Setari Cookie-uri

M-a parasit pentru altul

De la: kudika138362, la data 2013-07-11 16:22:07Bine ti a facut.Ai tu vreo vina altfel nu te lasa

ca nuca in perete
tu te simti razbunata?
maria-ioana
Postat pe 15 Iulie 2013 13:56
Fiecare trece la un moment dat printr-o despartire. Din proprie experienta iti spun ca la un moment dat nu mai vai durea atat de tare. E normal sa crezi ca este " sfarsitul lumii", ca nu vei mai gasi alta ca ea si sa iti fie dor de momentele cu ea. Avand in vedere ca nu esti genul care sa te consolezi cu tot felul de fete, cel mai bine ar fi sa stai o perioada singur, sa iesi, sa te distrezi si sa te bucuri de statutul de single, iar cand te vei " vindeca" te vei putea reindragosti.
Nu are rost sa te dai acum peste cap, incercand sa o recuceresti. Sa presupnumen ca totusi ti-ar mai da o sansa, va fi foarte aiurea relatia, nu va mai fi ca inainte, probabil ca ea ar fi mai distanta iar tu vei suferi si mai tare.
Suna a cliseu, dar orice se intampla cu un motiv, asa ca, nu dramatiza, viata e frumoasa :)
kudika021817
Postat pe 15 Iulie 2013 14:17
De la: kudika021817, la data 2013-07-15 14:17:42Fiecare trece la un moment dat printr-o despartire. Din proprie experienta iti spun ca la un moment dat nu mai vai durea atat de tare. E normal sa crezi ca este " sfarsitul lumii", ca nu vei mai gasi alta ca ea si sa iti fie dor de momentele cu ea. Avand in vedere ca nu esti genul care sa te consolezi cu tot felul de fete, cel mai bine ar fi sa stai o perioada singur, sa iesi, sa te distrezi si sa te bucuri de statutul de single, iar cand te vei " vindeca" te vei putea reindragosti.
Nu are rost sa te dai acum peste cap, incercand sa o recuceresti. Sa presupnumen ca totusi ti-ar mai da o sansa, va fi foarte aiurea relatia, nu va mai fi ca inainte, probabil ca ea ar fi mai distanta iar tu vei suferi si mai tare.
Suna a cliseu, dar orice se intampla cu un motiv, asa ca, nu dramatiza, viata e frumoasa :)

Nici nu poate fi vorba de reimpacare sau sa imi consum energia incercand s-o recuceresc...mai mult rau mi-as face. Prefer sa trec peste si sa ma vindec...dupa care s-o iau de la capat cu altcineva cu pasi marunti si cu multa atentie...;)
Rxon_07
Postat pe 15 Iulie 2013 15:05
Nici de razbunare nu poate fi vorba...dovada poate fi si modul civilizat in care am reactionat la aceasta despartire. Nu caut razbunare si nu ma caracterizeaza. Sa caut razbunare ar insemna sa ma cobor la un nivel pe care eu il dispretuiesc, ba mai mult mi-as incarca si constiinta iar acest lucru m-ar macina incet dar sigur in timp. Oricum...desi nu imi doresc acest lucru pentru ca o iubesc mult, eu cred in echilibrul universului si in karma si...la un momentdat inevitabilul se va produce si va suferi dintr-un motiv sau altul....sunt convins ca daca voi afla, imi va parea rau pentru ea...
Oricum...cert este ca dupa tot ce mi-a facut eu nu o pot ura si nu-i pot dori raul pentru ca am iubit-o enorm si o iubesc. Acest lucru ma face sa ma simt mai puternic si sa am constiinta impacata. Pot spune ca o dispretuiesc...ceea ce mi se pare normal dupa ce s-a intamplat...
Rxon_07
Postat pe 15 Iulie 2013 15:15
Si care este problema ta
kudika138362
Postat pe 15 Iulie 2013 16:43
De la: kudika138362, la data 2013-07-15 16:43:08Si care este problema ta

In principiu...nici una ( cel putin asa consider eu)...
In afara de faptul ca regret ce s-a intamplat pentru ca mi-am oferit sufletul pe tava si am investit timp pretios...nu am vre-o problema anume. Mai sufar din cand in cand...cand ma apuca nostalgia...si voi mai suferi ceva timp de acum incolo pentru ca o iubesc, dar asta e...sunt convins ca voi fi mult mai puternic dupa acest eveniment
Rxon_07
Postat pe 15 Iulie 2013 16:57
De la: Rxon_07, la data 2013-07-15 13:22:57
De la: Titanika, la data 2013-07-15 13:08:20
De la: Rxon_07, la data 2013-07-15 12:49:22
De la: Fulg-de-nea, la data 2013-07-14 15:19:23 5 ani si 3 saptamani e ceva...aici e vorba de sentimente, nu-i asa?...daca da...comunica cu ea si...iubeste-o, e cel m-ai frumos lucru de pe pamant ...iubirea sa fie reciproca...lupta, sfatul meu! Succes ....!

Sa lupt sa-mi refac viata doar...ca pentru ea nu mai e cazul...

Fulgusoooor,.....o femeie mai iarta cum mai iarta ,dar in cazul, lui nu prea cred

Serios acum! Voi ati fi in stare sa iertati dupa asa ceva? Ati mai putea avea incredere in persoana respectiva?

Dup 5 ani jumate in care iubesti si sustii neconditionat o persoana, esti fidel, iti recunosti greselile si incerci sa rezolvi problemele...nu mai pun la socoteala faptul ca munceam ca un sclav ca sa-mi intemeiez o familie cu ea...Sa afli ca de cateva luni ea te lucreaza pe la spate si isi " face cartile" cu altul. Dupa ce incearca sa te faca sa te invinovatesti pentru esuarea relatiei, dupa ce te minte, dupa ce te tavaleste prin noroi si te injunghie in spate cu toate ca ai dat dovada de demnitate pana in ultimul moment...si ai incercat sa faci astfel incat sa pastrezi o relatie de amicitie...
Voi ati putea sa iertati? Eu sincer as dori sa o pot ierta (cu toate ca nu cred ca o sa am ocazia), dar nu cred ca as putea... Nu am cum sa mai am incredere in ea dupa ce i-am vazut si cealalta fata...s-a transformat. V-am mai povestit ce fel a reactionat si in ce hal s-a comportat...eu persoana aia nu am cunoscut-o niciodata....

Asa ca...Voi ati putea sa iertati asa ceva?...Sincer...

Eu una in nici un caz!!!
Adevarul ca in unele situatii,unde sunt familii inchegate cu copii,averi, si situatie materiala buna etc,se ajung si la compromisuri,dar in cazul tau eu nu te vad sa poti sterge cu buretele murdariile lasatate de ea,caci raman pete pt totdeauna!!!
Titanika
Postat pe 15 Iulie 2013 17:11
De la: Rxon_07, la data 2013-07-15 16:57:41

In afara de faptul ca regret ce s-a intamplat pentru ca mi-am oferit sufletul pe tava si am investit timp pretios...nu am vre-o problema anume. Mai sufar din cand in cand...cand ma apuca nostalgia...si voi mai suferi ceva timp de acum incolo pentru ca o iubesc, dar asta e...sunt convins ca voi fi mult mai puternic dupa acest eveniment

oricarui pom ce i se arunca balega la radacina,el va creste mai falnic si mai frumos!!!
Titanika
Postat pe 15 Iulie 2013 17:17
De la: Titanika, la data 2013-07-15 17:17:55

oricarui pom ce i se arunca balega la radacina,el va creste mai falnic si mai frumos!!!

Da!...corect...asta e de tinut minte ;)
Rxon_07
Postat pe 15 Iulie 2013 17:31
Singurul mod de a trai mai bine?Este sa te opresti din a crede in altii si de a incepe sa crezi in tine!!!
Titanika
Postat pe 15 Iulie 2013 23:11

TINERE,DEJA ESTI MAI PUTERNIC,CACI AI SUPRAVIETUIT DEZAMAGIRII DIN VIATA TA,NU CREZI ACEASTA?
kudika_15804
Postat pe 16 Iulie 2013 07:25
De la: kudika_15804, la data 2013-07-16 07:25:33

TINERE,DEJA ESTI MAI PUTERNIC,CACI AI SUPRAVIETUIT DEZAMAGIRII DIN VIATA TA,NU CREZI ACEASTA?

Asa-i...Oricum...nu m-as mai suporta pe mine daca m-as lasa doborat. Am auzit si am vazut destule cazuri in care persoane care au patit ceva similar, nu si-au mai revenit, au ramas schimbate (in sensul negativ).
Intr-adevar...ceva din mine s-a rupt dar cu timpul ma voi reface si sunt convins ca imi voi reveni complet...
Sanatate si intelegere sa fie!...
Rxon_07
Postat pe 16 Iulie 2013 09:57

Trebuie sa ai ambitia de barbat !Trebuie sa fii constient ca ea nu te-a iubit niciodata,nu te iubeste si nu te va iubi ! A stat cu tine din interes , pentru ea ai fost o simpla aventura!Intr-o relatie bazata pe dragoste adevarata nu exista "sa luam o pauza " - cauta-ti adevarata iubire, poate te asteapta undeva , doar sa o gasesti !
Dindirel
Postat pe 16 Iulie 2013 10:07
De la: Dindirel, la data 2013-07-16 10:07:52

Trebuie sa ai ambitia de barbat !Trebuie sa fii constient ca ea nu te-a iubit niciodata,nu te iubeste si nu te va iubi ! A stat cu tine din interes , pentru ea ai fost o simpla aventura!Intr-o relatie bazata pe dragoste adevarata nu exista "sa luam o pauza " - cauta-ti adevarata iubire, poate te asteapta undeva , doar sa o gasesti !

De iubit stiu ca m-a iubit...sunt sigur ca m-a iubit poate la fel de mult cum am iubit-o si eu....de aceea am avut si foarte multa incredere in ea. Din interes nu cred ca a stat pentru ca nu sunt bogat sau alte chestii...si nu ar fi stat 5 ani jumate....Din cauza stresului si a problemelor cotidiene a intervenit monotonia + cea de-a 3-ia persoana si a dat dovada de slabiciune si lipsa de caracter. Nu a fost in stare nici macar sa fie demna in momentul despartirii.
Atat a putut! Atat a facut!
Rxon_07
Postat pe 16 Iulie 2013 10:21
Stiai ca cea mai infidela amanta a omului este ,SPERANTA:?Te insala zilnic si totusi traiesti cu ea toata viata!!!
Ezita sa crezi ca viata e trista,sunt bucurii frumoase ce stau pe lista!!!
iesi pe cal si filmeaza!!!
Titanika
Postat pe 16 Iulie 2013 10:28
Nu domnule Rxon, adevarul e ca de multe ori spunem ca iubim dar inca nu stim ce inseamna adevarata iubire ! De cand a aparut sentimentul "iubire" au aparut si niste "legi nescrise" ale acestui sentiment care exista in fiecare om , LEGI CARE SPUN :multi fac confuzia dintre " a iubii "si a "ține" la cineva ! exista o diferenta intre aceste lucruri, una e sa iubesti si alta este sa ai ținere (prietenie) pentru o persoana; asa ai facut si matale, fata a a ținut la matale (un prieten mai apropiat), dar iubire nu a a fost !;alta lege spune ca ; Iubirea nu are timp trecut,(am iubit ) ea are numai prezent si viitor , o data iubirea intrata in sufletul , sentimentul omului ramane pe viata, indiferent cum decurge relatia !Intr-o relatie bazata pe iubire adevarata , NU exista infidelitate , monotonie sau alte nepotriviri , doua persoane daca se iubesc cu adevarat , trec peste tot greul impreuna fara despartire , monotonia apare acolo unde nu e iubire. Interesul nu e obligatoriu numai bani( material) , ineteres poate sa fie si dorinta de a avea doar un partener , un prieten ,un sprijin ,care cam asa a fost si in relatia voastra , dar retine ca prietenia nu e obligatoriu sa ramana pe viata, pe cand iubirea da !Matale ai vazut la ea o dovada de prietenie si ti-ai zis .." ma iubeste " ,, realitatea nu a fost asta ! Legi sunt mai multe dar cu alta ocazie !
Dindirel
Postat pe 17 Iulie 2013 11:28
Haideti sa va dau si ultima bomba!!!
Efectiv sunt naucit si simt ca m-am intors de unde am plecat...

Acum simt ca am nevoie de suportul si sfaturile voastre cat mai sincere MAI MULT CA NICIODATA...

Treaba sta in felul urmator:...azi ma suna mama fostei prietene si imi spune ca vrea sa vorbeasca cu mine...am acceptat cu greu deoarece consideram ca nu mai am nimic de demonstrat...
M-am dus la ea acasa si m-am pus sa vorbesc cu mama ei. Initial mi-a spus ca vroia sa afle si versiunea mea de poveste...i-am povestit cu lux de amanunte ce s-a aintamplat si i-am spus faptul ca ea se indragostise de celalalt cu cateva luni inainte de a se desparti cu mine. Acesta era adevarul pe care mi-l confirmase fosta prietena dar pe care parintii ei nu-l stiau.
In plan secund a inceput sa-mi spuna ca fiica ei inca ma mai iubeste pentru ca in fiecare zi sta si plange dupa mine...mi-a venit greu sa cred si am intrebat-o...Daca ma iubeste, de ce m-a parasit pentru celalalt?...raspunsul a fost o ridicare din umeri...
M-am dus la fosta prietena in dormitor...unde am constatat ca plangea cu disperare...Niciodata in viata mea nu am vazut un om sa planga in galul ala...
Am intrebat-o ce se intampla? De ce plange dupa mine daca e cu el?...mi-a raspuns printre hohote de plans ca tot timpul face comparatii intre el si mine si ca se gandeste la mine cand e cu el....Am mai intrebat-o de ce a avut acele reactii iesite din tipar si de ce s-a purtat si m-a alungat ca pe un caine....cu ce-i gresisem de am meritat un astfel de tratament?...Mi-a spus ca vroia sa ma indeparteze deoarece nu i se parea corect sa fie cu mine si sa se gandeasca la el si nu se putea suporta...
Am intrebat-o de ce a mintit in legatura cu mine cum ca o inselam si ca m-a vazut intr-un loc intim cu o fata?...mi-a raspuns ca ei chiar i s-a parut ca m-a vazut cu o alta fata si atunci au apucat-o crizele desi era cu el in masina cand m-a vazut...Am intrebat-o de ce a reactionat asa pentru ca oricum nu ma mai iubea si era intr-o relatie cu el...nu mi-a raspuns
Am intrebat-o daca i-a facut el ceva si mi-a spus ca se poarta foarte frumos cu ea si ca-i "face toate poftele"...raspunsul meu a fost: Si atunci unde e problema?...Mi-a spus ca nu poate sa nu se gandeasca la mine...

Cireasa de pe coliva vine acum. In timp ce stateam cu ea incepe sa sune si sa bata cu disperare cineva la usa...i-am zis sa se duca sa vada cine e...Mi-a zis ca nu se duce pentru ca e el si mi-a aratat telefonul. O sunase si ii trimisese mesaje toata ziua dar ea nu i-a raspuns deloc. La un moment-dat a raspuns mama ei la usa si i-a spus sa o lase in pace si sa nu o mai caute pentru ca ea este cu mine in dormitor...In acel moment m-am simtit foarte foarte prost...Nu stiu de ce dar m-am simtit foarte aiurea poate pentru ca imi imaginam prin ce trece amaratul ala acum...
Nu stiu ce sa va mai zic...ea a plans incontinuu cat am stat la ea si spunea ca regreta ce a facut si ca e constienta ca a pierdut tot...plangea in hohote...nu am vazut-o niciodata atat de distrusa...
Nu stiu ce sa mai cred...mi se rupea sufletul de mila...imi era o mila de nu mai puteam dar totus nu am putut fi clintit din loc...nu am putut sa vars nici macar o lacrima nu am avut nici macar o tremurare in glas...nu am putut decat sa o iau in brate si sa incerc sa o linistesc....in zadar, plangea in hohote...

Ce sa ma fac eu cu ea acum ca imi e mila de mor dar totodata simt un dispret enorm pentru ceea ce mi-a facut...Ma doare sa o vad suferind dar nici sa o iert nu pot....Credeti-ma ca nu e vorba de orgoliu..e vorba de faptul ca mi-am oferit sufletul pe tava si ea m-a calcat in picioare...si daca as ierta-o ar putea sa-mi faca acelasi lucru...
Nu ma asteptam si nu imi doream sa se intoarca roata in halul asta. Nu mi-am dorit niciodata sa se intoarca roata pentru ca nu as fi vrut sa o vad suferind in halul asta...
Eu am avut inima curata si impacata si chiar mi-am dorit sa fie fericita alaturi de noua persoana pentru ca o iubeam si nu imi doream sa sufere si acum...priviti ce s-a intamplat...

Nu mi-o imaginam vreodata sa planga dupa mine si sa regrete in halul asta ca m-a pierdut...Nu imi imaginam mai alaes din cauza felului in care s-a comportat cu mine. Tocmai de aceea ma detasasem complet si trecusem mai departe pentru ca nu aveam nici o speranta si luasem situatia ca atare...Nu ma asteptam vreodata sa se intoarca la mine mai ales ca se spune ca o femeie nu paraseste o relatie daca ii este bine... Ce sa mai cred eu acum?...

Am nevoie de sfaturile voastre sincere si intelepte mai mult ca oricand...ajutati-ma sa inteleg ce se intampla...ajutati-ma sa iau cea mai buna decizie...Simt ca dupa ce am luptat atat sa trec peste...parca m-am intors de unde am plecat
E ciudat si nu pot sa-mi explic acest lucru dar in ciuda situatiei de fata increderea in mine si in puterea mea de control asupra situatiei au capatat niste indici nemaiintalniti vreodata (in sensul bun).

Scuze pentru incoerenta in exprimare pe alocuri dar sunt foarte debusolat.

Astept parerile voastre sincere!
Va multumesc anticipat.
Rxon_07
Postat pe 17 Iulie 2013 23:48
Oftez odata cu tine,pt ca ti-ai dat si niste raspunsuri si chiar ar mai putea sa-ti mai faca asfel de chestii.Nu stiu daca ai mai avea incredere in ea,e foarte freu sa mai poti continua cand cineva ti-a furat fructul tau dorit....si ti-l da inapoi patat......oare crezi ca acest fruct va dainui.....poate da,poate nu....depinde de puterea voastra de dragoste.....in special a ta in ea!!!!!!Si nu zic numai ,putere,ci si increderea.
Cunosc pe cineva,care a iubit enorm o fata,dar care ea nu voia un copil cu el,iar mai tarziu dupa ce ea a nascut,ea a vrut sa se impace cu el.....si credema ca s-au impacat si a acceptat si copilul.....se impaca f bine,si in special el cu copilul.....dar parintii lui il vad trist si el nu spune nimik s-a inchis in el.
Nu stiu ce sfat sa-ti dau totul depinde de puterea ta de a ierta,s-au sa-i intorci spatele cum ti-a facut si ea!Insa......mai tarziu daca vei scormonii cenusa trecutului,vei gasi taciuni care te vor arde necrutator si revin regretele de ca n-ai facut la timp ceea ce trebuia sa faci.
Eu ca femeie sa fiu in locul tau ,as ascultao dar nu ias mai da nici o sansa.....dar tu nu trebuie sa faci ceea ce-ti zic eu!
Inima iti dicteaza dar gandeste cu creerul!!!
Titanika
Postat pe 18 Iulie 2013 00:09
De la: Rxon_07, la data 2013-07-17 23:48:35Haideti sa va dau si ultima bomba!!!
Efectiv sunt naucit si simt ca m-am intors de unde am plecat...

Acum simt ca am nevoie de suportul si sfaturile voastre cat mai sincere MAI MULT CA NICIODATA...

Treaba sta in felul urmator:...azi ma suna mama fostei prietene si imi spune ca vrea sa vorbeasca cu mine...am acceptat cu greu deoarece consideram ca nu mai am nimic de demonstrat..............................................

Tinere,vrei opinii sincere,nu????In regula,iata opinia mea,strict personala,nu este obligatoriu de asumat si nici de condamnat!!!

Nimic din ce ati trait impreuna nu va mai fi la fel,in cazul in care vei reveni la ea,NIMIC,orice s-ar spune si sustine in aceasta directie nu are stabilitate!!!Iti poti asculta si intelege fosta iubita,ii poti fi suport pentru linistirea ei,dar nimic mai mult,caci,tu,nu vei reusi sa treci peste angoasa adusa de comportamentul ei!!!Fosta ta iubita trebuie sa inteleaga ca, orice fapta comisa are rasplata si recul,ceea ce s-a intamplat deja!!!Poti crede in lacrimile ei,nu cred ca triseaza,dar cui ii folosesc ??/Nimanui,nici chiar ei,decat,ca descarcare emotionala!!!Si revenirile,indiferent din ce stadiu al relatiei,nu vor mai avea parfumul anterior ruperii ei!!!Cine spune ca retraieste ceea a fost odata,se inseala singur!!!Trateaz-o cu respectul si condescendenta cuvenite,dar nu te angaja intr-un joc lipsit de trainicie a valorii lui!!!Domnia sa poate recidiva,o simt ca fiind instabila,si ce vei face atunci????

Ca final,procedeaza intelept,nimeni nu poate lua hotararea in locul tau,gandeste,simte cu inima,dar nu ti-o pierde din nou!!!
kudika_15804
Postat pe 18 Iulie 2013 08:45
La voi povestea este clara. Nu mai amesteca pe mama ei in povestea asta, ea vede lucrurile din punctul ei de mama , respecta-i varsta, ca om , doar atat , fara sfaturile ei ! Aici matale la fel ca si fata , face-ti confuzia dintre a iubi si a tine la o persoana, Nu domnule Rxon , fata , e clar ca nu te iubeste cum nu-l iubeste nici pe celalalt, asta se vede din ; cand e cu tine (si de asta te-a parasit) se gandea la celalalt,iar cand e cu el , plange dupa tine !Realitatea e ca ea nu are iubire ,ci numai cauta dintre doi prieteni (tu si celalalt ) pe cine sa il faca intim !In sufletul ei analizeaza pe care dintre voi il vrea intim !-prieten , dar nu iubit -lacrimile ei , nu sunt lacrimi nici de iubire , nici de regret,sunt lacrimi de nehotarare pe care sa-l aleaga ca intim !Mi-a plaucut cum au precizat Titanika ," chiar ar mai putea sa-ti mai faca asfel de chestii.Nu stiu daca ai mai avea incredere in ea,e foarte greu sa mai poti continua cand cineva ti-a furat fructul tau dorit....si ti-l da inapoi patat......oare crezi ca acest fruct va dainui.....poate da,poate nu.."-aici are perfecta dreptate,incredere in ea nu ai cum sa mai ai, si nu se merita ( zic eu)sa iei inapoi pe cineva care a fost "curat" si vine inapoi "patat". Si Kudika 15804 are perfecta dreptate cu "Nimic din ce ati trait impreuna nu va mai fi la fel,in cazul in care vei reveni la ea"-da asa este , chiar daca o accepti,nimic nu va mai fi ca inainte,vor exista mereu reprosuri ! Ca o parere, cauta-ti adevarata iubire la cineva cu suflet dechis,care iti demonstreaza iubire !
Dindirel
Postat pe 18 Iulie 2013 11:39
Femei de 2 lei care nu stiu ce vor. O doare-n cot de tine ca persoana, ea vrea doar sa fie ea fericita, indiferent langa cine. S-a plictisit de tine, s-a dus la ala si a vazut ca era mai bine cu tine si-acum e disperata ca nu stie ce sa faca.
Iubirea lu peste prajit cu sunca si castraveti murati.
Daca tu vrei sa stai langa o persoana care te poate parasi oricand, pe viitor, e decizia ta.
Eu personal i-as ura viata faina si un "hai pa".
kidd_o
Postat pe 18 Iulie 2013 11:54
Sincer...ieri cand plangea in bratele mele ma uitam la o icoana din camera ei si ma inchinam si ma miram cum se mai intoarce roata asta a vietii....
Sincer imi era frica de acest moment si speram sa nu se intample...Speram sa fie fericita alaturi de noua ei achizitie si sa ne vedem fiecare de treaba...mai ales dupa ce mi-a facut.
O tineam in brate dar in afara de o mila sfasietoare si de nostalgie...nu prea simteam altceva...
Imi e mila de ea si nu stiu ce sa-i fac sa nu mai sufere....dar nici sa fiu cu ea din mila nu pot...

Rxon_07
Postat pe 18 Iulie 2013 13:06
Prietenii mei imi spun sa o las balta si sa fiu atent ca e posibil sa joace teatru , dar nu...nu cred ca poate sa joace teatru atat de bine...Aveam in fata un om distrus...Nu am vazut-o niciodata atat de distrusa...

Imi tot spune ca regreta enorm si ca nu m-a inselat. Eu i-am replicat ca faptul ca se gandea la el cand era cu mine si ca dupa ce seara imi spunea noapte buna si ca ma iubeste, iar apoi il suna pe el si stateau la telefon ore intregi...tot inselat se cheama...
Consider ca a insela nu inseamna sa faci sex cu alta persoana...inseamna si sa te gandesti la persoana respectiva, sa i te destainui persoanei respective...sa se creeze o conexiune...In conceptia mea asta tot inselat se cheama...
Acum si-a schimbat si numarul de telefon ca sa nu mai primeasca mesaje de la el...

Imi e mila de ea si nu stiu cum sa fac sa nu mai sufere...dar nici sa o primesc inapoi nu pot...

Cred ca o sa o las sa se linisteasca ca sa pot purta o conversatie cu ea ca acum nu se poate...plange intr-una...
Rxon_07
Postat pe 18 Iulie 2013 13:15
Pana la urma tu ce vrei ?
kidd_o
Postat pe 18 Iulie 2013 13:28
De la: kidd_o, la data 2013-07-18 13:28:45Pana la urma tu ce vrei ?

Sa nu lase topicul asta sa moara, daca tot l-a fabricat.
Viorica_Ecaterina
Postat pe 18 Iulie 2013 13:30

Imi tot spune ca regreta enorm si ca nu m-a inselat. Eu i-am replicat ca faptul ca se gandea la el cand era cu mine si ca dupa ce seara imi spunea noapte buna si ca ma iubeste, iar apoi il suna pe el si stateau la telefon ore intregi...tot inselat se cheama...

da,te-a inselat si la propiu si la figurat

Consider ca a insela nu inseamna sa faci sex cu alta persoana...inseamna si sa te gandesti la persoana respectiva, sa i te destainui persoanei respective...sa se creeze o conexiune...In conceptia mea asta tot inselat se cheama...

cat de naiv poti fi

Acum si-a schimbat si numarul de telefon ca sa nu mai primeasca mesaje de la el...

am impresia ca-si bate joc de amandoi si de sentimenteke voastre

Imi e mila de ea si nu stiu cum sa fac sa nu mai sufere...dar nici sa o primesc inapoi nu pot...

mila?sti ca este un proverb:pe cine nu lasi sa moara ,nu te lasa sa traiesti

Cred ca o sa o las sa se linisteasca ca sa pot purta o conversatie cu ea ca acum nu se poate...plange intr-una...[/quote]

plange iar cand ti-a ranit tie inima????.......ai uitat,acum te gandesti numai la ea,din mila...oare e amestecata cu dragoste ranita?
Scuze ,poate sunt prea dura,dar credema ca mie imi este deja mila de tine,dar nu voi plange pt tine!
Titanika
Postat pe 18 Iulie 2013 13:50
De la: kidd_o, la data 2013-07-18 13:28:45Pana la urma tu ce vrei ?

nici el nu stie ce vrea,e complet confuz
Titanika
Postat pe 18 Iulie 2013 13:51
Nu e vorba de nemurirea topicului si de incercarea de a mentine topicul activ...nu cred ca am de castigat...

Intr-adevar sunt oarecum confuz in sensul ca...nu ma mai pot imagina impreuna cu ea si sunt convins ca istoria se poate repeta (de regula se repeta)...dar nu stiu cum sa fac sa nu mai sufere atat. Totusi am iubit-o enorm si ma doare cand o vad suferind...nu cred ca e ceva anormal.
Stiu cat doare si probabil ca acum, pe ea o doare mai mult decat m-a durut pe mine cand ne-am despartit...Ii inteleg durerea...
Rxon_07
Postat pe 18 Iulie 2013 14:06
Eu il inteleg ca-i confuz si stiu c-o iubeste, dar in acelasi timp are niste indoieli. Si daca nu tine cont de ele, tare ma tem ca mai tarziu o sa dea din nou chix cu femeia asta, femeie care i-a dovedit clar ca nu-l iubeste.
kidd_o
Postat pe 18 Iulie 2013 14:09
De la: Rxon_07, la data 2013-07-18 14:06:31Nu e vorba de nemurirea topicului si de incercarea de a mentine topicul activ...nu cred ca am de castigat...

Intr-adevar sunt oarecum confuz in sensul ca...nu ma mai pot imagina impreuna cu ea si sunt convins ca istoria se poate repeta (de regula se repeta)...dar nu stiu cum sa fac sa nu mai sufere atat. Totusi am iubit-o enorm si ma doare cand o vad suferind...nu cred ca e ceva anormal.
Stiu cat doare si probabil ca acum, pe ea o doare mai mult decat m-a durut pe mine cand ne-am despartit...Ii inteleg durerea...
te-a durut in orgoliu si cata bunatate manifesti....ai dat-o in extrema deja....fabrica alta poveste...aceasta este expirata deja
kudika_23018
Postat pe 18 Iulie 2013 14:14

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ii se va face dor de mine? 23 De la: manumarius 2 Mai 2010 14:24
Ce se intampla cand...? 20 De la: dandanaua_reloaded 22 Februarie 2010 21:02
e normal? 4 De la: tanusa 7 Mai 2010 11:23
Ramai insarcinata fara relatii sexuale? 47 De la: kudika_9935 23 Iunie 2012 02:35
nu mai stiu ce sa fac ...am nevoie disperata de pareriiii de orice fell:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((( 73 De la: nico_dana2006 2 Martie 2009 17:16