Mai multe
De la: Viorica_Vio, la data 2013-07-19 11:08:47Repet: cei care avem rude sau prieteni in Iran, stim mai bine decat oricine ce fel de viata au oamenii pe acolo, cum trebuie sa se imbrace si sa se comporte, restul sa-si tina gura, daca nu stiu despre ce e vorba.ei duc o viata grea din alte puncte de vefere desteapto duc viata aproape cum duceai tu pe vremea lu ceasca asta i altcva straiele si ortul nu le obliga nimeni sa le ppoarte decat traditia si religia si moralitatea ppe care crestinele nu pprea le mai are |
||
|
prazlea1 Postat pe 19 Iulie 2013 11:16 |
||
|---|---|---|
De la: prazlea1, la data 2013-07-19 11:12:51De la: Viorica_Vio, la data 2013-07-19 11:07:20serios,,nu i nici o politie decat in capul tau,,e tn cn te obliga cimeva sa umbli in colanti sa ti se vada pasarica,,nimeni decat prostia credDe la: prazlea1, la data 2013-07-19 11:05:02De la: Viorica_Vio, la data 2013-07-19 08:13:24straiele alea lungi imbrobodito nu le oobliga nimeni sa le poarte ,,cum zicea si tiza ta curcubei pe alt topic ca au libertatea de exprimare ingradita,,atat va duce pe voi minteaDe la: Natalie_Natali_1, la data 2013-07-18 23:39:03Salut draga mea.Deci,chiar eu sunt impreuna cu un iranian de 4 ani.Nu locuiesc in Romania,locuiesc peste hotare.Aici am foarte multe prietene iraniene chiar la universitate.Poate nu-ti vine a crede,dar iranienii chiar sunt altfel si nu asa cum ai judeca altii.Eu sunt foarte fericita ca sunt impreuna cu el.E un om deosebit care stiu ca va fi toata viata alaturi de mine si cel mai important e ca sunt sigura ca nu ma va insela niciodata si ca ma iubeste neconditionat. Ba in capul tau e multa prostie si agresivitate gratuita. Decat sa deschizi gura si sa aberezi numai prostii, mai bine informeaza-te si taci, decat sa te blamezi. ITI REPET: IN IRAN EXISTA POLITIA MORALITATII. Si gata, de acum ignore si tie, caci n-am chef sa ma pun la mintea ta, oricum persisti in prostie, indiferent ce iti spunem noi, tu sustii una si buna placile tale rasuflate. |
||
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 19 Iulie 2013 11:18 |
||
|
Ținuta islamicã este supravegheatã de poliție http://iranul.ro/index.php/analiza/interviu/143-morala-portului-este-supravegheata-de-politie |
||
|
|
||
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 19 Iulie 2013 11:21 |
||
De la: Viorica_Vio, la data 2013-07-19 11:18:44pai ar fi mai bn sa existe la tn politia moralitatii ca nu mai er mult pana o sa vezi fete in pasarica goala,,,ce zici tu se intampla doar in orasele mari pentru ca occidentul influenteaza unele tinere iar ele sunt mustrate doar de ppolitiste femei si invatete ce inseamna vãlul islamic e vb de relifia si traditia lor desteapto,,sau vrei sa mearga si ele in colanti sa li s vada pasarica si cu tocuri de 20 ca ,,crestinele tale de nu mai stiu nici sa meargaDe la: prazlea1, la data 2013-07-19 11:12:51De la: Viorica_Vio, la data 2013-07-19 11:07:20serios,,nu i nici o politie decat in capul tau,,e tn cn te obliga cimeva sa umbli in colanti sa ti se vada pasarica,,nimeni decat prostia credDe la: prazlea1, la data 2013-07-19 11:05:02De la: Viorica_Vio, la data 2013-07-19 08:13:24straiele alea lungi imbrobodito nu le oobliga nimeni sa le poarte ,,cum zicea si tiza ta curcubei pe alt topic ca au libertatea de exprimare ingradita,,atat va duce pe voi minteaDe la: Natalie_Natali_1, la data 2013-07-18 23:39:03Salut draga mea.Deci,chiar eu sunt impreuna cu un iranian de 4 ani.Nu locuiesc in Romania,locuiesc peste hotare.Aici am foarte multe prietene iraniene chiar la universitate.Poate nu-ti vine a crede,dar iranienii chiar sunt altfel si nu asa cum ai judeca altii.Eu sunt foarte fericita ca sunt impreuna cu el.E un om deosebit care stiu ca va fi toata viata alaturi de mine si cel mai important e ca sunt sigura ca nu ma va insela niciodata si ca ma iubeste neconditionat. |
||
|
prazlea1 Postat pe 19 Iulie 2013 11:33 |
||
De la: Viorica_Vio, la data 2013-07-19 11:21:23Ținuta islamicã este supravegheatã de polițieinceteaza francezo ca nu sti despre ce e vb pentru ca vz lucrurile din prizma imoralitati |
||
|
prazlea1 Postat pe 19 Iulie 2013 11:35 |
||
francezo tu esti aia de mi ai dat web
|
||
|
prazlea1 Postat pe 19 Iulie 2013 11:36 |
||
| francezo te faci ca n auzi | ||
|
prazlea1 Postat pe 19 Iulie 2013 11:44 |
||
mnda pacat francezo ca arati bn,,dar ai niste isterii de ti se nazareste din senin ,,,baga ti mintile n cap si nu ti mai face mai multe profiluri nu asta i solutia pentru tn
|
||
|
prazlea1 Postat pe 19 Iulie 2013 17:50 |
||
foarte corect
|
||
|
Natalie_Natali_1 Postat pe 23 Iulie 2013 00:33 |
||
|
Ai dreptate.Sunt controlate de politie.Dar nimeni nu le spune sa umble in Iran atat de impodobite precum verisoara ta.Verisoara ta singura a ales asta,nu ? Adica eu am fost vara trecuta in Iran si nu am vazut cum e ? Cu siguranta ca fetele sunt imbracate decent.Nu trebuie sa poarta haine foarte mulate dar poarta pantaloni lungi mulati si cu o camasa sau ceva mai lunga pina la genunchi.Sunt fardate, cochete si "batista" pe care o poarta pe cap o poarta mai lejer,au voie sa li se vada putin parul. http://www.youtube.com/watch?v=rSpzjTj4mHA Iar la petreceri sunt in rochii mini,lungi cum doresti,caci la petrecere nu e nici o politie. Sigur ca sunt femei foarte religioase acolo care se imbraca in lung si negru,dar fiecare alege singur cum vrea sa fie.Iar mie chiar mi-a placut acolo ;) P.S Fardate (anii 80 ? ) nu as crede.Pai tu nu esti la curent ca Iranul e printre primele tari din lume cu cel mai mare consum de cosmetica ??? Video despre iranul actual si iranul pe care si eu l-am vazut cu ochii mei :) http://www.youtube.com/watch?v=_wTwm2I3A_g http://www.youtube.com/watch?v=7y_AqbcGFGg |
||
|
Natalie_Natali_1 Postat pe 23 Iulie 2013 01:11 |
||
|
Ai dreptate.Sunt controlate de politie.Dar nimeni nu le spune sa umble in Iran atat de impodobite precum verisoara ta.Verisoara ta singura a ales asta,nu ? Adica eu am fost vara trecuta in Iran si nu am vazut cum e ? Cu siguranta ca fetele sunt imbracate decent.Nu trebuie sa poarta haine foarte mulate dar poarta pantaloni lungi mulati si cu o camasa sau ceva mai lunga pina la genunchi.Sunt fardate, cochete si "batista" pe care o poarta pe cap o poarta mai lejer,au voie sa li se vada putin parul. www.youtube.com/watch?v=rSpzjTj4mHA Iar la petreceri sunt in rochii mini,lungi cum doresti,caci la petrecere nu e nici o politie. Sigur ca sunt femei foarte religioase acolo care se imbraca in lung si negru,dar fiecare alege singur cum vrea sa fie.Iar mie chiar mi-a placut acolo ;) P.S Fardate (anii 80 ? ) nu as crede.Pai tu nu esti la curent ca Iranul e printre primele tari din lume cu cel mai mare consum de cosmetica ??? Video despre iranul actual si iranul pe care si eu l-am vazut cu ochii mei :) www.youtube.com/watch?v=_wTwm2I3A_g www.youtube.com/watch?v=7y_AqbcGFGg |
||
|
Natalie_Natali_1 Postat pe 23 Iulie 2013 01:47 |
||
| http://www.youtube.com/watch?v=E9zHKDfOrV4 | ||
|
Natalie_Natali_1 Postat pe 23 Iulie 2013 02:01 |
||
| in iran sunt musulmanii shiiti.sunt foarte stricti .dar cele mai frumoase femei sunt din iran si tot ce credm noi ca e interzis acolo e mai permis ca in europa.si in tarile arabe de cativa ani a aproape ca in europa. | ||
|
asoalina Postat pe 23 Iulie 2013 05:54 |
||
De la: Natalie_Natali_1, la data 2013-07-23 01:11:31Ai dreptate.Sunt controlate de politie.Dar nimeni nu le spune sa umble in Iran atat de impodobite precum verisoara ta.Verisoara ta singura a ales asta,nu ? Adica eu am fost vara trecuta in Iran si nu am vazut cum e ? Cu siguranta ca fetele sunt imbracate decent.Nu trebuie sa poarta haine foarte mulate dar poarta pantaloni lungi mulati si cu o camasa sau ceva mai lunga pina la genunchi.Sunt fardate, cochete si "batista" pe care o poarta pe cap o poarta mai lejer,au voie sa li se vada putin parul. Atata timp cat acele femei sunt musulmance, DA, SUNT OBLIGATE sa se invesmanteze in CHADOR si sa poarte pe cap HIJAB, iar machiajul trebuie sa fie cat mai discret cu putinta. Si nici vorba ca femeile musulmane din Iran, sa poarte in public colanti si camasi, sau minijupuri sau alte chestii mulate. E de ajuns sa fi arestata pentru ca nu ai manecile suficient de lungi. Repet: religia le impune sa se acopere, iar daca nu vor sa asculte de religie, cu siguranta vor trebui sa asculte de politia moralitatii. Doar turistelor le este permis sa se imbrace ceva mai lejer si sa aiba capul acoperit, iraniencelor nu. Si de ce nu spui ca petrecerile la ei, se tin separat, femeile de barbati? Tu incerci sa prezinti o imagine, destul de europeana despre femeile de acolo, cand, de fapt, realitatea te contrazice. Prezinta realitatea si nu doar ceea ce-ti convine tie. |
||
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 23 Iulie 2013 09:14 |
||
|
Nu a respectat codul vestimentar când a ÎNOTAT! Caz ªOCANT al deþinãtoarei unui RECORD /VIDEO http://www.evz.ro/detalii/stiri/nu-a-respectat-codul-vestimentar-cand-a-inotat-caz-socant-al-detinatoarei-unui-record-1044945.html www.youtube.com/watch?v=6knmnOebfzg#at=45 Asta e adevaratul Iran, nu imaginea europeana pe care incearca s-o prezinte unele persoane.
|
||
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 23 Iulie 2013 09:37 |
||
|
Stii,eu chiar nu vreau sa te contrazic,dar iti spun asa cum este.Sigur ca cu politia e strict acolo.Insa cu machiajul chiar nu ai dreptate.Unele fete sunt foarte machiate,ba chiar eu consider uneori exagerat de machiate,dar nu toate,ca si la noi.Si nu are importanta daca esti femeie musulmana sau nu ,oricum trebuie sa te imbraci decent.Ceea ce am spus e ca au voie sa poarte valul pe cap lejer.Ba chiar camasile la fel sunt lejere.Tu de ce esti asa convinsa,daca de fapt nici nu ai fost acolo ? Eu traiesc cu un iranian,ne vedem cu familiile lor,plecam in Iran si tu zici ca stii cum e ? Si in privinta sarbatorilor,la ei sunt unele sarbatori in care petrec doar femeile sau doar barbatii.Insa daca doresc petrec impreuna.Tu crezi ca nuntile le petrec separat ??? Zilele de nastere le fac separat ?Bai bine nu !Sunt impreuna cu familia cu toti.Eu am fost la nunta.Unele erau chiar cu parul descoperit altele cu parul putin acoperit.Cu rochii cum si la noi se poarta la petreceri. Doar scolile sunt separate.Dar la universitate nu mai sunt separati. Si apropo,acum nu li se mai da voie femeilor sa cinte pe la televizor etc. P.S Crede-ma tot ce-ti zic e adevarat.Am si familia si rudele prietenului meu pe facebook,am si prietenii mei iranieni pe facebook.Au chiar poze de la nunti,de la petreceri.Poze cum stau toata familia la masa cu parul descoperit impreuna si cu barbati si cu femei si nu separati.M-as bucura daca ai putea sa le vezi si tu,sa te conving asa un pic :) |
||
|
Natalie_Natali_1 Postat pe 23 Iulie 2013 12:11 |
||
| "voal" vroiam sa zic. | ||
|
Natalie_Natali_1 Postat pe 23 Iulie 2013 12:12 |
||
|
Si poate e putin diferenta dintre cei care traiesc in sate si cei care traiesc in oras.Eu am fost in Tehran,capitala Iranului. Stii cum e,oamenii la noi in sat sunt si ei un pic altfel,mai rusinosi etc.,femeile poarta si la noi unele brobezi altele nu :) La ei pe strada trebuie sa poarte toate,dar unele le poarta mai lejer altele nu,indiferent daca esti musulmana sau daca esti venita din alta tara
|
||
|
Natalie_Natali_1 Postat pe 23 Iulie 2013 12:18 |
||
|
Corect. De exemplu in Arabia Saudita e foarte strict.In Irac,Afganistan la fel. In Iran e altfel.Ei protesteaza mult impotriva regimului si chiar ai dreptate cand spui: "ce credem noi ca e interzis acolo e mai permis ca in europa ". |
||
|
Natalie_Natali_1 Postat pe 23 Iulie 2013 12:46 |
||
De la: Natalie_Natali_1, la data 2013-07-23 12:11:28Stii,eu chiar nu vreau sa te contrazic,dar iti spun asa cum este.Sigur ca cu politia e strict acolo.Insa cu machiajul chiar nu ai dreptate.Unele fete sunt foarte machiate,ba chiar eu consider uneori exagerat de machiate,dar nu toate,ca si la noi.Si nu are importanta daca esti femeie musulmana sau nu ,oricum trebuie sa te imbraci decent.Ceea ce am spus e ca au voie sa poarte valul pe cap lejer.Ba chiar camasile la fel sunt lejere.Tu de ce esti asa convinsa,daca de fapt nici nu ai fost acolo ? Eu traiesc cu un iranian,ne vedem cu familiile lor,plecam in Iran si tu zici ca stii cum e ? Stiu toate lucrurile astea de la verisoara mea, care e stabilita acolo din '92, a fost maritata cu un musulman iranian, iar acum e vaduva, dar traieste in continuare acolo, alaturi de familia sotului si de fiul ei. Multe alte lucruri le mai stiu de la amici si amice iranieni. Chiar nu inteleg de ce continui sa dezinformezi lumea, ca lucrurile ar sta pe roz acolo, in ceea ce priveste tinutele femeilor, cand sti foarte bine ca nu-i asa. Uite niste linkuri pe tema asta: Iran: Femeile bronzate vor fi arestate http://www.antena3.ro/life-show/bizar/iran-femeile-bronzate-vor-fi-arestate-98028.html VACANTA CU VAL http://www.marieclaire.ro/vacanta-cu-val/ IRAN Operaþiuni masive împotriva femeilor fãrã vãlul islamic http://www.politiaromana.ro/revista_politiei/Nr_17/stiri_externe.htm Si un alt link: http://jurnalul.ro/stiri/externe/video-mai-multe-femei-din-iran-au-pozat-nud-pentru-a-protesta-fata-de-discriminarea-sexuala-606578.html In fine, nu-mi place sa discut la nesfarsit pe aceeasi tema, asa ca eu ma voi opri aici, din a discuta cu tine. Stiu ca am dreptate, stiu care-i realitatea de pe acolo de la oameni apropiati mie si nimic n-o sa ma convinga de contrariu. Realitatea imi da dreptate, iar asta-i singurul lucru care conteaza. |
||
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 23 Iulie 2013 13:15 |
||
|
Mie la fel nu-mi place sa discut.Stii in mass-media se scrie si se arata de multe ori altfel,decat cu adevarat este.Nu se spune oare ca toti romanii sunt tigani si hoti ? Scuze,dar asa este.Si noi stim bine ca nu e asa... Eu nu vorbesc minciuni,vorbesc din propria mea experienta,altfel nu as indrazni sa vorbesc. http://www.youtube.com/watch?v=BhvNtczcLfo |
||
|
Natalie_Natali_1 Postat pe 23 Iulie 2013 13:32 |
||
| Din minuta 16:40 se vorbeste despre tinuta lor :) | ||
|
Natalie_Natali_1 Postat pe 23 Iulie 2013 13:50 |
||
De la: Natalie_Natali_1, la data 2013-07-23 13:50:42Din minutul 16:40 se vorbeste despre tinuta lor :) |
||
|
Natalie_Natali_1 Postat pe 23 Iulie 2013 14:41 |
||
|
http://www.youtube.com/watch?v=bC0lE-GFNHg Din minutul 30 se vorbeste mai mult despre tinuta lor. Acesta e adevarul pe care l-am vazut si acela care cu adevarat este! Sunt sigura de asta si stiu ca nu ma insel.Nu te poti insela niciodata de ceea ce singura ai trait si ai vazut. |
||
|
Natalie_Natali_1 Postat pe 23 Iulie 2013 15:03 |
||
De la: Natalie_Natali_1, la data 2013-07-23 12:18:00Si poate e putin diferenta dintre cei care traiesc in sate si cei care traiesc in oras.Eu am fost in Tehran,capitala Iranului. "unele poarta mai lejer,altele nu,adica isi acopera tot capul." |
||
|
Natalie_Natali_1 Postat pe 23 Iulie 2013 21:29 |
||
|
Tabu e sa arate multa piele.Hainele nu trebuie sa fie foarte mulate.Parul trebuie sa fie acoperit,lejer ,partea din frunte a parului poate fi descoperita ori sa fie tot parul acoperit,depinde fiecare cum doreste.Nu au voie sa bea alcohol,sa se sarute in public etc. Dar in privat au voie orice.La petreceri la fel,fiecare petrece cum vrea si se imbraca cum vrea,caci politia la petreceri private nu asista :) Asta e cam tot ce e de zis.Iar ultimele videouri care le-am postat,zic totul de la sine,zic exact asa cum este si cum e adevarat. "Este mult mai uºor de recunoscut eroarea, decât de gãsit adevãrul; eroarea stã la suprafaþã, adevarul în adâncime " |
||
|
Natalie_Natali_1 Postat pe 23 Iulie 2013 21:47 |
||
| francezo nu tot ce facem noi e bn si nu tot ce fac ei e bn,,nu te crede mai presus ca ei cu cva ca ne depasesc la multe capitole | ||
|
piparus-petru Postat pe 23 Iulie 2013 22:16 |
||
De la: asoalina, la data 2013-07-23 05:54:02in iran sunt musulmanii shiiti.sunt foarte stricti .dar cele mai frumoase femei sunt din iran si tot ce credm noi ca e interzis acolo e mai permis ca in europa.si in tarile arabe de cativa ani a aproape ca in europa.
|
||
|
kudika226898 Postat pe 24 Iulie 2013 17:06 |
||
cata dezinformare si din partea acestei asoalina.
|
||
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 25 Iulie 2013 09:35 |
||
asoalino, stiai ca in Iran, adulterul e interzis prin lege si se pedepseste prin biciuire sau spanzurare? si mai ai tupeul de a sustine ca in Iran sunt permise mai multe lucruri decat in Europa...
|
||
|
Viorica_Ecaterina Postat pe 25 Iulie 2013 09:42 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Sf. Valentin | 94 | De la: scorpio67 19 Februarie 2011 14:24 |
| Am facut bine ?! | 12 | De la: adina_black 8 Octombrie 2009 00:15 |
| ce parere aveti despre relatia dintre un profesor si o eleva ? | 19 | De la: kudika066423 20 Septembrie 2009 11:55 |
|
|
||
| Buna. | 16 | De la: gazutza 15 Aprilie 2009 14:05 |
| NU MA JUDECATI | 22 | De la: pisicuta_razboinica 5 Noiembrie 2009 14:03 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.