Setari Cookie-uri

firesc.....sau nefiresc??????????

De la: ally_ally00, la data 2012-01-24 16:03:48

oare iubirea nu era sentimentul care te face sa actionezi irational?!

Ally ai dreptate ... dar totusi trebuie incercat sa se tine balanta cat de cat ... nu sa te cufunzi in visare si sa te trezesti dupa aia in caz ca n-a fost sa fie brusc la o realitate dureroasa....uite asa isi taie unii/unele venele
The__Exile
Postat pe 24 Ianuarie 2012 16:38
De la: jean_luc_picard, la data 2012-01-24 14:24:43
De la: franziska_eu, la data 2012-01-24 14:06:34
De la: jean_luc_picard, la data 2012-01-24 13:43:11
De la: franziska_eu, la data 2012-01-24 13:38:06
De la: claudya_elena21, la data 2012-01-24 07:09:30d c trebuie sa ne indragostim.....sa iubim nebuneste...dupa care sa suferim????????e oare acest lucru un tipar al vietzi(intamplare...dragoste...durere...acceptare....s intamplare....dragoste...............)??????????m-am intrebat acest lucru d multe ori...gresim noi...sau viatza uneori ne da pers gresite....k in final sa gasim pers potrivita...exista oare aceea pers....??????????sa e doar un mit??????

Pentru ca suntem oameni, de aceea iubim, dar si suferim din dragoste. Pentru ca persoanele pe care le iubim sunt si ele oameni la randul lor si nu ne pot aduce doar bucurie, ci si tristete.

Daca privesti retrospectiv la relatiile tale trecute, vei observa ca, probabil, te simti atrasa de un anume gen de barbat. Ei bine, trebuie sa stii ca acel gen de barbat care te atrage atat de puternic, nu-ti face bine pe termen lung, adica te poti indragosti de el, poti fi fericita pe termen scurt alaturi de el, insa cand incercati sa aveti o relatie de lunga durata se termina totul.

Idenifica genul de barbat din relatiile trecute esuate si incearca sa nu te mai angajezi in relatii cu astfel de persoane. Incearca sa cunosti un om mai bine inainte de a te arunca cu capul intr-o relatie. Succes!

Ce-i?

nu merge asa.de obicei oamenii n-au incotr-o si incep o relatie fara sa stie cum va fi mai tarziu.

Sunt de parere ca atata timp cat ai observat ca un anume gen de persoana iti face rau daca iti doresti o relatie de lunga durata cu ea, pe viitor, daca ai invatat ceva din experientele trecute, incepi sa ocolesti astfel de persoane, si nu ti le mai doresti ca parteneri de cuplu. Cine se frige cu ciorba, sufla si-n iaurt.

Cu siguranta ca mai exista si oameni care nu invata nimic din lectiile trecutului, insa nu toti oamenii sunt asa. Dupa o anumita varsta s-ar presupune ca nu ne mai aruncam cu capul inainte in orice relatie, nu e valabil pentru toata lumea, insa exista oameni pentru care e valabil lucrul acesta. Iar cine nu invata din experientele trecute, o sa tot fie dezamagit pana la sfarsitul zilelor sale.
franziska_eu
Postat pe 24 Ianuarie 2012 16:40
De la: jean_luc_picard, la data 2012-01-24 16:28:59
De la: franziska_eu, la data 2012-01-24 16:26:26
De la: claudya_elena21, la data 2012-01-24 15:10:41pai pana la urma ce e iubirea...k tot ce simtim sunt doar trairi de moment...acum sunte fericitzi acum suntem tristi...ce e pana la urma iubirea??????????????????..simpla traire de moment ce are urmari in viatza cotidiana??/sau e cv mult mai puternic??????????

Iubirea inseamna sa-l iubesti pe cel de langa tine, in ciuda defectelor sale minore. Iubirea inseamna sa poti accepta ca si omul acela caruia ii esti alaturi poate gresi si ca nu are puteri magice si nici supraom nu este. Iubirea presupune incredere, atasament si respect. Iubirea presupune sa te vezi si la batranete alaturi de aceeasi persoana, indiferent cate greutati va va pune viata in cale. Iubirea inseamna fidelitate, pentru ca fidelitatea e dovada de iubire si respect. Iubirea mai inseamna sa vezi in cel de langa tine nu numai un sot sau un iubit, ci si un prieten, un om caruia i te confesezi, caruia ii ceri sfatul, in cuvantul caruia ai incredere, cel fata de care ai curajul de a fi tu in intregime. Iubirea inseamna sa nu-ti poti inchipui viata fara omul de langa tine. Iubirea inseamna sa daruiesti o bucata din tine celuilalt fara sa astepti nimic in schimb. Iubirea inseamna pe undeva si o oarece renuntare la sine, insa nu in totalitate, caci atunci nu ai mai avea respect fata de sine si a-i arata ca nu esti demn de iubire. Trebuie sa stii sa pastrezi balanta aceasta intre iubirea pentru omul drag si iubirea pentru tine.

Dragostea e trecatoare, cam intr-un an de zile trece, insa iubirea poate rezista peste ani. E o mare diferenta intre dragoste si iubire, cand o sa iubesti cu adevarat, o sa realizezi lucrul acesta.

n-as zice asa...

Ceea ce gandesc si simt despre iubire este ceea ce traiesc zi de zi alaturi de omul ce-mi este alaturi de 12 ani de zile. Daca tu ai o conceptie diferita de a mea despre ceea ce este iubirea, o ai prin prisma experientelor tale. Eu am expus ceea ce cred si simt despre iubire prin prisma experientei mele de cuplu.
franziska_eu
Postat pe 24 Ianuarie 2012 16:44
Totusi se poate considera ca si iubirea tine de noroc????/ma uit n jurul meu si realizez ca nu pot sa definesc(e mult sp definesc...nu am gasit cuv potrivi)la iubire...nu am intalnit pe nimeni care sa-mi sp sau makr sa-mi descrie iubirea...am trait si eu povesti....am crezut k era''cel ales'' dar nu era asa...erau simple pers care imi ofereau doar trairi de moment....pers care m-au ajutat sa devin ceea ce snt acum...te poti dedik total unei pers.....sau e nebunie?pt nu cred k nu exista 2 pers care sa simta aceleasi trairii p pers d lg eu.nu cred in iubire reciprok....dei...sa fie iubirea o totalitate de sentimente,trairi efemere??????///
claudya_elena21
Postat pe 24 Ianuarie 2012 17:07
Draga mea - iti raspund scurt la aceasta intrebare - sper sa intelegi. ,,Pana sa gasesti pe Fat Frumos trebuie sa saruti multe broaste''.
kudika_nikole
Postat pe 24 Ianuarie 2012 17:10
De la: The__Exile, la data 2012-01-24 16:38:44

Ally ai dreptate ... dar totusi trebuie incercat sa se tine balanta cat de cat ... nu sa te cufunzi in visare si sa te trezesti dupa aia in caz ca n-a fost sa fie brusc la o realitate dureroasa....uite asa isi taie unii/unele venele

acum sa nu confundam iubirea cu ratacirea mentala... a fi irational nu inseamna sa-ti pierzi complet mintile
ally_ally00
Postat pe 24 Ianuarie 2012 17:14
Citeam azi un articol p un site si se spunea ca iubirea este de 5 feluri:de inlocuire,de nevoie,de frica,terorista si de consum.....cauta o viazta intreaga o persoana lg care sa...........sa simtim,sa suferim,sa traim...dar dece treb sa iubim?k sa suferim?sa sufere s altzi?
claudya_elena21
Postat pe 24 Ianuarie 2012 17:26
De la: kudika_nikole, la data 2012-01-24 17:10:26Draga mea - iti raspund scurt la aceasta intrebare - sper sa intelegi. ,,Pana sa gasesti pe Fat Frumos trebuie sa saruti multe broaste''.
nu e nevoie,e suficient broscoiu...
FAT__FRUMOS_
Postat pe 24 Ianuarie 2012 17:34
De la: FAT__FRUMOS_, la data 2012-01-24 17:34:53
De la: kudika_nikole, la data 2012-01-24 17:10:26Draga mea - iti raspund scurt la aceasta intrebare - sper sa intelegi. ,,Pana sa gasesti pe Fat Frumos trebuie sa saruti multe broaste''.

Vrei sa zici ca daca-l saruti pe broscoi l-ai intalnit pe fat frumos ? Oh der...
kudika_nikole
Postat pe 24 Ianuarie 2012 17:41
De la: FAT__FRUMOS_, la data 2012-01-24 17:34:53

Vrei sa zici ca daca-l saruti pe broscoi l-ai intalnit pe fat frumos ? Oh der...
kudika_nikole
Postat pe 24 Ianuarie 2012 17:41
De la: ally_ally00, la data 2012-01-24 17:14:31
De la: The__Exile, la data 2012-01-24 16:38:44

acum sa nu confundam iubirea cu ratacirea mentala... a fi irational nu inseamna sa-ti pierzi complet mintile
irational este un om fara judecata ... deci unul fara "minti" , deci ...
The__Exile
Postat pe 25 Ianuarie 2012 05:37
De la: franziska_eu, la data 2012-01-24 16:40:21
De la: jean_luc_picard, la data 2012-01-24 14:24:43
De la: franziska_eu, la data 2012-01-24 14:06:34
De la: jean_luc_picard, la data 2012-01-24 13:43:11
De la: franziska_eu, la data 2012-01-24 13:38:06
De la: claudya_elena21, la data 2012-01-24 07:09:30d c trebuie sa ne indragostim.....sa iubim nebuneste...dupa care sa suferim????????e oare acest lucru un tipar al vietzi(intamplare...dragoste...durere...acceptare....s intamplare....dragoste...............)??????????m-am intrebat acest lucru d multe ori...gresim noi...sau viatza uneori ne da pers gresite....k in final sa gasim pers potrivita...exista oare aceea pers....??????????sa e doar un mit??????

Pentru ca suntem oameni, de aceea iubim, dar si suferim din dragoste. Pentru ca persoanele pe care le iubim sunt si ele oameni la randul lor si nu ne pot aduce doar bucurie, ci si tristete.

Daca privesti retrospectiv la relatiile tale trecute, vei observa ca, probabil, te simti atrasa de un anume gen de barbat. Ei bine, trebuie sa stii ca acel gen de barbat care te atrage atat de puternic, nu-ti face bine pe termen lung, adica te poti indragosti de el, poti fi fericita pe termen scurt alaturi de el, insa cand incercati sa aveti o relatie de lunga durata se termina totul.

Idenifica genul de barbat din relatiile trecute esuate si incearca sa nu te mai angajezi in relatii cu astfel de persoane. Incearca sa cunosti un om mai bine inainte de a te arunca cu capul intr-o relatie. Succes!

Ce-i?

nu merge asa.de obicei oamenii n-au incotr-o si incep o relatie fara sa stie cum va fi mai tarziu.

Sunt de parere ca atata timp cat ai observat ca un anume gen de persoana iti face rau daca iti doresti o relatie de lunga durata cu ea, pe viitor, daca ai invatat ceva din experientele trecute, incepi sa ocolesti astfel de persoane, si nu ti le mai doresti ca parteneri de cuplu. Cine se frige cu ciorba, sufla si-n iaurt.

Cu siguranta ca mai exista si oameni care nu invata nimic din lectiile trecutului, insa nu toti oamenii sunt asa. Dupa o anumita varsta s-ar presupune ca nu ne mai aruncam cu capul inainte in orice relatie, nu e valabil pentru toata lumea, insa exista oameni pentru care e valabil lucrul acesta. Iar cine nu invata din experientele trecute, o sa tot fie dezamagit pana la sfarsitul zilelor sale.

imi cer scuze daca aparent te contrazic in unele subiecte.spun doar ce gandesc si simt eu.
cred ca majoritaea oamenilor cand au un esec in dragoste cauta sa gaseasca acelasi gen de om pentru a o lua de la inceput cu mai mult succes ,nu e bie, nu e sanatos, dar din experienta personala si din ce am vazut la altii cam asta e mersul
jean_luc_picard
Postat pe 25 Ianuarie 2012 06:04
De la: claudya_elena21, la data 2012-01-24 17:26:59Citeam azi un articol p un site si se spunea ca iubirea este de 5 feluri:de inlocuire,de nevoie,de frica,terorista si de consum.....cauta o viazta intreaga o persoana lg care sa...........sa simtim,sa suferim,sa traim...dar dece treb sa iubim?k sa suferim?sa sufere s altzi?

mai intai te sfatuiesc sa scri gramatical .
in rest iti spun ca asta e rostul nostru pe pamant: sa suferim! cei care se cred fericiti si impliniti au creierul spalat sau se prefac de minune. pe de alta parte am convingerea ca orice suferinta va fi rasplatita sau e contracostul unor momente de fericire
mai exact suferinta poate veni inainte sau dupa fericire
BA DE UNDE LE SCOT!? cred ca din cauza radiatiilor am luat-o razna! pregatiti-va pentru ce e mai rau!
jean_luc_picard
Postat pe 25 Ianuarie 2012 06:46
In locul tau as evita subiectul "corectitudine"... Picarde
ce inseamna corectitudine!? sa mint frumos?
uite ca eu nu sunt corect in sensul asta si imi voi spune parerea chiar daca nu toata lumea e de acord cu mine de fapt pentru mine e mai important sa fiu eu de acord cu mine decat sa fie altcineva. si recunosc ca nu sunt chiar corect cu mine. tocmai felul meu de a fi corect cu altii mi-a adus deservicii personale dar e mai bine asa decat sa am o impresie prea buna contrafacuta despre mine
jean_luc_picard
Postat pe 25 Ianuarie 2012 06:56
De la: jean_luc_picard, la data 2012-01-25 06:56:09In locul tau as evita subiectul "corectitudine"... Picarde
uite ca eu nu sunt corect in sensul asta si imi voi spune parerea chiar daca nu toata lumea e de acord cu mine de fapt pentru mine e mai important sa fiu eu de acord cu mine decat sa fie altcineva. si recunosc ca nu sunt chiar corect cu mine. tocmai felul meu de a fi corect cu altii mi-a adus deservicii personale dar e mai bine asa decat sa am o impresie prea buna contrafacuta despre mine

Ca sa aplanez conflictul datorat comentariului meu: femeile, in general, gasesc mai usor o cale sa treaca peste dezamagiri, iar de multe ori, contrar parerii majoritatii barbatilor, acele lucruri care reusesc sa ne faca sa trecem mai departe nu sunt alti barbati. Si, desi voi fi catalogata drept snoaba, trebuie sa spun ca intotdeauna femeile au fost mai puternice decat barbatii.

Sa aveti o zi plina de bucurii si impliniri! Va tzuc si am fugit
ally_ally00
Postat pe 25 Ianuarie 2012 07:01
vesnica disputa intre femei si barbatii.....nu suntem identicii....dar actionam la fel...nu invatam din greseli,dar ne laudam cu reusitele......suntem simple papusi manuite de instinct
claudya_elena21
Postat pe 25 Ianuarie 2012 07:02
De la: ally_ally00, la data 2012-01-25 07:01:49
De la: jean_luc_picard, la data 2012-01-25 06:56:09In locul tau as evita subiectul "corectitudine"... Picarde

Ca sa aplanez conflictul datorat comentariului meu: femeile, in general, gasesc mai usor o cale sa treaca peste dezamagiri, iar de multe ori, contrar parerii majoritatii barbatilor, acele lucruri care reusesc sa ne faca sa trecem mai departe nu sunt alti barbati. Si, desi voi fi catalogata drept snoaba, trebuie sa spun ca intotdeauna femeile au fost mai puternice decat barbatii.

Sa aveti o zi plina de bucurii si impliniri! Va tzuc si am fugit

vezi ca ninge afara!
si nu este un conflict decat de idei doar ca doamna november nu crede ca un barbat are idei si cu atat mai putin ca le poate si expune
depinde de la femeie la femeie cum se regenereaza sau cum se reancarca energetic pentru a putea sta dreapta ramane sa mai discutam pe tema asta pentru ca e clar ca e ceva greu de descurcat
jean_luc_picard
Postat pe 25 Ianuarie 2012 07:07
De la: claudya_elena21, la data 2012-01-25 07:02:33vesnica disputa intre femei si barbatii.....nu suntem identicii....dar actionam la fel...nu invatam din greseli,dar ne laudam cu reusitele......suntem simple papusi manuite de instinct

cred ca ai dreptate! eu personal cand am crezut ca sunt atras de cineva la modul intelectual, totusi tot de instinct am fost ghidat. dar ne place sa credem ca destinul ne scoate in cale pe cineva iar cand pirdem pe cineva dam vina pe D-zeu care stie el ce face in acel moment nu ne mai umilim in fatza unei femei ca sa ne ierte ci ne rugam la D-zeu sa ne dea mintea necesara,caz in care ulterior avem tendinta sa ne laudam ca am reusit ceva datorita iertarii sau datorita inteligentei noastre.
am plecat si eu! azi plec la ploiesti,sper sa nu raman pe drum inzapezit!
jean_luc_picard
Postat pe 25 Ianuarie 2012 07:13
De la: jean_luc_picard, la data 2012-01-25 07:13:52
De la: claudya_elena21, la data 2012-01-25 07:02:33vesnica disputa intre femei si barbatii.....nu suntem identicii....dar actionam la fel...nu invatam din greseli,dar ne laudam cu reusitele......suntem simple papusi manuite de instinct

cred ca ai dreptate! eu personal cand am crezut ca sunt atras de cineva la modul intelectual, totusi tot de instinct am fost ghidat. dar ne place sa credem ca destinul ne scoate in cale pe cineva iar cand pirdem pe cineva dam vina pe D-zeu care stie el ce face in acel moment nu ne mai umilim in fatza unei femei ca sa ne ierte ci ne rugam la D-zeu sa ne dea mintea necesara,caz in care ulterior avem tendinta sa ne laudam ca am reusit ceva datorita iertarii sau datorita inteligentei noastre.
am plecat si eu! azi plec la ploiesti,sper sa nu raman pe drum inzapezit!

Nea' Jane capitan de tractor echipeaza-ti tractorul cu torpile fotonice(lanturi , i-ati si un saculet de nisip) si nu ramai inzapezit ...
De fapt lasa ca ar fii misto sa te vedem la stiri intepenit la volanul tractorului tau spatial
The__Exile
Postat pe 25 Ianuarie 2012 07:37
Picarde, n-ai inteles nimic! Tu nu faci altceva decat sa extrapolezi si sa nuantezi ideile mele in asa fel incat sa iesi tu in avantaj! Nu am fost de acord cu ideile si comentariile tale rautacioase la adresa femeilor, atata tot! Nu poti sa ma condamni pentru ca am alte opinii decat ale tale si alte sisteme de valori. Dar tu pozeaza in continuare in perfectiunea intruchipata! Si, mai ales, judeca si da verdicte fara sa cunosti oamenii!
november13
Postat pe 25 Ianuarie 2012 07:47
De la: november13, la data 2012-01-25 07:47:58Picarde, n-ai inteles nimic! Tu nu faci altceva decat sa extrapolezi si sa nuantezi ideile mele in asa fel incat sa iesi tu in avantaj! Nu am fost de acord cu ideile si comentariile tale rautacioase la adresa femeilor, atata tot! Nu poti sa ma condamni pentru ca am alte opinii decat ale tale si alte sisteme de valori. Dar tu pozeaza in continuare in perfectiunea intruchipata! Si, mai ales, judeca si da verdicte fara sa cunosti oamenii!

Legile universale pe nava spatiala Enterprise:
Legea 1: Capitanul Pickard are dreptate.
Legea 2: Capitanul Picard are intotdeauna dreptate!
Legea 3: Cand Capitanul Pickard nu are dreptate se aplica legile 1 si 2
Asa ca draga November punctul tau de vedere pe nava lui spatiala este irelevant
The__Exile
Postat pe 25 Ianuarie 2012 08:28
De la: The__Exile, la data 2012-01-25 08:28:11
De la: november13, la data 2012-01-25 07:47:58Picarde, n-ai inteles nimic! Tu nu faci altceva decat sa extrapolezi si sa nuantezi ideile mele in asa fel incat sa iesi tu in avantaj! Nu am fost de acord cu ideile si comentariile tale rautacioase la adresa femeilor, atata tot! Nu poti sa ma condamni pentru ca am alte opinii decat ale tale si alte sisteme de valori. Dar tu pozeaza in continuare in perfectiunea intruchipata! Si, mai ales, judeca si da verdicte fara sa cunosti oamenii!

parlamentar spatial scrie pe tn
yumy
Postat pe 25 Ianuarie 2012 08:38
De la: Miss_snake_charmer, la data 2012-01-25 08:38:24

parlamentar spatial scrie pe tn

Ma votezi?
The__Exile
Postat pe 25 Ianuarie 2012 08:44

cand ma gandesc ca se gasesc destui sa-i dea dreptate.
stii cum e? e ca si atunci cand cineva arunca o piatra-n lac. se gasesc destui sa urmareasca traiectoria pietrei decat rezultatul ei.
guru_ion
Postat pe 25 Ianuarie 2012 08:44

sper ca glumesti
guru_ion
Postat pe 25 Ianuarie 2012 08:46

Scuzati-ma, va rog, ca de peste 4 ani sunt intr-o grava eroare! Si eu care credeam ca sunt pe Kudika!
Picarde, raporteaza-ma ca nu iti impartasesc ideile! Si ca nu te recunosc drept capitan!

november13
Postat pe 25 Ianuarie 2012 08:51
si iaca cum un topic aparent de 2 bani se transforma intr-o lectie de iubire pentru nea picard!sper macar sa-si ia notite!
kiss_my_ass
Postat pe 25 Ianuarie 2012 08:51
De la: november13, la data 2012-01-25 08:51:18

Scuzati-ma, va rog, ca de peste 4 ani sunt intr-o grava eroare! Si eu care credeam ca sunt pe Kudika!
Picarde, raporteaza-ma ca nu iti impartasesc ideile! Si ca nu te recunosc drept capitan!

esti pe kudika da mai nou ii kudika lui picard!
kiss_my_ass
Postat pe 25 Ianuarie 2012 08:52
Gurule ... lumea se cearta dar si trece peste asta .... tu ai ramas setat pe dat in Pickard?
Stai linistit ca-l stiu toti pe Pick .
Tu nu intelegi mah ca eu m-am luat de tine dintr-un singur motiv???? TU esti unul din responsabilii scandalurilor initiale aici pe kudika ... de la raul ala au pornit toate cele ce au urmat .... se leaga intre ele
Dar tu insisti in continu ....
Asa au aparut pe forum toti aia pusi pe scandal sau cei care erau mai vechi s-au transformat in razboinici ... atitudini din astea influenteaza si NU in bine ... Legea atractiei universale ... gandesti ura atragi ura!!!
Dat tu Batman, Batman
The__Exile
Postat pe 25 Ianuarie 2012 08:54
De la: kiss_my_ass, la data 2012-01-25 08:52:55
De la: november13, la data 2012-01-25 08:51:18

esti pe kudika da mai nou ii kudika lui picard!

Multumesc ca m-ai luminat! Mai aveam un pic si credeam ca sunt in....zona crepusculara
november13
Postat pe 25 Ianuarie 2012 08:55

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce parere aveti? 5 De la: yssablue 1 Iulie 2010 21:36
Diferenta de varsta intr-o relatie... 18 De la: kudika_25639 1 Februarie 2013 22:40
:sml-sign0163: OARE VOI ATI PUTE STII...... 8 De la: meekk 5 Februarie 2009 11:17
Cu dedicatie 19 De la: little_princess 26 Decembrie 2008 18:31
foarte trista 19 De la: alina23ro 2 Septembrie 2014 18:28