Setari Cookie-uri

Ambitie barbateasca

De la: Piscolinoo, la data 2012-08-22 12:26:39Kiss ,aici ai dreptate ,astia dezaxati intradevar asa sunt,initial nu-ti dai seama de ce-i poate capul deoarece sunt foarte perfizi,ajung de multe ori chiar sa para extrem de afectiosi si dragastosi,romantici si protectori ...da pe cand iti revii din mraja ...ai deja mutra umflata si vanata de la romanticul pumn.Sau in cel mai rau caz cum e cel de mai sus te trezesti violata .mna ...de la caz la caz

ce poti cere unui animal care considera violul drept o pedeapsa bine meritata?! mai are si tupeul sa vina sa dea sfaturi despre casnici, relatii si despre comportamentul uman!!pur si simplu mi-e sila!!
kiss_my_ass
Postat pe 22 August 2012 12:32
care pe cine a violat si mai e in libertate ?

Postat pe 22 August 2012 12:34
De la: Piscolinoo, la data 2012-08-22 10:09:29
De la: Tycu, la data 2012-08-21 18:55:27
Depinde de dezamagire,de mai multe cauze ,nu toate te fac sa ajungi in stare sa folosesti acea violenta fara voia noastra,!Una este sa te paraseasca pentru alta persoana , cu o despartire civilizata, explicativa , ramanand poate doar prieteni cu respect , si cu totul alta este atunci cand esti mintit , cand esti doar folosit si iti face impresia ca insemni totul pentru el , cand iti calca in picioare prin jigniri demnitatea , personalitatea, in cazul asta te aduce in stare sa te autoaperi !Asa ca nu este chiar indiferent !

deci sa inteleg ca esti genul de om care daca este mintit si dezamagit incepi si arunci cu ce prinzi la mana .
Aiaiaiiiiiii,nasol pentru tine,inseamna ca ai autocontrol,nu esti capabil sa intorci spatele si sa mergi mai departe cu capul sus.Ce crezi tu ca rezolvi cu violenta?Nimic ,doar demonstrezi ca ---dupa cum spunea si kiss ....nu este nici o diferenta intre tine ca persoana si un mamifer .

recomandarea mea pentru tine este ca atunci cand consideri ca esti nervos ...mai bine i-a o tigara si-o cafea,retrage-te intr-o camera singur ,citeste o carte si lasa gandurile negre deoparte,nu te gandi cu ce sa arunci si nici nu-ti netezi pumnii,ca poate intr-o zi toate gandurile astea ale tale se vor intoarce impotriva ta.

Pe acolo prin nordul tarii se vorbeste si se scrie romaneste? ca decand cu ungurii astia ...! Unde ai vazut scris ca eu arunc cu ce prind la mana ?Am spus clar ca in cazul cad un om este atacat in demnitatea lui, ca este mintit , tradat si badjocorit chiar de persoana care a avut incredere , are acel impuls,de a face un act de volenta asupra acelei persoane ,un act de violenta fara voia noastra , ca se poat intampla sa si arunci cu orice iti vine la mana,asta e valabila pentru oricine, asa e orice om,si talica si toti avem caracterul asta !As vrea sa il vad si u pe ala care e pus in siuatia asta sa intoarca spatele sa plece cu capul sus ! poate un extraterestru !Autocontrolul e valabil in alte cazuri !Nu trebuie sa demonstrezi nimic cu violenta ,nici nu e asta scopul , violenta asta e un act care nu depinde de voinata vietatii ! daca mangai pisica ta , ea sta cumint , dar daca o tragi de coada mai tare sigur ca se intoarce si da cu gheara chiar daca stie ca ii esti stapan !asta e un impuls facut fara voia pisicii , asa si la om !Nu ai inteles,aici e alt tip de nervozitate,nu are legatura cu nervozitatea la aflarea vestii ca e iar Basescu presedinte !-am norocul ca nu fumez ,cafea beau ,dar e mai indicat sa cauti la biblioteca lucrarile psihianalistului Freud ca explica mai bine !
Tycu
Postat pe 22 August 2012 12:38
De la: Tycu, la data 2012-08-22 12:38:09

Pe acolo prin nordul tarii se vorbeste si se scrie romaneste? ca decand cu ungurii astia ...! Unde ai vazut scris ca eu arunc cu ce prind la mana ?Am spus clar ca in cazul cad un om este atacat in demnitatea lui, ca este mintit , tradat si badjocorit chiar de persoana care a avut incredere , are acel impuls,de a face un act de volenta asupra acelei persoane ,un act de violenta fara voia noastra , ca se poat intampla sa si arunci cu orice iti vine la mana,asta e valabila pentru oricine, asa e orice om,si talica si toti avem caracterul asta !As vrea sa il vad si u pe ala care e pus in siuatia asta sa intoarca spatele sa plece cu capul sus ! poate un extraterestru !Autocontrolul e valabil in alte cazuri !Nu trebuie sa demonstrezi nimic cu violenta ,nici nu e asta scopul , violenta asta e un act care nu depinde de voinata vietatii ! daca mangai pisica ta , ea sta cumint , dar daca o tragi de coada mai tare sigur ca se intoarce si da cu gheara chiar daca stie ca ii esti stapan !asta e un impuls facut fara voia pisicii , asa si la om !Nu ai inteles,aici e alt tip de nervozitate,nu are legatura cu nervozitatea la aflarea vestii ca e iar Basescu presedinte !-am norocul ca nu fumez ,cafea beau ,dar e mai indicat sa cauti la biblioteca lucrarile psihianalistului Freud ca explica mai bine !

pe langa ca esti dezaxat mai esti si rasist ai ceva cu ungurii?
tu scri mult da nu recitesti ce scri ai de capu tau bolnav
lasa tu impulsurile si teoria ca ne-am dat seama cu cine vorbim ,deci stai jos esti repetent
nu toti oamenii au acel impuls de a actiona violent ,poti pricepe?faptul ca tu ai actionat astfel nu inseamna ca e normal si ca toata lumea ar face asa ceva.Nu intotdeauna ceea ce ti se pare tie normal este in realitate asa.Tu traiesti in lumea ta ,esti inconstient de realitate defapt.
Piscolinoo
Postat pe 22 August 2012 12:46
De la: kiss_my_ass, la data 2012-08-22 10:12:55
Depinde de dezamagire,de mai multe cauze ,nu toate te fac sa ajungi in stare sa folosesti acea violenta fara voia noastra,!Una este sa te paraseasca pentru alta persoana , cu o despartire civilizata, explicativa , ramanand poate doar prieteni cu respect , si cu totul alta este atunci cand esti mintit , cand esti doar folosit si iti face impresia ca insemni totul pentru el , cand iti calca in picioare prin jigniri demnitatea , personalitatea, in cazul asta te aduce in stare sa te autoaperi !Asa ca nu este chiar indiferent !

deci sa inteleg ca esti genul de om care daca este mintit si dezamagit incepi si arunci cu ce prinzi la mana .
Aiaiaiiiiiii,nasol pentru tine,inseamna ca ai autocontrol,nu esti capabil sa intorci spatele si sa mergi mai departe cu capul sus.Ce crezi tu ca rezolvi cu violenta?Nimic ,doar demonstrezi ca ---dupa cum spunea si kiss ....nu este nici o diferenta intre tine ca persoana si un mamifer .

recomandarea mea pentru tine este ca atunci cand consideri ca esti nervos ...mai bine i-a o tigara si-o cafea,retrage-te intr-o camera singur ,citeste o carte si lasa gandurile negre deoparte,nu te gandi cu ce sa arunci si nici nu-ti netezi pumnii,ca poate intr-o zi toate gandurile astea ale tale se vor intoarce impotriva ta.

n-ar fi o problema sa arunce si sa sparga numa ca vezi tu nea "medicamente" se simte barbat violand!!

Pai sa stie fata ca are barbat deasupra nu mamaliga !
Tycu
Postat pe 22 August 2012 12:57
De la: Tycu, la data 2012-08-22 12:57:20

n-ar fi o problema sa arunce si sa sparga numa ca vezi tu nea "medicamente" se simte barbat violand!!

cum spui tu bai baliga moale-vorba olteneasca deh!!
kiss_my_ass
Postat pe 22 August 2012 12:59
De la: Tycu, la data 2012-08-22 12:57:20

doamne fereste omule fa bine te du la tratamet nenorocitule
Piscolinoo
Postat pe 22 August 2012 12:59
De la: kiss_my_ass, la data 2012-08-22 13:00:46
este adeptul lui Vadim(acu sa vezi ce sare de cu r in sus) doar stii ca nebun la nebun trage!!

nu stiu a cui e adept da mie sincer mi so facut asa o sila de omu asta...tu nu vezi cu cata nonsalata zice el ca sa simta femeia ca are barbat deasupra ,pentru el violu cred ca e rutina ....doamne ...asa dezaxati si-s lasati liberi
Piscolinoo
Postat pe 22 August 2012 13:05
De la: Piscolinoo, la data 2012-08-22 13:05:39
este adeptul lui Vadim(acu sa vezi ce sare de cu r in sus) doar stii ca nebun la nebun trage!!

nu stiu a cui e adept da mie sincer mi so facut asa o sila de omu asta...tu nu vezi cu cata nonsalata zice el ca sa simta femeia ca are barbat deasupra ,pentru el violu cred ca e rutina ....doamne ...asa dezaxati si-s lasati liberi

piscoleato ramane cu zisul pentru ca el n-a fost si nici nu va fi niciodata barbat!!
kiss_my_ass
Postat pe 22 August 2012 13:08

Nu te mai baga in discutii cu violul ca nu sti despre ce e povestea !Mai bine spune ceva la cazul asta al Floricai !
Tycu
Postat pe 22 August 2012 13:21
De la: Tycu, la data 2012-08-22 13:21:16

Nu te mai baga in discutii cu violul ca nu sti despre ce e povestea !Mai bine spune ceva la cazul asta al Floricai !

ca daca nu incetez ce?imi tragi o palma?sau ma violezi valea dezaxatule
Piscolinoo
Postat pe 22 August 2012 13:23
auzi mai ...tie iti place atat de mult subiectul Florica deoarece ai vazut ce femeie slaba e ,ce usor de manevrat ,cat de labila e saraca.Simti ca ai putea sa o persecuti,ca ai putea sa o umilesti cum ai vrea tu,cu ea te-ai simti barbat deoarece nu ar fi capabila sa riposteze ...nu-i asa?
Piscolinoo
Postat pe 22 August 2012 13:27

exact in clipa asta sa-i ceri scuze piscoletei!! dar exact acum!!!asa vorbesti tu cu o doamna, bai "papuse" masculina!!!
kiss_my_ass
Postat pe 22 August 2012 13:29
De la: Piscolinoo, la data 2012-08-22 13:23:31

ca daca nu incetez ce?imi tragi o palma?sau ma violezi valea dezaxatule

Sa te violez ? pai nici nu stiu daca esti persoana feminina sau masculina ! precizeaza asta ca asa e civilizat !
Tycu
Postat pe 22 August 2012 13:31
De la: Tycu, la data 2012-08-22 13:27:20
De la: kiss_my_ass, la data 2012-08-22 13:15:48
De la: Tycu, la data 2012-08-22 13:09:51[]

nu , nu te violez.Stii ce spune o fata unui baiat cand sunt singuri in casa ? " eu o sa ma ascund dupa usa , daca ma gasesti ma violezi !"Asa si la noi,sa nu fim amndoi in casa !N-ai trage doi pumni in mine,asa zic multe fete la nervi si cand il vede pe baiat uita si de pumni,si ii spune" hai sa discutam linistiti ca nu ne vede nimeni ",,da ai de invatat de la mine multe ,!Nu nu esti proasta, esti o persoana care te prefaci ca esti rea, vrei sa dai impresia asta, dar in sinea lu talica spui doresti sa ne cunoastem !Asa fac multe fete !stiti doar sa suciti mintile baiatului !

bai psihopupu eu mi-s fata da tu baiat in niciun caz!!ia da fuga si priveste-ti pletele sure in oglinda apoi da-i drumul si te joaca cu pu tulica in tarana, asta in conditiile in care ai asa ceva!! stii ce se spune despre violatori?! ca vor sa-si demonstreze si ei ca au cu ce!!

Cum sa mai fiu "baiat" la aprox 30 ani" si nu am nici plete,iar in treaba cu tarana,mi-ar trebui multa tarana !si am asa ceva ,daca se bat oltencele pentru ....!

se bat pe ce? se bat care sa te ocoleasca mai repede!!! oltencele sunt destepte, bre" medicamente"!! si daca ai asa multa cum spui decat s-o tii infasurata pe picior mai bine bag-o in gura poate asa mai tai din aberatiile astea de le versi pe kudika!!
kiss_my_ass
Postat pe 22 August 2012 13:32
De la: Tycu, la data 2012-08-22 13:31:14

Sa te violez ? pai nici nu stiu daca esti persoana feminina sau masculina ! precizeaza asta ca asa e civilizat !

pentru tine orcum nu cred ca conteaza, in fata mea orcum nu ai sta nici macar o secunda,in general iubesc animalele ...inca nu-mi dau seama tu din ce regn faci parte
Piscolinoo
Postat pe 22 August 2012 13:33
De la: kiss_my_ass, la data 2012-08-22 13:29:56
n-am io nevoie kiss de scuzele parazitului,nu ma ating orcum jignirile unei astfel de persoane ,ce mai dogu e za best pa langa chestia asta
Piscolinoo
Postat pe 22 August 2012 13:35
De la: Piscolinoo, la data 2012-08-22 13:27:16auzi mai ...tie iti place atat de mult subiectul Florica deoarece ai vazut ce femeie slaba e ,ce usor de manevrat ,cat de labila e saraca.Simti ca ai putea sa o persecuti,ca ai putea sa o umilesti cum ai vrea tu,cu ea te-ai simti barbat deoarece nu ar fi capabila sa riposteze ...nu-i asa?

Florica e o femeie slaba ,ce usor de manevrat ,cat de labila e saraca ?asa o vezi ? inseamna ca nu cunosti despre om nimic, chiar stii ce e aia iubire ? de sacrificiu pentru iubire ? ai auzit de asa ceva ?
Tycu
Postat pe 22 August 2012 13:35
De la: Tycu, la data 2012-08-22 13:35:52
De la: Piscolinoo, la data 2012-08-22 13:27:16auzi mai ...tie iti place atat de mult subiectul Florica deoarece ai vazut ce femeie slaba e ,ce usor de manevrat ,cat de labila e saraca.Simti ca ai putea sa o persecuti,ca ai putea sa o umilesti cum ai vrea tu,cu ea te-ai simti barbat deoarece nu ar fi capabila sa riposteze ...nu-i asa?

Florica e o femeie slaba ,ce usor de manevrat ,cat de labila e saraca ?asa o vezi ? inseamna ca nu cunosti despre om nimic, chiar stii ce e aia iubire ? de sacrificiu pentru iubire ? ai auzit de asa ceva ?

ia propune-i tu un viol ca sa faci femeie adevarata din ea!!
kiss_my_ass
Postat pe 22 August 2012 13:39
De la: Piscolinoo, la data 2012-08-22 13:33:46

pentru tine orcum nu cred ca conteaza, in fata mea orcum nu ai sta nici macar o secunda,in general iubesc animalele ...inca nu-mi dau seama tu din ce regn faci parte

Ba conteaza,daca vrei sa mai putem conversa aici, si eu iubesc animalele !
Tycu
Postat pe 22 August 2012 13:43
De la: Tycu, la data 2012-08-22 13:43:14
De la: Piscolinoo, la data 2012-08-22 13:33:46

Ba conteaza,daca vrei sa mai putem conversa aici, si eu iubesc animalele !

pentru mine nu conteaza ,subiet inchis
Piscolinoo
Postat pe 22 August 2012 13:55
De la: kiss_my_ass, la data 2012-08-22 13:57:01
piscoleato mi-e teama ca efortul tau este inutil!! asta pricepe ca cucu-n gura!!

da de unde cucu pricepe ..ca de-i faci zbrrrrrrrr ,se duce de la geam ...in schimb asta e fenomen ce e si cu genetica asta da la eroori
Piscolinoo
Postat pe 22 August 2012 13:59
De la: Piscolinoo, la data 2012-08-23 09:57:36[quote nameEu m-am lamurit de felu in care gandesti si mi-am facut deja o parere despre tine,din pacate nu una tocmai buna.
Pacat ca unele femei sunt proaste si dependente de barbati ,o femeie matura si independenta nu permite ca cineva sa-i calce in picioare sufletul.
Sincera sa fiu ,daca as cunoaste un barbat ca cel descris in text ,i-as rade in fata ,ce mama naibi...ala se crede ceva mister muscolo cu plici la femei .Noi putem trai fara voi...da voi fara femei sunteti distrusi.(exista si exceptii,mai sunt si barbati buni,iubitori ,carismatici,romantici).

Piscolinoo,draga mea,,,nu incepe ziua in stres,nu merita acest efort!!!Buna dimineata si aici!!!!
MissRainbow
Postat pe 23 August 2012 10:04
De la: Tycu, la data 2012-08-22 16:09:29[]

Asta imi place ca vrei sa pari rea ,dura,dar nu poti, nu mai incerca !

sunt convinsa ca ti se scoala si...parul in cap de placere ca-ti acord atentie!!
kiss_my_ass
Postat pe 23 August 2012 10:11
De la: MissRainbow, la data 2012-08-23 10:04:49

Piscolinoo,draga mea,,,nu incepe ziua in stres,nu merita acest efort!!!Buna dimineata si aici!!!!

serusssssssss ,ce stres?asta nu are cum sa ma streseze nu pot sa ma supar pe un om dus cu capu
Piscolinoo
Postat pe 23 August 2012 10:12
De la: Piscolinoo, la data 2012-08-23 10:12:45
De la: MissRainbow, la data 2012-08-23 10:04:49

serusssssssss ,ce stres?asta nu are cum sa ma streseze nu pot sa ma supar pe un om dus cu capu

Asa sa fii,Piscolinoo,vesela si cu buna dispozitie,,restul,,este trecator precum vantul!!!!
MissRainbow
Postat pe 23 August 2012 10:22
De la: MissRainbow, la data 2012-08-23 10:22:54

Asa sa fii,Piscolinoo,vesela si cu buna dispozitie,,restul,,este trecator precum vantul!!!!

sincer singurul meu regret este ca se nasc astfel de specimene pe planeta
Piscolinoo
Postat pe 23 August 2012 10:28
De la: Piscolinoo, la data 2012-08-23 10:28:49

Piscolinoo,persoanele de acest tip,,duc o mostenire trista,frustranta in spate,,in ea gasindu-se toate explicatiile!!!! Este trist,dar adevarat!!!
MissRainbow
Postat pe 23 August 2012 10:36
De la: MissRainbow, la data 2012-08-23 10:36:47
De la: Piscolinoo, la data 2012-08-23 10:28:49

Piscolinoo,persoanele de acest tip,,duc o mostenire trista,frustranta in spate,,in ea gasindu-se toate explicatiile!!!! Este trist,dar adevarat!!!

da dar persoanele de acest tip distrug viata altor persoane care initial ar fi putut fi persoane fericite nu sodomizate sau badjocorite cu sufletul distrus.
Piscolinoo
Postat pe 23 August 2012 10:50
De la: Piscolinoo, la data 2012-08-23 09:57:36.Noi putem trai fara voi...da voi fara femei sunteti distrusi. .

Sincer cand vad asemenea tampenii de obicei nu comentez pt. ca e pierdere de vreme, dar nu m-am putut abtine.
Kiddo_
Postat pe 23 August 2012 11:14

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
clomid si branca ursului 4 De la: kudika400460 2 Aprilie 2015 21:42
CANCER- victima/supravietuitor 1 De la: kudika016973 20 Octombrie 2011 22:33
HPV 8 De la: alex1984 2 Mai 2012 14:35
ma mai iubeste oare?????? 9 De la: danut_za 2 Mai 2011 22:56
Vitamina D3 100.000 si 300.000 ui injecabil 1 De la: kudika475382 22 Noiembrie 2011 09:33