Mai multe
|
Pana pleci pe vas ...........simtete ca acasa . Las-i dreaq de bani,este adevarat, au si ei importanta lor. Traieste clipa. Maine poimaine doamne fereste patesti ceva si se duce dreaq toata munca ca. Daca din calatoriile aste nu iti permiti pentru sanatatea ta sa te duci la psiholog ..... cred ca te cam duci degeaba pe vapor. Vorbeai cu el despre nunta, familie, copii daca el o facea doar ca sa te foota ? Daca mai tarziu in timpul relatiei el a ajuns la concluzia ca nu va potriviti, ca ai probabil niste defecte, daca ai gresit cu ceva ? |
||
|
kind_er Postat pe 26 Ianuarie 2013 08:49 |
||
|---|---|---|
De la: kudika_25578, la data 2013-01-26 08:49:18Pana pleci pe vas ...........simtete ca acasa . Las-i dreaq de bani,este adevarat, au si ei importanta lor. Traieste clipa. Maine poimaine doamne fereste patesti ceva si se duce dreaq toata munca ca. Daca din calatoriile aste nu iti permiti pentru sanatatea ta sa te duci la psiholog ..... cred ca te cam duci degeaba pe vapor.
|
||
|
kudika226898 Postat pe 26 Ianuarie 2013 10:39 |
||
|
||
|
|
||
|
kind_er Postat pe 26 Ianuarie 2013 10:44 |
||
|
Vezi filmul asta si apoi citeste si cartea de care vorbeste in el https://vimeo.com/54431059 |
||
|
perfect_woman Postat pe 27 Ianuarie 2013 08:42 |
||
| buna.am citit cu atentie ceea ce ai spus tu.daca esti dispusa si ai timp poti sa intri in timpul zilei pe adresa de mess riglaro@yahoo.com si vb acolo mai multe.o zi buna | ||
|
kudika_7563 Postat pe 27 Ianuarie 2013 10:19 |
||
| si daca te omorai pt el rezolvai problema?nu,el avea libertate si tu erai in trecut deja.Asa ca eu zic ca e mai bine sa-l uiti si sa nu te mai chinui.Vorbesc asa pt ca stiu cum este sa suferi dar aici nu se merita si nu stii ce e acolo.Poate ca e deja insurat acolo,te-ai gindit la asta? cauta sa-ti umpli timpul cu orice e util si vezi de tine ca o viata ai si nu se merita. | ||
|
kudika_16369 Postat pe 27 Ianuarie 2013 10:49 |
||
| Draga mea,te-ai indragostit de cine nu trebuie! Vrei sa spui ca ai face totul numai ca sa fii cu el? Stii cum sunt tratate femeile in Egipt? Stii ca acolo un barbat isi cumpara neveste in functie de cati bani are? poate avea mai multe neveste daca e bogat; ti-ar placea sa astepti sa-ti vina si tie randul?Ti-ar placea sa stai acoperita, sa ti se vada doar ochii?Femeile, in Egipt nu au aceleasi privilegii ,pe care le avem noi in Romania.Crezi ca ai putea sa treci la religia musulmana, care e mult diferita si mult mai stricta decat religia noastra? Sau crezi ca el va renunta la religia lui ptr. tine? Draga mea, Roamania e mult prea frumoasa si nu cred ca ti-ar placea sa traiesti in Egipt!? Gandeste-te bine si ia-o de la capat! Uita-l! Parintii tai ce spun? Viata e frumoasa si merita traita! Eu una in nici un caz nu m-as casatori cu un egiptean; sunt romanca si imi place sa traiesc in Romania! E bine sa mergi si la un pshiolog,sa-i spui tot ce te supara. Ramai cu bine! | ||
|
kudika_27547 Postat pe 27 Ianuarie 2013 13:19 |
||
De la: kudika_23545, la data 2013-01-23 22:49:53Fatå dragå, laså prostiile cu suicidul... viata meritå tråitå chiar dacå loviturile si greutatile intalnite pe parcurs par uneori de neindurat. Bagå-ti mintile-n cap, då-i nr de tel. tanarului de mai sus si distreazå-te, bucurå-te, pretuieste viata (am glumit cu nr. de tel) Salut! Eu sunt un el... Cred ca trebuie sa asculti de compatrioata noastra, se pare ca stie ea ce stie, si cind o face are si vericiditate prin experienta... Ascult-o!!! |
||
|
kudika_26880 Postat pe 27 Ianuarie 2013 16:29 |
||
| buna si eu am lucrat si lucrez pe vase , dar ! de ce oare la romance li se spune ,,bici,, pe vapoare....! crezi ca el nu stieee... | ||
|
yndy Postat pe 27 Ianuarie 2013 17:37 |
||
|
Se prea poate ca el sa aiba deja familie la asta te-ai gandit? Si asta poate fi un motiv pt care nu vrea sa te invite acasa la el, la familia lui. Mai bine trezeste-te la realitate, mergi la un psiholog pentru ca nu e de glumit cu sinuciderea. Cred ca ai probleme. Sper sa nu te ofenseze in vreun fel ce ti-am scris. Oricum cel mai bine este sa-ti vezi de viata ta pentru ca nici nu ai idee ce te-ar astepta daca ai trece la religia lui si ai deveni nevasta sa. Atunci chiar ai avea motive sa te sinucizi crede-ma. E mai bine sa-ti faci un rau mic acum despartindu-te de el decat sa-ti faci un rau mai mare ramanand cu el sau cum ar fi Toate cele bune |
||
|
anitsu Postat pe 27 Ianuarie 2013 20:39 |
||
De la: yndy, la data 2013-01-27 17:37:14buna si eu am lucrat si lucrez pe vase , dar ! de ce oare la romance li se spune ,,bici,, pe vapoare....! crezi ca el nu stieee... O fi de la plugusor ? O trosni ? O face poc ?
|
||
|
kind_er Postat pe 28 Ianuarie 2013 08:43 |
||
De la: yndy, la data 2013-01-27 17:37:14buna si eu am lucrat si lucrez pe vase , dar ! de ce oare la romance li se spune ,,bici,, pe vapoare....! crezi ca el nu stieee... intreab-o pe mama ta doar si ea este femeie!!
|
||
|
kiss_my_ass Postat pe 28 Ianuarie 2013 11:24 |
||
| buna.eu vreau sa iti spun un lucru foarte important.viata trebuie traita asa cum e.priveste in jurul tau si vezi cati oameni necajiti ,fara un picior ,o mana,invalizi etc.care vor sa traiasca si isi accepta viata asa cum e.eu stiu ca e greu.am trecut si eu prin lucruri asemanatoare si cred ca cei mai multi dintre noi.am fost indragostita pana peste cap.ne am despartit si atunci am crezut ca lumea mea s_a sfarsit.nu mai vedeam nimic frumos in ea.dar intotdeauna m_am rugat la DUMNEZEU SA MA AJUTE SA TREC PESTE .SI AM REUSIT.si am reusit.dar intotdeuna l_am iubit.am zis ca daca voi mai iubii vreodata pe cineva acel cineva trebuie sa samene cu el.dar dupa 3 ani de zile .fara sa mai vb a sunat telefonul.era el.credeam ca il urasc pt ca din cauza lui suferisem.nu am vrut sa vb cu el .dar totusi ceva m_a indemnat sa o fac .mi-a cerut sa ne intalnim.prima data nu am vrut dar apoi am acceptat.din momentul in care l_am vazut toata dragostea mea a inviat.iar acum suntem impreuna.ne iubim ,avem un ingerasi de 4 anisori,suntem casatoriti si viata e minunata.ce vreau eusa itispun e ca toate se intampla asa cum trebuie sa se intample.daca e sa fii cu el vei fi.daca nu poti sa faci ce vrei dar tot nu veti fi impreuna.nu dispera si nu incerca sa renunti la viata ta.ia gandeste o clip la un lucru.tu te sinucizi da?si atunci ce castigi?el isi traieste in continuare viata ,iubeste pe altineva isi face o familie si e fericit.si cine stie daca isi mai aduce aminte de tine.iar cu tine ce se intampla.?te chinui in viata asta si o vei face si in ceealalta.poate si mai rau.pt ca viata DUMNEZEU O DA dumnezeu o ia.capu sus si nu dispera cand te apasa viata si nici nu plange atunci cand rau te chinui ,caci dupa chinuri viata e mai frumoasa cum dupa ploaie ceru_i mai senin | ||
|
nico_pop Postat pe 30 Ianuarie 2013 12:09 |
||
| La musulmani e foarte greu sa te casatoresti cand vrei si cu cine vrei, numai ca din cate da semne el, ori s-a saturat de tine, ori vrea o schimbare in viata lui! | ||
|
Darius_ Postat pe 30 Ianuarie 2013 17:03 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| De 2 ani de zile si nu se mai opreste. | 9 | De la: spookeanu 2 Februarie 2014 14:08 |
| ce sa fac k el? ajutatzi-ma!!! | 50 | De la: fluturas_ 21 Decembrie 2009 00:09 |
| Voi ce ati face? | 4 | De la: krizantema 11 Septembrie 2012 23:39 |
|
|
||
| CUM ITI DAI SEAMA CA E DRAGOSTE ADEVARATA? | 22 | De la: kudika_1042254 1 Iulie 2021 20:21 |
| buna | 19 | De la: ionelaela 26 Octombrie 2009 23:34 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.