Setari Cookie-uri

Cu ce-am gresit?Cu ce gresesc?

Salutare la toata lumea !

De curand,de aprox 1 saptamana prietena mea a decis sa puna punct dupa o perioada de 3 ani.
Tind sa precizez ca:
1.Diferenta de varsta intre noi e de 11 ani,ea 20 eu 31.
2.N-am inselat-o niciodata;nu beau;de fumat,fumam amandoi;n-am dat in ea niciodata.
3.Intotdeauna am fost langa ea:
-cand ii venea lunaru,mergeam la farmacie si ii luam ob-urii,absorbante,pastile,stateam langa ea,sufeream langa ea;
-de cate ori a fost bolnava,la fel,ba chiar uneori o certam ca desi e bolnava,tot despuiata umbla;
-este o fata mai saracuta,frumoasa cu draci,ochi albastri..in fine,am tratat-o ca pe sora mea(tot ce am avut am impartit cu ea,uneori ii dadeam si partea mea,numa sa o vad zambind)...ca pe prietena mea cea mai buna(ne povesteam tot ce se intampla in jurul nostru,sfaturi,barfe etc)...ca pe iubita/viitoare sotie (am cerut-o in casatorie si a acceptat,ne-am facut planuri impreuna ca vom depune acte pt prima casa,masina avem,ca vom face 2 copii etc)...
4.Ca in orice relatie, lumea se mai cearta.Am 31 de ani,ea 20 ani...eu am mai trecut prin certuri si stiu cum sa aplanez conflictu.De cate ori ne-am certat,aveam impresia ca vorbeam la pereti.
5.Ca o paranteza,anu trecut ne-am mutat impreuna cu chirie.Am stat doar 6 luni pt ca nu am mai rezistat sa fiu "sclav"...M-am saturat sa fac curatenie de unul singur/sa platesc aproape toate facturile/i-am cumparat x lucuri numa ca sa o vad fericita si tot eu prost am iesit.Dupa ce am decis sa plec,a venit plangand sa nu o las la greu si ca o sa se schimbe...prea tarziu..o saptamana n-a vb cu mine.
6.Anul asta de craciun ,mai exact in prima zi,a ales sa petreaca cu pretena ei cea mai buna...de fapt pana pe 31 decembrie numa la ea a stat....Cine-i fraierul ?eu...am inghitit in sec si am rabufnit pe 31 ne-am certat tare,la ora 23:00 ne-am despartit,la 24:00 m-a pupat ca asa a simtit si la 2:00 m-a parasit.
7.IN CIUDA LA TOT CE A FOST INTRE NOI....INCA mai tin la ea....dupa despartire,am plans amandoi,mi-a zis ca ma iubeste enorm,ca vrea sa ramanem prieteni,ca-mi vrea binele..desi ii este greu...Inca mai are poze pe facebook cu noi de cand ne-am cunoscut.Si eu la fel.Mi-a spus ca fost cea mai frumoasa relatie a ei,cu trairi intense,dar nu mai vrea,ca nu ne mai intelegem.Pe exterior radiaza de fericire,dar pe interior.....

Postat pe 14 Ianuarie 2017 10:58
Tineretul din ziua de azi nu �nțelege prietenia, iubirea ,ei cred c� totul li se cuvine și c� tu ești dator s� faci ca prostul sacrificii dup� sacrificii, s� le fie bine lor, continuu, dar noi cei care iubim, oferim tot cu ce ne alegem? Nici m�car puțin� atenție.In fine, nu se merit� s� irosești ceva at�t de frumos ca prietenia, iubirea pe cineva care nu simte la fel.
kudika979152
Postat pe 22 Ianuarie 2017 09:30
Buna, �mi pare foarte rau pt ceea ce ti se intampla dar cred ca e momentul sa te uiti �nainte. E greu dar cred nu are rost sa suferi at�t, o persoana nu se poate schimba asa de brusc, cred ca si diferenta de varsta isi spune cuv�ntul, ea �nc� e un copil...
Nu gresesti cu nimic, accepta ceea ce este si priveste �nainte, vei g�si pe cineva cu care sa iti faci aceleasi planuri si sa iti dea mai putina b�taie de cap.
Angelina_grace
Postat pe 22 Ianuarie 2017 11:06
In putine cuvinte �nțeleg ca iubita ta e doar o pițipoanca nepreg�tit� pentru viața in doi, alintata si r�sf�țata care așteapt� ca viața sa ii pun� la picioare totul fara ca ea sa daca cel mai mic efort. Si pentru asta te-a g�sit pe tine. Eu zic ca e momentul sa te uiți �nainte, va fii greu dar nu imposibil. Ai o v�rsta la care trebuie sa �ți faci ordine in viața iar cu o persoana de genul ei nu vei reuși. Asa ca, tot r�ul spre bine. Nu ii mai accepta capriciile si pune punct. Vei vedea ca in ciuda ,,iubirii" ce ti-o poarta �ți va g�si repede un �nlocuitor. Nu pl�nge ca nu ai dup� cine.
maria_doina
Postat pe 22 Ianuarie 2017 14:27

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vrea sa ne despartim? 39 De la: Khristie 11 Mai 2010 13:48
cum sa il readuc inapoi langa mine....? 38 De la: AdrianaR 26 Octombrie 2010 18:21
Eu inca mai cred in iubirea adevarata 43 De la: rockk 9 Februarie 2011 19:16
:( 6 De la: kudika414141 11 August 2011 13:52
simt ca mor... 30 De la: 26 August 2015 10:48