inceput sa am niste sentimente fff puternice pt "amant". E un barbat extraordinar din toate punctele de vedere, insa mi-a zis clar ca nu vrea sa se implice intr-o relatoe care sa presupuna obligatii si fidelitate pt ca nu se simte in stare acum de asemenea angajamente. A...trebuie sa specific faptul ca eu am 23 de ani (acushi 24) iar el 37...deci o diferenta de varsta destul demare. Poate si diferenta asta m-a atras la el. Insa acum nu e vba doar de atractie...ci incep sa existe niste sentimente care ma macina. Adica se lasa cu stare de greata, de ameteala, nu mai mananc si ma gandesc in continuu doar la el si la situatia asta. Am vorbit cu el si i-am zis absolut tot si mi-a raspuns ca sunt o fata extraordinara, finuta, inte;igenta, frumoasa, ca il atrag, ca ii place sa vbeasca cu mi e, ii place prezenta mea...insa ca nu vrea o relatie in adev sens al cuvantului. Offf..iar eu ma macin ca graul inauntrul meu. Nu stiu cum sa gestionez aceste sentimente !!! Sincer am nevoie de niste sfaturi de dinafara!!!! Hmmm "Am inselat...nu din dorinta de a cauta ceva nou, ci pt ca relatia cu iubitul meu incepuse sa se degradeze" Relatia cu "IUBITUL" tau, a inceput sa se degradeze mai fata ??? !!! (inca-l mai si numesti iubit ipocrito !!!) Adevarul este ca DOAR TUUUUuuuu esti aceea care se degradeaza. Doar tu ... Doar tu deviezi de la sinceritate spre lasitate, de la onoare la tradare, de la incredere la minciuna, de la bine la rau, de la frumos la urat, de la constintza ai plecat in nebunie, de la grade superioare la degradare... De la Dumnezeu te-ai dus la Dracu... Ai ajuns sa faci confuzie intre bine si rau, intre frumos si urat, ai ajuns sa admiri lasitatea, minciuna, tradarea, infractiunea, talharia, crima... te rog sa nu uiti niciodata, ca minciuna, este singura definitie a tuturor crimelor din intregul univers, din intreaga constintza... Minciuna, este virusul universului, virusul constintzei, minciuna-ti intuneca vederea, auzul, bunul simtz... te omoara in primul rand pe tine si apoi pe cei din jurul tau...minciuna genereaza toate suferintzele , bolile, toate cauzele raului, iar tu traiesti in admiratzie fatza de tot ce inseamna minciuna, lasitate, tradare, imoralitate, rau, urat, bolnav, mort... Esti ametita de hipnoza unui vampir, esti muscata si stoarsa de tot ce a fost bun si frumos in tine candva... Amant ? Inselare ? Tradare ? Minciuna ? Lasitate ? Ce dracu au toate asetea cu iubirea ??? Spui ca este un barbat extraordinar, dar ai uitat sa adaugi cuvantul PORC ! Este extraordianr de porc ! Iar tu te asemeni si te asociezi perfect cu acest porc, pt ca si tu esti o scroafa... Asta am spuso la modul comic... Dar realitatea dramatica, este ca tu esti, dupa cum ti-am spus mai sus si-ti repet, tu te afli in hipnoza/seductia unui vampir cu experientza si care ti-a luat deja tot ce a fost bun in tine... de acum in colo, viatza ta va fi o sete de singe proaspat, asa cum si viatza lui este tot o sete de singe proaspat... Pentru voi, iubirea nu va mai exista, adevarul pt voi, a devenit un foc ce va arde, veti fi in permanenta cautare,sete de noutate, lipsiti de multumirea interioara, lipsiti de toate valorile generate de iubirea pe care ati pierduto… Veti vedea iubirea altora, dar n-o veti intelege… Toti cei ce-si pierd bazele morale, deviaza de la iubire si cad in capcanele vampirilor... Tu de ce crezi ca acum aprox. 2 000 de ani in urma, a venit cineva pe pamant ca sa ne spuna ca in aceasta lume, este ceva foarte urat si mare, care ne pandeste pe totzi la tot pasul ca sa ne fure sufletele ??? De ce crezi ca se vorbeste in intreaga lume de numele lui Isus Hristos si despre Antihrist ? Care din cei doi se mareste in sufletele noastre, cu fiecare minciuna pe care o rostim sau o gandim ??? Ce crezi ca inseamna sa-ti inchini sufletul satanismului ? Ce inseamna sa fi admiratorul si slujitorul raului, daca nu tocmai asta; sa-ti petreci viatza mintind, inseland, curvind… Tot asa si inchinatorii lui Hristos, sint recunoscuti prin sinceritatea lor, prin increderea ce se poate avea in ei, prin curajul lor de a murii pt adevar, pt fidelitate, pt iubire… Nu confunda niciodata Iubirea cu indragostirea, caci indragostirea inseamna caderea din iubire… Gandurile noastre sint ingerii buni sau rai... fi atenta unde te duc pe tine gandurile tale , daca ele te duc spre adevar, fidelitate, incredere, onoare, iubire.... sau daca ele te duc spre lasitate, inselare, tradare, minciuna, nebunie, frica, ura... si astfel vei sti daca-l urmezi pe Hrisos sau pe Antihrist. Acest amant al tau, ti-a luat pt totdeauna curatenia si ti-a varsat in creier si-n suflet otrava imoralitatzii, care la inceput are un gust foarte dulce si produce dependentza... dar peste ceva timp, aceasta otrava te va face sa fugi din fatza oglinzii, te va face sa fugi din fatza oamenilor adevaratzi, vei fugii de la fatza adevarului si te vei ascunde in pesterile talharilor , care azi se numesc (baruri, discoteci, bordeluri, case de tolerantze, sau la marginea drumurilor cersind o bucata de paine...) Ai luato pe calea care a umplut Romania de copiii strazilor, ai intrat in afacerea productiei de suferintza, setae de singe, dezarmonie, ai devenit o slujitoare a Antihristului, o vampiroaica... Adevarul sa-ti arda sufletul si tie si monstrului tau de care esti hipnotizata.
|
||
|
denis_3d25 Postat pe 24 Septembrie 2011 21:04 |
||
De la: DROMADERU, la data 2011-09-24 16:30:51De la: anageo25, la data 2011-09-24 16:12:14De la: kudika_pudika, la data 2011-09-24 12:14:54De la: irina_nd, la data 2011-09-23 09:38:21Inseamna stare de voma, durere de stomac, frisoane si durere de cap... Te-as bate non stop daca n-ai presta cum trebuie. |
||
|
anageo25 Postat pe 24 Septembrie 2011 21:56 |
||
De la: steffy91, la data 2011-09-22 16:47:29De la: the_same_contesina, la data 2011-09-22 16:45:32De la: steffy91, la data 2011-09-22 16:42:22De la: the_same_contesina, la data 2011-09-22 16:40:24De la: irina_nd, la data 2011-09-22 16:33:07Daca ma crezi...nu a mai fost o noapte de amor/sex/dragoste etc. de ceva vreme...insemnand aproape doua luni.... nu se stie ce-ti rezerva viitorul !?
|
||
|
kudika430030 Postat pe 24 Septembrie 2011 23:40 |
||
|
buna, e greu de dat sfaturi din exterior,dar motivul pt care indraznesc este ca si eu am trecut printr-o situatie aproape, 99%, la fel.eu 30 de ani, el 40, ambii casatoriti. eu imi iubeam sotul, el...cred ca doar pe el. m-am indragostit nebuneste de el. nici somn nu mai aveam, nici liniste, doar pe el, amantul, credeam eu. timpul a trecut si acea pesoana extraordinara pe care am cunoscut-o si-a aratat propria fata: egoist, egocentrist, Don Juan. inca il mai iubesc nebuneste, ne mai gasim f.rar si tot ce stiu este ca: a fost frumos,dar dureros ceva de genul: " inafara flori si crini, in suflet numai pelin" |
||
|
kudika185092 Postat pe 25 Septembrie 2011 05:36 |
||
|
Nu inteleg ce-l retine de la a avea o relatie serioasa cu tine, mai ales ca nu e casatorit. Poate ca nu te iubeste, sau nu destul. Oricum, pana acum ti-o fi convenit situatia, dar acum, daca suferi atat de mult, e cazul sa te gandesti la sanatatea ta. Poti sa te imbolnavesti grav, si fizic, si psihic. Iti doresc liniste... |
||
|
kudika431101 Postat pe 25 Septembrie 2011 07:19 |
||
| Eu cred ca ar trebui sa te bucuri de aceasta perioada cand esti atat de indragostita. Daca tipul de 37 de ani a avut curajul sa-ti spuna de la inceput ce doreste de la tine, sau mai bine spus ce nu doreste dovedeste ca ii pasa de tine si nu vrea sa te faca sa suferi. Multumeste-te cu ceea ce ai si cum am spus si la inceput traieste momentul. | ||
|
kudika395902 Postat pe 25 Septembrie 2011 08:51 |
||
| Aproape toti oamenii trec mai devreme sau mai tarziu prin asemenea situatii, fie ca sunt casatoriti sau nu. Fie ca inseala cu trului, inima sau amandoua! Tu esti DOAR implicata intr-o relatie cu un alt barbat. Spune: multumesc Doamne ca nu am o casnicie si un copil! Pt ca asa ar fi mai rau. Oricum "amantul" nu vrea relatie serioasa iar pe prietenul tau nu-l mai iubesti. Parerea mea? Nu minti in continuare! Pune punct iubitului pt ca nu merita asta, si amantului pt ca s-ar putea sa-ti bata sotia la usa! Dar.............sentimentul din suflet nu te lasa! Ai grija mare ce faci! | ||
|
kudika329556 Postat pe 25 Septembrie 2011 10:35 |
||
| Draga mea ,tot ce tu trebuie sa inveti e sa fii stabila in sentimente.Amantul tau daca la 37 nu stie ce vrea de la o relatie nu va sti nici la 60 dar de natura lor ,barbati nu pun sentimente profunde in relatii ocazionale.In alta varianta barbati fac sport nu sex ce ar fi sa se indragosteasca de fiecare data.Daca poti si merita incearca sa refaci relatia cu primul daca nu abandoneazai pe amindoi si fa o pauza .Pe viitor fi mai preventiva in materie de barbati.Succes | ||
|
kudika083723 Postat pe 25 Septembrie 2011 10:40 |
||
|
In dimineata asta este pentru prima data in ultima luna cand ma trezesc linistita, fara stare de rau si cu un zambet pe buze. Orice rau trebuie taiat de la radacina, asa ca am decis sa rup orice legatura cu omul asta care m-a terminat psihic. Ieri am iesit cu iubitul, am fost la niste prieteni, ne-am simtit bine si dupa mult timp am simtit ca il vreau langa mine, ca ma face sa rad, ca ma tine cu drag de mana si ca se uita cu dragoste la mine Ignorand unele mesaje total deraiate de la subiect, va multumesc tuturor care ati avut un cuvant pt mine, un sfat sau o alta experienta de impartasit. Imi era greu pana acum sa accept ideea ca chiar exista barbati care fac sex de sport si ca nu se implica absolut deloc ...sau poate se implica dar nu inteleg eu ... Viata are pregatita foarte multe surprize pt fiecare dintre noi si probabil ca niciodata nu ajungem sa ne cunoastem cu adevarat si sa fim constienti de ce anume suntem in stare (iar aici fac referire si la greselile pe care le facem , la felul in care ni le asumam si la puterea interioara pe care o avem ca sa depasim situatii, stari si sentimente greu de suportat). |
||
|
irina_nd Postat pe 25 Septembrie 2011 11:23 |
||
| lasa timpul sa treaca, o sa-ti treaca, el poate are familie si nu poate sa se desparta de sotie, poate are si copii , la varsta asta.....Timpul o sa le rezolve pe toate.Nu poti sa-l desparti daca are famile, e un mare pacat.Nu esti prima care gresesti si te indragostesti. Ai grija de tine. | ||
|
angii Postat pe 25 Septembrie 2011 11:26 |
||
De la: irina_nd, la data 2011-09-25 11:23:51In dimineata asta este pentru prima data in ultima luna cand ma trezesc linistita, fara stare de rau si cu un zambet pe buze. In regula,foarte bine faci daca asa simti in acest moment! Gandeste pozitiv,mergi inainte si incearca sa nu mai gresesti!Greselile sunt omenesti,dar recidivele sunt distructive si ravasitoare!
|
||
|
RAINBOWLADY Postat pe 25 Septembrie 2011 11:27 |
||
De la: irina_nd, la data 2011-09-25 11:23:51In dimineata asta este pentru prima data in ultima luna cand ma trezesc linistita, fara stare de rau si cu un zambet pe buze. Ieri il iubeai si erai in stare de orice pentru el iar azi spui ca te-a terminat psihic??? Cred ca ceva in neregula la tine. Nu la tine ca persoana ci la povestea descrisa aici. |
||
|
anageo25 Postat pe 25 Septembrie 2011 11:28 |
||
De la: irina_nd, la data 2011-09-22 09:58:25E prima data cand scriu despre o problema personala intr-un forum...insa ma simt terminata psihic. Am inselat...nu din dorinta de a cauta ceva nou, ci pt ca relatia cu iubitul meu incepuse sa se degradeze...si s-a intamplat. Problema este ca am inceput sa am niste sentimente fff puternice pt "amant". E un barbat extraordinar din toate punctele de vedere, insa mi-a zis clar ca nu vrea sa se implice intr-o relatoe care sa presupuna obligatii si fidelitate pt ca nu se simte in stare acum de asemenea angajamente. A...trebuie sa specific faptul ca eu am 23 de ani (acushi 24) iar el 37...deci o diferenta de varsta destul demare. Poate si diferenta asta m-a atras la el. Insa acum nu e vba doar de atractie...ci incep sa existe niste sentimente care ma macina. Adica se lasa cu stare de greata, de ameteala, nu mai mananc si ma gandesc in continuu doar la el si la situatia asta. Am vorbit cu el si i-am zis absolut tot si mi-a raspuns ca sunt o fata extraordinara, finuta, inte;igenta, frumoasa, ca il atrag, ca ii place sa vbeasca cu mi e, ii place prezenta mea...insa ca nu vrea o relatie in adev sens al cuvantului. Offf..iar eu ma macin ca graul inauntrul meu. Nu stiu cum sa gestionez aceste sentimente !!! Sincer am nevoie de niste sfaturi de dinafara!!!! fetita dragaaa revino`ti incearca cumva sa aduci pe drumul cel bun relatia cu iubitul sau sot ce ai.gandeste`te ca daca tipul a acceptat sa fie cu tine chiar daca tu ai iubit nu este un tip corect.va face asa si cu altele si tot asa..mobilizeaza`ti psihicul si gandeste`te ca nu este bine trebuie sa`ti revii pune`te la punct nu da cu piciorul relatiei tale.crede`ma ca stiu ce zic ;) nu te indragosti de ala nu are rost dragostea ta pentru el....analizeaza sentimentele iubitului tau pentru tine vezi cat de mult te iubeste el si ai sa`ti dai seama ca nu este bine sa`i dai cu piciorul.fa ceva pentru relatia ta si cu timpul ai sa`l uiti si pe ala....stapaneste`te si nu face tampenii |
||
|
amazing22 Postat pe 25 Septembrie 2011 11:29 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Cum sa scapi de un sot infidel ?? | 79 | De la: kudika433452 7 Septembrie 2011 19:00 |
| oare e adevarat ca timpul vindeca? | 40 | De la: ana_camyy 11 Februarie 2014 10:26 |
| care sunt motivele pentru care un barbat renunta la o femeie???? | 26 | De la: kudika081126 16 Aprilie 2010 00:36 |
|
|
||
| INDOIALA?IUBIRE?STREES??? | 14 | De la: ella_c 13 Aprilie 2009 20:09 |
| Buna`..sunt indragostita de un tip de la varsta de 13 ani :| | 7 | De la: Micaell 13 Octombrie 2011 11:45 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.