Setari Cookie-uri

Cum sa trec peste aceasta despartire?? o relatie care m-a distrus :(

O asemenea relatie e de........Doamne freest. De la trasul de par si de maini la ALTE forme de violenta nu este dacat un pas. Parerea mea este sa fugi fara sa privesti inapoi.
maria_doina
Postat pe 17 August 2014 13:24
Red_Velvet
Postat pe 17 August 2014 14:07
Deci din punctul meu de vedere eºti varzã rãu de tot. Pãi sã fi fost asta pe mâna mea cã dacã nu þi-l fãceam pilaf murat vai de capul lui. Ce dreq stai dupã un nesimþit auzi sã dea în tine pãi dacã nu îl lua smurdul . ªi tu nu ai familie,demnitate,orgoliu?ai fata grijã de tine ºi numai fi aºa bleaga.
flory2323
Postat pe 17 August 2014 14:41
De la: flory2323, la data 2014-08-17 14:41:20Deci din punctul meu de vedere eºti varzã rãu de tot. Pãi sã fi fost asta pe mâna mea cã dacã nu þi-l fãceam pilaf murat vai de capul lui. Ce dreq stai dupã un nesimþit auzi sã dea în tine pãi dacã nu îl lua smurdul . ªi tu nu ai familie,demnitate,orgoliu?ai fata grijã de tine ºi numai fi aºa bleaga.

-Iulya
Postat pe 17 August 2014 14:43
nu ti mai asculta mintea,fa ceea ce simte sufletul tau,nu trebuie sa faci nimic din ceea ce iti aduce durere in sufletul tau,traieste in prezent si descopera te pe tine ceea ce te face sa te simti bine,sigur ai multe calitati de care nu esti constienta,meriti mai mult de atat,meriti sa fii fericita tot timpul,nu doar cand vrea sau nu vrea altcineva
kudika_10069
Postat pe 17 August 2014 14:50
Ar trebui sa fii bucuroasa, ai scapat la limita. Nu e singurul specimen de sex masculin, barbat nu il pot numi. Nu inteleg de ce nu il vezi asa cum e de fapt: un vierme. Poate intr-o zi ai sa intelegi.
ramona231
Postat pe 17 August 2014 14:52
Felicitari celor ce stiu sa fie puternici...dar puterea interioara nu o putem da si altora...fiecare esec doare, dar cand vorbim de relatii durerea e de zeci de ori mai mare...pt ca uneori devine incontrolabila...la fel ca si taria noastra in a spune nu celor ce ne fac sa suferim...
Red_Velvet
Postat pe 17 August 2014 14:56
De la: Red_Velvet, la data 2014-08-17 14:56:18Felicitari celor ce stiu sa fie puternici...dar puterea interioara nu o putem da si altora...fiecare esec doare, dar cand vorbim de relatii durerea e de zeci de ori mai mare...pt ca uneori devine incontrolabila...la fel ca si taria noastra in a spune nu celor ce ne fac sa suferim...



Adevarat,dar la fel de adevarat este ca,daca nu reusim sa gestionam tot ce este negativ in viata noastra,suntem pierduti,far sanse de recuperare!!Durerea face parte din paletarul vietii,pana si cei ,care se declara fericiti,au parte,la un moment dat,de o forma a durerii!!

Cel ce nu sufera,nu va fi absolvit in aceasta viata!!
Relatiile insotite de durere sunt cele mai complexe,caci se duce o lupta continua intre ceea ce ai dorit,doresti si ce ai primit in realitate!!Iar oamenii puternici sunt,paradoxal,oamenii sensibili,delicati,fragili emotional!!De ce asa??Tocmai pentru ca taria personalitatii si caracterului lor stau in latura lor sensibila!!!
kudika_15804
Postat pe 17 August 2014 15:09
Fata draga,multumeste bunului Dumnezeu ca te-a luminat la minte sa pui punct unei relatii toxice si mai ales ca nu te-ai mai legat la cap sa mai ai si vreun plod cu asa cretin!Mergi la biserica , roaga-te lui Dumnezeu sa-ti ia aceasta povara de pe suflet cu toata fiinta ta ,iti spun ca nu te va lasa pentru ca tu esti faptura lui iar Dumnezeu nu-si uita copiii lui indiferent cat au gresit , important este ca seara in camaruta ta sa te rogi la el si fara teama dar sincer sa vorbesti cu el ca si cum ar fi in fata ta sa-i ceri sa te ajute sa uiti trauma prin care ai trecut si sa uiti pe omul care te-a facut sa suferi spunand ca tu il ierti pentru ceea ce ti-a facut si ca-i doresti cu toata fiinta ta binele.Dumnezeu stii ca prezent oricum este si stie absolut totul , nu poti sa ascunzi nimic de el de aceea ti-am spus sa fii sincera in cele ce-i spui si gandesti.Inteleg bine ca suferi , asta este ,nimeni nu te poate ajuta aici ci tu singura trebuie sa-ti scoti din cap si suflet acest individ insipid ca pe o buruiana rea, numai tu poti face asta;Apoi pentru ati usura dezintoxicarea de individul acesta aplica:masura nr.1.cat mai repede posibil pleaca in alt oras cat mai departe de cel in care ai fost cu individul acela;masura nr.2.canta , danseaza , iesi si cunoaste alti oameni dar casca ochii bine cu cine iti pui in plug sa nu repeti aceeasi tarasenie si mai ales schimba tactica nu-ti mai pune sufletul pe tava si inima in mana oricarui individ;masura nr.3.nu mai accepta probele!nu te mai lasa folosita!punct si abstinenta;masura nr.4.poate cel mai important lucru - Un tip care te place si tu il placi pe care l-ai gasit trebuie sa-l cunosti sub mai multe aspecte si nu neaparat sexual;Cunoasterea- si anume foarte important sa te informezi mult asupra vietii din familia lui pentru ca orice individ in familie primeste educatia celor sapte ani de acasa , tot acolo are primul model de viata pe care-l va adopta in noua si propria lui familie.Deci , familia lui este radacina tuturor raspunsurilor la ceea ce este el sub toate aspectele:boli ,naravuri , educatie, formare , concepte ,comportament , modele , trecut prezent si viitor.Nu intamplator proverbul spune ca ,, aschia nu sare departe de lemnar!Esti tanara , frumoasa , ai viata inainte!Mult noroc si sa auzim de bine!
kudika379299
Postat pe 17 August 2014 19:01
Ce-i drept este foarte urât cum s-a comportat cu tine! Un bãrbat când loveºte o fatã nu dã dovadã de bãrbãție ci de prostie! Îmi pare rãu pt tine. Sunt sigurã cã nu meritai. ªtiu cum e. ªi eu am o relație de 3ani ºi nu pot spune cã m-a lovit, dar nu mã mai înțelege ca odinioarã. Nu-mi dã voie sã ies din casã, sã merg la un suc cu fetele, nimic! În schimb el, poate sã mai iasã. Nu mã ascultã, uneori se strigã foarte urât ºi nuºtiu, efectiv, nuºtiu ce sã fac. :'( Îmi va fi greu sã mã despart de el, de aceea nici nu o fac. Consider cã îºi va reveni. Nu am niciun sfat prea bun, cel mai la îndemânã ar fi "ignoranța completã". Te pup ºi sã ai grijã de tine!
Malina-Paula
Postat pe 17 August 2014 19:16
draga mea eu am trecut prin asa ceva si te rog sa uiti relatia asta violenta verbala si cea fizica nu e buna nu are voie nnimeni dreptul sa jigneasca si sa loveasca fostul meu plateste scump pentru asa ceva eu nu iert pe nici un barbat
kudika433809
Postat pe 17 August 2014 20:25
viata e o lupta si in interiorul tau trebuie sa dai dovada de barbat si nu de femeie

kudika433809
Postat pe 17 August 2014 20:28
Draga mea...ncearca sa te impaci cu ideea ca mai bine singura,decat cu un Monstru ce se voia Inger ! Impaca-te cu tine,cu viata pe care ti-o poti construi departe de-o persoana careia ii place sa domine prin violenta fizica si verbala,care recurge la tertipuri ieftine pentru a-si demonstra siesi ca mai are inca putere fata de tine!Invata sa uiti si sa ierti...Invata sa traiesti frumos in pace si armonie cu cei din jur si la momentul potrivit iti vei gasi si Omul potrivit!
doar_femeie
Postat pe 17 August 2014 21:07
De la: doar_femeie, la data 2014-08-17 21:07:53Draga mea...ncearca sa te impaci cu ideea ca mai bine singura,decat cu un Monstru ce se voia Inger ! Impaca-te cu tine,cu viata pe care ti-o poti construi departe de-o persoana careia ii place sa domine prin violenta fizica si verbala,care recurge la tertipuri ieftine pentru a-si demonstra siesi ca mai are inca putere fata de tine!Invata sa uiti si sa ierti...Invata sa traiesti frumos in pace si armonie cu cei din jur si la momentul potrivit iti vei gasi si Omul potrivit!


asa este!!! Pentru nimic in lume o femeie nu trebuie sa sufere! cu siguranta timpul va vindeca ranile. Chiar daca acum pari a fi devastata in interiorul tau, intr-o buna zi vei vedea ca totul va trece si te vei bucura ca ai capatat puterea de a uita acel episod din viata ta. Niciodata nu e prea tarziu sa o iei de la capat si sa lasi in urma acele momente neplacute. Amintirile te vor urmari o perioada de timp, dar nu toata viata. Priveste cu speranta spre viitor si lasa trecutul in urma. Incearca! Testeaza-ti propriile forte si vei vedea ca esti indeajuns de puternica incat sa treci peste tot ceea ce te-a facut sa suferi. Violenta, sub toate formele ei este cea mai aspra arma cu care o femeie poate fi infranta.
Sasha_Criss
Postat pe 17 August 2014 21:16
De la: healthy006654, la data 2014-07-28 23:45:56Violenta denota lipsa stapanirii de sine, imaturitate, egoism, rautate, probleme psihice, nehotarare, lipsa credintei in Dumnezeu si a ascultarii de el, incapacitate de autocontrol, mandrie sau orgoliu nemasurat ect. Daca acum, la inceputul relatiei, a fost violent cu tine, gandeste-te cum ar putea ajunge mai tarziu, peste 5-10-20 de ani.

Ar fi trist, foarte trist sa risti sa-ti pierzi viata...Persoanele violente nu prea se "trateaza" usor. In viata de cuplu apar probleme INTOTDEAUNA si fiecare din parteneri greseste mai mult sau mai putin - caci nimeni nu este perfect; dar, ACESTE PROBLEME INEVITABILE trebuie rezolvate cu iubire, respect, calm, rabdare, intelepciune, si nu in ultimul rand printr-o buna comunicare.

Sfatul meu: gandeste la rece ce fel de viata iti doresti - frumoasa sau urata. Lasa deoparte sentimentalismele. CAUTA CEEA CE CREZI CA MERITI CU ADEVARAT SI VEI GASI.

ARAJEAZA-TE, IESI CU PRIETENELE, FIXEAZA-TI OBIECTIVE, FII FERICITA CU LUCRURILE BUNE DIN VIATA TA, DACA CONSIDERI CA NU LE AI MAI GANDESTE-TE, NU PERMITE CA FERICIREA TA SA DEPINDA DE UN BARBAT. FII FERICITA SI SINGURA. SI ASA, ATUNCI CAND VEI INTALNI PERSOANA POTRIVITA, VEI FI SI MAI FERICITA. SI FOARTE IMPORTANT: FII HOTARATA, PUTERNICA SI ACTIONEAZA. DACA SIMTI NEVOIA SA VORBIM POTI SA-MI SCRII LA ADRESA DE E-MAIL: ip07ip07@gmail.com


-Iulya
Postat pe 17 August 2014 21:29
Intradevar ai mare dreptate in ceea ce spui -IULIA PETRE
kudika454375
Postat pe 17 August 2014 21:43
Mai ales cand am citit povestea de mai sus imi aduc aminte si de mn ca asa am patit si eu ...
kudika454375
Postat pe 17 August 2014 21:45
"Relatia noastra nu mergea intrucat el a devenit foarte rau la nervi cu mine, nu ii mai convenea aproape nimic din ce faceam, ma critica, trebuia sa fiu aproape tot timpul de acord cu el,orice de sex masculin se apropia de mine vroia de fapt altceva decat vedeam eu, la certuri ma jignea foarte mult si incepuse sa foloseasca asupra mea pe langa violenta psihica si cea fizica.....deja era prea mult, incepuse sa ma bruscheze, sa ma traga de par, sa ma stranga de maini si de fiecare data pt orice eram de vina eu ca l-am enervat sau provocat...ma jignea foarte urat si baga frica in mine cu orice"

Bucura-te ca ai scapat de un asemea idiot si fereste-te de el de-acum inainte.
Inteleg ca l-ai iubit si ca inca mai ai sentimente, e ceva firesc atunci cand pierzi o persoana draga, insa poti sa iubesti enorm pe cineva, daca nu exista reciprocitate nu exista relatie. Barbatii care se manifesta violent intr-o relatie nu se pot numi barbati.
Incearca sa iei fiecare zi in parte si s-o umpli cu activitati ca sa treci mai usor peste.
kidd_o
Postat pe 18 August 2014 02:02
te rog, scrie-mi pe facebook, Bledea Agnes. Povestim mai multe. Sper ca esti bine! vreau sa iti fiu alaturi. Te pup!
Cherry_Lips
Postat pe 18 August 2014 10:59
Agnes Bledea, mai bine zis. Sa te prezinti te rog, sa stiu ca esti tu, doar pe tine te vreu de pe acest forum. :*
Cherry_Lips
Postat pe 18 August 2014 11:01
Te-ai gandit ca femeia cu care este acum are parte de toate lucrurile rele pe care le-ai avut tu, de o relatie toxica. Pentru ce o invidiezi? Ca s-a pricopsit cu un nemernic? Dureaza destul pana sa uiti. Rupe orice iti aminteste de el, sterge-i numarul din telefon, incearca sa-ti amintesti doar lucrurile rele pe care ti le facea de cate ori te gandesti la el. Mai vrei sa treci prin asta?
MIAFAROW
Postat pe 18 August 2014 22:38
totul depinde de tine daca nu doresti o viata mai buna atunci gindestete tot la el stiu ca e greu sa uiti dar tu esti singurul tau arbitru
kudika_953345
Postat pe 20 August 2014 18:33
intotdeauna trebuie sa inveti sa strangi din dinti si sa fii puternica, atat de puternica incat sa fii pregatit mereu sa urci munti fara sa iti fie frica de nimeni si nimic... acum e momentul in care sa apuci bine funia de rezerva si sa te tii bine si sa urci... indiferent cat de greu este... daca tot ce ati construit si facut impreuna a ramas la el nu e cazul sa disperi, bucura-te si fii mandra ca tu vei fi mereu in viata lui... tu in schimb ai ocazia acum sa construiesti ceva durabil singura si ceva ce nu poate sa iti mai ia nimeni... fii fericita si fii mandra de singuratatea, independenta si frumusetea timpului in care te ocupi de tine... fie ca inveti, fie ca citesti, fie ca bei un ceai, fie ca te uiti la un film sau vorbesti la telefon cu mama sau tatal tau... p.s: uita macar ptr o perioada de mediul virtual, citeste si fa cat mai mult sport poti...
kudika088428
Postat pe 21 August 2014 14:43
buna ma numesc ramona si am avut si eu parte candva de o asemenea experienta insa nu terbuie fi atat de revoltat/a pe cineva care isi destanuie experienta sa de viata prin care a trecut sau poate ca ati trecut si dvs la randul dvs prin asta ....acesta femeie are nevoie de multa intelegere si rabdrare la ora actuala deoarece a trecut poate prea devereme printr-o trauma fizica cat si mentala ..deci are nevoie nu de o ripostare are de nevoie de un sfat care sa o ajute..
kudika_927196
Postat pe 17 Septembrie 2014 23:08
draga mea si eu am trecut printr-o faza din asta pana la varsta de 26 de ani din cauza ca era prea gelos ..nici din casa nu ma lasa sa ies si mai matur decat mine cu cativa ani buni l-am suportat 3 ani pt ca am tinut la el ..etc..insa revin la subiectul tau: in cazul tau eu cred ca ar trebui sa faci o terapie sa te consulti cu un pshiholog sa faci cateva sedinte ..in cazul in care nu iti permiti sfatuieste-te cu cea mai buna prietena a ta sau cel mai bine cu mamma ta in foarte multe situatii este greu sa apelam la parinti insa crede.ma ca este cel mai bine fati curaj si discuta cu mama ta despre problema ta ..insa nu tine chestia asta pt tine ..cat despre el ce pot eu sa iti spun: incearca sa il uiti pt ca nu era persona potrivita pt tine ..deoarece s-a jucat cu mintea ta si a profitat pt ca el te crede slaba te crezi si tu pt ca el te face sa crezi ca esti slaba da defapt esti puternica si ce trebuie sa faci este sa -i dovedesti caci chiar esti ..eu in locul tau m-as informa pe unde merge in wekeend si m-as imbraca sexi si as incerca sa pun ochi pe cel mai tare tip al unui club daca merge in club sau la un party si m-as baga in seama si cu el sa ma vada ca sunt acolo chiar daca este cu x da mai mult nu as face as continua sa ma pup si eu cu X nu de alta numai sa ii vad reactia nu stiu daca ar rezista sa stea .. da asta numai sa ii starnesc putin nervi deci daca m-a iubit candva sunt sigura ca ar fi putin gelos chiar daca are iubta in prezent ..si daca iti arata caci chiar mai are sentimente fata de tine atunci este timpul sa il invarti tu .. si nu vei regreta cel putin vei afla daca te-a iubit sau doar te-a jucat dupa deget ..chiar daca s-a comportat urat cu tine unii barbati se tem de singurate sa nu fie parasiti si de aceea fac ce fac: adica daca nu te-ai dus tu a chemato pe x si daca nu s-a dus aceea ai venit tu .. exista niste chestii totul tine de mentalitatea ta asculta-ma pe mine ..eu ti-am dat si cateva tipsuri dar si un sfat sa vorbesti cu mama ta sau cea mai buna prietena eu iti doresc mult noroc
kudika_927196
Postat pe 17 Septembrie 2014 23:37
Eu te inteleg,eu am fost si sunt amenintata in continuare ca imi omoara copilul,am gresit ca l-am iubit,este dragostea vietii mele.Dar din pacare el mi-a facut cel mai mare rau,nu mai vreau sa aud de barbati,imi cresc copilul si incerc sa scap de barbatul care mi-a facut atata rau.
kudika_975702
Postat pe 4 Noiembrie 2014 10:01
Sfaturi peste sfaturi, daca esti atenta ai deja oameni care iti sunt alaturi desi nu te cunosc personal, deci mai multa lume a patit ceea ce ai patit tu sau ma rog asemanator...in concluzie se poate trece peste asta nu te alarma, totul consta in gandurile pe care ti le faci vizavi de intamplare, uneori e mai bine singur sa iti faci alta ordine de idei, cat despre frica fata de a nu-ti gasi pe altcineva este doar un zid in mintea ta pe care si eu sincer il am cateodata, gandeste-te ca vei avea cu siguranta sansa sa cunosti pe altcineva care te va face sa realizezi ca acel ex s-a schimbat pentru ca mai apoi tu sa nu te mai intelegi cu el sa ii pui capat, de fapt este ca o binecuvantare de la Dumnezeu tind sa cred eu, care sa nu te mai lase sa continui tu indiferent daca tu ai vrea asta devenind oarba de la atata atasare.

P.S:eu sunt baiat si sufar cateodata mai rau ca o fetita cu ghiozdanul in spate si totusi reusesc sa imi autoimpun niste chestii, fa-o si tu,te pup, ai grija de tn! :)
Only_One
Postat pe 4 Noiembrie 2014 11:29

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ce greu e...:( 4 De la: fante_de_dorobanti 27 Septembrie 2010 14:51
Salut :( 31 De la: martie02 18 Octombrie 2009 22:53
Ne-am despartit si o vreau inapoi 73 De la: blackmagic84 7 Mai 2011 20:14
Ce e cu mine? 27 De la: valutza_healthy 12 Septembrie 2010 01:25
buna ziua 11 De la: gina37 25 Noiembrie 2009 09:13