Setari Cookie-uri

Obiceiuri inainte de somn care iti fac bine. Te ajuta sa slabesti!

Stiai ca cel mai bun mod ca sa slabesti este sa ai un somn odihnitor?

Este suficient sa tii cont de aceste obiceiuri inainte de somn si in mod sigur vei fi multumita de rezultate, scrie womenshealthmag.com.

Un studiu recent a scos la iveala faptul ca opt ore de somn pe timp de noapte te ajuta sa arzi foarte multe grasimi si te scapa de kilogramele nedorite. Totodata, este bine sa tii cont si de cateva obiceiuri inainte de somn pe care trebui sa le adopti, pentru ca si acestea te ajuta sa slabesti.

Obiceiuri inainte de somn pe care care te scapa de kilogramele in plus

1. Consumul de produse lactate este recomandat inainte de somn

Daca vrei sa scapi de kilogramele nedorite, este recomandat sa consumi un pahar de lapte, o portie de iaurt grecesc sau un smoothie sanatos inainte de somn. In plus, produsele lactate te ajuta sa cresti in masa musculara, iar acest lucru se datoreaza continutului de cazeina, o proteina prezenta in lactate si care reprezinta 80% din proteinele regasite in lapte. Aceasta proteina alimenteaza muschii cu aminoacizi in timpul somnului.

Citește și:

2. Este important ca temperatura corpului sa fie scazuta pe timpul noptii

Chiar daca vei fi nevoita sa te invelesti pe timpul noptii, afla ca organismul reuseste sa arda mai multe calorii in momentul in care temperatura lui scade cu cateva grade.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto prima pagina: Spectral-Design, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
1 Septembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.