Setari Cookie-uri

Cele mai bune fructe care intaresc sistemul imunitar

Poti tine la distanta bolile foarte usor, printr-o alimentatie corecta, iar fructele sunt surse excelente pentru a-ti intari imunitatea.

Fructele sunt surse excelente pentru a-ţi menţine organismul departe de boli. Un sistem imunitar intarit este capabil sa lupte impotriva bolilor, virusilor si racelilor, conform clicksanatate.ro.
Asadar, iata cateva dintre cele mai bune fructe pentru imunitate:

Afinele si capsunele

Pentru a te pastra cat mai tanara si mai in forma, consuma afine in sezonul lor. Sunt o importanta sursa de minerale, precum fier, mangan, zinc, fosfor, seleniu, dar si vitamine, vitamina A, E si K. Pe langa intarirea sistemului imunitar, afinele ajuta la scaderea colesterolului rau, imbunatateste memoria si da o stare de bine intregului organism.

Alte fructe pentru intarirea sistemului imunitar, dar si pentru refacerea organismului, sunt capsunele. Bogate in complexul de vitamine B, B5 si B6, vitamina C si K, dar si minerale, fibre si antioxidanti, capsunele tonifica corpul, ajuta la fluidizarea si purificarea sangelui, deci intareste corpul pentru lupta cu bacteriile.

Citește și:

Citeste continuarea pe Realitatea.net

foto prima pagina: cirese, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.