Setari Cookie-uri

Chiar absolut toti barbatii inseala?!

Taxi - Tacerea din ochi

http://www.youtube.com/watch?v=fKmuUDQdcXc
Viorica_Ecaterina
Postat pe 11 Decembrie 2013 10:01
De la: kudika_940065, la data 2013-12-04 12:03:18mintea ta se contrazice eu nu ma contrazic cu nimic,,,crede ma trage un pui de somn iti este necesar

Dar de unde, te contrazici la aproape fiecare replica.
Viorica_Ecaterina
Postat pe 11 Decembrie 2013 10:02
De la: kidd_o, la data 2013-12-09 19:24:54Asa zic si eu, o femeie poate sa insele mult mai "bine" decat un barbat. E mult mai simplu.
Insa indiferent cine inseala pe cine, nu exista nici o scuza, dar absolut nici una.

Oara asa sa fie? Numarul barbatilor care inseala este egal cu numarul femeilor care inseala. Studiile au aratat cam 50% la 50%.
Viorica_Ecaterina
Postat pe 11 Decembrie 2013 10:04
Parerea mea este ca o femeie inseala, doar cand acasa nu i se mai ofera atentia cuvenita, nu se mai simte iubita, apreciata, respectata. Sunt f rare cazurile, cand o femeie inseala pentru ca are libidoul marit, in schimb barbatii au instinct animalic, vaneaza si isi testeaza seductia ori de cate ori au ocazia. (Statistic vorbind, nu din inchipuirile mele) Si culmea, cei care au realizat aceste numerologii, sunt in mare majoritate barbati. Zic!
cristina_boeru_30
Postat pe 11 Decembrie 2013 10:18
Infidelitatea - de ce inseala barbatii?

http://www.la-psiholog.ro/info/infidelitatea-de-ce-inseala-barbatii
Viorica_Ecaterina
Postat pe 11 Decembrie 2013 10:24
De la: Viorica_Vio, la data 2013-12-11 10:24:35Infidelitatea - de ce inseala barbatii?

http://www.la-psiholog.ro/info/infidelitatea-de-ce-inseala-barbatii

De ce insala barbatii si femeile :
"Cauzele infidelitatii maritale: - imposibilitatea de a face fata diferentelor culturale sau etnice
- dezamagirea unui partener fata de evolutia relatiei
- expectatii nerealistice fata de casatorie
- curiozitate
- pierderea interesul fata de relatie, plictiseala
- dependenta fata de intimitatea fizica
- imposibilitatea de acomodare cu necesitatile partenerului, interesele sau planurile de viitor
- imposibilitatea de a-i comunica partenerului interesele, planurile de viitor
- plictiseala in casatorie, la serviciu, in viata sau relatie, rutina
- absenta motivatiei de a rezolva problemele relatiei impreuna. "

Citat din adresa de net poastata de Viorica.
Sper sa va trezeasca interesul si sa cititi tot textul de acolo.
In opinia mea este un text pertinent.
Radu_Cristian_1
Postat pe 14 Ianuarie 2014 16:41
hm... eu zic sa fii puternica si optimista .. nu toti inseala.. nu toti sunt o apa si un pamant
Marius_Dragutzzu_1
Postat pe 14 Ianuarie 2014 16:45
Cand iubesti nu ai motive, habar n-ai de ce ti se intampla , dar e placut. Nu cred ca toti barbati insala. Fii optimista! Poate inca nu ai intalnit barbatul care sa te merite.
Numai bine1
Titita4
Postat pe 17 Ianuarie 2014 18:58
Chiar absolut toti barbatii inseala?!

Chiar Toti ?

Poate o majoritate ?

Or fi mai multi cei peste 40 de ani ? Sau cei sub 40 de ani ?

Sa fie peste 90% ?

Sa fie 50% ?

Cred ca nu conteaza raspunsul la toate aceste intrebari.

Cel mai mult conteaza faptul ca toti cei inselati nu vor reusi sa uite niciodata ca au fost inselati si nimic nu va mai fi ca inainte.
Radu_Cristian_1
Postat pe 25 Ianuarie 2014 15:53
De la: kudika_nicole22, la data 2013-11-10 21:01:26
De la: kudika138694, la data 2013-11-10 13:57:34eu zik ca blocajul e la tine nu la barbati la nimeni,nu cred ca ce ai zis u ca a fi frumoasa si buna la pat asta tine un barbat doar ,eu cred ca sunt mai multe lucruri care fak ca un barbat sa te vada exact ceea ce cauta si iti zik cu siguranta nu va insela .Care sunt lucrurile astea ?mai multe :gandirea ,comunicarea,sexul, sa stii sa fii o pers hazlie ,nebunatica ,sa fii curata gospodina desavarsita si sexy in fiecare zi ,sa-l surprinzi in fecare zi cu ceva nou ,ca sa faci toate astea cate putin din toate ca sa fii femeia care trebuie ,trebuie sa investesti in tine in personalitatea ta ,sa urci sa evoluizi altfel ,da ,toti vor insela
Poti sa fii frumoasa si sexy si tot ce vrei tu, daca e magar si vrea sa te insele tot te va insela. Vezi cazul Nicoletei Luciu, barbatul ei avea o amanta de ani de zile. sau la fel, cazul Shakirei. si daca nici astea nu mai sunt femei frumoase.... pai atunci ce sa mai zic? Unora l-i s-a urat cu binele si inseala fara sa se gandeasca la consecinte. Si sa stii ca conteaza si cat de frumoase si bune la pat suntem. La ce ne uitam cand cunoastem o persoana prima data? la aspectul fizic normal. Eu zic sa fim realisti totusi.

Si la final aproape totii vin si isi cer iertare ...plang.. se "caca"pe ei ca le pare rau si nu o sa se mai intample( pana data viitoare) ... deci din punctul meu de vedere cred ca ai dreptate " li sa urat cu binele " si vor sa faca zile negre la altii😕😕😕😕
biancagabriela
Postat pe 15 Martie 2014 02:03

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Heelp:( 2 De la: Valy90 23 Aprilie 2011 20:56
ce parere aveti? 4 De la: kudika_12474 20 Iulie 2012 12:11
sa raman sau nu? 2 De la: kudika_976619 19 Noiembrie 2014 09:22
Am trait cu un om insurat! Si de atunci totul s-a intors impotriva mea ca un bumerang! 41 De la: Cazne 5 Mai 2012 13:49
Cum imi pot recuceri ex-ul? 140 De la: C_Florentina 22 Mai 2013 14:01