Setari Cookie-uri

2 tendințe retro super chic își fac revenirea! Află care și inspiră-te!

Să porți tricou oversize cu o curea tip brâu deasupra ar putea suna puțin ciudat. Dar asta reprezintă una dintre cele mai recente tendințe din modă, iar tu ai putea arăta grozav dacă adopți acest mod de exprimare. Îți dăm câteva ponturi pentru a te bucura de o înfățișare retro care a revenit de curând în centrul atenției.

Îți mai amintești cum era când îți admirai mama pregătindu-se să plece la muncă? Dacă ești parte din generația de acum două decenii, atunci cu siguranță că știi ce însemnau acele emoții și nerăbdarea să îi îmbraci cândva hainele. Vestea bună este că acestea au revenit în centrul atenției și că legăturile cu trecutul nu au fost nicicând mai ademenitoare, mai ales pe partea de fashion.

Să poți purta curele tip brâu cu tricouri oversized pe post de rochie este un trend care a cucerit pasionatele de modă și încet încet ne “obligă” să adoptăm și noi aceste combinații de exprimare a personalității. Ne trimite cumva în mijlocul filmelor în care îi vedeam de cele mai multe ori pe cei din Brat Pack când tonul neglijent reprezenta ceva super important.

Citește și:

Foarte multe magazine și-au dat seama că există cerințe pentru astfel de piese vestimentare, așa că le-au pus la dispoziție curioaselor care vor să obțină un look retro. Este o ofertă generoasă pentru curelele tip brâu așa că ar merita să arunci o privire peste sugestii - dificil să alegi doar una pentru că s-ar putea să ai mai multe favorite.

Curea corset cu tricou oversize: revine moda anilor '80

Curele tip brâu pe post de corset conferă o înfățișare aparte siluetei pentru că îți subțiază talia și lăsă o iluzie optică faină. Fiind extrem de versatile, aceste accesorii pot fi purtate atât la tricouri oversize, dar și la pulovere mai mari.

Sunt îndrăznețe, ies în evidență și trebuie purtate cu o doză de încredere - pe care o vei câștiga îndată, dacă îți acorzi puțin merit.

Citește și:

Curea corset cu tricou oversize

Vezi sugestii de tricouri XXL Vezi propuneri de brâuri-corset Pulover oversize Desigual AICI

Eventual observă ce ai prin garderobă și dacă ai ceva care atârnă seducător pe umăr, cu atât mai bine. Gândește-te la asta ca la costumațiile care au fost descrise în anii ‘80-’90 - este practic moda retro.

Cea mai cool abordare a celor două articole - tricou și curea în stil vintage este să le îmbini pe cele două pentru a obține un fel de rochie.

Curea corset stil vintage: poart-o altfel, modern

Ținute banale se vor transforma în ceva atrăgător și edgy - dacă adaugi și niște cizme până la genunchi s-ar putea să te mire până și pe tine rezultatul ăla fancy. O tendință la fel de populară presupune sa faci un mix and match cu o curea tip brâu pe post de corset și cu o cămașă cu nasturi.

Citește și:

Sună puțin neobișnuit, dar dacă menții totul în linii simple și adaugi asta la haine fără detalii grafice, atunci nu o să încarci și o să stilizezi totul elegant. Se impune o singură regula la astfel de aranjamente pentru îmbrăcăminte - keep it simple, cum am zis deja.

Propunerile de a te îmbrăca așa pun tonul pe ideea de tinerețe dar și pe feminitate. Se marchează un mod casual de a defila. Indiferent de ce ai alege este important să te simți bine cu ce îmbraci și … eventual să și primești câteva complimente (cărora să știi să le raspunzi, pentru că le meriți).

Vizionare placuta


Kudika
27 Noiembrie 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.