Setari Cookie-uri

Dieta de Craciun: Cel mai simplu mod de a slabi

Trucuri pentru o silueta perfecta de Craciun.

O singura cursa pentru cumparaturile de Craciun poate arde pana la 1.572 de calorii, arata un studiu efectuat recent in Marea Britanie, potrivit dailymail.co.uk, informeaza Mediafax.

Totodata, studiul, efectuat de compania Udozi si de firma de prospectare a pietei YouGov, a descoperit faptul ca, in timpul sezonului de cumparaturi specific sarbatorilor, britanicii parcurg in medie 32 de kilometri.

Pe de alta parte, un sondaj recent al companiei de suplimente alimentare Forza a aratat ca oamenii au nevoie in medie de patru luni pentru a pierde kilogramele acumulate in perioada sarbatorilor de Craciun.

Astfel, o persoana cu constitutie medie se va ingrasa cu aproape doua kilograme intre Craciun si Anul Nou, dupa ce a consumat de doua ori mai multe calorii decat doza recomandata.

foto: Shutterstock.com

Conform sondajului, peste o treime dintre persoanele participante, adica 34 %, au afirmat ca au nevoie de patru luni pentru a reveni la greutatea pe care o aveau inainte de Craciun.

Citește și:

Sub o treime din persoanele intervievate au afirmat ca au renuntat la orice restrictii alimentare pe 25 decembrie, consumand aproximativ 8.530 calorii, in conditiile in care doza zilnica recomandata pentru barbati este 2.500 de calorii, iar pentru femei, 2.000 de calorii.

Vizionare placuta


Kudika
4 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.