Setari Cookie-uri

Din dragoste pentru iubita mea bisesxuala am devenit si eu bisesxual!

Totul a început în momentul în care am cunoscut-o pe Alina, iubita mea.
De la început mi-a mărturisit că este bisesxuala si libertină si daca vreau sa fiu cu ea trebuie să o accept asa cum este chiar dacă uneori nu o sa imi placa anumite situatii.
Am acceptat fără să argumentez nimic, imi doream asa de mult sa fiu cu ea.
La început totul mergea asa de bine si frumos, adesea ne bucurăm împreună cu iubitele ei făcând sex in 3. Până intr-o zi cand am încălcat o regulă de bază impusă de ea si anume sa nu fac sex cu alta fata in lipsa ei!
S-a întâmplat chiar cu una dintre iubitele ei care venise la noi pentru a petrece câteva zile împreună , am sedus-o in timp ce Alina era plecată cu treburi, si din nefericire s-a întors inainte ca noi sa terminam..
A urmat o discuție aprinsă, am rugat-o in genunchi sa nu ma părăsească, a zis ca ma iartă da ca ma va costa scump si va trebui să fac ce imi cere ea in materie de sex, sa mentionez ca inainte i-am refuzat mai multe propuneri, cum ar fi sa facem swing!
La vreo săptămână după incident, mi-a zis zâmbind putin ironic ca ă aranjat sa ne întâlnim cu un cuplu bi atentionandu-ma sa nu-i fac vreo figura, sa strâmb din nas..
Pe seara ne-am deplasat acasă la acel cuplu, dar surpriza a fost ca defapt erau 2 baieti si o fata Silvia pe care o cunosteam deja, împărțise patul cu noi de câteva ori. S-au făcut prezentările pentru mine cu băieții pe care nu-i cunosteam, Marius iubitul bisesxual al Silviei si Ionut tot bisesxual un prieten comun al lor!
Ne-au invitat sa ne făceam comzi, sa servim cate ceva de băut, si am inceput un joc de cărți pe dezbraca-te!
De când s-au dezbrăcat ceilalți 2 băieți am inteles ca nu voi fi masculul favorit în grup, amândoi fiind foarte dotați cu 20 de cm si peste, penisul meu abia atinge 17!
Jocul de cărți cu pedepse a continuat, când a venit rândul Alinei sa-mi dea mie o pedeapsă nu a ezitat să mă puna direct sa le sărut penisurile băieților, am executat-o foarte fictiv, fetele manifestandu-si vădit nemulțumirea față de prestația mea. Am inteles ca le-am cam enervat .
Atmosfera a început să se încinga, fetele trecând la oral, Alina ă început cu mine, dar după putin, s-a mutat la Ionut cerandu-mi sa o ling eu pe ea!
La un moment dat i-a zis sa o penetreze si ă insistat ca eu sa continui cu linsul si sa-i umezesc din cand in cand păsărică pentu ă face penetrarea mai facilă, nuprea imi convenea rolul pentru ca ma tot atingea penisul lui, dar mai cu seamă cand Ionut ă incercat sa mi-l introducă în gura pentru al lubrifia ! Alina a văzut că am refuzat să -l iau, ceia ce a enervat-o foarte tare, s-a întors către mine m-a apucat strâns de nas si mi -a cerut sa deschid gura mare si Ionut a început să mă futa în gura in timp ce Alina ma tot îndemna să o sug cum trebuie.
Am simtit cum cineva imi linge anusul apoi introduce un deget, erau, Silvia si Marius, la un moment dat o durere, penisul lui Marius era deja înăuntru !
Nu mai aveam nici o sansa de revoltă, pe alta parte Ionut continuă să mă futa în gura, unde a si ejaculat, nesimțitul, iar Alina a insistat să înghit tot! Acea seară ă fost dificilă pentru mine dar aventurile au continuat in acelasi ritm cam la 3 4 zile o partida swing unde m-au educat si cum sa iubesc băieții mai mult pasiv pot sa zic fiind dezavantajul dotării fata de ceilalti doi ...
A trecut deja 2 luni din acea seară, acum la ultimele două ședințe pot sa zic ca deja ă început să îmi placă, Alina este foarte mândră de realizarea mea acum suntem un cuplu bisex!
Mai este cineva in aceiași situație , cineva care a mai reușit această transformare ?

Postat pe 25 Decembrie 2017 14:20
wow, cat de manipulatoare pot fi unele fete!
oricum se vede ca e deșteaptă fata si stie ce vrea!
Stefan_Iovi_1
Postat pe 26 Decembrie 2017 16:14

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Fetelor, voi va doriti un barbat care sa va iubeasca, sau un barbat cu masina si bani si casa ? 55 De la: Baiat_virgin 11 Mai 2012 02:31
MASTURBARE 81 De la: kudika029282 30 Decembrie 2010 15:01
De ce nu mai pot avea orgasm? 33 De la: danyela_angela 26 Iunie 2009 16:37
Domnisoara Curcubeu este rugata sa isi aleaga localul ! 20 De la: Baiat_virgin 1 August 2012 23:41
pozitia 69 17 De la: anastasia_m 4 Iunie 2010 21:51