Setari Cookie-uri

Diete de 7 zile. Te ajuta sa slabesti rapid si fara efort!

Cele mai bune diete pentru slabit. Le tii doar 7 zile, iar rezultatele sunt incredibile.

Kilogramele nedorite sunt o corvoada pentru tine si nu stii la ce diete sa mai apelezi? Daca vrei sa scapi rapid de un numar semnificativ de kilograme, intr-o singura saptamana, aceste diete de 7 zile sunt perfecte, scrie goodhousekeeping.com.

Un stil de viata sanatos te poate ajuta sa ai un corp de invidiat si sa te mentii in forma, dar nu intotdeauna este suficient doar sa consumi fructe si legume proaspete, sa reduci consumul de dulciuri si alimente procesate si sa elimini produsele de fast-food din alimentatie. Uneori, este recomandat sa urmezi si un plan alimentar bine pus la punct, iar aceste diete de 7 zile te vor ajuta sa scapi rapid de kilogramele nedorite, fara sa iti faci griji in privinta starii de sanatate.

Desi ai foarte multe diete la dispozitie, de la dieta in functie de grupa de sange pana la dieta Paleo, unele dintre ele sunt destul de criticate. Iti pot pune in pericol starea de sanatate si este posibil sa te confrunti cu efectul yo-yo (adica sa revii la greutatea initiala).

Citește și:

Cea mai simpla metoda de a slabi este sa optezi pentru aceste diete de 7 zile, caci te vor ajuta sa scapi chiar si de cinci kilograme intr-o singura saptamana si sunt foarte usor de tinut. Spre deosebire de alte diete, nu sunt foarte stricte, iar rezultatele vor fi vizibile.

Diete de 7 zile

1. Dieta de 1200 de calorii pe zii

Dieta de 1200 de calorii pe zi se afla pe lista cu diete de 7 zile. Daca vrei sa scapi chiar si de zece kilograme intr-o singura saptamana, dieta de 1200 de calorii pe zi este optiunea perfecta. Nu este cazul sa te infometezi ca sa scapi de kilogramele nedorite si nici nu trebuie sa iti pui in pericol sanatatea.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto prima pagina: pixabay.com

Vizionare placuta


Kudika
4 Octombrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.