Setari Cookie-uri

M-a parasit pentru altul

Mi-e teama su na am o experienta de genul celei de sambata trecuta, cand iesind cu prietenii la o terasa...hop aparee si ea cu noul iubit la cateva mese mai incolo...
Au stat putin si au plecat imediat pentru ca ea pe mine nu m-a vazut, dar i-a vazut pe prietenii mei. Eu am vazut-o de cand a intrat...Intr-adevar a dat dovada de bun simt si a plecat...
Cand am vazut-o (mai ales impreuna cu el)...mi-a stricat toata seara...Simteam ca am o greutate imensa in/pe piept...Indiferent cat de bine eram dispus, am fost instantaneu dat peste cap...o vorba nu am mai scos toata seara. Prietenii mei au fost foarte ok...desi stiu sigur ca macar unul a vazut...nu au schitat nici un gest...
Astfel de situatii incerc sa le evit pentru ca ma ranesc enorm. Incerc sa le evit pana imi revin complet...sper sa nu dureze foarte mult...
Rxon_07
Postat pe 2 Iulie 2013 21:02
Ai prieteni adevarati si de ajutor! Incearca sa uiti chiar daca este greu si dureros>
Data viitoare sa sti ca,a iubi pe cineva nu inseamna sa faci numai doar dragoste,s-o saruti,s-o alinti si sa-i spui ca o iubesti.A iubi inseamna sa ramai aproape atunci cand nimeni nu o face,sa o intelegi,cand nimeni nu o intelege,sa ai incredere in ea,atunci cand nici ea nu mai are incredere in ea.Dragostea este doar atunci cand exista,Sinceritate,Incredere si Intelegere!
Este greu sa gasesti o asfel de persoana,dar sunt sigura ca ea va exista si va veni in viata ta!!!
Titanika
Postat pe 2 Iulie 2013 22:19
De la: Titanika, la data 2013-07-02 22:19:27Ai prieteni adevarati si de ajutor! Incearca sa uiti chiar daca este greu si dureros>
Data viitoare sa sti ca,a iubi pe cineva nu inseamna sa faci numai doar dragoste,s-o saruti,s-o alinti si sa-i spui ca o iubesti.A iubi inseamna sa ramai aproape atunci cand nimeni nu o face,sa o intelegi,cand nimeni nu o intelege,sa ai incredere in ea,atunci cand nici ea nu mai are incredere in ea.Dragostea este doar atunci cand exista,Sinceritate,Incredere si Intelegere!
Este greu sa gasesti o asfel de persoana,dar sunt sigura ca ea va exista si va veni in viata ta!!!

Sincer...chiar am sustinut-o neconditionat, am inteles-o (macar am incercat) si i-am fost cat de aproape am putut, am respectat-o...asta e...Poate ca nu am mai coincis cu ce dorea ea...poate devenisem o figura prea comuna in viata ei...
Imi e greu sa spun...dar tind sa cred ca nu ma mai merita...
O sa trag cat de multe invataturi pot din aceasta intamplare...si daca gasesc persoana potrivita si ma voi indragosti din nou ( desi mi-e oarecum teama) cu siguranta nu voi mai face aceste greseli pentru ca de-a lungul timpului m-am corectat continuu si am invatat cate ceva din fiecare obstacol pe care viata mil-a scos in cale...
Rxon_07
Postat pe 2 Iulie 2013 22:50
Am avut si foarte multa incredere in ea(...ce-i drept si-a castigat-o in timp) si poate de aceea am lasat garda jos . Aveam incredere in ea si in dragostea noastra si nu as fi crezut-o in stare de asa ceva nici in ruptul capului...ce sa mai...intr-un moment de iratiune a cazut prada ispitei si s-a indragostit...

I-am spus ca NU imi doresc sa se intoarca roata pentru ca doare enorm...nici celui mai mare dusman al meu ( nu cred ca am asa ceva) nu ii pot dori asa ceva...e o suferinta de nedescris...
Doare atat de tare pentru ca raul facut de persoana iubita raneste si doare incomparabil mai tare decat orice altceva...
Rxon_07
Postat pe 2 Iulie 2013 22:59
De la: Rxon_07, la data 2013-07-02 22:59:53Am avut si foarte multa incredere in ea(...ce-i drept si-a castigat-o in timp) si poate de aceea am lasat garda jos . Aveam incredere in ea si in dragostea noastra si nu as fi crezut-o in stare de asa ceva nici in ruptul capului...ce sa mai...intr-un moment de iratiune a cazut prada ispitei si s-a indragostit...

I-am spus ca NU imi doresc sa se intoarca roata pentru ca doare enorm...nici celui mai mare dusman al meu ( nu cred ca am asa ceva) nu ii pot dori asa ceva...e o suferinta de nedescris...
Doare atat de tare pentru ca raul facut de persoana iubita raneste si doare incomparabil mai tare decat orice altceva...

Adevarat!!!Tinere,viata ofera surprize neplacute tuturor,nimeni nu este scutit de suparari,dar,tot ea,ne invata cum sa depasim neplacerile din viata noastra!!Corecteaza-te,invata din erori,fii mai increzator in tine si incearca sa eviti autocompatimirea,este cel mai aprig dusman al omului!!!Cred tot ceea ce ai tastat aici,dar nu vreau sa cred ca nu poti escalada acest "munte" al durerii,trebuie sa o faci!!!Discutand cu noi,vei reusi,dar in mica parte,restul,,,trebuie sa continui singur!!!
kudika_15804
Postat pe 3 Iulie 2013 07:39
Hai sa va mai spun ce s-a mai intamplat! Poate sunteti curiosi...
Din felul in care au decurs evenimentele in perioada urmatoare...am constatat ca persoana pe care am iubit-o si am sustinut-o neconditionat timp de 5 ani si jumatate pentru mine practic "a murit". Nu a fost iin stare sa dea dovada nici macar de o farama de demnitate...nici macar atat...
Sa va spun si de ce!
Acum o saptamana am avut o ultima discutie cu ea in momentul in care i-am returnat niste lucruri pe care le lasase la mine. Am dorit sa incheiem in mod amiabil si i-am urat sanatate fericire si succes in continuare, sperand sa ramanem amici si sa ne salutam pe strada. Asa mi s-ar fi parut normal. Am rupt orice fel de contact cu ea si mi-am vazut de treaba mea si i-am respectat alegerea...
Ieri, m-a sunat maica-mea plangand cum ca a fost sunata de mama ei din spital si ca aceasta i-ar fi spus ca ar fi suferit de o iritatie din cauza stresului si ca s-a inselat in privinta mea. S-a inselat in privinta mea deoarece i-ar fi spus fica-sa (fosta) ca eu de fapt umblam cu fete de foarte mult timp si ca o inselam ( nu am inselat-o niciodata), iar cu o seara inainte m-a vazut pe mine intr-un loc intim cu o fata...In fine...a indrugat foarte multe prostii si foarte multe minciuni. La sfarsitul conversatiei i-a spus maica-mii sa nu imi spuna mie nimic ca de asemenea fica-sa i-a spus aceste lucruri si i-a spus sa nu zica nimanui...numai ca maica-sa nu a putut sa se abtina si a varsat tot...
Instant, mi-am dat seama ca acest scenariu a fost pus la punct de ceva vreme (cu luni in urma) si ca vrea sa ma scoata vinovat pentru terminarea relatiei si sa para ca ea s-a indragostit de acel baiat abia dupa ce a terminat cu mine. Ea de fapt se indragostise de el de cateva luni bune si imi cauta mie nod in papura ca sa scape de mine. Probabil ca vroia sa ma scoata pe mine vinovat ca sa nu se faca de ras in fata familiei...si totodata noua ei echizitie sa fie acceptata mai usor de parintii ei...
Imaginati-va ca m-au apucat toti dracii, si am sarit imediat in masina si m-am dus la spital pt a clarifica niste lucruri. M-am enervat pentru ca nu intelegeam ce mai vrea de la mine de nu ma mai lasa in pace ( nici acum nu am inteles).Am gasit locul unde erai internata maica-sa. Cand am intrat in salon era ea impreuna cu maica-sa. Imaginati-va ce fata a facut....eu eram foarte calm...a reactionat de parca era posedata...a inceput sa tipe, sa se faca de ras, sa tipe la maica-sa ca de ce nu a tacut din gura. Se uita in ochii mei si ma mintea cu nerusinare spunandu-mi cum ca ma vazuse cu o fata cu o seara inainte...pe mine aproape ca ma bufnea rasul. Nu mai recunosteam persoana cu care vorbeam, era alt om, se citea disperarea si rautatea in privirea si pe fata ei. Nu mi-a venit sa cred ca un om poate decade si se poate cobora la un astfel de nivel.
A fost josnica si s-a comportat ca o mare t***a ...dupa ce ca aveam sufletul calcat in picioare, a incercat sa ma faca sa ma simt vinovat (a reusit cu succes) pentru relatia esuata reprosandu-mi lucruri total irelevante. Imaginati-va ca mi-a reprosat nimicuri de acum 3-4 ani, iar eu ma simteam extrem de vinovat si eram ferm convins ca relatia s-a incheiat din cauza mea...
In fine...
Intamplarea asta vreau sa zic ca m-a eliberat de tot. Am constatat ca in afara de timp nu cred ca am pierdut nimic. Persoana pe care am iubit-o atata timp nu mai exista - e moarta pentru mine. Am iubit o persoana nedemna...
Stau si ma intreb oare asa a fost dintotdeauna si a jucat foarte bine rolul atat timp sau s-a schimbat acum in ultima perioada ( de cand l-a cunoscut pe celalalt)? Voi ce credeti? Eu unul nu as fi crezut-o in stare de asa ceva? Mai ales, ca dupa ce am incheiat totul sa arunce cu noroi in mine si sa ma faca sa par un nenorocit in fata familiei ei pentru a-si argumenta ea deciziile...
Oricum...acum fata de ea cred ca sunt imun si oricum nu mai imi pasa de ea si de parerea ei vis-a-vis de mine.
Sunt curios ce pareri aveti si voi in legatura cu atitudinea si comportamentul ei...
Rxon_07
Postat pe 8 Iulie 2013 00:50
am patit la fel..ca tine am stat 3 ani..apoi a incercat sa ma faca sa par nu stiu cum in fata tuturor desi ea se vedea cu altu si sa-i faca lui intrarea mai usoara... o sa stea cu ala..cel mai probabil nu o sa fie la fel cum a fost cu tine 5 ani...in capul ei dupa ceva timp sigur vor fi comparatii si mai mult ca sigur in 6 luni te va cauta sa va impacati . Garantat. depinde de tine ce vei face. Ideea e ca un om cand te-a jucat in picioare o data o va face iar...eu zic sa ii faci la fel sa vada cum e. Subiecnt inchis si sfat real . De la Stan patitul !
cristi86
Postat pe 8 Iulie 2013 01:07
De la: cristi86, la data 2013-07-08 01:07:08am patit la fel..ca tine am stat 3 ani..apoi a incercat sa ma faca sa par nu stiu cum in fata tuturor desi ea se vedea cu altu si sa-i faca lui intrarea mai usoara... o sa stea cu ala..cel mai probabil nu o sa fie la fel cum a fost cu tine 5 ani...in capul ei dupa ceva timp sigur vor fi comparatii si mai mult ca sigur in 6 luni te va cauta sa va impacati . Garantat. depinde de tine ce vei face. Ideea e ca un om cand te-a jucat in picioare o data o va face iar...eu zic sa ii faci la fel sa vada cum e. Subiecnt inchis si sfat real . De la Stan patitul !

Sincer! Nici eu nu cred ca va tine relatia asta noua...im pare o relatie...bolnava. Oricum...sunt convins ca nu se va intoarce la mine...iar daca va face acest lucru nu o voi ierta...Nu am cum s-o iert pentru ca s-a purtat in ultimul hal cu mine. De razbunat nu am de ce sa ma razbun pentru ca nu pot spune ca o urasc si oricum o s-o chinuie Dumnezeu destul...Cred ca trebuie sa existe un echilibru in univers si la un moment dat tot ceea ce faci se intoarce impotriva ta...
Eu ma bucur ca am scapat de acea suferinta imensa si de faptul ca nu ma mai simt vinovat pentru ceea ce s-a intamplat...Nu mai regret pierderea ei si nu mai sper s-o aduc inapoi deoarece, asa cum am spus, persoana pe care am iubit-o a murit in ochii mei. Intr-adevar ma chinuiesc uneori amintirile frumoase din trecut, dar persoana in care s-a transformat pot spune ca e malefica, perversa, meschina, infidela...etc. S-a transformat in genul de persoana pe care nu as putea s-o apreciez niciodata...nici mie nu mi-a venit sa cred, dar asa este...
Rxon_07
Postat pe 8 Iulie 2013 08:47
De la: Rxon_07, la data 2013-07-08 08:47:49[quote name='
Sincer! Nici eu nu cred ca va tine relatia asta noua...im pare o relatie...bolnava. Oricum...sunt convins ca nu se va intoarce la mine...iar daca va face acest lucru nu o voi ierta...Nu am cum s-o iert pentru ca s-a purtat in ultimul hal cu mine. De razbunat nu am de ce sa ma razbun pentru ca nu pot spune ca o urasc si oricum o s-o chinuie Dumnezeu destul...Cred ca trebuie sa existe un echilibru in univers si la un moment dat tot ceea ce faci se intoarce impotriva ta...
Eu ma bucur ca am scapat de acea suferinta imensa si de faptul ca nu ma mai simt vinovat pentru ceea ce s-a intamplat...Nu mai regret pierderea ei si nu mai sper s-o aduc inapoi deoarece, asa cum am spus, persoana pe care am iubit-o a murit in ochii mei. Intr-adevar ma chinuiesc uneori amintirile frumoase din trecut, dar persoana in care s-a transformat pot spune ca e malefica, perversa, meschina, infidela...etc. S-a transformat in genul de persoana pe care nu as putea s-o apreciez niciodata...nici mie nu mi-a venit sa cred, dar asa este...

Ai trecut in extrema cealalta,a deprecierii persoanei respective intr-un timp foarte scurt,este bine sau rau??
Daca,insa,te-ai eliberat de toate angoasele este perfect,vezi-ti de viata ta!!!!Aveti cai de parcurs diferite!!
kudika_15804
Postat pe 8 Iulie 2013 09:09
De la: kudika_15804, la data 2013-07-08 09:09:12
De la: Rxon_07, la data 2013-07-08 08:47:49[quote name='

Ai trecut in extrema cealalta,a deprecierii persoanei respective intr-un timp foarte scurt,este bine sau rau??
Daca,insa,te-ai eliberat de toate angoasele este perfect,vezi-ti de viata ta!!!!Aveti cai de parcurs diferite!!

Credeti-ma ca acest dispret fata de persoana ei mi-a fost provocat de marsavia, de perversitatea si de lipsa de demnitate de care a dat dovada. Initial am fost socat, dar am realizat ca persoana pe care o stiam nu mai exista...nu stiu cum sa va explic...NU MAI ESTE EA!
Nu o urasc, dar nici sa o apreciez nu pot...parca era intruchiparea raului ...parca era posedata...Vorbeam cu ea si ma inchinam...SAU...poate ca a ajuns sa ma urasca atat de tare incat pur si simplu aceasta e atitudinea ei fata de mine. Totusi nu vad de ce sa ma urasca pentru ca nu i-am facut nimic...pur si simplu am incercat sa-mi vad de treaba si ea a continuat sa arunce cu noroi in mine si sa ma defaimeze incercand probabil sa-i faca mai usoara intrarea noului ei iubit...
Mi se pare josnic ce a facut...putea sa accepte situatia asa cum e si gata...daca avea demnitate nu recurgea la siretlicuri din astea.
Deci...nu am cum sa nu dezapreciez o astfel de persoana
Rxon_07
Postat pe 8 Iulie 2013 09:51
Cam lung romanul...dar daca s-a dus cu altul ce sa mai atata sa ingropam si sa dezgropam, las-o acolo unde e si vede-ti de viata ta buna, rea si cauta una ca pentru sufletul tau. Si daca n-ai chef de alta fa altceva care sa iti placa, iesi cu pritenii, daca nu ii ai, apuca-te de sport, de citit de vizionat filme, fa orice iti place
yumy
Postat pe 8 Iulie 2013 09:57
De la: yumy, la data 2013-07-08 09:57:50Cam lung romanul...dar daca s-a dus cu altul ce sa mai atata sa ingropam si sa dezgropam, las-o acolo unde e si vede-ti de viata ta buna, rea si cauta una ca pentru sufletul tau. Si daca n-ai chef de alta fa altceva care sa iti placa, iesi cu pritenii, daca nu ii ai, apuca-te de sport, de citit de vizionat filme, fa orice iti place

Exact asta am incercat eu sa fac. Am inceput sa-mi vad de viata mea, dar dupa ce am intors spatele a inceput sa arunce cu noroi in mine si a incercat sa ma defaimeze spunand diverse...poate ca trebuia sa raman indiferent la aceste vorbe aruncate la disperare dar nu am putut...Nu mi s-a parut corect. Daca tot a comis-o, sa-si asume responsabilitatea pentru ce a facut si sa aiba demnitate...Asa mi se pare normal...
Rxon_07
Postat pe 8 Iulie 2013 12:10
sia dat fata in petec
eu una chiar ma bucur pt ca-ti va fi tie mai usor s-o uiti!!!
Viata e frumoasa baiete!!!De la viata primesti lovituri si te vei cali
de la iubire primesti suferinta
de la prieteni,tradare
Si de la Dzeu putere!!!
In viata cei slabi se razbuna,cei puternici iarta,iar cei inteligenti ignora!!!
Niciodata problemele nu te vor rezolva daca te vaiti si iti plangi de mila.Pastreazati energia pt ati face viata mai frumoasa!!! Bafta si noroc pe viitor!
Beleste bine ochii pe viitor!!!
Titanika
Postat pe 8 Iulie 2013 12:36
Trenuie sa intelegi ca desi iti doresti, nu poti obliga pe cineva sa te iubeasca.
Sunt oameni si oameni (de ambele sexe, nu doar barbati) si fiecare judeca in felul lui.
Daca duduia a hotarat ca tu nu mai insemni nimic pt. ea nu ai ce sa-i faci. Daca vroia sa continue relatia crede-ma ca si-ar fi dat interesul si iti dadeai seama de asta(se straduia sa repare anumite lucruri si in primul rand dialoga cu tine).
A plecat la altul, sa-i fie de bine, multumeste-i lui D-zeu ca nu ati fost casatoriti + copii.
E greu, dupa atata vreme (in care ai investit sentimente si timp) sa-ti traga cineva o teapa ca asta, dar decat cu o asemenea femeie langa tine mai bine singur. Iti trece perioada asta de jale si iti gasesti pe alta, e plina tara de femei. Iar data viitoare, sa fii mai atent la comportamentul celei de langa tine.
Bafta
kidd_o
Postat pe 8 Iulie 2013 13:03
De la: Rxon_07, la data 2013-07-08 12:10:16
De la: yumy, la data 2013-07-08 09:57:50Cam lung romanul...dar daca s-a dus cu altul ce sa mai atata sa ingropam si sa dezgropam, las-o acolo unde e si vede-ti de viata ta buna, rea si cauta una ca pentru sufletul tau. Si daca n-ai chef de alta fa altceva care sa iti placa, iesi cu pritenii, daca nu ii ai, apuca-te de sport, de citit de vizionat filme, fa orice iti place

Exact asta am incercat eu sa fac. Am inceput sa-mi vad de viata mea, dar dupa ce am intors spatele a inceput sa arunce cu noroi in mine si a incercat sa ma defaimeze spunand diverse...poate ca trebuia sa raman indiferent la aceste vorbe aruncate la disperare dar nu am putut...Nu mi s-a parut corect. Daca tot a comis-o, sa-si asume responsabilitatea pentru ce a facut si sa aiba demnitate...Asa mi se pare normal...

unele persoane nu au nimic, nici macar coloana verticala, deci nu are sens sa te consumi pentru acest gen de specimen peste care ai avut nesansa sa dai
yumy
Postat pe 8 Iulie 2013 13:09
De la: Rxon_07, la data 2013-07-08 09:51:09[quote name='
Credeti-ma ca acest dispret fata de persoana ei mi-a fost provocat de marsavia, de perversitatea si de lipsa de demnitate de care a dat dovada. Initial am fost socat, dar am realizat ca persoana pe care o stiam nu mai exista...nu stiu cum sa va explic...NU MAI ESTE EA!
Nu o urasc, dar nici sa o apreciez nu pot...parca era intruchiparea raului ...parca era posedata...Vorbeam cu ea si ma inchinam...SAU...poate ca a ajuns sa ma urasca atat de tare incat pur si simplu aceasta e atitudinea ei fata de mine. Totusi nu vad de ce sa ma urasca pentru ca nu i-am facut nimic...pur si simplu am incercat sa-mi vad de treaba si ea a continuat sa arunce cu noroi in mine si sa ma defaimeze incercand probabil sa-i faca mai usoara intrarea noului ei iubit...
Mi se pare josnic ce a facut...putea sa accepte situatia asa cum e si gata...daca avea demnitate nu recurgea la siretlicuri din astea.
Deci...nu am cum sa nu dezapreciez o astfel de persoana

Iti inteleg resentimentele ,dar daca continui sa o critici,chiar justificat,vei ajunge la nivelul ei ,si te intreb,merita?????Cred ca nu!!!Umple-ti timpul cu altceva,nu numai cu apostrofarile la adresa ei,chiar nu are rost,iti dai sema ca te incarci cu energie negativa,pe cand,ea este exuberanta si isi traieste viata???
kudika_15804
Postat pe 8 Iulie 2013 13:20
Nu ma intelegeti gresit. Nu vreau sa o uit criticand-o si reprimandu-ma intr-o stare de furie fata de ea. Pur si simplu vroiam sa va relatez ce s-a mai intamplat si sa aflu si parerile voastre cu privire la aceste lucruri. Repet!...Nu o urasc si nu caut razbunare. Pur si simplu intamplarile anterioare m-au facut sa realizez ca s-a coborat la un nivel pe care il dispretuiesc si ca nu merita...
Va multumesc din suflet pentru sfaturi pareri si pentru sustinere...mi-ati fost de un real ajutor in aceasta perioada neagra pentru mine...
Parca simt ca urmeaza sa iasa soarele si pe strada mea...dupa atata rau trebuie sa vina si binele :)
Rxon_07
Postat pe 8 Iulie 2013 14:02
De la: Rxon_07, la data 2013-07-08 14:02:42Nu ma intelegeti gresit. Nu vreau sa o uit criticand-o si reprimandu-ma intr-o stare de furie fata de ea. Pur si simplu vroiam sa va relatez ce s-a mai intamplat si sa aflu si parerile voastre cu privire la aceste lucruri. Repet!...Nu o urasc si nu caut razbunare. Pur si simplu intamplarile anterioare m-au facut sa realizez ca s-a coborat la un nivel pe care il dispretuiesc si ca nu merita...
Va multumesc din suflet pentru sfaturi pareri si pentru sustinere...mi-ati fost de un real ajutor in aceasta perioada neagra pentru mine...
Parca simt ca urmeaza sa iasa soarele si pe strada mea...dupa atata rau trebuie sa vina si binele :)

Vine vine, stai relax.
kidd_o
Postat pe 8 Iulie 2013 14:06
De la: Rxon_07, la data 2013-07-08 14:02:42Nu ma intelegeti gresit. Nu vreau sa o uit criticand-o si reprimandu-ma intr-o stare de furie fata de ea. Pur si simplu vroiam sa va relatez ce s-a mai intamplat si sa aflu si parerile voastre cu privire la aceste lucruri. Repet!...Nu o urasc si nu caut razbunare. Pur si simplu intamplarile anterioare m-au facut sa realizez ca s-a coborat la un nivel pe care il dispretuiesc si ca nu merita...

Soarele rasare pe strada fiecaruia dintre noi,doar ai rabdare,linisteste-te,cauta altceva in viata ta si te vei bucura!!!Totul este calculat in viata unui om,atat bucurii,cat si tristeti!!!
kudika_15804
Postat pe 8 Iulie 2013 14:13
De la: kudika_15804, la data 2013-07-08 14:13:59

Soarele rasare pe strada fiecaruia dintre noi,doar ai rabdare,linisteste-te,cauta altceva in viata ta si te vei bucura!!!Totul este calculat in viata unui om,atat bucurii,cat si tristeti!!!

Ai grija sa nu aprinzi becu in caz ca e prea intuneric, sau daca e prea insorit. Grija si la matematica sa nu-ti dea cu virgula ca apoi e treaba cu "cat" "rest" chestii cu probabilitati si evenimente imposibile...
Nigma
Postat pe 8 Iulie 2013 14:46
De la: Rxon_07, la data 2013-07-08 00:50:00Hai sa va mai spun ce s-a mai intamplat! Poate sunteti curiosi...
Din felul in care au decurs evenimentele in perioada urmatoare...am constatat ca persoana pe care am iubit-o si am sustinut-o neconditionat timp de 5 ani si jumatate pentru mine practic "a murit". Nu a fost iin stare sa dea dovada nici macar de o farama de demnitate...nici macar atat...
Sa va spun si de ce!
Acum o saptamana am avut o ultima discutie cu ea in momentul in care i-am returnat niste lucruri pe care le lasase la mine. Am dorit sa incheiem in mod amiabil si i-am urat sanatate fericire si succes in continuare, sperand sa ramanem amici si sa ne salutam pe strada. Asa mi s-ar fi parut normal. Am rupt orice fel de contact cu ea si mi-am vazut de treaba mea si i-am respectat alegerea...
Ieri, m-a sunat maica-mea plangand cum ca a fost sunata de mama ei din spital si ca aceasta i-ar fi spus ca ar fi suferit de o iritatie din cauza stresului si ca s-a inselat in privinta mea. S-a inselat in privinta mea deoarece i-ar fi spus fica-sa (fosta) ca eu de fapt umblam cu fete de foarte mult timp si ca o inselam ( nu am inselat-o niciodata), iar cu o seara inainte m-a vazut pe mine intr-un loc intim cu o fata...In fine...a indrugat foarte multe prostii si foarte multe minciuni. La sfarsitul conversatiei i-a spus maica-mii sa nu imi spuna mie nimic ca de asemenea fica-sa i-a spus aceste lucruri si i-a spus sa nu zica nimanui...numai ca maica-sa nu a putut sa se abtina si a varsat tot...
Instant, mi-am dat seama ca acest scenariu a fost pus la punct de ceva vreme (cu luni in urma) si ca vrea sa ma scoata vinovat pentru terminarea relatiei si sa para ca ea s-a indragostit de acel baiat abia dupa ce a terminat cu mine. Ea de fapt se indragostise de el de cateva luni bune si imi cauta mie nod in papura ca sa scape de mine. Probabil ca vroia sa ma scoata pe mine vinovat ca sa nu se faca de ras in fata familiei...si totodata noua ei echizitie sa fie acceptata mai usor de parintii ei...
Imaginati-va ca m-au apucat toti dracii, si am sarit imediat in masina si m-am dus la spital pt a clarifica niste lucruri. M-am enervat pentru ca nu intelegeam ce mai vrea de la mine de nu ma mai lasa in pace ( nici acum nu am inteles).Am gasit locul unde erai internata maica-sa. Cand am intrat in salon era ea impreuna cu maica-sa. Imaginati-va ce fata a facut....eu eram foarte calm...a reactionat de parca era posedata...a inceput sa tipe, sa se faca de ras, sa tipe la maica-sa ca de ce nu a tacut din gura. Se uita in ochii mei si ma mintea cu nerusinare spunandu-mi cum ca ma vazuse cu o fata cu o seara inainte...pe mine aproape ca ma bufnea rasul. Nu mai recunosteam persoana cu care vorbeam, era alt om, se citea disperarea si rautatea in privirea si pe fata ei. Nu mi-a venit sa cred ca un om poate decade si se poate cobora la un astfel de nivel.
A fost josnica si s-a comportat ca o mare t***a ...dupa ce ca aveam sufletul calcat in picioare, a incercat sa ma faca sa ma simt vinovat (a reusit cu succes) pentru relatia esuata reprosandu-mi lucruri total irelevante. Imaginati-va ca mi-a reprosat nimicuri de acum 3-4 ani, iar eu ma simteam extrem de vinovat si eram ferm convins ca relatia s-a incheiat din cauza mea...
In fine...
Intamplarea asta vreau sa zic ca m-a eliberat de tot. Am constatat ca in afara de timp nu cred ca am pierdut nimic. Persoana pe care am iubit-o atata timp nu mai exista - e moarta pentru mine. Am iubit o persoana nedemna...
Stau si ma intreb oare asa a fost dintotdeauna si a jucat foarte bine rolul atat timp sau s-a schimbat acum in ultima perioada ( de cand l-a cunoscut pe celalalt)? Voi ce credeti? Eu unul nu as fi crezut-o in stare de asa ceva? Mai ales, ca dupa ce am incheiat totul sa arunce cu noroi in mine si sa ma faca sa par un nenorocit in fata familiei ei pentru a-si argumenta ea deciziile...
Oricum...acum fata de ea cred ca sunt imun si oricum nu mai imi pasa de ea si de parerea ei vis-a-vis de mine.
Sunt curios ce pareri aveti si voi in legatura cu atitudinea si comportamentul ei...

Parerea mea, tu esti vinovat pentru tot si in principal pentru ca relatia a esuat.
Practic, fara dubiu numai barbatul este vinovat daca ceva nu merge intr-o relatie.
Te-ai intrebat de ce nu isi mai doreste "iubirea" oferita de tine? Tu ai impresia ca a renuntat la tine ca esti prea bun pentru ea?
Nu cumva s-a indreptat spre alte maini mai nobile?
Niciodata o fata(femeie) nu pleaca de unde este bine pentru ea, unde simte siguranta pentru urmasii ei si unde este iubita!
Parerea mea, reconsidera-ti atitudinea si modul de comportament, asta in ideea evitarii unei alte relatii cu acelasi final
kudika_25047
Postat pe 8 Iulie 2013 15:25
Am trebuii sa iti analizezi bine tot comportamentul fata de ea si sa vezi unde ai gresit fata de ea , nu stiu daca o poti readuce in relatie dar sigur iti va folosii intr-o viitoare relatie sa nu mai faci aceleasi greseli . Sa tii minte un lucru , de unde este foarte bine , nimeni nu pleaca ! undeva a scartiit relatia ....tu trebuie sa stii mai bine . Parerea mea este ca sa iti vezi de drumul tau si las-o sa isi traiasca idila pe care si-o doreste.
banalulanonim
Postat pe 8 Iulie 2013 15:46
Mai tare era daca te parasea tot pentru tine...asta era culmea relatiilor...
Nigma
Postat pe 8 Iulie 2013 15:49

chestia asta cu sorele ai mare grija sa nu te orbeasca din nou!
Titanika
Postat pe 8 Iulie 2013 16:28
Pt. initiatorul topicului:
Asa cum probabil ai observat, sa nu iti expui niciodata problemele pe un forum feminin(daca esti barbat).
Aici femeia e sfanta, nu greseste niciodata cu nimic si orice ar face e vina barbatului
O zi frumoasa in continuare si du-te pe FHM sau povesteste-le prietenilor tai (barbati) prin ce treci.
Bine spunea careva odata pe-aici, ca este prefacatorie din belsug pe kudika.
kidd_o
Postat pe 8 Iulie 2013 16:44
De la: kidd_o, la data 2013-07-08 16:44:41Pt. initiatorul topicului:
Asa cum probabil ai observat, sa nu iti expui niciodata problemele pe un forum feminin(daca esti barbat).
Aici femeia e sfanta, nu greseste niciodata cu nimic si orice ar face e vina barbatului
O zi frumoasa in continuare si du-te pe FHM sau povesteste-le prietenilor tai (barbati) prin ce treci.

ce pacat nu gasesc butonul de like like-san unde panda esti ?
yumy
Postat pe 8 Iulie 2013 16:51
De la: yumy, la data 2013-07-08 16:51:26

Panda san pe tricicleta
kidd_o
Postat pe 8 Iulie 2013 17:02
De la: kidd_o, la data 2013-07-08 17:02:20
De la: yumy, la data 2013-07-08 16:51:26

Panda san pe tricicleta

LOL! Ma inseli cu panda-san
yumy
Postat pe 8 Iulie 2013 17:06

Suntem destule femei pe aici, care avem puterea de a recunoaste, in mod obiectiv, cine este vinovatul intr-o anume situatie, netinand cont de sex-ul persoanei respective.

Dar ai dreptate intr-o privinta, exista prefacatorie pe aici, in mod special a unei singure persoane cu precadere, care pozeaza in sfanta, iar prin private ne barfeste, abereaza la adresa noastra sau ii atata pe altii impotriva noastra, a celor care ne-am prins de cine este ea cu adevarat.
Viorica_Ecaterina
Postat pe 8 Iulie 2013 17:12
De la: kudika_37357, la data 2013-07-01 11:43:40Pentru cel care a initiat topicul: chiar iti doresti sa o primesti inapoi, dupa ce te-a inselat? Crezi ca mai poti avea incredere in ea?

Imi mentin parerea.
Viorica_Ecaterina
Postat pe 8 Iulie 2013 17:13

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Am nevoie de un sfat bun. Cum sa trec peste o situatie total neprevizibila de ignoranta neasteptata? 23 De la: kudika_18248 31 Iulie 2013 17:44
ajutatima va rog sunt foarte confuza 16 De la: kudika_22856 5 Decembrie 2012 21:18
Sansa ta! 1 De la: kudika_12958 4 August 2012 15:16
ADIO dragi prieteni! 113 De la: steffy91 31 Decembrie 2011 18:22
Finalul a 5 ani... 6 De la: Elyaa 8 Iulie 2011 10:27