Mai multe
De la: Tycu, la data 2012-08-17 13:25:17De la: kiss_my_ass, la data 2012-08-17 11:13:04De la: Tycu, la data 2012-08-17 11:10:11[] decat sa dau sfaturi tampite asa cum face un idi ot ca tine mai bine ma abtin!! sunt lasa? de ce? ca nu spun de unde sunt pentru a primi propuneri libidinoase din partea unor retarzi ca tine?!! bai, nenea "medicamente" cred ca habar n-ai cu cine vorbesti!!! ar trebui sa-mi multumesti ca fac efortul de a te baga in seama!! ce caut pe acest forum? iaca mi-a spus cineva ca trebuie sa fiu aici pentru a da peste bot unor infecti ca tine si a le aminti ce caracter de 2 bani au!!tu chiar ai impresia ca tampeniile de le debitai odata au disparut? tu ai impresia ca unii au uitat cine esti?!! si inca ceva: noi doi nu purtam un dialog!!nu avem cum!! inteligenta mea nu-mi permite si nici nu-mi da voie sa port un dialog cu unul ca tine!!
|
||
|
kiss_my_ass Postat pe 17 August 2012 14:18 |
||
|---|---|---|
De la: kudika_10951, la data 2012-08-17 14:15:52De la: MissRainbow, la data 2012-08-17 14:06:24De la: Tycu, la data 2012-08-17 14:04:04[quote name= Pai nu trebuie sa folosesti acelasi nume de utilizator ?
|
||
|
Tycu Postat pe 17 August 2012 14:20 |
||
| http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/552176_331013893656803_33663087_n.jpg | ||
|
|
||
|
picard-jean-luc Postat pe 17 August 2012 14:23 |
||
De la: Tycu, la data 2012-08-17 14:20:50De la: kudika_10951, la data 2012-08-17 14:15:52De la: MissRainbow, la data 2012-08-17 14:06:24De la: Tycu, la data 2012-08-17 14:04:04[quote name= nici vorba! poti sa pui numele ramaru sau copilul minune , orice
|
||
|
picard-jean-luc Postat pe 17 August 2012 14:24 |
||
De la: Tycu, la data 2012-08-17 14:20:50[quote name= Nu,poti folosi orice nume doresti!!Numai sa nu il uiti!
|
||
|
MissRainbow Postat pe 17 August 2012 14:38 |
||
De la: Tycu, la data 2012-08-17 15:33:34[] violul este viol indiferent de motiv!! numai un om lipsit de caracter putea sa se razbune astfel!! cum spuneam nu valorezi 2 bani!!s-a folosit de tine pentru ca i-ai permis, te-ai complacut in aceea situatie cretinu le si apoi brusc s-a trezit in tine mandria de mascul inselat!! fa bine si evita-ma pe acest forum!!
|
||
|
kiss_my_ass Postat pe 17 August 2012 15:39 |
||
De la: Tycu, la data 2012-08-17 16:20:29[quote name= Sunt de acord cu prima parte a postului tau!! Insa,in legatura cu ultima parte a commentului tau,,iti resping actul "justitiar",,nu asa trebuia procedat,,existau si alte cai de aplicare a asa ziselor represalii,asta daca erai motivat in gestul tau!!!Razbunarea este arma oamenilor mediocri,fara ofensa,a celor morbizi,,la ce ti-a folosit o astfel de interventie???La nimic!!!Usurarea psihica,pe care o poti aminti,,nu face doi bani,,in raport cu modul in care ai lezat intimitatea unei persoane!!!Nu iti face cinste,,oricate argumente ai aduce in sprijinul dezamagirii tale,despre care ne-ai povestit mai sus!!!"Mamaliga"????Nu,un astfel de act este incalificabil,ca si autorul lui dealtfel!!!
|
||
|
MissRainbow Postat pe 17 August 2012 16:30 |
||
De la: kiss_my_ass, la data 2012-08-17 15:39:17De la: Tycu, la data 2012-08-17 15:33:34[] Valorez mai mult , chiar nu ti-ai dat seama? am permis ca nu stiam jigodismul din om !Tocmai mandria asta de mascul , ca nu sunt mamaliga, m-a facut sa pedepsesc asa !
|
||
|
Tycu Postat pe 17 August 2012 16:32 |
||
barbatii va plang de mila,zau Ca in reclama aceea cand spun copii la scoala despre oul cu surprize"of adultii astia"!!!As mai zice ceva dar ma abtin pt ca nu vreau sa jgnesc pe nimeni
|
||
|
Titanika Postat pe 17 August 2012 17:22 |
||
De la: MissRainbow, la data 2012-08-17 16:30:18De la: Tycu, la data 2012-08-17 16:20:29[quote name= Domnita , omul in gandirea lui e foart complicat , de multe ori nici chiar noi nu ne cunoastem bine pe noi insine, nu poti sa condamni un om pentu o fapta , nici psihologii nu fac asta,pana nu ii afli motivele.Domnita, e usor sa ranesti in suflet un om si pentru asta nici o lege nu te condama,matale spui ca... "existau si alte cai de aplicare a asa ziselor represalii".. pai ce cai domnita? Baga-te matale in caz, una e sa te certe sotul ca nu ai spalat bine covorul,alta e sa te certe ca nu i-ai facut mancarea pe plac, si alta e sa iti spuna ca pentru el matale ai fost doar un motiv sa fie alaturi de alta persoana pe care o iubeste, ca s-a folosit doar de matale, ca ai fost un nimeni pentru el .Pai ce faceai domnita,ce "cai" sa mai cauti? matale te asezai la masa tratativelor ? sau te adresai justitiei ? sau poate voiai sa ii implori iubire ? Barbatul vede altfel lucrurile in cazuri din astea, sau eu sa cad in genunchi sa ii implor iubire?asta nu am inteles de ce in asemenea cazuri suntem nevoiti sa ne facem siguri dreptate,mai ales barbatii si asta defapt m-a facut sa mai fac si cursuri de psihologie,ca eu vedeam numai rautatea din ea, dar nu si cea din mine Acum inteleg ,ca in anumite cazuri in anumite fapte trebuie sa actionam asa cum vrem noi ca sa ne simtim usurati !Sa incerci sa injuri un om pe strada fara sa-l cunosti si fara motiv,sa vezi ce reactie va avea .Sigur prima reactie a lui va fi sa te loveasca,si apoi cere explicatii! De ce vrea sa te loveasca? ca asa se simte el usurat!
|
||
|
Tycu Postat pe 17 August 2012 17:47 |
||
nea mitica! te inteleg! si eu ma apucasem sa studiez psihologia dupa un esec in dragoste dar mi-am dat repede seama ca pentru fiecare femeie ar trebui sa existe un manual Ele sunt facute manual de D-zeu si sunt practic unicate ca gandire , principii, caracter ,etc Nu poti transpune invataturile din carti unei alte femei decat aceea pentru care a fost scrisa Asa ca psihologia ca si psihiatria nu au utilitate in intelegerea femeilor Si noi barbatii suntem unici dar ne avem anumite calitati si defecte ce ne face mai asemanatori intre noi
|
||
|
picard-jean-luc Postat pe 17 August 2012 20:55 |
||
De la: Tycu, la data 2012-08-17 17:47:29[quote name= Sincer????La auzul acelor cuvinte,,i-as fi intors spatele elegant si as fi poftit-o sa iasa din locuinta,,nu i-as fi aratat nimic din framantarea mea interioara,as fi sfidat-o complet prin indiferenta!!!Nicidecum,,nu as fi recurs la acea razbunare fetida,,procedand in acest mod,,as fi coborat mult sub mine,situatie ,care nu mi-ar fi adus acel confort personal!!Asa as fi procedat,nicidecum cum ai facut-o tu!!!De ce sa injur un om ,cand pot sa fiu omenoasa cu el??????Oamenii reactioneaza diferit la furie declansata,,dar violenta nu este calea cea buna,parerea mea!! |
||
|
MissRainbow Postat pe 17 August 2012 21:03 |
||
Domnule Mitica, iti doresc tot binele din lume.... si sper ca fiica ta sa nu intalneasca in viata ei...un rahat, scuze ,un specimen de barbat ca tine.... Toate cele bune !!!
|
||
|
GHEISA_ Postat pe 17 August 2012 21:05 |
||
De la: GHEISA_, la data 2012-08-17 21:05:00Domnule Mitica, iti doresc tot binele din lume.... si sper ca fiica ta sa nu intalneasca in viata ei...un rahat, scuze ,un specimen de barbat ca tine.... Toate cele bune !!! daca e asa de infect si criminal de ce-i zici *domnule mitica*? |
||
|
picard-jean-luc Postat pe 17 August 2012 21:45 |
||
De la: Tycu, la data 2012-08-16 19:46:22....l-am stimat si l-am apreciat pe Adrian Paunescu, rasfoiesc si acum cu mare placere cartile lui, mi-a ramas in suflet muzica cenaclului Flacara!!!!...dar toti marii intelectuali care au intrat in politica dupa 1989, n-au avut decat de pierdut!!!..inainte de 89 era scuzabil, poate, dar dupa!!!..n-am sa inteleg ptr ce au facut-o!!De la: mia2123, la data 2012-08-16 18:21:33De la: Tycu, la data 2012-08-16 17:24:11.....acum inteleg de ce pui semnul egalitatii intre nationalism si patriotism!!!..Vadim Tudor!!!!Nu l-am votat atunci cand a candidat la postul de presedinte ptr ca-mi aduc perfect aminte de o dimineata dinainte de 1989... la radio inchina ode distinsilor soti Ceausescu!!De la: kudika_13106, la data 2012-08-16 15:11:58De la: kudika_10951, la data 2012-08-16 15:05:30tu ce vrei ma extremistule a lu vadim |
||
|
mia2123 Postat pe 17 August 2012 22:04 |
||
De la: mia2123, la data 2012-08-17 22:04:47[confused0006:....l-am stimat si l-am apreciat pe Adrian Paunescu, rasfoiesc si acum cu mare placere cartile lui, mi-a ramas in suflet muzica cenaclului Flacara!!!!...dar toti marii intelectuali care au intrat in politica dupa 1989, n-au avut decat de pierdut!!!..inainte de 89 era scuzabil, poate, dar dupa!!!..n-am sa inteleg ptr ce au facut-o!![/quote] Mia,,numai interesele obscure,i-au determinat la astfel de aderari,,anii au trecut,dar structura anumitor oameni a ramas neschimbata!!! Intelectualitatea Romaniei s-a dat dupa putere,,altfel nu putea sa subziste!!!
|
||
|
MissRainbow Postat pe 17 August 2012 22:10 |
||
De la: kudika_10951, la data 2012-08-17 20:55:14 Asa este , ai dreptate,si manualul sa aiba sute de file,femeia e cea mai coplicata specie umana,fiecare e unicat, cica Dumnezeu cand a facut femeia, din graba a uitat sa ii puna creier !Femeia e schimbatoate cum e clima din varful muntelui!
|
||
|
Tycu Postat pe 18 August 2012 12:03 |
||
De la: MissRainbow, la data 2012-08-17 21:03:38De la: Tycu, la data 2012-08-17 17:47:29[quote name= Domnita , eu cunosc omul bine,matale nu incerca sa fii personajul pacifist, adica toti vrem pace pe pamant dar daca e cazul facem razboi !Matale spui ca.."La auzul acelor cuvinte,,i-as fi intors spatele elegant si as fi poftit-o sa iasa din locuinta,,nu i-as fi aratat nimic din framantarea mea interioara,as fi sfidat-o complet prin indiferenta"....!nu domnita , nu ai fi facut asta,ca nu esti robot cu programare , esti om , si fiecare om(fiecare animal) are in sange o gena care ii arata impulsul, care ii da caracterul de autoaparare, de a ataca daca e nevoie,de a recationa in forta daca e nevoie,acea rautate care toti o avem si o aratam cand e cazul!Si cainele tau de acasa , in care ai incredere , daca il tragi mai tare de coada tot intoarce coltii sa incerce sa te apuce pentru aparare !Domnita , daca eu ca barbat as fi facut ce spui matale, dupa aceea trebuia sa ma duc sa ma asez intr-un sant la marginea strazii pe post de buturuga si sa treaca toti cainii sa se urineze pe mine, ca atunci chiar eram buturuga !
|
||
|
Tycu Postat pe 18 August 2012 12:25 |
||
De la: mia2123, la data 2012-08-17 22:04:47De la: Tycu, la data 2012-08-16 19:46:22....l-am stimat si l-am apreciat pe Adrian Paunescu, rasfoiesc si acum cu mare placere cartile lui, mi-a ramas in suflet muzica cenaclului Flacara!!!!...dar toti marii intelectuali care au intrat in politica dupa 1989, n-au avut decat de pierdut!!!..inainte de 89 era scuzabil, poate, dar dupa!!!..n-am sa inteleg ptr ce au facut-o!!De la: mia2123, la data 2012-08-16 18:21:33De la: Tycu, la data 2012-08-16 17:24:11.....acum inteleg de ce pui semnul egalitatii intre nationalism si patriotism!!!..Vadim Tudor!!!!Nu l-am votat atunci cand a candidat la postul de presedinte ptr ca-mi aduc perfect aminte de o dimineata dinainte de 1989... la radio inchina ode distinsilor soti Ceausescu!!De la: kudika_13106, la data 2012-08-16 15:11:58De la: kudika_10951, la data 2012-08-16 15:05:30tu ce vrei ma extremistule a lu vadim Da, inainte de 1989, era alt regim,atunci ca sa obtii niste avantaje sa demonstrezi ca esti cu ei ca sa nu ai neplaceri,incercai cu poeme,cu laudari la adresa conducerii, cu lucrari scrise prin ziare despre realizarile comuniste,la sedinte trebuia la fiecare cuvantare sa precizezi ca ajutorul il ai de la tovarasul si tovarasa , dar in sufletul lor numai ei stiu cat injurau si blestemau la tovarasi, asa si cu Vadim , sau Paunescu,sau altii! Vadim a avut dosar gros la securitate ca ii mai jignea pe unguri si evrei si lovea in "prietenia dintre popoare" , eu zic sa nu condamnam pe nimeni ce facea inainte de '89 , ci ce a facut dupa acesti ani !
|
||
|
Tycu Postat pe 18 August 2012 12:35 |
||
De la: kudika_10951, la data 2012-08-17 21:45:33De la: GHEISA_, la data 2012-08-17 21:05:00Domnule Mitica, iti doresc tot binele din lume.... si sper ca fiica ta sa nu intalneasca in viata ei...un rahat, scuze ,un specimen de barbat ca tine.... Toate cele bune !!! Pai inseamna ca recunoaste ca sunt domn,e lucru mare !
|
||
|
Tycu Postat pe 18 August 2012 12:38 |
||
De la: GHEISA_, la data 2012-08-17 21:05:00Domnule Mitica, iti doresc tot binele din lume.... si sper ca fiica ta sa nu intalneasca in viata ei...un rahat, scuze ,un specimen de barbat ca tine.... Toate cele bune !!! Multumesc de urare,dar o sa am grija ca fica mea mai bine sa ia un barbat specimen ca mine, decat o "mamaliga", o "buturuga".o "carpa de spalat de vase" de barbat care permite sa fie calcat in picioare de ori cine !
|
||
|
Tycu Postat pe 18 August 2012 12:43 |
||
De la: Tycu, la data 2012-08-18 17:40:09[quote name= Nici nu mai stiu cum sa ma adresez,,la cati "Mitica" sunteti!!!!! Apararea demnitatii nu se face prin violenta,asta sa fie clar!!!Nu ne putem intoarce in epocile de maxime turbulente,cu razbunari ,care mai de care mai distrugatoare1!!Traim in vremuri tulburi,este adevarat,,dar nu le putem croniciza prin fapte necugetate,asa gandesc in acest moment!!! Tu ai ales acea cale de recupearre a demnitatii distruse,,o consideri ca fiind cea mai potrivita,,timpul va dovedi cat de mult ai gresit,,eu,doar anticipez efectul actiunii tale!!!Daca te simti in regula astfel,,este perfect din punctul meu de vedere,nici nu intentionez sa-ti perturb confortul existent!!! Aduci aminte de autocunoastere!!Bun subiect de topic!!!! De multe ori,,incercand sa ma cunosc in profunzime,,au refulat multe sentimente,unele,,bune,altele,,mai putin bune,,dar,peransamblu,,m-au reprezentat ca om,nu diferit de ceea ce se vede in exterior!!!La tine ,,cum se prezinta situatia???Presimt ,ca vei dori sa-mi spui ca fara a fi rau,,nu poti fi bun!!!
|
||
|
MissRainbow Postat pe 18 August 2012 17:57 |
||
De la: MissRainbow, la data 2012-08-18 17:57:43De la: Tycu, la data 2012-08-18 17:40:09[quote name= Nu inteleg ce e cu Mitica? Matale esti o persoana care imparte faptele in bune si rele si doar te multumesti sa condamni ce consideri ca nu-ti convine .adica treci la rubrica fapte rele, fara sa te intrebi,oare sunt rele ?Exemplu , daca vezi ca un barbat isi bate nevasta , matale condamni barbatul fara sa te intrebi ,oare ce motive are de o bate -? alt exmplu cu care eu nu sunt de acord, se tot vorbeste ca in Bucuresti s-au inmultit cainii vagabonzi care musca pe copii si pe trecatori , si toti dau vina pe caini.dar nimeni nu se intreaba oare de ce cainii ii musca ?pentru ca acei copii, trecatori dau cu pietre , cu picioarele in ei , si normal ca acei caini se apara, in cazul asta cainii sunt de vina ? nuuuu!asa si in cazul nostu. Apararea demnitati ,nu se face prin violenta atunci cand dialogul poate rezolva , dar cand deja fapta e cosumata,cand dialogul nu mai rezolva nimic,daca deja suferi ca ai fost calcat in picioare, apai fiecare om are in el instinctul de a se razbuna ,care il ai si matale si toti il avem,alt exemplu , daca cineva aici pe forum sa presupunem ca te -ar injura si ar folosi cuvinte jignitoare pentru matale din cauza ca i-ai vorbit frumos ,ce vrei sa spui ca matale incerci cu el un dialog ? nuu, ori i-ai raspunde la fel, si sigur l-ai ignora,si asta e tot un impuls de autoaparare a demnitatii,daca ati fi fata in fata l-ai si plesni !Domnita ,trebuie sa stii si matale ca toti oamenii au acel impuls care il face pe om sa foloseasca violenta,ura,daca situatia o cere !-chiar matale recunosti asta.."au refulat multe sentimente,unele,,bune,altele,,mai putin bune,,dar,peransamblu,,m-au reprezentat ca om..." da te-au reprezentat ca om ca fiecare om avem acele sentimente si bune si mai putin bune cum spui matale !am intrebat domnita o data ceva, daca la matale intr-o zi ti-ar spune sotul ca defapt pentru el nu ai insemnat nimic ca esti o carpa in fata lui ca s-a folosit de matale doar ca sa fie cu alta , ce ai face domita? in cazul asta dialogul e inutil, ai ocolit raspunsul ca stiai ca va rabufni acele sentimente mai putin bune,! Asa-i!
|
||
|
Tycu Postat pe 18 August 2012 21:52 |
||
De la: Tycu, la data 2012-08-18 21:52:01[quote name='am intrebat domnita o data ceva, daca la matale intr-o zi ti-ar spune sotul ca defapt pentru el nu ai insemnat nimic ca esti o carpa in fata lui ca s-a folosit de matale doar ca sa fie cu alta , ce ai face domita? |
||
|
MissRainbow Postat pe 18 August 2012 22:04 |
||
|
Credeam ca in toate aceste zile de cand se dezbate problema Floricai s-a vorbit de himenoplastie si impactul ei psihologic asupra femeii si eventual asupra viitorului ei partener... Daca e o practica medicala curenta ori exceptionala si daca isi merita pretul Eu zic, Florico, ex-iubita virgina, fugita inaintea nuntii, ex-nevasta celui ce te-a dus la Tulcea, sa iti accepti viata asa cum ti-ai facut-o. Sa te maturizezi si sa lasi trecutul si operatiile de refacere plastica a unei virginitati deja trecute si ea. Poate doctorul sa iti coasa un voal la intrare-n vagin, dar voalul de mireasa este deja insangerat, nu mai ai cum sa il faci virgin. Barbatul care sa te vrea de nevasta de acum in colo, trebuie sa te vrea cum esti, cu trecut cu tot... Altfel nu este cel potrivit, e tot o greseala. Barbatul pe care l-ai parasit si care te-ar accepta iar in viata lui, chiar cu conditii, o face ca sa se razbune, nu din iubire. E cinic, cred eu. Accepta-ti conditia de femeie divortata si construieste-ti viata de la aceasta realitate, nu iti face iar rau, de data asta chiar din prostie. |
||
|
maybe Postat pe 19 August 2012 03:13 |
||
De la: MissRainbow, la data 2012-08-18 22:04:25De la: Tycu, la data 2012-08-18 21:52:01[quote name='am intrebat domnita o data ceva, daca la matale intr-o zi ti-ar spune sotul ca defapt pentru el nu ai insemnat nimic ca esti o carpa in fata lui ca s-a folosit de matale doar ca sa fie cu alta , ce ai face domita? |
||
|
Tycu Postat pe 19 August 2012 11:26 |
||
De la: Tycu, la data 2012-08-19 11:26:10[quote name= |
||
|
MissRainbow Postat pe 19 August 2012 11:47 |
||
De la: maybe, la data 2012-08-19 03:13:37Credeam ca in toate aceste zile de cand se dezbate problema Floricai s-a vorbit de himenoplastie si impactul ei psihologic asupra femeii si eventual asupra viitorului ei partener... Himenoplastia nu are nici un impact asupra fetei,e doar o metoda medicala de a repara ceva,si de a arata pretuirea persoanei pentru care o faci aceasta metoda !Multe casatorii se fac din dragoste, dar daca nu e si virginitatea ,parca lipseste ceva ca fericirea sa fie deplina!Florica a facut bine ce a facut, asta demonstreaza ca isi iubeste logodnicul si vor avea fericirea deplina(parca spunea ca luna asta au nunta).Daca si-ar accepta viata asa cum ai spus, ar insemna o familie nefericita, nu i-ar demonstra logodnicului ca il iubeste.Nu uita de ambitia barbateasca care e ceva normal la un barbat , un barbat fara ambitia barbateasca este un bolovan , un animal fara gandire , un obiect fara valoare !Asa ca daca barbatul ar fi admis-o asa cum era , acela nu s-ar fi numit barbat ci o mamaliga ,un animal de companie fara gandire , el nu a cerut asta din razbunare ci pentru ca il caracterizeaza o ambitie si Florica sa fie fericita ca logodnicul i-a cerut asta !Felicitari logodnicului !Cand fata face o relatie din dragoste, acolo baiatul nu poate sa fie o greseala !Viata nu se mai poate construi , ea doar se poate continua de unde a ramas !E gresita expresia cand cineva spune ca.." sa iau viata de la capat , sa incepem o viata noua.." asa ceva e imposibil , ci corect se spune..."sa contiui viata de unde am ramas.." !
|
||
|
Tycu Postat pe 19 August 2012 11:55 |
||
De la: MissRainbow, la data 2012-08-19 11:47:02De la: Tycu, la data 2012-08-19 11:26:10[quote name= |
||
|
Tycu Postat pe 19 August 2012 12:39 |
||
De la: Tycu, la data 2012-08-19 12:39:07[quote name=' Te inseli foarte mult!!!Este opinia ta vis-a-vis de a mea!!!!Unde este problema????Esti barbat si alegi calea cea simpla de manifestare a furiei,,femeia procedeaza altfel,chiar daca manifestarea nu este de amploarea violentei practicata de barbat!!!Asta nu inseamna ca nu are personalitate ,ci dovedeste ca este mult mai inteleapta decat cel din fata ei!!! |
||
|
MissRainbow Postat pe 19 August 2012 15:10 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| ce sa inteleg? | 58 | De la: Gina1989 14 Iulie 2011 13:33 |
| Transplant renal | 5 | De la: sanatate08 11 Februarie 2012 22:25 |
| viatza e prea cruda | 36 | De la: battleofwits 27 Mai 2011 22:41 |
|
|
||
| healthy | 2 | De la: kudika_14693 22 August 2012 19:46 |
| INTRA AICI!! | 2 | De la: Titanika 19 Februarie 2012 18:30 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.