De la: MissRainbow, la data 2012-08-19 15:10:53De la: Tycu, la data 2012-08-19 12:39:07[quote name='
Eu nu prefer violenta ,eu prefer sa imi las acel impuls care imi apara prestigiul demnitatea de barbat sa iasa din mine sa ma apere !Domnita daca o persoana cand e atacata in demnitatea ei,prefera indiferenta , ignorarea , aceea persoana chiar nu ii pasa de propria persoana de persoalitatea sa, chiar se lasa calcata in piciore fara sa riposteze, e interesant ! !
Te inseli foarte mult!!!Este opinia ta vis-a-vis de a mea!!!!Unde este problema????Esti barbat si alegi calea cea simpla de manifestare a furiei,,femeia procedeaza altfel,chiar daca manifestarea nu este de amploarea violentei practicata de barbat!!!Asta nu inseamna ca nu are personalitate ,ci dovedeste ca este mult mai inteleapta decat cel din fata ei!!!
foarte tare! o auzii si p-asta! femeia inteleapta! cred ca e o anomalie genetica!
|
picard-jean-luc Postat pe 19 August 2012 16:06
|
De la: Tycu, la data 2012-08-19 12:39:07De la: MissRainbow, la data 2012-08-19 11:47:02De la: Tycu, la data 2012-08-19 11:26:10[quote name=
Ralitatea este aceeasi pentru toti,Mitica,numai stilul de contracarrae difera!!Tu preferi violenta,eu,,,razbunarea prin aplicarea indiferentei,ignorarii,,fiecare dintre noi,,are alt stil de abordare a situatiei aflata in criza!!!De ce sa ma port violent,,astfel de manifestare este caracteristica salbaticilor,,nu as cobora sub mine,,pentru nimic in lume!!!
Ce sa fac?????????Sa plang, intr-un colt, pentru un barbat???? Pai,nu m-as mai numi femeie ,,daca as proceda astfel!!! Deja s-a deraiat de la subiectul initial,si ,sincer,nu este cazul!Ce am avut de comentat,,s-a postat deja, si nu imi schimb ideile pentru nimeni si nimic neimportant!!!
Eu nu prefer violenta ,eu prefer sa imi las acel impuls care imi apara prestigiul demnitatea de barbat sa iasa din mine sa ma apere !Domnita daca o persoana cand e atacata in demnitatea ei,prefera indiferenta , ignorarea , aceea persoana chiar nu ii pasa de propria persoana de persoalitatea sa, chiar se lasa calcata in piciore fara sa riposteze, e interesant ! !
De ce nu ma mira ca un VIOLATOR indeamna la violenta?
|
Thais13 Postat pe 19 August 2012 16:37
|
De la: kudika_10951, la data 2012-08-19 16:06:22De la: MissRainbow, la data 2012-08-19 15:10:53De la: Tycu, la data 2012-08-19 12:39:07[quote name='
Te inseli foarte mult!!!Este opinia ta vis-a-vis de a mea!!!!Unde este problema????Esti barbat si alegi calea cea simpla de manifestare a furiei,,femeia procedeaza altfel,chiar daca manifestarea nu este de amploarea violentei practicata de barbat!!!Asta nu inseamna ca nu are personalitate ,ci dovedeste ca este mult mai inteleapta decat cel din fata ei!!!
foarte tare! o auzii si p-asta! femeia inteleapta! cred ca e o anomalie genetica!
Da , femeie inteleapta , cam rara cel putin aici pe Kudika!
|
|
|
Thais13 Postat pe 19 August 2012 16:38
|
De la: Thais13, la data 2012-08-19 16:38:25De la: kudika_10951, la data 2012-08-19 16:06:22De la: MissRainbow, la data 2012-08-19 15:10:53De la: Tycu, la data 2012-08-19 12:39:07[quote name='
eu am rezerve dar daca e cineva intelept sigur se geseste printre prietenele mele
|
picard-jean-luc Postat pe 19 August 2012 17:19
|
De la: kudika_10951, la data 2012-08-19 17:19:05De la: Thais13, la data 2012-08-19 16:38:25De la: kudika_10951, la data 2012-08-19 16:06:22De la: MissRainbow, la data 2012-08-19 15:10:53De la: Tycu, la data 2012-08-19 12:39:07[quote name='
eu am rezerve dar daca e cineva intelept sigur se geseste printre prietenele mele ..nu trebuie sa fii intelept ca sa nu-ti dai seama ca ambitia aluneca uneori pe panta egoismului ...si aju ngi intr-un tarziu sa te interbi de ce ai ramas singur!!
|
mia2123 Postat pe 19 August 2012 17:31
|
De la: mia2123, la data 2012-08-19 17:31:21[quote name=sign0173: ..nu trebuie sa fii intelept ca sa nu-ti dai seama ca ambitia aluneca uneori pe panta egoismului ...si aju ngi intr-un tarziu sa te interbi de ce ai ramas singur!![/quote]
Da,si cu frustrarile de rigoare,care devin permanente si cresc,de la an, la an,in intensitate!!!! Ambitia distructiva,este creata de mandrie,orgoliu prost directionate,,nemaiamintind faptul ca aceste defecte nu au limite in desfasurare,daca nu sunt eradicate din viata omului!!!
|
MissRainbow Postat pe 19 August 2012 17:39
|
De la: MissRainbow, la data 2012-08-19 17:39:42De la: mia2123, la data 2012-08-19 17:31:21[quote name=sign0173: ..nu trebuie sa fii intelept ca sa nu-ti dai seama ca ambitia aluneca uneori pe panta egoismului ...si aju ngi intr-un tarziu sa te interbi de ce ai ramas singur!!
Da,si cu frustrarile de rigoare,care devin permanente si cresc,de la an, la an,in intensitate!!!! Ambitia distructiva,este creata de mandrie,orgoliu prost directionate,,nemaiamintind faptul ca aceste defecte nu au limite in desfasurare,daca nu sunt eradicate din viata omului!!! [/quote]...si totul devine un labirint din care nu se stie daca vei mai iesi vreodata....si daca, totusi, vei resi....vei fi fara vlaga si fara perspectiva!!!
|
mia2123 Postat pe 19 August 2012 17:46
|
De la: mia2123, la data 2012-08-19 17:46:49[quote name= ...si totul devine un labirint din care nu se stie daca vei mai iesi vreodata....si daca, totusi, vei resi....vei fi fara vlaga si fara perspectiva!!![/quote]
Daca va fi astfel,,va fi mult prea tarziu pentru a mai salva ceva!!!
|
MissRainbow Postat pe 19 August 2012 17:49
|
De la: MissRainbow, la data 2012-08-19 15:10:53De la: Tycu, la data 2012-08-19 12:39:07[quote name='
Te inseli foarte mult!!!Este opinia ta vis-a-vis de a mea!!!!Unde este problema????Esti barbat si alegi calea cea simpla de manifestare a furiei,,femeia procedeaza altfel,chiar daca manifestarea nu este de amploarea violentei practicata de barbat!!!Asta nu inseamna ca nu are personalitate ,ci dovedeste ca este mult mai inteleapta decat cel din fata ei!!! :
sml-confused0006: Nu aleg violenta ca la ce ma refer eu nu inseamna practicarea violentei , ci m-am referit ca fiecare are impulsul asta de manifestare a furiei indifernt ca e barbat sau femeie. Sa nu-mi spui matale mie ca daca ajungi ca cineva sa "iti calce demnitatea " sa te jigneasca ,sa iti spuna ca ai fost un obiect de folosinta,matale nu reactionezi cu furie,si matale ca noi toti avem aceea iesire violenta cand e vorba de personalitatea noastra !Asa ca....!
|
Tycu Postat pe 19 August 2012 18:12
|
De la: Thais13, la data 2012-08-19 16:37:17De la: Tycu, la data 2012-08-19 12:39:07De la: MissRainbow, la data 2012-08-19 11:47:02De la: Tycu, la data 2012-08-19 11:26:10[quote name=
Ralitatea este aceeasi pentru toti,Mitica,numai stilul de contracarrae difera!!Tu preferi violenta,eu,,,razbunarea prin aplicarea indiferentei,ignorarii,,fiecare dintre noi,,are alt stil de abordare a situatiei aflata in criza!!!De ce sa ma port violent,,astfel de manifestare este caracteristica salbaticilor,,nu as cobora sub mine,,pentru nimic in lume!!!
Ce sa fac?????????Sa plang, intr-un colt, pentru un barbat???? Pai,nu m-as mai numi femeie ,,daca as proceda astfel!!! Deja s-a deraiat de la subiectul initial,si ,sincer,nu este cazul!Ce am avut de comentat,,s-a postat deja, si nu imi schimb ideile pentru nimeni si nimic neimportant!!!
Pai daca te aduce in stare sa practici violenta tocmai o femeie, care se stie ca depinde de barbat existenta ei,o practici !
|
Tycu Postat pe 19 August 2012 18:20
|
De la: Tycu, la data 2012-08-19 18:20:09De la: Thais13, la data 2012-08-19 16:37:17De la: Tycu, la data 2012-08-19 12:39:07De la: MissRainbow, la data 2012-08-19 11:47:02De la: Tycu, la data 2012-08-19 11:26:10[quote name=
Pai daca te aduce in stare sa practici violenta tocmai o femeie, care se stie ca depinde de barbat existenta ei,o practici !
Primitiv , penibil si ticalos!
Nu ma indoiam ca un violator poate gandi altfel, imi faci scarba!
|
Thais13 Postat pe 19 August 2012 18:42
|
De la: Tycu, la data 2012-08-19 18:12:28[quote name='
sml-confused0006: Nu aleg violenta ca la ce ma refer eu nu inseamna practicarea violentei , ci m-am referit ca fiecare are impulsul asta de manifestare a furiei indifernt ca e barbat sau femeie. Sa nu-mi spui matale mie ca daca ajungi ca cineva sa "iti calce demnitatea " sa te jigneasca ,sa iti spuna ca ai fost un obiect de folosinta,matale nu reactionezi cu furie,si matale ca noi toti avem aceea iesire violenta cand e vorba de personalitatea noastra !Asa ca....!
Nu cred ca mai are rost sa te contrazic in vreun fel!!!! Nu ca nu as avea dreptate,dar esti foarte obositor pentru felul meu de a relationa cu oamenii,corecteaza-te!!! Fara ofensa,respect ,in aceeasi masura ,pe cei care sunt "pro" si "contra" opiniilor mele!!!
|
MissRainbow Postat pe 19 August 2012 18:49
|
De la: MissRainbow, la data 2012-08-19 18:49:57De la: Tycu, la data 2012-08-19 18:12:28[quote name='
Nu cred ca mai are rost sa te contrazic in vreun fel!!!! Nu ca nu as avea dreptate,dar esti foarte obositor pentru felul meu de a relationa cu oamenii,corecteaza-te!!! Fara ofensa,respect ,in aceeasi masura ,pe cei care sunt "pro" si "contra" opiniilor mele!!!
ai capotat? nu-mi vine sa cred!
|
picard-jean-luc Postat pe 19 August 2012 18:59
|
De la: kudika_10951, la data 2012-08-19 18:59:23[quote name=
"Capotat"???Este impropriu spus!!!! Nu,,doar ii cedez locul in proliferarea violentei,,eu,,nu o pot face,,sunt de alta factura ,,in contradictie totala cu a lui!!!
|
MissRainbow Postat pe 19 August 2012 19:07
|
De la: Thais13, la data 2012-08-19 19:05:14[quote name=
ce naiba am de mananc atatea litere?!
Esti obosita!!Se intampla oricui,nu-ti face probleme!!!
|
MissRainbow Postat pe 19 August 2012 19:08
|
De la: MissRainbow, la data 2012-08-19 19:08:18De la: Thais13, la data 2012-08-19 19:05:14[quote name=
Da, m-a obosit grobianul de Mitica cu asemenea grozavii cate asterne pe aici!
|
Thais13 Postat pe 19 August 2012 19:13
|
De la: MissRainbow, la data 2012-08-19 19:07:17De la: kudika_10951, la data 2012-08-19 18:59:23[quote name=
"Capotat"???Este impropriu spus!!!! Nu,,doar ii cedez locul in proliferarea violentei,,eu,,nu o pot face,,sunt de alta factura ,,in contradictie totala cu a lui!!!
era de asteptat sa nu faci fatza!
nea mitica e un om foarte rau probabil si lipsit de sentimente cat de cat umane.
eu unu pot avea dialoguri cu el pentru ca sunt barbat si pot face un teatru dar voi ca femei va puteti rani de asperitatea lui
Oricum ai stat prea mult la vrajeala cu el dar asta e natura ta de pisica curioasa sa vezi ce are in cap un om
|
picard-jean-luc Postat pe 19 August 2012 21:26
|
De la: Thais13, la data 2012-08-19 19:13:47De la: MissRainbow, la data 2012-08-19 19:08:18De la: Thais13, la data 2012-08-19 19:05:14[quote name=
Da, m-a obosit grobianul de Mitica cu asemenea grozavii cate asterne pe aici!
poate pluseaza el cand va vede ca va bagati in seama
|
picard-jean-luc Postat pe 19 August 2012 21:27
|
De la: kudika_10951, la data 2012-08-19 21:26:30[quote name=
era de asteptat sa nu faci fatza!
nea mitica e un om foarte rau probabil si lipsit de sentimente cat de cat umane.
eu unu pot avea dialoguri cu el pentru ca sunt barbat si pot face un teatru dar voi ca femei va puteti rani de asperitatea lui
Oricum ai stat prea mult la vrajeala cu el dar asta e natura ta de pisica curioasa sa vezi ce are in cap un om
Nefiind prezent,ma abtin de la calificari si catalogari,,a facut-o singur!!!
Nu este vorba de "a face fata",ci fac referire la aceeptarea opiniilor,indiferent daca sunt pe placul interlocutorului sau nu,in spiritul mentinerii unei atmosfere placute,pe forum!!!
De ce m-as rani????Si in ce??Oricum,cunosc masurile de acordare a primului ajutor,sunt prea "batrana" ,incat sa stiu sa-mi aplic un garou!!!
Sunt curioasa,ca orice femeie dealtfel,dar imi place sa port lupta cu oameni inteligenti,acolo unde este cazul,intelepciunea venind in completarea acesteia!!!
|
MissRainbow Postat pe 19 August 2012 21:35
|
De la: MissRainbow, la data 2012-08-19 18:49:57De la: Tycu, la data 2012-08-19 18:12:28[quote name='
Nu domnita, nu ai cum sa ma contrazici unde nu ai dreptate !Nu ai cum sa contrazici niste lucrari si studii unor mari psihologi de unde ma inspir si eu !
|
Tycu Postat pe 20 August 2012 11:01
|
De la: MissRainbow, la data 2012-08-19 19:07:17De la: kudika_10951, la data 2012-08-19 18:59:23[quote name=
Domnita, cu scuzele mele si cu tot respectul care ti-l port dar, iarta-ma , matale ai ramas fix pe ideea ca eu sunt pentru violenta!Unde ,Dumnezeuleeee, vezi matale ca eu provaduiesc violenta ?Am spus doar clar ca fiecare om,chiar si matale , are o gena care il face sa se autoapere folosind metode mai dure cand e atacat in demnitatea in personalitatea lui !
|
Tycu Postat pe 20 August 2012 11:22
|
De la: Tycu, la data 2012-08-20 11:22:09De la: MissRainbow, la data 2012-08-19 19:07:17De la: kudika_10951, la data 2012-08-19 18:59:23[quote name=
Domnita, cu scuzele mele si cu tot respectul care ti-l port dar, iarta-ma , matale ai ramas fix pe ideea ca eu sunt pentru violenta!Unde ,Dumnezeuleeee, vezi matale ca eu provaduiesc violenta ?Am spus doar clar ca fiecare om,chiar si matale , are o gena care il face sa se autoapere folosind metode mai dure cand e atacat in demnitatea in personalitatea lui ! .....apropo de gena, dle Tycu, in fiecare dintre noi exista un sambure de nebunie...ideea e ca nu trebuie lasat sa incolteasca!!!ca sa-ti aperi personalitatea nu trebuie sa platesti cu aceeasi moneda...exista si reversul!!!
|
mia2123 Postat pe 20 August 2012 11:33
|
De la: Tycu, la data 2012-08-20 11:01:48[quote name= Nu domnita, nu ai cum sa ma contrazici unde nu ai dreptate !Nu ai cum sa contrazici niste lucrari si studii unor mari psihologi de unde ma inspir si eu !
Iar imi ridici mingea la fileu,nu??? Ba,,te contrazic,,din nou!!!!
Intamplarea face ,ca in cursul acestei dimineti,,sa am o discutie cu cumnata mea,care este psiholog de formatie,,la limitele maxime permisibile,nu a atins cotele psihologilor ilustri,pe care ii aduci in discutie,si,colateral,am solicitat cateva lamuriri legate de edificarea mea asupra conceptiilor tale si asupra cazului de fata,ei,trecandu-i prin mana multe manuale de specialitate!!!!!Esenta rezultatului discutiei purtate ,contravine opiniilor tale ,legate de personalitatea si demnitatea barbatului,,niciun psiholog din lume nu va indruma o persoana cu sau fara probleme ,ce tin de afectiunile psihice,,la violenta,razbunare si reactii ,in contradictie cu acel calm,specific celor care sunt supusi terapiilor psihologice!!Niciunul,,dimpotriva,se intervine mediatic,in ajutorul si sprijinirea celor cu anumite nemultumiri!!Teoria,da,o stapanesti destul de bine,ai citit documentatie de profil,,insa,,aplicatia este in contradictoriu cu realitatea din literatura de specialitate!!!
Iti respect,in continuare ,opiniile,dar nimic nu ma obliga la acceptarea acestora!!!
|
MissRainbow Postat pe 20 August 2012 11:33
|
tu vrei sa-l salvezi pe nea mitica de la focul iadului?
ia uite cum l-asteapta!
|
picard-jean-luc Postat pe 20 August 2012 12:27
|
De la: mia2123, la data 2012-08-20 11:33:15De la: Tycu, la data 2012-08-20 11:22:09De la: MissRainbow, la data 2012-08-19 19:07:17De la: kudika_10951, la data 2012-08-19 18:59:23[quote name=
Domnita, cu scuzele mele si cu tot respectul care ti-l port dar, iarta-ma , matale ai ramas fix pe ideea ca eu sunt pentru violenta!Unde ,Dumnezeuleeee, vezi matale ca eu provaduiesc violenta ?Am spus doar clar ca fiecare om,chiar si matale , are o gena care il face sa se autoapere folosind metode mai dure cand e atacat in demnitatea in personalitatea lui !
.....apropo de gena, dle Tycu, in fiecare dintre noi exista un sambure de nebunie...ideea e ca nu trebuie lasat sa incolteasca!!!ca sa-ti aperi personalitatea nu trebuie sa platesti cu aceeasi moneda...exista si reversul!!!
Corect cu samburele si nebunia, pai nu trebuie lasat sa incolteasca, dar ce sa facem daca el incolteste fara voia noastra !E ca iubirea cand intra in noi , nici un om nu poate sa hotarasca pe cine sa iubeasca inima lui!Si cum sa iti aperi personalitatea , mai ales ca in cazuri de atac la pesonalitate si demnitate legea nu te apara ?-nu vad alta metoda , adica altul te face "carpa" lui, si tu ce faci? astepti sa il pedepseasca Dumnezeu intr-o zi daca nu o uita de el ?eei hai !
|
Tycu Postat pe 20 August 2012 12:52
|
Corect cu samburele si nebunia, pai nu trebuie lasat sa incolteasca, dar ce sa facem daca el incolteste fara voia noastra !E ca iubirea cand intra in noi , nici un om nu poate sa hotarasca pe cine sa iubeasca inima lui!Si cum sa iti aperi personalitatea , mai ales ca in cazuri de atac la pesonalitate si demnitate legea nu te apara ?-nu vad alta metoda , adica altul te face "carpa" lui, si tu ce faci? astepti sa il pedepseasca Dumnezeu intr-o zi daca nu o uita de el ?eei hai !
hai bre nea mitica!
nu vezi ca nu percuteaza nimeni?
|
picard-jean-luc Postat pe 20 August 2012 12:58
|
De la: Tycu, la data 2012-08-20 12:52:08De la: mia2123, la data 2012-08-20 11:33:15De la: Tycu, la data 2012-08-20 11:22:09De la: MissRainbow, la data 2012-08-19 19:07:17De la: kudika_10951, la data 2012-08-19 18:59:23[quote name=
.....apropo de gena, dle Tycu, in fiecare dintre noi exista un sambure de nebunie...ideea e ca nu trebuie lasat sa incolteasca!!!ca sa-ti aperi personalitatea nu trebuie sa platesti cu aceeasi moneda...exista si reversul!!!
Corect cu samburele si nebunia, pai nu trebuie lasat sa incolteasca, dar ce sa facem daca el incolteste fara voia noastra !E ca iubirea cand intra in noi , nici un om nu poate sa hotarasca pe cine sa iubeasca inima lui!Si cum sa iti aperi personalitatea , mai ales ca in cazuri de atac la pesonalitate si demnitate legea nu te apara ?-nu vad alta metoda , adica altul te face "carpa" lui, si tu ce faci? astepti sa il pedepseasca Dumnezeu intr-o zi daca nu o uita de el ?eei hai ! .....ce sa aperi in fata nui nebun!!???...nimic!!!....el are propria lui realitate, diferita de a oamenilor normali!!
|
mia2123 Postat pe 20 August 2012 13:05
|
De la: MissRainbow, la data 2012-08-20 11:33:27De la: Tycu, la data 2012-08-20 11:01:48[quote name= Nu domnita, nu ai cum sa ma contrazici unde nu ai dreptate !Nu ai cum sa contrazici niste lucrari si studii unor mari psihologi de unde ma inspir si eu !
Intamplarea face ,ca in cursul acestei dimineti,,sa am o discutie cu cumnata mea,care este psiholog de formatie,,la limitele maxime permisibile,nu a atins cotele psihologilor ilustri,pe care ii aduci in discutie,si,colateral,am solicitat cateva lamuriri legate de edificarea mea asupra conceptiilor tale si asupra cazului de fata,ei,trecandu-i prin mana multe manuale de specialitate!!!!!Esenta rezultatului discutiei purtate ,contravine opiniilor tale ,legate de personalitatea si demnitatea barbatului,,niciun psiholog din lume nu va indruma o persoana cu sau fara probleme ,ce tin de afectiunile psihice,,la violenta,razbunare si reactii ,in contradictie cu acel calm,specific celor care sunt supusi terapiilor psihologice!!Niciunul,,dimpotriva,se intervine mediatic,in ajutorul si sprijinirea celor cu anumite nemultumiri!!Teoria,da,o stapanesti destul de bine,ai citit documentatie de profil,,insa,,aplicatia este in contradictoriu cu realitatea din literatura de specialitate!!!
Iti respect,in continuare ,opiniile,dar nimic nu ma obliga la acceptarea acestora!!!
Domnita ,sa facem o precizare,treaba cu violul de pe acet topic nu are legatrura cu psihologia, defapt eu nici nu am pus problema asta,chiar am si uitat de ea, e de mult, mai ales ca persoana pedepsita , acum e cu familie la casa ei,eu am intrat aici cu alt scop legat de psihologie adica cazul Florica si cel al doamnei cu colegul iubit,asa ca matale nu ai stiut ce sa intrebi pe cumnata,normal ca dansa are dreptate,asa este , stiam si eu asta, matale trebuia sa intrebi despre cazul Florica si cazul doamnei cu colegul iubit , chiar eram curios ce spunea un psiholog , asta ar fi fost interesant sa aflu !
|
Tycu Postat pe 20 August 2012 13:08
|
De la: Tycu, la data 2012-08-20 13:08:21De la: MissRainbow, la data 2012-08-20 11:33:27De la: Tycu, la data 2012-08-20 11:01:48[quote name= Nu domnita, nu ai cum sa ma contrazici unde nu ai dreptate !Nu ai cum sa contrazici niste lucrari si studii unor mari psihologi de unde ma inspir si eu !
Domnita ,sa facem o precizare,treaba cu violul de pe acet topic nu are legatrura cu psihologia, defapt eu nici nu am pus problema asta,chiar am si uitat de ea, e de mult, mai ales ca persoana pedepsita , acum e cu familie la casa ei,eu am intrat aici cu alt scop legat de psihologie adica cazul Florica si cel al doamnei cu colegul iubit,asa ca matale nu ai stiut ce sa intrebi pe cumnata,normal ca dansa are dreptate,asa este , stiam si eu asta, matale trebuia sa intrebi despre cazul Florica si cazul doamnei cu colegul iubit , chiar eram curios ce spunea un psiholog , asta ar fi fost interesant sa aflu !
ai bre nea mitica!
din cate persoane frustrate sunt pe aici ti-ai gasit tocmai pe doamna florica sa o rezolvi!
nu vezi ca acuma matale esti luat in colimator si au dreptate ca ai o viziune cam ciudata
doar lipsa de activitate si atmosfera de lancezeala a forumuli mai fac sa se indrepte lumea spre topicul asta iar lipsa de toleranta a doamnelor e justificata mai ales ca insisti sa spui ca era inevitabil violul
|
picard-jean-luc Postat pe 20 August 2012 13:16
|
De la: kudika_10951, la data 2012-08-20 12:58:13 Corect cu samburele si nebunia, pai nu trebuie lasat sa incolteasca, dar ce sa facem daca el incolteste fara voia noastra !E ca iubirea cand intra in noi , nici un om nu poate sa hotarasca pe cine sa iubeasca inima lui!Si cum sa iti aperi personalitatea , mai ales ca in cazuri de atac la pesonalitate si demnitate legea nu te apara ?-nu vad alta metoda , adica altul te face "carpa" lui, si tu ce faci? astepti sa il pedepseasca Dumnezeu intr-o zi daca nu o uita de el ?eei hai !
hai bre nea mitica!
nu vezi ca nu percuteaza nimeni?
Nu percuteaza?? pai multi citesc, putini inteleg,
|
Tycu Postat pe 20 August 2012 13:18
|