Mai multe
De la: kudika347830, la data 2013-04-06 17:42:32Hello..sunt Carmen..tin sa mentionez ca fac parte din categoria "femei proaste". Am cunoscut acum o luna un tip (care de altfel este si colegul meu de grupa)..foarte dragutz, finutz, romantic,sociabil..chiar prea perfect..:) De cand ne am cunoscut, am petrecut fiecare zi impreuna..Totul perfect, baiatul perfect care s a indragostit de mn..:X dupa o luna m am culcat cu el..:) (mi a promis "luna si stelele de pe cer",totul o sa fie perfect bla bla..iar eu ca o proasta l am crezut)..S a culcat cu mn de 3 ori..si dupa s a impacat cu fosta iubita care de altfel este colega de grupa..Imi vine sa il ucid..cand ii vad la facultate pe amandoi simt ca nu mai pot sa respir..si simt o durere puternica la inima..nu doar la figurat ci si la propriu...(nu stiu cum sa trec peste asta).. Bun� Carmen, nu cred c� este o experienț� stupid� și cu siguranț� nu denot� prostime, mai apropiat ar fi termenul de �naivitate�. Din punctul meu de vedere colegul t�u a procedat greșit faț� de el prin faptul c� s-a �ntors la fosta, o fi dragoste sau decepție �n raport cu tine, sau poate ai fost doar un pion necesar �n lupta pentru redob�ndirea fostei sale. Cine știe?! Și cred c� nu ai pierdut mare lucru. �nvaț� din experienț�, dar nu o l�sa s�-ți cucereasc� mintea, iar cel mai important nu-i b�ga pe toți b�rbații �ntr-o oal�. Cum s� treci peste asta?! Foarte simplu, Reg�sește-te. PS. �nvaț� s� diferențiezi cuprul de aur (metaforic vorbind).
|
|
Volodet Postat pe 11 Mai 2013 12:31 |
|---|
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| The end....forever..? | 8 | De la: robo_sr 21 Februarie 2009 02:03 |
| nu am pe nimeni cu care sa vorbesc ..va rog un sfat.. | 63 | De la: evangeline87 21 Mai 2011 20:20 |
| Anunt umanitar - un suflet se zbate pentru viata | 1 | De la: generash 12 Noiembrie 2009 11:11 |
|
|
||
| vrea sa ma impac cu fosta mea prietena | 7 | De la: kudika082014 20 Noiembrie 2009 18:38 |
| despartiri-impacari....dar nici un rezultat! | 0 | De la: 27 Februarie 2010 15:07 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.