Mai multe
| Scumpule asteapta,schimbati putin modul de viata,fii indiferent chiar daca mori de dorul ei,fa in asa fel sa nu afle ca tu suferi si sa stie ca iti este bine fara ea,siiiiiiiiiii sincer va veni singura la tine.dar te avertizez,vei cauta sa o iubesti din nou sa fie totul ca inainte,habar nu ai ce scarba iti va fi,si vei regreta amarnic aceste clipe pierdute pt. ea | ||
|
kudika_36953 Postat pe 18 Iulie 2013 15:31 |
||
|---|---|---|
De la: Rxon_07, la data 2013-07-18 14:06:31Nu e vorba de nemurirea topicului si de incercarea de a mentine topicul activ...nu cred ca am de castigat... eu cred ca este mai normal daca ai sta in umbra sa vezi ca cine fuge dupa doi iepuri,nu va prinde nici unul! astept sa te citesc pana la o noua confruntare cu ea,pt ca sunt sigura ca te va chema si sa lamuriti unele lucruri.......chestie de impacare,bla,bla.....asai ca ai sa te duci mancand pamantul? eu as zice ca pana la o noua intalnire sa o lasi sa fiarba putin in suc propiu, asteptand!
|
||
|
Titanika Postat pe 18 Iulie 2013 16:13 |
||
Ai mare grija ca esti un om influentabil , adica fara ambitia de barbat , daca ai ajuns sa iti fie mila de ea, inseamna ca orice persoana te poate folosi cum vrea ! Nu inteleg de ce iti e mila de ea , ca plange ? ' asta nu e motiv !adica te-a parasit pentru altul, asta dovedeste ca nu te iubeste,ca in afara de prietenie nimic altceva din partea ei , si tie iti e mila ?Daca privesti icoana , crezi ca se mai poate da timpul inapoi ?Eu nu as numi inselat, nu te-a inselat, pentru ca ea nu era obligata de ceva sa fie a ta , daca te-ar fi iubit ,sau casatorie si ea s-ar fi gandit nu numai sex la altul atunci se numea inselat , dar pentru ea ai fost (poate si acum esti ) un simplu prieten !Foarte frumos si inteligent ti-au explicat toti de pe acest topic ca este o greseala din partea ta sa mai continui cu aceasta fata , ca nici macar mila nu merita, ca e cazul sa o uiti, la fel iti spun si eu;fii ambitios ,nu te lasa induiosat de niste lacrimi de crocodil,tu faci ce vrei dar ea nu e de tine !
|
||
|
|
||
|
mitica_1 Postat pe 18 Iulie 2013 17:50 |
||
Dragoste cu sila nu se poate.Gandeste-te ca a fost si mergi mai departe. Atat a fost sa fie . Fii stapan pe tine .Viata ne ofera lectii din care avem de invatat . Gandeste-te ce ai invatat din aceasta lectie si treci la urmatoarea .
|
||
|
Argentina_Malcea_1 Postat pe 18 Iulie 2013 20:15 |
||
| imi pari un tip inteligent si cu suflet sensibil, care poate sa traga mult pentru familia lui. iti vei gasi si fata buna care sa merite sentimentele tale. nu am fost de acord cu unele membre ale forumului care dadeau vina pe tine ca relatia era monotona si nu mai stiu eu cum. casatoria are si partile ei monotone si pragmatice. cum ar fi rezistat prietena ta in casatorie daca ea nu a suportat lunile alea in care tu munceai mult doar pentru a va asigura viitorul-deci te sacrificai pentru amandoi. zi merci ca ai scapat. ea este prea imatura si nu cred ca te merita. | ||
|
sweetmama Postat pe 18 Iulie 2013 22:57 |
||
Incearca sa o uiti, fa-ti o acupatie, distreaza-te , fete sunt destule , vino in Oltenia ca e plina de fete, cred ca o olteaca te-ar face sa o uiti !
|
||
|
Dindirel Postat pe 19 Iulie 2013 10:31 |
||
| fii deschis si sa nu-ti fie teama sa te indragostesti!dar fii barbat adica fii cu picioarele pe pamant!fetelor le plac barbatii adevarati! | ||
|
kudika127260 Postat pe 20 Iulie 2013 13:07 |
||
| daca te-ai dus la sala ar fi trebuit sa te gandesti la tine.nu de dragul ei sau al altcuiva te duci,faci ceva!tu transferi lucrurile si aici gresesti.daca iti place ceva,daca vrei sa faci ceva ,te gandesti intai la tine nu la altcineva .tu esti genul ...i-ai placea ei sa fac asta!nu...!zici :mi-ar placea mie sa fac asta pentru mine !sufletul nu trebuie dat nimanui ptr.ca este al fiecaruia in parte si nu in comun.important este cum avem grija de el ,cum il gestionam.tu ai sufletul la ea.din acest motiv tu te simti gol,deprimat ,imprastiat,ca si cum ai fii intr-un hau,intr-o groapa.in toate momentele tale in care ea iti vine in minte,spune o rugaciune cat de scurta.rugaciunea face ca gandurile tale sa fie redirectionate.ti-as spune mai multe dar nu stiu cata legatura ai cu credinta! | ||
|
kudika127260 Postat pe 20 Iulie 2013 13:55 |
||
De la: kudika127260, la data 2013-07-20 13:55:53daca te-ai dus la sala ar fi trebuit sa te gandesti la tine.nu de dragul ei sau al altcuiva te duci,faci ceva!tu transferi lucrurile si aici gresesti.daca iti place ceva,daca vrei sa faci ceva ,te gandesti intai la tine nu la altcineva .tu esti genul ...i-ai placea ei sa fac asta!nu...!zici :mi-ar placea mie sa fac asta pentru mine !sufletul nu trebuie dat nimanui ptr.ca este al fiecaruia in parte si nu in comun.important este cum avem grija de el ,cum il gestionam.tu ai sufletul la ea.din acest motiv tu te simti gol,deprimat ,imprastiat,ca si cum ai fii intr-un hau,intr-o groapa.in toate momentele tale in care ea iti vine in minte,spune o rugaciune cat de scurta.rugaciunea face ca gandurile tale sa fie redirectionate.ti-as spune mai multe dar nu stiu cata legatura ai cu credinta! Sunt un om destul de religios. Credinta in Dumnezeu este unul din lucrurile care m-au impiedicat sa-mi pierd mintile si m-a u ajutat sa-mi revin. Chiat si cand am aflat ca e cu altul, am aprins o lumanare pentru sanatatea si fericirea ei, fara vre-o urma de regret. Deci da, cred in Dumnezeu... |
||
|
Rxon_07 Postat pe 20 Iulie 2013 14:19 |
||
De la: Rxon_07, la data 2013-07-20 14:19:44De la: kudika127260, la data 2013-07-20 13:55:53daca te-ai dus la sala ar fi trebuit sa te gandesti la tine.nu de dragul ei sau al altcuiva te duci,faci ceva!tu transferi lucrurile si aici gresesti.daca iti place ceva,daca vrei sa faci ceva ,te gandesti intai la tine nu la altcineva .tu esti genul ...i-ai placea ei sa fac asta!nu...!zici :mi-ar placea mie sa fac asta pentru mine !sufletul nu trebuie dat nimanui ptr.ca este al fiecaruia in parte si nu in comun.important este cum avem grija de el ,cum il gestionam.tu ai sufletul la ea.din acest motiv tu te simti gol,deprimat ,imprastiat,ca si cum ai fii intr-un hau,intr-o groapa.in toate momentele tale in care ea iti vine in minte,spune o rugaciune cat de scurta.rugaciunea face ca gandurile tale sa fie redirectionate.ti-as spune mai multe dar nu stiu cata legatura ai cu credinta! Poate ca o sa spuneti ca sunt slab sau ca am probleme psihice pentru ca am aprins o lumanare pentru sanatatea si fericirea ei desi ma parasise pentru altul. Va asigur ca sunt un om foarte ambitios si sunt in deplinatatea facultatilor mentale. Faptul ca imi doream sa fie sanatoasa si fericita m-a ajutat enorm deoarece eram impacat cu mine insumi si aveam constiinta eliberata/impacata. Nu pot sa va explic...Eram impacat cu mine insumi pentru ca stiam ca nu i-am gresit si ca nu-i doresc raul cu toate ca si-a batut joc de mine (probabil ca si asta e unul din motivele pt care plange dupa mine). |
||
|
Rxon_07 Postat pe 20 Iulie 2013 14:31 |
||
De la: Rxon_07, la data 2013-07-20 14:31:00De la: Rxon_07, la data 2013-07-20 14:19:44De la: kudika127260, la data 2013-07-20 13:55:53daca te-ai dus la sala ar fi trebuit sa te gandesti la tine.nu de dragul ei sau al altcuiva te duci,faci ceva!tu transferi lucrurile si aici gresesti.daca iti place ceva,daca vrei sa faci ceva ,te gandesti intai la tine nu la altcineva .tu esti genul ...i-ai placea ei sa fac asta!nu...!zici :mi-ar placea mie sa fac asta pentru mine !sufletul nu trebuie dat nimanui ptr.ca este al fiecaruia in parte si nu in comun.important este cum avem grija de el ,cum il gestionam.tu ai sufletul la ea.din acest motiv tu te simti gol,deprimat ,imprastiat,ca si cum ai fii intr-un hau,intr-o groapa.in toate momentele tale in care ea iti vine in minte,spune o rugaciune cat de scurta.rugaciunea face ca gandurile tale sa fie redirectionate.ti-as spune mai multe dar nu stiu cata legatura ai cu credinta! Probleme psihice doar pt. ca doresti binele celor dragi? |
||
|
kidd_o Postat pe 20 Iulie 2013 15:33 |
||
Nu te ai plictisit sa te lamentezi atat?Dar tu nu mai esti in stare sa ti gasesti pe cineva? |
||
|
kudika138362 Postat pe 20 Iulie 2013 17:11 |
||
De la: Rxon_07, la data 2013-07-20 14:19:44De la: kudika127260, la data 2013-07-20 13:55:53daca te-ai dus la sala ar fi trebuit sa te gandesti la tine.nu de dragul ei sau al altcuiva te duci,faci ceva!tu transferi lucrurile si aici gresesti.daca iti place ceva,daca vrei sa faci ceva ,te gandesti intai la tine nu la altcineva .tu esti genul ...i-ai placea ei sa fac asta!nu...!zici :mi-ar placea mie sa fac asta pentru mine !sufletul nu trebuie dat nimanui ptr.ca este al fiecaruia in parte si nu in comun.important este cum avem grija de el ,cum il gestionam.tu ai sufletul la ea.din acest motiv tu te simti gol,deprimat ,imprastiat,ca si cum ai fii intr-un hau,intr-o groapa.in toate momentele tale in care ea iti vine in minte,spune o rugaciune cat de scurta.rugaciunea face ca gandurile tale sa fie redirectionate.ti-as spune mai multe dar nu stiu cata legatura ai cu credinta! Mai nene!, esti "destul" de confuz! "Credinta" in Dumnezezu nu poate fi "unul din lucrurile"...si nici "destul de religios"... |
||
|
kudika_25047 Postat pe 20 Iulie 2013 18:00 |
||
De la: Rxon_07, la data 2013-07-20 14:31:00De la: Rxon_07, la data 2013-07-20 14:19:44De la: kudika127260, la data 2013-07-20 13:55:53daca te-ai dus la sala ar fi trebuit sa te gandesti la tine.nu de dragul ei sau al altcuiva te duci,faci ceva!tu transferi lucrurile si aici gresesti.daca iti place ceva,daca vrei sa faci ceva ,te gandesti intai la tine nu la altcineva .tu esti genul ...i-ai placea ei sa fac asta!nu...!zici :mi-ar placea mie sa fac asta pentru mine !sufletul nu trebuie dat nimanui ptr.ca este al fiecaruia in parte si nu in comun.important este cum avem grija de el ,cum il gestionam.tu ai sufletul la ea.din acest motiv tu te simti gol,deprimat ,imprastiat,ca si cum ai fii intr-un hau,intr-o groapa.in toate momentele tale in care ea iti vine in minte,spune o rugaciune cat de scurta.rugaciunea face ca gandurile tale sa fie redirectionate.ti-as spune mai multe dar nu stiu cata legatura ai cu credinta! Bolnav psihic nu esti dar...esti ambitios ????.. nu prea se vede din postarile tale ! Daca aveai ambitie, un barbat cu ambitie, ar fi inteles ca fata nu l-a iubit niciodata , ca a vazut in el doar un simplu prieten ceva mai apropiat.Ai fi vazut ca ea nu plange dupa tine cum iti inchipui si te duce in eroare,ca pentru ea nu insemni mai mult decat un prieten fugitiv, ci plange ca nu stie pe cine sa aleaga ca prieten dintre tine si celalalt,daca aveai ambitie , imediat dupa ce te-a parasit ai fi terminat definitiv cu ea , si ai fi avut pe altcineva,nici nu mai trebuia bagata in seama , dar ...vad ca tu suferi dupa ceva care s-a " patat" , ...fii cu ambitie si cauta-ti iubirea unde probabil te asteapta !
|
||
|
Dindirel Postat pe 21 Iulie 2013 09:23 |
||
De la: kudika138362, la data 2013-07-20 17:11:09Nu te ai plictisit sa te lamentezi atat?Dar tu nu mai esti in stare sa ti gasesti pe cineva? ajuta-l si tu...putin...ca vaz ca...cu sfatuiala...nu mere...
|
||
|
eu_ovidiu Postat pe 21 Iulie 2013 09:38 |
||
| Si pana la urma ce s-a intamplat? Nu de alta, dar sa stim si noi. | ||
|
Bgd42 Postat pe 17 Septembrie 2013 19:42 |
||
da, chiar asa..vrem detalii..:D!?
|
||
|
Fulg-de-nea Postat pe 18 Septembrie 2013 22:38 |
||
|
Buna, Aici cred ca poti gasi lamuriri cu privire la problema ta: http://emilly.ro/slide/cum-afecteaza-santajul-emotioanal-relatia-de-cuplu |
||
|
alexa_negreanu Postat pe 20 Septembrie 2013 12:29 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| As vrea sa-l inteleg..."oare asa merit...." | 28 | De la: scorpio67 20 Martie 2011 19:15 |
| am nevoie d ajutorul vostru:( | 14 | De la: Cristinakitty 21 Ianuarie 2010 18:53 |
| Despartire :( | 56 | De la: kudika_11398 10 Iulie 2012 01:07 |
|
|
||
| Dupa ce mi-a zis ca i-as fi buna de sotie, vrea sa ne despartim | 5 | De la: onuta81 31 Ianuarie 2009 22:14 |
| Am avut un vis | 33 | De la: Cristinell_Snickers_1 23 Aprilie 2013 14:19 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.