Setari Cookie-uri

REEDITARE....AJUTOR. SUNT DISPERATA!

De la: kudika_27273, la data 2013-01-24 10:15:04buna dimineata. va multumesc inca odata pentru sfaturi. stiu ca toti puteti avea dreptate dar fiid orbita de dragostea asta aproape imposibila, mintea mea refuza sa creada ca este adevarat. aproape imposibila nu este ca as putea bine mersi sa stau si asa cu el si sa avem o relatie de iubit-iubita. numai ca nu este ceea ce vreau. aseara am stat si asteptat si mi-a trimis mesaj ca nu se simte bine deloc, nu are chef sa intre pe net acum si ca o sa iasa afara sa ia aer sa-si mai limpezeasca gandurile. el are prieteni, eu nu. deci nu ma pot abate de la subiect, fiind singura doar eu si calculatorul. cu cat orele trec cu atat imi este mai dor de el si il astept sa spuna ceva. o sa vad daca vorbeste ceva astazi si in ce fel si-a limpezit gandurile.

Ceea ce ti-am scris ieri ramane valabil. Nu-mi place sa ma repet.

Si mai am sa-ti spun ceva in completare la ceea ce ti-am raspuns ieri: nu numai religia si familia lui sta intre voi, ci si faptul ca sunteti incompatibili, deoarece el e foarte sociabil, pe cand tu esti introvertita. Mi se pare ciudat ca el nu incearca sa te introduca in cercul lui de prieteni, mi se pare ciudat ca nu ai gasit printre toti prietenii lui nicio persoana cu care sa te intelegi un pic mai bine.

In fine, intuitia imi spune ca lucrurile nu sunt chiar asa cum incerci tu sa le prezinti. Cred ca pe undeva si tu gresesti sau omiti sa spui anumite lucruri legate de comportamentul tau. Ascunzi ceva, nu-i asa?
Viorica_Franziska
Postat pe 24 Ianuarie 2013 10:42
804, el este acasa in egipt acum si eu sunt in romania. am venit din egipt de 4 zile.
kudika_27273
Postat pe 24 Ianuarie 2013 10:42
Este adevarat. Sunt de acord. Multumesc .
Fata este acum din cate am inteles acasa. Ar putea sa incerce.
kind_er
Postat pe 24 Ianuarie 2013 10:43
De la: kudika_22127, la data 2013-01-24 10:42:05
De la: kudika_27273, la data 2013-01-24 10:15:04buna dimineata. va multumesc inca odata pentru sfaturi. stiu ca toti puteti avea dreptate dar fiid orbita de dragostea asta aproape imposibila, mintea mea refuza sa creada ca este adevarat. aproape imposibila nu este ca as putea bine mersi sa stau si asa cu el si sa avem o relatie de iubit-iubita. numai ca nu este ceea ce vreau. aseara am stat si asteptat si mi-a trimis mesaj ca nu se simte bine deloc, nu are chef sa intre pe net acum si ca o sa iasa afara sa ia aer sa-si mai limpezeasca gandurile. el are prieteni, eu nu. deci nu ma pot abate de la subiect, fiind singura doar eu si calculatorul. cu cat orele trec cu atat imi este mai dor de el si il astept sa spuna ceva. o sa vad daca vorbeste ceva astazi si in ce fel si-a limpezit gandurile.

Ceea ce ti-am scris ieri ramane valabil. Nu-mi place sa ma repet.

Si mai am sa-ti spun ceva in completare la ceea ce ti-am raspuns ieri: nu numai religia si familia lui sta intre voi, ci si faptul ca sunteti incompatibili, deoarece el e foarte sociabil, pe cand tu esti introvertita. Mi se pare ciudat ca el nu incearca sa te introduca in cercul lui de prieteni, mi se pare ciudat ca nu ai gasit printre toti prietenii lui nicio persoana cu care sa te intelegi un pic mai bine.

In fine, intuitia imi spune ca lucrurile nu sunt chiar asa cum incerci tu sa le prezinti. Cred ca pe undeva si tu gresesti sau omiti sa spui anumite lucruri legate de comportamentul tau. Ascunzi ceva, nu-i asa?
nu am gasit un prieten mai apropiat printre prietenii lui pentru ca la ei este mai diferit. eu vb cu ei doar ceva de genul ce mai faci, cum o mai duci. sunt insurati si nu vreau ca sotiile lor sa creada ceva. nu e uros ffind romanca sa fii acceptata si de ele. dintre toti tin legatura cu sotia uneia dintre ei dar e cam greu ca vb foarte putin engleza si vb eu mai mult araba. si nu ascund nimic ca nu as avea ce. tocmai de aceea am scris aici pt ca nimeni nu ma cunoaste si am curaj sa spun tot ce mi se intampla si tot ce am pe suflet.
kudika_27273
Postat pe 24 Ianuarie 2013 10:47
Ma rog, fie cum spui tu.
Viorica_Franziska
Postat pe 24 Ianuarie 2013 10:48
Daca tot mai stai nitel pe aici . Sfatul meu este sa incerci si o relatie cu un romanas . Oricum pasarica nu are kilometraj si e bine sa mai incerci si alte variante, sa vezi si alte pareri. E bine si la sanatate .....
kind_er
Postat pe 24 Ianuarie 2013 10:50
De la: kudika_27273, la data 2013-01-24 10:42:25804, el este acasa in egipt acum si eu sunt in romania. am venit din egipt de 4 zile.

Foarte bine!!!Cu atat mai mult ai motive sa te relaxezi si sa incerci sa te debarasezi de ceva,care te-a destabilizat!!!
kudika_15804
Postat pe 24 Ianuarie 2013 11:01

subsciu....... Te incurajam.
kind_er
Postat pe 24 Ianuarie 2013 11:08
De la: kudika_27273, la data 2013-01-24 10:47:32[quote name= nu am gasit un prieten mai apropiat printre prietenii lui pentru ca la ei este mai diferit. eu vb cu ei doar ceva de genul ce mai faci, cum o mai duci. sunt insurati si nu vreau ca sotiile lor sa creada ceva. nu e uros ffind romanca sa fii acceptata si de ele. dintre toti tin legatura cu sotia uneia dintre ei dar e cam greu ca vb foarte putin engleza si vb eu mai mult araba. si nu ascund nimic ca nu as avea ce. tocmai de aceea am scris aici pt ca nimeni nu ma cunoaste si am curaj sa spun tot ce mi se intampla si tot ce am pe suflet.

Draga mea,nu esti fericita si nici nu vei fi,imi pare rau ca iti spun toate acestea,dar prefer franchetea,in locul linguselii si minciunii!!!Sa dea Domnul sa se linisteasca treburile si sa-ti revii din tristete,dar eu stiu un lucru,,,,,atunci cand doi tineri se iubesc,,,,canta cerul si pamantul!!!!!Nu aud decat zgomotul produs de lacrimile curse din sufletul tau,daca te consoleaza cu ceva,sunt alaturi de tine,sufleteste vorbind!!!In rest,,,depinde numai si numai de tine!!!!!!
kudika_15804
Postat pe 24 Ianuarie 2013 11:16
Of. Incurajeaz-o sa isi traiasca viata. Sa lase pe ,,barbos'' sa faca cum crede El.
kind_er
Postat pe 24 Ianuarie 2013 12:07
De la: kudika_25578, la data 2013-01-24 12:07:15Of. Incurajeaz-o sa isi traiasca viata. Sa lase pe ,,barbos'' sa faca cum crede El.

"578",nu putem forta pe nimeni ,la nimic ,ce tine de viata personala si nu numai!!!Si,prin postarile mele,nu am facut decat sa-i limpezesc,putin,gandurile,prin incurajare voalata,nu stiu daca domnisoara a sesizat intentia mea!!!
kudika_15804
Postat pe 24 Ianuarie 2013 12:17
multumesc 10064. chiar va multumesc ca impartasiti cu mine aceste momente grele. repet, ma ajuta mult sa stau de vorba cu voi si sa aud pareri fie ele bune sau rele.
kudika_27273
Postat pe 24 Ianuarie 2013 12:28
Fata draga , lasa egipteanul si traieste-ti viata si asa prea scurta. Mergi inainte fara regrete si pareri de rau.
kudika_27413
Postat pe 24 Ianuarie 2013 16:05
De la: kudika_27273, la data 2013-01-24 10:42:25804, el este acasa in egipt acum si eu sunt in romania. am venit din egipt de 4 zile.

Cat ai stat in Egipt nu ai incercat sa vorbesti cu fratii lui? Nu cu prietenii, ci cu familia lui. Sa te uiti in ochii lor cand iti spun ca nu sunt de acord. Tu ai auzit "parerea lor" doar din gura prietenului tau.
luchianramona
Postat pe 24 Ianuarie 2013 16:16
De la: luchianramona, la data 2013-01-24 16:16:17

Cat ai stat in Egipt nu ai incercat sa vorbesti cu fratii lui? Nu cu prietenii, ci cu familia lui. Sa te uiti in ochii lor cand iti spun ca nu sunt de acord. Tu ai auzit "parerea lor" doar din gura prietenului tau.
ei sunt de langa un orase mic din cairo si eu cu el am fost intreuna in sharm el shaikh unde este la 7 ore distanta de cairo. nu a vrut sa aranjeze o intalnire cu ei pt ca ii era frica de reactia lor. poate ma dau afara, poate fac scandal impreuna de ce m-au adus acolo. bla bla
kudika_27273
Postat pe 24 Ianuarie 2013 16:46
De la: kudika_27273, la data 2013-01-24 16:46:41

ei sunt de langa un orase mic din cairo si eu cu el am fost intreuna in sharm el shaikh unde este la 7 ore distanta de cairo. nu a vrut sa aranjeze o intalnire cu ei pt ca ii era frica de reactia lor. poate ma dau afara, poate fac scandal impreuna de ce m-au adus acolo. bla bla

Nu este de acceptat o astfel de reactie din partea lui!!!!! Draga mea,atunci cand un barbat iubeste o femeie, nimic nu sta in picioare in fata lui,nici familie,nici prieteni,nici alte obstacole ivite pe parcurs!!!Iubeste si nimic mai mult!!!Partenerul tau tergiverseaza lucrurile,prezentandu-ti acel motiv pueril!!!!Banuiesc ca altele sunt motivele refuzului de a te prezenta familiei lui,asa cum ar fi normal sa se intample!!!
kudika_15804
Postat pe 24 Ianuarie 2013 16:54
De la: kudika_15804, la data 2013-01-24 16:54:33
De la: kudika_27273, la data 2013-01-24 16:46:41

Nu este de acceptat o astfel de reactie din partea lui!!!!! Draga mea,atunci cand un barbat iubeste o femeie, nimic nu sta in picioare in fata lui,nici familie,nici prieteni,nici alte obstacole ivite pe parcurs!!!Iubeste si nimic mai mult!!!Partenerul tau tergiverseaza lucrurile,prezentandu-ti acel motiv pueril!!!!Banuiesc ca altele sunt motivele refuzului de a te prezenta familiei lui,asa cum ar fi normal sa se intample!!!
am inceput sa cred si eu asta. de aceea vreau sa le falu numarul de telefon, ei vorbind engleza si sa vorbesc cu ei, sa il pun a inaintare si sa ma convind singura de treaba asta. dar nu stiu cum sa le aflu numarul de tel al lor. el nu mi l-ar da pe motivul mentionat mai sus iar daca il cer prietenilor lui, sigur nu mi l-ar da pe motiv ca nu il au.
kudika_27273
Postat pe 24 Ianuarie 2013 19:28
De la: kudika_27273, la data 2013-01-24 19:28:18[quote name=' am inceput sa cred si eu asta. de aceea vreau sa le falu numarul de telefon, ei vorbind engleza si sa vorbesc cu ei, sa il pun a inaintare si sa ma convind singura de treaba asta. dar nu stiu cum sa le aflu numarul de tel al lor. el nu mi l-ar da pe motivul mentionat mai sus iar daca il cer prietenilor lui, sigur nu mi l-ar da pe motiv ca nu il au.

Nu mi se pare ca fiind o idee buna,chiar daca vei obtine acel numar de telefon,ce anume crezi ca vei rezolva????Gandesc ca vei fi pusa intr-o situatie neplacuta,ti-ar placea asa ceva??Si apoi,cu siguranta va afla iubitul tau si vei fi tratata corespunzator!1Nu,nu face asta,nu te personalizeaza o astfel de atitudine,nu are rost!!!
kudika_15804
Postat pe 24 Ianuarie 2013 19:40
De la: kudika_15804, la data 2013-01-24 19:40:06
De la: kudika_27273, la data 2013-01-24 19:28:18[quote name=' am inceput sa cred si eu asta. de aceea vreau sa le falu numarul de telefon, ei vorbind engleza si sa vorbesc cu ei, sa il pun a inaintare si sa ma convind singura de treaba asta. dar nu stiu cum sa le aflu numarul de tel al lor. el nu mi l-ar da pe motivul mentionat mai sus iar daca il cer prietenilor lui, sigur nu mi l-ar da pe motiv ca nu il au.

Nu mi se pare ca fiind o idee buna,chiar daca vei obtine acel numar de telefon,ce anume crezi ca vei rezolva????Gandesc ca vei fi pusa intr-o situatie neplacuta,ti-ar placea asa ceva??Si apoi,cu siguranta va afla iubitul tau si vei fi tratata corespunzator!1Nu,nu face asta,nu te personalizeaza o astfel de atitudine,nu are rost!!!
vroiam sa spun ca atunci daca aflam numarul de tel. puteam sa ii sun si sa vb cu ei. daca era de cearta, atunci faraonul meu are dreptate. daca sunt socati si spun ca nu stiau nimic despre asta, atunci e clara. eu asta spun. ma indoiesc putin....adica treaba cu fratii....si nu stiu cum sa afluu...offf doamneeeee
kudika_27273
Postat pe 24 Ianuarie 2013 20:14
De la: kudika_27273, la data 2013-01-24 20:14:40[quote name='/quote] vroiam sa spun ca atunci daca aflam numarul de tel. puteam sa ii sun si sa vb cu ei. daca era de cearta, atunci faraonul meu are dreptate. daca sunt socati si spun ca nu stiau nimic despre asta, atunci e clara. eu asta spun. ma indoiesc putin....adica treaba cu fratii....si nu stiu cum sa afluu...offf doamneeeee

Te citesc si ma uimeste incrancenarea ta,dar incerc sa te inteleg ,caci stiu pana unde poate ajunge o femeie ,care iubeste!!!

Draga mea,nu-ti innegri sufletul,mai mult decat este in acest moment!!!Esti in Romania,acasa,alaturi de familie,linisteste-te,va veni si ziua cand vei afla adevarul,ai rabdare cu tine,esti o femeie sensibila!!!!!
kudika_15804
Postat pe 24 Ianuarie 2013 20:18
De la: kudika_15804, la data 2013-01-24 20:18:28
De la: kudika_27273, la data 2013-01-24 20:14:40[quote name='/quote] vroiam sa spun ca atunci daca aflam numarul de tel. puteam sa ii sun si sa vb cu ei. daca era de cearta, atunci faraonul meu are dreptate. daca sunt socati si spun ca nu stiau nimic despre asta, atunci e clara. eu asta spun. ma indoiesc putin....adica treaba cu fratii....si nu stiu cum sa afluu...offf doamneeeee

Te citesc si ma uimeste incrancenarea ta,dar incerc sa te inteleg ,caci stiu pana unde poate ajunge o femeie ,care iubeste!!!

Draga mea,nu-ti innegri sufletul,mai mult decat este in acest moment!!!Esti in Romania,acasa,alaturi de familie,linisteste-te,va veni si ziua cand vei afla adevarul,ai rabdare cu tine,esti o femeie sensibila!!!!!
multumesc. asa este. o femeie se duce pana in panzele albe pentru iubirea ei...ai mare dreptate in ceea ce spui. am vorbit eu cu el astazi si amandoi am fost foarte calmi, fara certuri, fara nimic. nu am mai deschis discutia despre casatorie. probabil si ca sa evit atata cearta de care m-am saturat. o sa mai las sa treaca nu timp si o sa vedem ce se mai poate intampla cu toate ca nu am rabdare de un raspun de la ai lui si de la el nici pana maine. ma rog la dumnezeu sa rezist presiunii.....
kudika_27273
Postat pe 24 Ianuarie 2013 23:44
loool hai ca esti tare... da ce te faci daca domnisoara nu gandeste cu punctul G ??
Roua_Deraway
Postat pe 25 Ianuarie 2013 00:41
De la: kudika_23545, la data 2013-01-25 00:41:49loool hai ca esti tare... da ce te faci daca domnisoara nu gandeste cu punctul G ??
era pentru mine?
kudika_27273
Postat pe 25 Ianuarie 2013 01:22
Evident era pentru tine . Doar nu pentru EBA
kind_er
Postat pe 25 Ianuarie 2013 05:50
Daca ala este fundamentalist ......sau macar familia lui ....... inutil sa mai discutam.
kind_er
Postat pe 25 Ianuarie 2013 06:16
De la: kudika_27273, la data 2013-01-25 01:22:09
De la: kudika_23545, la data 2013-01-25 00:41:49loool hai ca esti tare... da ce te faci daca domnisoara nu gandeste cu punctul G ??
era pentru mine?

De fapt era pt "578": ... "Te rog sa ma ierti pentru ce voi spune. Dar simt nevoia sa o fac, nu ma pot abtine.

Iti doresc sa ai parte odata de o partida de secs memorabila cu altcineva, nu cu egipteanu sau ce o fi el. Iti garantez eu ca in secunda doi o sa il uiti."
Roua_Deraway
Postat pe 25 Ianuarie 2013 06:28
kind_er
Postat pe 25 Ianuarie 2013 06:42
De la: kudika_27273, la data 2013-01-24 23:44:12[quote name='
multumesc. asa este. o femeie se duce pana in panzele albe pentru iubirea ei...ai mare dreptate in ceea ce spui. am vorbit eu cu el astazi si amandoi am fost foarte calmi, fara certuri, fara nimic. nu am mai deschis discutia despre casatorie. probabil si ca sa evit atata cearta de care m-am saturat. o sa mai las sa treaca nu timp si o sa vedem ce se mai poate intampla cu toate ca nu am rabdare de un raspun de la ai lui si de la el nici pana maine. ma rog la dumnezeu sa rezist presiunii.....[/quote]

Draga mea,iti vorbesc din propria experienta,timpul este prieten devotat,loial si fidel,el nu te va insela niciodata,acorda-i credit si te va ajuta enorm,lasa lucrurile,macar pentru o perioada de timp,sa curga in voia lor,nu le schimba cursul,si se vor limpezi apele,indiferent in care directie!!Este inutil sa fortezi ceva,care,cu siguranta,ti-a adus numai nefericire!!!Profita de faptul ca esti acasa,iesi cu prietenii tai de aici,daca ai anturaj potrivit tie,degajeaza-te de atmosfera apasatoare si gusta din zilele ce vor urma,libera,doar tu cu inima ta!!!!Ai nevoie de multa liniste a inimii,trecutul tau nu este chiar cel dorit,dar trebuie sa faci ca macar prezentul sa fie pe placul inimii tale!!!!In legatura cu domnul respectiv,cu toate ca inclin spre declasarea lui,ca iubit al tau,datorita comportamentului ambiguu,incearca sa nu mai fii preocupata de el,poate va observa indiferenta ta si va reactiona in favoarea ta,oricum,daca nu este corect fata de tine,fii convinsa de faptul ca timpul va dovedi acest lucru,mai devreme sau mai tarziu!!!Indreapta-ti spinarea,draga mea,caci esti femeie ,nu stalp al umilintei!!!!
kudika_15804
Postat pe 25 Ianuarie 2013 07:37
Telefonul este mai greu de aflat poate, dar adresa ? Daca le afli adresa poti trimite o scrisoare... Sau poti spune prietenului ca nu conteaza ca te dau afara si fac scandal, bla-bla, iti asumi treaba asta, numai sa te duca sa incerci un dialog cu familia. Daca nici asa nu vrea, inseamna ca e ceva putred...
luchianramona
Postat pe 25 Ianuarie 2013 15:28
mersi luchian ramona. deocambata nu ii mai spun nimic pt ca personal este riscand. ne enervam, ne certam si abia mi-am mai revenit asa putin. astept sa plecam pe vas si acolo o sa ii cer asta. macar putem discuta fata in fata si vedem daca vrea sau nu, cu toate ca pana acum mi-a inchis toate drumurile catre fratii sai. spun ca e riscant pt ca si el s-a saturat sa vorbim despre asta. si el este indurerarat. nici nu il inteleg cum nu poate pune piciorul in prag si sa se opuna lor. s-a schimbat mult. nu credeam ca o familie ii poate spala creierul in asa hal. nici eu nu stiu ce sa mai fac. am stari de panica si stau cu frica in san in fiecare ora si nu stiu de ce. am inceput sa devin obsesiva. la psiholog nu ma pot duce ca nu imi permit. banii care i-am facut tin cu dintii de ei sa imi iau o casa, mai tarziu sa nu dorm in strada. mai dati-mi si voi idei sau sfaturi sa mai trec si de noaptea asta. va multumesc din suflet
kudika_27273
Postat pe 26 Ianuarie 2013 00:29

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce sa fac? 7 De la: blaa 14 Ianuarie 2010 20:24
Prinsa intre doua iubiri... fara scapare 46 De la: maimai_no1 15 Septembrie 2011 23:40
anew clinical body contouring 1 De la: cozy 22 Iulie 2010 09:27
Am nevoie de ajutor!!! 36 De la: doi_ochi_caprui 17 Iulie 2011 21:04
Sunt confuza!Cum imi dau seama? 91 De la: steffy91 16 Noiembrie 2011 20:56