Setari Cookie-uri

Patru moduri de a stimula energia natural, cu ajutorul micului dejun

Insistam din nou asupra beneficiilor mesei de dimineata, deoarece eliminarea ei sta la baza unor dezechilibre care, in timp, devin boli.

Universitatea Harvard a publicat cateva sfaturi simple. In timpul noptii, corpul munceste din greu ca sa digere, astfel ca dimineata, organismul si creierul au nevoie de combustibil proaspat. Micul dejul este modalitatea de a porni motoarele, dar trebuie sa o faci corect!

Potrivit studiilor unui expert de la Spitalul de Copii afiliat Universitatii Harvard, daca pierdeti prima masa incepeţi ziua cu un deficit mare de energie, iar organismul este nevoit sa o ia din rezervele alocate functionarii unor organe, si se produce un dezechilibru.

Ce este un mic dejun eficient? Unul care ofera corpului si creierului proteine sanatoase, glucide cu digestie lenta, fructe si legume. O omleta de legume cu o felie de paine prajita, din cereale integrale, sau un bol de cereale bogate in fibre, acoperit cu fructe proaspete si conținut redus de grasime sau lapte de soia, impreuna cu o mana de migdale sau nuci sunt cea mai buna veste pentru organism.

Citește și:

Citeste continuarea pe Realitatea.net

foto interior si prima pagina: saschanti17, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
1 Decembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.