Setari Cookie-uri

"Femei proasteee:)"

De la: kudika347830, la data 2013-04-06 17:42:32Hello..sunt Carmen..tin sa mentionez ca fac parte din categoria "femei proaste". Am cunoscut acum o luna un tip (care de altfel este si colegul meu de grupa)..foarte dragutz, finutz, romantic,sociabil..chiar prea perfect..:) De cand ne am cunoscut, am petrecut fiecare zi impreuna..Totul perfect, baiatul perfect care s a indragostit de mn..:X dupa o luna m am culcat cu el..:) (mi a promis "luna si stelele de pe cer",totul o sa fie perfect bla bla..iar eu ca o proasta l am crezut)..S a culcat cu mn de 3 ori..si dupa s a impacat cu fosta iubita care de altfel este colega de grupa..Imi vine sa il ucid..cand ii vad la facultate pe amandoi simt ca nu mai pot sa respir..si simt o durere puternica la inima..nu doar la figurat ci si la propriu...(nu stiu cum sa trec peste asta).. Fetelor aveti grija..invatati din experienta mea stupida..nu aveti incredere atat de usor in baieti:( ca nu au suflet:-

Bunã Carmen, nu cred cã este o experiențã stupidã și cu siguranțã nu denotã prostime, mai apropiat ar fi termenul de ”naivitate”. Din punctul meu de vedere colegul tãu a procedat greșit fațã de el prin faptul cã s-a întors la fosta, o fi dragoste sau decepție în raport cu tine, sau poate ai fost doar un pion necesar în lupta pentru redobândirea fostei sale. Cine știe?! Și cred cã nu ai pierdut mare lucru. Învațã din experiențã, dar nu o lãsa sã-ți cucereascã mintea, iar cel mai important nu-i bãga pe toți bãrbații într-o oalã. Cum sã treci peste asta?! Foarte simplu, Regãsește-te.
PS. Învațã sã diferențiezi cuprul de aur (metaforic vorbind).
Volodet
Postat pe 11 Mai 2013 12:31

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
as avea nevoie de un sfat!!!! 19 De la: geo_xx 14 Noiembrie 2009 19:00
Nu stiu ce sa fac ! 27 De la: contesina 6 Iunie 2011 14:45
As vrea sa-l inteleg..."oare asa merit...." 28 De la: scorpio67 20 Martie 2011 19:15
UN CUI SCOATE PE ALTUL?! ADEVARAT SAU FALS? 12 De la: ancutzel85 4 Mai 2009 09:54
ce e de facut cand nu te mai iubeste 14 De la: andreea1976 9 Iunie 2009 17:25