Setari Cookie-uri

Cămașa albă cu motive brodate în stil insignă e versatilă

Pasiunea designerilor pentru cămăși albe, pasiunea lor pentru moda anilor 80 și propriile logo-uri, dar și fascinația broderiilor, au creat în acest sezon unul dintre must-have-urile oricărei garderobe care se respectă: cămașa albă cu motive brodate în stil insignă.

Că bluzele și cămășile albe sunt piese-cheie în dressing-urile oricărei femei care se respectă nu mai este nici un secret. Sunt versatile, sunt ușor de asortat, indiferent de ținută și sunt mereu elegante, sofisticate, chiar și cele mai simple sau basic modele având aceste calități!

Dar ce putem spune despre una dintre interpretările acestui sezon: cămașa albă cu motive brodate în stil insignă?

Este una dintre cele mai cool piese ale sezonului de toamnă-iarnă actual. Aduce la un loc clasicul, cumintele, sofisticatul, elegantul, femininul și tăieturile clean, curate, minimal cu moda urbană, street style, cu bling-bling, cu prețiosul broderiilor dar și coolness-ul elementelor inspirate din uniformele școlilor cu blazon.

Sună cunoscut? Sigur că da! Am mai asistat la preferințele creatorilor de modă pentru stilul de cămașă albă cu broderie tip emblemă! Cât despre stilul de cămăși albe cu broderii colorate, le tot purtăm de câteva sezoane, deci momentul era propice! Iată că declanșarea fenomenului de cămașa albă cu motive brodate în stil insignă s-a întâmplat acum! De unde vine ea, totuși?

Citește și:

Cămașa cu insignă brodată pe piept: inspiră-te din pasiunea designerilor pentru moda anilor 80, pentru stilul preppy și coolness-ul urban actual!

Anii 80 au marcat o perioadă în care cămașa albă cu motive brodate în stil insignă era la rang de must-have. Cu blugi, cu piele și vinilin, cu stofe, cu catifea și paiete, cu tricotaje sau blană, toată lumea cool, în pas cu moda, purta câte o cămașă albă cu broderie tip emblemă.

cămașa albă cu motive brodate în stil insignă

Alege-ți cămașa albă cu motive brodate în stil insignă de aici

Și cum creatorii de modă au reinventat anii 80, adăugându-le câte un Pouf extravagant de la marile dive ale instagramului, surorile Kardashian, dar și de la vdetele Pop, Rap sau Hop Hop precum J.Lo, Ariana Grande sau Nicky Minaj (hei, Madonna, no offence, tu aparții epocii de mai sus, a anilor 80!), a reapărut și pasiunea pentru embleme și insigne colorate, adesea strălucitoare, fie aplicate, fie cusute. Oricum, brodate!

Citește și:

Un exemplu de broderie de acest gen, aplicată în straturi și straturi este la nivel intens la Dolce & Gabbana, unde creatorii de modă italieni au cusut bluze, înscrisuri, stele, flori, ”bang-uri”, buline, inimioare, creând un univers de embleme.

Mixând în ecuație și stilul Preppy, un alt favorit al designerilor, obținem cu mare șic & cool & glitz & glam, minunata cămașa albă cu motive brodate în stil insignă. De data asta nu asistăm la cămăși albe cu broderii colorate, reprezentând blazonul vreunui Harvard sau Princeton. Ah, nu! Asistăm la aceleași elemente fabuloase și gălăgioase de mai sus! Și ne cam place acest mix contrastant și eclectic!

Poartă, indiferent de ținută, cămașa albă cu motive brodate în stil insignă!

Cum se poartă cămașa albă cu motive brodate în stil insignă? Păi, întrucât adesea ea conține și pasiunea creatorilor pentru propriile logo-uri, branduri și ”blazoane”, se poartă cu atitudinea de a purta un blazon! Se poartă curajos, fetelor, cu cele mai tari piese de sezon! De altfel, dacă vorbim despre toamnă-iarnă 2018-2019, totul se poartă eclectic, asumat, curajos și uber-cool!

Citește și:

Desigur, acest gen de cămașă albă cu broderie tip emblemă este suficient de versatil, prin faptul că vorbim despre o bluză albă, basic, încât să o porți cu orice, de la ținuta office la blugii tăi preferați! Dar ai fi păcat să nu faci experimente stilistice, acum în plin sezon al curajului și atitudinii!

cum porți o cămașă brodată tip emblemă în stil preppy școlăresc Vezi mai multe sugestii pentru un stil preppy

Așa că, mixează acest gen de cămăși albe cu broderii colorate stil blazon cu fuste și pantaloni din piele colorată, cu fuste midi de tweed sau pantaloni din stofă subțire cadrilată. Poartă cămașa albă cu motive brodate în stil insignă cu blugi Mom Fit și sacouri din paiete, pentru un look din anii 80 dar actual!

Asortează-o cu fuste lungi, vaporoase, eventual din volane de voal, transparente, sexy și prețioase! Poartă-o cu fuste plisate, midi, eventual din texturi metalice și bocanci, dar las-o să fie și alături de pantaloni sporty sau de tricotaje ample sau geci Parka!

Citește și:

Adu cămașa albă cu motive brodate în stil insignă în prezent și fă-o vedetă în combinațiile tale vestimentare,. Și, în acest proces, vei deveni și tu centrul atenției!

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.