Setari Cookie-uri

Un sfat va rog!

Am 20 spre 21!Am prieteni,nu stau inchisa in casa doar ca inainte il anuntam unde mergeam si cu cine!Facultatea imi ocupa foarte mult timp,asa ca de cele mai multe ori ,timpul liber prefer sa-l petrec alaturi de el...si nu pentru ca sunt obligata!
Wynona
Postat pe 10 Decembrie 2011 23:41
De la: Roxa19, la data 2011-12-10 23:41:21Am 20 spre 21!Am prieteni,nu stau inchisa in casa doar ca inainte il anuntam unde mergeam si cu cine!Facultatea imi ocupa foarte mult timp,asa ca de cele mai multe ori ,timpul liber prefer sa-l petrec alaturi de el...si nu pentru ca sunt obligata!

aa,nu nu dar pt ca daca n-o faci se supara si va certati dac-ai sti cate cazuri din astea am vazut majoritatea din fete fac la fel..."cu gandul de a nu-l pierde,fac si imposibilul pt un baiat "
steffy91
Postat pe 10 Decembrie 2011 23:43
Fata draga,ai 19 ani,de ce iti place sa te complici asa?Cand o sa ai 45 de ani si vreo 3 copii atunci sa faci compromisuri pt copii,famile etc dar la 19 ani nu ai de ce sa accepti asta.In plus e clar ca el nu te iubeste,daca te iubea nu se comporta asa cu tine,ai si tu demnitate si nu mai ingenunchia atat in fata lui.
broscoiu
Postat pe 10 Decembrie 2011 23:45
Ma bucur ca tu stii mai bine decat mine cum este defapt!Nu am facut niciodata imposibilul pentru el...poate daca faceam,acum nu eram despartiti.Intr-adevar am lasat de la mine,dar nu chiar tot!
Si da,erau momente cand aveam timp liber,si nu-l petreceam cu el,si ghici ce...nu se supara!
Wynona
Postat pe 10 Decembrie 2011 23:47
De la: broscoiu, la data 2011-12-10 23:45:18Fata draga,ai 19 ani,de ce iti place sa te complici asa?Cand o sa ai 45 de ani si vreo 3 copii atunci sa faci compromisuri pt copii,famile etc dar la 19 ani nu ai de ce sa accepti asta.In plus e clar ca el nu te iubeste,daca te iubea nu se comporta asa cu tine,ai si tu demnitate si nu mai ingenunchia atat in fata lui.

daca asa le place lor, fetele iubesc
steffy91
Postat pe 10 Decembrie 2011 23:49
De la: steffy91, la data 2011-12-10 23:49:33
De la: broscoiu, la data 2011-12-10 23:45:18Fata draga,ai 19 ani,de ce iti place sa te complici asa?Cand o sa ai 45 de ani si vreo 3 copii atunci sa faci compromisuri pt copii,famile etc dar la 19 ani nu ai de ce sa accepti asta.In plus e clar ca el nu te iubeste,daca te iubea nu se comporta asa cu tine,ai si tu demnitate si nu mai ingenunchia atat in fata lui.

Poate i-o da bine.
broscoiu
Postat pe 10 Decembrie 2011 23:52
De la: broscoiu, la data 2011-12-10 23:52:59
De la: steffy91, la data 2011-12-10 23:49:33

Poate i-o da bine.

steffy91
Postat pe 10 Decembrie 2011 23:55
De la: Roxa19, la data 2011-12-10 23:36:25Sunt cu 2 ani mai mica decat tine!O fi cum zici tu,fiecare isi traieste viata dupa propiile simtiri si ganduri!
Daca tu esti fericita bravo tie!Eu,oricat de tuta si fraiera iti par,sunt fericita langa "putoiul" de care ai zis tu!

Daca esti asa de fericita langa el de ce l-ai ranit , de ce atunci cand el era mort dupa tine tu-i dadeai motive sa fie gelos .Nici el nu a avut taria sa se desprinda din aceasta relatie bolnava a voastra , in schimb el a facut alta balarie ieftina s-a dus la masaj erotic sperand ca te va rani cand aflii c a fost cu alta (oare nu-i in stare sa-si gaseasca alta fara sa plateasca?) ....
Draga mea tu ai reflexele inverse ... cu cat iti arata omul ca te adora cu atat ii faci zile amare , cand i-a ajuns si vrea sa se desprinda te-a apucat brusc marea iubire am cunoscut candva una ca tine ... m-a fiert ea pe mine luni de zile , dar in final ea plangea dupa mine dar era mult prea tarziu ...
The_Exile
Postat pe 11 Decembrie 2011 00:13
De la: Yharr, la data 2011-12-11 00:13:42
De la: Roxa19, la data 2011-12-10 23:36:25Sunt cu 2 ani mai mica decat tine!O fi cum zici tu,fiecare isi traieste viata dupa propiile simtiri si ganduri!
Daca tu esti fericita bravo tie!Eu,oricat de tuta si fraiera iti par,sunt fericita langa "putoiul" de care ai zis tu!

Daca esti asa de fericita langa el de ce l-ai ranit , de ce atunci cand el era mort dupa tine tu-i dadeai motive sa fie gelos .Nici el nu a avut taria sa se desprinda din aceasta relatie bolnava a voastra , in schimb el a facut alta balarie ieftina s-a dus la masaj erotic sperand ca te va rani cand aflii c a fost cu alta (oare nu-i in stare sa-si gaseasca alta fara sa plateasca?) ....
Draga mea tu ai reflexele inverse ... cu cat iti arata omul ca te adora cu atat ii faci zile amare , cand i-a ajuns si vrea sa se desprinda te-a apucat brusc marea iubire am cunoscut candva una ca tine ... m-a fiert ea pe mine luni de zile , dar in final ea plangea dupa mine dar era mult prea tarziu ...

pai saraca ea oricum plange dupa asta
steffy91
Postat pe 11 Decembrie 2011 00:15
1. Tu il iubesti dar el pe tine NU
2. Tu esti fericita, dar el nu e si stii de ce? Pt ca nu esti ascultatoare; pt ca nu joci dupa cum iti canta el.
3. Nu-mi place caracterul lui. Ai grija ce-ti doresti pt viitorul tau. Cum ti-a mai spus cineva...pleaca de acolo.
ilumax_76
Postat pe 11 Decembrie 2011 06:39
Viata studentilor e frumoasa.....de ce trebuie sa te inchizi si la propriu si la figurat!?
n-ai nevoie de respiro?...trebuie sa stai numai in gura lui?....normal ca la un moment dat se plictiseste de tine .
Mai fata,scoala e scoala!!!...iubirea numai cand ai timp....daca suferi de pe acum,el v-a ajunge un cineva,iar tu din cauza problemelor care ti le faci singura o sa clachezi!!!
Titanika
Postat pe 11 Decembrie 2011 11:33
Tiam urmarit si eu topicul. Parerea mea este sa nu te mai chinui singura crezand ca si el te iubeste. Un baiat cand iubeste o fata face tot posibilul sa fie cu ea...ai zis ca stati in acelasi apartament- ia incearca tu sa nu-i mai acorzi atentie vreo doua saptamani asta nu inseamna ca trebuie sa te comporti urat priveste-l doar ca pe un coleg de apartament ci nu ca iubit...daca intradevar ii place de tine va incerca sa se impace cu tine daca nu inseamna ca nu-i pasa de tine iar tu nu mai are rost sa plangi dupa el. Nu-i sfatsit de lume...este greu sa iubesti si sa nu-ti fie impartasite sentimentele desi uneori ne este greu sa recunoastem insa majoritatea am trecut prin asta...esential este sa fi tu tare si sa nu te lasi dusa de vreun baiat...ca draga mea sunt destui pe lumea asta asa ar trebui sa gandesti ca viata nu se rezuma la unul singur. Eu as incerca sa-mi fac viata mai faina ....as iesi la cumparaturi as merge cu colegii prin oras sauu ce stiu eu in diferite locuri, as invata...mi-as ocupa tot timpul cu lucruri frumoase...si lasa relatiile astea pe viitor ca ai toata viata inainte---daca apare cineva care sa constati ca te potrivesti poti incerca poate merge si dak nu asta este mergi mai departe dar n4-ti face rau singura chinuindu-te si crezand ca nu mai sunt alti barbati ca sa vezi cum apar ei....tu trebuie sa fi isteata si eu am 22 de ani momentan sunt singura am avut si eu baieti de care mi-a placut si s-a terminat si gata as putea sa am unul oricand as dori dar sincer nu-mi mai trebuie pe orisicine si nu ma grabesc...astept si crede-ma am o viata foarte frumoasa, sunt foarte linistita si ma simt bine si sti de ce ??? Pentru ca gandesc pozitiv si imi fac viata cat mai frumoasa ...daca ai face l fel ai vedea ca ti-ar fi bine depinde de fiecare ceea ce alegem aceea va fi viata noastra.
kudika_nikole
Postat pe 11 Decembrie 2011 12:32
:(off...Si pentru Yharr,eu nu am inceput sa sar acum in sus ca il iubesc...am zis ca am gresit in primele luni de relatie...dar dupa nu am ma facut nimic cu ce l-as fi putut rani!
Wynona
Postat pe 11 Decembrie 2011 13:23
Steffy iubita, daca vrei sa convingi pe cineva ca poate face ceva mai bine, ii poate fi mai bine, sa-i jignesti este exact ce NU trebuie sa faci. Nu faci decat sa fie foarte rezistenti la tot ce zici si sa te respinga cu totul.

Oricum, eu cred ca nu ai inteles deloc situatia. Este vorba de lipsa de incredere pe care ea a provocat-o si de aici toate neajunsurile relatiei si, implicit, destramarea ei. Sau noi, femeile, avem voie sa facem toate greselile din lume? Iar ei n-au voie sa reactioneze in nici un alt fel la ele decat cu si mai multa iubire? Fiecare actiune are o reactie.
kudika_pudika
Postat pe 11 Decembrie 2011 13:36
PS: Yharr, sper ca nu e prea tarziu sa-ti dau dreptate la faza cu ipocrizia (pentru cine poate interpreta gresit, era despre femei in general)
kudika_pudika
Postat pe 11 Decembrie 2011 13:39
De la: Roxa19, la data 2011-12-10 22:46:17Da ,il vreau inapoi!

Draga mea in afara faptului ca esti masochista meriti doar o vorba, doua:
- "Tuna si-i aduna.
- Fiecare are de la viata exact ce merita .Sau "sacul si peticul".
Sau mai clar, sunteti 2 pusti fara minte , orgoliosi si relatia voastra este un mare spanac .
Thais13
Postat pe 11 Decembrie 2011 13:42
iata sfatuitoarele de serviciu au iesit pe imas voi sunteti oracolul din 300 sau din matrix
thadoogback
Postat pe 11 Decembrie 2011 13:46
De la: thadoogback, la data 2011-12-11 13:46:31iata sfatuitoarele de serviciu au iesit pe imas voi sunteti oracolul din 300 sau din matrix

Daca ai sti sa citesti si sa descifrezi ce citesti ai vedea ca nu dau sfaturi , asa ca behaie tu pe alt imas de acum incolo.
Thais13
Postat pe 11 Decembrie 2011 14:00
De la: Thais13, la data 2011-12-11 14:00:09
De la: thadoogback, la data 2011-12-11 13:46:31iata sfatuitoarele de serviciu au iesit pe imas voi sunteti oracolul din 300 sau din matrix

Daca ai sti sa citesti si sa descifrezi ce citesti ai vedea ca nu dau sfaturi , asa ca behaie tu pe alt imas de acum incolo.
nu devenii obraznica,,ai impresia ca eu sunt aici sa citesc ce sfaturi le da ti voi astora logik ca nu citesc ca nu m am tampit,,sunt aici pentru subiecte mai serioase,,sunt aici sa formez pareri si idei si sa agat femei daca un barbat ar fi pentru altcva pe forumul asta ar insemna sa fie fetita te iubesc mult
thadoogback
Postat pe 11 Decembrie 2011 14:05
Daca esti pentru subiecte mai serioase,dc iti mai pierzi timpul aici?
Pentru Roxana,imi pare rau pentru situatia in care te afli!Cred ca cel mai bine ar fi sa te concentrezi mai mult pe propia ta persoana!Daca va fi sa va impacati,va veti impaca...daca te iubeste,va veni la tine...daca nu,viata merge inainte...si in viitor mai multa grija la cum te comporti si la cum manuiesti si lasi relatia sa decurga!Nu castigi nimic,daca tragi de el!Iti doresc sa iti fie bine pana la urma!
Miuriel
Postat pe 11 Decembrie 2011 17:09
De la: Miuriel, la data 2011-12-11 17:09:14Daca esti pentru subiecte mai serioase,dc iti mai pierzi timpul aici?
Pentru Roxana,imi pare rau pentru situatia in care te afli!Cred ca cel mai bine ar fi sa te concentrezi mai mult pe propia ta persoana!Daca va fi sa va impacati,va veti impaca...daca te iubeste,va veni la tine...daca nu,viata merge inainte...si in viitor mai multa grija la cum te comporti si la cum manuiesti si lasi relatia sa decurga!Nu castigi nimic,daca tragi de el!Iti doresc sa iti fie bine pana la urma!
sa agat femei
thadoogback
Postat pe 11 Decembrie 2011 17:10
De la: GODZILA, la data 2011-12-11 17:12:42tiganu' ademeneste femeile la intalnirisi dupa aia sare pe ele cu satra si le fura gentile,ceasul,lanturile...de violat nu le violeaza ca e impotent si nu are cu ce...

Doar cum crezi ca a rezistat circul pana acum,ca de vandut bilete nu vand,nu se duce nici satana la spectacolul lui Azorel.
broscoiu
Postat pe 11 Decembrie 2011 17:39
Emanuello,te mai dai cu tix pe capu' p**** ?
GODZILA
Postat pe 11 Decembrie 2011 17:44
De la: polin, la data 2011-12-11 11:33:36Viata studentilor e frumoasa.....de ce trebuie sa te inchizi si la propriu si la figurat!?
n-ai nevoie de respiro?...trebuie sa stai numai in gura lui?....normal ca la un moment dat se plictiseste de tine .
Mai fata,scoala e scoala!!!...iubirea numai cand ai timp....daca suferi de pe acum,el v-a ajunge un cineva,iar tu din cauza problemelor care ti le faci singura o sa clachezi!!!
ai clacat tu demult gramatical,Kultivato...
GODZILA
Postat pe 12 Decembrie 2011 03:16

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Un sfat va rog 11 De la: marin88 7 Ianuarie 2011 00:27
de ce?...iubirea mea din trecut.... 42 De la: mishkaela 15 Iunie 2011 11:01
Infidelitate!!!pareri pro si contra 30 De la: cucciola21 19 Noiembrie 2009 23:33
cum poti iubi 2 femeii in acelasi timp? 23 De la: battleofwits 19 Martie 2011 17:06
Machiajul de mireasa 1 De la: mail_to_roxana 26 Martie 2011 08:34