Setari Cookie-uri

Sunt atras de sora mea

Kissulina, te pup si iti urez o zi cat mai buna!
Viorica_Ecaterina
Postat pe 18 Februarie 2014 09:39
De la: Viorica_Vio, la data 2014-02-18 09:39:33Kissulina, te pup si iti urez o zi cat mai buna!


Neata, Vio!!
kiss_my_ass
Postat pe 18 Februarie 2014 09:40
De la: kudika_954884, la data 2014-02-09 13:47:43Buna ziua. E primul meu mesaj aici si nu stiu daca l-am incadrat in categoria potrivita, imi cer scuze daca am gresit. Vreau sa incep prin a spune ca nu s-a intamplat nimic nepotrivit, nu este o situatie murdara asa ca amatorii de picanterii vor fi dezamagiti. Asa cum am scris in titlu, ma simt atras de sora mea, eu am 24 de ani ea are 31. Nu stiu de unde vine aceasta atractie, pentru ca o simt doar cand sunt singur, daca sunt cu sora mea nu simt nimic sexual fata de ea, ne imbratisam, ne sarutam si vorbim normal, nu exista momente tensionate sau situatii jenante intre noi. Dar cand sunt singur ma gandesc la ea altfel, cum ar fi daca as saruta-o as mangaia-o sau as dezbraca-o si alte ganduri pe care ar trebui sa le am in mod normal fata de iubitele mele nu fata de cineva din familie. Am vazut-o pe sora mea de cateva ori doar in lenjerie intima, la mare am vazut-o si in sanii goi cand eram copil sau in costum de baie la strand dar niciodata nu m-am simtit excitat in acele momente. Relatia noastra este foarte buna [intotdeauna am fost foarte apropiati] si nu as vrea sa o stric dar mi-e teama ca pana la urma sa nu fac ceva nepotrivit cand sunt cu ea si de aceea va cer sfatul. Am incercat sa vorbesc cu un prieten foarte bun despre asta si el mi-a recomandat sa discut cu sora mea sa ii explic situatia si sa gasim o rezolvare impreuna, dar nu pot face asa ceva, mi-e prea rusine si nici nu vreau sa ma gandesc cum s-ar simti. Cu alte persoane nu pot vorbi, nu am incredere si mi-e si foarte jena sa expun o astfel de dorinta nepotrivita. Daca aveti sfaturi sau ati trecut printr-o situatie similara si ati rezolvat-o va rog sa ma ajutati. Multumesc.




In primul rand nu trebuie sa ii spui surorii tale asta, ar jignio si te-ar privi ca un pericol pentru ea ! Spui ca.." ne imbratisam, ne sarutam si vorbim normal,"....aici explica mai clar cum se desfasoara aceste imbratisari si saruturi, ca intr-un fel iti imbratiseji si saruti un prieten, frate si altfel te manifesti in saruturi cu persoana pe care o iubesti ! Si ea ? cum a reactionat la aceste saruturi ? Cauza este ca duci lipsa de fete, traiesti cam izolat,nu ai anturaj corespunzator , umbla prin localitate , prin tara , cauta si fa-ti o prietena ,sau distreaza-te cu fete, baieti,prin cluburi fa aventuri cu ele, si in felul asta sora ta o vei considera doar o sora !Renunta la izolarea in care traiesti !
Dindirel
Postat pe 19 Februarie 2014 10:35
Multumesc tuturor pentru sfaturi si pareri, e bine sa afli cat mai multe opinii, de exemplu vreau sa va spun ca mie nici nu-mi trecuse prin minte sa apelez la un preot, cum mi s-a sugerat aici [nu spun ca este o solutie buna sau rea, dar pur si simplu eu nu m-am gandit la ea niciodata].
Cazul meu este neschimbat, dar ma gandesc serios sa apelez la un psiholog [o doamna despre care am auzit numai lucuri bune de la o prietena] la inceput doar pentru a discuta niste lucruri generale si apoi, daca consider ca ma poate ajuta, sa ii expun si situatia delicata in care ma aflu.
O sa va tin la curent cu orice progres, multumesc tututor. Sanatate!
kudika_954884
Postat pe 19 Februarie 2014 22:28
Am citit cu atentie..ceea ce ai scris...si cred ca atractia fata de sora ta..se datoreaza faptului ca iubita ta nu-ti ofera ..decat sex...si cam atat...iar sora..in viziunea ta..e complettarea sentimentului lipsa..fata de actuala iubita.! Faptul ca sunteti colegi..de atata timp..si n-ai simtit nevoia sa-i propui mai mult,denota ca n-o iubesti..iar sexul fara iubire...e mai nimic,doar o descarcare fiziologica.! Ar fi bine...sa incerci sa umbli mai mult si sa-ti gasesti...o prietena care sa te atraga si spiritual..ca sa nu-ti mai stea capul..unde nu trebuie.! In decursul anilor..am intalnit mai multe cazuri..."ciudate",cand sotia..si-a gasit sotul..in pat..cu propria mama..si s-a ajuns la divort,desi aveau doi copii...si multe alte cazuri..asemanatoare,dar..omul avand minte si constiinta..trebuie sa deosebeasca si sa discearna binele de rau...iar tu pari un om perfect constient de..slabiciunea ta...ceea ce este ..foarte bine..!! Daca ai fi credincios ti-ar prinde foarte bine..ca in fiecare seara sa te rogi..si sa-i ceri Domnului..sa-ti lumineze mintea..si sa-ti scoata din suflet...tot ce este rau..!!! Daca ai un preot bun..poti sa te si spovedesti,iar el..te va indruma..ce rugaciuni sa citesti...si se va ruga si el..pentru tine.!M-ar interesa sa stiu,daca ai parinti..si mai ales..mama..???Sunt sigura ca vei reusi sa-ti depasesti..aceasta slabiciune..si vei gasi o noua iubita...pe care s-o iubesti..si sa te simti iubit...nu numai sa accepti..o realatie...din..inertie.!! Domnul sa te binecuvanteze si sa-ti dea numai bine,pace-n suflet si fericire.! Amin.!!!
kudika133347
Postat pe 22 Februarie 2014 00:49
am vazut cum lumea isi da cu parerea,suntem o tara de "parerologi"!nu am citit toate prostiile spuse de voi,posibil sa fie ceva bun aici,dar m-am saturat sa citesc tot felul de sfaturi proaste! omul este in suferinta si voi il sufocati si mai tare si-l invinuiti pt gandurile lui,daca ar fi facut ceva il linsati? atunci cand ne alegem partenerii ,acestia seamana foarte mult cu noi,pentru ca avem model in familie sau prin preajma! aici este vorba de o tulburare ,poate nu prea grava,pe care ar putea sa o rezolve la un psiholog,la psihiatru nu prea are ce cauta,daca e trecut pe medicatie ,posibil sa -l tulbure si mai tare,si nu rezolva nimic!omul a ajuns aici fara medicamente,asa ca trebuie sa iasa fara pastile de aici!poate sa-i spuna si surorii sale ce se intampla,impreuna o sa gaseasca o solutie la psiholog,sunt frati,nu se poate intampla nimic rau,cat despre "sarutat",cred ca mai degraba este pupat, asa cum facem cu toti cand ne intanlim prietenii ,rudele,si cred ca nu este ceva interzis!nu este ceva grav,se rezolva cu cateva sedinte ,sau mai multe,la psiholog,numai el poate spune!sexul pana la epuizare nu-l ajuta deloc,si nici altceva nu o sa-i scoata gandurile din cap,trebuie sa mearga de urgenta la psiholog si gata!
tigruverde
Postat pe 23 Februarie 2014 07:19
Problema tocmai asta cred ca e..lipsa afectiunii,lipsa iubirii unei femei si tu vezi sau simti ca femeia aceea "perfecta" ar putea fi sora ta. Sincera sa fiu degeaba spui ca ai fantezii si etc cu ea pt ca n.au niciun rost..adica na..te.ai gandit ca la un moment dat ai putea fi pus in situatia de a avea relatii sexuale cu ea?si daca te ai gandit la asta,ai putea face asa ceva? Eu nu cred. Asa ca stai linistit pt ca atunci cand iti vei gasi o fata pe care s.o iubesti si care sa te iubeasca ,ea va fi singura fata din mintea ta. :)
Loredana_Madalina_1
Postat pe 23 Februarie 2014 07:29
popa nu te ajuta cu nimic ,nici el nu stie prea multe,te trimite la facut matanii,rugile la Dumnezeu iarasi nu te ajuta,Dumnezeu te ajuta dar nu-ti baga in traista!
tigruverde
Postat pe 23 Februarie 2014 07:29
"nasoala"situatia!eu zic ca-ti lipseste afectiune,dragoste...si multe altele...numai ca ceea ce-ti lipseste nu le vei gasi la sora ta,te asigur.nu inseamna ca,daca ea se poarta frumos cu tine,tu sa te gindesti la "bazaconii".pune mana si cauta-ti o femeie,o alta femeie,daca prietena ta nu iti da ceea ce ai nevoie,care sa-ti "scoata gargaunii din cap".adica....hmm...sa zic?sa te "stoarca"cu pasiune,cu dragoste...hai,ca nu e frumos sa intru in detalii...in concluzie iti trebuie o femeie adevarata sa nu-ti mai dea timp sa te gindesti la ...Doamne,iarta-ma!in timpul ce-ti trec prin cap asemenea ...pacate,hai sa le zicem pe nume,mai bine iesi la agatat,e mai sanatos si mai ortodox,crede-ma.mai bine "trage"tot ce prinzi,pina gasesti ce iti trebuie,decit sa iti treaca prin cap asa ceva.poti merge si la un terapeut in domeniu,dar eu o tin pe-a mea:o femeie iti trebuie!sau...mai multe...scuze ai,la virsta ta...ca hormonul,bate neuronul,din pacate.avem aici un caz concret...
armiedi_19665
Postat pe 23 Februarie 2014 08:15
salut am citit foarte atent problema ta si eu am trecut pri n aceasi problema ca si tine dar cu mama vitrega dupa ce am vb cu ea despre tot ce simt fata de ea si ca mi-o doresc foarte mult sa intamplat ceace sa intamplat si pe urma fiecare neam vazut de viatza noastra fiecare pe alt drum
kudika_14914
Postat pe 23 Februarie 2014 09:34
De la: kiss_my_ass, la data 2014-02-18 09:26:32
De la: Darius_, la data 2014-02-17 17:34:30Vroiam sa las deoparte subiectul dar din intamplare, sambata am avut un dialog cu o doamna de la o institutie de reintegrare a copiilor cu probleme, de profestie psiholog. Daca as asterne raspunsul dansei as atrage alte critici , contre si rautati asa ca scriu doar o scurta parte care mi s-a parut pe subiect in profunzime.

'Este o deficienta care trebuie tratata in functie de complexitatea ei, de medicina. Oamenii ar trebui sa aiba compasiune pentru un om care cere sfatul unor persoane (in cazul de fata pe forum populat si de oameni mai maturi decat el) iar daca nu il inteleg sa-l directioneze catre un centru medical. Daca cineva il condamna, sa se gandeasca la cei aflati in depresie. Nimeni cu alege depresia, din plictiseala, curiozitate sau pasiune, este o deficienta care indepandent de vointa este influentata de factori emotionali si nu are legatura cu vointa. Unui depresiv nu-i poti spune sa se dezica de asta si din urmatoarea zi sa renunte la depresie.'' Mi s-a pasut un raspuns obiectiv si pertinent.

In orice caz, daca tu cel aflat in dificultate ai cunostinte de engleza(domana fiind englezoaica) as putea sa o cantactez pentru o adresa email si poate iti dau un sfat mai detaliat.


1 persoana in cauza nu-si doreste "vindecarea" parerea mea sincera si personala este ca se astepta la ceva incurajari in ceea ce priveste "pasiunea" sa.
2 este o poveste inventata de kudika ceea ce ma face sa trag concluzia ca-i un site condus de oameni cu grave si reale probleme.


Viorica_Ecaterina
Postat pe 23 Februarie 2014 10:07
1. Sfatul unui psiholog ar fi util.
2. Sfatul unui duhovnic ar fi de asemenea util.
3. Dac s-ar gasi cineva priceput sa cerceteze o regresie karmica; o fi existat in alta viata un altfel de relatie intre voi si nu s-a "ars".
4. Un prieten (sau prietena) bun(a) care poate intelege si da un sfat.
5. Cineva care are o experienta similara.
6. NU INTELEG CUM SE POATE FACE HAZ DE UN OM CARE TRECE PRIN ASA CEVA! NUMAI LA ROMANI ABUNDA BASCALIA! OMUL NU SE ASCUNDE, CERE AJUTOR!
kudika_930014
Postat pe 23 Februarie 2014 10:29
De la: kiss_my_ass, la data 2014-02-18 09:26:32
De la: Darius_, la data 2014-02-17 17:34:30Vroiam sa las deoparte subiectul dar din intamplare, sambata am avut un dialog cu o doamna de la o institutie de reintegrare a copiilor cu probleme, de profestie psiholog. Daca as asterne raspunsul dansei as atrage alte critici , contre si rautati asa ca scriu doar o scurta parte care mi s-a parut pe subiect in profunzime.

'Este o deficienta care trebuie tratata in functie de complexitatea ei, de medicina. Oamenii ar trebui sa aiba compasiune pentru un om care cere sfatul unor persoane (in cazul de fata pe forum populat si de oameni mai maturi decat el) iar daca nu il inteleg sa-l directioneze catre un centru medical. Daca cineva il condamna, sa se gandeasca la cei aflati in depresie. Nimeni cu alege depresia, din plictiseala, curiozitate sau pasiune, este o deficienta care indepandent de vointa este influentata de factori emotionali si nu are legatura cu vointa. Unui depresiv nu-i poti spune sa se dezica de asta si din urmatoarea zi sa renunte la depresie.'' Mi s-a pasut un raspuns obiectiv si pertinent.

In orice caz, daca tu cel aflat in dificultate ai cunostinte de engleza(domana fiind englezoaica) as putea sa o cantactez pentru o adresa email si poate iti dau un sfat mai detaliat.


1 persoana in cauza nu-si doreste "vindecarea" parerea mea sincera si personala este ca se astepta la ceva incurajari in ceea ce priveste "pasiunea" sa.
2 este o poveste inventata de kudika ceea ce ma face sa trag concluzia ca-i un site condus de oameni cu grave si reale probleme.


Viorica_Ecaterina
Postat pe 23 Februarie 2014 10:47
Buna,
Sfatul meu este ca ar trebui sa mergi la un psiholog. Cred ca este de foarte mare ajutor parerea unui specialist indiferent de problemele cu care te confrunti. Cu siguranta te va ajuta sa treci peste acest moment si pe viitor iti va spune cum sa faci fata unor situatii dificile.

succes!
metaphor
Postat pe 23 Februarie 2014 11:01
Nu este singurul caz!Am mai vazut cazuri asa si la Tv a fost prezentat un caz asemanator . De fapt ca si in cazurile de pedofilie si in cazurile de incest si la toate cazurile o singura cauza a fost , izolarea, lipsa de anturaje si aventuri . La fel si la tine , traiesti in mediu izolat fara anturaje mai ales cu fete .Un psiholog niciodata nu ii spune clientului ce sa faca, ci el iti spune numai cauza, hotararea ce sa faci o iei tu !
Tycu
Postat pe 23 Februarie 2014 12:31
De la: Tycu, la data 2014-02-23 12:31:53 Nu este singurul caz!Am mai vazut cazuri asa si la Tv a fost prezentat un caz asemanator . De fapt ca si in cazurile de pedofilie si in cazurile de incest si la toate cazurile o singura cauza a fost , izolarea, lipsa de anturaje si aventuri . La fel si la tine , traiesti in mediu izolat fara anturaje mai ales cu fete .Un psiholog niciodata nu ii spune clientului ce sa faca, ci el iti spune numai cauza, hotararea ce sa faci o iei tu !



de-ar fi demnã de culpabilizat lipsa de anuturaje ºi aventuri...înseamnã cã viorika...titanika...ºi mai ºtiu eu ce lulye numai cu barza lor ereditarã s-ar coco...în cazul lor cu taþii...non-stop. Norocul lor cã mai se-mbatã omenirea, partea masculinã..periodic
quid_pro_quo
Postat pe 23 Februarie 2014 12:37
De la: quid_pro_quo, la data 2014-02-23 12:37:32
De la: Tycu, la data 2014-02-23 12:31:53 Nu este singurul caz!Am mai vazut cazuri asa si la Tv a fost prezentat un caz asemanator . De fapt ca si in cazurile de pedofilie si in cazurile de incest si la toate cazurile o singura cauza a fost , izolarea, lipsa de anturaje si aventuri . La fel si la tine , traiesti in mediu izolat fara anturaje mai ales cu fete .Un psiholog niciodata nu ii spune clientului ce sa faca, ci el iti spune numai cauza, hotararea ce sa faci o iei tu !



de-ar fi demnã de culpabilizat lipsa de anuturaje ºi aventuri...înseamnã cã viorika...titanika...ºi mai ºtiu eu ce lulye numai cu barza lor ereditarã s-ar coco...în cazul lor cu taþii...non-stop. Norocul lor cã mai se-mbatã omenirea, partea masculinã..periodic
Bravo ,domnule, dai dovada de o "inteligenta gramaticala " , unica ! Omenia nu consta int-o gramatica perfecta !
-Iulya
Postat pe 23 Februarie 2014 12:41
De la: -Iulya, la data 2014-02-23 12:41:38
De la: quid_pro_quo, la data 2014-02-23 12:37:32
De la: Tycu, la data 2014-02-23 12:31:53 Nu este singurul caz!Am mai vazut cazuri asa si la Tv a fost prezentat un caz asemanator . De fapt ca si in cazurile de pedofilie si in cazurile de incest si la toate cazurile o singura cauza a fost , izolarea, lipsa de anturaje si aventuri . La fel si la tine , traiesti in mediu izolat fara anturaje mai ales cu fete .Un psiholog niciodata nu ii spune clientului ce sa faca, ci el iti spune numai cauza, hotararea ce sa faci o iei tu !



de-ar fi demnã de culpabilizat lipsa de anuturaje ºi aventuri...înseamnã cã viorika...titanika...ºi mai ºtiu eu ce lulye numai cu barza lor ereditarã s-ar coco...în cazul lor cu taþii...non-stop. Norocul lor cã mai se-mbatã omenirea, partea masculinã..periodic
Bravo ,domnule, dai dovada de o "inteligenta gramaticala " , unica ! Omenia nu consta int-o gramatica perfecta !



nici ridicolul nu constã-n prostie asmatã. Draga mea...sunteþi o haitã de proaste...aliniatã unor dogme...ºi indirect una-alteia...Ce dreak nu-i evident ? Kudika-i site de femei sexi...mai urlãcâte una..episodic. Ce identificaþi a fi sexi la voi...împãienjenitelor ?...faptul cã aþi cotropit siteul...fãrã declaraþie de rãzboi explicit formulatã...vã e circumstanþã atenuantã ? Iniþail am zis cã sunteþi 4-5. Ia sã vedem...câte anoste nespãlate-s Demirugul pe siteul cel atribut al femeilor sexi : hoitul de viorikã...tu...proasta de titanikã....Fulgul...804-a...chiar de face pe dezinvolta-n privat...kidsu...kissul....ºi deºa mi se pierde firul..sunteþi mult maimulte aurolace chioare..sau inconºtiente..în orice caz....
quid_pro_quo
Postat pe 23 Februarie 2014 13:08
De la: quid_pro_quo, la data 2014-02-23 13:08:46
De la: -Iulya, la data 2014-02-23 12:41:38
De la: quid_pro_quo, la data 2014-02-23 12:37:32
De la: Tycu, la data 2014-02-23 12:31:53 Nu este singurul caz!Am mai vazut cazuri asa si la Tv a fost prezentat un caz asemanator . De fapt ca si in cazurile de pedofilie si in cazurile de incest si la toate cazurile o singura cauza a fost , izolarea, lipsa de anturaje si aventuri . La fel si la tine , traiesti in mediu izolat fara anturaje mai ales cu fete .Un psiholog niciodata nu ii spune clientului ce sa faca, ci el iti spune numai cauza, hotararea ce sa faci o iei tu !



de-ar fi demnã de culpabilizat lipsa de anuturaje ºi aventuri...înseamnã cã viorika...titanika...ºi mai ºtiu eu ce lulye numai cu barza lor ereditarã s-ar coco...în cazul lor cu taþii...non-stop. Norocul lor cã mai se-mbatã omenirea, partea masculinã..periodic
Bravo ,domnule, dai dovada de o "inteligenta gramaticala " , unica ! Omenia nu consta int-o gramatica perfecta !



nici ridicolul nu constã-n prostie asmatã. Draga mea...sunteþi o haitã de proaste...aliniatã unor dogme...ºi indirect una-alteia...Ce dreak nu-i evident ? Kudika-i site de femei sexi...mai urlãcâte una..episodic. Ce identificaþi a fi sexi la voi...împãienjenitelor ?...faptul cã aþi cotropit siteul...fãrã declaraþie de rãzboi explicit formulatã...vã e circumstanþã atenuantã ? Iniþail am zis cã sunteþi 4-5. Ia sã vedem...câte anoste nespãlate-s Demirugul pe siteul cel atribut al femeilor sexi : hoitul de viorikã...tu...proasta de titanikã....Fulgul...804-a...chiar de face pe dezinvolta-n privat...kidsu...kissul....ºi deºa mi se pierde firul..sunteþi mult maimulte aurolace chioare..sau inconºtiente..în orice caz....
La acest mesaj ,sa-ti raspunda cele indicate de tine , eu ce am avut sa-ti spun , ti-am spus Sub diferite forme ,daca nu ai dorit sa le intelegi sensul , te-as ruga sa -ti controlezi accentul gramatical ,acolo unde omenia-ti lipseste. O zi frumoasa iti doresc si distractie placuta
-Iulya
Postat pe 23 Februarie 2014 13:15
iulia dc bagi tu copilasii in seama
iiiiiiiiio
Postat pe 23 Februarie 2014 13:17
De la: iiiiiiiiio, la data 2014-02-23 13:17:04iulia dc bagi tu copilasii in seama
...ºi mai ºtiu eu ce lulye numai cu barza lor ereditarã s-ar coco...în cazul lor cu taþii...non-stop " pt aceasta fraza unde limita limita bunului simt este total depasita .!
-Iulya
Postat pe 23 Februarie 2014 13:23
De la: -Iulya, la data 2014-02-23 13:15:46
De la: quid_pro_quo, la data 2014-02-23 13:08:46
De la: -Iulya, la data 2014-02-23 12:41:38
De la: quid_pro_quo, la data 2014-02-23 12:37:32
De la: Tycu, la data 2014-02-23 12:31:53 Nu este singurul caz!Am mai vazut cazuri asa si la Tv a fost prezentat un caz asemanator . De fapt ca si in cazurile de pedofilie si in cazurile de incest si la toate cazurile o singura cauza a fost , izolarea, lipsa de anturaje si aventuri . La fel si la tine , traiesti in mediu izolat fara anturaje mai ales cu fete .Un psiholog niciodata nu ii spune clientului ce sa faca, ci el iti spune numai cauza, hotararea ce sa faci o iei tu !



de-ar fi demnã de culpabilizat lipsa de anuturaje ºi aventuri...înseamnã cã viorika...titanika...ºi mai ºtiu eu ce lulye numai cu barza lor ereditarã s-ar coco...în cazul lor cu taþii...non-stop. Norocul lor cã mai se-mbatã omenirea, partea masculinã..periodic
Bravo ,domnule, dai dovada de o "inteligenta gramaticala " , unica ! Omenia nu consta int-o gramatica perfecta !



nici ridicolul nu constã-n prostie asmatã. Draga mea...sunteþi o haitã de proaste...aliniatã unor dogme...ºi indirect una-alteia...Ce dreak nu-i evident ? Kudika-i site de femei sexi...mai urlãcâte una..episodic. Ce identificaþi a fi sexi la voi...împãienjenitelor ?...faptul cã aþi cotropit siteul...fãrã declaraþie de rãzboi explicit formulatã...vã e circumstanþã atenuantã ? Iniþail am zis cã sunteþi 4-5. Ia sã vedem...câte anoste nespãlate-s Demirugul pe siteul cel atribut al femeilor sexi : hoitul de viorikã...tu...proasta de titanikã....Fulgul...804-a...chiar de face pe dezinvolta-n privat...kidsu...kissul....ºi deºa mi se pierde firul..sunteþi mult maimulte aurolace chioare..sau inconºtiente..în orice caz....
La acest mesaj ,sa-ti raspunda cele indicate de tine , eu ce am avut sa-ti spun , ti-am spus Sub diferite forme ,daca nu ai dorit sa le intelegi sensul , te-as ruga sa -ti controlezi accentul gramatical ,acolo unde omenia-ti lipseste. O zi frumoasa iti doresc si distractie placuta



voi sunteþi chiar generatoare de distracþie...întru nefericirea voastrã mascatã-n te miri care virtuþi neînþelese....sãrãntoacelor
quid_pro_quo
Postat pe 23 Februarie 2014 13:37
De la: tigruverde, la data 2014-02-23 07:19:26am vazut cum lumea isi da cu parerea,suntem o tara de "parerologi"!nu am citit toate prostiile spuse de voi,posibil sa fie ceva bun aici,dar m-am saturat sa citesc tot felul de sfaturi proaste! omul este in suferinta si voi il sufocati si mai tare si-l invinuiti pt gandurile lui,daca ar fi facut ceva il linsati? atunci cand ne alegem partenerii ,acestia seamana foarte mult cu noi,pentru ca avem model in familie sau prin preajma! aici este vorba de o tulburare ,poate nu prea grava,pe care ar putea sa o rezolve la un psiholog,la psihiatru nu prea are ce cauta,daca e trecut pe medicatie ,posibil sa -l tulbure si mai tare,si nu rezolva nimic!omul a ajuns aici fara medicamente,asa ca trebuie sa iasa fara pastile de aici!poate sa-i spuna si surorii sale ce se intampla,impreuna o sa gaseasca o solutie la psiholog,sunt frati,nu se poate intampla nimic rau,cat despre "sarutat",cred ca mai degraba este pupat, asa cum facem cu toti cand ne intanlim prietenii ,rudele,si cred ca nu este ceva interzis!nu este ceva grav,se rezolva cu cateva sedinte ,sau mai multe,la psiholog,numai el poate spune!sexul pana la epuizare nu-l ajuta deloc,si nici altceva nu o sa-i scoata gandurile din cap,trebuie sa mearga de urgenta la psiholog si gata!



Si parerea ta cu ce ar fi mai buna decat celelalte?
Alte pareri sunt proaste dar nu faci decatsa le confirmi?
Arno_28
Postat pe 23 Februarie 2014 18:33
Buna..cel mai bine ar fi sa consulti un specialist..in speta ta un psihoterapeut...dar nu oricine..intereseaza-te...prin recomandari..Eu cred ca problema e ca nu ai trait o dragoste cu scantei..si ca esti poate atras de femeile mai mari decat tine,..si de aici frustrari si refulari sexuale in persoana surorii tale..ai gasit un personaj apropiat,matur si ti-ai proiectat dorintele ascunse.
oanamaria27
Postat pe 23 Februarie 2014 20:03
Geseala e a surori tale care nu intelege de a fi mai distanta ,ma refer in privinta saruturilor etc,a se intelege ca si tu esti de vina daca nu te gandesti ca sora e din sangele tau si ca genetic sunteti la fel.Mare greseala faci ca nu esti spiritual si ca traiesti mai mult carnar.Intelege ca sunt femei mult mai frumoase si mai dragalase decat sora ta.Viitorul omeniri exista prin incrusisarea infinita a speciei umane.Tu ne prezinti anihilarea speciei umane.
kudika490939
Postat pe 25 Februarie 2014 09:38
Raporturile sexuale intre rudele in linie directa - parinti si copii, frati intre ei sau veri primari - se numesc incestuoase.


Exista motive intemeiate pentru care relatiile de natura sexuala intre rudele in linie directa ar trebui evitate, unul dintre acestea fiind pedeapsa legala care se aplica cazurile de incest si care este de 2 pana la 7 ani de inchisoare.

Pe langa aspectul legal al problemei, in cazul in care se naste un copil, probabilitatea de transmitere a genelor recesive, care sunt responsabile de grave anomalii genetice sau deformatii, este mai mare in cazul consanguinizarilor in liniile directa ale aceleiasi familii. Una dintre bolile determinate de asemenea consanguinizari este hemofilia, o boala de sange, care apare numai la barbati si care prezinta mai multe anormalitati ale factorilor coagularii. Aceasta se caracterizeaza prin episoade hemoragice survenite frecvent, provocate de traumatisme minime. Bolnavii de hemofilie prezinta riscul de a dezvolta deformatii articulare infirmizante.

Literatura de specialitate mentioneaza cel mai cunoscut si mai monstruos caz de incest din istorie, cel al regelui Oedip care, atras fiind de propria mama, isi omoara tatal pentru a convietui mai departe cu cea care ii daduse viata. Mai tarziu, numele regelui a intrat in tratatele de psihanaliza, desemnand complexul nuclear al psihismului uman descoperit de Freud. Functional, complexul lui Oedip este definit prin atractia erotica a fiului pentru mama sa ostilitatea marcata fata de tata, pe care vrea sa-l inlocuiasca. Versiunea negativa a complexului presupune atractia erotica fata de parintele de acelasi sex.

In prezent, relatiile incestuoase sunt privite ca subiecte tabu in orice societate si pedepsite conform legii.

Este vorba despre o psihopatie:

a) Psihopati perversi sexual

Trasaturile comune perversilor sexuali:
1. Precocitatea- experiente care determina orientarea perversa sunt regasite in copilaria individului
2. Facilitatea conditionarii
3. Perversiunile- associate cu anomaliile caracteriale
4. Perversiunile- associate cu anomaliile cantitative (impotent, frigiditate).
Clasificarea perversiunilor sexuali:
I. Anomalii in alegerea partenerului

1. Masturbatia – autosatisfacerea erotica. O practica care are urmari asupra psihicului, tulburari ale atentiei, memoriei, anxietate.
2. Pedofilia – atractia fata de copii
3. Gerontafilia- atractia fata de persoane mult mai in varsta
4. Incestul – atractia sexuala fata de rude de sange apropiate (tata-fiica, fiu- mama, frate-sora).
5. Homosexualitatea- practicarea relatiilor sexuale cu indivizi de acelasi sex.
6. Transexualismul- subiectul nu accepta sexul sau biologic si doreste sa para ca apartine sexului opus → transvestitism

Arno_28
Postat pe 1 Martie 2014 20:08
Tratamentul se face in policlinici si in spitalele de psihiatrie, unde se ingrijesc even­tualele decompensari psihotice.
Tratamentul se stabileste si aplica de catre medicii psihiatri.


Arno_28
Postat pe 1 Martie 2014 20:42
De la: kudika_930014, la data 2014-02-23 10:29:221. Sfatul unui psiholog ar fi util.
2. Sfatul unui duhovnic ar fi de asemenea util.
3. Dac s-ar gasi cineva priceput sa cerceteze o regresie karmica; o fi existat in alta viata un altfel de relatie intre voi si nu s-a "ars".
4. Un prieten (sau prietena) bun(a) care poate intelege si da un sfat.
5. Cineva care are o experienta similara.
6. NU INTELEG CUM SE POATE FACE HAZ DE UN OM CARE TRECE PRIN ASA CEVA! NUMAI LA ROMANI ABUNDA BASCALIA! OMUL NU SE ASCUNDE, CERE AJUTOR!




Mai bateti mult campii cu psihologii?
V-am demonstrat ca o astfel de atractie intra in alta sfera de tratare a problemei.
Arno_28
Postat pe 1 Martie 2014 20:45
atunci du-te la un preot. O spovedanie si un sfat de la cineva care a mai intalnit cazuri de-astea e mai potrivit decât sa cauþi rezolvãri pe internet. Iar psihologul nu te judecã. Nu asta e menirea lui.
kudika_956794
Postat pe 2 Martie 2014 08:27
ceea ce nu intelegeti voi este faptul ca omul are o problema serioasa la cap in sesnul ca nu v-a putea controla nici el si nici un doctor ceea ce simte el. este la fel cum simt si homosexualii,pedofilii si alte anomalii de oameni,ptr ca asta este o anomalie. nu poate schimba ceea ce simte.nu se va lecui niciodata cum nu se lecuiesc nici homosexualii ,nici pedofilii si alti -lii. deviatie comportamentala. trebuie sa si-o infraneze si sa o ascunda cat poate de mult pana intr-o zi cand sora isi va da seama si se va retrage ea de langa fratior. asta e...
ajna_ra
Postat pe 2 Martie 2014 09:54

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ANTICONCEPTIONALE ??? 17 De la: bebe_Cristina 9 Martie 2010 16:16
Ciudat ! Anomalii psihice sau...normalitate ? 43 De la: freakyyy 7 Iunie 2010 01:14
Pb de familie 10 De la: kudika_986450 5 Mai 2016 15:09
scrasnit din dinti 16 De la: scorpio67 27 Noiembrie 2009 08:12
Cine a fost la vrajitoare? 28 De la: Alina1842 22 Iulie 2018 23:09