Mai multe
De la: kudika162454, la data 2011-12-11 21:06:21Foarte expresiv,intens si romantic!!!!...chiar filozofic as adauga,.......pacat ca cei mai multi de pe aici nu cred ca au citit in viata lor mai mult de zece carti, si acelea povesti sau basme......pacat!!!!ar fi inteles IUBIREA altfel de cum o percep,sau cum se folosesc de ea,,.....ar fi inteles ca intreg Universul se bazeaza si este DOAR IUBIRE,ca DUMNEZEU ne-a spus IUBITI-VA,....ci nicidecum mintiti-va,sau prostiti-va,pacaliti-va,.....pacat,!!!!mare pacat!!!!!sa nu poti patrunde sensurile adanci ale IUBIRII,...cred ca de fapt cei care nu inteleg nu iubesc!!!!!asta este,cu bune si cu rele,si cu toti deopotriva. Cuvintele sunt uneori greu de inteles ca si sentimentele de altfel. Iubirea insa poate exista, cu totii suntem capabili de iubire, dupa cum ai si spus mai sus am fost zamesliti din ea. Pacat insa ca nu toti realizam asta si mai mare pacat insa ca a iubi a devenit cv rusinos, ca este perceputa de multe ori ca o slabiciune, ca a devenit o raritate, un motiv de ironie. Pasajul este foarte frumos. Si eu am trait asta dar mi-am luat-o totusi, desi am luptat pt ea. |
||
|
kudika141652 Postat pe 11 Decembrie 2011 21:46 |
||
|---|---|---|
uau,dar ai avut nev.de ceva timp sa scrii toata treaba asta misto.nu stiu cat o tine,in realitate.
|
||
|
napcory Postat pe 11 Decembrie 2011 23:06 |
||
|
Am copiat citatele dintr-un alt site unde sunt despartite unele de altele. Nu stiu cum mi-au iesit aici unite. Eu le-am copiat de aici: http://www.citateistete.ro/2008/10/04/citate-sorin-cerin/ Sorin Cerin este un scriitor recunoscut pe plan mondial, mai ales cu Wisdom Collection, aparuta in Romania sub titlul de Culegere de intelepciune dar si pentru cateva romane sau volume de poezii. Mai multe date despre Sorin Cerin se pot procura de aici: http://ro.metapedia.org/wiki/Sorin_Cerin http://www.amazon.com/Sorin-Cerin/e/B00465ZL7C/ref=ntt_athr_dp_pel_1 http://www.versuri-si-creatii.ro/poezii/c/sorin-cerin-6zudtpc/ Multumesc tuturor celor care au raspuns postarii mele. |
||
|
|
||
|
Mararom Postat pe 12 Decembrie 2011 07:50 |
||
| Uitasem sa mai precizez despre Sorin Cerin ca nu este doar scriitor ci si filozof. Autorul Coaxialismului si al altor carti de filozofie cum ar fi Starea de conceptiune in fenomenologia coaxiologica, etc. Cum la filozofie nu ma pricep i-am citit o parte din poezii. Absolut superbe la fel ca si citatele. Profunde si romantice. | ||
|
Mararom Postat pe 12 Decembrie 2011 07:55 |
||
De la: Mararom, la data 2011-12-12 07:55:46Uitasem sa mai precizez despre Sorin Cerin ca nu este doar scriitor ci si filozof. Autorul Coaxialismului si al altor carti de filozofie cum ar fi Starea de conceptiune in fenomenologia coaxiologica, etc. Cum la filozofie nu ma pricep i-am citit o parte din poezii. Absolut superbe la fel ca si citatele. Profunde si romantice. mie mi se par pline de baliverne. cum spuneam , prea putina dragoste si multa din maculatura mintii. |
||
|
guru_ion Postat pe 12 Decembrie 2011 07:59 |
||
De la: guru_ion, la data 2011-12-12 07:59:41De la: Mararom, la data 2011-12-12 07:55:46Uitasem sa mai precizez despre Sorin Cerin ca nu este doar scriitor ci si filozof. Autorul Coaxialismului si al altor carti de filozofie cum ar fi Starea de conceptiune in fenomenologia coaxiologica, etc. Cum la filozofie nu ma pricep i-am citit o parte din poezii. Absolut superbe la fel ca si citatele. Profunde si romantice. Esti un indicid care nu gandeste, pentru care adevarata iubire nu exista decat sub forma bruta. Totusi cred ca esti un impostor invidios pe scrierile lui Sorin Cerin care vi aici si vinzi tot felul de ineptii. Se vede de la o posta ca esti un ratat care nu poate trai de succesele altora. |
||
|
Mararom Postat pe 12 Decembrie 2011 08:09 |
||
De la: Mararom, la data 2011-12-12 07:55:46Uitasem sa mai precizez despre Sorin Cerin ca nu este doar scriitor ci si filozof. Autorul Coaxialismului si al altor carti de filozofie cum ar fi Starea de conceptiune in fenomenologia coaxiologica, etc. Cum la filozofie nu ma pricep i-am citit o parte din poezii. Absolut superbe la fel ca si citatele. Profunde si romantice. Viat ainsasi este un compendiu filozofic,menirea noastra,este aceea de a ne insusi regulile de baza ale logaritmului de functionare!!!Restul,este romanta pura,serenada sub balconul iubitei! |
||
|
RAINBOWLADY Postat pe 12 Decembrie 2011 08:09 |
||
De la: kudika421339, la data 2011-12-12 08:09:17De la: Mararom, la data 2011-12-12 07:55:46Uitasem sa mai precizez despre Sorin Cerin ca nu este doar scriitor ci si filozof. Autorul Coaxialismului si al altor carti de filozofie cum ar fi Starea de conceptiune in fenomenologia coaxiologica, etc. Cum la filozofie nu ma pricep i-am citit o parte din poezii. Absolut superbe la fel ca si citatele. Profunde si romantice. Tot nu inteleg ce treaba are asta cu Sorin Cerin? Sa inteleg ca toti filozofii au scris romante sub balconul iubitei? Care sunt romantele lui Nitezsche, Schopenhauer sau Wittgenstein, filozofi despre care am citit ca se aseamana Sorin Cerin si nu oriunde ci pe cel mai celebru site american de literatura Goodreads. http://www.goodreads.com/author/show/99425.Sorin_Cerin Sorin Cerin are scrise cel putin zece carti daca nu mai multe de cugetari, aforisme, maxime,etc. Acolo nu mai putem vorbi de romanta. |
||
|
Mararom Postat pe 12 Decembrie 2011 08:22 |
||
De la: Mararom, la data 2011-12-12 08:09:10De la: guru_ion, la data 2011-12-12 07:59:41De la: Mararom, la data 2011-12-12 07:55:46Uitasem sa mai precizez despre Sorin Cerin ca nu este doar scriitor ci si filozof. Autorul Coaxialismului si al altor carti de filozofie cum ar fi Starea de conceptiune in fenomenologia coaxiologica, etc. Cum la filozofie nu ma pricep i-am citit o parte din poezii. Absolut superbe la fel ca si citatele. Profunde si romantice. oau! nu vand nimic. imi exprim o parere vizavi de ce am citit in prima postare. se prea poate sa nu coincida cu a ta. nu-i o crima! |
||
|
guru_ion Postat pe 12 Decembrie 2011 08:23 |
||
De la: Mararom, la data 2011-12-12 08:22:09De la: kudika421339, la data 2011-12-12 08:09:17De la: Mararom, la data 2011-12-12 07:55:46Uitasem sa mai precizez despre Sorin Cerin ca nu este doar scriitor ci si filozof. Autorul Coaxialismului si al altor carti de filozofie cum ar fi Starea de conceptiune in fenomenologia coaxiologica, etc. Cum la filozofie nu ma pricep i-am citit o parte din poezii. Absolut superbe la fel ca si citatele. Profunde si romantice. da. nice la copiat pe sorin cerin. iar sopanhauar s-a inspirat din scrierile lui sorin cerin. sorin cerin is za best. |
||
|
guru_ion Postat pe 12 Decembrie 2011 08:25 |
||
De la: alegro6543, la data 2011-12-11 15:44:27Ce esenta dom'ne ? Sorin Cerin scrie numai pentru cei care pot gandi. |
||
|
Mararom Postat pe 12 Decembrie 2011 08:31 |
||
De la: Mararom, la data 2011-12-12 08:31:43De la: alegro6543, la data 2011-12-11 15:44:27Ce esenta dom'ne ? Nu vezi ca delirezi ieftin pe Kudica? Sorin Cerin a fost publicat de editura Eminescu, editura unde nu apar toti ratatii care gandesc doar la a copia pe unul sau pe altul.Din cate am vazut este autorul unui sistem filozofic original.Crezi ca daca apari pe aici cu venin alaturi de doi sau trei "colaboratori" prosti prosti lumea? Cele care au citit aceste citate de dragoste ale lui Sorin Cerin au avut cuvinte de apreciere. Vi ca barbat aici la o revista de femei si te dai zmeu cu brutalitatea si lipsa ta de incultura. Poate nitica meschinarie.Poate ca esti vre-un redactor pe la o editura obscura ce vrea sa faca publicitate unor scriitori sau sa-i injoseasca pe altii. Oricum esti un postac de tot rasul. |
||
|
Mararom Postat pe 12 Decembrie 2011 08:37 |
||
De la: guru_ion, la data 2011-12-12 08:25:45De la: Mararom, la data 2011-12-12 08:22:09De la: kudika421339, la data 2011-12-12 08:09:17De la: Mararom, la data 2011-12-12 07:55:46Uitasem sa mai precizez despre Sorin Cerin ca nu este doar scriitor ci si filozof. Autorul Coaxialismului si al altor carti de filozofie cum ar fi Starea de conceptiune in fenomenologia coaxiologica, etc. Cum la filozofie nu ma pricep i-am citit o parte din poezii. Absolut superbe la fel ca si citatele. Profunde si romantice. Nu vezi ca delirezi ieftin pe Kudica? Sorin Cerin a fost publicat de editura Eminescu, editura unde nu apar toti ratatii care gandesc doar la a copia pe unul sau pe altul.Din cate am vazut este autorul unui sistem filozofic original.Crezi ca daca apari pe aici cu venin alaturi de doi sau trei "colaboratori" prosti prosti lumea? Cele care au citit aceste citate de dragoste ale lui Sorin Cerin au avut cuvinte de apreciere. Vi ca barbat aici la o revista de femei si te dai zmeu cu brutalitatea si lipsa ta de incultura. Poate nitica meschinarie.Poate ca esti vre-un redactor pe la o editura obscura ce vrea sa faca publicitate unor scriitori sau sa-i injoseasca pe altii. Oricum esti un postac de tot rasul. |
||
|
Mararom Postat pe 12 Decembrie 2011 08:44 |
||
|
[quote name='Mararom' date='2011-12-12 08:22:09' Tot nu inteleg ce treaba are asta cu Sorin Cerin? Sa inteleg ca toti filozofii au scris romante sub balconul iubitei? Care sunt romantele lui Nitezsche, Schopenhauer sau Wittgenstein, filozofi despre care am citit ca se aseamana Sorin Cerin si nu oriunde ci pe cel mai celebru site american de literatura Goodreads. http://www.goodreads.com/author/show/99425.Sorin_Cerin Sorin Cerin are scrise cel putin zece carti daca nu mai multe de cugetari, aforisme, maxime,etc. Acolo nu mai putem vorbi de romanta. [/quote] Am inteles ca-ti place Filozofia si "filozofeala" in materie de..!Nu este nimic rau in asta,dar eu una, nu vad legatura intre ceea ce contin textele respective si ceea ce se intampla in realitate,decat privite,totusi,asa cum am mai spus ,ca o serenada cantata iubirii,chiar sub un balcon imaginar!Filozofii sunt persoane aparte,cu un eu interior extrem de analitic ,dar greu digerabili!Si da,Filozofia nu este la indemana oricui,dar nu poti sa faci afirmatia ,ca este doar pentru cei ce gandesc!Una este sa filozofezi,ca preferinta de viata, si cu totul altceva este sa faci din viata o filozofie! |
||
|
RAINBOWLADY Postat pe 12 Decembrie 2011 08:46 |
||
De la: kudika421339, la data 2011-12-12 08:46:07[quote name='Mararom' date='2011-12-12 08:22:09' Am inteles ca-ti place Filozofia si "filozofeala" in materie de..!Nu este nimic rau in asta,dar eu una, nu vad legatura intre ceea ce contin textele respective si ceea ce se intampla in realitate,decat privite,totusi,asa cum am mai spus ,ca o serenada cantata iubirii,chiar sub un balcon imaginar!Filozofii sunt persoane aparte,cu un eu interior extrem de analitic ,dar greu digerabili!Si da,Filozofia nu este la indemana oricui,dar nu poti sa faci afirmatia ,ca este doar pentru cei ce gandesc!Una este sa filozofezi,ca preferinta de viata, si cu totul altceva este sa faci din viata o filozofie![/quote] Oare ai putea filozofa fara sa gandesti? Te intreb fiindca mi-ai spus ca nu pot face afirmatia ca filozofia este doar pentru cei ce gandesc. Ai dreptate, filozofii sunt de regula persoane aparte,cu un eu interior extrem de analitic. Asta nu i-a oprit pe unii sa scrie si poezie sau chiar declaratii de dragoste. Ti-as putea da o lista intreaga. |
||
|
Mararom Postat pe 12 Decembrie 2011 08:55 |
||
De la: kudika421339, la data 2011-12-12 08:46:07[quote name='Mararom' date='2011-12-12 08:22:09' Am inteles ca-ti place Filozofia si "filozofeala" in materie de..!Nu este nimic rau in asta,dar eu una, nu vad legatura intre ceea ce contin textele respective si ceea ce se intampla in realitate,decat privite,totusi,asa cum am mai spus ,ca o serenada cantata iubirii,chiar sub un balcon imaginar!Filozofii sunt persoane aparte,cu un eu interior extrem de analitic ,dar greu digerabili!Si da,Filozofia nu este la indemana oricui,dar nu poti sa faci afirmatia ,ca este doar pentru cei ce gandesc!Una este sa filozofezi,ca preferinta de viata, si cu totul altceva este sa faci din viata o filozofie![/quoteChiar nu vezi o legatura din textele respective si ce se intampla in realitate? Sa luam la intamplare un singur text:"Ce pot sã-þi spun decât cã totul e bine aºa cum trebuie sã fie, ochii plâng sau râd în adâncurile infinitului uitat din noi, oamenii se nasc ºi mor la ruleta sorþii plãtitã cu jetoane de Destin, cerul e bântuit când de seninul fericirii când de norii suferinþei, toate sunt bune ºi rele doar clipele trec fãrã a netrece vreodatã."... Chiar nu are legatura cu realitatea doar fiindca este exprimat superb, artistic, metaforic? Ma intreb daca e vorba de meschinarie, prostie sau chiar de lipsa totala de bun simt. |
||
|
Mararom Postat pe 12 Decembrie 2011 09:03 |
||
|
Chiar nu vezi o legatura din textele respective si ce se intampla in realitate? Sa luam la intamplare un singur text:"Ce pot sã-þi spun decât cã totul e bine aºa cum trebuie sã fie, ochii plâng sau râd în adâncurile infinitului uitat din noi, oamenii se nasc ºi mor la ruleta sorþii plãtitã cu jetoane de Destin, cerul e bântuit când de seninul fericirii când de norii suferinþei, toate sunt bune ºi rele doar clipele trec fãrã a netrece vreodatã."... Chiar nu are legatura cu realitatea doar fiindca este exprimat superb, artistic, metaforic? Ma intreb daca e vorba de meschinarie, prostie sau chiar de lipsa totala de bun simt. |
||
|
Mararom Postat pe 12 Decembrie 2011 09:05 |
||
|
[quote name='Mararom' date='2011-12-12 08:55:29' Oare ai putea filozofa fara sa gandesti? Te intreb fiindca mi-ai spus ca nu pot face afirmatia ca filozofia este doar pentru cei ce gandesc. Ai dreptate, filozofii sunt de regula persoane aparte,cu un eu interior extrem de analitic. Asta nu i-a oprit pe unii sa scrie si poezie sau chiar declaratii de dragoste. Ti-as putea da o lista intreaga. [/quote] "Oare ai putea filozofa fara sa gandesti? "- Draga mea,punand aceasta intrebare,restrictionezi si minimalizezi capacitatile celorlalti oameni! Potenta filozofului este pur spirituala,materia functioneaza doar ca liant de existenta!Pe de alta parte,si filozofii sunt oameni cu inima,suflet,deci si ei pot iubi,chiar as spune ,mai intens decat ceilalti oameni si asta din motivul subiectivismului emotional puternic,ei transced intr-un univers intim personal,greu accesibil celorlalti!Si ei pot face declaratii de dragoste,este firesc acest lucru,filozofia nu ingradeste iubirea,ci,parerea mea,o dezvolta,ii da alte potente si valente!Toate conceptiile si conceptele filozofilor,au la baza spiritul omului si mai putin materialul,organicul!Mie una,imi place poezia foarte mult si tot ce tine de literatura,arta,dar,recunosc faptul ca poeziile scrise de acei poeti-filozofi,imi pun mintea,inima,la grea incercare,sentimental vorbind!Sa diseci inima omului,fizic vorbind,nu este greu,iti trebuie stapanire asupra bisturiului,dar sa diseci sufletul este o adevarata munca de Sisif!
|
||
|
RAINBOWLADY Postat pe 12 Decembrie 2011 09:12 |
||
|
Aici sunt de acord cu tine dar nu in totalitate. Nici mie nu/mi place ermetismul lui Barbu dar poemele lui Blaga sunt altceva, precum Sorin Cerin este altceva. http://www.versuri-si-creatii.ro/poezii/c/sorin-cerin-6zudtpc/ o poezie deschisa, metaforica, expresiva ceva de genul lui Brahms in muzica. Cat despre citatele lui, cum ca ar fi prea ideatice, prea departe de realitate, nu cred deloc. Luate la intamplare, in afara faptului ca sunt pline de metafore si expresii scrise superb, cred ca frizeaza ma degraba realismul decat idealismul. Am reusit sa aflu ca aceste citate sunt din volumul Iubire aparut in Franta sub numele Amour si Love in America. Cateva dintre ele luate la intamplare: Ce suntem noi în afarã de un vis nebun al unui înger complexat de Sine, pierdut undeva în Ierarhia Numerologiei? Ce pot sã-þi spun decât cã totul e bine aºa cum trebuie sã fie, ochii plâng sau râd în adâncurile infinitului uitat din noi, oamenii se nasc ºi mor la ruleta sorþii plãtitã cu jetoane de Destin, cerul e bântuit când de seninul fericirii când de norii suferinþei, toate sunt bune ºi rele doar clipele trec fãrã a netrece vreodatã. Deodatã a început sã fulgere cu gânduri uitate sau risipite, albe, negre la început, multicolore pe urmã. S-a stârnit o furtunã sentimentalã cum nu mi-a mai fost dat sã vãd vreodatã. ªi ploua cu suflete trecute peste cimitirul gândurilor mele cu nume de Deºertãciunea Învierii, unde un loc de veci e mai ieftin decât unul de o clipã fiindcã, viaþa e mai micã decât o clipã de Univers, prin care trecem. ªi eram fericiþi fiindcã cerul era mai nins ca niciodatã cu petalele privirilor noastre care au fost luate de acelaºi vânt sentimental ºi duse spre nicãieri. De aceea m-am hotãrât sã te caut. I-am spus ºi vântului care a început sã râdã ironic de parcã ar fi fost ceva atât de absurd. Râdea în timp ce ducea praful clipelor cazute de pe Destin în tãriile unde se þes noi amintiri uitate de toþi. ªi atunci am vrut sã ºtiu de ce duce acolo amintirile pierdute ºi neºtiute de nimeni cã doar nu e cerul biblioteca amintirilor? Abia acum aº vrea sã cuprind infinitul, sã-l întreb ce a cãutat la întâlnirea sa cu Dumnezeu? Doar fiindcã vroia sã cunoascã Sfârºitul unui Început sau poate cã se simþea la fel de singur ca ºi Dumnezeu fãrã de noi? Oare am greºit atât de mult cu toþii prin pãcatul originar de început al lumii când am vrut sã ºtim neºtiutul, sã înþelegem neînþelesul, pentru a încerca sã învãþãm sã murim când pentru moarte nu ai nevoie de nici o învãþãturã, cum probabil nu avem nevoie nici pentru viaþã? Sã fim optimiºti, iubirea mea cea mare, fiindcã avem de partea noastrã clipa ºi nu Destinul, fiindcã avem eternitatea acestei clipe ºi nu timpul, fiindcã ne avem pe noi, acum ºi aici, ºi nicãieri în urma clipei, fiindcã va ninge cu timp, ºi aceastã urmã va fi îngropatã de stele cãzãtoare, devenind o amintire a unei lumi trecute. |
||
|
Mararom Postat pe 12 Decembrie 2011 09:24 |
||
De la: Mararom, la data 2011-12-12 09:05:57Chiar nu vezi o legatura din textele respective si ce se intampla in realitate? Sa luam la intamplare un singur text:"Ce pot sã-þi spun decât cã totul e bine aºa cum trebuie sã fie, ochii plâng sau râd în adâncurile infinitului uitat din noi, oamenii se nasc ºi mor la ruleta sorþii plãtitã cu jetoane de Destin, cerul e bântuit când de seninul fericirii când de norii suferinþei, toate sunt bune ºi rele doar clipele trec fãrã a netrece vreodatã."... Chiar nu are legatura cu realitatea doar fiindca este exprimat superb, artistic, metaforic? Ma intreb daca e vorba de meschinarie, prostie sau chiar de lipsa totala de bun simt. Parerea mea este ca "prea multa filozofie si abuzul de metafore inghesuite in fiece propozitie sau fraza...cade in desuiet.Pare o insiruire de cuvinte alandala ,de ganduri si idei aruncate asa dupa cum iti vin in minte fara a gandi ce spui" |
||
|
PRALEA_ Postat pe 12 Decembrie 2011 09:26 |
||
De la: Mararom, la data 2011-12-12 09:05:57Chiar nu vezi o legatura din textele respective si ce se intampla in realitate? Sa luam la intamplare un singur text:"Ce pot sã-þi spun decât cã totul e bine aºa cum trebuie sã fie, ochii plâng sau râd în adâncurile infinitului uitat din noi, oamenii se nasc ºi mor la ruleta sorþii plãtitã cu jetoane de Destin, cerul e bântuit când de seninul fericirii când de norii suferinþei, toate sunt bune ºi rele doar clipele trec fãrã a netrece vreodatã."... Chiar nu are legatura cu realitatea doar fiindca este exprimat superb, artistic, metaforic? Ma intreb daca e vorba de meschinarie, prostie sau chiar de lipsa totala de bun simt. |
||
|
RAINBOWLADY Postat pe 12 Decembrie 2011 09:27 |
||
De la: Mararom, la data 2011-12-12 09:24:02 oameni!? |
||
|
guru_ion Postat pe 12 Decembrie 2011 09:28 |
||
| citatele sunt super...dar oare exista cineva pe aceasta lume ,,in viteza'' care sa traiasca aceste cuvinte dulci? | ||
|
kudika480039 Postat pe 12 Decembrie 2011 09:38 |
||
|
poezie coaxiala. Visceral ma inalt cotrobaind sistematic in maruntaiele coaxiale ale purificatorului, vise defaimatoare discern juisarea sufletului. Erata absconsa harjaind urechea suieratoare, se dedubleaza in iubrea coaxiala. Axa automobilului, coaxiala bubuita de damburi, se leagana in drummmmmmmmmmmmmmmmmul necunoasterii Final coaxial! |
||
|
guru_ion Postat pe 12 Decembrie 2011 09:39 |
||
|
Domnule Pralea, Parca am mai auzit undeva acest limbaj de lemn luat de la culturnicii vechi comunisti, inca de pe vremea raposatului, in gusele unor Crohmalniceanu, etc. Nu am fost niciodata adepta semanatorismului contemporan de mucava unde "trebuie" sa primeze doar incultura, lipsa de substanta si lipsa de o viziune autentica.Cand dati de o literatura incarcata cu substanta ce reflecta autenticul surmontand diverse stari sau trairi, incepeti sa va blocati. Parca e prea mult, prea bun. Ne trebuie ceva mediocru, mediocritate care ar trebui exacerbata intr-atat incat sa ajunga perfectiune. Nu vad deloc o incarcare tematica sau filozofica, etc, prea mare pe metru patrat la Sorin Cerin. Vad doar profunzime si talent. Fiecare citat in parte este deosebit. Sa nu mai punem la socoteala ca toate acestea se incadreaza intr/o lucrare de mari dimensiuni unde primesc noi si noi conotatii. Cea de adineaori facea analogia poetilor filozofi prea greu de descifrat iar tu pe cea a simplismului in straie autentice de semanatorism cu valente (probabil) poporaniste intr-o asemenea masura incat sa izbeasca in ochi doar mirosul daca acesta exista, sau bazul sau auzul dar niciodata toate simturile artistice in acelasi timp. De aceea il apreciez atat de mult pe Sorin Cerin, fiindca la el se intalnesc toate astea intr-un singur loc. |
||
|
Mararom Postat pe 12 Decembrie 2011 09:39 |
||
|
Pentru Guru_Ion Individul cu pricina, vine si indrga tot felul de ineptii aici crezand ca doar doar va prosti lumea. Este un mistificator impostor si escroc care sustine ca aceste versuri ar fi coaxiale si i-ar apartine lui Sorin Cerin ceea ce este total fals. Acestea sunt ineptiile delirante ale acestui impostor carwe isi semneaza balele invidiei si prostiei aici sub aceasta forma:" poezie coaxiala. Visceral ma inalt cotrobaind sistematic in maruntaiele coaxiale ale purificatorului, vise defaimatoare discern juisarea sufletului. Erata absconsa harjaind urechea suieratoare, se dedubleaza in iubrea coaxiala. Axa automobilului, coaxiala bubuita de damburi, se leagana in drummmmmmmmmmmmmmmmmul necunoasterii Final coaxial! : Nu-i apartine lui Sorin Cerin in schimb voi posta doua poezii la intamplare de Sorin Cerin care sunt acestea:" Senin de Sorin Cerin E atât de mult senin, în ochii inimii tale, încât pâna si cerul gândurilor mele, e prea plin de tine, în splendoarea solara a fericirii, de a ne fi întâlnit, pe una din strazile Clipei, pustiite de atât de mult dor, în timpul ce avea sa astepte, întâlnirea noastra, cu Destinul ce pâna atunci, era al nimanui. Sorin Cerin - Ai sa întelegi Ai sa întelegi vreodata ce a fost un sarut? Când vei simti ca sunt steaua Destinului tau? Ce va cadea cu mine, Mai încolo de tine, Cu o moarte. Ai sa întelegi vreodata ce a fost o îmbratisare? Fara palmele dorintelor noastre pierdute atunci în amintire? Fiindca voi fi, O floare din parul gândurilor tale, Ce nu vei dori sa vestejeasca niciodata. Ai sa întelegi vreodata ce a fost un Cuvânt? La talpile caruia am îngenuncheat iubindu-ne? Acolo unde voi fi tarâna, Ce-o vei calca cu dragostea neputintei, De a ramâne Urma marii noastre iubiri, În lumea desertaciunii? Ai sa întelegi vreodata ce a fost când ti-am spus cât te iubesc? Vazând norii ce nu vor mai fi ai vietii mele? Ce vor plânge cu lacrimile privirii sfârsite din mine, Spalând fata inimii tale, Cu o noua clipa al unui alt timp, Fara de mine, Încercând sa te fac sa zâmbesti. |
||
|
Mararom Postat pe 12 Decembrie 2011 09:45 |
||
eu am scris versurile astea...
|
||
|
GODZILA Postat pe 12 Decembrie 2011 09:50 |
||
|
pentru mararom: s-a spus undeva ca acea poezie este creatia marelui, triumfatorului, megastarului sorin ceran?? |
||
|
guru_ion Postat pe 12 Decembrie 2011 09:53 |
||
| Sa lasam istoria sa decida cat de mare sau de triumfator este Sorin Cerin. Deocamdata vad ca este unul dintre cei mai admirati filozofi si scriitori pe plan mondial.Vezi Amazon, librariile Barnes&Noble,etc. | ||
|
Mararom Postat pe 12 Decembrie 2011 10:13 |
||
De la: GODZILA, la data 2011-12-12 09:50:14eu am scris versurile astea... Asa se explica si schimbarea pozei din avatar,nu?
|
||
|
RAINBOWLADY Postat pe 12 Decembrie 2011 10:17 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Parerea voastra... | 70 | De la: puiut_77 17 Februarie 2011 13:05 |
| Ce vreti de la noi? | 70 | De la: luminita_dy 13 Februarie 2009 16:37 |
| BANCURI DE SPUS | 125 | De la: kudikaroxi 26 Mai 2009 18:04 |
|
|
||
| O tara plina de frustrate:-j | 62 | De la: kudika_pudika 26 Septembrie 2011 13:48 |
| VA ROG AJUTATI-MI FETITA SI VOTATI | 1 | De la: adria_ana 4 Noiembrie 2010 08:05 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.