Setari Cookie-uri

Cu ce-am gresit?Cu ce gresesc?

Salutare la toata lumea !

De curand,de aprox 1 saptamana prietena mea a decis sa puna punct dupa o perioada de 3 ani.
Tind sa precizez ca:
1.Diferenta de varsta intre noi e de 11 ani,ea 20 eu 31.
2.N-am inselat-o niciodata;nu beau;de fumat,fumam amandoi;n-am dat in ea niciodata.
3.Intotdeauna am fost langa ea:
-cand ii venea lunaru,mergeam la farmacie si ii luam ob-urii,absorbante,pastile,stateam langa ea,sufeream langa ea;
-de cate ori a fost bolnava,la fel,ba chiar uneori o certam ca desi e bolnava,tot despuiata umbla;
-este o fata mai saracuta,frumoasa cu draci,ochi albastri..in fine,am tratat-o ca pe sora mea(tot ce am avut am impartit cu ea,uneori ii dadeam si partea mea,numa sa o vad zambind)...ca pe prietena mea cea mai buna(ne povesteam tot ce se intampla in jurul nostru,sfaturi,barfe etc)...ca pe iubita/viitoare sotie (am cerut-o in casatorie si a acceptat,ne-am facut planuri impreuna ca vom depune acte pt prima casa,masina avem,ca vom face 2 copii etc)...
4.Ca in orice relatie, lumea se mai cearta.Am 31 de ani,ea 20 ani...eu am mai trecut prin certuri si stiu cum sa aplanez conflictu.De cate ori ne-am certat,aveam impresia ca vorbeam la pereti.
5.Ca o paranteza,anu trecut ne-am mutat impreuna cu chirie.Am stat doar 6 luni pt ca nu am mai rezistat sa fiu "sclav"...M-am saturat sa fac curatenie de unul singur/sa platesc aproape toate facturile/i-am cumparat x lucuri numa ca sa o vad fericita si tot eu prost am iesit.Dupa ce am decis sa plec,a venit plangand sa nu o las la greu si ca o sa se schimbe...prea tarziu..o saptamana n-a vb cu mine.
6.Anul asta de craciun ,mai exact in prima zi,a ales sa petreaca cu pretena ei cea mai buna...de fapt pana pe 31 decembrie numa la ea a stat....Cine-i fraierul ?eu...am inghitit in sec si am rabufnit pe 31 ne-am certat tare,la ora 23:00 ne-am despartit,la 24:00 m-a pupat ca asa a simtit si la 2:00 m-a parasit.
7.IN CIUDA LA TOT CE A FOST INTRE NOI....INCA mai tin la ea....dupa despartire,am plans amandoi,mi-a zis ca ma iubeste enorm,ca vrea sa ramanem prieteni,ca-mi vrea binele..desi ii este greu...Inca mai are poze pe facebook cu noi de cand ne-am cunoscut.Si eu la fel.Mi-a spus ca fost cea mai frumoasa relatie a ei,cu trairi intense,dar nu mai vrea,ca nu ne mai intelegem.Pe exterior radiaza de fericire,dar pe interior.....

Postat pe 14 Ianuarie 2017 10:58
Tineretul din ziua de azi nu înțelege prietenia, iubirea ,ei cred cã totul li se cuvine și cã tu ești dator sã faci ca prostul sacrificii dupã sacrificii, sã le fie bine lor, continuu, dar noi cei care iubim, oferim tot cu ce ne alegem? Nici mãcar puținã atenție.In fine, nu se meritã sã irosești ceva atât de frumos ca prietenia, iubirea pe cineva care nu simte la fel.
kudika979152
Postat pe 22 Ianuarie 2017 09:30
Buna, îmi pare foarte rau pt ceea ce ti se intampla dar cred ca e momentul sa te uiti înainte. E greu dar cred nu are rost sa suferi atât, o persoana nu se poate schimba asa de brusc, cred ca si diferenta de varsta isi spune cuvântul, ea încã e un copil...
Nu gresesti cu nimic, accepta ceea ce este si priveste înainte, vei gãsi pe cineva cu care sa iti faci aceleasi planuri si sa iti dea mai putina bãtaie de cap.
Angelina_grace
Postat pe 22 Ianuarie 2017 11:06
In putine cuvinte înțeleg ca iubita ta e doar o pițipoanca nepregãtitã pentru viața in doi, alintata si rãsfãțata care așteaptã ca viața sa ii punã la picioare totul fara ca ea sa daca cel mai mic efort. Si pentru asta te-a gãsit pe tine. Eu zic ca e momentul sa te uiți înainte, va fii greu dar nu imposibil. Ai o vârsta la care trebuie sa îți faci ordine in viața iar cu o persoana de genul ei nu vei reuși. Asa ca, tot rãul spre bine. Nu ii mai accepta capriciile si pune punct. Vei vedea ca in ciuda ,,iubirii" ce ti-o poarta îți va gãsi repede un înlocuitor. Nu plânge ca nu ai dupã cine.
maria_doina
Postat pe 22 Ianuarie 2017 14:27

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ma simt singura 37 De la: kudika143360 2 Septembrie 2011 16:48
help 19 De la: simonik_1592 11 August 2009 11:41
cum sa il aduc inapoi ?:(( ce sa fac:(? 17 De la: kudika099681 4 Februarie 2010 15:07
Friends with benefits?! 4 De la: kudika_8080 25 Octombrie 2012 21:30
SUNT DISPERATA!NU POT SA MERG MAI DEPARTE FARA EL! AJUTATI-MA VA ROG! 32 De la: battleofwits 3 Noiembrie 2010 21:07