Mai multe
care razboi,,,eu nu postez nimic in contradictoriu,,crede ma ce ti am zis eu este cel mai aproape de adevar ca nu ti convine e altceva,,decizii poti sa ei cate vrei daca nu cunosti bn taberele nu inseamna ca ai luat o decizie calculata ci la rece,,,nu te mai urca pe nici un podium,,eu sunt cel mai bun prieten al tau
|
||
|
kudika_950728 Postat pe 18 August 2014 18:55 |
||
|---|---|---|
Pentru ca v-ati implicat in povestea mea expusa pe acest forum ma simt datoare sa va tin la curent si sa va informez despre ceea ce am facut. Nu am dat niciun raspuns la acea invitatie transmisa de director prin intermediul asistentei si incerc sa-mi iau gandul de la el. M-am gandit foarte bine si pentru ca in cazul meu ratiunea are mereu castig in fata inimii, am decis ca cel mai bine pentru mine ar fi sa-l uit definitiv. Chiar daca o sa-l vad si o sa-i aud numele in jurul meu, cred ca dupa ceva timp voi reusi sa nu ma mai gandesc la el. Probabil m-ar fi tratat ca pe un obiect si ma indoiesc ca ar fi iesit o poveste de dragoste adevarata intre noi doi. Faptul ca are o relatie pe care o tine ascunsa de foarte mult timp ma face sa cred ca nu e fidel, ca e mincions si neserios. Exact tipul de barbat de care mi-am propus intotdeauna sa ma feresc; unul misterios si ascuns. Va mai trece o perioada de timp pana sa-l uit dar decat sa ma procopsesc cu alte probleme, mai bine ma consolez de una singura. Daca ii e rusine sa se afiseze cu actuala si pozeaza mereu in vesnicul burlac sigur cu mine nu avea planuri bine intemeiate. Cu siguranta in momentul in care voi intalni o persoana pe gustul meu ma voi indragosti din nou si voi uita toata povestea asta ..
|
||
|
Sasha_Criss Postat pe 30 August 2014 13:16 |
||
De la: Sasha_Criss, la data 2014-08-30 13:16:03Pentru ca v-ati implicat in povestea mea expusa pe acest forum ma simt datoare sa va tin la curent si sa va informez despre ceea ce am facut. Nu am dat niciun raspuns la acea invitatie transmisa de director prin intermediul asistentei si incerc sa-mi iau gandul de la el. M-am gandit foarte bine si pentru ca in cazul meu ratiunea are mereu castig in fata inimii, am decis ca cel mai bine pentru mine ar fi sa-l uit definitiv. Chiar daca o sa-l vad si o sa-i aud numele in jurul meu, cred ca dupa ceva timp voi reusi sa nu ma mai gandesc la el. Probabil m-ar fi tratat ca pe un obiect si ma indoiesc ca ar fi iesit o poveste de dragoste adevarata intre noi doi. Faptul ca are o relatie pe care o tine ascunsa de foarte mult timp ma face sa cred ca nu e fidel, ca e mincions si neserios. Exact tipul de barbat de care mi-am propus intotdeauna sa ma feresc; unul misterios si ascuns. Va mai trece o perioada de timp pana sa-l uit dar decat sa ma procopsesc cu alte probleme, mai bine ma consolez de una singura. O autosugestie corecta si un autocontrol pe masura!!! Ca sa ajungi pe culmea valului trebuie sa stii sa inoti si sa urci pe acel val, astfel incat puterea lui sa nu te arunce in adancul fara sanse de supravietuire!!!
|
||
|
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 30 August 2014 13:24 |
||
De la: Sasha_Criss, la data 2014-08-30 13:16:03Pentru ca v-ati implicat in povestea mea expusa pe acest forum ma simt datoare sa va tin la curent si sa va informez despre ceea ce am facut. Nu am dat niciun raspuns la acea invitatie transmisa de director prin intermediul asistentei si incerc sa-mi iau gandul de la el. M-am gandit foarte bine si pentru ca in cazul meu ratiunea are mereu castig in fata inimii, am decis ca cel mai bine pentru mine ar fi sa-l uit definitiv. Chiar daca o sa-l vad si o sa-i aud numele in jurul meu, cred ca dupa ceva timp voi reusi sa nu ma mai gandesc la el. Probabil m-ar fi tratat ca pe un obiect si ma indoiesc ca ar fi iesit o poveste de dragoste adevarata intre noi doi. Faptul ca are o relatie pe care o tine ascunsa de foarte mult timp ma face sa cred ca nu e fidel, ca e mincions si neserios. Exact tipul de barbat de care mi-am propus intotdeauna sa ma feresc; unul misterios si ascuns. Va mai trece o perioada de timp pana sa-l uit dar decat sa ma procopsesc cu alte probleme, mai bine ma consolez de una singura. alege ce e bun de la viata , nu resturile altora
|
||
|
-Iulya Postat pe 30 August 2014 13:24 |
||
De la: Sasha_Criss, la data 2014-08-30 13:16:03Pentru ca v-ati implicat in povestea mea expusa pe acest forum ma simt datoare sa va tin la curent si sa va informez despre ceea ce am facut. Nu am dat niciun raspuns la acea invitatie transmisa de director prin intermediul asistentei si incerc sa-mi iau gandul de la el. M-am gandit foarte bine si pentru ca in cazul meu ratiunea are mereu castig in fata inimii, am decis ca cel mai bine pentru mine ar fi sa-l uit definitiv. Chiar daca o sa-l vad si o sa-i aud numele in jurul meu, cred ca dupa ceva timp voi reusi sa nu ma mai gandesc la el. Probabil m-ar fi tratat ca pe un obiect si ma indoiesc ca ar fi iesit o poveste de dragoste adevarata intre noi doi. Faptul ca are o relatie pe care o tine ascunsa de foarte mult timp ma face sa cred ca nu e fidel, ca e mincions si neserios. Exact tipul de barbat de care mi-am propus intotdeauna sa ma feresc; unul misterios si ascuns. Va mai trece o perioada de timp pana sa-l uit dar decat sa ma procopsesc cu alte probleme, mai bine ma consolez de una singura. eram topit dp povestea ta oricum nu i nevoie sa mi multumesti
|
||
|
kudika_950728 Postat pe 30 August 2014 13:36 |
||
De la: Sasha_Criss, la data 2014-08-30 13:16:03Pentru ca v-ati implicat in povestea mea expusa pe acest forum ma simt datoare sa va tin la curent si sa va informez despre ceea ce am facut. Nu am dat niciun raspuns la acea invitatie transmisa de director prin intermediul asistentei si incerc sa-mi iau gandul de la el. M-am gandit foarte bine si pentru ca in cazul meu ratiunea are mereu castig in fata inimii, am decis ca cel mai bine pentru mine ar fi sa-l uit definitiv. Chiar daca o sa-l vad si o sa-i aud numele in jurul meu, cred ca dupa ceva timp voi reusi sa nu ma mai gandesc la el. Probabil m-ar fi tratat ca pe un obiect si ma indoiesc ca ar fi iesit o poveste de dragoste adevarata intre noi doi. Faptul ca are o relatie pe care o tine ascunsa de foarte mult timp ma face sa cred ca nu e fidel, ca e mincions si neserios. Exact tipul de barbat de care mi-am propus intotdeauna sa ma feresc; unul misterios si ascuns. Va mai trece o perioada de timp pana sa-l uit dar decat sa ma procopsesc cu alte probleme, mai bine ma consolez de una singura. |
||
|
Radu_Cristian_1 Postat pe 30 August 2014 15:38 |
||
|
Sasha_Criss iti doresc sa fi in permanenta vigilenta si exigenta asa cum esti acum. Sper sa nu accepti niciodata ca partener de viata un barbat cu mai putin bun simt si educatie decat ai tu, oricat de frumos si bogat ar fi el.
|
||
|
Radu_Cristian_1 Postat pe 31 August 2014 00:06 |
||
De la: Radu_Cristian_1, la data 2014-08-31 00:06:58Sasha_Criss iti doresc sa fi in permanenta vigilenta si exigenta asa cum esti acum. multumesc mult! Sper si eu ca atunci cand voi lua o decizie sa fie cea corecta.
|
||
|
Sasha_Criss Postat pe 31 August 2014 00:59 |
||
De la: Sasha_Criss, la data 2014-08-30 13:16:03Pentru ca v-ati implicat in povestea mea expusa pe acest forum ma simt datoare sa va tin la curent si sa va informez despre ceea ce am facut. Nu am dat niciun raspuns la acea invitatie transmisa de director prin intermediul asistentei si incerc sa-mi iau gandul de la el. M-am gandit foarte bine si pentru ca in cazul meu ratiunea are mereu castig in fata inimii, am decis ca cel mai bine pentru mine ar fi sa-l uit definitiv. Chiar daca o sa-l vad si o sa-i aud numele in jurul meu, cred ca dupa ceva timp voi reusi sa nu ma mai gandesc la el. Probabil m-ar fi tratat ca pe un obiect si ma indoiesc ca ar fi iesit o poveste de dragoste adevarata intre noi doi. Faptul ca are o relatie pe care o tine ascunsa de foarte mult timp ma face sa cred ca nu e fidel, ca e mincions si neserios. Exact tipul de barbat de care mi-am propus intotdeauna sa ma feresc; unul misterios si ascuns. Va mai trece o perioada de timp pana sa-l uit dar decat sa ma procopsesc cu alte probleme, mai bine ma consolez de una singura. Din pacate asa va face toata viata, femeile lui , sotia si amantele vor fi doar pasagere prin viata viata lui.Nu se va schimba niciodata. Ai ales bine!
|
||
|
Arno_28 Postat pe 31 August 2014 19:11 |
||
| Buna,si eu traiesc aceleasi lucruri ca tine, sunt indragostit de ea, alta femeie nu-mi place, nu simt nimic pt nimeni altcineva decat pt ea, o iubesc nespus de mult si inca nu i-am zis nimic inca si nu stiu cum sa fac.La fel, e directoarea mea de vanzari, o iubesc f. mult, si nu i-am zis, nu pot iubi pe alta decat pe ea, o urmaresc pe fb ca un disperat sa vad ce s mai postat, intru de pe alt cont ca m-a blocat pe al meu, am dat share intr-o zi la ce a postat ea si cred ca a vazut si m -a blocat, era ceva legat de dragoste ce zicea ea, si eu eram de acord, mi-a placut ce a zis.Tot timpul merg sa-i vad masina daca a ajuns acasa, sunt disperat dupa ea sa vad ce face pt ca o iubesc, m-am indragostit de ea.,o iubesc. | ||
|
Tommy15 Postat pe 12 Octombrie 2014 05:46 |
||
De la: Tommy15, la data 2014-10-12 05:46:17Buna,si eu traiesc aceleasi lucruri ca tine, sunt indragostit de ea, alta femeie nu-mi place, nu simt nimic pt nimeni altcineva decat pt ea, o iubesc nespus de mult si inca nu i-am zis nimic inca si nu stiu cum sa fac.La fel, e directoarea mea de vanzari, o iubesc f. mult, si nu i-am zis, nu pot iubi pe alta decat pe ea, o urmaresc pe fb ca un disperat sa vad ce s mai postat, intru de pe alt cont ca m-a blocat pe al meu, am dat share intr-o zi la ce a postat ea si cred ca a vazut si m -a blocat, era ceva legat de dragoste ce zicea ea, si eu eram de acord, mi-a placut ce a zis.Tot timpul merg sa-i vad masina daca a ajuns acasa, sunt disperat dupa ea sa vad ce face pt ca o iubesc, m-am indragostit de ea.,o iubesc. Dupa ce descrii pare mai repede obsesie si hartuire!Pare o pasiune bolnava deja! |
||
|
Arno_28 Postat pe 12 Octombrie 2014 07:28 |
||
| Eu cred ca ar trebui sa faci tu primul pas.Ai zis ca are o relatie, dar nimeni nu stie despre cine este vorba.E posibil sa fie doar o presupunere, daca are acea legatura cred ca are sa-ti spuna in momentul cand ai sa-l abordezi.Trimite-i cerere de prietenie pe fb si vezi cum reactioneaza.Daca il doresti atat de mult, fii tu cea care ia initiativs, el nu are de unde sa stie ce simti tu daca nu ii spui.Hai, fi curajoasa, nu ai nimic de pierdut. | ||
|
Flori-Iasi Postat pe 12 Octombrie 2014 09:26 |
||
De la: Tommy15, la data 2014-10-12 05:46:17Buna,si eu traiesc aceleasi lucruri ca tine, sunt indragostit de ea, alta femeie nu-mi place, nu simt nimic pt nimeni altcineva decat pt ea, o iubesc nespus de mult si inca nu i-am zis nimic inca si nu stiu cum sa fac.La fel, e directoarea mea de vanzari, o iubesc f. mult, si nu i-am zis, nu pot iubi pe alta decat pe ea, o urmaresc pe fb ca un disperat sa vad ce s mai postat, intru de pe alt cont ca m-a blocat pe al meu, am dat share intr-o zi la ce a postat ea si cred ca a vazut si m -a blocat, era ceva legat de dragoste ce zicea ea, si eu eram de acord, mi-a placut ce a zis.Tot timpul merg sa-i vad masina daca a ajuns acasa, sunt disperat dupa ea sa vad ce face pt ca o iubesc, m-am indragostit de ea.,o iubesc. Ai devenit obsesiv,este adevarat,atunci cand te indragostesti ,totul se rezuma la persoana iubita,dar ,la tine,sesizez obsesia bolnava,ai trecut in extrema negativa a iubirii patimase!!!Ai grija,faptul ca te-a blocat pe acel site ar trebui sa te dezmeticeasca ,pentru ca a fost mesajul ei de respingere!!! |
||
|
kudika_15804 Postat pe 12 Octombrie 2014 10:36 |
||
| sincer, la 18 ani ar trebui sa ai altfel de obsesii, probabil cele legate de viitorul tau, cum ar fi sa urmezi o facultate, sa incerci sa lucrezi undeva, etc. Obsesiile de genul pe care tocmei ni l-ai relatat sunt trecatoare ca ploile de vara. Asa ca......... | ||
|
maria_doina Postat pe 12 Octombrie 2014 13:11 |
||
| Evident, sa ti-l scoti din cap. Cu atat mai mult cu cat are o relatie. Nimeni nu are dreptul sa intervina in iubirea a doi oameni, iar daca esti cu adevarat indragostita, vei intelege ca i-ai face rau si i-ai complica relatia actuala, intervenind. Pune-te, pe deasupra, si in situatia actualei iubite a sefului tau. Tie ti-ar conveni ca o alta femeie sa se amestece intr-o relatie de-a ta, motivand, simplu, ca e indragostita? Mai devreme sau mai tarziu, chiar daca, prin absurd vei ajunge sa fii cu seful tau, va trebui sa dai raspuns prin suferinta personala unei suferinte provocate de a desparti un cuplu. Iubirea nu este aceasta - iubirea vrea doar binele, nu este egoista. Poate fi obsesie. Iar a nu te putea lupta cu obsesiile tale inseamna a deveni sclava viciilor... | ||
|
alinaiulianapopescu Postat pe 12 Octombrie 2014 14:17 |
||
| auzi tu te uiti la bogatia lui nu la caracter, mai invata fetito ce e aia iubire si stii ceva mie imi e sila de materialisti, dc vrei bani fa-i singura nu te milogi la javrele astea de barbati ca vei ajunge sa fii sclava lor sexuala | ||
|
sunamita75 Postat pe 12 Octombrie 2014 15:17 |
||
|
eu zic sa-l abordezi cu tupeu... daca nu este liber, atunci lasa-l,,,si uita-l. ai tot timpul din lume sa-ti cunosti sufletul pereche Bafta si spor in toate |
||
|
Liviu_007 Postat pe 12 Octombrie 2014 19:13 |
||
|
Lasa timpul sa treaca si poate ar fi mai bine sa te axezi pe studiu sau pe altceva, nu pe baieti. Cam devreme la tine! |
||
|
mariacristinapp Postat pe 13 Octombrie 2014 00:11 |
||
|
"Am mai incercat o relatie dar il comparam cu el, si mereu va fi inutila o comparatie cu el pentru ca e prea bogat ca sa aiba egal intr-un alt baiat." deci?! ce ai iubii mai mult la el?! Banii?! Hai sa fim seriosi, daca il iubeai seios... nu ai fi facut o astfel de remarca! Probabil tipul e frumos, stilat si cu bani, barbatul perfect pentru iubit! iar iubirea ta pleaca din cap nu din inima! |
||
|
enna_grace Postat pe 13 Octombrie 2014 09:22 |
||
De la: enna_grace, la data 2014-10-13 09:22:12"Am mai incercat o relatie dar il comparam cu el, si mereu va fi inutila o comparatie cu el pentru ca e prea bogat ca sa aiba egal intr-un alt baiat." |
||
|
Sasha_Criss Postat pe 15 Noiembrie 2014 21:17 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| VITILIGO | 14 | De la: kitty_krieger 29 Iulie 2013 17:16 |
| nu deschideti decat daca aveti timp | 11 | De la: iulia069834 22 Februarie 2010 19:14 |
| AJUTOOOOR:(( | 9 | De la: no_more 19 Iunie 2009 07:57 |
|
|
||
| Sa merg mai departe ? | 162 | De la: alexandra-floriintimisoara-eu 26 Ianuarie 2016 14:45 |
| M-a parasit | 5 | De la: Gingery 15 Septembrie 2016 17:56 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.