De la: Piscolinoo, la data 2012-08-21 16:23:37De la: Tycu, la data 2012-08-21 16:16:25
Si eu prefer multe , matale nu intelegi ca daca persoana in care ai crezut , ti-ai pus bazele la un viitor impreuna , care o iubesti , care ii spuneai totul pentru ca era cea mai importanta din viata lu matale, si ditr-o data vine si iti spune ca nu ai fost nimic pentru el , ca atcineva e in viata lui, ca te-a folosit,pai stii domnita ce faci? vezi negru in fata ochilor,daca ai avea in mana un obiect contondent sigur in capul lui ar zbura,ai fi in stare sa il strangi gat acolo pe loc , ai reactiona violent domnita , in momentul ala domita , dispare ratiunea si invinge impulsul, e adevarat ca dupa un timp se mai potolesc impulsurile, dar in momentul ala nu! si in cazul meu daca victima imi aparea in fata dupa cateva zile dupa ce imi treceau mie nervii,impulsurile ,poate scapa doar cu o ignorare sau o palma , dar ghinionul ei a fost sa fie atunci in fata mea !Asa ca nu mai spune matale ca ai fi invins ... domnita si matale ai aceleasi sentimente si caractere ca noi toti !
Asta e doar parerea ta.Sunt o gramada de femei dezamagite de barbati dupa zeci de ani de casnicie si nu au luat acel obiect contondent de care vorbeai tu.
Probabil tu ai face asa ceva .....dar nu mai generaliza ,te citesc si ma uimeste gandirea ta puerila ,sincer.imi pari acel barbat nesigur pe el,slab de inger care apeleaza la asemenea gesturi atunci cand este incoltit sau pus la perete.
Indiferent de dezmagirile la care ai fost supus trebuie ,este imperios necesar sa-ti pastrezi calmul si gandirea logica ...cum ar fi oare daca de fiecare data cand am fi suparati si dezamagiti am incepe sa caram pumni sau sa aruncam cu farfurii dupa cel care ne-a dezamagit?imagineazati....poti oare?
Depinde de dezamagire,de mai multe cauze ,nu toate te fac sa ajungi in stare sa folosesti acea violenta fara voia noastra,!Una este sa te paraseasca pentru alta persoana , cu o despartire civilizata, explicativa , ramanand poate doar prieteni cu respect , si cu totul alta este atunci cand esti mintit , cand esti doar folosit si iti face impresia ca insemni totul pentru el , cand iti calca in picioare prin jigniri demnitatea , personalitatea, in cazul asta te aduce in stare sa te autoaperi !Asa ca nu este chiar indiferent !
|
Tycu Postat pe 21 August 2012 18:55
|
De la: MissRainbow, la data 2012-08-21 17:08:05De la: Tycu, la data 2012-08-21 16:16:25[quote name= Si eu prefer multe , matale nu intelegi ca daca persoana in care ai crezut , ti-ai pus bazele la un viitor impreuna , care o iubesti , care ii spuneai totul pentru ca era cea mai importanta din viata lu matale, si ditr-o data vine si iti spune ca nu ai fost nimic pentru el , ca atcineva e in viata lui, ca te-a folosit,pai stii domnita ce faci? vezi negru in fata ochilor,daca ai avea in mana un obiect contondent sigur in capul lui ar zbura,ai fi in stare sa il strangi gat acolo pe loc , ai reactiona violent domnita , in momentul ala domita , dispare ratiunea si invinge impulsul, e adevarat ca dupa un timp se mai potolesc impulsurile, dar in momentul ala nu! si in cazul meu daca victima imi aparea in fata dupa cateva zile dupa ce imi treceau mie nervii,impulsurile ,poate scapa doar cu o ignorare sau o palma , dar ghinionul ei a fost sa fie atunci in fata mea !Asa ca nu mai spune matale ca ai fi invins ... domnita si matale ai aceleasi sentimente si caractere ca noi toti !
Mitica,Mitica,poate ca m-as fi inverzit, la fata ,de furie,dar nu i-as fi creat, multumire, sub nicio forma,,daca as fi fost fumatoare ,,i-as fi cerut o tigara si mi-as fi savurat cafeluta in liniste,,nu ai idee ce procedeu puternic de contracarare este ignorarea persoanei si a momentului tragic,,dar daca nu vrei sa constientizezi acest lucru,,nu iti mai pot argumenta cu nimic!!!!Sunt o persoana ,ca toate celelalte,dar care nu vrea sa dea satisfactie unui barbat,,este in regula acum????Viata m-a invatat sa fiu astfel!!! NEVER!!!!
Ai mai spus asta matale, nu inteleg, adica daca folosesti violenta necontrolata asupra persoanei care a mintit inseamna ca ii dai satisfactie? ca ii creezi multumire ? Interesant, ai fuma linistita o tigara , o cafea linistita,"poate ai si rade"de fericire!eeehai !Domnita poate matale nu ai intes , ma refer in cazul cand persoana din viata lu matale iti calca in picioare demnitatea , personalitatea ,cand iti spune in fata ca esti o nulitate in viata lui,ca ai fost folosita nu ma refer doar la o despartire civilizata unnde nu ai fost jignita cu nimic !Chiar oare te poti abtine atunci pe moment la calm ?
|
Tycu Postat pe 21 August 2012 19:10
|
De la: Tycu, la data 2012-08-21 19:10:36[quote name=' !Chiar oare te poti abtine atunci pe moment la calm ?
DA!!!!!
|
|
|
MissRainbow Postat pe 21 August 2012 19:35
|
De la: Tycu, la data 2012-08-21 15:57:12De la: kiss_my_ass, la data 2012-08-21 15:51:30De la: Tycu, la data 2012-08-21 15:47:27[]
Tinad cont ca imi plac oltencele,am mare placeresa iti raspund , poate asa ne cunoastem mai bine ! Da asa e , o fata e independenta sa isi aleaga daca se pastreaza sau nu sa fie virgina, dar asta in cazul fetelor care sunt la mama lor acasa , dar din moment ce se marita indicat pentru cinstea lor este ca barbatul care o defloreaza,sa fie unicul in viata ei,adica el si iubit si amant si logodnic si sot !altel o fata trecuta prin alte paturi cu voia ei si gaseste apoi un fraier sa o ia , aia e o tipa " murdara, cu pata pe frunte " asa am spus, dar nu are legatura cu cazul Florica de aici !Asa e si cu himenul asa am spus si atunci,( inseamna ca esti de pe timpul Grace se stii astea), dar in cazul Florica , logodnicul ei stia asta dar a fost doar o ambitie de a lui,! Imi place cum pui intrebari, poate cu timpul putem discuta teme interesante pe mess daca imi vei da numele ? Poate ? da-mi o speranta,si iti dau toate florile de aici!
ghinionul tau ca oltencele nu te plac pe tine!! numai tampenii debitezi!!
Interesant de unde stii? eu iubesc mult ce e oltencuta, si pisicutele !Din partea mea si nu mai fi rea !
pentru ca-s olteanca si am alergie la cei alde tine....prostia ma face intotdeauna "sa stranut"!!nu-s sunt rea ci realista iar florile stii foarte bine unde ti le poti baga!!!
ps mars la cotet, potaie!!
|
kiss_my_ass Postat pe 22 August 2012 09:31
|
De la: Tycu, la data 2012-08-21 18:55:27
Depinde de dezamagire,de mai multe cauze ,nu toate te fac sa ajungi in stare sa folosesti acea violenta fara voia noastra,!Una este sa te paraseasca pentru alta persoana , cu o despartire civilizata, explicativa , ramanand poate doar prieteni cu respect , si cu totul alta este atunci cand esti mintit , cand esti doar folosit si iti face impresia ca insemni totul pentru el , cand iti calca in picioare prin jigniri demnitatea , personalitatea, in cazul asta te aduce in stare sa te autoaperi !Asa ca nu este chiar indiferent !
deci sa inteleg ca esti genul de om care daca este mintit si dezamagit incepi si arunci cu ce prinzi la mana .
Aiaiaiiiiiii,nasol pentru tine,inseamna ca ai autocontrol,nu esti capabil sa intorci spatele si sa mergi mai departe cu capul sus.Ce crezi tu ca rezolvi cu violenta?Nimic ,doar demonstrezi ca ---dupa cum spunea si kiss ....nu este nici o diferenta intre tine ca persoana si un mamifer .
recomandarea mea pentru tine este ca atunci cand consideri ca esti nervos ...mai bine i-a o tigara si-o cafea,retrage-te intr-o camera singur ,citeste o carte si lasa gandurile negre deoparte,nu te gandi cu ce sa arunci si nici nu-ti netezi pumnii,ca poate intr-o zi toate gandurile astea ale tale se vor intoarce impotriva ta.
|
Piscolinoo Postat pe 22 August 2012 10:09
|
De la: Piscolinoo, la data 2012-08-22 10:09:29De la: Tycu, la data 2012-08-21 18:55:27
deci sa inteleg ca esti genul de om care daca este mintit si dezamagit incepi si arunci cu ce prinzi la mana .
Aiaiaiiiiiii,nasol pentru tine,inseamna ca ai autocontrol,nu esti capabil sa intorci spatele si sa mergi mai departe cu capul sus.Ce crezi tu ca rezolvi cu violenta?Nimic ,doar demonstrezi ca ---dupa cum spunea si kiss ....nu este nici o diferenta intre tine ca persoana si un mamifer .
recomandarea mea pentru tine este ca atunci cand consideri ca esti nervos ...mai bine i-a o tigara si-o cafea,retrage-te intr-o camera singur ,citeste o carte si lasa gandurile negre deoparte,nu te gandi cu ce sa arunci si nici nu-ti netezi pumnii,ca poate intr-o zi toate gandurile astea ale tale se vor intoarce impotriva ta.
n-ar fi o problema sa arunce si sa sparga numa ca vezi tu nea "medicamente" se simte barbat violand!!
|
kiss_my_ass Postat pe 22 August 2012 10:12
|
De la: kiss_my_ass, la data 2012-08-22 10:12:55De la: Piscolinoo, la data 2012-08-22 10:09:29De la: Tycu, la data 2012-08-21 18:55:27
n-ar fi o problema sa arunce si sa sparga numa ca vezi tu nea "medicamente" se simte barbat violand!!
ha? ,asta de unde ai scos-o?
|
Piscolinoo Postat pe 22 August 2012 10:17
|
De la: Piscolinoo, la data 2012-08-22 10:17:47De la: kiss_my_ass, la data 2012-08-22 10:12:55De la: Piscolinoo, la data 2012-08-22 10:09:29De la: Tycu, la data 2012-08-21 18:55:27
Asa a considerat ca este bine sa rezolve problema iscata la nervi!!!
Buna dimineata,Piscolinoo,Kiss-ule!!!
|
MissRainbow Postat pe 22 August 2012 10:21
|
De la: Piscolinoo, la data 2012-08-22 10:17:47De la: kiss_my_ass, la data 2012-08-22 10:12:55De la: Piscolinoo, la data 2012-08-22 10:09:29De la: Tycu, la data 2012-08-21 18:55:27
de la el!! citeste ce a postat pe ultimele trei pagini!!!garantat o sa fii oripilata!! ...si asta nu-i nimic, este musteriu vechi pe kudika si numa tampenii debita dar i se dadea peste bot acum i se da apa la moara!!!.......un psihopat!! si ca bonus sufera si de personalitate multipla!!
|
kiss_my_ass Postat pe 22 August 2012 10:23
|
De la: MissRainbow, la data 2012-08-22 10:21:00
seruss 339
ai de capu meu....nu cred ce citesc .
Ba frate ....fa bine de ascunde-te in padure si nu umbla printre oameni ,la naiba .Pana si animalele-si curteaza femelele...da tu .....jignim animalele daca te comparam cu ele
|
Piscolinoo Postat pe 22 August 2012 10:24
|
De la: kiss_my_ass, la data 2012-08-22 10:23:30
de la el!! citeste ce a postat pe ultimele trei pagini!!!garantat o sa fii oripilata!! ...si asta nu-i nimic, este musteriu vechi pe kudika si numa tampenii debita dar i se dadea peste bot acum i se da apa la moara!!!.......un psihopat!! si ca bonus sufera si de personalitate multipla!!
ai de capu meu.......nu cred ,bai si asta e liber pe ulite ,doamne fereste-ma .
|
Piscolinoo Postat pe 22 August 2012 10:26
|
De la: MissRainbow, la data 2012-08-22 10:21:00[]
Asa a considerat ca este bine sa rezolve problema iscata la nervi!!!
neata, curcubeu!!!
|
kiss_my_ass Postat pe 22 August 2012 10:29
|
De la: Piscolinoo, la data 2012-08-22 10:26:53De la: kiss_my_ass, la data 2012-08-22 10:23:30
ai de capu meu.......nu cred ,bai si asta e liber pe ulite ,doamne fereste-ma .
aham!!...si pe deasupra considera ca a fost legitima "corectia" lui!!iti dai seama el marele mascul sa fie jucat pe degete de-o femeie?!! cum sa fie posibil asa ceva??? i-a aplicat cica o binemeritata corectie violand-o!!
|
kiss_my_ass Postat pe 22 August 2012 10:32
|
De la: kiss_my_ass, la data 2012-08-22 10:32:53
aham!!...si pe deasupra considera ca a fost legitima "corectia" lui!!iti dai seama el marele mascul sa fie jucat pe degete de-o femeie?!! cum sa fie posibil asa ceva??? i-a aplicat cica o binemeritata corectie violand-o!!
biata femeie ,in locul ei ii aplicam o plangere la politie sa-i fie aplicata o mica corectie prin detentie ,
magaroiu
|
Piscolinoo Postat pe 22 August 2012 10:44
|
De la: Piscolinoo, la data 2012-08-22 10:24:51De la: MissRainbow, la data 2012-08-22 10:21:00
seruss 339
Ba frate ....fa bine de ascunde-te in padure si nu umbla printre oameni ,la naiba .Pana si animalele-si curteaza femelele...da tu .....jignim animalele daca te comparam cu ele
Pai dupa fapta respectiva zice ca s-au casatorit si cica "legea spune ca daca te casatoresti cu victima nu mai au voie sa te acuze".
|
alina Postat pe 22 August 2012 10:49
|
De la: alina, la data 2012-08-22 10:49:27De la: Piscolinoo, la data 2012-08-22 10:24:51De la: MissRainbow, la data 2012-08-22 10:21:00
seruss 339
Pai dupa fapta respectiva zice ca s-au casatorit si cica "legea spune ca daca te casatoresti cu victima nu mai au voie sa te acuze".
aia so maritat cu cretinoidu violator? apoi n-am ce zice ,cin se aseamana se aduna , fara comentarii
|
Piscolinoo Postat pe 22 August 2012 10:52
|
De la: MissRainbow, la data 2012-08-21 19:35:26De la: Tycu, la data 2012-08-21 19:10:36[quote name=' !Chiar oare te poti abtine atunci pe moment la calm ?
DA!!!!!
Asta teoretic, ca practic ...!
|
Tycu Postat pe 22 August 2012 11:06
|
De la: Tycu, la data 2012-08-22 11:06:14De la: MissRainbow, la data 2012-08-21 19:35:26De la: Tycu, la data 2012-08-21 19:10:36[quote name=' !Chiar oare te poti abtine atunci pe moment la calm ?
DA!!!!!
chiar nu pricepi ca pe forum esti singuru deviat?
da se poate abtine ,la fel cu si eu mapot abtine ....doamne da greu intelegi
|
Piscolinoo Postat pe 22 August 2012 11:14
|
De la: Tycu, la data 2012-08-22 11:06:14De la: MissRainbow, la data 2012-08-21 19:35:26De la: Tycu, la data 2012-08-21 19:10:36[quote name=' !Chiar oare te poti abtine atunci pe moment la calm ?
DA!!!!!
normal ca teoretic...practic esti un mare b ou!!
|
kiss_my_ass Postat pe 22 August 2012 11:18
|
De la: kiss_my_ass, la data 2012-08-22 11:18:05
de data asta ai fost prea finuta
|
Piscolinoo Postat pe 22 August 2012 11:19
|
De la: Piscolinoo, la data 2012-08-22 11:19:38De la: kiss_my_ass, la data 2012-08-22 11:18:05
ai dreptate!! trebuie sa-mi cer scuze boului ca l-am jignit comparandu-l cu nea "medicamente" !!
|
kiss_my_ass Postat pe 22 August 2012 11:27
|
De la: kiss_my_ass, la data 2012-08-22 11:27:56De la: Piscolinoo, la data 2012-08-22 11:19:38De la: kiss_my_ass, la data 2012-08-22 11:18:05
ai dreptate!! trebuie sa-mi cer scuze boului ca l-am jignit comparandu-l cu nea "medicamente" !!
da chiar bietul bou,acum e lezat .
|
Piscolinoo Postat pe 22 August 2012 11:38
|
De la: Piscolinoo, la data 2012-08-22 11:38:23De la: kiss_my_ass, la data 2012-08-22 11:27:56De la: Piscolinoo, la data 2012-08-22 11:19:38De la: kiss_my_ass, la data 2012-08-22 11:18:05
Cu cine va certati,fetelor???????
|
MissRainbow Postat pe 22 August 2012 11:47
|
DA!!!!!
Off,,,Mitica,marjezi inutil,pricepe odata ,ca nu toti oamenii reactioneaza la fel!!!!
|
MissRainbow Postat pe 22 August 2012 11:50
|
De la: MissRainbow, la data 2012-08-22 11:47:37De la: Piscolinoo, la data 2012-08-22 11:38:23De la: kiss_my_ass, la data 2012-08-22 11:27:56De la: Piscolinoo, la data 2012-08-22 11:19:38De la: kiss_my_ass, la data 2012-08-22 11:18:05
Cu cine va certati,fetelor???????
nu ne certam
|
Piscolinoo Postat pe 22 August 2012 11:53
|
De la: kiss_my_ass, la data 2012-08-22 12:04:57
la drea qu si daca-ti spun ca imi provoci o imensa greata ce-o sa faci? o sa ma violezi si pe mine?! ai dreptate te plac tot asa cum imi place un ghimpe in talpa sau o aschie in ochii!! cica la el nu-s rea!!! o sa-ti spun un secret:daca ai fii in fata mea chiar ti-as trage doi pumni in ochi!! auzi ce aberatie sa invat de la el: mai bine moarta decat proa sta!!
tu kiss,tu nu observi ca asta vrea sa faca ,sa instige la violenta,nu-i da satisfactie
sincer nici nu imi dau seama de ce naiba e bagat in seama violatoru
|
Piscolinoo Postat pe 22 August 2012 12:07
|
De la: Piscolinoo, la data 2012-08-22 12:07:18De la: kiss_my_ass, la data 2012-08-22 12:04:57
la drea qu si daca-ti spun ca imi provoci o imensa greata ce-o sa faci? o sa ma violezi si pe mine?! ai dreptate te plac tot asa cum imi place un ghimpe in talpa sau o aschie in ochii!! cica la el nu-s rea!!! o sa-ti spun un secret:daca ai fii in fata mea chiar ti-as trage doi pumni in ochi!! auzi ce aberatie sa invat de la el: mai bine moarta decat proa sta!!
tu kiss,tu nu observi ca asta vrea sa faca ,sa instige la violenta,nu-i da satisfactie
sincer nici nu imi dau seama de ce naiba e bagat in seama violatoru
piscoleato, surprinzator dar cat se poate de adevarat asta chiar este atat de pro st pe cat lasa se vada!!teama mi-e ca poate fi chiar mai rau!!
el incearca sa faca pe "psihopupu" cu mine dar ce nu stie el este ca d-astia asa am "fumat" ceva pana acum!!!
|
kiss_my_ass Postat pe 22 August 2012 12:11
|
De la: kiss_my_ass, la data 2012-08-22 12:11:52
piscoleato, surprinzator dar cat se poate de adevarat asta chiar este atat de pro st pe cat lasa se vada!!teama mi-e ca poate fi chiar mai rau!!
el incearca sa faca pe "psihopupu" cu mine dar ce nu stie el este ca d-astia asa am "fumat" ceva pana acum!!!
da,dar mai sti tu kisule ca e o vorba ,nu -ti pune mintea cu prostu si nebunu ca astia-s hodiniti la minte
tu nu observi ca e genu de barbat care crede in sinea lui ca doar el are dreptate,doar el le stie pe toate ,noi restul suntem prosti si e singurul inteligent si rational.
Eu am cunoscut mai demult o persoana ca el(imi era coleg),un gen posesiv,gelos,invidios,agresiv verbal si fizic ,intr-un cuvant o pramatie .
Cu astia e simplu,ii faci trimitere la psihiatru,ala il analizeaza si-l baga-n camera legat de pat.
|
Piscolinoo Postat pe 22 August 2012 12:17
|
De la: Piscolinoo, la data 2012-08-22 12:17:25De la: kiss_my_ass, la data 2012-08-22 12:11:52
da,dar mai sti tu kisule ca e o vorba ,nu -ti pune mintea cu prostu si nebunu ca astia-s hodiniti la minte
tu nu observi ca e genu de barbat care crede in sinea lui ca doar el are dreptate,doar el le stie pe toate ,noi restul suntem prosti si e singurul inteligent si rational.
Eu am cunoscut mai demult o persoana ca el(imi era coleg),un gen posesiv,gelos,invidios,agresiv verbal si fizic ,intr-un cuvant o pramatie .
Cu astia e simplu,ii faci trimitere la psihiatru,ala il analizeaza si-l baga-n camera legat de pat.
si mai este o metoda: provoaca-l pentru a scoate tot ce-i mai rau din el pentru a-si da lumea seama cine-i de fapt!! in general acesti dezaxati sunt extrem de duplicitari se muleaza in functie de situatie pentru a-si atinge scopul perfid asa ca de ce sa nu-i dau apa la moara ca-i destula desi este seceta?!!
|
kiss_my_ass Postat pe 22 August 2012 12:22
|
Kiss ,aici ai dreptate ,astia dezaxati intradevar asa sunt,initial nu-ti dai seama de ce-i poate capul deoarece sunt foarte perfizi,ajung de multe ori chiar sa para extrem de afectiosi si dragastosi,romantici si protectori ...da pe cand iti revii din mraja ...ai deja mutra umflata si vanata de la romanticul pumn.Sau in cel mai rau caz cum e cel de mai sus te trezesti violata .mna ...de la caz la caz
|
Piscolinoo Postat pe 22 August 2012 12:26
|