Setari Cookie-uri

fetelor va rog din suflet sa ma ajutati cu un sfat

De la: kudika_949563, la data 2014-01-08 14:01:18Chiar nu exista vindecare? Daca, spre exemplu, la PET totul va iesi fara probleme.. nu sunt sanse sa revina totul la normal? Sa poata avea o viata normala? In toate cazurile se ajunge la moarte in scurt timp? Mentionez ca osul este scos.. are endoproteza.. deci cancerul nu mai este acolo..

Citesc..si nu pot crede ce citesc..unde atata rautate....dintr-un suflet asa mic? Ai impartit momente frumoase langa el...."
cand am cunoscut un baiat foarte cuminte, sufletist.. deosebit de ceilalti. si foarte important, nu avea probleme de sanatate. Totul a decurs frumos, am avut o relatie frumoasa, speciala, aveam chiar planuri de viitor impreuna. Ne potriveam perfect. Mai mult, tinea foarte mult la mine. Imi spunea tot mereu ca decat sa patesc eu vreodata ceva rau,mai bine ar vrea sa pateasca el. Asta inainte, cand totul mergea bine si nu avea aceasta problema. Pana cand..in aprilie 2013, in urma unor dureri de genunchi, am aflat ca are cancer .....
..........de ce nu ai esti alaturi si in momentele grele, de ce nu al alini cu iubirea ta??????????????????????? de ce ...daca rolurile erau inverse..tu cum te simteai acum?
Fulg-de-nea
Postat pe 12 Ianuarie 2014 19:51
Am fost alaturi de el.. L-am incurajat si nici nu imi trecea prin cap sa il parasesc. Mi-a fost destul de greu si mie..dar am trecut prin niste momente groaznice in ultimul an.. si recunosc, inca sunt un copil..nu eram pregatita pentru o suferinta asa mare. Dar tot timpul am crezut ca odata cu tratamentul se termina suferinta si se va vindeca. Nu as mai putea suporta, Doamne fereste, o noua revenire a bolii.. As innebuni eu. Si din ce citesc pe net despre cancer.. nu prea exista vindecari si pacientii traiesc cu boala in corp cativa ani..apoi se sting. Mi-as dori mai mult decat orice ca el sa se vindece... dar frica ma determina sa gandesc asa.. si parintii, care imi spun ca am viitorul inainte..
kudika_949563
Postat pe 24 Februarie 2014 19:20
Se spune ca speranta moare ultima , deci SPERA si cine stie ? s-ar putea ca el sa faca parte din cei ce se vindeca !Incearca sa fiti fericiti sunteti atat de tineri.....
cristina55
Postat pe 25 Februarie 2014 23:12
E INTRADEVAR TRIST SI DE NEPERMIS CA OAMENI ATAT DE TINERI SA FIE OSANDITI SA SE LUPTE CU O BOALA CARE ESTE CA UN BALAUR CU SAPTE CAPETE!
Eu sper ca totul va fi bine,sanatate multa!
indira
Postat pe 26 Februarie 2014 01:31
Ma tot intreb, oare ce oameni si-or expune imaginatia, din partea Kundika?
Darius_
Postat pe 26 Februarie 2014 04:13
De la: Darius_, la data 2014-02-26 04:13:45Ma tot intreb, oare ce oameni si-or expune imaginatia, din partea Kundika?

Unii plictisiti, foarte probabil.
Viorica_Ecaterina
Postat pe 26 Februarie 2014 06:24
e simplu,daca il iubesti ramai cu el....daca nu,il parasesti,,,,,,,ajuta/l ...
NEGRUTTTT
Postat pe 26 Februarie 2014 07:51
Fa exact ceea ce ai vrea sa ti se faca tie daca tu ai fi cea bolnava !!!!!!!!!!!!!!!! Dar tine minte: nu din mila sa ramaii cu el ci din dragoste daca asta simti , din mila NU !!!!!!!!!!!!!!!
kudika_956659
Postat pe 5 Martie 2014 16:48

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
barfe 2 De la: scorpio67 14 Martie 2010 18:52
alyna_brunetabr 6 De la: Barbie30 13 Septembrie 2010 23:20
o iubire diferita de fiecare data 13 De la: MaraDonna 13 Octombrie 2009 19:44
destin sau iubire imposibila??? 20 De la: black_velevt 20 August 2010 19:41
Voi ce ati face? 4 De la: krizantema 11 Septembrie 2012 23:39