Setari Cookie-uri

REEDITARE....AJUTOR. SUNT DISPERATA!

buna. reeditez acest mesaj deoarece kudica l-a sters pe cel precedent ca nu eram inregistrata. deci.....numele meu este carmen si am 27 de ani. m-am cunoscut cu prietenul meu pe vapor in anul 2006 acolo lucrand impreuna. e de nationalitate egipteana si are 35 de ani. toate bune si frumoase atatia ani. a fost mai greu ca vreo doua dontracte ne-au despartit si ne-am vazut tocmai acasa. despartirea asta m-a facut mai puternica si m-a facut sa il iubesc si sa il doresc mai mult. ince de la inceput am inceput sa vorbim de casatorie si am continuat sa ne facem planuri. anul trecut mi-a spus ca nu poate deocamdata ca are doi frati mai mari care nu sunt de acord si eu stiu personal ca e mai greu la ei cu acordul familiei, etc. mi-a promis ca ii convinge si a tot incercat. si de atunci pt mine a inceput calvarul......fratii nu sunt de acord nici in ziua de astazi. ieri am vb cu el prin intremediul internetului si mi-a spus ca nu poate sa faca pasul daca fratii lui nu sunt de acord. nu deocamdata. incearca din toate puterile sa ii convinga. intre noi au inceput niste certuri urate rau de tot si mereu acelasi subiect. nu il mai inteleg. cum poate cineva sa fie asa de atasat de familie si pe mine sa ma puna in stand-by? imi este greu. nu mai suport. stiu ca vrea si ca nici lui nu e usor dar nu pot sa il inteleg cum alege el calea asta..aseara mi-a spus ca nu vrea sa ma tina langa el ca stie ca eu vreau familie si copii ca toata lumea normala dar el nu imi poate oferi deocamdata. si eu vreau sa raman cu el. nu sunt grabita dar cum sa il fac sa-si convinga fratii ca sa impace si capra si varza asa cum spune el. stiu ca sunt foarte legati unul de altul dar vreau eu un sfat de la voi ce as punea sa mai fac ca am ajuns la capatul rabdarii. in februarie s-ar putea sa lucram impreuna din nou pe acelasi vas si daca as fi cu el, nu l-as mai vedea cu aceeasi ochi ca inainte. sunt ranita de vorbele lui si de metoda lui de a face dreptate. daca nu sunt cu el nu pot pur si simplu sa ma duc acolo si sa il vad pe coridor in fiecare zi pt ca pe un vas e imposibil sa eviti pe cineva. aseara ne-am certat urat si azi imi spune ca nu se simte bine si ca nu vrea sa vb cu mine. stiu inca odata ca e ranit si el ca nu accept situatia asa cum e dar eu nu pot. orice om pe lumea asta vrea o familie. si dupa atatia ani mi se pare normal. ce sa fac? va rog un sfat...precizez ca am avut 2 tentative de suicid anul asta si deja nu mai pot...am nevoie de sfaturi sa ies din impas. am nevoie de cineva sa imi spele creierul cu ceea ce nu vad. am nevoie de multe si sper sa capat macar 1% din ele. va multumesc
kudika_27273
Postat pe 23 Ianuarie 2013 22:33
pai cum ai postat daca nu erai inregistrata ti am mai zis solutia e sa mi dai nr tau nu te mai ascunde dupa dest
kudika_25225
Postat pe 23 Ianuarie 2013 22:38
pai cum ai postat daca nu erai inregistrata ti am mai zis solutia e sa mi dai nr tau nu te mai ascunde dupa dest
kudika_25225
Postat pe 23 Ianuarie 2013 22:38
nu stiu cum. si nu te supara pe mine dar asa sunt majoritatea. ca tine! e bine cand altul e la ananghie si altul face haz de necaz
kudika_27273
Postat pe 23 Ianuarie 2013 22:41
De la: kudika_27273, la data 2013-01-23 22:41:12nu stiu cum. si nu te supara pe mine dar asa sunt majoritatea. ca tine! e bine cand altul e la ananghie si altul face haz de necaz
nu fac deloc haz vorbesc ft serios,astai sollutia
kudika_25225
Postat pe 23 Ianuarie 2013 22:43
no comment
kudika_27273
Postat pe 23 Ianuarie 2013 22:48
Fatå dragå, laså prostiile cu suicidul... viata meritå tråitå chiar dacå loviturile si greutatile intalnite pe parcurs par uneori de neindurat. Bagå-ti mintile-n cap, då-i nr de tel. tanarului de mai sus si distreazå-te, bucurå-te, pretuieste viata (am glumit cu nr. de tel)
Nu serios, tinandu-te pe stand by nu-ti då de gandit ???? Chiar deloc??? e egiptean, deci bånuiesc cå musulman... si atunci drågutzå nu cred eu ca vreodatå te va alege pe tine in favoarea familiei... poate cå e deja promis de familie unei fete de natia si religia lui care-l va astepta chiar si fårå så-l cunoascå panå la adanci båtraneti....
ai så te mai indrågostesti, stai linistitå, chiar dacå acum iti e ingrozitor de greu si ti se pare un capåt de lume. Cautå-ti prietenele si petrece timp cu ele, autosugestioneazå-te si fii tare, pune stop relatiei cu dansul cå viitor cu dumnealui se pare cå nu vei avea.

Multå baftå / ai grijå de tine.
Roua_Deraway
Postat pe 23 Ianuarie 2013 22:49
De la: kudika_23545, la data 2013-01-23 22:49:53Fatå dragå, laså prostiile cu suicidul... viata meritå tråitå chiar dacå loviturile si greutatile intalnite pe parcurs par uneori de neindurat. Bagå-ti mintile-n cap, då-i nr de tel. tanarului de mai sus si distreazå-te, bucurå-te, pretuieste viata (am glumit cu nr. de tel)
Nu serios, tinandu-te pe stand by nu-ti då de gandit ???? Chiar deloc??? e egiptean, deci bånuiesc cå musulman... si atunci drågutzå nu cred eu ca vreodatå te va alege pe tine in favoarea familiei... poate cå e deja promis de familie unei fete de natia si religia lui care-l va astepta chiar si fårå så-l cunoascå panå la adanci båtraneti....
ai så te mai indrågostesti, stai linistitå, chiar dacå acum iti e ingrozitor de greu si ti se pare un capåt de lume. Cautå-ti prietenele si petrece timp cu ele, autosugestioneazå-te si fii tare, pune stop relatiei cu dansul cå viitor cu dumnealui se pare cå nu vei avea.

vorbesti idiotenii mai pletoase ca tn,,familia ta ce ar face ar acceppta oare un tigan cu bratele deschise nu mai vorbiti voi de altii cand sunteti in mocirla
kudika_25225
Postat pe 23 Ianuarie 2013 22:55
De la: kudika_27273, la data 2013-01-23 22:48:13no comment
ai vrea sa ti zic ca e pacat sa te gandesti sa ti ei viata ca esti tanara,,nu ca e pacat lasi si in urma ta coada facandui pe cei dragi tie sa indure enorm pentru pacatul tau,,vrei sa ti zic ca nu te merita pentru ca nu ti da atentie cand tu vrei o familie cu el,,toate lucrurile astea o sa le auzi de la toti logic si de asteptat ,,eu iti zic mai simplu dami nr tau
kudika_25225
Postat pe 23 Ianuarie 2013 23:00
De la: kudika_23545, la data 2013-01-23 22:49:53Fatå dragå, laså prostiile cu suicidul... viata meritå tråitå chiar dacå loviturile si greutatile intalnite pe parcurs par uneori de neindurat. Bagå-ti mintile-n cap, då-i nr de tel. tanarului de mai sus si distreazå-te, bucurå-te, pretuieste viata (am glumit cu nr. de tel)

poate ca ai dreptate dar mi-as dori sa fie asa de usor preum spune toata lumea. vreau mai intai sa lupt, sa vad daca o pot scoate la capat. nu vreau mai tarziu sa regret ca nu am incercat macar. nu vreau sa traiesc cu vina asta...dar nu stiu cum sa-l iau si pe el si pe ai lui
kudika_27273
Postat pe 23 Ianuarie 2013 23:20
De la: kudika_27273, la data 2013-01-23 23:20:07

poate ca ai dreptate dar mi-as dori sa fie asa de usor preum spune toata lumea. vreau mai intai sa lupt, sa vad daca o pot scoate la capat. nu vreau mai tarziu sa regret ca nu am incercat macar. nu vreau sa traiesc cu vina asta...dar nu stiu cum sa-l iau si pe el si pe ai lui
daca ai incercat sa te sinucizi pentru el,,,,,,,,,,,,,,,,,
kudika_25225
Postat pe 23 Ianuarie 2013 23:26
Lumea care spune cå e usor n-are habar de ce vorbeste. Este cumplit de greu, stiu... dar sunt ceva ani bunicei de cand tu tot incerci... då-i domnului un ultimatum si pune punct dacå rezultatele nu vor fi favorabile... mai mult de-atat eu nu må pricep ce så-ti zic... dar sunt persoane foarte intelepte pe-aici, sper så ai norocul så capeti opiniile lor azi/maine... mai controleazå si tu subiectul.

/Cheers
Roua_Deraway
Postat pe 23 Ianuarie 2013 23:31
de ani de zile am vorbit doar si anul trecut cand am vb despre asta mi-a zis stai sa ii inform si pe ai mei ca asa e frumos. si i-a informat dar fara succes..deci de anul trecut se chinuie cu ei...
kudika_27273
Postat pe 23 Ianuarie 2013 23:35
De la: kudika_23545, la data 2013-01-23 23:31:07Lumea care spune cå e usor n-are habar de ce vorbeste. Este cumplit de greu, stiu... dar sunt ceva ani bunicei de cand tu tot incerci... då-i domnului un ultimatum si pune punct dacå rezultatele nu vor fi favorabile... mai mult de-atat eu nu må pricep ce så-ti zic... dar sunt persoane foarte intelepte pe-aici, sper så ai norocul så capeti opiniile lor azi/maine... mai controleazå si tu subiectul.

/Cheers
curcubeaica doar bate campii cum ai inceput sa faci tu,,habar nu ai ce e aia intelepciune,,e cumva intelept sa fi ignorant sa fi xenofof sa fi rasist sa fi mandru ,,,,,,,,,, nu stiam ciudat
kudika_25225
Postat pe 23 Ianuarie 2013 23:41
[/quote]curcubeaica doar bate campii cum ai inceput sa faci tu,,habar nu ai ce e aia intelepciune,,e cumva intelept sa fi ignorant sa fi xenofof sa fi rasist sa fi mandru ,,,,,,,,,, nu stiam ciudat[/quote]

zattt la somn cu tine cå-i tarziu si si-asa nu te bagå nimeni in seamå....
Roua_Deraway
Postat pe 23 Ianuarie 2013 23:47
nu va mai certati macar de data asta va rog... offffffffffffffff
kudika_27273
Postat pe 23 Ianuarie 2013 23:56
De la: kudika_23545, la data 2013-01-23 23:47:57
curcubeaica doar bate campii cum ai inceput sa faci tu,,habar nu ai ce e aia intelepciune,,e cumva intelept sa fi ignorant sa fi xenofof sa fi rasist sa fi mandru ,,,,,,,,,, nu stiam ciudat[/quote]

zattt la somn cu tine cå-i tarziu si si-asa nu te bagå nimeni in seamå.... [/quote]nu tre sa ma bage in seama nu caut atentie
kudika_25225
Postat pe 24 Ianuarie 2013 00:04
De la: kudika_27273, la data 2013-01-23 23:56:18nu va mai certati macar de data asta va rog... offffffffffffffff
sa nu mai ai niciodata ganduri sinucigase nu de aia ti a dat dumnezeu viata
kudika_25225
Postat pe 24 Ianuarie 2013 00:06
De la: kudika_25225, la data 2013-01-24 00:06:29
De la: kudika_27273, la data 2013-01-23 23:56:18nu va mai certati macar de data asta va rog... offffffffffffffff
sa nu mai ai niciodata ganduri sinucigase nu de aia ti a dat dumnezeu viata
stiu ca am gresit. si nu am vrut sa o fac pentru el.povestea mea e mult mai lunga. am avut o viata grea si acasa. am trecut prin impasuri pe care putini le pot intelege. de aia repet...am ajuns la capatul puterilor. plec de la o problema la alta..ma consum mult dar impasul cel mai mare in viata acum este asta. subiectul de mai sus. crede-ma si acum ca vine noaptea parca e si mai trist. trebuie sa apara pe net si nici nu stiu ce sa vb cu el dupa cearta de aseara. ma inpacientez si ma bufneste plansul cu toate ca vreau sa ma abtin in fata lui. cat as vrea sa dau timpul inapoi.........
kudika_27273
Postat pe 24 Ianuarie 2013 00:12
in primul rand,tu ai sa te lupti in zadar.asa e religia,asa e traditia ca ei sa se casatoreasca cu fete din fam de musulmani ce imbratiseaza religia islamica.ce nu inteleg eu este de ce sa plangi si sa disperi?stiu,crezi ca nimeni nu a suferit catine,nimeni nu a iubit asa curat ca tine,nimeni nu a fost asa neindreptatit catine,insa am o surpriza-multi oameni au patit lucrurile astea si au trecut peste ele.in loc sa cauti un baiat de al nostru,sa va intelegeti,vrei sa te imbrobodesti si sa imbratisezi o religie absurda,pe care nici nu o cunosti (cea islamica),sfatul meu este sa iti revii,sa te rogi la Dumnezeu si sa mergi mai departe.este o vorba-cauta sa nu fi o optiune ptr cei din jur ci solutia,asadar trateaza te tu cu mai mult respect si vei avea parte doar de lucruri bune!
kudika_9483
Postat pe 24 Ianuarie 2013 00:45
multumesc tuturor pentru sfaturi. serios, ma ajuta mult!
kudika_27273
Postat pe 24 Ianuarie 2013 01:03
Il doare in basca de tine. Nu esti decat o femeiusca pe care o mai sexuieste si el din cand in cand...ca doar n-o sa stea precum calugarii cat e plecat de-acasa. In rest, religia sau neamurile nu-s decat pretexte pe care le invoca, sa scape de tine...pentru ca in mod evident, nu are chef sa te ia de nevasta. Daca tinea la tine, il durea undeva de traditii si de neam.
Micaell
Postat pe 24 Ianuarie 2013 09:11
Fratilor. Daca ala are o familie de fanatici religiosi casatoria asta nici nu incape in discutie.
parerea mea : Autoarea topicului traiesteti viata asta si asa plina de bullshit la maxim. Nu mai te stradui tu sa intemeiezi o familie cu respectivul. Daca cel de sus (barbosu) nu vrea sa fiti impreuna ......cu siguranta nu o sa fiti. Greutatile in viata probabil au venit si din vina ta. Observ ca ai o inclinatie teribila catre probleme. Le cam cauti. Crezi tu ca in lumea asta ala e singuru barbat potrivit pentru tine?
Nu pot sa cred ca in romanica asta chiar nu se gaseste unu care sa iti ofere o viata, un trai, o familie si o pola asa cum doresti tu. Cauta, incearca , probeaza, casca ochii ce faci in viata. In fond si la urma urmei ce pasarica aia a ta are cumva contoar, kilometraj ceva ?
Gandesti sa te opreti tocmai la ala? Consideri tu ca aceea alegere alambicata este mai potrivita?
kind_er
Postat pe 24 Ianuarie 2013 09:38
De la: kudika_27273, la data 2013-01-24 01:03:19multumesc tuturor pentru sfaturi. serios, ma ajuta mult!

Am spus ieri,o fac si astazi,numai tu poti iesi din amaraciunea inimii tale!!!Ai devenit,dar pe fondul unei sensibilitati generale,vulnerabila in fata lui si nu este normal!!!Povestile ,pe care ti le indruga iubitul tau ,ar trebui sa nu le mai asculti!!!Esti independenta din punct de vedere financiar,de ce nu vrei sa fii si pe partea sentimentala,ai avut doua tentative de suicid,nimic mai regretabil,caci acestea sunt rezultanta modului cum a decurs si decurge relatia ta!!!Nu te mai lamenta,ai ales acest drum al jobului desfasurat pe vase de croaziera,deci,,,asuma-ti singuratatea,departarea de familie si prieteni,a fost decizia ta,nu exista loc de munca ,fara a fi afectat de oarecare compromisuri!!!!!!!Nu te mai deschide in fata unui om,care nu te merita!!
kudika_15804
Postat pe 24 Ianuarie 2013 09:38
Treaba cu suicidu deduc niste nereguli. Ori la mansarda ori neregulata.
kind_er
Postat pe 24 Ianuarie 2013 09:42
De la: kudika_25578, la data 2013-01-24 09:38:10Fratilor. Daca ala are o familie de fanatici religiosi casatoria asta nici nu incape in discutie.
parerea mea : Autoarea topicului traiesteti viata asta si asa plina de bullshit la maxim. Nu mai te stradui tu sa intemeiezi o familie cu respectivul. Daca cel de sus (barbosu) nu vrea sa fiti impreuna ......cu siguranta nu o sa fiti. Greutatile in viata probabil au venit si din vina ta. Observ ca ai o inclinatie teribila catre probleme. Le cam cauti. Crezi tu ca in lumea asta ala e singuru barbat potrivit pentru tine?
Nu pot sa cred ca in romanica asta chiar nu se gaseste unu care sa iti ofere o viata, un trai, o familie si o pola asa cum doresti tu. Cauta, incearca , probeaza, casca ochii ce faci in viata. In fond si la urma urmei ce pasarica aia a ta are cumva contoar, kilometraj ceva ?
Gandesti sa te opreti tocmai la ala? Consideri tu ca aceea alegere alambicata este mai potrivita?
kind_er
Postat pe 24 Ianuarie 2013 09:43
buna dimineata. va multumesc inca odata pentru sfaturi. stiu ca toti puteti avea dreptate dar fiid orbita de dragostea asta aproape imposibila, mintea mea refuza sa creada ca este adevarat. aproape imposibila nu este ca as putea bine mersi sa stau si asa cu el si sa avem o relatie de iubit-iubita. numai ca nu este ceea ce vreau. aseara am stat si asteptat si mi-a trimis mesaj ca nu se simte bine deloc, nu are chef sa intre pe net acum si ca o sa iasa afara sa ia aer sa-si mai limpezeasca gandurile. el are prieteni, eu nu. deci nu ma pot abate de la subiect, fiind singura doar eu si calculatorul. cu cat orele trec cu atat imi este mai dor de el si il astept sa spuna ceva. o sa vad daca vorbeste ceva astazi si in ce fel si-a limpezit gandurile.
kudika_27273
Postat pe 24 Ianuarie 2013 10:15
De la: kudika_27273, la data 2013-01-24 10:15:04buna dimineata. va multumesc inca odata pentru sfaturi. stiu ca toti puteti avea dreptate dar fiid orbita de dragostea asta aproape imposibila, mintea mea refuza sa creada ca este adevarat. aproape imposibila nu este ca as putea bine mersi sa stau si asa cu el si sa avem o relatie de iubit-iubita. numai ca nu este ceea ce vreau. aseara am stat si asteptat si mi-a trimis mesaj ca nu se simte bine deloc, nu are chef sa intre pe net acum si ca o sa iasa afara sa ia aer sa-si mai limpezeasca gandurile. el are prieteni, eu nu. deci nu ma pot abate de la subiect, fiind singura doar eu si calculatorul. cu cat orele trec cu atat imi este mai dor de el si il astept sa spuna ceva. o sa vad daca vorbeste ceva astazi si in ce fel si-a limpezit gandurile.

De ce nu i-ai propus sa-l insotesti la plimbare,crezi ca te-ar fi refuzat????

In alta ordine de idei,pe fondul slabiciunii tale,ai devenit obsesiva in a nu ti-l scoate din minte,este adevarat,insa,este greu sa o faci in situatia data,aici iti acord oarecare circumstante!!! Daca nu este ceea ce doresti,ce rost are sa te supui presiunii unei obsesii,chiar nu vad logica dupa care se manifesta comportamentul tau!Daca si-ar fi limpezit gandurile,te-ar fi contactat imediat,draga mea!!!!Este dificil de luptat cu persoanele extrem de sensibile si indragostite!!!Nimic aflat in jurul tau nu iti va alunga tristetea din inima,este imposibil,caci traiul pe un vas nu este placut si usor!!!Personal,consider ca jobul,pe care il desfasori momentan ,nu este pentru tine,esti mult prea sensibila si implicata emotional!!!Tu ai nevoie de aer,familie,prieteni,socializare,nu de o atmosfera claustrofoba!!!!
kudika_15804
Postat pe 24 Ianuarie 2013 10:31
Te rog sa ma ierti pentru ce voi spune. Dar simt nevoia sa o fac, nu ma pot abtine.

Iti doresc sa ai parte odata de o partida de secs memorabila cu altcineva, nu cu egipteanu sau ce o fi el. Iti garantez eu ca in secunda doi o sa il uiti.
kind_er
Postat pe 24 Ianuarie 2013 10:33
De la: kudika_25578, la data 2013-01-24 10:33:15Te rog sa ma ierti pentru ce voi spune. Dar simt nevoia sa o fac, nu ma pot abtine.

Iti doresc sa ai parte odata de o partida de secs memorabila cu altcineva, nu cu egipteanu sau ce o fi el. Iti garantez eu ca in secunda doi o sa il uiti.

Pozitia profesionala actuala nu ii permite acest lucru,si,la fel de adevarat este faptul ca trebuie sa existe acel candidat,cu care sa faca dragoste si sa fie indragostita de el,ceea ce este imposibil pentru domnisoara noastra in acest moment!!!Subscriu la cele tastate de tine!
kudika_15804
Postat pe 24 Ianuarie 2013 10:41

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
inselata de amant cu mine 26 De la: scorpio67 25 Aprilie 2010 18:34
Leacuri pentru inimioara 10 De la: inna_1688 7 Iunie 2009 13:13
Amanta unor barbati insurati??!! 116 De la: angelo_micnegrusiurat 2 Iunie 2010 09:56
A spus ca ma iubeste, dar m-a parasit ! 7 De la: Sarikiz 19 Februarie 2013 19:48
ce sa aleg? 19 De la: ralu_michael 25 Iunie 2009 22:24