Setari Cookie-uri

M-a parasit pentru altul

De la: Viorica_Vio, la data 2013-07-10 09:02:44
De la: prazlea1, la data 2013-07-10 09:01:39
De la: kudika_15804, la data 2013-07-01 12:47:10
De la: kudika_926310, la data 2013-06-30 21:49:20Salut! . Am avut o relatie de 5 ani jumate pana acum 3 saptamani. Mentionez ca ne-am iubit foarte mult iar in acest interval in care am fost impreuna nu ne-am despartit niciodata. Ne-am mai certat (ca orice cuplu), dar nu grav. Aproape de fiecare data discutam cand aveam probleme si le rezolvam intre noi. Recunosc ca de la inceputul anului eu am fost foarte stresat si am cam neglijat-o, dar niciodata nu am incetat s-o iubesc. ...........................................

Ai propria culpa in desafsurarea evenimentelor,caci femeia,care ajunge intr-o astfel de situtie,a fost foratta intr-un fel sau altul,de catre atitudinea partenerului!!!Fara ofensa!!Putine femei o fac de dragul distractiei si nestatorniciei!!!

Daca o iubesti,acorda-i libertatea necesara,este tot o dovada de iubire fata de partenerul ajuns in pragul iesirii din relatie!!!Nu ai ce sa faci!!!Doamna se afla intr-o alta relatie,ce rost are sa insisti????Decat,poate,sa te umilesti,ceea ce nu este cazul.nu crezi aceasta?!!!

misandrismul tau curcubeu te macina rau

D-abia acum te-ai prins?

unde i sorta francezo
prazlea1
Postat pe 10 Iulie 2013 09:13
Incep sa cred ca e nasoala situatia. E mai greu decat am crezut...am 2 zile bune si una teribil de proasta sau invers...Ma straduiesc sa trec peste si cand sa zic ca ajung cat de cat la "linia de plutire" ma mai scufund un pic. Ratiunea mea realizeaza faptul ca si-a batut joc de mine si ca nu mai merita efortul si energia consumata dar nu stiu...o iubesc enorm si mi se face dor...
Desi realizez ca nu i-as mai da nici o sansa...in sinea mea imi doresc sa se intoarca si ma doboara gandul ca il iubeste pe el atat de mult incat si-a batut joc de mine...Se da o lupta intensa in mine...o lupta intre suflet si ratiune...
Orice sfat e binevenit!...Va multumesc!...
Rxon_07
Postat pe 11 Iulie 2013 15:35
De la: Rxon_07, la data 2013-07-11 15:35:50Incep sa cred ca e nasoala situatia. E mai greu decat am crezut...am 2 zile bune si una teribil de proasta sau invers...Ma straduiesc sa trec peste si cand sa zic ca ajung cat de cat la "linia de plutire" ma mai scufund un pic. Ratiunea mea realizeaza faptul ca si-a batut joc de mine si ca nu mai merita efortul si energia consumata dar nu stiu...o iubesc enorm si mi se face dor...
Desi realizez ca nu i-as mai da nici o sansa...in sinea mea imi doresc sa se intoarca si ma doboara gandul ca il iubeste pe el atat de mult incat si-a batut joc de mine...Se da o lupta intensa in mine...o lupta intre suflet si ratiune...

E ca un drog, daca incetezi sa-l mai iei intri intr-o perioada de sevraj, pt. ca organismul iti cere cu disperare acel drog.
Nu prea ai ce sa faci decat sa lasi timpul sa rezolve situatia. Orice ai face si oricat de mult ti-ai ocupa timpul cu altceva, tot o sa te gandesti la ea, insa pana la urma incepe sa treaca incet incet.
Cel mai bun remediu, daca esti norocos, e sa intalnesti pe altcineva. Si nu vbesc de o relatie de umplutura, ci de ceva adevarat cu sentimente, tot tacamul.
Deocamdata tre sa mai calci prin spini pana te obijnuiesti.
Fa miscare, du-te la sala, la fuga, ceva sport etc. Iti mai alunga gandurile.
kidd_o
Postat pe 11 Iulie 2013 15:48
De la: Rxon_07, la data 2013-07-11 15:35:50Incep sa cred ca e nasoala situatia. E mai greu decat am crezut...am 2 zile bune si una teribil de proasta sau invers...Ma straduiesc sa trec peste si cand sa zic ca ajung cat de cat la "linia de plutire" ma mai scufund un pic. Ratiunea mea realizeaza faptul ca si-a batut joc de mine si ca nu mai merita efortul si energia consumata dar nu stiu...o iubesc enorm si mi se face dor...

Ce sfat se mai poate da unui tanar dezamagit??Eu,una,iti spun sa lupti cu tine,demnitatea omului este principala calitate a sa,si aceasta ti-o spune o feminista convinsa!!!Personal,nu as ingenunchia in fata nimanui,de ce sa te umilesti,iubirea nu inseamna umilinta!!!!Lupta,atat.
kudika_15804
Postat pe 11 Iulie 2013 16:13
Bine ti a facut.Ai tu vreo vina altfel nu te lasa
kudika138362
Postat pe 11 Iulie 2013 16:22
kudika138362
Postat pe 11 Iulie 2013 16:24

mai copchile, dar cine te tine in casa si sa-ti pui cenusa in cap,iesi la o talpa pe bulevard si iati si undita cu tine si niste ochelari mai fistichii si iesi la agatat!!!Tu nu mai sti unde este discoteca sau parcul?
Titanika
Postat pe 11 Iulie 2013 16:43
Nu ma intelegeti gresit. Nu stau ca milogul toata ziua in casa si imi plang de mila. Ziua merg la servici si multumesc lui Dumnezeu am un job pentru care si prietenii ma invidiaza...sunt TL si am o echipa de fete frumoase, de hostese (promovez tigari). Desi umblu numai cu fete frumoase ea stia ca o iubesc si ca nu as fi inselat-o niciodata. Eu toata ziua umblu prin oras, prin magazine. Incepand de vineri pana duminica ies in fiecare seara in orash cu prietenii...chiar imi e frica sa stau locului... Problema e seara cand ajung acasa si pun capul pe perna sau cand nu am ce face si incep sa ma gandesc...Chiar inainte sa ne despartim eu incepusem sa ma duc la sala pentru ca vroiam sa imi reintru in forma si sa fie mandra ca are un baiat frumos alaturi...
Sunt convins ca daca as intra intr-o relatie as depasi mai repede momentul dar nu vreau sa fac acest lucru pentru ca sunt un om integru si mi-e teama ca as chinui persoana respectiva deoarece:
-inca o mai iubesc enorm pe fosta desi si-a batut joc;
-as incepe sa fac comparatii;
-increderea in oameni(femei) imi e cam zdruncinata in momentul de fata.
Deci, cel mai corect ar fi sa ma chinui o perioada si sa ma refac, apoi sa ma implic in relatii ( cu lectia invatata si cu atentia de riguare). Dpmdv cam asta ar fi cursul logic, moral si sanatos al lucrurilor...
Voi ce ziceti?
Rxon_07
Postat pe 11 Iulie 2013 19:25
De la: kudika138362, la data 2013-07-11 16:22:07Bine ti a facut.Ai tu vreo vina altfel nu te lasa

Nu zic ca nu am avut nici o vina (am enumerat anterior greselile pe care le-am facut si mi le-am asumat)...dar au fost lucruri ce se puteau corecta daca le discutam. Nu am facut niciodata ceva care sa-i tradeze increderea in mine (s-o insel, s-o bat, s-o jignesc).Ea nu a preferat sa discute, a preferat sa isi bage picioarele si sa fuga in bratele altuia. Oricum in momentul in care a aparut celalalt eu am palit in ochii ei pentru ca el era ceva nou...eu eram deja uzat...foarte previzibil...
Rxon_07
Postat pe 11 Iulie 2013 19:31
De la: Rxon_07, la data 2013-07-11 19:31:56
De la: kudika138362, la data 2013-07-11 16:22:07Bine ti a facut.Ai tu vreo vina altfel nu te lasa

Nu zic ca nu am avut nici o vina (am enumerat anterior greselile pe care le-am facut si mi le-am asumat)...dar au fost lucruri ce se puteau corecta daca le discutam. Nu am facut niciodata ceva care sa-i tradeze increderea in mine (s-o insel, s-o bat, s-o jignesc).Ea nu a preferat sa discute, a preferat sa isi bage picioarele si sa fuga in bratele altuia. Oricum in momentul in care a aparut celalalt eu am palit in ochii ei pentru ca el era ceva nou...eu eram deja uzat...foarte previzibil...

Pai asta a fost greasala ta cea mai mare, faptul ca nu ai lovit-o si nu ai jignit-o. Se cam poarta . Sa stii ca sunt femei care te vad mai barbat daca faci asa ceva.
kidd_o
Postat pe 11 Iulie 2013 20:24
De la: kidd_o, la data 2013-07-11 20:24:50

Pai asta a fost greasala ta cea mai mare, faptul ca nu ai lovit-o si nu ai jignit-o. Se cam poarta . Sa stii ca sunt femei care te vad mai barbat daca faci asa ceva.

hei
Ame_li
Postat pe 11 Iulie 2013 20:25
De la: kidd_o, la data 2013-07-11 20:24:50

Pai asta a fost greasala ta cea mai mare, faptul ca nu ai lovit-o si nu ai jignit-o. Se cam poarta . Sa stii ca sunt femei care te vad mai barbat daca faci asa ceva. [/quote

Cunosc cazuri, dar alea sunt un caz special...alea sunt femei de mahala carora nu ai cum sa le inchizi gura sau sa le faci sa inteleaga ceva decat cu bataia...
Oricum...si aia care se coboara la nivelul ala...ce sa zic?...barbati adevarati...bat si ei femei ca altceva nu pot...
Rxon_07
Postat pe 11 Iulie 2013 20:40
Daca nu ma durea capul, nu induram sa iti dau asa un sfat, ca din experienta altora. Ochii care nu se vad se uita, zice o vorba, dar eu nu cred, ochii care nu se vad sufera ar fii mai corect. Daca mai ai sa ii spui ceva spune-i in fata fara menajamente, e bine sa ai o ultima discutie, ca pentru linistea ta, sa te descarci de tot ce simti si sa te convingi ca nu mai merita. Apoi incearca sa te detasezi. In lumea asta sunt o multime de lucruri faine de facut
yumy
Postat pe 11 Iulie 2013 20:54
De la: yumy, la data 2013-07-11 20:54:23Daca nu ma durea capul, nu induram sa iti dau asa un sfat, ca din experienta altora. Ochii care nu se vad se uita, zice o vorba, dar eu nu cred, ochii care nu se vad sufera ar fii mai corect. Daca mai ai sa ii spui ceva spune-i in fata fara menajamente, e bine sa ai o ultima discutie, ca pentru linistea ta, sa te descarci de tot ce simti si sa te convingi ca nu mai merita. Apoi incearca sa te detasezi. In lumea asta sunt o multime de lucruri faine de facut

I-am spus ce am avut de spus. Oricum...nu pot purta o conversatie cu ea pentru ca parca e posedata...E turbata rau. Nu o mai recunosc...nu stiu ce o face sa reactioneze asa violent...probabil ca:
1 il iubeste atat de mult pe celalalt incat a luat-o razna si vrea sa-l protejeze
2 a inceput sa ma urasca enorm de mult cu toate ca nu imi dau seama de ce
3 si 1 si 2
Dupa felul in care a reactionat la ultima discutie cu toate ca eu am avut un calm englezesc in mine mi-am dat seama ca nu merita. S-a facut de ras in public, a tipat, m-a mintit in fata fara sa clipeasca spunandu-mi de fata cu maica-sa ca m-a vazut cu o bruneta in masina ( total neadevarat). A reactionat ca un om disperat...total atipic ei...Ce sa mai pot recupera eu din sufletul ei?...a alunecat de tot...
Rxon_07
Postat pe 11 Iulie 2013 21:12
De la: Rxon_07, la data 2013-07-11 21:12:25
De la: yumy, la data 2013-07-11 20:54:23Daca nu ma durea capul, nu induram sa iti dau asa un sfat, ca din experienta altora. Ochii care nu se vad se uita, zice o vorba, dar eu nu cred, ochii care nu se vad sufera ar fii mai corect. Daca mai ai sa ii spui ceva spune-i in fata fara menajamente, e bine sa ai o ultima discutie, ca pentru linistea ta, sa te descarci de tot ce simti si sa te convingi ca nu mai merita. Apoi incearca sa te detasezi. In lumea asta sunt o multime de lucruri faine de facut

I-am spus ce am avut de spus. Oricum...nu pot purta o conversatie cu ea pentru ca parca e posedata...E turbata rau. Nu o mai recunosc...nu stiu ce o face sa reactioneze asa violent...probabil ca:
1 il iubeste atat de mult pe celalalt incat a luat-o razna si vrea sa-l protejeze
2 a inceput sa ma urasca enorm de mult cu toate ca nu imi dau seama de ce
3 si 1 si 2
Dupa felul in care a reactionat la ultima discutie cu toate ca eu am avut un calm englezesc in mine mi-am dat seama ca nu merita. S-a facut de ras in public, a tipat, m-a mintit in fata fara sa clipeasca spunandu-mi de fata cu maica-sa ca m-a vazut cu o bruneta in masina ( total neadevarat). A reactionat ca un om disperat...total atipic ei...Ce sa mai pot recupera eu din sufletul ei?...a alunecat de tot...

in acest caz nu pot sa zic decat hai la un dans
http://www.youtube.com/watch?v=XiBYM6g8Tck
yumy
Postat pe 11 Iulie 2013 21:46
Buna, am citit povestioara ta, si sincer imi pare rau, fi barbat si nu apleca capul in fata ei, sunt multe femei pe lumea asta... c-am aceasi poveste am patit-o si eu dar eu aveam atunci 22 ani si el la fel, era mai mare ca mine cu 7 luni si vreau sa-ti spun ca in ziua de azi el este casat. si este plecat in alta tara, si eu la randul meu sunt cu altcineva, dar in rest am ramas ,,amici,, Iti urez mult noroc pe viitor si multe realizari in viata.
kudika050965
Postat pe 14 Iulie 2013 08:14
si acum o face pe ingerasul
kudika_23018
Postat pe 14 Iulie 2013 14:37
5 ani si 3 saptamani e ceva...aici e vorba de sentimente, nu-i asa?...daca da...comunica cu ea si...iubeste-o, e cel m-ai frumos lucru de pe pamant ...iubirea sa fie reciproca...lupta, sfatul meu! Succes ....!
Fulg-de-nea
Postat pe 14 Iulie 2013 15:19
De la: kudika050965, la data 2013-07-14 08:14:43Buna, am citit povestioara ta, si sincer imi pare rau, fi barbat si nu apleca capul in fata ei, sunt multe femei pe lumea asta... c-am aceasi poveste am patit-o si eu dar eu aveam atunci 22 ani si el la fel, era mai mare ca mine cu 7 luni si vreau sa-ti spun ca in ziua de azi el este casat. si este plecat in alta tara, si eu la randul meu sunt cu altcineva, dar in rest am ramas ,,amici,, Iti urez mult noroc pe viitor si multe realizari in viata.

Daca ai patit "la fel", nu este acelasi lucru!
Una este, sa fi "parasit pentru un altu" si altceva, sa fi "parasita pentru o alta"
Interesant este, ca tu, fiind femeie la 38 de ani(deci cu experienta) esti de partea lui(26 ani) si il "pupi parinteste"
kudika_25047
Postat pe 14 Iulie 2013 15:44
De la: kudika_25047, la data 2013-07-14 15:44:39
De la: kudika050965, la data 2013-07-14 08:14:43Buna, am citit povestioara ta, si sincer imi pare rau, fi barbat si nu apleca capul in fata ei, sunt multe femei pe lumea asta... c-am aceasi poveste am patit-o si eu dar eu aveam atunci 22 ani si el la fel, era mai mare ca mine cu 7 luni si vreau sa-ti spun ca in ziua de azi el este casat. si este plecat in alta tara, si eu la randul meu sunt cu altcineva, dar in rest am ramas ,,amici,, Iti urez mult noroc pe viitor si multe realizari in viata.

Una este, sa fi "parasit pentru un altu" si altceva, sa fi "parasita pentru o alta"
Interesant este, ca tu, fiind femeie la 38 de ani(deci cu experienta) esti de partea lui(26 ani) si il "pupi parinteste"
esti tu sigur ca l-a parasit pt altul? asta este varianta expusa de el ce va mai tineti voi partea intre voi cine stie ce a facut si se da ingeras.
kudika_23018
Postat pe 14 Iulie 2013 19:46

siiii cine vorbea tu asta care minti de rup apele ca suferi de o absistenta sexuala voluntara si ce zic timp de 15 ani ...ma lasi cu povestile astea.
kudika_23018
Postat pe 14 Iulie 2013 19:54
Pamanatul se invarte, soarele rasare si viata merge inainte. Toti trecem la un moment dat printr-o deceptie.Si exista momente in viata cand privim cu nostalgie in urma chiar si peste ceva ani. Da, doare ca naiba, dar cu timpul durerea se estompeaza. Ai sa gasesti o persoana care sa te aprecieze cu adevarat pentru sufletul tau frumos( pt ca il ai)si care o sa te ajute sa mentii focul viu in relatie chiar si peste ani. Si nu te mintii, comparatii ai sa faci oricand, dar este foarte posibil sa descoperi cu stupoare ca persoana din prezent o poate depasi in multe pe fosta. Ai nevoie de dragoste si de cineva care sa iti vindece ranile. Daca nu esti genul sa sari din pat in pat...gaseste o fata valabila, care sa te iubeasca. Traieste-ti viata, pentru ca fiacare minut conteaza. Trece atat de repede..nu o lasa sa treaca pe langa tine plangand dupa o fantoma.
bea79
Postat pe 15 Iulie 2013 11:56
De la: kudika_23018, la data 2013-07-14 19:46:23

esti tu sigur ca l-a parasit pt altul? asta este varianta expusa de el ce va mai tineti voi partea intre voi cine stie ce a facut si se da ingeras.

Decat sa dati raspunsuri subiective si pline de furie mai bine va abtineti sau cititi cu atentie firul povestii si dupa aia raspundeti. Ce rost ar fimavut sa bat campii si sa mint ca m-a parasit pentru altul?...m-ar fi ajutat cu ceva acest lucru? Poate pe termen scurt!
Si asa trec printr-o perioada destul de grea...asa ca va rog sa va abtineti de la comentarii rautacioase. Va rog sa va tineti frustrarile in frau. Multumesc!
Rxon_07
Postat pe 15 Iulie 2013 12:35
De la: bea79, la data 2013-07-15 11:56:57Pamanatul se invarte, soarele rasare si viata merge inainte. Toti trecem la un moment dat printr-o deceptie.Si exista momente in viata cand privim cu nostalgie in urma chiar si peste ceva ani. Da, doare ca naiba, dar cu timpul durerea se estompeaza. Ai sa gasesti o persoana care sa te aprecieze cu adevarat pentru sufletul tau frumos( pt ca il ai)si care o sa te ajute sa mentii focul viu in relatie chiar si peste ani. Si nu te mintii, comparatii ai sa faci oricand, dar este foarte posibil sa descoperi cu stupoare ca persoana din prezent o poate depasi in multe pe fosta. Ai nevoie de dragoste si de cineva care sa iti vindece ranile. Daca nu esti genul sa sari din pat in pat...gaseste o fata valabila, care sa te iubeasca. Traieste-ti viata, pentru ca fiacare minut conteaza. Trece atat de repede..nu o lasa sa treaca pe langa tine plangand dupa o fantoma.

Intr-adevar acesta este raspunsul pe care mi-l ofer si eu de multe ori. In mod logic asa sintetizez si eu situatia...numai ca am momente cand sunt lovit de nostalgie. Mi se pare normal...Asta e! Sunt convins ca timpul, in mare parte , va cicatriza rana...
Nu sunt genul de om care sa ma las doborat cu una cu doua...poate doar pentru moment...
Rxon_07
Postat pe 15 Iulie 2013 12:39

Acelas lucru am incercat sa fac si eu. Mi s-ar fi parut o chestie de bun simt sa ramanem amici in continuare , dar...nu s-a limitat doar la a ma parasi pentru altcineva, a trebuit si sa spuna lucruri urate si neadevarate despre mine. Am considerat ca nu are rost sa-mi mai bat capul...nu am pentru ce...
Rxon_07
Postat pe 15 Iulie 2013 12:47
De la: Fulg-de-nea, la data 2013-07-14 15:19:23 5 ani si 3 saptamani e ceva...aici e vorba de sentimente, nu-i asa?...daca da...comunica cu ea si...iubeste-o, e cel m-ai frumos lucru de pe pamant ...iubirea sa fie reciproca...lupta, sfatul meu! Succes ....!

Sa lupt sa-mi refac viata doar...ca pentru ea nu mai e cazul...
Rxon_07
Postat pe 15 Iulie 2013 12:49
De la: Rxon_07, la data 2013-07-15 12:49:22
De la: Fulg-de-nea, la data 2013-07-14 15:19:23 5 ani si 3 saptamani e ceva...aici e vorba de sentimente, nu-i asa?...daca da...comunica cu ea si...iubeste-o, e cel m-ai frumos lucru de pe pamant ...iubirea sa fie reciproca...lupta, sfatul meu! Succes ....!

Fulgusoooor,.....o femeie mai iarta cum mai iarta ,dar in cazul, lui nu prea cred
Titanika
Postat pe 15 Iulie 2013 13:08
De la: Titanika, la data 2013-07-15 13:08:20

Fulgusoooor,.....o femeie mai iarta cum mai iarta ,dar in cazul, lui nu prea cred

Serios acum! Voi ati fi in stare sa iertati dupa asa ceva? Ati mai putea avea incredere in persoana respectiva?

Dup 5 ani jumate in care iubesti si sustii neconditionat o persoana, esti fidel, iti recunosti greselile si incerci sa rezolvi problemele...nu mai pun la socoteala faptul ca munceam ca un sclav ca sa-mi intemeiez o familie cu ea...Sa afli ca de cateva luni ea te lucreaza pe la spate si isi " face cartile" cu altul. Dupa ce incearca sa te faca sa te invinovatesti pentru esuarea relatiei, dupa ce te minte, dupa ce te tavaleste prin noroi si te injunghie in spate cu toate ca ai dat dovada de demnitate pana in ultimul moment...si ai incercat sa faci astfel incat sa pastrezi o relatie de amicitie...
Voi ati putea sa iertati? Eu sincer as dori sa o pot ierta (cu toate ca nu cred ca o sa am ocazia), dar nu cred ca as putea... Nu am cum sa mai am incredere in ea dupa ce i-am vazut si cealalta fata...s-a transformat. V-am mai povestit ce fel a reactionat si in ce hal s-a comportat...eu persoana aia nu am cunoscut-o niciodata....

Asa ca...Voi ati putea sa iertati asa ceva?...Sincer...
Rxon_07
Postat pe 15 Iulie 2013 13:22
eee tot tu esti de vina ma stai linistit femeia este imuna la vina,,asa gandesc unele
prazlea1
Postat pe 15 Iulie 2013 13:26
De la: Rxon_07, la data 2013-07-15 13:22:57
De la: Titanika, la data 2013-07-15 13:08:20

Serios acum! Voi ati fi in stare sa iertati dupa asa ceva? Ati mai putea avea incredere in persoana respectiva?

Dup 5 ani jumate in care iubesti si sustii neconditionat o persoana, esti fidel, iti recunosti greselile si incerci sa rezolvi problemele...nu mai pun la socoteala faptul ca munceam ca un sclav ca sa-mi intemeiez o familie cu ea...Sa afli ca de cateva luni ea te lucreaza pe la spate si isi " face cartile" cu altul. Dupa ce incearca sa te faca sa te invinovatesti pentru esuarea relatiei, dupa ce te minte, dupa ce te tavaleste prin noroi si te injunghie in spate cu toate ca ai dat dovada de demnitate pana in ultimul moment...si ai incercat sa faci astfel incat sa pastrezi o relatie de amicitie...
Voi ati putea sa iertati? Eu sincer as dori sa o pot ierta (cu toate ca nu cred ca o sa am ocazia), dar nu cred ca as putea... Nu am cum sa mai am incredere in ea dupa ce i-am vazut si cealalta fata...s-a transformat. V-am mai povestit ce fel a reactionat si in ce hal s-a comportat...eu persoana aia nu am cunoscut-o niciodata....

Asa ca...Voi ati putea sa iertati asa ceva?...Sincer...

Trebuie sa faci diferenta intre a ierta si a uita. E bine sa ierti, toti gresim, insa de uitat sau impacat cu asa o persoana, niciodata.
kidd_o
Postat pe 15 Iulie 2013 13:30

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Despre anticonceptionale--i need help! 50 De la: dienuscha 30 Noiembrie 2009 17:16
fetele.... fetele 16 De la: sergiu84 13 Ianuarie 2014 19:09
ii se va face dor de mine? 23 De la: manumarius 2 Mai 2010 14:24
pls ajutati-ma!!!!! 25 De la: kudika193514 6 Iunie 2010 14:20
Un sfat se poate? :( 15 De la: criss84 29 Septembrie 2010 10:40