Setari Cookie-uri

de ce inseala barbatii?

De la: Radu_Cristian_1, la data 2014-01-23 20:05:53
De la: -Iulya, la data 2014-01-23 15:46:55.....si atunci ce ar fi de facut ,doamnelor ...daca ne IMPRIMAM in cap ca 99/ % din barbati inseala ?!

Daca imprimeul nu iese nici cu ACE si nici cu Vanish e posibil sa nu iasa deloc si ramane bine mersi acolo unde s-a imprimat.

uite cine se pricepe
-Iulya
Postat pe 24 Ianuarie 2014 21:41
De la: -Iulya, la data 2014-01-24 21:41:40
De la: Radu_Cristian_1, la data 2014-01-23 20:05:53
De la: -Iulya, la data 2014-01-23 15:46:55.....si atunci ce ar fi de facut ,doamnelor ...daca ne IMPRIMAM in cap ca 99/ % din barbati inseala ?!

Daca imprimeul nu iese nici cu ACE si nici cu Vanish e posibil sa nu iasa deloc si ramane bine mersi acolo unde s-a imprimat.

uite cine se pricepe

Multumesc.
Radu_Cristian_1
Postat pe 25 Ianuarie 2014 12:33
De la: -Iulya, la data 2014-01-23 14:35:00Sunt doua tipuri de barbati:cei care-si folosesc hormonii iar pe plan secund neuronii daca dai peste acest gen ,viata e un haos tip 2 : cei care apreciaza ceea ce au acasa si isi folosesc in egala masura ,hormonii si neuronii daca ai sansa sa ai un astfel de sot ,ramai ferm convinsa ,ca nu toti barbatii inseala !Eu ,am ramas ferm convinsa ca nu toti barbatii ,inseala ...am avut noroc

Faptul ca apreciaza ceea ce are acasa nu il impiedica sa aiba cate o aventura , diferenta? se intoarce mereu la sotie.....
cristina55
Postat pe 27 Ianuarie 2014 21:00
Gresit spus ”insala„caci unii nu o fac pentru mai mult timp, din cauza hormonilor cum a afirmat cineva ,sau din cauze clare , doar profita de posibilitatea de a face sex cu o alta femeie, pur si simplu din curiozitate.Fiecare persoana se comporta altfel si deci mereu e ceva ”nou„.(presupun)
cristina55
Postat pe 27 Ianuarie 2014 21:06
De la: kudika_15804, la data 2014-01-19 13:14:10
De la: matic888, la data 2014-01-16 15:44:32poate a mai fost discutat subiectul sub alte aspecte, dar totusi am o mare dilema: baietilor, de ce simtiti nevoia sa inselati? eu ma consider implinita,am langa mine un om minunat care imi spune mereu ca langa mine e fericit din toate punctele de vedere ...in situatia lui sunt multi altii care isi iubesc partenerele, cu toate asta viziteaza si alte don‘soare..care e motivul?

Nu va spune niciun barbat adevarul in aceasta directie!!!Infidelitatea,ca act in sine, este comuna atat femeilor,cat si barbatilor,dar balanta inclina spre latura masculina!!!!Nu iubesc toti,cu adevarat,multi o fac din curiozitate,prostie sau din razbunare!!Cine isi respecta si isi iubeste partenerul nu il va trada niciodata,indiferent de nota ambientala in care traieste cu acel partener!!!

Nici un barbat si nici o femeie nu va spune de ce inseala pentru ca habar nu au .O fac instinctiv si mai mult ca sigur in momentele acelea vorbesc doar hormonii si creierul si logica sunt doar de decor.
Arno_28
Postat pe 1 Februarie 2014 11:33
De la: cristina55, la data 2014-01-27 21:00:08
De la: -Iulya, la data 2014-01-23 14:35:00Sunt doua tipuri de barbati:cei care-si folosesc hormonii iar pe plan secund neuronii daca dai peste acest gen ,viata e un haos tip 2 : cei care apreciaza ceea ce au acasa si isi folosesc in egala masura ,hormonii si neuronii daca ai sansa sa ai un astfel de sot ,ramai ferm convinsa ,ca nu toti barbatii inseala !Eu ,am ramas ferm convinsa ca nu toti barbatii ,inseala ...am avut noroc

Faptul ca apreciaza ceea ce are acasa nu il impiedica sa aiba cate o aventura , diferenta? se intoarce mereu la sotie.....

Daca apreciaza ce are acasa, e multumit de relatie, si are respect atat fata de sine, cat si fata de sotia sa, un barbat nu va insela niciodata.
Viorica_Ecaterina
Postat pe 1 Februarie 2014 11:42
De la: Viorica_Vio, la data 2014-02-01 11:42:25
De la: cristina55, la data 2014-01-27 21:00:08

Daca apreciaza ce are acasa, e multumit de relatie, si are respect atat fata de sine, cat si fata de sotia sa, un barbat nu va insela niciodata.

înseamnã c-al tãu înºealã...aprioric...hi hi
quid_pro_quo
Postat pe 1 Februarie 2014 11:44
De la: matic888, la data 2014-01-16 15:44:32poate a mai fost discutat subiectul sub alte aspecte, dar totusi am o mare dilema: baietilor, de ce simtiti nevoia sa inselati? eu ma consider implinita,am langa mine un om minunat care imi spune mereu ca langa mine e fericit din toate punctele de vedere ...in situatia lui sunt multi altii care isi iubesc partenerele, cu toate asta viziteaza si alte don‘soare..care e motivul?

Ce probleme are fata cea împlinitã ...probabil cã bãrbaþii înºealã pe considerentul cã...au cu cine.Desigur...femeile-s victime toate...ele nu înºealã...ele-s abuzate sau manipulate. Vae Victis.
quid_pro_quo
Postat pe 1 Februarie 2014 11:47
De la: cristina55, la data 2014-01-27 21:06:58Gresit spus ”insala„caci unii nu o fac pentru mai mult timp, din cauza hormonilor cum a afirmat cineva ,sau din cauze clare , doar profita de posibilitatea de a face sex cu o alta femeie, pur si simplu din curiozitate.Fiecare persoana se comporta altfel si deci mereu e ceva ”nou„.(presupun)

Deci, potrivit (i)logicii tale, daca un barbat este infidel pentru o perioada scurta de timp, inseamna ca nu inseala.

Ca sa te citez: sa "mori" tu ca e asa? Ai vorbit din proprie experienta sau cum? Asa iti place sa te minti cand barbatul tau iti este infidel, ca nu te inseala?

Si afla, cucoana, ca nu toti oamenii inseala, ca sa generalizezi la modul cras in care dumneata o faci.
Viorica_Ecaterina
Postat pe 10 Februarie 2014 08:20

tu de ce respiri fato ?
quid_pro_quo
Postat pe 10 Februarie 2014 08:22
De la: Viorica_Vio, la data 2014-02-10 08:20:53
De la: cristina55, la data 2014-01-27 21:06:58Gresit spus ”insala„caci unii nu o fac pentru mai mult timp, din cauza hormonilor cum a afirmat cineva ,sau din cauze clare , doar profita de posibilitatea de a face sex cu o alta femeie, pur si simplu din curiozitate.Fiecare persoana se comporta altfel si deci mereu e ceva ”nou„.(presupun)

Deci, potrivit (i)logicii tale, daca un barbat este infidel pentru o perioada scurta de timp, inseamna ca nu inseala.

Ca sa te citez: sa "mori" tu ca e asa? Ai vorbit din proprie experienta sau cum? Asa iti place sa te minti cand barbatul tau iti este infidel, ca nu te inseala?

Si afla, cucoana, ca nu toti oamenii inseala, ca sa generalizezi la modul cras in care dumneata o faci.

mcar bãrbat-tu ar fi absolvit de-o eventualã culpã, cã are în mod evident circumstanþe atenuante...mai ales c-am vrut sã te recomand la topicul cu mirosuri persistente...sau parfumuri...mã rog
quid_pro_quo
Postat pe 10 Februarie 2014 08:33
De la: Dii_ma_Bator, la data 2014-02-10 08:33:53
De la: Viorica_Vio, la data 2014-02-10 08:20:53

mcar bãrbat-tu ar fi absolvit de-o eventualã culpã, cã are în mod evident circumstanþe atenuante...mai ales c-am vrut sã te recomand la topicul cu mirosuri persistente...sau parfumuri...mã rog

a se citi "mãcar"
quid_pro_quo
Postat pe 10 Februarie 2014 08:34
Definitia fidelitatii la barbati... Lipsa ocaziilor :D
arahne
Postat pe 2 Mai 2014 03:00
De la: arahne, la data 2014-05-02 03:00:20Definitia fidelitatii la barbati... Lipsa ocaziilor :D

as completa si cu lipsa conditiilor propice de a profita de ocaziile ivite.
Radu_Cristian_1
Postat pe 2 Mai 2014 21:22
www.ocazii.ro
-Iulya
Postat pe 2 Mai 2014 21:41

Radu_Cristian_1
Postat pe 2 Mai 2014 22:28
Eu sunt barbat si nu mi-am inselat niciodata nici o partenera pe care am avut-o...INSA cand vad cate o bunaciune pe strada creierul meu nu se poate abtine sa nu faca o scena in care eu o pun capra, ii ridic fustita ei de scolaritza, ii dau chiloteii jos si o penetrez pana ii sar capacele!
yeah123
Postat pe 27 Iunie 2014 09:46
De la: kudika_968714, la data 2014-06-27 09:46:38Eu sunt barbat si nu mi-am inselat niciodata nici o partenera pe care am avut-o...INSA cand vad cate o bunaciune pe strada creierul meu nu se poate abtine sa nu faca o scena in care eu o pun capra, ii ridic fustita ei de scolaritza, ii dau chiloteii jos si o penetrez pana ii sar capacele!

Gandeai ca,afirmatia ta va surprinde pe cineva???Afla ca ,NU!!
kudika_15804
Postat pe 27 Iunie 2014 11:04

Gandeai ca,afirmatia ta va surprinde pe cineva???Afla ca ,NU!! [/quote]

Ei CE CREZI? NU GANDEAM ASA CEVA! Am vrut doar sa stiti voi femeile ca veti fi inselate mereu de barbati. Asta e viata, resemnati-va
yeah123
Postat pe 27 Iunie 2014 11:11
De la: kudika_968714, la data 2014-06-27 11:11:15
Gandeai ca,afirmatia ta va surprinde pe cineva???Afla ca ,NU!!

Ei CE CREZI? NU GANDEAM ASA CEVA! Am vrut doar sa stiti voi femeile ca veti fi inselate mereu de barbati. Asta e viata, resemnati-va[/quote]

Resemnarea este apanajul lasilor,domnule draga!!Intr-adevar,aceasta este viata,dar este viata fiecarei persoane in parte,dupa cum doreste sa o traiasca!
kudika_15804
Postat pe 27 Iunie 2014 11:16
Barbatii inseala pentru ca voi femeile incetati sa mai faceti lucrurile care le faceati la inceput pentru a ne cuceri. Incetati sa va mai aranjati, incetati sa mai faceti sport, bagati Mc si shaorma cu de toate in fiecare zi pe motivu ca VAI DRAGA SUNT ASA OBOSITA DE LA MUNCA INCAT NU AM NICI UN CHEF SA GATESC SAU SA MANANC O ROSIE CU BRANZA SI UN PIEPT DE PUI CARE SE PREPARA IN 10 MINUTE.

Mai bine bag o shaorma daia melteneasca cat bratu de mare ca nu se simte. Pai nu se simte odata, de 2..de 9, dar cand te vei uita in oglinda te vei speria. Barbatii mai inseala pentru ca unele femei uita sa mai fie femei. Incep sa semene din ce in ce mai mult cu prietenii nostri.

Unele ragaie dupa ce mananca (mi se pare de o scarbosenie groaznica) altele cum deschid ochii sar pe iubit sa-l sarute si sa-i dea putin din respiratia de dimineata care-ti ucide caile respiratorii...nu mai zic gustu care ti-l lasa in gura. Inainte fugea repede la baie sa se spele inainte sa se trezeasca barbatu...acum o doare undeva ca e datoria barbatului sa o iubeasca si asa imputita cum s-a transformat.

Va inselati amarnic. Nimeni nu e obligat sa suporte toate astea si nimeni nu e obligat sa va iubeasca asa, NE SCARBITI. Bagati la cap.

yeah123
Postat pe 27 Iunie 2014 12:48
"de ce inseala barbatii?"- hm,zic eu ca de plictiseala sa tot incalzeasca acelasi fel de mancare!!!
Titanika
Postat pe 27 Iunie 2014 13:06
De la: kudika_968714, la data 2014-06-27 12:48:55Barbatii inseala pentru ca voi femeile incetati sa mai faceti lucrurile care le faceati la inceput pentru a ne cuceri. Incetati sa va mai aranjati, incetati sa mai faceti sport, bagati Mc si shaorma cu de toate in fiecare zi pe motivu ca VAI DRAGA SUNT ASA OBOSITA DE LA MUNCA INCAT NU AM NICI UN CHEF SA GATESC SAU SA MANANC O ROSIE CU BRANZA SI UN PIEPT DE PUI CARE SE PREPARA IN 10 MINUTE.

Mai bine bag o shaorma daia melteneasca cat bratu de mare ca nu se simte. Pai nu se simte odata, de 2..de 9, dar cand te vei uita in oglinda te vei speria. Barbatii mai inseala pentru ca unele femei uita sa mai fie femei. Incep sa semene din ce in ce mai mult cu prietenii nostri.

Unele ragaie dupa ce mananca (mi se pare de o scarbosenie groaznica) altele cum deschid ochii sar pe iubit sa-l sarute si sa-i dea putin din respiratia de dimineata care-ti ucide caile respiratorii...nu mai zic gustu care ti-l lasa in gura. Inainte fugea repede la baie sa se spele inainte sa se trezeasca barbatu...acum o doare undeva ca e datoria barbatului sa o iubeasca si asa imputita cum s-a transformat.

Va inselati amarnic. Nimeni nu e obligat sa suporte toate astea si nimeni nu e obligat sa va iubeasca asa, NE SCARBITI. Bagati la cap.

mai taca-ti klapa si bagati-o in saorma!!!
Titanika
Postat pe 27 Iunie 2014 13:08
De la: Titanika, la data 2014-06-27 13:08:27
De la: kudika_968714, la data 2014-06-27 12:48:55Barbatii inseala pentru ca voi femeile incetati sa mai faceti lucrurile care le faceati la inceput pentru a ne cuceri. Incetati sa va mai aranjati, incetati sa mai faceti sport, bagati Mc si shaorma cu de toate in fiecare zi pe motivu ca VAI DRAGA SUNT ASA OBOSITA DE LA MUNCA INCAT NU AM NICI UN CHEF SA GATESC SAU SA MANANC O ROSIE CU BRANZA SI UN PIEPT DE PUI CARE SE PREPARA IN 10 MINUTE.

Clar esti una din femeile de mai sus
yeah123
Postat pe 27 Iunie 2014 13:16
De la: kudika_968714, la data 2014-06-27 13:16:32
De la: Titanika, la data 2014-06-27 13:08:27

Clar esti una din femeile de mai sus

traieste-ti visul
Titanika
Postat pe 27 Iunie 2014 13:47
De la: yeah123, la data 2014-06-27 09:46:38Eu sunt barbat si nu mi-am inselat niciodata nici o partenera pe care am avut-o...INSA cand vad cate o bunaciune pe strada creierul meu nu se poate abtine sa nu faca o scena in care eu o pun capra, ii ridic fustita ei de scolaritza, ii dau chiloteii jos si o penetrez pana ii sar capacele!

Ce mai astepti??? Da-le pe la spate sa le sara parul din cap Felicitari ca numai cu gandul inseli. Adevarul e ca si sotul meu spune:ce e frumos si lui Dumnezeu e placut! Si.....saracul de el ramane doar cu uitatul(asa cred ) si probabil cu visele si inchipuirile pe care le ai si tu

dany39
Postat pe 12 Iulie 2014 10:07
De la: yeah123, la data 2014-06-27 12:48:55Barbatii inseala pentru ca voi femeile incetati sa mai faceti lucrurile care le faceati la inceput pentru a ne cuceri. Incetati sa va mai aranjati, incetati sa mai faceti sport, bagati Mc si shaorma cu de toate in fiecare zi pe motivu ca VAI DRAGA SUNT ASA OBOSITA DE LA MUNCA INCAT NU AM NICI UN CHEF SA GATESC SAU SA MANANC O ROSIE CU BRANZA SI UN PIEPT DE PUI CARE SE PREPARA IN 10 MINUTE.

Da,dar din puncul meu de vedere(si nu numai al meu) in ce ai spus tu mai sus,nu se incadreaza toate femeile.Probabil ai avut experiente de genul asta si itr-adevar e foarte scarbos ca o femeie sa faca ceea ce ai relatat tu si de asemenea ai foarte mare dreptate ca un barbat sa nu suporte asa ceva.Dar tin sa ma repet:nu toate femeile sunt asa cum ai relatat tu.Din pacate... astfel de femei nu sunt inselate si sunt vazute drept printese.Ceea ce spuneai intr-un mesaj anterior ca nu ti-ai inselat nici una dintre partenere....Si inca ceva:nu crezi ca noi femeile nu mai facem ce faceam la inceput si nu mai suntem asa atente la persoana noastra tot din cauza voastra a barbatilor si tot din cauza schimbarii de comportament al vostru?Mai gandeste-te inainte sa acuzi femeile.... Cu scuzele de rigoare
dany39
Postat pe 12 Iulie 2014 10:19
De la: Titanika, la data 2014-06-27 13:06:43"de ce inseala barbatii?"- hm,zic eu ca de plictiseala sa tot incalzeasca acelasi fel de mancare!!!

Eu schimb in fiecare zi "meniul" Sa schimbe si persoana/persoanele in cauza meniul zilnic si sa vada atunci ca nu mai sunt si nu se mai simt inselate.
dany39
Postat pe 12 Iulie 2014 10:47
Asta-i simplu. Ia sa te vad ca ramai fidel orice s-ar intampla.
Rotty_
Postat pe 12 Iulie 2014 11:23
De la: Rotty_, la data 2014-07-12 11:23:15Asta-i simplu. Ia sa te vad ca ramai fidel orice s-ar intampla.

Dar cine a vorbit de fidelitate,Rotty? Daca ptr mine era raspunsul?Stiu si eu? Daca se intampla sa ma insele si sa aflu nu stiu daca as plati cu aceeasi moneda sau as face o criza de isterie si sa fac pe Doctor Ciomu sa nu mai aiba cum sau pe cine insela.Dar...deocamdata e bine in legatura cu fidelitatea dupa cativa ani buni de convietuire impreuna cu bune si rele.Pe viitor...stiu si eu?

dany39
Postat pe 12 Iulie 2014 18:06

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
normalitate sau nu 11 De la: Barbie30 26 Iunie 2010 21:09
help me,please! 15 De la: kudika_nikole 14 Decembrie 2011 19:55
Ce sa fac???? 23 De la: kudika125148 28 Decembrie 2011 14:17
DESPRE BARBATI SI FEMEI IN GENERAL 12 De la: Constantin_Alexandru_2 2 Iunie 2013 02:04
era cu mine si o vedea pe fosta..... 20 De la: blue_angel1986 29 Decembrie 2009 03:46