Setari Cookie-uri

Lupta impotriva destinului....

Buna la toata lumea.

Tocmai ce mi-am facut cont, si din rabufnirea ce o simt in momentul asta vreau sa va zic o mica povestioara, foarte pe scurt. Nu doresc sfaturi, pentru ca stiu ca nu ajuta, ci doar parerile voastre.

Din moment ce scriu la Despartiri, e clar despre ce e vorba.

Ok, sa incep. Am intalnit-o intamplator, prin intermediul amicilor. Dupa ceva vreme am cunoscut-o un pic mai bine si mi-am pus in cap sa o cuceresc. Si dupa nenumarate incercari esuate, resemnandu-ma un timp cu ideea ca nu se poate, tot intamplator am ajuns sa fim impreuna. La inceput era o joaca, nu stiam cat o sa tina, dar s-a transformat in ceva destul de serios. Incepusem sa tin la ea, ca mai tarziu sa o iubesc enorm. Incepuse si ea sa ma iubeasca. Era un vis frumos, care m-a orbit complet. Uitasem si de prieteni, si de familie, numai ea era in capul meu. Eu am ajuns la o varsta la care nu mai vreau relatii adolescentine, dar nici nu ma gandeam la ceva mai serios, precum casatorie... nu inca. In schimb ea ar fi vrut o relatie libertina, pe ideea ca fiecare face ce vrea (exceptand infidelitatea), si fara compromisuri. Si au inceput certurile, intai mai rare, apoi tot mai dese. Intr-un final am decis amandoi sa facem anumite compromisuri. Dar pentru mine nu era de ajuns, am ajuns sa-mi doresc sa fiu cu ea non-stop (stiu, probabil ati zice ca nu e bine, dar asta simteam), si un avantaj era ca se putea: ea sta singura intr-un apartament, iar la mine nu s-a pus niciodata problema sa nu vina. Imi cunostea parintii, care o vedeau ca pe o posibila viitoare nora.
Dupa cum am zis, au inceput certurile, apoi binecunoscutele despartiri de 1 zi, 2,3, nu mai mult. De fiecare data cand ne desparteam, ceva in sufletul meu imi zicea ca o sa ne impacam inapoi, si ea simtea acelasi lucru. Am ajuns sa ne despartim chiar si de 2 ori pe sapt, si desi o iubeam enorm, nu puteam fi de acord cu anumite lucruri care pe mine ma deranjau. Un exemplu e ca ei ii place sa iasa cu un grup de prieteni al ei, in care face parte si fostul ei prieten. Poate sunt absurd, dar pe mine ma deranja foarte tare lucrul asta. I'am cerut sa renunte... nu a vrut. Eu in schimb sunt o fire destul de geloasa, si destul de posesiva. Am invatat asta, si am sa incerc pe viitor sa nu mai fiu. Nu e vorba ca nu am incredere, dar mie mi se pare normal, ca lucrurile care deranjeaza partenerul, sa poata sa fie eliminate. Eu, la cat de mult o iubesc, eram in stare de orice sacrificiu, exceptand sa accept lucrurile asa. Am prins-o de cateva ori si cu minciuni, ce-i drept nevinovate, dar minciuna e tot minciuna, si nu suport de la persoana care o iubesc si ma iubeste sa ma minta. Am trecut si peste asta, ea promitandu-mi ca n-o sa ma mai minta. Tindeam sa cred, nu aveam ce face, doar ca aveam si un pic de scepticism.
Dar in sfarsit, dupa aproape 11 luni de relatie (unii ar zice ca nu e cine stie ce, dar noi am avut o relatie traita foarte intens, cu bune si cu rele, vazandu-ne aproape in fiecare zi, si petrecand destul de mult timp impreuna, plus calatoriile...etc) ne-am despartit. Si se pare ca data asta definitiv. Aproape 2 sapt. au trecut, si de data asta simt ca am pierdut-o pentru totdeauna. Nu exista cale de intoarcere. Ne-am luptat cu destinul, iar acesta si-a zis cuvantul. Nu merge, in ciuda iubirii care ne-o purtam. E DUREROS!!
Si au inceput chinurile. Credeam ca o sa-mi treaca dupa cateva zile... dar am ajuns sa vad cate lacrimi de fapt pot varsa. Nu este seara sa nu-mi vars lacrimile amare, si nici secunda sa ma gandesc la ea. E momentul ala in care simiti ca lumea s-a terminat, si orice lucru, gest, sau melodie iti aminteste de ea. Simti ca tot ce ai vrea sa faci sa-ti ocupi timpul ti se pare inutil, si orice sfat sau discutie cu oricine in afara de ea, ti se pare fara rost. Si ce ti-a mai ramas??? Speranta ca va ve-ti impaca... dar e o speranta ca intr-un vis, pentru ca in sinea ta stii ca totul s-a terminat. Am ajuns sa o visez in fiecare noapte, in alea cateva ore in care mai pot inchide ochii. E groaznic, nu credeam ca pot fi atat de slab... Am mai avut relatii, si am mai suferit, dar nu atat de tare. Acum simt o durere in suflet, incat imi este frica sa nu intru in depresie... dar nu vreau sa apelez la medicamente. Din punctul asta de vedere eu ma vedeam destul de puternic, ca pot trece peste orice, dar se pare ca nu e chiar asa...
O speranta reala este cea ca am sa trec peste cat mai repede, si ca voi ajunge sa am langa mine o persoana care sa ma faca intr-adevar fericit si linisitit sufleteste.

Sper ca nu v-am plictisit, pur si simplu simteam nevoia sa ma descarc intr-un fel, nu prea am avut ocazia....
O zi buna la toata lumea.



Criss_M
Postat pe 29 Februarie 2012 10:24
sfaturi ma feresc sa dau mai ales cand este vorba de "inimi frante"! ti-am citit povestea sper ca te simti mai bine acum!
kiss_my_ass
Postat pe 29 Februarie 2012 10:31
De la: Criss_M, la data 2012-02-29 10:24:45
Buna la toata lumea.

Tocmai ce mi-am facut cont, si din rabufnirea ce o simt in momentul asta vreau sa va zic o mica povestioara, foarte pe scurt. Nu doresc sfaturi, pentru ca stiu ca nu ajuta, ci doar parerile voastre.

Din moment ce scriu la Despartiri, e clar despre ce e vorba........


Ti-am citit povestea,este una de viata,ca multe altele de aceeasi factura!!!Si culmea este ca te inteleg perfect!!!!
Tinere,,,sfat,,,plangi pana iti seaca lacrimile,,dar fara sa te vada cineva,,,plansul este o metoda de descarcare emotionala, eficienta in astfel de situatii!Dupa ce ai terminat cu plansul,spala-te cu apa foarte rece ,pe fata, si incearca sa treci de acest episod trist!!!!S-ar putea sa-l depasesti foarte greu sau chiar deloc,dar fa pasul totusi!!!Stii ce este viata?????????O vale de lacrimi si suspine,,,,,cu mici oaze de "verdeata"destinate numai celor alesi de destin!!!Bafta pe mai departe,,,cauta o alta persoana,,care sa fie mai stabila,careia sa nu-i placa compromisurile,,sunt nefaste in relatii,,,stiu bine ce spun!
MissRainbow
Postat pe 29 Februarie 2012 10:52
De la: MissRainbow, la data 2012-02-29 10:52:07[quote name='Criss_M' date='2012-02-29 10:24:45'cauta o alta persoana,,care sa fie mai stabila,careia sa nu-i placa compromisurile,,sunt nefaste in relatii,,,stiu bine ce spun!


Eu sunt de parare ca intr-un cuplu in care partenerii se iubesc, se pot face anumite compromisuri, din partea amandurora. Dar eu imi doresc o relatie in care sa nu fie vorba de compromisuri.... desi din cate am vazut, in 95% din relatii se fac compromisuri... doar parerea mea...
Criss_M
Postat pe 29 Februarie 2012 10:57
De la: Criss_M, la data 2012-02-29 10:57:05
De la: MissRainbow, la data 2012-02-29 10:52:07[quote name='Criss_M' date='2012-02-29 10:24:45'cauta o alta persoana,,care sa fie mai stabila,careia sa nu-i placa compromisurile,,sunt nefaste in relatii,,,stiu bine ce spun!


Eu sunt de parare ca intr-un cuplu in care partenerii se iubesc, se pot face anumite compromisuri, din partea amandurora. Dar eu imi doresc o relatie in care sa nu fie vorba de compromisuri.... desi din cate am vazut, in 95% din relatii se fac compromisuri... doar parerea mea...



Depinde de modul cum inteleg partenerii notiunea de compromis!!!Este adevarat,,in fiecare relatie,se procedeaza la mici ajustari de atitudini,comportament,in scopul benei functionari a acesteia,dar de la aceste mici interventii in viata de cuplu,pana la acele compromisuri daunatoare ,este cale lunga!!Daca facem referire la primele,da,nu exista relatie in care sa nu se recurga la asa ceva,dar daca facem caz de compromisuri,,,aici,deja,se intra pe alt segment de relatie,,daunator si distructiv!!Iubirea nu trebuie sa cunoasca compromisul,caci,daca nu s-ar derula asa,nu se mai poate numi astfel!!!Iubirea este iubire si atat,,daca o asezi la masa de negocieri,se transforma in troc!!!
MissRainbow
Postat pe 29 Februarie 2012 11:10
Multumesc pentru sfaturi si pareri, dar eu zic ca depinde de la relatie la relatie. Daca aungi sa iubesti o persoana cu care dupa o lunga perioada iti dai seama ca nu poti fi fericit, decat daca faceti acele mici compromisuri, ce-i de facut: despartirea. Dar asta nu inseamna ca nu doare... Acele schimbari de atitudine benefice ale partenerului de genul "am sa tin cont de ceea ce te deranjeaza", dar concret sa nu faca nimic in privinta asta, sunt inutile... Si sa fim seriosi, intr-o relatie nu cred ca exista parteneri care sunt intr-u totul de acord cu actiunile celuilalt. Sa mai lasi de la tine e un lucru, atata timp cat si partenerul lasa de la el, asta nu tot compromis se numeste?
Criss_M
Postat pe 29 Februarie 2012 11:21
De la: Criss_M, la data 2012-02-29 11:21:06Multumesc pentru sfaturi si pareri, dar eu zic ca depinde de la relatie la relatie. Daca aungi sa iubesti o persoana cu care dupa o lunga perioada iti dai seama ca nu poti fi fericit, decat daca faceti acele mici compromisuri, ce-i de facut: despartirea. Dar asta nu inseamna ca nu doare... Acele schimbari de atitudine benefice ale partenerului de genul "am sa tin cont de ceea ce te deranjeaza", dar concret sa nu faca nimic in privinta asta, sunt inutile... Si sa fim seriosi, intr-o relatie nu cred ca exista parteneri care sunt intr-u totul de acord cu actiunile celuilalt. Sa mai lasi de la tine e un lucru, atata timp cat si partenerul lasa de la el, asta nu tot compromis se numeste?


compromisuri? ce intelegi tu prin compromisuri? a renunta la un grup de prieteni din care face parte si fostul? crede-ma asta nu-i compromis, toti avem fosti si foste! asta ar insemna sa fim suparati pe persoanele respective doar datorita faptului ca sunt incadrati la categoria "fosti"!relatia voastra a pornit prost din start fiecare si-a dorit altceva!
kiss_my_ass
Postat pe 29 Februarie 2012 11:31
De la: kiss_my_ass, la data 2012-02-29 11:31:59
De la: Criss_M, la data 2012-02-29 11:21:06Multumesc pentru sfaturi si pareri, dar eu zic ca depinde de la relatie la relatie. Daca aungi sa iubesti o persoana cu care dupa o lunga perioada iti dai seama ca nu poti fi fericit, decat daca faceti acele mici compromisuri, ce-i de facut: despartirea. Dar asta nu inseamna ca nu doare... Acele schimbari de atitudine benefice ale partenerului de genul "am sa tin cont de ceea ce te deranjeaza", dar concret sa nu faca nimic in privinta asta, sunt inutile... Si sa fim seriosi, intr-o relatie nu cred ca exista parteneri care sunt intr-u totul de acord cu actiunile celuilalt. Sa mai lasi de la tine e un lucru, atata timp cat si partenerul lasa de la el, asta nu tot compromis se numeste?


compromisuri? ce intelegi tu prin compromisuri? a renunta la un grup de prieteni din care face parte si fostul? crede-ma asta nu-i compromis, toti avem fosti si foste! asta ar insemna sa fim suparati pe persoanele respective doar datorita faptului ca sunt incadrati la categoria "fosti"!relatia voastra a pornit prost din start fiecare si-a dorit altceva!


Stiu ca ar fi trebuit sa nu ma deranjeze si sa nu imi pese de fostul ei in acel grup. Dar cand te trezesti la 12 noaptea ca prietena ta primeste mesaje de la fostul de genu "iesim la un vin?". Plus ca ea niciodata n-a vrut vrut sa ies cu ea cand iesea cu acel grup de prieteni. Credeti ca increderea era de ajuns??? Si dat faptul ca o iubesc atat de mult, am incercat sa o conving sa renunte la acel grup, pentru ca numai eu stiu ce simteam cand venea vorba de fostul ei....
Criss_M
Postat pe 29 Februarie 2012 11:41
De la: Criss_M, la data 2012-02-29 11:21:06Multumesc pentru sfaturi si pareri, dar eu zic ca depinde de la relatie la relatie. Daca aungi sa iubesti o persoana cu care dupa o lunga perioada iti dai seama ca nu poti fi fericit, decat daca faceti acele mici compromisuri, ce-i de facut: despartirea. Dar asta nu inseamna ca nu doare... Acele schimbari de atitudine benefice ale partenerului de genul "am sa tin cont de ceea ce te deranjeaza", dar concret sa nu faca nimic in privinta asta, sunt inutile... Si sa fim seriosi, intr-o relatie nu cred ca exista parteneri care sunt intr-u totul de acord cu actiunile celuilalt. Sa mai lasi de la tine e un lucru, atata timp cat si partenerul lasa de la el, asta nu tot compromis se numeste?


Intr-o relatie normala e absolut ok sa faci, atentie, mici compromisuri de dragul relatiei si al partenerului de cuplu, insa daca persoana de langa tine simte ca nu i-ar fi confortabil adoptand aceste mici compromisuri, are tot dreptul sa le refuze sau sa se desparta de tine. Acelasi lucru e valabil si pentru cealalta parte a cuplului.

In ceea ce priveste relatia dintre voi doi, am perceput-o mai degraba ca pe-o relatie pasionala decat ca pe-o relatie de lunga durata si stabila, din toate punctele de vedere. Exista, intr-adevar, situatii in care, desi doi oameni se iubesc enorm, nu pot trai impreuna sub acelasi acoperis din cauza firilor lor mult prea puternice, care ii determina sa nu lase mai nimic de la ei, iar de aici incep certurile si reprosurile, iar toate acestea se pot termina intr-adevar cu o despartire sau un divort.

Parerea mea: ar trebui sa-ti cauti o partenera de cuplu care sa fie calma, linistita, mai putin exuberanta, dar care te-ar tempera pe tine si ti-ar conferi mai multa siguranta in relatia de cuplu. Imi dau seama ca te atrag foarte mult femeile puternice, independente, care stiu ce vor, dar pe alta parte aceste femei te fac sa te simti mai putin barbat si mai putin sigur pe tine, de aceea ti-am facut recomandarea de a-ti cauta o pereche care sa fie calma si temperata, ai fi cu mult mai compatibil cu astfel de femei. Si nu te teme ca femeile calme, temperate, n-ar sti sa iubeasca pasional, stiu sa iubeasca foarte pasional as putea spune, pentru ca sunt genul acela de femei care se dedica foarte mult unei relatii si omului pe care il iubesc, fiind mai putin egoiste decat femeile independente, puternice si extrem de sigure pe ele.

Cam asta ar fi parerea mea, citindu-ti postarile am tras si eu concluziile mele, pe care ti le-am comunicat in randurile anterioare.

Imi pare sincer rau de starea prin care treci, iti sunt alaturi sufleteste.

Sa auzim de bine!
franziska_eu
Postat pe 29 Februarie 2012 11:43
De la: Criss_M, la data 2012-02-29 11:21:06Multumesc pentru sfaturi si pareri, dar eu zic ca depinde de la relatie la relatie. Daca aungi sa iubesti o persoana cu care dupa o lunga perioada iti dai seama ca nu poti fi fericit, decat daca faceti acele mici compromisuri, ce-i de facut: despartirea. Dar asta nu inseamna ca nu doare... Acele schimbari de atitudine benefice ale partenerului de genul "am sa tin cont de ceea ce te deranjeaza", dar concret sa nu faca nimic in privinta asta, sunt inutile... Si sa fim seriosi, intr-o relatie nu cred ca exista parteneri care sunt intr-u totul de acord cu actiunile celuilalt. Sa mai lasi de la tine e un lucru, atata timp cat si partenerul lasa de la el, asta nu tot compromis se numeste?



Nu,se numeste "ajustare" de comportament!!Sa-ti exemplific !Avem doua bomboane din ciocolata,invelite in acelasi ambalaj,,dar continutul este diferit,,le mananci pe amandoua si constati ca una ti-a adus savoare in gura,dar cealalta ti-a lasat un gust neplacut,,caci era stricata!!Tinere,in cazul tau,respectand caracterul de veridicitate al celor declarate de tine,,,da,,nu merita sa suferi practicand compromisul,,totul ducand la separare!Si doare ,chiar si in aceste conditii!Si daca unul dintre parteneri se rezuma doar la promisiuni,fara a le concretiza in vreun fel,asta inseamna indiferenta,nepasare fata de dorintele celuilalt,si ,de multe ori,denota,chiar si lipsa de iubire!!Si ,iar doare!!!!Si nu exista relatii perfecte,intelegeri de comun acord,da,exista asa ceva,nu exista parteneri cu mod de gandire identic,nu se poate asa ceva,nu are cum!!!Totul se invarte in jurul aceluiasi context,in care vorbim despre reciprocitatea sentimentelor!Daca comunicam deschis,,se rezolva majoritatea problemelor,,,se merge la maniera,,"cainii latra,ursul merge",,se ajunge in punctul in care ai ajuns si tu!!
MissRainbow
Postat pe 29 Februarie 2012 11:45
De la: Criss_M, la data 2012-02-29 11:41:05
De la: kiss_my_ass, la data 2012-02-29 11:31:59
De la: Criss_M, la data 2012-02-29 11:21:06Multumesc pentru sfaturi si pareri, dar eu zic ca depinde de la relatie la relatie. Daca aungi sa iubesti o persoana cu care dupa o lunga perioada iti dai seama ca nu poti fi fericit, decat daca faceti acele mici compromisuri, ce-i de facut: despartirea. Dar asta nu inseamna ca nu doare... Acele schimbari de atitudine benefice ale partenerului de genul "am sa tin cont de ceea ce te deranjeaza", dar concret sa nu faca nimic in privinta asta, sunt inutile... Si sa fim seriosi, intr-o relatie nu cred ca exista parteneri care sunt intr-u totul de acord cu actiunile celuilalt. Sa mai lasi de la tine e un lucru, atata timp cat si partenerul lasa de la el, asta nu tot compromis se numeste?


compromisuri? ce intelegi tu prin compromisuri? a renunta la un grup de prieteni din care face parte si fostul? crede-ma asta nu-i compromis, toti avem fosti si foste! asta ar insemna sa fim suparati pe persoanele respective doar datorita faptului ca sunt incadrati la categoria "fosti"!relatia voastra a pornit prost din start fiecare si-a dorit altceva!


Stiu ca ar fi trebuit sa nu ma deranjeze si sa nu imi pese de fostul ei in acel grup. Dar cand te trezesti la 12 noaptea ca prietena ta primeste mesaje de la fostul de genu "iesim la un vin?". Plus ca ea niciodata n-a vrut vrut sa ies cu ea cand iesea cu acel grup de prieteni. Credeti ca increderea era de ajuns??? Si dat faptul ca o iubesc atat de mult, am incercat sa o conving sa renunte la acel grup, pentru ca numai eu stiu ce simteam cand venea vorba de fostul ei....


Dar ei i-ai comunicat toate lucrurile acestea?

franziska_eu
Postat pe 29 Februarie 2012 11:47
Incearca sa-ti faci alta relatie.Fata carei avuto nu a fost sigura pe sentimentele ei.Si probabil o deranja gelozia si posesivitatea ta.Nu tea iubit suficien, mai ales ca ias probabil nu vroia sa-si intemeieze o familie cu tine si poate nici cu alcineva.A jucat teatru.Si-a batut joc de tine si de sentimentele tale.Iti va fi greu o perioada, dar cu timpul o vei uita de tot.Cunoscind o alta fata cu siguranta o vei uita pe cea veche.Fii puternic si stapin pe tine.Mergi inainte cu capul sus .Ai toata viata inainte.Nici nu stii unde iti este fericirea si cind si unde o vei intilni.Trebuie doar sa o cauti dar cu mai multa maturitate in gindire.
kudika369633
Postat pe 29 Februarie 2012 11:52
De la: Criss_M, la data 2012-02-29 11:41:05
De la: kiss_my_ass, la data 2012-02-29 11:31:59
De la: Criss_M, la data 2012-02-29 11:21:06Multumesc pentru sfaturi si pareri, dar eu zic ca depinde de la relatie la relatie. Daca aungi sa iubesti o persoana cu care dupa o lunga perioada iti dai seama ca nu poti fi fericit, decat daca faceti acele mici compromisuri, ce-i de facut: despartirea. Dar asta nu inseamna ca nu doare... Acele schimbari de atitudine benefice ale partenerului de genul "am sa tin cont de ceea ce te deranjeaza", dar concret sa nu faca nimic in privinta asta, sunt inutile... Si sa fim seriosi, intr-o relatie nu cred ca exista parteneri care sunt intr-u totul de acord cu actiunile celuilalt. Sa mai lasi de la tine e un lucru, atata timp cat si partenerul lasa de la el, asta nu tot compromis se numeste?


compromisuri? ce intelegi tu prin compromisuri? a renunta la un grup de prieteni din care face parte si fostul? crede-ma asta nu-i compromis, toti avem fosti si foste! asta ar insemna sa fim suparati pe persoanele respective doar datorita faptului ca sunt incadrati la categoria "fosti"!relatia voastra a pornit prost din start fiecare si-a dorit altceva!


Stiu ca ar fi trebuit sa nu ma deranjeze si sa nu imi pese de fostul ei in acel grup. Dar cand te trezesti la 12 noaptea ca prietena ta primeste mesaje de la fostul de genu "iesim la un vin?". Plus ca ea niciodata n-a vrut vrut sa ies cu ea cand iesea cu acel grup de prieteni. Credeti ca increderea era de ajuns??? Si dat faptul ca o iubesc atat de mult, am incercat sa o conving sa renunte la acel grup, pentru ca numai eu stiu ce simteam cand venea vorba de fostul ei....


scuza-ma ,dar parerea mea este ca ar fi trebuit sa te deranjeze si sa-ti aprinda beculetul de ALARMA faptul ca fostul o suna noaptea si o cheama la un vin
compromisuri facem cu totii in relatii,nu-ti poti pune ochelari de cal si sa vezi doar persoana de langa tine si totul sa se invarta in jurul ei !ce faci daca ea dispare?ramai fara orizonturi?
Atentie pe viitor
Ame_li
Postat pe 29 Februarie 2012 11:53
De la: Criss_M, la data 2012-02-29 11:41:05
De la: kiss_my_ass, la data 2012-02-29 11:31:59
De la: Criss_M, la data 2012-02-29 11:21:06Multumesc pentru sfaturi si pareri, dar eu zic ca depinde de la relatie la relatie. Daca aungi sa iubesti o persoana cu care dupa o lunga perioada iti dai seama ca nu poti fi fericit, decat daca faceti acele mici compromisuri, ce-i de facut: despartirea. Dar asta nu inseamna ca nu doare... Acele schimbari de atitudine benefice ale partenerului de genul "am sa tin cont de ceea ce te deranjeaza", dar concret sa nu faca nimic in privinta asta, sunt inutile... Si sa fim seriosi, intr-o relatie nu cred ca exista parteneri care sunt intr-u totul de acord cu actiunile celuilalt. Sa mai lasi de la tine e un lucru, atata timp cat si partenerul lasa de la el, asta nu tot compromis se numeste?


compromisuri? ce intelegi tu prin compromisuri? a renunta la un grup de prieteni din care face parte si fostul? crede-ma asta nu-i compromis, toti avem fosti si foste! asta ar insemna sa fim suparati pe persoanele respective doar datorita faptului ca sunt incadrati la categoria "fosti"!relatia voastra a pornit prost din start fiecare si-a dorit altceva!


Stiu ca ar fi trebuit sa nu ma deranjeze si sa nu imi pese de fostul ei in acel grup. Dar cand te trezesti la 12 noaptea ca prietena ta primeste mesaje de la fostul de genu "iesim la un vin?". Plus ca ea niciodata n-a vrut vrut sa ies cu ea cand iesea cu acel grup de prieteni. Credeti ca increderea era de ajuns??? Si dat faptul ca o iubesc atat de mult, am incercat sa o conving sa renunte la acel grup, pentru ca numai eu stiu ce simteam cand venea vorba de fostul ei....


stiu ca nu va fi pe placul tau ce-ti voi spune dar asta este viata nu-i tot timpul "roza"! ti-a spus de la inceput ca vrea o relatie "libertina"(la na iba daca am inteles vreodata ce vrea sa spuna chestia asta adica cu alte cuvinte "te vreau doar cu juma de norma") ai fost de acord desi tu ai renuntat la tot si toate pentru ea! de ce nu ati avut o discutie in momentul in care tu ai simtit ca vrei ceva mai mult?! pentru ca te-ai complacut si ai tot sperat ca si ea va face pentru tine ceea ce ai facut tu pentru ea! din pacate n-a fost asa, fruntea sus oricum viata-i de "kkt"- asta se vroia a fi o gluma!
kiss_my_ass
Postat pe 29 Februarie 2012 11:55
Dar ei i-ai comunicat toate lucrurile acestea?

Doar n-am tacut si am inghitit in sec. Bineinteles ca mi-a zis de nenumarate ori sa nu-mi fac probleme in privinta asta, ce-a fost intre ei s-a terminat. Dar punand cap la cap mai multe lucruri spuse de ea de genul "unde a fost foc ramane cenusa" replica mea fiind "cenusa se poate reaprinde daca mai are ceva de ars", plus minciunelele care le-am aflat de la altcineva, nu de la ea, dar ea a recunoscut.... chiar nu stiu ce sa cred... Eu nu il cunosc pe tip, dar am inteles de la cei care il cunosc, ca e genul de om care vaneaza femeile pana le prinde in vulnerabilitate maxima, si atunci profita. Nu e vb ca nu am avut incredere, pur si simplu avand toate lucrurile astea in cap, ma deranja foarte tare comportamentul ei de genul "eu fac ce vreau!! DA?, eu ma duc acolo si tu nu vreau sa vii cu mine, ai inteles??? " de asta am incercat s-o conving sa nu faca asta. Usor usor imi dau seama ca nu ma merita, eu stiu cum sunt, si am ajuns sa vad cum e ea de fapt.
Criss_M
Postat pe 29 Februarie 2012 11:57
De la: Criss_M, la data 2012-02-29 11:41:05
De la: kiss_my_ass, la data 2012-02-29 11:31:59
De la: Criss_M, la data 2012-02-29 11:21:06Multumesc pentru sfaturi si pareri, dar eu zic ca depinde de la relatie la relatie. Daca aungi sa iubesti o persoana cu care dupa o lunga perioada iti dai seama ca nu poti fi fericit, decat daca faceti acele mici compromisuri, ce-i de facut: despartirea. Dar asta nu inseamna ca nu doare... Acele schimbari de atitudine benefice ale partenerului de genul "am sa tin cont de ceea ce te deranjeaza", dar concret sa nu faca nimic in privinta asta, sunt inutile... Si sa fim seriosi, intr-o relatie nu cred ca exista parteneri care sunt intr-u totul de acord cu actiunile celuilalt. Sa mai lasi de la tine e un lucru, atata timp cat si partenerul lasa de la el, asta nu tot compromis se numeste?


compromisuri? ce intelegi tu prin compromisuri? a renunta la un grup de prieteni din care face parte si fostul? crede-ma asta nu-i compromis, toti avem fosti si foste! asta ar insemna sa fim suparati pe persoanele respective doar datorita faptului ca sunt incadrati la categoria "fosti"!relatia voastra a pornit prost din start fiecare si-a dorit altceva!


Stiu ca ar fi trebuit sa nu ma deranjeze si sa nu imi pese de fostul ei in acel grup. Dar cand te trezesti la 12 noaptea ca prietena ta primeste mesaje de la fostul de genu "iesim la un vin?". Plus ca ea niciodata n-a vrut vrut sa ies cu ea cand iesea cu acel grup de prieteni. Credeti ca increderea era de ajuns??? Si dat faptul ca o iubesc atat de mult, am incercat sa o conving sa renunte la acel grup, pentru ca numai eu stiu ce simteam cand venea vorba de fostul ei....



Se pare ca am intrat pe alt taram,,,,mult mai complicat si desuet!! In aceste conditii,chiar daca nu ai fi facut-o deja,ti-as fi recomandat sa inchei relatia cu domnisoara respectiva!!Atunci cand,implicata fiind intr-o relatie,iesi cu fost-ul,este clar ca ceva nu functioneaza si se joaca la dublu,chiar daca doar de suprafata!In cazul tau,este vorba de abuz in incredere manifestata!!Nu,ca increderea sa fie suficienta,trebuia ca ea sa nu dea curs la intalniri cu fostul!
MissRainbow
Postat pe 29 Februarie 2012 11:58
De la: Criss_M, la data 2012-02-29 11:57:14 Dar ei i-ai comunicat toate lucrurile acestea?

Doar n-am tacut si am inghitit in sec. Bineinteles ca mi-a zis de nenumarate ori sa nu-mi fac probleme in privinta asta, ce-a fost intre ei s-a terminat. Dar punand cap la cap mai multe lucruri spuse de ea de genul "unde a fost foc ramane cenusa" replica mea fiind "cenusa se poate reaprinde daca mai are ceva de ars", plus minciunelele care le-am aflat de la altcineva, nu de la ea, dar ea a recunoscut.... chiar nu stiu ce sa cred... Eu nu il cunosc pe tip, dar am inteles de la cei care il cunosc, ca e genul de om care vaneaza femeile pana le prinde in vulnerabilitate maxima, si atunci profita. Nu e vb ca nu am avut incredere, pur si simplu avand toate lucrurile astea in cap, ma deranja foarte tare comportamentul ei de genul "eu fac ce vreau!! DA?, eu ma duc acolo si tu nu vreau sa vii cu mine, ai inteles??? " de asta am incercat s-o conving sa nu faca asta. Usor usor imi dau seama ca nu ma merita, eu stiu cum sunt, si am ajuns sa vad cum e ea de fapt.


Foarte egoista, individualista, fosta ta iubita. Si intr-adevar sunt ciudate acele replici ale ei, dar si atitudinea ei, n-are comportamentul unei femei indragostite, pe bune. Sigur nu ai fost mantaua ei de vreme rea?

Te cam tinea sub papuc, imi pare rau sa ti-o spun, asa ca inteleg de ce erai sau esti atat de deranjat de comportamentul ei. Pentru o astfel de persoana n-are rost sa suferi.
franziska_eu
Postat pe 29 Februarie 2012 12:02
De la: Criss_M, la data 2012-02-29 11:57:14 Dar ei i-ai comunicat toate lucrurile acestea?

Doar n-am tacut si am inghitit in sec. Bineinteles ca mi-a zis de nenumarate ori sa nu-mi fac probleme in privinta asta, ce-a fost intre ei s-a terminat. Dar punand cap la cap mai multe lucruri spuse de ea de genul "unde a fost foc ramane cenusa" replica mea fiind "cenusa se poate reaprinde daca mai are ceva de ars", plus minciunelele care le-am aflat de la altcineva, nu de la ea, dar ea a recunoscut.... chiar nu stiu ce sa cred... Eu nu il cunosc pe tip, dar am inteles de la cei care il cunosc, ca e genul de om care vaneaza femeile pana le prinde in vulnerabilitate maxima, si atunci profita. Nu e vb ca nu am avut incredere, pur si simplu avand toate lucrurile astea in cap, ma deranja foarte tare comportamentul ei de genul "eu fac ce vreau!! DA?, eu ma duc acolo si tu nu vreau sa vii cu mine, ai inteles??? " de asta am incercat s-o conving sa nu faca asta. Usor usor imi dau seama ca nu ma merita, eu stiu cum sunt, si am ajuns sa vad cum e ea de fapt.



si baietii plang cateodata
tot mai multe fete au preluat(invatat) acest comportament de la voi ,barbatii
Ame_li
Postat pe 29 Februarie 2012 12:03
De la: Ame_li, la data 2012-02-29 12:03:51
De la: Criss_M, la data 2012-02-29 11:57:14 Dar ei i-ai comunicat toate lucrurile acestea?

Doar n-am tacut si am inghitit in sec. Bineinteles ca mi-a zis de nenumarate ori sa nu-mi fac probleme in privinta asta, ce-a fost intre ei s-a terminat. Dar punand cap la cap mai multe lucruri spuse de ea de genul "unde a fost foc ramane cenusa" replica mea fiind "cenusa se poate reaprinde daca mai are ceva de ars", plus minciunelele care le-am aflat de la altcineva, nu de la ea, dar ea a recunoscut.... chiar nu stiu ce sa cred... Eu nu il cunosc pe tip, dar am inteles de la cei care il cunosc, ca e genul de om care vaneaza femeile pana le prinde in vulnerabilitate maxima, si atunci profita. Nu e vb ca nu am avut incredere, pur si simplu avand toate lucrurile astea in cap, ma deranja foarte tare comportamentul ei de genul "eu fac ce vreau!! DA?, eu ma duc acolo si tu nu vreau sa vii cu mine, ai inteles??? " de asta am incercat s-o conving sa nu faca asta. Usor usor imi dau seama ca nu ma merita, eu stiu cum sunt, si am ajuns sa vad cum e ea de fapt.



si baietii plang cateodata
tot mai multe fete au preluat(invatat) acest comportament de la voi ,barbatii


da!daa! multe lucruri "rele" am mai invatat noi de la barbati!
kiss_my_ass
Postat pe 29 Februarie 2012 12:10
De la: kiss_my_ass, la data 2012-02-29 12:10:49
De la: Ame_li, la data 2012-02-29 12:03:51
De la: Criss_M, la data 2012-02-29 11:57:14 Dar ei i-ai comunicat toate lucrurile acestea?

Doar n-am tacut si am inghitit in sec. Bineinteles ca mi-a zis de nenumarate ori sa nu-mi fac probleme in privinta asta, ce-a fost intre ei s-a terminat. Dar punand cap la cap mai multe lucruri spuse de ea de genul "unde a fost foc ramane cenusa" replica mea fiind "cenusa se poate reaprinde daca mai are ceva de ars", plus minciunelele care le-am aflat de la altcineva, nu de la ea, dar ea a recunoscut.... chiar nu stiu ce sa cred... Eu nu il cunosc pe tip, dar am inteles de la cei care il cunosc, ca e genul de om care vaneaza femeile pana le prinde in vulnerabilitate maxima, si atunci profita. Nu e vb ca nu am avut incredere, pur si simplu avand toate lucrurile astea in cap, ma deranja foarte tare comportamentul ei de genul "eu fac ce vreau!! DA?, eu ma duc acolo si tu nu vreau sa vii cu mine, ai inteles??? " de asta am incercat s-o conving sa nu faca asta. Usor usor imi dau seama ca nu ma merita, eu stiu cum sunt, si am ajuns sa vad cum e ea de fapt.



si baietii plang cateodata
tot mai multe fete au preluat(invatat) acest comportament de la voi ,barbatii


da!daa! multe lucruri "rele" am mai invatat noi de la barbati!


fara sa vrei sa lipesc de tine
ps:pt baiatul cu topicul ,persoanele de fata se exclud ,mai radem si noi ,nu o lua personal zambeste cu noi;)
Ame_li
Postat pe 29 Februarie 2012 12:13
De la: Criss_M, la data 2012-02-29 11:57:14 Dar ei i-ai comunicat toate lucrurile acestea?

Doar n-am tacut si am inghitit in sec. Bineinteles ca mi-a zis de nenumarate ori sa nu-mi fac probleme in privinta asta, ce-a fost intre ei s-a terminat. Dar punand cap la cap mai multe lucruri spuse de ea de genul "unde a fost foc ramane cenusa" replica mea fiind "cenusa se poate reaprinde daca mai are ceva de ars", plus minciunelele care le-am aflat de la altcineva, nu de la ea, dar ea a recunoscut.... chiar nu stiu ce sa cred... Eu nu il cunosc pe tip, dar am inteles de la cei care il cunosc, ca e genul de om care vaneaza femeile pana le prinde in vulnerabilitate maxima, si atunci profita. Nu e vb ca nu am avut incredere, pur si simplu avand toate lucrurile astea in cap, ma deranja foarte tare comportamentul ei de genul "eu fac ce vreau!! DA?, eu ma duc acolo si tu nu vreau sa vii cu mine, ai inteles??? " de asta am incercat s-o conving sa nu faca asta. Usor usor imi dau seama ca nu ma merita, eu stiu cum sunt, si am ajuns sa vad cum e ea de fapt.



Stii ce fel de om esti,ai aflat cum este ea de fapt,,ce rost mai are consumul nervos????????Ce sa-ti fac????Ce sa-ti spun????????Ai acceptat de la bun inceput asa ceva,,,acum suferi si chiar foarte mult!!!Treci peste,,ti-am recomandat cum sa procedezi!!!
MissRainbow
Postat pe 29 Februarie 2012 12:15
Chiar m-ati facut sa rad :)) Nu credeam ca am sa ajung sa mai am si un zabmet adevarat, si nu zambete false cum am avut pana acum. Am postat aici ca sa ma descarc, dar uite ca ajung si sa zambesc datorita voua. Stiu ca nu are rost sa ma consum, dar inimii nu ii poti comanda, poti doar sa maschezi. Va multumesc foarte mult la toata lumea. De-acu sunt singur :).. are cineva chef de-o intalnire ? .. glumesc. Deocamdata ma simt un pic mai bine, sa vedem la noapte ce-o mai fi..
Criss_M
Postat pe 29 Februarie 2012 12:49
De la: Criss_M, la data 2012-02-29 12:49:10Chiar m-ati facut sa rad :)) Nu credeam ca am sa ajung sa mai am si un zabmet adevarat, si nu zambete false cum am avut pana acum. Am postat aici ca sa ma descarc, dar uite ca ajung si sa zambesc datorita voua. Stiu ca nu are rost sa ma consum, dar inimii nu ii poti comanda, poti doar sa maschezi. Va multumesc foarte mult la toata lumea. De-acu sunt singur :).. are cineva chef de-o intalnire ? .. glumesc. Deocamdata ma simt un pic mai bine, sa vedem la noapte ce-o mai fi..


am eu!! tu iesi cu grupul tau iar eu cu grupul meu! glumesc si eu desigur!! daca iti vei impune va fi bine si la noapte! numai sa vrei!
kiss_my_ass
Postat pe 29 Februarie 2012 12:54
De la: Criss_M, la data 2012-02-29 12:49:10Chiar m-ati facut sa rad :)) Nu credeam ca am sa ajung sa mai am si un zabmet adevarat, si nu zambete false cum am avut pana acum. Am postat aici ca sa ma descarc, dar uite ca ajung si sa zambesc datorita voua. Stiu ca nu are rost sa ma consum, dar inimii nu ii poti comanda, poti doar sa maschezi. Va multumesc foarte mult la toata lumea. De-acu sunt singur :).. are cineva chef de-o intalnire ? .. glumesc. Deocamdata ma simt un pic mai bine, sa vedem la noapte ce-o mai fi..


bravo vezi ca se poate?
o sa-ti treaca,gaseste o fata potrivita pentru tine si va fii bine,stiu io
ps:diseara pune-ti o comedie ,dar nu din aia romatica
Ame_li
Postat pe 29 Februarie 2012 12:57
De la: Ame_li, la data 2012-02-29 12:57:07
De la: Criss_M, la data 2012-02-29 12:49:10Chiar m-ati facut sa rad :)) Nu credeam ca am sa ajung sa mai am si un zabmet adevarat, si nu zambete false cum am avut pana acum. Am postat aici ca sa ma descarc, dar uite ca ajung si sa zambesc datorita voua. Stiu ca nu are rost sa ma consum, dar inimii nu ii poti comanda, poti doar sa maschezi. Va multumesc foarte mult la toata lumea. De-acu sunt singur :).. are cineva chef de-o intalnire ? .. glumesc. Deocamdata ma simt un pic mai bine, sa vedem la noapte ce-o mai fi..


bravo vezi ca se poate?
o sa-ti treaca,gaseste o fata potrivita pentru tine si va fii bine,stiu io
ps:diseara pune-ti o comedie ,dar nu din aia romatica


Nu stiu ce sa zic.. mi-e cam frica sa ma uit la filme, mai ales cu multe fete tinere... dupa 2 saptamani de stat degeaba... mi-e frica sa nu ma uit la un alt gen de film...
Criss_M
Postat pe 29 Februarie 2012 13:03
De la: Criss_M, la data 2012-02-29 12:49:10Chiar m-ati facut sa rad :)) Nu credeam ca am sa ajung sa mai am si un zabmet adevarat, si nu zambete false cum am avut pana acum. Am postat aici ca sa ma descarc, dar uite ca ajung si sa zambesc datorita voua. Stiu ca nu are rost sa ma consum, dar inimii nu ii poti comanda, poti doar sa maschezi. Va multumesc foarte mult la toata lumea. De-acu sunt singur :).. are cineva chef de-o intalnire ? .. glumesc. Deocamdata ma simt un pic mai bine, sa vedem la noapte ce-o mai fi..


Asa,tinere,razi,razi cu toata fata si inima ta,,rasul alunga orice temere din viata unui om!!!Te simti un pic mai bine,,,?excelent,,daca vei continua sa razi pana diseara,,,la noapte vei dormi ca un prunc leganat la sanul mamei!!Do it!!!Uite-asa!!!!
MissRainbow
Postat pe 29 Februarie 2012 13:05
De la: Criss_M, la data 2012-02-29 13:03:42
De la: Ame_li, la data 2012-02-29 12:57:07
De la: Criss_M, la data 2012-02-29 12:49:10Chiar m-ati facut sa rad :)) Nu credeam ca am sa ajung sa mai am si un zabmet adevarat, si nu zambete false cum am avut pana acum. Am postat aici ca sa ma descarc, dar uite ca ajung si sa zambesc datorita voua. Stiu ca nu are rost sa ma consum, dar inimii nu ii poti comanda, poti doar sa maschezi. Va multumesc foarte mult la toata lumea. De-acu sunt singur :).. are cineva chef de-o intalnire ? .. glumesc. Deocamdata ma simt un pic mai bine, sa vedem la noapte ce-o mai fi..


bravo vezi ca se poate?
o sa-ti treaca,gaseste o fata potrivita pentru tine si va fii bine,stiu io
ps:diseara pune-ti o comedie ,dar nu din aia romatica


Nu stiu ce sa zic.. mi-e cam frica sa ma uit la filme, mai ales cu multe fete tinere... dupa 2 saptamani de stat degeaba... mi-e frica sa nu ma uit la un alt gen de film...


hai sa n-o dam in "derizoriu" acum! ti s-a sugerat comedie nu filme cu fete multe!
ps nu ma face sa cred ca si acest topic este deschis doar din lipsa de activitate!
kiss_my_ass
Postat pe 29 Februarie 2012 13:05
De la: Criss_M, la data 2012-02-29 13:03:42
De la: Ame_li, la data 2012-02-29 12:57:07
De la: Criss_M, la data 2012-02-29 12:49:10Chiar m-ati facut sa rad :)) Nu credeam ca am sa ajung sa mai am si un zabmet adevarat, si nu zambete false cum am avut pana acum. Am postat aici ca sa ma descarc, dar uite ca ajung si sa zambesc datorita voua. Stiu ca nu are rost sa ma consum, dar inimii nu ii poti comanda, poti doar sa maschezi. Va multumesc foarte mult la toata lumea. De-acu sunt singur :).. are cineva chef de-o intalnire ? .. glumesc. Deocamdata ma simt un pic mai bine, sa vedem la noapte ce-o mai fi..


bravo vezi ca se poate?
o sa-ti treaca,gaseste o fata potrivita pentru tine si va fii bine,stiu io
ps:diseara pune-ti o comedie ,dar nu din aia romatica


Nu stiu ce sa zic.. mi-e cam frica sa ma uit la filme, mai ales cu multe fete tinere... dupa 2 saptamani de stat degeaba... mi-e frica sa nu ma uit la un alt gen de film...



Daca filmele iti produc excitatie nervoasa si nu numai ,citeste o carte,iesi in decor,nu mai sta inchis in casa,,simte pulsul spatiului exterior,,asta pana cand iti vei gasi o noua partenera,,,cate nu si-ar dori un partener atat de serios si sensibil ca tine?????
MissRainbow
Postat pe 29 Februarie 2012 13:09
De la: kiss_my_ass, la data 2012-02-29 13:05:58
hai sa n-o dam in "derizoriu" acum! ti s-a sugerat comedie nu filme cu fete multe!
ps nu ma face sa cred ca si acest topic este deschis doar din lipsa de activitate!


Clar ca nu asta a fost motivul... Problema e ca eu am ceva prieteni, dar sunt foarte noncomformisti, si inca n-am indraznit sa ma plang la ei de problemele mele sufletesti, pentru ca stiu ca tot ce ar fi facut ei ar fi zis o replica gen "las ca-ti trece pan' te'nsori", ceea ce nu m-ar fi facut sa ma simt mai bine. Am vrut doar sa ma descarc povestind, e cam prima data cand fac asta dupa despartire. Si sunt constient ca acest forum nu este deschis lipsei de activitate, am vrut doar sa fac o glumita...
Criss_M
Postat pe 29 Februarie 2012 13:13
De la: Criss_M, la data 2012-02-29 13:03:42
De la: Ame_li, la data 2012-02-29 12:57:07
De la: Criss_M, la data 2012-02-29 12:49:10Chiar m-ati facut sa rad :)) Nu credeam ca am sa ajung sa mai am si un zabmet adevarat, si nu zambete false cum am avut pana acum. Am postat aici ca sa ma descarc, dar uite ca ajung si sa zambesc datorita voua. Stiu ca nu are rost sa ma consum, dar inimii nu ii poti comanda, poti doar sa maschezi. Va multumesc foarte mult la toata lumea. De-acu sunt singur :).. are cineva chef de-o intalnire ? .. glumesc. Deocamdata ma simt un pic mai bine, sa vedem la noapte ce-o mai fi..


bravo vezi ca se poate?
o sa-ti treaca,gaseste o fata potrivita pentru tine si va fii bine,stiu io
ps:diseara pune-ti o comedie ,dar nu din aia romatica


Nu stiu ce sa zic.. mi-e cam frica sa ma uit la filme, mai ales cu multe fete tinere... dupa 2 saptamani de stat degeaba... mi-e frica sa nu ma uit la un alt gen de film...


eeeee,ti-e frica
uite iti recomand Hangover ,e cu 4 "tampiti"
Ame_li
Postat pe 29 Februarie 2012 14:03

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cum treci peste 12 ani de relatie? 3 De la: kudika_21791 22 Noiembrie 2012 11:52
gata 34 De la: scorpio67 7 Septembrie 2010 07:53
O mica mare problema 6 De la: Cristinakitty 4 Ianuarie 2010 05:51
as vrea sa stiu si eu cupluri care au trecut prin momente grele in relatie si reusesc sa le depaseasca 21 De la: denis_3d25 29 Noiembrie 2009 08:16
m-a parasit iubita 1 De la: kudika404106 23 Mai 2011 13:44