Sunt convinsa ca nu stiati asta! Este pur si simplu genial.

Imi place intotdeauna sa gasesc mai multe intrebuintari ale anumitor produse; asa cum am facut si cu bicarbonatul de sodiu adaugat pe carnea cruda pentru a o fragezi, astazi vin la voi cu un super truc: transformarea cojilor de oua in pudra. Motivul? Cojile de oua reprezinta o sursa excelenta de calciu recomandat in orice dieta.

Decat sa mergem sa cumparam calciu, putem incerca sa facem acasa pulbere de ou. Este extraordinar de simplu si dureaza doar cateva minute. Iata cat de simplu se prepara.

- sparge ouale si pastreaza coaja; - clateste foarte bine cojile; - fierbe cojile; - pune cojile intr-o tava de cuptor si baga la cuptor pentru cateva minute; - dupa ce s-au racit, pune cojile intr-un blender si lasa-l sa le marunteasca pana in momentul in care devin pulbere.

foto prima pagina: captura Youtube

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: