Setari Cookie-uri

3 diete cu rezultate rapide. Pregateste-te pentru costumul de baie

Slabeste rapid cu aceste diete fulger.

Poate ca nu e chiar intelept sa tii diete cu rezultate rapide, dar uneori ai nevoie si de ele! De exemplu, cand vine vacanta si vrei sa arati bine in costum de baie!

Ca sa ai o silueta cu care sa te simti confortabil trebuie sa adopti un stil de viata sanatos. Stil de viata inseamna o schimbare pe termen lung! O alimentatie sanatoasa, un somn bun si miscare. Dar sunt situatii “de criza” cand vrei sa slabesti repede. De exemplu, cand stii ca urmeaza sa pleci in vacanta pe litoral sau te duci la o mega petrecere unde vrei sa impresionezi. Pentru aceste situatii, exista diete cu rezultate rapide.

Cand vrei sa tii niste diete cu rezultate rapide e esential sa nu uiti doua lucruri. Unu: ca nu trebuie sa apelezi prea des la astfel de cure de slabire. Doi: cand termini dieta, nu incepe sa mananci mult si nesanatos!

3 diete cu rezultate rapide

Citește și:

1. Dieta Indiana

Una dintre cele mai bune diete cu rezultate rapide este o cura de slabire pentru vegetarieni si are origini indiene. Dieta vegetariana si curele de slabire se potrivesc perfect. Daca vei tine aceasta dieta indiana de 7 zile ai putea slabi intre 5 si 8 kilograme.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
30 Iulie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.