Dieta cu morcovi este un regim usor de tinut si care nu dauneaza sanatatii. Daca este urmat trei saptamani, se „topesc” 10 kilograme. Iata regimul:

Cum sa ai un stil de viata sanatos

Inainte de micul dejun (cu 15-30 minute): o lingurita de miere pusa intr-un pahar cu apa, in care adaugam si o lingurita de otet de mere.

La micul dejun: o ceasca de ceai si 400-500 g morcovi. Acestia se dau pe razatoare cruzi si se amesteca cu doua lingurite de ulei de masline. Nu se adauga sare.

In locul acesteia, peste morcovi se presara patrunjel sau marar.

Ora 11: o ceasca de ceai, apa minerala, suc de fructe.

Ora 14: o farfurie cu supa calda de zarzavat. 200-500 g morcovi fierti, asezonati cu verdeata.

Citeste continuarea pe Realitatea.net

foto prima pagina: multiart, Shutterstock

Cum sa ne hranim sanatos - nu doar pentru copii
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: