Setari Cookie-uri

Numerologie: Vibratia cosmica a numelui tau

Afla numarul care iti guverneaza destinul

Departe de a fi o stiinta oculta, numerologia este instrumentul cel mai simplu de utilizat pentru a afla ce iti rezerva destinul si care este numarul vietii care rezoneaza cu energiile universului.

Exista doua metode prin care iti poti afla numarul destinului. Cea dintai se refera la data adunarea numerelor din data nasterii. Cea de-a doua presupune calcularea vibratiei energetice a numelui tau. Fiecare litera din alfabet are asociat un numar, astfel

De exemplu, vom lua numele

I O A N A - P O P E S C U
9 6 1 5 1 si 7 6 7 5 1 3 3
22 si 32
2+2=4 si 3+2=5
4+5=9
Deci numarul destinului pentru aceasta persoana va fi 9.

foto shutterstock femeie invaluita de matase

Numarul 1

Oamenii ale caror destine sunt guvernate de 1 sunt caracterizati de independenta si individualism. Implinirea profesionala este extrem de importanta pentru aceastia. Indiferent cat de bine le va merge pe celelalte planuri, atat timp cat le lipseste o cariera, vor fi profund nemultumiti de sine.

Citește și:

Au cateva lectii karmice de insusit. Independenta le confera si o anumita putere iar din aceasta cauza, trebuie sa invete sa o gestioneze inca de tineri, atunci cand nu si-au atins maturitatea emotionala.

De regula, pe langa spiritul de independenta si dragostea pentru viata profesionala, oamenii guvernati de 1 sunt fiinte pline de inspiratie, imaginatie si sunt manati in permanenta de dorinta de implinire.

Au numeroase idei progresiste care pot fi uneori greu de inteles de ceilalti. Sunt rare momentele in care ii poti surprinde pe picior gresit si fac o datorie de onoare din a-si duce la capat scopurile, oricare ar fi ele.

Daca isi vor castiga independenta inainte sa se maturizeze emotional, pot deveni cruzi si superficiali in relatiile cu oamenii.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.