Mai multe
De la: muza_ta, la data 2012-11-29 22:56:31[quote name=' Sigur nu va fi,fata mea!!Noapte buna!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 29 Noiembrie 2012 22:57 |
||
|---|---|---|
De la: kudika_15804, la data 2012-11-29 22:44:33De la: kudika_22345, la data 2012-11-29 22:35:07Nu inteleg de ce i-a amestecat pe parintii ei in mocirla asta daca timp de 4 ani jumate le-a ascuns relatia si nu a avut taria de caracter sa recunoasca ca e cu mine, cu toate ca ei banuiau si o intrebau mereu. Da, chiar sunt :)) Cred ca ai dreptate legat de prelungirea traiului din casa ei... Hai sa va spun....in momentul in care parintii ei se certau...prietena mea ma suna si imi spunea : "Auzi cum se injura si se cearta parintii mei"...si va rog sa ma credeti ca auzeam aceleasi injuraturi pe care ni le transmiteam noi cand ne certam, tipete, injuraturi, reprosuri etc. Insa un lucru trebuie scos in evidenta, faptul ca de cele mai multe ori, mama ei il injura pe tatal ei cu niste cuvinte foarte urate si umilitoare, iar el tacea....de foarte putine ori mai rabufnea si el si riposta cu o injuratura, iar atunci iesea balamucul de pe lume. E posibil ca ea fara sa isi dea seama, sa fi fost influentata de parintii ei ? Mentionez faptul ca parintii ei sunt niste oameni destepti, cu o buna pozitie sociala. |
||
|
kudika_22345 Postat pe 29 Noiembrie 2012 22:58 |
||
| Pentru tipul care a initiat topicul: dar cum se face ca nu te-ai casatorit pana la varsta pe care o ai acum? Din cate stiam, voi va casatoriti inca din adolescenta, nu-i asa? | ||
|
|
||
|
Viorica_Franziska Postat pe 29 Noiembrie 2012 23:03 |
||
De la: kudika_22345, la data 2012-11-29 22:58:28[quote name=' Exact ce banuiam,de cele mai multe ori,comportamentul tinerilor,in viata lor de cuplu,este oglinda vietii petrecuta in familia personala,parintii fiind modelele de comportament urmate de ei insisi!!Tot ceea ce ai descris mai sus ,se regaseste in afirmatiile mele,este un adevar crud,dar va ramane adevar tot timpul de acum incolo,caci caracterul domnisoarei este bine fixat si nu suporta modificari majore,nu se mai poate!!! Nu a fost influentata direct,ar fi prea dureros,dar totul s-a intamplat indirect asupra ei,dar nici ea nu a luptat cu fiara prezenta in casa lor,reprezentata prin scandaluri,certuri,jigniri,loviri,caci sa stii ca,de multe ori,copiii pot fi vindecatorii problemelor parintilor sau,din contra,victimele lor!!!Totul are o explicatie,nimic din ceea ce a facut ea ,nu este fara aportul indirect al vietii traite in familia personala,practic,cum se spune,istoria se repeta!!! |
||
|
kudika_15804 Postat pe 29 Noiembrie 2012 23:06 |
||
De la: kudika_22127, la data 2012-11-29 23:03:17Pentru tipul care a initiat topicul: dar cum se face ca nu te-ai casatorit pana la varsta pe care o ai acum? Din cate stiam, voi va casatoriti inca din adolescenta, nu-i asa? Dap, ai dreptate, parintii mei au vrut sa ma casatoreasca inca de pe vremea cand aveam 15 ani, acum am 25, dar eu am plecat de acasa si ei m-au inteles si m-au acceptat asa cum sunt. Lucrez ca web designer si programator de 4 ani si incerc imi castig traiul singur, nu sunt dependent de banii parintilor mei si oricum, ei nu mai au nicio problema din punctul acesta de vedere. Prietena mea lucreaza de cateva luni, iar eu in perioada asta am ramas fara serviciu, intr-o seara eram suparat ca am ramas fara loc de munca si ea mi-a spus ca sa nu ii mai transfer energie negativa...insa era ea in depresie din cauza ca nu avea job (mai exact tot timpul), incercam sa discut cu ea, sa ii dau sfaturi, sa o ajut financiar cu tot ce pot....iar dupa 4 ani , paradoxul se intampla, se angajeaza ea si eu raman fara loc de munca si imi spune ca ii transfer energie negativa. Super, nu ? |
||
|
kudika_22345 Postat pe 29 Noiembrie 2012 23:20 |
||
De la: kudika_22345, la data 2012-11-29 23:20:06De la: kudika_22127, la data 2012-11-29 23:03:17Pentru tipul care a initiat topicul: dar cum se face ca nu te-ai casatorit pana la varsta pe care o ai acum? Din cate stiam, voi va casatoriti inca din adolescenta, nu-i asa? .insa "cand" era ea in depresie...scuze, nu m-am exprimat corect. |
||
|
kudika_22345 Postat pe 29 Noiembrie 2012 23:23 |
||
| Nu sunteti normali...nici tu, nici fosta... De ce te tot tii dupa ea daca oricum nu va-ntelegeti? Vreti s-ajungeti la spital amandoi? Ea face crize de nervi, tu o-njuri si-o scuipi... Parca ati fi din Epoca de Piatra. | ||
|
Micaell Postat pe 30 Noiembrie 2012 09:22 |
||
De la: kudika_22345, la data 2012-11-29 23:20:06De la: kudika_22127, la data 2012-11-29 23:03:17Pentru tipul care a initiat topicul: dar cum se face ca nu te-ai casatorit pana la varsta pe care o ai acum? Din cate stiam, voi va casatoriti inca din adolescenta, nu-i asa? Un lucru e cert, amandoi ati facut greseli in relatia asta. Insa nu inteleg de ce mai tragi de relatia asta. Nu inteleg de ce vreti sa va chinuiti reciproc in continuare...
|
||
|
Viorica_Franziska Postat pe 30 Noiembrie 2012 10:26 |
||
|
Cand stau bine si analizez situatia imi dau seama ca nu mi-a placut niciodata felul ei de a fi, ca ne-am potrivit nicodata, ca am fost "+" si "-" care s-au atras fizic, s-au iubit, insa ceva nu a mers, nu am resusit sa ne intelegem unul pe celalat. Filling-urile si convingerile mele se contrazic, e ceva ciudat legat de ceea ce simt si ceea ce cred. Nu o suport, nu mi-a placut niciodata felul ei de a se comporta cu oamenii, e o fata foarte suparacioasa si ciudata care iti strica tot cheful de fiecare data cand iesi cu ea in oras, pentru ca trebuie sa se certe sau sa jigneasca pe cineva. Nu o sport, stiu ca nu e fata ideala pentru un om care isi doreste sa duca o viata linistita, stiu ca langa ea voi fi tot timpul pe muchie de cutit, dar o doresc mult de tot, ma atrage...e ciudat, nu ? Cred ca in subconstientul meu, imi doresc sa simt aceste pericole si asta ma atrage si mai mult la ea , cu toate ca eu consider ca vreau sa duc o viata linistita. |
||
|
kudika_22345 Postat pe 30 Noiembrie 2012 10:55 |
||
|
Stii, am mai auzit de cazuri din acestea de dragoste cu nabadai: respectivii nu puteau trai nici impreuna sub acelasi acoperis, dar nici despartiti nu puteau sta. Eu te indemn sa faci ceea ce-ti spune inima, doar tu stii ce e mai bine pentru tine.
|
||
|
Viorica_Franziska Postat pe 30 Noiembrie 2012 11:01 |
||
De la: kudika_22127, la data 2012-11-30 11:01:06Stii, am mai auzit de cazuri din acestea de dragoste cu nabadai: respectivii nu puteau trai nici impreuna sub acelasi acoperis, dar nici despartiti nu puteau sta. Hmm...bine ai zis. Nici cu ea nu e deloc bine, dar fara ea e un calvar.... As putea sa cunosc fete noi, sa ies cu ele in intentia de a ma recupera, insa nu sunt genul acela...am facut asta in trecut ca sa imi revin dupa fosta relatie si am regretat mult faptul ca mi-am batut joc de niste fete doar ca sa ma vindec eu.....e adevarat ca m-am vindecat cu ajutorul acestor fete, insa ma simt patat pentru ce am facut....unele erau la prima relatie sexuala, iar eu le-am abandonat doar pt ca mi-era frica si scarba in a ma implica in alta relatie, iar atunci cand simteam ca incep sa prind drag de ele, le alungam imediat din viata mea. |
||
|
kudika_22345 Postat pe 30 Noiembrie 2012 11:10 |
||
Bine ca esti macar ca esti cinstit si recunosti ca ai gresit! Prin asta dai dovada de tarie de caracter!
|
||
|
Viorica_Franziska Postat pe 30 Noiembrie 2012 11:23 |
||
|
Din exterior paream cel mai tare cuplu, toata lumea intorcea capul dupa noi si ii auzeam "Moaaa, ce cuplu dragut"...in tramvai toate babele ne spuneau ca suntem frumosi si ca ne sta bine impreuna, iar noi radeam de picam pe jos :))) insa cei care ne cunosteau ne intrebau cum ne suportam unul pe celalalt Nu am ce sa mai fac in situatia actuala, s-a ajuns prea departe, acum sunt implicati si parintii ei. Nu pot face altceva decat sa astept , timpul acesta dureros isi va spune cuvantul. Sunt trei variante care se pot intampla cu trecerea timpului : 1. ea ma iubeste prea mult si ma iarta si isi da seama ca nu am incercat niciodata cu adevarat sa remediem situatia in astia 4 ani si trece peste cuvantul mamei ei, care nu vrea sa mai auda de relatia asta, si nu o judec pe saraca femeie, ma pun in locul ei si imi dau seama ce simte. 2. ura care o simte pentru mine din cauza faptelor mele e mai mare decat dragostea pe care mi-o poarta si decide sa nu ma mai caute si sa abordeze decizia corecta din punct de vedere logic. 3. eu nu am sa ma pot abtine si am sa o caut, parintii ei or sa vina cu politia la mine la usa si de aici tot balamucul. In opinia mea, sansele de a alege o anumita varianta din cele expuse mai sus sunt urmatoarele : 1. 5% 2. 80% 3. 15% |
||
|
kudika_22345 Postat pe 30 Noiembrie 2012 11:33 |
||
|
Azi e ziua ei, insa nu am sa ii transmit nicio urare.... Ultima oara cand am facut asta era pe data de 26 August, acum trei luni, de ziua ei. Eram certati de la faza de la mare in perioada aceea. M-am dus la ea acasa de ziua ei sa ii duc un cadou si sa ii zic la multi ani, ea m-a invitat in casa, am refuzat pentru ca stiam ca e cu noile ei prietene si nu vroiam sa creez o atmosfera neplacuta pentru ca stiam ce zic ele despre mine, insa ea a inceput sa planga si sa imi zica ca ma iubeste si ca vrea sa fiu langa ea de ziua ei . Bineinteles ca au facut o fata de mumie cand m-au vazut si au plecat toate....dupa cateva saptamani mi-a spus ca e santaj emotional ce am facut eu...asadar, nu am sa ii zic nimic. |
||
|
kudika_22345 Postat pe 30 Noiembrie 2012 11:43 |
||
| Pai si de ce sa n-o suni daca azi e ziua ei de nume? E, totusi, un gest frumos sa-i faci o urare cuiva, chiar daca nu mai sunteti in cele mai bune relatii. | ||
|
Viorica_Franziska Postat pe 30 Noiembrie 2012 11:46 |
||
De la: kudika_22127, la data 2012-11-30 11:46:07Pai si de ce sa n-o suni daca azi e ziua ei de nume? E, totusi, un gest frumos sa-i faci o urare cuiva, chiar daca nu mai sunteti in cele mai bune relatii. Pentru ca nu vreau sa imi reproseze din nou ca e santaj emotional ceea ce fac. Cu cateva zile inainte sa ne certam, adica saptamana trecuta, eu i-am spus ca o invit la munte in weekend-ul acesta, stiam ca o sa fie ziua ei de nume azi si ca o nu o sa lucreze si am zis ca ar fi fost frumos sa mergem la munte, dar m-a refuzat...a zis ca nu pleaca nicaieri cu mine pt ca si-a amintit ca am injurat-o la mare.....practic ea nu putea sa treaca peste faza aia. Nu cred ca mai am ce face, am pierdut-o. Nu ? |
||
|
kudika_22345 Postat pe 30 Noiembrie 2012 11:53 |
||
De la: kudika_22345, la data 2012-11-30 11:43:49Azi e ziua ei, insa nu am sa ii transmit nicio urare.... Nu stiu daca-ti place muzica, in special cea pop-rock, insa ti-am gasit o melodie care se potriveste tie si iubitei tale. :) Compact - Cine-i vinovat http://www.youtube.com/watch?v=Q1eUvSIz9hE PS: poti incerca sa trimiti linkul la aceasta melodie, pe post de cadou, iubitei tale, ca si dar de ziua ei. |
||
|
Viorica_Franziska Postat pe 30 Noiembrie 2012 11:54 |
||
De la: kudika_22127, la data 2012-11-30 11:54:17De la: kudika_22345, la data 2012-11-30 11:43:49Azi e ziua ei, insa nu am sa ii transmit nicio urare.... I-as trimite, dar mi-e frica sa nu faca urat, sa ii spuna mamei sale ca am cautat-o din nou si ca apelez la "santaje emotionale" cum spune ea :)))...si sa ma trezesc cu parintii ei la usa, o cred in stare sa faca asta. |
||
|
kudika_22345 Postat pe 30 Noiembrie 2012 12:03 |
||
| Simt ca deja batem pasul pe loc, fara suparare. Pana la urma e viata ta, tu stii ce e mai bine pentru tine si ce-ti doresti. | ||
|
Viorica_Franziska Postat pe 30 Noiembrie 2012 12:06 |
||
De la: kudika_22127, la data 2012-11-30 12:06:11Simt ca deja batem pasul pe loc, fara suparare. Pana la urma e viata ta, tu stii ce e mai bine pentru tine si ce-ti doresti. Imi pun status pe mess link-ul la melodie, cu siguranta o sa intre sa vada...nu am curaj sa ii trimit link-ul direct, o sa faca urat, o sa zica ca ii stric ziua, asa cum a zis si in august, e genul de om care cauta motive sa faca drama din orice. |
||
|
kudika_22345 Postat pe 30 Noiembrie 2012 12:14 |
||
Daca vrei sa colaboram pe webdesign si programare sa imi lasi un mesaj. Noi suntem prestatori de servicii de webdesign si avem nevoie de colaboratori pe proiecte. Dar, desigur, in caz ca vrei, vei fi testat de echipa tehnica. |
||
|
Ghicicummacheama Postat pe 30 Noiembrie 2012 12:42 |
||
De la: kudika_14322, la data 2012-11-30 12:42:50Daca vrei sa colaboram pe webdesign si programare sa imi lasi un mesaj. Noi suntem prestatori de servicii de webdesign si avem nevoie de colaboratori pe proiecte. Dar, desigur, in caz ca vrei, vei fi testat de echipa tehnica.esti penibila cu tot cu ochi tai bulbucati
|
||
|
kudika_22056 Postat pe 30 Noiembrie 2012 13:01 |
||
|
Am decis, am sa stau deoparte si am sa astept, daca nu ma cauta inseamna ca nu ma iubeste si ca nu merita sa plang dupa ea, daca o sa ma caute vreodata si am sa mai simt ceva pentru ea, am sa incerc sa fac sa fie totul bine si sa incepem un nou capitol, in care sa uitam trecutul si sa incercam sa fim mai ponderati. Nu am sa ies cu altcineva in timpul acesta pentru ca nu vreau sa ii dau motive de satisfactie si convingere legate de decizia pe care a luat-o. Am sa stau asa pana am sa aflu ca a iesit cu altcineva, iar atunci am sa sterg tot din mintea si sufletul meu si am sa imi vad de viata mea, am sa o iau de la capat de unul singur si am sa incerc sa imi refac viata. Am sa va anunt daca se intampla ceva cu viata/relatia mea, indiferent daca va mai dura o luna sau un an pana atunci.... Va multumesc tuturor pentru mesaje si rabdare pe care ati avut-o de a imi asculta "romanu de dragoaste" , habar nu aveti cat m-ati ajutat, si nu spun asta doar ca sa va simtiti voi bine :)).....chiar mi-ati deschis ochii legat de persoana mea si a fostei mele iubite...m-ati criticat, pentru ca sunt de criticat si merit, dar m-ati si incurajat in a merge mai departe si a imi spune ca nu e doar vina mea. Dumnezeu stie ce se va intampla de acum inainte, indiferent daca se va intoarce la mine sau nu, eu am sa fiu o persoana mai desteapta pe viitor si nu am sa mai permit sa se ajunga in situatii de genul acesta. Inca o data, va multumesc pentru tot ! |
||
|
kudika_22345 Postat pe 30 Noiembrie 2012 17:56 |
||
ce dragut
|
||
|
muza_ta Postat pe 30 Noiembrie 2012 18:08 |
||
De la: kudika_22345, la data 2012-11-30 12:14:48De la: kudika_22127, la data 2012-11-30 12:06:11Simt ca deja batem pasul pe loc, fara suparare. Pana la urma e viata ta, tu stii ce e mai bine pentru tine si ce-ti doresti. E viata ta, doar tu poti lua hotarari in ceea ce priveste viata ta. Nimeni altcineva n-o poate face in locul tau. :) |
||
|
Viorica_Franziska Postat pe 1 Decembrie 2012 09:45 |
||
De la: kudika_22345, la data 2012-11-30 17:56:40Am decis, am sa stau deoparte si am sa astept, daca nu ma cauta inseamna ca nu ma iubeste si ca nu merita sa plang dupa ea, daca o sa ma caute vreodata si am sa mai simt ceva pentru ea, am sa incerc sa fac sa fie totul bine si sa incepem un nou capitol, in care sa uitam trecutul si sa incercam sa fim mai ponderati. Sa ai grija de tine! Si m-as bucura mult daca ai mai intra pe aici sa ne mai povestesti care mai e viata ta! Sa auzim de bine! :) |
||
|
Viorica_Franziska Postat pe 1 Decembrie 2012 09:47 |
||
De la: kudika_22345, la data 2012-11-30 17:56:40Am decis, am sa stau deoparte si am sa astept, daca nu ma cauta inseamna ca nu ma iubeste si ca nu merita sa plang dupa ea, daca o sa ma caute vreodata si am sa mai simt ceva pentru ea, am sa incerc sa fac sa fie totul bine si sa incepem un nou capitol, in care sa uitam trecutul si sa incercam sa fim mai ponderati. Nimeni nu poate fi stapanul propriei tale vieti,decat tu insuti!Viata este o scena deschisa,pe care,noi,oamenii interpretam propriile roluri desfasurate in acte perpetue,si numai de noi depinde sa le dam parfumul dorit!!!Destinul are rolul lui,dar ,de multe ori,poate fi ingenunchiat!!!Bafta pe mai departe!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 1 Decembrie 2012 11:08 |
||
|
Nu pot sa mai rezist fara ea, as vrea sa o sun, sa ii zic ca imi pare rau, sa ii aud vocea, sa ne intalnim si sa o tin in brate. Nu pot sa fac nimic, mama ei e langa ea tot timpul, s-a mutat cu ea in garsoniera, doarme cu ea, o pazeste non-stop. Si oricum, cred ca daca incerc sa vorbesc cu ea se duce si ii spune mamei sale si iese scandal. Am aflat ca s-a interesat de mine, a pus o prietena sa intrebe pe altcineva daca sunt bine, cred ca fost un gest facut din mila, nicidecum de dor sau alte sentimente. Nu stiu cum sa o fac sa ma caute, sa imi zica ca ii pare rau si ca sa uitam ce s-a intamplat si sa vorbim amandoi cu mama ei si sa rezolvam lucrurile, nu stiu ce Dumnezeu sa mai fac, ca stau toata ziua si ma uit pe pereti si ma gandesc la cat am gresit si ca nu mai am ce sa fac si ca ei nici nu ii trece prin cap sa se impace cu mine si ca nu ii este dor de mine. Sincer, nu cred ca ma mai iubeste, daca ma iubea nu se ducea la mama ei sa ii spuna atatea lucruri despre certurile noastre, daca ma iubea ascundea totul sau ma cauta zilele astea, nu ? |
||
|
kudika_22345 Postat pe 1 Decembrie 2012 18:30 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| In sfarsit am pus capat unei casatorii de calvar | 16 | De la: kudika098645 7 Martie 2010 20:22 |
| foarte suparata si dezamagita | 21 | De la: visitor 25 Iulie 2009 02:30 |
| De ce o femeie cu un copil nu va fi de-ajuns pentru un barbat singur?... | 31 | De la: mara78 23 Decembrie 2016 16:19 |
|
|
||
| Am procedat corect? | 21 | De la: MarioGeo 13 Ianuarie 2014 19:36 |
| ajutati`ma cu sfaturi va rog mult! | 8 | De la: mara211978 12 Aprilie 2010 18:42 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.